Поверхность ТВ Поверхность ТВ
пятница, 26 апреля 2024  
 
Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Вадиму Власенку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц:  1 2 3 4
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Вадиме,може Ліверпулю переманити до себе Ходжисона?

2010-05-06 12:31:33
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Oakenfold написал:


Vlasenko написал:


Oakenfold написал:

Доброго дня, Вадиме!

Вже є склад збірної України на матч із Румунією - там немає Бубки! З чим це пов'язано, як вважаєте? Інформації в інтернеті не знайшов про це.



Як обіцяв, "свіжа" інформація, або ж конкретизація всього написаного вище  :)

5 гравців збірної нині повинні бути у Бухаресті, з вчорашнього дня. Стан справ наступний (перед самим відльотом, принаймні, був таким)

....


Дякую за таку розповідь!!! Весь інтернет передивився, але нічого про матч путнього немає, телебачення мовчить хоча матч цікавий важливий і вже розпочнеться. Прикро, що багато цікавих подій не знаходять місця у новинах та трансляціях.


От бачите, турбуватися було не варто, слава Богу! :) Бубка таки у складі - гратиме "пару", принаймні, все йде до цього, він повноцінно тренувався напередодні /у четвер/і, це вже другий день. Біль, з іншого боку, ще присутня - незначна, але тим не менш (травма ахілла - річ серйозна, з цим не посперечаєшся). Орест сказав, що хлопці готові морально та добре налаштовані, і це попри травми, які їх спіткали. При цьому Артем Смирнов, якого і замінив, повернувшись на корт, Сергій Бубка, залишається у нашій команді в Бухаресті в статусі запасного.

Заміна і у румунів - Крівой поступився місцем Унгуру: на жаль, поки що фізично не мав змоги побачити гру цього тенісиста у 2010-му році, але місцеві фахівці стверджують, що нині він значно "свіжіший" та небезпечніший за Віктора, тому й сталася ротація. Подивимося вже сьогодні, на скільки  він зараз "у формі": Унгур гратиме проти Стаховського після матчу Марченко - Ханеску.

Рез-ти жеребкування, впевнений, Вам відомі, але для усіх охочих -
матч Румунія - Україна

Отредактированно Vlasenko (2010-05-07 03:09:10)


2010-05-07 03:07:11
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Фан марселя написал:

Вадиме,може Ліверпулю переманити до себе Ходжисона?


Ви знаєте, як на мене, поки що просто недоцільно про це говорити. До того моменту, доки буде офіційна конкретика з приводу зміни власника "Ліверпуля", а це "задоволення", відповідно останнім повідомленням з Туманного Альбіону, може розтягнутися і зачепити наступний сезон. Той же Хікс взагалі "прогнозує", що дійство може забрати 1,5 - 2 роки.

Плюс є ж на додачу опція у чинному контракті (угода розрахована, між іншим, ще на 4 сезони) Бенітеса з керівництвом: якщо воно вирішить звільнити іспанця, то сплатить йому 16 мільйонів фунтів! А понад 230 мільйонів фунтів боргу, які аж ніяк не підвищують попит на купівлю клубу з "Анфілда", - це і так більш, ніж "достатньо", аби додавати сюди ще таку суму. Багато хто, щоправда, наразі говорить про те, що Бенітес сам хоче піти (про "Юве" навіть не згадую), деякі мас-медіа навіть "зіштовхують" Рафу з Торресом (немов би тісно стало в одному колективі, тож хтось неодмінно залишить команду), але все це - звичні речі для гри мільйонів /Ви подівіться, як, наприклад, сила - силенна голкіперів "вишикувалася" на сторінках ЗМІ Англії, і за ними нібито чи не "одночасно" полює Арсен Венгер - від Харта до Пятова/. Подивимося, чим закінчиться історія "роздумів" та "ультиматумів" Бенітеса (хоче отримати більше коштів на придбання гравців, якщо ні - піде): у четвер відбулася перша "конструктивна" його зустріч з Мартіном Броутоном та Крістіаном Перслоу, і все - офіціоз на цьому закінчується.   

Ходжсон, як на мене, не лише досвідчений тренер, який набував досвіду в різноманітних куточках футбольної мапи, але й мудра людина: він не піде до клубу, в якого є така сувора обмеженість щодо суми на трансфери (обіцяно близько 15 мільйонів на це літо), при тому що завдання все одно залишаються високими. Якщо для "Фулема" на основних, придбаних вже за Роя гравців вистачило, за підрахунками, приблизно 16-ти мільйонів (а ще ж безкоштовно дісталися Шварцер та Гера) під "збереження прописки в еліті", як казав Ходжсон перед сезоном 2009-2010 рр., то 15-ти для клубу, який дійсно потребує змін, і який повинен боротися за високі місця, за пошану уболівальників, які вже просто не витримують очікувань на вагомі успіхи, - це замало. Навіть зважаючи на вміння Ходжсона без занадто кардинальної ротації робити "дива" на базі наявних можливостей за допомогою лише одиничних, цілеспрямованих трансферів.


