Автор |
Сообщение |
Страниц: 1 ... 2 3 4 5 6 7 |
|
sori
Member
|
|
O.Zh. написал:
sori написал:
O.Zh. написал:
Футбольні коментатори у відпустці після "оренди" на ICTV.Яка їхня подальша творча доля на "Поверхности"? Думаю, це напряму залежить від того, що компанія виграє у тендерах. Але і наші коментатори теж у ситуації, коли не знаєш, де почнеш роботу у новому сезоні. Краще напряму у них і запитайте, адже на цьому форумі є гілка спілкування саме з коментаторами. | Беда в том , что тут можно наблюдать только джулая остальных не наблюдал давно. Поэтому спросить затруднительно. |
Річ у тім, що моїм колегам, мабуть дійсно немає що відповісти...Ніхто нічого не розуміє і не відає. | слішал босянка на канале кино в чкмпионате украинском ощущения странные своё знакомое и в другом месте. Саш хотябы своё будущее в сможите прояснить когда игде вы будите в эфире.
|
|
2010-07-21 10:48:33 |
|
O.Zh.
Member
|
|
sori написал:
O.Zh. написал:
sori написал:
Беда в том , что тут можно наблюдать только джулая остальных не наблюдал давно. Поэтому спросить затруднительно. |
Річ у тім, що моїм колегам, мабуть дійсно немає що відповісти...Ніхто нічого не розуміє і не відає. | слішал босянка на канале кино в чкмпионате украинском ощущения странные своё знакомое и в другом месте. Саш хотябы своё будущее в сможите прояснить когда игде вы будите в эфире. |
Поки у творчому пошуку. Але,ймовірно,вже на початку серпня остаточно визначусь. Прикро лише, що не з вини "творчаків" рухнуло власне мовлення "Спорт 1"...
|
|
2010-07-22 16:28:43 |
|
sori
Member
|
|
O.Zh. написал:
sori написал:
O.Zh. написал:
Річ у тім, що моїм колегам, мабуть дійсно немає що відповісти...Ніхто нічого не розуміє і не відає. | слішал босянка на канале кино в чкмпионате украинском ощущения странные своё знакомое и в другом месте. Саш хотябы своё будущее в сможите прояснить когда игде вы будите в эфире. |
Поки у творчому пошуку. Але,ймовірно,вже на початку серпня остаточно визначусь. Прикро лише, що не з вини "творчаків" рухнуло власне мовлення "Спорт 1"... | Как не страшно это звучит , но похоже рухнули не только свои програмки , но и сама компания. Я вот думаю где теперь лигу чемпионов смотреть. Хочу вас попросить если будут новости о вашем читай спортклуба будущем напишите. и о ребятах тоже очень вас прошу они почти сюда не ходят
Отредактированно sori (2010-07-22 20:45:44)
|
|
2010-07-22 20:44:48 |
|
Dimmu Borgir
Member
|
|
sori написал:
O.Zh. написал:
sori написал:
слішал босянка на канале кино в чкмпионате украинском ощущения странные своё знакомое и в другом месте. Саш хотябы своё будущее в сможите прояснить когда игде вы будите в эфире. |
Поки у творчому пошуку. Але,ймовірно,вже на початку серпня остаточно визначусь. Прикро лише, що не з вини "творчаків" рухнуло власне мовлення "Спорт 1"... | Как не страшно это звучит , но похоже рухнули не только свои програмки , но и сама компания. Я вот думаю где теперь лигу чемпионов смотреть. Хочу вас попросить если будут новости о вашем читай спортклуба будущем напишите. и о ребятах тоже очень вас прошу они почти сюда не ходят |
Извените что вмешиваюсь в ваш диалог.Но просто по другому написать сообщение не могу,только цитировать получается. Я вот хотел спросить.А правда что В.Вацко теперь будет работать на канале "Футбол"?И кто теперь будет показывать ЛЧ и ЛЕ,если компания развалиться?
