Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Обсуждение трансляций / Ринг-Сайд. Своя правда Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц:  1 2
Юрий Нестеренко
Member

Господа, товарищи, переічені буржуа, а также, трудовой пролетарий.
24 марта вышла первая программа проекта Ринг-Сайд - Своя правда. Очень интересны ваши замечания, пожелания, справедливая критика, что обязаны быть дополненная конкретными фактами... т.е. все то, что может и поможет сделать программу лучше.
Хотелось бы, чтобы вы помогли нам раскрыть темы, поднимаемые в программах, более полно. Поэтому, прошу вас выкладывать свои вопросы и пожелания в этой теме. Пока что, наши работники сайта не могут сделать отдельную страницу нашей программы, где бы была форма для того, чтобы вы могли задать свои вопросы. И вот, за неимением гербовой, будем писать на простой.
Итак, нашими гостями будут:
31 марта - вице-президент Федерации бокса Украины Юрий Андрийчук. Тема программы -  любители-профессионалы... Аиба против монстров профессионального бокса;

7 апреля - Президент Лиги профессионального бокса Украины Михаил Завьялов. Тема программы - чем занимается лига, что сделано, что не сделано, положение лиги в конфликте Бухкалов-Кличко...

Ваши вопросы помогут нам более четко сориентироваться в том, а что именно вам кажется интересным. Не секрет, что многие тенденции, факты и прогнозы являются для нас делом обыденным и, порою необоснованно, понятным по умолчанию, а значит не требующим глубокого объяснения. Но для вас, не секрет, многие вещи или непонятны, или кажутся сумасбродными.
Помогите разобраться в том, как мы можем помочь вам, одновременно помогая другу другу.

Спасибо за понимание. Надеюсь на вашу положительную реакцию.

2010-03-29 09:39:42

Fighter
Member

Перша передача мені сподобалась! Сподобалось те, що Ви, Юрію, і Аліна задавали жорсткі і незручні питання Красюку (а робити це було, напевно, непросто з психологічної точки зору, адже ви знаєте один одного не один рік). Звичайно, зрозуміло що цікавість передачі дуже залежить від гостя студії. Мені, наприклад, було б дуже цікаво подивитись передачу з таким харизматичним боксером як Володимир Вірчіс, а от ефіри з Русалем чи Бражником, які не настількі цікаві особистості (і боксери) як Вірчіс, навряд чи викличуть великий інтерес.

Не знаю, чи вдасться Вам щотижня запрошувати цікавого гостя до студії, однак у мене є попозиція: якщо випадає якийсь вільний тиждень, коли не вдається запросити цікавого гостя, можна запросити до студії тренера (наприклад, Олександра Ліхтера - його філософія мені імпонує).  З ним Ви можете обговорити ситуацію у різних вагових категоріях - ця тема завжди актуальна. Мені, зокрема, дуже цікаво було б дізнатися думки спеціалістів про перспективи чемпіонів у кожній ваговій категорії, про можливості інших топ-контендерів у тій чи іншій десятці, про найкращих проспектів у кожному дивізіоні і т.д. Ось як я бачу формат такої передачі (наприклад, Ви робите передачу про напівсередню вагу): спочатку передачі йде коротке відео з моментами боїв чемпіонів у цій ваговій категорії, потім - аналз сильних та слабких сторін кожного з провідних боксерів, перспективи у можливих міжусобних поєдинках. Потім - відео найкращих, на Вашу думку, проспектів з цієї вагової категорії і аналіз їх сильних та слабких сторін, перспектив і т.д. Я думаю, що обговорення ситуації у найцікавіших вагових категоріях трьома спеціалістами (Вами, Аліною та Ліхтером) було б цікавим для глядачів. Також були б цікавими аналітичні передачі присвячені виключно мегафайтам. Наприклад, у передачі, яка відбудеться 28 квітня, цікаво було б побачити передматчевий аналіз мегафайту Мозлі-Мейвезер, я думаю, що цілу передачу можна було б присвятити цьому бою і потім перед кожним наступним мегафайтом робити такі передматчеві аналітичні програми.

2010-03-30 22:00:12

Fighter
Member

Хочу додати, що навіть якщо Спорт-1 не транслюватиме бою Мозлі-Мейвезер, передматчвий аналіз цього поєдинку в передачі Ринг-Сайд був би дуже цікавим та доречним.