2010-05-07 04:05:16
   
Oakenfold
Member

Зарегистрирован: 2010-02-14
Сообщений: 27
Вадиме, вибачте, що турбую знову але можливо підкажете сайт, на якому йде нормальна трансляція матчу з румунами - питання не про якість, а про безперервність сигналу? Учора кілька посилань використовував, які знайшов, але усі були проблемні. Ще раз дякую!!!

2010-05-08 10:51:20
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Oakenfold написал:

Вадиме, вибачте, що турбую знову але можливо підкажете сайт, на якому йде нормальна трансляція матчу з румунами - питання не про якість, а про безперервність сигналу? Учора кілька посилань використовував, які знайшов, але усі були проблемні. Ще раз дякую!!!


Чесно кажучи, у мене теж не все так добре з переглядом матчів: якщо, наприклад, всі 5 поєдинків в рамках протистояння Великої  Британії з Україною я дивився свого часу за одним і тим самим посиланням за неперервного сигналу і до того ж чіткого зображення, якісної "подачі", то впродовж минулих двох днів довелося варіювати у пошуках альтернативи. Власне, дуже багато залежить від ПК, швидкості інтернету і т.д. плюс інколи вимагається додаткове програмне забезпечення, яке, щоправда, найчастіше за все, можна скачати без додаткових проблем за підказками на сайтах з посиланнями на "онлайни".

Посилання з'являються зрідка за годину, найчастіше "під матч", а інколи вже навіть після початку гри (додаткові) на тих сайтах, які я наводжу Вам як варіанти (саме ними і намагався користуватися ці два дні). Подивіться, що Вам краще підійде, хоча все одно посилання, за одним винятком, на один і той самий румунський ресурс іде (місцевий канал). Отже:

варіант 1

варіант 2  - тут інколи вимагається пароль, але він буде відображений поблизу посилання (все перед грою буде, поближче до неї)

варіант 3

варіант 4

варіант 5

варіант 6

Сподіваюся, щось із цього точно "запрацює" у Вас :)


2010-05-09 02:38:08
   
Oakenfold
Member

Зарегистрирован: 2010-02-14
Сообщений: 27
Вадиме, доброго дня!
Як вважаєте, після Румунії пара Стаховського з Бубкою все одно повинна бути головною?
Які шанси, на вашу думку, у Фулхема стати сьогодні переможцем Ліги Європи?
Дякую!


2010-05-12 15:25:58
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Oakenfold написал:

Вадиме, доброго дня!
Як вважаєте, після Румунії пара Стаховського з Бубкою все одно повинна бути головною?
Які шанси, на вашу думку, у Фулхема стати сьогодні переможцем Ліги Європи?
Дякую!


Вітаю, Oakenfold!
Якщо говорити об'єктивно, то наша пара програла дуету господарів у Бухаресті заслужено - з цим погодилися всі, в тому числі, самі гравці та капітан. Безперечно, є дві визначальні причини - 1) рівень гри румунів у тому матчі (мова навіть не про яскраво вираженого "парника" у складі суперника українців Текау, а про Ханеску - справжнього лідера збірної, який взяв три свої очки у протистоянні, який добре рухався в ті три дні дуелі, читав гру, органічно реагував на спроби змінити темп тим же Стаховським, легко переходив у запропоновані типові грунтові розіграші від задньої лінії, "глибину" добре відчував і т.д., а головне - у тій же "парі" продемонстрував холоднокровну ефективність - лише два м'ячі знадобилися йому для других подач, а так лише одні перші спроби), 2) незіграність нашої пари. Не секрет, що востаннє Стаховський і Бубка грали у тандемі (не рахуючи швидкоплинного тренувального збору в Бухаресті та зимового у Словаччині) теж у матчі Кубка Девіса проти Латвії у березні, а перед цим - ще у вересні 2009-го проти Бельгії...
Але ж при цьому це поки що найоптимальніший, ЗА ДАНИХ УМОВ, склад пари... Це засвідчує і капітан, і Стаховський. Хоча, як на мене, потрібно навіть на підстраховку намагатися награвати ще один варіант дуету, або ж розвивати цей. З нинішнього складу збірної "пару" любить і вміє грати, наприклад, Смирнов. І тут найбільша проблема - як награвати? По-перше, якщо говорити про двох Сергіїв, то вони поки що мають значну різницю в одиночному рейтингу між собою, а тому не грають на одних і тих самих турнірах, аби там виступати ще й у парі... А, по-друге, одиночний розряд найчастіше домінує у кар'єрі тенісистів - більше сил іде туди, а за щільного графіку витрачати зусилля на ніби не потрібний парний розряд не доцільно. Хіба що спортсмен обирає як пріоритет саме пару - ті ж брати Брайани, зокрема, Паєс і т.д. Вихід шукається, побачимо. Планується, наприклад, збір ще один "передсезонний", адже попередній, зимовий у Словаччині якісно позначився навіть на індивідуальних результатах українців в Австралії: той же Сергеєв (який до цього часу ПРАЦЮЄ БЕЗ ТРЕНЕРА) вийшов до другого кола "Шлему" на "зеленому континенті".