Отредактированно Dimmu Borgir (2010-07-22 21:02:16)
|
|
2010-07-22 21:01:15 |
|
O.Zh.
Member
|
|
Dimmu Borgir написал:
sori написал:
O.Zh. написал:
Поки у творчому пошуку. Але,ймовірно,вже на початку серпня остаточно визначусь. Прикро лише, що не з вини "творчаків" рухнуло власне мовлення "Спорт 1"... | Как не страшно это звучит , но похоже рухнули не только свои програмки , но и сама компания. Я вот думаю где теперь лигу чемпионов смотреть. Хочу вас попросить если будут новости о вашем читай спортклуба будущем напишите. и о ребятах тоже очень вас прошу они почти сюда не ходят |
Извените что вмешиваюсь в ваш диалог.Но просто по другому написать сообщение не могу,только цитировать получается. Я вот хотел спросить.А правда что В.Вацко теперь будет работать на канале "Футбол"?И кто теперь будет показывать ЛЧ и ЛЕ,если компания развалиться? |
Я все ж, сподіваюся,що восени станеться якесь диво і хоча б частина власного виробництва повернеться в ефір. Хоча,більшість колег журналістів вже знайшли нове місце роботи і про повернення навіть говорити не хочуть... Щодо майбутнього "Спортклубу" і "Візитка". Звичайно ж, як тільки все уладнаю, дам знати де вони виходитимуть в ефір. Але, ще раз повторюю, хотілося б, аби все "устаканилося" на "Спорт 1". Підозрюю, що протягом наступних двох тижнів все остаточно визначиться. Щодо Віті Вацко можу лише ствердно сказати, що він звільнився з "Поверхності". Зважаючи, що ТК"Футбол" теж володіє правами на Бундеслігу, думаю не важко здогататися хто там її коментуватиме. Щодо ЛЧ і ЛЄ, то висдовлю свою власну думку. Якщо у компанії немає грошей аби фінансувати власні програми і утримувати коментаторів, то висновки робіть самі.
|
|
2010-07-23 16:27:23 |
|
Dimmu Borgir
Member
|
|
O.Zh. написал:
Dimmu Borgir написал:
sori написал:
Как не страшно это звучит , но похоже рухнули не только свои програмки , но и сама компания. Я вот думаю где теперь лигу чемпионов смотреть. Хочу вас попросить если будут новости о вашем читай спортклуба будущем напишите. и о ребятах тоже очень вас прошу они почти сюда не ходят |
Извените что вмешиваюсь в ваш диалог.Но просто по другому написать сообщение не могу,только цитировать получается. Я вот хотел спросить.А правда что В.Вацко теперь будет работать на канале "Футбол"?И кто теперь будет показывать ЛЧ и ЛЕ,если компания развалиться? |
Я все ж, сподіваюся,що восени станеться якесь диво і хоча б частина власного виробництва повернеться в ефір. Хоча,більшість колег журналістів вже знайшли нове місце роботи і про повернення навіть говорити не хочуть... Щодо майбутнього "Спортклубу" і "Візитка". Звичайно ж, як тільки все уладнаю, дам знати де вони виходитимуть в ефір. Але, ще раз повторюю, хотілося б, аби все "устаканилося" на "Спорт 1". Підозрюю, що протягом наступних двох тижнів все остаточно визначиться. Щодо Віті Вацко можу лише ствердно сказати, що він звільнився з "Поверхності". Зважаючи, що ТК"Футбол" теж володіє правами на Бундеслігу, думаю не важко здогататися хто там її коментуватиме. Щодо ЛЧ і ЛЄ, то висдовлю свою власну думку. Якщо у компанії немає грошей аби фінансувати власні програми і утримувати коментаторів, то висновки робіть самі. |
Все ждут чуда,но вот будет ли оно...Конечно,хотелось чтобы всё наладилось и "Спорт 1" вылез из этого труднейшего положения,чтобы всё наладилось с трансляциями чемпионатов,в эфир вернулся "Спортклуб","Либеро" и ребята комментаторы которые на протяжении скольких лет работали от всей души.Очень жаль что всё так получается...
|
|
2010-07-23 16:46:54 |
|
O.Zh.
