Поверхность ТВ Поверхность ТВ
четверг, 18 апреля 2024  
 
Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / О. Михайлюку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Каталонець написал:

Дуже дякую вам за розгорнуту відповідь!!!Хоч я рідко дивлюсь АПЛ, але вас слухаю із задоволенням.В мене виникло наступнне питання:ЧИ ПОТРІБЕН РОБІНЬО БАРСІ???Мені здається що ні.Аргументую:Робі звичайно класний футболіст,але він ще й великий скандаліст,тим паче при живим Анрі а Педро як розігрався а ще є Боян, накрайняк Хеффрен (ледь незабув Іньєста)Ви так не вважаєте.РЕСПЕКТ


           Обидва матчі з Рубіном коментував і під час майже кожної атаки (якої команди, думаю не слід писати)  ловив себе на думці, що в подібних матчах якраз такого гравця як Робінйьо не вистачає Барсі. Все ж вміння зіграти нестандартно на швидкості у Робі є , та й загалом в нього швидкість краща ніж, скажімо, у Іньести чи Педро (у Андреса та Педріто при цьому є свої «козирі»).  (Жефренна бачив лише двічі і нормальної оцінки його діям поки що не можу дати).

           Основна перевага Робіньйо над  Анрі – це його молодість. (хоча і Робі дуже часто навідується до травмпункту)

           Крім того,  екс-гравця Реала можна застосовувати і на позиції другого форварда – це безумовно додасть тактичних опцій Пепу.
                    Дякую за запитання.


2009-11-18 17:36:00
E-mail  
karl-franz
Member

Зарегистрирован: 2009-11-16
Сообщений: 13
Не писав раніше, говорити це можна лише після завершення відбікового циклу.
Відразу хочеться пригадати початок 2008р. На посаду призначають молодого перспективного тренера. На той момент здавалось, що його час настав...Ніхто з цим рішенням надто не сперечався. Всі розуміли його плюси і мінуси. Як на мене з його призначенням поквапилися. Україні після Блохіна повинен був тренер, який поставить гру збірній, що має чітке бачення моделі гри саме для неї і зламає "фобію" зб.України відносно гри із сильними командами. Не склалося... Цього ніхто не говорив протягом відбірного циклу (крім трад. критики, яка є в нас завжди). Всі (і в тому числі я) сподівалися на "авось і так якось прорвемося". Хоча він зробив величезну “чорну” роботу. Варто лише згадати 1:3 від Литви та Шотланлії та “руїни” після Блохіна, яка у відбірному циклі нічого внятного не показала, а в кінці – взагалі провалилась. У італійців тоді не виграли, а англійців цього циклу все ж переграли і з хорватами більш-менш трималися. Як на мене Олексій Михайличенко не заслуговує закидання шапками. Хоча він путівку не завоював проте давайте чесно зізнаємося чи багато знас після жеребкування бодай у гру нашої команди у плей-офф на 100% були упевнені?
Ключовий урок цього відбірного циклу: нам потрібен "зрілий" тренер, що може витягти всі соки з нашої збірної і додати їй впевненості у власних силах. Адже у футболі грають не імена (хтось давно таке сказав :))
Подібна ситуація була у Англії була перед відбором до ЧС-2002. Покликали іноземця – він поставив прагматичну гру, яка давала результат у відборі і не виправдовувала очікувань у фінальних частинах турніру. Після двох подібних циклів вирішили поставити на вітчизняного спеціаліста.  Макларен мабуть не найвдаліший вибір федерації був. В результаті відбір англійці провалили демонструючи нестабільну і непереконливу гру.
Після цього керманичі федерації вирішили не випробовувати долі і покликали досвідченого наставника, що швидко поставив гру і взяв майже 100% очок у відборі (за винятком поєдинку з синьо-жовтими яким вони були просто більше треба та які виклались на 120% і добре налаштувались. Та й нікуди було нам тоді відступати). Що буде на ЧС-2010 побачимо, але впевнений відбір англійців - це вже факт.
Варто навести також приклад росіян, які взяли “фартового”, як у нас люблять говорити і досвідченого тренера, що вміє грати насамперед у фінальних частинах. У ці хвилини росіяни програють і вилітають від Словенців проте у пам’яті кожного росіянина залишаться приємні миттєвості і гра збірної на Євро-2008 (за винятком першого і останнього матчу :))
Ці факти я привів для того, щоб незважаючи на поразку у плей-офф  можна було б тверезо оцінити ситуацію. Нам потрібно будувати команду. Чи залишати Михайличекнка? Не знаю. Тактичний його промах перед матчем у Донецьку не дозволяє дати однозначної відповіді. Не можна: казати – вирішимо все в основний час, коли двоматчева дуель у плей-офф після сухої нічиї в гостях;не внесити корективів в оборону (Чигринський всеж покраще Кучера зараз буде у всіх компонентах, як добре підмітив перед матчем на Донбас-арені Андрій Гусін). І грати з оглядкою на свої ворота – надто велика ціна помилки, особливо зі зб.Греції, в якої ключова ланка – тренерський штаб на чолі з Рехагелем після тріумфального для них Євро-2004 залишилася. З Вороніним не знаю, що там насправді  було  - тренеру видніше.
Рехагель – це взагалі окрема розмова... Подвиг греків у 2004 р. запам’ятається назавжди. Цей факт показовий як для росіян так і українців. Перемагати можна всіх!
Якого плану потрібен тренер нам – важко сказати. Чи досить досвіду після прикрої поразки у Михайличенка? Як на мене є різного типу тренери. Хтось, як Пеп Гвардіола, Моуріньйо  просто вривається на тренерський олімп, хтось довго запрягає. Проте як на мене можна було б поставити біля керма збірної Калитвинцева. Він виграв з молодіжкою Євро у неперевершеному стилі, але головне цей турнір був домашній, з підвищеною відповідальністю в світлі Євро-2012. Перед ним Григорій Михайлович поставив завдання – він його виконав. Тобто він може працювати під тиском. Досвіду на найвижчому рівні немає, але одного лише досвіду мало... Треба ще й талант, коли є декілька альтернативних рішень з однаковою ймовірністю “правильності” (згідно статистики) саме він підказує тренеру вірне, інколи навіть нестандартне рішення, що дає результат.
Важко сказати чи побудує Михайличенко збірну лише на товариських іграх... Можливо досвіду знову не вистачить, ніхто не знає. Мені здається він відноситься до когорти тренерів, яким потрібен час, він не чарівник... Так, часу ніби достатньо було у нього. Проте з початку відбору дуже багато нових гравців з’явилися  і команда будувалася у процесі відбору та шукала свою гру.
В нас є багато кваліфікованих тренерів, проте кого можна поставити, щоб він “неспозорив” на домашньому чемпіонаті? Крім такого нестандартного рішення як Калитвинцев можна назвати Кварцяного (його стиль і мені не дуже подобається проте результат він дає, коли  більшість навіть не сподівається), якого ніхто всерйоз як і Юрія ніхто до уваги не бере. Можливо з об’єктивних причин, проте ці причини не завжди корелюють із можливостями наставника.
Можна буде знайти іноземця, того ж Хідінга, якщо його звільнять, а він погодиться очолити нашу дружину чи іншого тренера з іменем у футболі. Проте враховувати потрібно те,що кожен відбір тренер працює фактично з іншим“матеріалом” (процентів на 20, а інколи й більше, коли зміна поколінь приходить). На мою думку Україні потрібно “креативного“  тренера, що може братися знову і знову за роботу з нуля і який може ставити психологію команди не протягом 1-го відбіркового циклу, а постійно і на так званих збірних-грандів також. Крім того, варто розуміти, що грати як англійці, іспанці, німці можна тільки тоді, коли буде сильний внутрішній чемпіонат. А доти поки конкурентоздатність нашого вцілому, а не лише наших ”грандів” із їх іноземцями не підтягнеться до топ-шістірки, п’ятірки не можна розраховувати, що просто хороший тренер зробить видовищною і стабільною гру збірної, коли вона нав’язуватиме боротьбу і даватиме справжній бій кращим командам Європи і світу.
Не знаю як поступлять із нинішнім коучем зб.України та як підбиратимуть тренера у разі звільнення Михайличенка (він багато зробив і можливо ще зробить і буде корисним) проте після Євро-2012 точно потрібно буде менеджменту ФФУ серйозно задуматися над стратегією та завданнями збірної на наступні роки. Можливо не потрібно рватися “сиюминутным” за результатом і дати шанс талановитому, а не просто достойному і заслуженому тренеру очолювати головну команду.