Щодо "Фулема"... Питання, так розумію, втратило актуальність, але мушу сказати, що перед фіналом вважав шанси лондонців на перемогу приблизно як 45 проти 55 при тому, що, звісно, мадридці мали перевагу над суперником у багатьох компонентах навіть у "теорії".

Отредактированно Vlasenko (2010-05-14 11:48:43)


2010-05-13 23:24:37
   
Slava
New member

Зарегистрирован: 2010-05-14
Сообщений: 1
Вадиме, здрастуйте!
Маю до Вас кілька питань:
- чи не пишете Ви для якихось видань?
- можна у вас буде побачити трансляції чемпіонату світу в Туреччині цього року?
- чи можна очікувати на каналі хоча б якусь програму про баскетбол, як це є у вас у хокеї, футболі та боксі?
- які у Вас враження залишив фінал чотирьох у Парижі? Питання не про матчі, а про все інше.
- коли визначатимуть місце фіналу чотирьох 2012?
Добре відпочити після сезону! :)


2010-05-14 19:02:46
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Slava написал:

Вадиме, здрастуйте!
Маю до Вас кілька питань:
- чи не пишете Ви для якихось видань?
- можна у вас буде побачити трансляції чемпіонату світу в Туреччині цього року?
- чи можна очікувати на каналі хоча б якусь програму про баскетбол, як це є у вас у хокеї, футболі та боксі?
- які у Вас враження залишив фінал чотирьох у Парижі? Питання не про матчі, а про все інше.
- коли визначатимуть місце фіналу чотирьох 2012?
Добре відпочити після сезону! :)


Вітаю, Slava!

1. Наразі ні, хоча у певний період було дуже цікаво спробувати себе, в тому числі, у сфері друкованих ЗМІ та на інтернет - просторах. Залишилися лише позитивні враження, але брак часу в певний момент змусив поки що відмовитися від цього.

2. Якщо чесно, у мені завжди жили і живуть зараз оптиміст та реаліст. Звісно, сподіваюся на краще (і приємного у баскетболі на нашому каналі вже було й є чимало: плей-офф NCAA - 2006, Кубок Станковича, чоловічий чемпіонат Європи - 2007, чоловічий та жіночий турніри Олімпіади - 2008 у Пекіні, Євроліга, матчі ВТБ та Єврокубка), але поки що про першість світу говорити зарано. Тим більше, чемпіонатів планети з цього виду спорту донині у нас не було.

3. Так само, поки що зарано говорити. Скажу лише, що ідеї є і, тим більше, бажання, адже баскетбольних програм практично в Україні немає (на деяких регіональних каналах є "Журнал Суперліги"  і тільки).   

4. Якщо чесно, навіть важко роз'єднати враження після ігор від тих, які подарувала організація турніру і те, що відбувалося за межами паркету. Об'єктивно знову потішив "Партизан", змушуючи поважати себе ще більше: його півфінал проти "Олімпіакоса",  програний в овертаймі, визнаний уболівальниками та тренерами одним з найкращих на цій стадії змагань в Євролізі, і це дійсно так.

Після Парижа-2010 залишилося разом з тим відчуття закономірності перемоги "Барселони": одна з найстабільніших команд сезону хоча й пригальмувала трохи у певний період в АСВ-лізі та Євролізі, але змогла все одно швидко повернутися на власний шлях, продемонструвавши ще й злагодженість та ефективність захисту (як у матчі з "ЦСКА"). "Барселона" була командою - ось що повинно теж викликати повагу. Так само і те, що "ЦСКА" без Мессіни та Лорбека та з євро-дебютантом Пашутіним (як головним тренером, а не помічником, як раніше) після нокдаунів на старті сезону зіграло таки у 8-му поспіль Фіналі чотирьох. "Олімпіакос" знову пройшов групові раунди та плей-офф.

Позитивом відгукнулося і те, як багато хто з баскетболістів цих команд змінив свої погляди на гру та власну роль на паркеті, УСВІДОМИВ ВАЖЛИВІСТЬ КОМАНДНОЇ МІСІЇ ТА МЕТОДИ ЇЇ ВИКОНАННЯ (яскравий приклад - Чілдресс, два сезони якого у Греції є кардинально різними не лише за статистичними показниками, але й за тим, що він з "егоїста" перетворився у партнера, який готовий "підставити плече"), те, що з довірою тренерів та ігровим часом, бажанням працювати над собою ми отримали, у порівнянні з 2008-2009 роками, "нових" Кауна, Планініча (хай він і схибив 9 разів у півфіналі), Рубіо (попри те, що інколи замість набирання очок "відкритим" кидком намагається знайти передачею партнера, і те, що пресинг його суперниками у фіналі проти "Олі" втілився в його 5 втрат - не забуваймо про його вік), цілу низку "партизанівських" героїв і т.д.