Member
|
|
Dimmu Borgir написал:
O.Zh. написал:
Dimmu Borgir написал:
Я все ж, сподіваюся,що восени станеться якесь диво і хоча б частина власного виробництва повернеться в ефір. Хоча,більшість колег журналістів вже знайшли нове місце роботи і про повернення навіть говорити не хочуть... Щодо майбутнього "Спортклубу" і "Візитка". Звичайно ж, як тільки все уладнаю, дам знати де вони виходитимуть в ефір. Але, ще раз повторюю, хотілося б, аби все "устаканилося" на "Спорт 1". Підозрюю, що протягом наступних двох тижнів все остаточно визначиться. Щодо Віті Вацко можу лише ствердно сказати, що він звільнився з "Поверхності". Зважаючи, що ТК"Футбол" теж володіє правами на Бундеслігу, думаю не важко здогататися хто там її коментуватиме. Щодо ЛЧ і ЛЄ, то висдовлю свою власну думку. Якщо у компанії немає грошей аби фінансувати власні програми і утримувати коментаторів, то висновки робіть самі. |
Все ждут чуда,но вот будет ли оно...Конечно,хотелось чтобы всё наладилось и "Спорт 1" вылез из этого труднейшего положения,чтобы всё наладилось с трансляциями чемпионатов,в эфир вернулся "Спортклуб","Либеро" и ребята комментаторы которые на протяжении скольких лет работали от всей души.Очень жаль что всё так получается... |
...Скептицизм - начало веры. (Оскар Уайльд)
|
|
2010-07-23 17:00:04 |
|
Dimmu Borgir
Member
|
|
O.Zh. написал:
Dimmu Borgir написал:
O.Zh. написал:
Все ждут чуда,но вот будет ли оно...Конечно,хотелось чтобы всё наладилось и "Спорт 1" вылез из этого труднейшего положения,чтобы всё наладилось с трансляциями чемпионатов,в эфир вернулся "Спортклуб","Либеро" и ребята комментаторы которые на протяжении скольких лет работали от всей души.Очень жаль что всё так получается... |
...Скептицизм - начало веры. (Оскар Уайльд) |
К сожелению,я не знаю такого
Отредактированно Dimmu Borgir (2010-07-23 17:11:26)
|
|
2010-07-23 17:10:51 |
|
el
Member
|
|
Dimmu Borgir написал:
O.Zh. написал:
Dimmu Borgir написал:
К сожелению,я не знаю такого |
Все привет! действительно живем в недопонимании или безинформации - как ситуация на нашем Поверхности? футбол уже скоро начинается в странах европы .а мы все ждемс.Обрадуйте хоть чем, уже более года только негатив
|
|
2010-07-26 15:31:00 |
|
sori
Member
|
|
el написал:
Dimmu Borgir написал:
O.Zh. написал:
Все привет! действительно живем в недопонимании или безинформации - как ситуация на нашем Поверхности? футбол уже скоро начинается в странах европы .а мы все ждемс.Обрадуйте хоть чем, уже более года только негатив | Боюсь , что хороших новостей нет и есть сомнения , что будут Тем паче главный капитал любой структуры это люди а они уходят.
|
|
2010-07-26 16:39:04 |
|
Dimmu Borgir
Member
|
|
sori написал:
el написал:
Dimmu Borgir написал:
Все привет! действительно живем в недопонимании или безинформации - как ситуация на нашем Поверхности? футбол уже скоро начинается в странах европы .а мы все ждемс.Обрадуйте хоть чем, уже более года только негатив | Боюсь , что хороших новостей нет и есть сомнения , что будут Тем паче главный капитал любой структуры это люди а они уходят. |
Добрый день Александр.Ну что там с будущим "Спортклуба"?Ситуация прояснилась?
|
|
2010-08-10 18:14:47 |
|
O.Zh.
