Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 13 октября 2024  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 91 92 93 94 95
Khristoshin
Member

aqvafreska
Ну это не я их так называю, а Виктор:)

2010-02-20 23:13:01

Фан марселя
Member

Вікторе,чому немає Ліберо.Вважаю вас найкращим коментатором.Як ви думаєте,чи з.явилися шанси у Арсенала на чемпіонство.

Отредактированно Фан марселя (2010-02-21 19:19:17)

2010-02-21 19:08:13

aqvafreska
Member

Khristoshin написал:

aqvafreska
Ну это не я их так называю, а Виктор:)

аааа :)

2010-02-21 19:35:40
Dynzheka
Member

Christoff написал:

aqvafreska написал:

Khristoshin написал:

вот вам и рэгбисты))) МЮ вообще без шансов был против Эве. Как они дерби проиграть умудрились?...

я непонимаю как можно называть команду регбистами) когда в ней играют такие технари как Пиенар, Артета, Донован и есть ещё много класных игроков, да и сыграна она при этом!

был бы Евертон в ЛГ а не в Лиге Европы а так - регбисты

Регбісти це Вулвз, Халл, Сток Сіті, Бернлі!
А Евертон це хороша команда!

2010-02-21 21:54:04
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
фанат001
New member

Тоже самое чо и у Фифана!!!!!

Спасибо вам

2010-02-21 23:50:36

endy_ost
New member

здраствуйте Віктор. в мене питання стосовно останнього туру Бундесліги. В п’ятницю перед матчем Хоффенхайма і Борусії Менхенгладбах у Ральфа Рамніка був дискваліфікований основний опорний півзахисник Луіс Густаво. На його позиції грав номінально центральний захисник Марвін Компер, а відповідно в центрі захисту в парі з Шимуничем грав номінальний опрник ганець Айзек Ворса . навіщо Рамнік розірвав дует центр беків задля таких перестановок ?

2010-02-23 19:22:38

alex_good
Member

Здравствуйте,Виктор1Пдскажите пожалуйста,что происходит с Илиа во втором круге.Те матчи ,что довелось увидеть,только ходит ручками машет,креатива ноль.

2010-02-28 19:25:00

fantasista
Member

Вікторе,доброї ночі !!!
Ось і обігнала Баварія свого прямого суперника в цьому сезоні.
Чи вирішилась доля переможця вже у цьому турі  чи варто зачекати дуелі Баварії та Баєра ???

2010-02-28 23:53:52

slon
New member

Здравствуйте Виктор, интересует Ваше мнение о вылете "Шахтёра" из Лиги Европы. У меня сложилось такое впечатление что "нашим" бразильцам нехватило характера, может ошибочно набрали столько иностранцев из Южной Америки, думаю взгляды надо устремить на север, там ребята хоть и менее техничны но психология борьбы там на генном уровне, без фанатизма конечно, но одного или двоих надо, думая, было взять, или нашим Козакам дать шанс.

2010-03-05 09:41:27

Diego
New member

Здравствуйте Виктор!Как вы расцениваете шансы Баварии на чемпионство?Сможет ли Байер дать бой в борьбе за "Серебряную салатницу"?
Спасибо.

2010-03-05 21:07:07

unikal
Member

slon написал:

Здравствуйте Виктор, интересует Ваше мнение о вылете "Шахтёра" из Лиги Европы. У меня сложилось такое впечатление что "нашим" бразильцам нехватило характера, может ошибочно набрали столько иностранцев из Южной Америки, думаю взгляды надо устремить на север, там ребята хоть и менее техничны но психология борьбы там на генном уровне, без фанатизма конечно, но одного или двоих надо, думая, было взять, или нашим Козакам дать шанс.