Підсумовуючи, скажу, що Фінал чотирьох - 2010 став приємною подією, яка принесла не лише емоції битв на паркеті, але й відчуття затишку в серці, яке виникає, наприклад, коли повертаєшся у одне зі своїх найулюбленіших місць на Землі: останній, а відтак найсолодший, акорд євросезону, традиційно масова присутність на трибунах привітних "легенд" минулого, запальне, не спокійне, п'янке за атмосферою "море" уболівальників і відсутність негативу (як буває, починаються розмови про суддів і т.п.), суцільна взаємоповага гравців і тренерів - ось таким, зокрема, і запам'яталося дійство на арені "Берсі"...     

5. Це стане відомо вже впродовж наступного сезону, конкретної дати немає, як і завжди. Але, гадаю, можемо з Вами вже спрогнозувати місто, яке стане господарем Фіналу чотирьох - 2012: принаймні, як натякнув у Парижі генеральний директор Євроліги Жорді Бертомеу, головними кандидатами на проведення вирішальних матчів турніру в 2012-му та 2013-му роках будуть відповідно Лондон і Стамбул. Тим більше, британська O2-арена останнім часом постійно "на олівці" у головних осіб змагань.

Дякую, Slava, навзаєм! Втім, поки що сезон для мене триває :) По-перше, тому що, хоча й не коментую, але намагаюся стежити за завершенням сезону в НБА, футбольними розв'язками та тенісними турнірами. І, по-друге, тому що, певно, ще покоментую, але теніс (як завжди, цей вид спорту літа "не помічає" :) ). А вже ж незабаром Мундіаль і так далі...
Нехай щастить Вам!

Отредактированно Vlasenko (2010-05-18 00:03:18)


2010-05-17 16:04:09
   
Oakenfold
Member

Зарегистрирован: 2010-02-14
Сообщений: 27
Доброго дня, Вадиме!

З поверненням Вас на теніс! Очікував тільки на матчі Х'юітта, Брайанів і Бердиха на командному чемпіонаті, щоб подивитися, але не пожалкував, що у повторі сьогодні подивився і гру аргентинця Орасіо перший раз у житті і Альмагро з його нервовістю хоча рівень гри першого та характер другого ще ті.

Не питаю знову про мастерси, але чи хоч якийсь теніс буде восени, взимку? На форумі усюди чутки тільки про те, що взагалі майже нічого не буде? Сподіваюся це тільки чутки.


2010-05-19 14:41:53
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Oakenfold написал:

Доброго дня, Вадиме!

З поверненням Вас на теніс! Очікував тільки на матчі Х'юітта, Брайанів і Бердиха на командному чемпіонаті, щоб подивитися, але не пожалкував, що у повторі сьогодні подивився і гру аргентинця Орасіо перший раз у житті і Альмагро з його нервовістю хоча рівень гри першого та характер другого ще ті.

Не питаю знову про мастерси, але чи хоч якийсь теніс буде восени, взимку? На форумі усюди чутки тільки про те, що взагалі майже нічого не буде? Сподіваюся це тільки чутки.


Вітаю, Oakenfold!
І дякую! Хоч, власне, я й не йшов з тенісу :) : якщо Ви маєте на увазі мою відсутність на мюнхенському "BMW OPEN", то в дні трансляцій з Німеччини я працював на матчах Фіналу чотирьох баскетбольної Євроліги...

Чесно кажучи, теж було цікаво оцінити здібності "двійника" Гастона Гаудіо (відповідно їх ідентичним "хвостикам", подібності ходи, прийому подачі і т. д.), адже свого часу не пощастило побачити фінал турніру в Санкт-Петербурзі - 2009, де його дотиснув наш Стаховський. Щодо матчу Альмагро - Джинепрі, то, хоч ми з Вами і дещо втратили, на мою думку, у видовищності та рівні гри, у порівнянні із запланованим поєдинком Існер - Альмагро, який не відбувся через травму Джона, але все одно майже тригодинна дуель, безперечно, була цікавою (головне - з інтригою), плюс яскраво продемонструвала "боротьбу" зі своєю  підвищеною емоційною нестабільністю іспанця та індивідуальні (під Ніколаса), доволі оригінальні інколи тактичні ходи американця...

Турніри ATP і WTA, подібні за рівнем до тих, які вже були у 2010-му, повинні бути, щодо Мастерсів - з часу моєї останньої відповіді Вам нічого не змінилося. 