Member
|
|
Dimmu Borgir написал:
sori написал:
el написал:
Все привет! действительно живем в недопонимании или безинформации - как ситуация на нашем Поверхности? футбол уже скоро начинается в странах европы .а мы все ждемс.Обрадуйте хоть чем, уже более года только негатив | Боюсь , что хороших новостей нет и есть сомнения , что будут Тем паче главный капитал любой структуры это люди а они уходят. |
Добрый день Александр.Ну что там с будущим "Спортклуба"?Ситуация прояснилась? |
Є пропозиція водночас від двох телеканалів перенести "Спортклуб" на їхній ефірний грунт :-) Але, повторюсь, хотів би робити цей тижневик саме на каналі, де він і народився - на "Спорт 1", де є всі умови аби робити ще кращий телепродукт. Звичайно, за певних умов. Буквально сьогодні ситуація почала набирати якихось обрисів. Можу сказати, не виключено, що у вересні, принаймні "Спортклуб", може повернутися на звичне місце у сітці "Спорт 1". Але і стверджувати цього ще не можу. Ситуація як у Москві: все вкрито димовою завісою і всі розуміють, що вона коли-небудь таки розвіється. Але коли? Про це не відає ніхто...
|
|
2010-08-10 19:20:29 |
|
sori
Member
|
|
O.Zh. написал:
Dimmu Borgir написал:
sori написал:
Боюсь , что хороших новостей нет и есть сомнения , что будут Тем паче главный капитал любой структуры это люди а они уходят. |
Є пропозиція водночас від двох телеканалів перенести "Спортклуб" на їхній ефірний грунт :-) Але, повторюсь, хотів би робити цей тижневик саме на каналі, де він і народився - на "Спорт 1", де є всі умови аби робити ще кращий телепродукт. Звичайно, за певних умов. Буквально сьогодні ситуація почала набирати якихось обрисів. Можу сказати, не виключено, що у вересні, принаймні "Спортклуб", може повернутися на звичне місце у сітці "Спорт 1". Але і стверджувати цього ще не можу. Ситуація як у Москві: все вкрито димовою завісою і всі розуміють, що вона коли-небудь таки розвіється. Але коли? Про це не відає ніхто... | И когда наступит ясность. Ну один канал который вас зовёт я могу угадать , а вот канал 2 это загадка неужели у нас есть каналы, которым нужен спорт.
|
|
2010-08-11 13:48:19 |
|
O.Zh.
Member
|
|
sori написал:
O.Zh. написал:
Dimmu Borgir написал:
Є пропозиція водночас від двох телеканалів перенести "Спортклуб" на їхній ефірний грунт :-) Але, повторюсь, хотів би робити цей тижневик саме на каналі, де він і народився - на "Спорт 1", де є всі умови аби робити ще кращий телепродукт. Звичайно, за певних умов. Буквально сьогодні ситуація почала набирати якихось обрисів. Можу сказати, не виключено, що у вересні, принаймні "Спортклуб", може повернутися на звичне місце у сітці "Спорт 1". Але і стверджувати цього ще не можу. Ситуація як у Москві: все вкрито димовою завісою і всі розуміють, що вона коли-небудь таки розвіється. Але коли? Про це не відає ніхто... | И когда наступит ясность. Ну один канал который вас зовёт я могу угадать , а вот канал 2 это загадка неужели у нас есть каналы, которым нужен спорт. |
sori як це не дивно, але такі канали ще існують! Але виникає проблема - відсутність необхідного відео для монтажу сюжетів. Приміром, на матчі зб.України телеправа виключно у каналу "Інтер", тож і спробуй присвятити програму, приміром матчу Україна - Нідерланди!? Робити радіопрограму - не кращий варіант для ТБ.І це лише один приклад. А ось, приміром, наша "Поверхность" точно транслюватиме ЛЧ,ЛЄ,Бундеслігу ( можливо й інші чемпіонати) тож розкривається необмежене поле для роботи з відеокартинкою!Відтак, якість програми зростає. Ось чому я і кажу про переваги нашої компанії. Хоча і на інших каналах є свої переваги.Коротше кажучи, будемо чекати...