Трансферний ринок -- це також і питання рівня життя. У Скандинавії і Англо-Саксонії він занадто високий для того, щоб звідти їхали навіть у південну, не кажучи вже про Східну Європу "на заробітки". Тому ці всі ідеї про "Північ" -- не більше ніж ілюзії. Легіонери будуть і далі приїжджати з Африки, Пд.Америки та Балканів. І не тільки до України ж вони приїжджають... а що ж тоді в Скандинавії, Німеччині про тамтешніх латиноамериканців говорити? :)

2010-03-05 23:30:32

fantasista
Member

fantasista написал:

Вікторе,доброї ночі !!!
Ось і обігнала Баварія свого прямого суперника в цьому сезоні.
Чи вирішилась доля переможця вже у цьому турі  чи варто зачекати дуелі Баварії та Баєра ???

забираю запитання назад !!!

2010-03-06 18:27:11

lil`Kos
New member

Доброй ночи Виктор!
Для начала, чу-чуть лирики) Вы единственный комментатор, работающий на украинском языке, которого мой отец (не очень понимающий укр.язык) слушает с удовольствием, и смотрит трансляции Б-лиги не по НТВ.

Теперь о пожелание, мне бы очень хотелось побывать на трансляции матча, так сказать, понаблюдать за Вами в работе, возможно ли такое осуществить?

2010-03-12 02:02:44

Grisha CHELSEA fan
Member

Здравствуйте Виктор!
Поделитесь, пожалуйста, советом.
Какие первоначальные шаги стоит предпринимать человеку, желающему начать пробивать себе путь в футбольные комментаторы?
Каким базовым набором знаний о предмете должен обладать человек? Насколько должен иметь какой-либо опыт в спортивной журналистике, чтобы пытаться устроиться на телеканал?

Заранее спасибо=)

2010-03-12 18:29:38

Roman Viktorovich
Member

Grisha CHELSEA fan написал:

Здравствуйте Виктор!
Поделитесь, пожалуйста, советом.
Какие первоначальные шаги стоит предпринимать человеку, желающему начать пробивать себе путь в футбольные комментаторы?
Каким базовым набором знаний о предмете должен обладать человек? Насколько должен иметь какой-либо опыт в спортивной журналистике, чтобы пытаться устроиться на телеканал?

Заранее спасибо=)

Меня тоже интерисует этот вопрос.Думаю,на "Поверхности" его задать правильно именно Вам,поскольку считаю Вас наилучшим комментатором Украины.

Ну,по крайней мере,посмотрев на биографию многих журналистов,нужно закончить филологический (именно филологический!)факультет.А вот дальше-беспонятия.Раскажите пожалуйста.Мне 15 лет и идея комментаторства уже года два "сидит" у меня в голове.

2010-03-12 21:04:55

soyer
New member

Виктор добрый день)))спасибо вам за вашу работу..вопрос по поводу Алекса Глеба...на каком уровне сейчас находиться этот футболист и каковы его перспективы?

2010-03-15 16:48:33

Лемпс
Member

А че нет студий перед Лигой Чемпионов и пере Лигой Европы ???

2010-03-18 18:47:29

Anfield1984
New member

Доброго дня Вікторе!
Не було можливості подивитися матч Барселона – Інтер в прямому ефірі на «Спорт 1». Причина поважна – відрядження (в готелі не було кабельного телебачення) . Дивився на 1 ідіотському, національним його язик не повертається назвати. Довелося сьогодні з роботи піти на обід на 2,5 години раніше, щоб подивитися у повторі. Такого бездарного коментаря, який видали коментатор і тупий клоун Шустер я вже давно не чув. Вони просто вбили матч. Я вже на говорю проте, що вони не мають найелементарнішого уявлення про правила, про склади команд, хто на якій позиції грає і хто які завдання в матчі виконує. Таке враження, що вони просто читали завчасно приготовлений текст. Ми вирішили виключити звук вже на 15 хвилині матчу. В мене до Вас прохання: пожалійте глядачів, які не мають кабельного телебачення, якщо у Вас є можливість вплинути на те, щоб матчі коментували коментатори НВО зробіть таку послугу. Мені 26 років футбольні матчі дивлюсь з 12 років. Пам’ятаю ще коментарі Дениса Босянка серії А на телеканалі СТБ. Повірте мені такого маразму я ще не чув!!!
ДЯКУЮ!!!