Можу сказати, що наступним турніром після командного чемпіонату світу АТР в Дюссельдорфі будуть "підготовчі" до Уїмблдона, а відтак і надважливі змагання АТР у Галле (5 - 13 червня). І тут, якщо не завадять, дасть Бог, травми або втома після Відкритого чемпіонату Франції (через неї, зокрема, минулого разу не приїхав  Федерер, хоч для нього щорічний "вояж" сюди - "норма"), збереться достатньо солідна та цікава компанія. Свою участь підтвердили, крім швейцарця, такі тенісисти, як: Давиденко, Содерлінг, Южний, БЕРДИХ (якщо правильно зрозумів Вас, це додасть зацікавленості ;) ), Хуан Карлос Ферреро, Х'ЮІТТ, Багдатіс, Блейк, Кіфер і т.д.

Отредактированно Vlasenko (2010-05-20 02:58:59)


2010-05-20 02:46:02
   
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Вадиме,як вам,коментаторам,вдається впізнавати гравців на полі(майданчику) у командних видах спорту?
Дякую.


2010-05-20 20:24:03
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Фан марселя написал:

Вадиме,як вам,коментаторам,вдається впізнавати гравців на полі(майданчику) у командних видах спорту?
Дякую.


Якщо говорити щодо себе, то у футболі, наприклад, звісно, дуже зручно працювати на матчах команд - представників топ-чемпіонатів Старого світу (якщо мова про єврокубки), оскільки більшість з них постійно "перед очима", а відтак обличчя гравців, їх статури, загальна зовнішність, властиві кожному індивідуальні особливості дриблінгу, техніки і т.д. самі по собі легко "ідентифікуються" відповідно зоровій пам'яті. До того ж, перегляд поєдинків дозволяє заздалегідь передбачити, хто виконуватиме у клубі ті чи інші "стандарти", є чітке уявлення, на яких позиціях виступають гравці та які функції виконують, як може трансформуватися тактична схема у відповідь на зміну ситуації на полі згідно можливостей футболістів (тобто в якій зоні "повинен" або "може" опинитися той чи інший гравець) тощо ... Іншими словами - всі ці футболісти добре відомі.

Звісно, інколи трапляються, зокрема, на тих же ранніх стадіях єврокубків клуби, бачити які раніше не доводилося або доводилося, проте достатньо давно і за інших складів (як, наприклад, у 2008-му кіпрський "Анортосіс"). Найчастіше у таких випадках в командах є вже певні відомі за попередніми роками кар'єри футболісти. Що ж до інших, то тут на допомогу приходить інтернет: можливість переглянути попередні матчі цих команд або їхні уривки, місцева аналітика, ті ж фото офіційних сайтів (щоправда, там, здебільшого, обличчя), електронних мас-медіа тощо. Хоча були і не раз ситуації, коли взагалі "побачити" гравців до своєї трансляції жодним чином не вдавалося, і тут на початку поєдинку "рятували" номери на футболках та підготовка перед ним (те, що говорив раніше: розуміння, які позиції може "закрити" футболіст, на що здатний, які "плюси" - "мінуси", функції на полі, які його фізичні дані тощо - те, що є додатковою "базою" для ідентифікації). Найпершими, звісно, впродовж трансляції починають "впізнаватися" найактивніші на полі та ті, хто має певну відмінність від інших (погодьтеся, навіть людині, яка ще їх ніколи не бачила, важко сплутати з кимось іншим, наприклад, Пітера Крауча з його статурою у матчах "Тоттнема" або ж Маріо Мельхіота з його зачіскою в "Уігані", про півзахисника "Евертона" Маруана Феллаіні з цього плану взагалі не згадую :) ).             

Безперечно, бувають епізоди з боротьбою на "загальному" плані, де дещо схожі чимось один на одного футболісти можуть і спровокувати сумніви, але це трапляється рідко.

Якщо ж говорити про баскетбол, то тут все аналогічно: безцінні практика перегляду попередніх матчів та знайомство з тими чи іншими гравцями за попередніми сезонами їхніх кар'єр, у разі потреби - ті ж фото на офіційних сайтах. За наявності "невідомих" постатей (наприклад, цього сезону я вперше побачив деяких юних  представників "Партизана", а також Маккалеба та Робертса), почати їх пізнавати теж було нескладно, познайомившись перед трансляцією з їхніми характеристиками та статистикою і побачивши вперше на паркеті. Тим більше, у порівнянні з футболом, тут одночасно на майданчику лише 10 гравців, навіть "загальний" план дає змогу їх добре бачити, плюс поділ за позиціями та зростом. Хоч мали місце і курйози: не дивлячись на номери на футболках, в епіцентрі боротьби за підбирання важкувато було інколи розрізнити братів - близнюків Лавриновичів, коли вони виступали за "УНІКС", хоча за спокійного темпу очевидними були відмінності між ними у зрості та дещо у статурі, ігровій манері (з іншого боку, вони майже завжди міняли один одного, не грали одночасно).