|
|
2010-08-11 14:41:32 |
|
sori
Member
|
|
O.Zh. написал:
sori написал:
O.Zh. написал:
Є пропозиція водночас від двох телеканалів перенести "Спортклуб" на їхній ефірний грунт :-) Але, повторюсь, хотів би робити цей тижневик саме на каналі, де він і народився - на "Спорт 1", де є всі умови аби робити ще кращий телепродукт. Звичайно, за певних умов. Буквально сьогодні ситуація почала набирати якихось обрисів. Можу сказати, не виключено, що у вересні, принаймні "Спортклуб", може повернутися на звичне місце у сітці "Спорт 1". Але і стверджувати цього ще не можу. Ситуація як у Москві: все вкрито димовою завісою і всі розуміють, що вона коли-небудь таки розвіється. Але коли? Про це не відає ніхто... | И когда наступит ясность. Ну один канал который вас зовёт я могу угадать , а вот канал 2 это загадка неужели у нас есть каналы, которым нужен спорт. |
sori як це не дивно, але такі канали ще існують! Але виникає проблема - відсутність необхідного відео для монтажу сюжетів. Приміром, на матчі зб.України телеправа виключно у каналу "Інтер", тож і спробуй присвятити програму, приміром матчу Україна - Нідерланди!? Робити радіопрограму - не кращий варіант для ТБ.І це лише один приклад. А ось, приміром, наша "Поверхность" точно транслюватиме ЛЧ,ЛЄ,Бундеслігу ( можливо й інші чемпіонати) тож розкривається необмежене поле для роботи з відеокартинкою!Відтак, якість програми зростає. Ось чому я і кажу про переваги нашої компанії. Хоча і на інших каналах є свої переваги.Коротше кажучи, будемо чекати... | Вы сказали про другие чемпионаты?? У вас есть новости по тендерам??? поделитесь очень охота получить хоть некую инфу мы устали жить не имея информации.
|
|
2010-08-11 16:16:21 |
|
el
Member
|
|
sori написал:
O.Zh. написал:
sori написал:
И когда наступит ясность. Ну один канал который вас зовёт я могу угадать , а вот канал 2 это загадка неужели у нас есть каналы, которым нужен спорт. |
sori як це не дивно, але такі канали ще існують! Але виникає проблема - відсутність необхідного відео для монтажу сюжетів. Приміром, на матчі зб.України телеправа виключно у каналу "Інтер", тож і спробуй присвятити програму, приміром матчу Україна - Нідерланди!? Робити радіопрограму - не кращий варіант для ТБ.І це лише один приклад. А ось, приміром, наша "Поверхность" точно транслюватиме ЛЧ,ЛЄ,Бундеслігу ( можливо й інші чемпіонати) тож розкривається необмежене поле для роботи з відеокартинкою!Відтак, якість програми зростає. Ось чому я і кажу про переваги нашої компанії. Хоча і на інших каналах є свої переваги.Коротше кажучи, будемо чекати... | Вы сказали про другие чемпионаты?? У вас есть новости по тендерам??? поделитесь очень охота получить хоть некую инфу мы устали жить не имея информации. |
чикаемо. тихо дышим в тряпочку)))) вот жизнь пошла, сам платишь и сам страдаешь)
|
|
2010-08-11 16:47:46 |
|
O.Zh.