2010-03-30 22:04:49

Юрий Нестеренко
Member

Мы готовим к этому событию программу, как до поединка, так и после, но с более углубленным анализом боя

2010-04-01 22:06:26

Slugger
New member

Хотелось бы узнать у Завьялова, не собирается он написать книгу воспоминаний? Ведь у Михаила Михайловича очень долгая и богатая спортивная биография. Он уже много десятилетий в боксе. Работал тренером сборной СССР, поэтому знаком был со многими звёздами советского бокса, не говоря уже о многих известных украинских боксёрах-любителях советского периода. Затем почти два десятилетия на ниве украинского профи-бокса. Уверен, ему есть о чём рассказать и что вспомнить по этой тематике. Можно было бы привлечь к сотрудничеству какого-нибудь хорошего спортивного журналиста и в соавторстве написать и издать такую книгу, которая пользовалась бы большой популярностью в среди боксёрской общественности Украины. Таких книг сегодня очень не хватает.
А Михаилу Михайловичу здоровья и всяческих успехов!

2010-04-06 14:24:13

Юрий Нестеренко
Member

Slugger написал:

Хотелось бы узнать у Завьялова, не собирается он написать книгу воспоминаний? Ведь у Михаила Михайловича очень долгая и богатая спортивная биография. Он уже много десятилетий в боксе. Работал тренером сборной СССР, поэтому знаком был со многими звёздами советского бокса, не говоря уже о многих известных украинских боксёрах-любителях советского периода. Затем почти два десятилетия на ниве украинского профи-бокса. Уверен, ему есть о чём рассказать и что вспомнить по этой тематике. Можно было бы привлечь к сотрудничеству какого-нибудь хорошего спортивного журналиста и в соавторстве написать и издать такую книгу, которая пользовалась бы большой популярностью в среди боксёрской общественности Украины. Таких книг сегодня очень не хватает.
А Михаилу Михайловичу здоровья и всяческих успехов!

А книга есть и уже давно...

2010-04-11 07:21:52

Юрий Нестеренко
Member

14 апреля в гостях программы Ринг-Сайд. Своя правда. будет Вадим Бухкалов. Ждем ваших вопросов до 13 апреля

2010-04-11 07:27:06

Fighter
Member

Задайте, будь ласка, Бухкалову наступні запитання:

1) Чому він відмовився від пропозиції Віталія Кличка по викупу його частки в компанії - чи його не влаштовувала сума, чи для нього цікаво і надалі залишатися в боксі?

2) Які шляхи вирішення конфлікту бачить пан Бухкалов?

3) Чи перейшов Андрій Лябах та інші менеджери також у К2?

4) Чому свого часу пан Бухкалов взяв на роботу Олександра Красюка  і фактично віддав важелі управління компанією йому (в тому числі, наскільки я розумію, Олександр Красюк мав право від імені К2 укладати і розривати контракти з боксерами) і чи не шкодує він про цей вчинок?

2010-04-12 12:02:33

Fighter
Member

І ще одне: хотілося б знати, чи контракти з боксерами К2 могли розриватися лише за обопільною згодою сторін і чи обов"язковою для розірвання контракту мала бути згода власника компанії (Бухкалова),чи менеджмент міг самовільно розірвати контракт з будь-яким боксером. Бо в банківській сфері, наприклад, операціною діяльністю займається саме вищий менеджмент, а перед власниками вони лише звітуються і власник, як правило не втручається в операційну діяльність а лише визначає стратегію розвитку компанії і ставить глобальні завдання перед вищим менеджментом.

2010-04-12 12:10:36

Юрий Нестеренко
Member

Fighter написал:

І ще одне: хотілося б знати, чи контракти з боксерами К2 могли розриватися лише за обопільною згодою сторін і чи обов"язковою для розірвання контракту мала бути згода власника компанії (Бухкалова),чи менеджмент міг самовільно розірвати контракт з будь-яким боксером. Бо в банківській сфері, наприклад, операціною діяльністю займається саме вищий менеджмент, а перед власниками вони лише звітуються і власник, як правило не втручається в операційну діяльність а лише визначає стратегію розвитку компанії і ставить глобальні завдання перед вищим менеджментом.