2010-04-30 14:32:13

negrete
New member

Цей крик серця, безсумнівно, близький не одному вболівальнику. Страшенно обурюють такі коментатори насамперед тим, що безсоромно виставляють напоказ своє невігластво. Шустеру дуже легко виходить крутити навколо пальця споглядачів своїх суспільно-політичних шоу. Проте більш чутливого до фальші глядача аніж футбольний вболівальник годі знайти. Тут уже жодні хитрощі не допоможуть..
Коментарі ТАКИХ "фахівців" під час ТАКИХ матчів дуже нагадують дослідження ліліпутами годинника Гуллівера :rolleyes:
До речі, дуже цікавий збіг (збіг?) - у час приходу до влади певної політичної групи на національному телеканалі виринає її нескромний пихатий рупор...

2010-05-01 22:27:23

Фан марселя
Member

ANFIELD 1984,думаю що ви звернулись  не за адресою.
1.Віктор вже давно не заходить на форум.
2.Поверхності навіть краще що у Першого нац.такі невдахи.Рейтингу більше.
3.Я впевнений, що у половини учасників форуму вийшло б краще коментувати ніж у тих жахливих нездар. І я не розумію,чому УПЛ так тихо проводила конкурс коментаторів.Виграли кращі із гірших.Здається, 30 робіт проглядало журі... Не можна порівняти із СТБ 2002.Там набагато більше людей брали участь. А переможцями стали Михайлюк  і Панасюк-одні із найкращих на данний момент.

2010-05-02 11:59:59

BuTbKa
Администратор

Фан марселя написал:

3.Я впевнений, що у половини учасників форуму вийшло б краще коментувати ніж у тих жахливих нездар. І я не розумію,чому УПЛ так тихо проводила конкурс коментаторів.Виграли кращі із гірших.Здається, 30 робіт проглядало журі... Не можна порівняти із СТБ 2002.Там набагато більше людей брали участь. А переможцями стали Михайлюк  і Панасюк-одні із найкращих на данний момент.

Найбільш погане в цьому плані, що набрали людей по конкурсу, а з "Мегаспорту", що розвалився, відвалились Ігор Циганик і Роберто Моралес... Після цього про всіх конкурсантів (в тому числі про переможця конкурсу Тараса Брезицького, який вже дуже непогано себе зарекомендував) успішно забули... Цирк! І що той конкурс тепер, якщо жоден з його переможців зараз не коментує матчі....

2010-05-02 14:50:29
Фан марселя
Member

Чув  коментар переможців конкурсу...Чесно кажучи не дуже,але скільки часу їм дали щоб навчитися...Я вже мовчу про набрання досвіду який потрібен у цій професії...
Взагалі, в УПЛ в основному  сидять колишні бандюги.Як при цьому можна сподіватися на належний рівень українського футболу, а це  і  чемпіонат,і збірна,і спортивна журналістика?????

2010-05-02 21:01:11

Gwynbleidd
Member

Челси - чемпион!!! Какой фантастический последний матч, так должны все чемпионы завершать свою гонку в сезоне, не так ли? =)

2010-05-09 21:01:42

Маркіян
New member

Вітаю Вас з чемпіонством Челсі!!!!!!!!!Класно команда зіграла, але ще краще рахунок на табло. В повторі МЮ - Сток цікаво було подивитися на реакцію тих що були присутні на Олд Трафорд коли Челсі відкрив рахунок. Цікавим було і те що під час трансляції МЮ - Сток коли забив Анелька то я почув як Ви кричали ГГГГООООЛЛЛЛЛ. Навіть перекричали Михайлюка з сусідньої коментаторської кабінки!!!!!!!!!!!

2010-05-10 00:31:09

Khristoshin
Member

Спасибо за матч!! Давно хотел что бы вы прокомментировали матч Челси!:) Возвращайтесь на форум Виктор!

2010-05-10 00:45:10

Страниц: 1 ... 91 92 93 94 95   Тема закрыта
Перейти