Member
|
|
sori написал:
O.Zh. написал:
sori написал:
И когда наступит ясность. Ну один канал который вас зовёт я могу угадать , а вот канал 2 это загадка неужели у нас есть каналы, которым нужен спорт. |
sori як це не дивно, але такі канали ще існують! Але виникає проблема - відсутність необхідного відео для монтажу сюжетів. Приміром, на матчі зб.України телеправа виключно у каналу "Інтер", тож і спробуй присвятити програму, приміром матчу Україна - Нідерланди!? Робити радіопрограму - не кращий варіант для ТБ.І це лише один приклад. А ось, приміром, наша "Поверхность" точно транслюватиме ЛЧ,ЛЄ,Бундеслігу ( можливо й інші чемпіонати) тож розкривається необмежене поле для роботи з відеокартинкою!Відтак, якість програми зростає. Ось чому я і кажу про переваги нашої компанії. Хоча і на інших каналах є свої переваги.Коротше кажучи, будемо чекати... | Вы сказали про другие чемпионаты?? У вас есть новости по тендерам??? поделитесь очень охота получить хоть некую инфу мы устали жить не имея информации. |
На жаль, інформацією про тендери не володію.
Отредактированно O.Zh. (2010-08-11 17:44:21)
|
|
2010-08-11 17:10:51 |
|
el
Member
|
|
O.Zh. написал:
sori написал:
O.Zh. написал:
На жаль, інформацією про тендери не володію. |
Шановний Олександр доброго вечеру! як справи в компании П+, є ще надія? дуже чикаємо коли станется чудо (поновится вещание)
|
|
2010-08-31 22:43:01 |
|
O.Zh.
Member
|
|
el написал:
O.Zh. написал:
sori написал:
Вы сказали про другие чемпионаты?? У вас есть новости по тендерам??? поделитесь очень охота получить хоть некую инфу мы устали жить не имея информации. |
На жаль, інформацією про тендери не володію. |
Шановний Олександр доброго вечеру! як справи в компании П+, є ще надія? дуже чикаємо коли станется чудо (поновится вещание) |
Не буду стверджувати щодо чудес,але вчора натрапив на таку газетну інформацію: http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1251924
|
|
2010-09-01 10:11:37 |
|
ALexei
New member
|
|
|
2010-09-01 11:18:07 |
|
O.Zh.
Member
|
|
Цю публікацію мені скинув знайомий з запитанням - наскільки це реально? Звиняйте,я навіть не звернув увагу на дату...Виходить, дійсно, поки мимо чудес...
|
|
2010-09-01 11:26:34 |
|
sori
Member
|
|
O.Zh. написал:
Цю публікацію мені скинув знайомий з запитанням - наскільки це реально? Звиняйте,я навіть не звернув увагу на дату...Виходить, дійсно, поки мимо чудес... | Саша простите может ценично спрашивать, но планируете ли вы выходить в открытый эфир или будите ждать до самого последнего. Может у вас есть информация от руководителей проэкта ,что и как происходит. неужели люди понять не могут чем больше они молчат тем больше гробят компанию. и чем больше молчания тем меньше доверия к структуре.
Отредактированно sori (2010-09-01 17:28:47)
|
|
2010-09-01 17:27:33 |
|
O.Zh.
Member
|
|
sori написал:
O.Zh. написал:
Цю публікацію мені скинув знайомий з запитанням - наскільки це реально? Звиняйте,я навіть не звернув увагу на дату...Виходить, дійсно, поки мимо чудес... | Саша простите может ценично спрашивать, но планируете ли вы выходить в открытый эфир или будите ждать до самого последнего. Может у вас есть информация от руководителей проэкта ,что и как происходит. неужели люди понять не могут чем больше они молчат тем больше гробят компанию. и чем больше молчания тем меньше доверия к структуре. |
sori Що значить "ждать до самого последнего"? :-) Свого часу,коли служив у радянській армії, то було б зрозуміло, що оборонятися будемо до останнього патрону :-) У даному ж випадку прикро, що розвалюється те, що ми - журналісти,оператори, режисери, інженери створювали з нуля...І не наша у цьому вина, що все дійшло до такого стану. Принаймні, днями, у мене була розмова з керівником компанії і було прохання зачекати. Що і роблю. Хоча і усвідомлюю, що ті, хто запрошує на інші канали теж чекати довго не будуть.