Ось такі основні моменти...

Отредактированно Vlasenko (2010-05-21 04:44:30)


2010-05-21 04:42:00
   
Oakenfold
Member

Зарегистрирован: 2010-02-14
Сообщений: 27
Добрий вечір, Вадиме!
На Вашу думку, чи зможе Надаль хоча б на кілька місяців утримати перше місце в світі, чи робитиме це довго?
Як Вам чемпіонат світу в ПАР? Що скажете про англійців, вони як всі казали, не зможуть на щось високе претендувати?


2010-06-13 21:42:43
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39

Oakenfold написал:

Добрий вечір, Вадиме!
На Вашу думку, чи зможе Надаль хоча б на кілька місяців утримати перше місце в світі, чи робитиме це довго?
Як Вам чемпіонат світу в ПАР? Що скажете про англійців, вони як всі казали, не зможуть на щось високе претендувати?


Вітаю, Oakenfold!

У Рафи нині традиційно слабке місце - коліна, і вони знову нагадали про себе у Лондоні на траві тиждень тому. Вм ж пам'ятаєте, як через це він з понуреною головою залишив на ранній стадії минулорічний Відкритий чемпіонат Франції, пропустив "Уїмблдон" і повернувся на корт лише у серпні... Якщо ж все буде добре зі здоров'ям, то Надаль, звісно, протримається значний час на першому рядку, хоча й його улюблений грунт вже закінчився.

Той же "Уїмблдон"-2010 може збільшити відрив іспанця від Роджера: Федереру потрібно захистити одразу 2000 очок за перемогу в Лондоні - 2009, а Рафі - просто набирати гандикап, адже він, повторюся, не грав там рік тому.

Та й потім швейцарець повинен після "Уїмблдона" найближчим часом відстояти 3090 балів, а Рафа - 2400... Чітку ж "арифметику" розриву визначатимуть індивідуальні моменти (як гратиме Роджер, який знову не показав найоптимальнішого свого рівня в фіналі Галле, та й перед цим у Парижі або ж як далеко дозволить зайти лондонським шляхом - 2010 здоров'я та відповідна йому психологічна стійкість Рафи і т.д.).

Щодо Мундіалю, то подібного прагматизму та блідої гри, якщо чесно, й очікував, більшою мірою, від першого туру, зважаючи на ситуацію в усіх збірних та їх тренерів. На цьому фоні дуже потішила, зокрема, креативністю, динамікою та стабільністю пересувань, а головне - футбольною пристрастю команда Чилі. І навпаки, розчаровує те, що травми не дозволяють наставникам використати потенціал бодай своїх заявок на чемпіонат (про тих, хто, з різних причин, залишився за межами ПАР краще взагалі не згадувати. Той же запальний, з гарячим серцем, але при цьому сконцентрований, раціональний Кабаньяс - чого тільки варте його "соло" і результативний пас на Вальдеса в грі проти "альбиселестес" у відборі! Але ж куля стала на заваді, добре, що живий...): одні гравці ще відновлюються після травм, інші не можуть ще набрати форму, плюс, звісно, не додають позитиву тренерські незрозумілі "сюрпризи" - рішення або ж навпаки - їх відсутність.

А про Англію.. Давайте подивимося другий матч цієї збірної: занадто багато запитань залишив перший, хоча навряд чи відповіді на них дасть гра проти Алжиру...


2010-06-17 16:49:49
   
Oakenfold
Member

Зарегистрирован: 2010-02-14
Сообщений: 27

Vlasenko написал:



Рез-ти жеребкування, впевнений, Вам відомі, але для усіх охочих -
матч Румунія - Україна


Добрий вечір, Вадиме!
Будете показувати матч проти Голландії? у програмі на сайті немає але може хоч є переговори? Що скажете про суперника?


2011-02-28 19:45:34
   
sori
Member

Зарегистрирован: 2004-08-19
Сообщений: 449
Вадим не знаю бываете вы тут или нет но спрошу не так давно слышал вас на новом  канале  икс спорт .как вам там работалось ваше мнение надолго ли он ?? и насколько серьёзно создан ???    или его может ждать история мегаспорта ??  о  женском чемпионате что скажите кто удивил кто  огорчил кроме нас ? ну и последннее откройте тайну если знаете ,  что ждать на спортах в новом сезоне .??

Отредактированно sori (2013-07-02 22:05:02)


2013-07-02 22:04:03
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39
Вітаю!

Чесно кажучи, ситуація зі спортивним наповненням телепростору у нашій країні змушує бути максимально обережним щодо прогнозів. Тим більше, спочатку потрібно каналу дати час для справжнього розгону, а потім дивитися на наявність стабільності. Поки що триває поступове наповнення найближчих місяців трансляціями, причому хокей так само залишатиметься в ефірі: він не зникне. У каналу є ліцензія на ефірне цифрове мовлення від Нацради, наскільки відомо, тож є можливість це використати для власної популяризації. Тож просто потрібний час, який і засвідчить, наскільки все буде стійким щодо майбутнього.   