Пренепременно сделаю это

2010-04-13 09:06:55

Юрий Нестеренко
Member

21 апреля в РИНГ-САЙД. Своя правда. Максим Бурсак. Задавайте вопросы

2010-04-19 09:00:12

Fighter
Member

З Бухкаловим передача була дуже інформативною. І позиція Віталія, і позиція Бухкалова мені стали набагато більш зрозумілими саме після Ринг-Сайду з Бухкаловим. Обидва в дечому праві, а в дечому - ні. Єдиний висновок - Бухкалов сам винний у ситуації, тому що занадто розслабився і просто віддав керування в руки Красюку. Якби він приймав таку ж активну участь в організації турнірів і в діяльності компанії загалом,як робив це раніше - впевнений, що цієї неприємної ситуації не було б. А так у Віталія, напевно,  склалося враження, що Вадим просто вигідно влаштувався, віддавши йому частину НЕРЕНТАБЕЛЬНОГО бізнесу. Бо саме після появи бренду Кличків, які привели з собою спонсорів та телебачення, бізнес став рентабельним. Зрозуміло, що у Кличка виникло питання: а чому я маю ділитися прибутком, якщо весь прибуток компанія отримує завдяки моїй діяльності (бо без спонсорів і телебачення компанія точно була б збитковою)? Тим більше, що Вадим не приймав участі в діяльності компанії, а віддав всі важелі управління Красюку. Я навіть не пам"ятаю, коли останнього разу бачив  Бухкалова на прес-конференції перед поєдинками. Ще рік назад складалося враження, що  Бухкалов взагалі не цікавиться цим бізнесом.
Так що, загалом якщо оцінювати ситуацію по конфлікту Кличко-Бухкалов, то тут мої симпатії розділилися порівну 50 на 50. Залишається лише побажати обом учасникам конфлікту мирного його вирішення і успішної діяльності в майбутньому.
А якщо розглядати конфлікт по лінії  Бухкалов-Красюк, то тут я повністю на стороні Вадима. Не люблю, коли людей, тим паче друзів, просто підставляють та кидають .

2010-04-19 11:28:54

Юрий Нестеренко
Member

Fighter написал:

З Бухкаловим передача була дуже інформативною. І позиція Віталія, і позиція Бухкалова мені стали набагато більш зрозумілими саме після Ринг-Сайду з Бухкаловим. Обидва в дечому праві, а в дечому - ні. Єдиний висновок - Бухкалов сам винний у ситуації, тому що занадто розслабився і просто віддав керування в руки Красюку. Якби він приймав таку ж активну участь в організації турнірів і в діяльності компанії загалом,як робив це раніше - впевнений, що цієї неприємної ситуації не було б. А так у Віталія, напевно,  склалося враження, що Вадим просто вигідно влаштувався, віддавши йому частину НЕРЕНТАБЕЛЬНОГО бізнесу. Бо саме після появи бренду Кличків, які привели з собою спонсорів та телебачення, бізнес став рентабельним. Зрозуміло, що у Кличка виникло питання: а чому я маю ділитися прибутком, якщо весь прибуток компанія отримує завдяки моїй діяльності (бо без спонсорів і телебачення компанія точно була б збитковою)? Тим більше, що Вадим не приймав участі в діяльності компанії, а віддав всі важелі управління Красюку. Я навіть не пам"ятаю, коли останнього разу бачив  Бухкалова на прес-конференції перед поєдинками. Ще рік назад складалося враження, що  Бухкалов взагалі не цікавиться цим бізнесом.
Так що, загалом якщо оцінювати ситуацію по конфлікту Кличко-Бухкалов, то тут мої симпатії розділилися порівну 50 на 50. Залишається лише побажати обом учасникам конфлікту мирного його вирішення і успішної діяльності в майбутньому.
А якщо розглядати конфлікт по лінії  Бухкалов-Красюк, то тут я повністю на стороні Вадима. Не люблю, коли людей, тим паче друзів, просто підставляють та кидають .

Да... у каждого своя правда, но истина, как правило, находится где-то посередине... Однако, кроме человеческого понимания истины, существует еще и понятия чисто юридические... Как там говорится... Fiat justitia, ruat caelum... Пусть мир рухнет, но восторжествует закон. Хотя, как мне кажется, какой закон в стране, которую Бог устал не только любить, но и ненавидеть...

2010-04-19 19:56:17

Slugger
New member

Нынешний тренер Бурсака в одном из интервью говорил, что Макс по любителям соперничал в своём весе с Исмаилом Силлахом и хоть и проигрывал, но создавал именитому сопернику серьёзные проблемы. Интересно было бы услышать от самого Макса как проходили его бои с Силлахом, да и, в целом, побольше узнать о его карьере в любителях.

