Fighter
Member
|
|
Юрий Нестеренко написал:
Fighter написал:
І ще одне питання: всі помітили феноменальний прогрес Менні за останні роки, однак і Флойд, на мою думку, дуже додав порівняно з собою 5-7 річної давності. Не можу уявити, щоб теперішній Флойд мав хоча б мінімальні проблеми з Кастільйо чи Корлі. Так от питання: на Вашу думку, наскільки довго ще можуть прогресувати Мейвезер і Пакк"яо і якщо їх міжусобний бій не відбудеться в цьому році, то з якими суперниками їм краще за все було б провести поєдинки, щоб підготуватися до міжусобного бою? Чи є боксер, схожий за стилем на Мейвезера, з яким би міг зустрітися Менні, щоб краще підготуватися до Флойда. І, навпаки, з ким би міг зустрітися Флойд, щоб краще підготуватися до Пакк"яо? |
єдине, що робить Флойда - Мейвезером, а Менні - Пакьяо, так це ментальність та роззуміння, що треба йди у бій проти накращих. Подивіться у їхні рекордси, немає жодного боксераЮ, який би мав рівень легкої прогулянки. Це їх і робить великим чемпіонами. Повертаючись до двобоїв Флойда проти Кастільйо або Корлі, честно кажучи, не бачив у Мейвезера особливих проблем ні з першим ані з другим. Ім не треба якоїсь особливої підготовки, воні вилиплені один під одного. А обом їм треба ті поєдинки, які можуть мотивувати на перемогу - великий суперник та великі гроші. Для Флойда - це Пакьяо, а для Мейвезера - Менні. |
Щодо ментальності Флойда і Менні - згоден на 100%! Ще хочу додати, що і про одного й про іншого всі їхні колишні і нинішні спаринг-партнери кажуть, що вони ніколи в житті не бачили людину, яка настільки сильно викладалась би на тренуваннях. Тобто, ці два боксери мають багато спільних рис у ментальності, в підготовці, але водночас їхні боксерські стилі абсолютно відрізняються. Чесно кажучи, не можу уявити, щоб цей боксерський (та й не тільки) світ чекав поєдинку Менні та Флойда ще рік-два. Зараз ідеальний час, тому, вважаю, що Пак"яо та Мейвезер все-таки домовляться і десь в листопаді ми побачимо найочікуваніший бій за останні багато років (можливо, з часів бою Алі проти Фрейзера).
Щодо боїв Флойда проти Корлі та Кастільйо - ні, я теж не побачив там особливих проблем у Мейвезера. Просто мені здається що Флойд ще додав з того часу - удосконалив свою техніку, додав агресивності на рингу. Іншими словами, теперішній Флойд (знову ж таки, на мою думку) переміг би того Кастільйо не 116:112 а десь 120:108, а Корлі, скоріш за все взагалі б зупинив.
До речі, Юрію, а який у Вас вийшов рахунок по раундам в бою Мейвезера проти Оскара? Мені здається, що судді там серйозно тягнули Оскара за вуха (добре, що не дотягнули). У мене вийшло 117:111, ну якщо вже бути дуже лояльним до Де ла Хойї, то 116:112.
|
|