Щодо праці на Євробаскеті, то для мене це був дуже цікавий турнір, тому що я вперше працював як коментатор матчів за участю жіночих команд. Раніше лише стежив за ними як глядач. Жіночий баскетбол відсотків на 80 наповнений психологією, що і стає основою непередбачуваності сценарію ігор.

Приємно здивували на Євробаскеті сербки - після двох поразок на старті оновлена та молода збірна Марини Малкович стала прикладом завзятої "гри серцем", із максимальною самовіддачею та нахабністю. Де не вистачало досвіду, брали своє на ентузіазмі, молодість втілювали у стабільну високу швидкість гри, стали відтак і другою командою чемпіонату Європи за перехопленнями. Щоправда, не оптимальна гра Ани Дабович після травми, лише одна номінальна розігруюча Радочай, інші аспекти не дозволили вдало закінчити турнір. Хоча він і так став історичним для цієї команди (4-те місце), яка ще й на чемпіонат світу поїде до Туреччини. 

Холоднокровністю сподобалися шведки, особливо агресивна Фріда Ельдебрінк. Загалом, зважаючи на всі реалії турніру, був отриманий закономірний фінал між збірними Франції та Іспанії.

Неприємно здивували навіть не команди і не гравці, а масовість деяких моментів. Звісно, команди є різні за класом, але у таких змаганнях хочеться їх побачити бодай в оптимальному для них самих стані. А так багато збірних вже мали першопочаткові проблеми перед змаганнями щодо відсутності номінального плеймейкера (та ж Росія), або наявність лише одного 1-го номера (та ж Сербія, Білорусь). Традиційно багато гравців залишилися з різних причин за межами турніру (травми, особисте рішення, вік тощо). Або та ж команда Чорногорії: насправді, дуже непогана, але три гравці - у топ-5-ці чемпіонату за кількістю хвилин на паркеті, у середньому за матч. Звісно, у певний час подібне таки матеріалізується у втому. Щодо Росії - ще перед турніром було багато розмов і сумнівів, як виступить її збірна, хоча, чесно кажучи, очікував, що навіть попри це хоча б перший етап, але вона зможе пройти (навіть з її відомими проблемами оновлення складу, атмосфери, плеймейкера і т. д.).

Щодо наших Спортів, то точно будуть футбольні чемпіонат Росії (поки що 2 гри у турі, як і перед цим), Нідерландів, Бельгії. Сподіваюся, і чемпіоншип та Кубок англійської ліги теж потішать. Баскетбольне наповнення залишатиметься традиційним, швидше за все, щоправда, без євровиступу "Будівельника" у гостьових іграх, які ми транслювали минулого сезону (це був розіграш Єврокубка, наступного ж сезону кияни гратимуть в Євролізі, тож нині у них тривають перемовини з певним каналом). Загалом усе основне із минулого сезону ніби повинно бути і у наступному, але можливі певні зміни. Щодо нового футболу, то трохи почекаємо: можливо, якісь локальні вкраплення й будуть, але сенсу випереджати події немає - ліпше дочекаємося фактів.


2013-07-06 12:48:03
   
sori
Member

Зарегистрирован: 2004-08-19
Сообщений: 449
Вадим нужны подробности вот этого

идь ТВ. На пороге открытия
Инфоканала
На заседании Нацсовета по
телевидению и радиовещанию,
состоявшееся в среду 10 июля 2013
года, принято решение о выдаче
лицензии на спутниковое вешание
ООО «Поверхность Спорт-ТУР»,
входящего в бренд «Лыбидь ТВ» с
мая сего года.
Инфоканал Лыбидь ТВ будет
находиться в открытом доступе,
позволяя сегодняшним и
завтрашним абонентам получать
самую полную информацию о
народном спутниковом
телевидении.
На Инфоканале Лыбидь ТВ вы
найдете убедительные доводы о
преимуществе подключения к
народному спутниковому
телевидению. Техническую
информацию о зоне покрытия,
формате вещания и оборудовании.
Весьма важной является и
информация о региональных
дилерах, которые не только
подключат потенциальных
абонентов, установив и настроив
оборудование для приема пакета
телеканалов «Доступный», но и
будут заботиться о том, чтобы
абоненты Лыбидь ТВ получили
необходимую сервисную и
техническую поддержку, как в
обслуживании оборудования, так и
его настройки.
Особенное место в контенте
Инфоканала занимает раздел
«Новости Лыбидь ТВ», благодаря
которому, абонент может получить
свежую информацию о работе
Лыбидь ТВ. Нельзя не отметить,
что Инфоканал выполняет мощную
функцию коммуникатора в связке
Абонент – Центр обслуживания
абонентов. Информация, которая
интересует абонента, будь то
вопросы подключения или работы
Лыбидь ТВ, получает мгновенную
реакцию соответствующих служб
компании.
В ближайших планах редакции
Инфоканала, размещение в эфире
промоматериалов, как самих
телекомпаний, входящих в пакет
«Доступный», так и материалов,
которые бы рекламировали их
контент.
Директором Инфоканала стала
Коломиец Наталья. В состав
редакционного совета вошли:
Виктор Самойленко, Юрий
Нестеренко, Ирина Горовая и
Наталья Коломиец.
Территория распространения
телепрограмм - Украина и другие
страны в пределах зоны приема
сигнала со спутника. Оператор
телекоммуникаций - ООО
«Поверхность - Спутниковые
Коммуникации», г. Киев. Срок
действия лицензии - 10 лет.
Инфоканал Лыбидь ТВ будет
доступен в режиме FTA , начиная с 1
августа 2013 года