2010-04-20 19:20:40

Юрий Нестеренко
Member

Slugger написал:

Нынешний тренер Бурсака в одном из интервью говорил, что Макс по любителям соперничал в своём весе с Исмаилом Силлахом и хоть и проигрывал, но создавал именитому сопернику серьёзные проблемы. Интересно было бы услышать от самого Макса как проходили его бои с Силлахом, да и, в целом, побольше узнать о его карьере в любителях.

непременно спросим...

2010-04-20 21:00:15

gogi
New member

Веселый сегодня Ринг-сайд был) Было с чего посмеяться)
Нормально вы его цепляли, читая интервью команды Шульца, да еще и про сердце)
Как там с продажей билетов? Народ у нас ходит на бокс?

2010-04-21 20:02:38

Юрий Нестеренко
Member

gogi написал:

Веселый сегодня Ринг-сайд был) Было с чего посмеяться)
Нормально вы его цепляли, читая интервью команды Шульца, да еще и про сердце)
Как там с продажей билетов? Народ у нас ходит на бокс?

как там с билетами? в вип-сектор, как всегда, трудно! народ заскучал по живому боксу, так что, думаю, что фаны придут на арену!
А с Максом в ринг-сайде?! Просто Макс адекватный человек с умением посмеяться и енад собой и над другими без злости. Я его предупредил, что раз он в спарринге мне нос, год назад отбил, то я над ним уже в ток-шоу отыграюсь.

2010-04-22 17:11:04

Юрий Нестеренко
Member

В среду, 5 мая, получается так. что Ринг-Сайд так и не дождется своих гостей. Впрочем, причины отказа, вполне понимаемы и принимаемы нами. Так что, поступило предложение, как говорится, не лишенное новизны... мы немного забегаем вперед, представляя только проект программы, которую планируем делать, правда, в случае стабилизации обстановки на телекананале. От слов к делу: в среду мы представим Ринг-Сайд. Постфайт, где с Алиной поговорим о состоявшемся поединке Флойда Мейвезере против Шейна Мозли.
Ждем ваших вопросов и пожеланий

Отредактированно Юрий Нестеренко (2010-05-04 15:58:34)

2010-05-04 15:58:04

Fighter
Member

Юрий Нестеренко написал:

В среду, 5 мая, получается так. что Ринг-Сайд так и не дождется своих гостей. Впрочем, причины отказа, вполне понимаемы и принимаемы нами. Так что, поступило предложение, как говорится, не лишенное новизны... мы немного забегаем вперед, представляя только проект программы, которую планируем делать, правда, в случае стабилизации обстановки на телекананале. От слов к делу: в среду мы представим Ринг-Сайд. Постфайт, где с Алиной поговорим о состоявшемся поединке Флойда Мейвезере против Шейна Мозли.
Ждем ваших вопросов и пожеланий

Я, можливо, теж трохи забігаю наперед, але хочу задати питання не стосовно бою Мейвезера з Мозлі, а його майбутнього поєдинку проти Пакк"яо, зокрема, та майбутніх суперників загалом. Отже, запитання до Вас і до Аліни:

1) Як Ви вважаєте, наскільки вірогідним є те, що Мейвезер та Менні дійдуть згоди і проведуть поєдинок вже у цьому році?

2) Кого Ви вважатимете фаворитом цього двобою, і яку, на Вашу думку, тактику має обрати кожен з боксерів на цей бій?

3) Чи може Пол Вільямс скласти гідну конкуренцію Флойду і Менні? На мою думку, він є єдиним боксером з цієї або суміжних категорій, який може перемогти цих двох лідерів світового боксу - його зріст, довжина рук (208 см), і феноменальна працездатність на рингу можуть стати проблемою як для Менні, так і для Флойда.

2010-05-04 20:14:11

Fighter
Member

І ще одне питання: всі помітили феноменальний прогрес Менні за останні роки, однак і Флойд, на мою думку, дуже додав порівняно з собою 5-7 річної давності. Не можу уявити, щоб теперішній Флойд мав хоча б мінімальні проблеми з Кастільйо чи Корлі. Так от питання: на Вашу думку, наскільки довго ще можуть прогресувати Мейвезер і Пакк"яо і якщо їх міжусобний бій не відбудеться в цьому році, то з якими суперниками їм краще за все було б провести поєдинки, щоб підготуватися до міжусобного бою? Чи є боксер, схожий за стилем на Мейвезера, з яким би міг зустрітися Менні, щоб краще підготуватися до Флойда. І, навпаки, з ким би міг зустрітися Флойд, щоб краще підготуватися до  Пакк"яо?