|
|
2010-09-01 19:59:42 |
|
el
Member
|
|
O.Zh. написал:
sori написал:
O.Zh. написал:
Цю публікацію мені скинув знайомий з запитанням - наскільки це реально? Звиняйте,я навіть не звернув увагу на дату...Виходить, дійсно, поки мимо чудес... | Саша простите может ценично спрашивать, но планируете ли вы выходить в открытый эфир или будите ждать до самого последнего. Может у вас есть информация от руководителей проэкта ,что и как происходит. неужели люди понять не могут чем больше они молчат тем больше гробят компанию. и чем больше молчания тем меньше доверия к структуре. |
sori Що значить "ждать до самого последнего"? :-) Свого часу,коли служив у радянській армії, то було б зрозуміло, що оборонятися будемо до останнього патрону :-) У даному ж випадку прикро, що розвалюється те, що ми - журналісти,оператори, режисери, інженери створювали з нуля...І не наша у цьому вина, що все дійшло до такого стану. Принаймні, днями, у мене була розмова з керівником компанії і було прохання зачекати. Що і роблю. Хоча і усвідомлюю, що ті, хто запрошує на інші канали теж чекати довго не будуть. |
Ждем и мы!!! отступать некуда и Ваш вклад в развитие украинского спорта и его освещение на мой взгляд очень велико!!!! Я надеюсь на позитив! Предлагаю абонентам П+ - поддержать компанию, а главное трудовой коллектив.нам проще немного, а людей на улицу могут отправить. Чекаэмо разом!
|
|
2010-09-01 21:53:45 |
|
O.Zh.
Member
|
|
el написал:
O.Zh. написал:
sori написал:
Саша простите может ценично спрашивать, но планируете ли вы выходить в открытый эфир или будите ждать до самого последнего. Может у вас есть информация от руководителей проэкта ,что и как происходит. неужели люди понять не могут чем больше они молчат тем больше гробят компанию. и чем больше молчания тем меньше доверия к структуре. |
sori Що значить "ждать до самого последнего"? :-) Свого часу,коли служив у радянській армії, то було б зрозуміло, що оборонятися будемо до останнього патрону :-) У даному ж випадку прикро, що розвалюється те, що ми - журналісти,оператори, режисери, інженери створювали з нуля...І не наша у цьому вина, що все дійшло до такого стану. Принаймні, днями, у мене була розмова з керівником компанії і було прохання зачекати. Що і роблю. Хоча і усвідомлюю, що ті, хто запрошує на інші канали теж чекати довго не будуть. |
Ждем и мы!!! отступать некуда и Ваш вклад в развитие украинского спорта и его освещение на мой взгляд очень велико!!!! Я надеюсь на позитив! Предлагаю абонентам П+ - поддержать компанию, а главное трудовой коллектив.нам проще немного, а людей на улицу могут отправить. Чекаэмо разом! |
Людей попросили на вулицю щеу червні. Ті,кого, "попросили" вжу влаштувалися на інших ТБ-компаніях. Ось дивлюся черговий цирк у виконанні "Динамо" в селі Аграрне і коментує гру на УТ-1 Столярчук - вже екс- Спортклубівець. А тепер і взагалі,схоже,нікому буде відновлювати власне мовлення, нікого не залишилося, звільняються щотижня.Та ще й питання, а чи потрібні власні програми компанії...
|
|
2010-09-22 19:12:46 |
|