Что это значит нас купили и мы теперь часть лебедя ???   2 Не означает ли это уход из кабеля ??? и наконец означает ли это ,что теперь с деньгами лебедя мы  можем больше в плане контента.???


2013-07-11 19:33:47
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39
Чесно кажучи, я зараз не у Києві, тому не можу повноцінно відповісти на Ваше запитання: для цього все ж необхідно перебувати на місці, щоб точно все розставити по місцях.

2013-07-13 00:18:46
   
sori
Member

Зарегистрирован: 2004-08-19
Сообщений: 449

Vlasenko написал:

Чесно кажучи, я зараз не у Києві, тому не можу повноцінно відповісти на Ваше запитання: для цього все ж необхідно перебувати на місці, щоб точно все розставити по місцях.
Спасибо если у вас будут подробности поделитесь.  удачного отпуска. И спасибо вам за работу с уважением  к вам .

2013-07-13 23:53:42
   
Vlasenko
Member

Зарегистрирован: 2010-02-03
Сообщений: 39
Дякую за Ваші слова і побажання! Коли повернуся до Києва і зрозумію, що і до чого, сподіваюся, заспокою Вас хорошими новинами.

2013-07-16 00:26:12
   
Sergiy
New member

Зарегистрирован: 2013-07-04
Сообщений: 4
Доброго часу доби!
Я стосовно сезону Бредфорда у Кубку Ліги цього сезону. Я не можу передати, наскільки я вражений від цього всього, а ще додає сюди і українське коментування найвищого рівня... Я думаю, це ж ніби Ви мали коментувати півфінали, наприклад?) Як згадую те - просто мурашки по шкірі... Тому хотів би запитати, чи є якась можливість поновити відчуття, чи можна десь дістати запис півфіналу кубка із вашою участю, чи якийсь огляд сезону, чи щось у цьому роді? Буду дуже вдячний, просто я не знаю вже, куди звертатись, і як знайти такі антикварні речі...


2013-07-23 01:26:27
   
dex
Администратор

Зарегистрирован: 2012-01-03
Сообщений: 69

Sergiy написал:

Доброго часу доби!
Я стосовно сезону Бредфорда у Кубку Ліги цього сезону. Я не можу передати, наскільки я вражений від цього всього, а ще додає сюди і українське коментування найвищого рівня... Я думаю, це ж ніби Ви мали коментувати півфінали, наприклад?) Як згадую те - просто мурашки по шкірі... Тому хотів би запитати, чи є якась можливість поновити відчуття, чи можна десь дістати запис півфіналу кубка із вашою участю, чи якийсь огляд сезону, чи щось у цьому роді? Буду дуже вдячний, просто я не знаю вже, куди звертатись, і як знайти такі антикварні речі...


тут посмотрите

http://vk.com/videos-27812446


2013-07-23 09:15:59
http://blog.isport.ua/poverkhnostTV  
Sergiy
New member

Зарегистрирован: 2013-07-04
Сообщений: 4

forestgamp написал:


Sergiy написал:

Доброго часу доби!
Я стосовно сезону Бредфорда у Кубку Ліги цього сезону. Я не можу передати, наскільки я вражений від цього всього, а ще додає сюди і українське коментування найвищого рівня... Я думаю, це ж ніби Ви мали коментувати півфінали, наприклад?) Як згадую те - просто мурашки по шкірі... Тому хотів би запитати, чи є якась можливість поновити відчуття, чи можна десь дістати запис півфіналу кубка із вашою участю, чи якийсь огляд сезону, чи щось у цьому роді? Буду дуже вдячний, просто я не знаю вже, куди звертатись, і як знайти такі антикварні речі...


тут посмотрите

http://vk.com/videos-27812446



Знайшов відео десь у тому форматі, що й хотілося, дякую, але саме того відео все ж і немає...


2013-07-23 17:20:54
   
Страниц:  1 2 3 4   Тема закрыта
Перейти