2010-05-04 20:23:57

Юрий Нестеренко
Member

Fighter написал:

1) Як Ви вважаєте, наскільки вірогідним є те, що Мейвезер та Менні дійдуть згоди і проведуть поєдинок вже у цьому році?

Як на мій погляд, не дуже великі. мені видається, що грошей у цьому двобої повинно вистачити обом настільки, наскільки це може бути можливим. Але проблеми із допінгом, а точніше забором крові без попереднього попередження... Пакьяо вперто відмовляється зробити це. Флойд вже зробив та готовий робити далі. Пояснення, примітивне, може бути таке: Мейвкезереу нема чого приховувати, а із Пакьяо щось не так. Я б хотів побачити їх двобій у цьому році, але сумніваюся.

Fighter написал:

2) Кого Ви вважатимете фаворитом цього двобою, і яку, на Вашу думку, тактику має обрати кожен з боксерів на цей бій?

Мені здається, що шанси 50 на 50. Пакьяо може нокаутувати Флойда. Мейвезер може перемогти Манні тільки рішенням суддів. Але мої уподобання на боці Красунчика.

Fighter написал:

3) Чи може Пол Вільямс скласти гідну конкуренцію Флойду і Менні? На мою думку, він є єдиним боксером з цієї або суміжних категорій, який може перемогти цих двох лідерів світового боксу - його зріст, довжина рук (208 см), і феноменальна працездатність на рингу можуть стати проблемою як для Менні, так і для Флойда.

Пол Пашішер Вілліямс, як ви пам'ятаєте, програв Карлосу Кінтані і, за моєю думкую, якщо не програв, то не виграв у Мартінеса. Довгі руки це не ознака успіху. Проти Флойда виходили довгорукі бійці, але зазнавали нівщівної поразки  бо програвали у швидкості. Вілліямс настправді може бути працьовитим, але проти Флойда це не спрацює. Мартінес може завдати клопоту Флойду, але знову, Мейвезер переможе.

Отредактированно Юрий Нестеренко (2010-05-05 23:13:51)

2010-05-05 23:06:49

Юрий Нестеренко
Member

Fighter написал:

І ще одне питання: всі помітили феноменальний прогрес Менні за останні роки, однак і Флойд, на мою думку, дуже додав порівняно з собою 5-7 річної давності. Не можу уявити, щоб теперішній Флойд мав хоча б мінімальні проблеми з Кастільйо чи Корлі. Так от питання: на Вашу думку, наскільки довго ще можуть прогресувати Мейвезер і Пакк"яо і якщо їх міжусобний бій не відбудеться в цьому році, то з якими суперниками їм краще за все було б провести поєдинки, щоб підготуватися до міжусобного бою? Чи є боксер, схожий за стилем на Мейвезера, з яким би міг зустрітися Менні, щоб краще підготуватися до Флойда. І, навпаки, з ким би міг зустрітися Флойд, щоб краще підготуватися до  Пакк"яо?

єдине, що робить Флойда - Мейвезером, а Менні - Пакьяо, так це ментальність та роззуміння, що треба йди у бій проти накращих. Подивіться у їхні рекордси, немає жодного боксераЮ, який би мав рівень легкої прогулянки. Це їх і робить великим чемпіонами.
Повертаючись до двобоїв Флойда проти Кастільйо або Корлі, честно кажучи, не бачив у Мейвезера особливих проблем ні з першим ані з другим.
Ім не треба якоїсь особливої підготовки, воні вилиплені один під одного. А обом їм треба ті поєдинки, які можуть мотивувати на перемогу - великий суперник та великі гроші. Для Флойда - це Пакьяо, а для Мейвезера - Менні.

2010-05-05 23:11:51

Юрий Нестеренко
Member

В среду 12 мая гостем программы Ринг-сайд. Своя правда. будет доктор Айболит, доктор Айнеболит, врач от Бога и Бог от врачей, главный белый халат ринг-сайда Украины Юрий Петрович Дехтярёв. Ждем ваших вопросов!

2010-05-09 19:30:37

Fighter
Member

Юрий Нестеренко написал:

Fighter написал:

єдине, що робить Флойда - Мейвезером, а Менні - Пакьяо, так це ментальність та роззуміння, що треба йди у бій проти накращих. Подивіться у їхні рекордси, немає жодного боксераЮ, який би мав рівень легкої прогулянки. Це їх і робить великим чемпіонами.
Повертаючись до двобоїв Флойда проти Кастільйо або Корлі, честно кажучи, не бачив у Мейвезера особливих проблем ні з першим ані з другим.
Ім не треба якоїсь особливої підготовки, воні вилиплені один під одного. А обом їм треба ті поєдинки, які можуть мотивувати на перемогу - великий суперник та великі гроші. Для Флойда - це Пакьяо, а для Мейвезера - Менні.

Щодо ментальності Флойда і Менні - згоден на 100%! Ще хочу додати, що і про одного й про іншого всі їхні колишні і нинішні спаринг-партнери кажуть, що вони ніколи в житті не бачили людину, яка настільки сильно викладалась би на тренуваннях. Тобто, ці два боксери мають багато спільних рис у ментальності, в підготовці, але водночас їхні боксерські стилі абсолютно відрізняються. Чесно кажучи, не можу уявити, щоб цей боксерський (та й не тільки) світ чекав поєдинку Менні та Флойда ще рік-два. Зараз ідеальний час, тому, вважаю, що Пак"яо та Мейвезер все-таки домовляться і десь в листопаді ми побачимо найочікуваніший бій за останні багато років (можливо, з часів бою Алі проти Фрейзера).

Щодо боїв Флойда проти Корлі та Кастільйо - ні, я теж не побачив там особливих проблем у Мейвезера. Просто мені здається що Флойд ще додав з того часу - удосконалив свою техніку, додав агресивності на рингу. Іншими словами, теперішній Флойд (знову ж таки, на мою думку) переміг би того Кастільйо не 116:112 а десь 120:108, а Корлі, скоріш за все взагалі б зупинив.

До речі, Юрію, а який у Вас вийшов рахунок по раундам в бою Мейвезера проти Оскара? Мені здається, що судді там серйозно тягнули Оскара за вуха (добре, що не дотягнули). У мене вийшло 117:111, ну якщо вже бути дуже лояльним до Де ла Хойї, то 116:112.

2010-05-10 20:50:48

Fighter
Member

Юрий Нестеренко написал:

В среду 12 мая гостем программы Ринг-сайд. Своя правда. будет доктор Айболит, доктор Айнеболит, врач от Бога и Бог от врачей, главный белый халат ринг-сайда Украины Юрий Петрович Дехтярёв. Ждем ваших вопросов!

Запитання до Юрія Петровича:

1) Рівно рік назад Микола Валуєв відмовився від бою з Русланом Чагаєвим через наявність в організмі Руслана вірусу гепатиту В, аргументуючи свою відмову тим, що може заразитись від нього під час двобою. Відмовився він і від прививки від гепатитуі таким чином зірвав бій. Скажіть будь ласка, як спеціаліст, чи була вірогідність зараження гепатитом В у разі отримання боксерами розсічень в бою, і якщо була, то наскільки велика? І чи гарантує прививання 100% захист від гепатиту? Бо якщо відповідь ствердна, то виходить, що Клаус-Пітер Коль був правим, коли сказав про Миколу, що ніколи не бачив людину розміром зі слона, яка має серце миші :)

2) Скажіть будь ласка, проблема допінгу в боксі дійсно настільки актуальна, чи це все просто занадто розкручено ЗМІ? Мені здається, що ЗМІ просто нагнітають ситуацію, адже навіть приймаючи нелюдські дози анаболічних стероїдів, гормону росту чи інших заборонених препаратів, навіть боксер з першої двадцятки у велтервейті навряд чи міг би перемогти Пакк"яо або Мейвезера. Точно так само, як, скажімо, Олексій Печеров не стане грати краще за Майкла Джордана або Леброна Джеймса навіть якщо почне приймати гори заборонених препаратів, чи бігун, який пробігає 100-метрівку за 10 секунд, навіть за допомогою найсучаснішої хімії ніколи не пережене Усейна Болта.

Дякую!

Отредактированно Fighter (2010-05-10 21:11:52)

2010-05-10 21:09:39

Страниц:  1 2   Тема закрыта
Перейти