А питання моє до вас буде в контексті вищенаписаного. А саме: кого ви могли б назвати з українських тренерів (іноземці прийдуть-підуть, а проблема залишиться чи відкладеться), хто підпадав би під названі в моїх роздумах критерії? Назвіть 5-10 імен.

Неважливо коли це питання актуальним буде зараз чи після домашнього Євро, але воно обов’язково постане перед нами рано чи пізно... Хотілося б почути ваші думки з цього приводу і чи ви погоджуєтеся з моїми роздумами на цю тему.

Дякую вам за увагу і сподіваюсь на вашу відповідь! Сподіваюсь ви пробачите мені, що я затянув із питанням :)


2009-11-19 01:26:26
   
Каталонець
Забанен

Зарегистрирован: 2009-10-26
Сообщений: 80
Доброго дня Олександре!!!Повертається ЛЧ а з нею і повертається хороший настрій (після вчорашньго матчу Барса Атлетик настрій нікудишній...та щей травма Мессі...)Навашу думку в кого білбьше шансів в матчі Барса Інтер,іаргументуйте відповідь.Хто буде коментувати цей матч,і кого коментцватимете ви?

2009-11-22 15:18:43
   
unikal
Member

Откуда: Львів
Зарегистрирован: 2007-11-11
Сообщений: 226
Що ж, я, на Ваше прохання в кінці матчу Сток Сіті-Ман Сіті, можу пояснити, чому гол не зарахував арбітр :)
Гравець, який забивав, при стрибку на м'яч виставив свою руку таким чином, щоб не дати вистрибнути воротарю. Це на повторі чітко було видно, принаймні мені :)

Отредактированно unikal (2010-02-18 08:07:24)


2010-02-18 08:05:43
   
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Олександре,ваш прогноз на матч Шахтар-Фулхем.  P.s. Із задоволенням прочитав би прогнози інших відвідувачів сайту.

2010-02-22 20:37:49
   
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

unikal написал:

Що ж, я, на Ваше прохання в кінці матчу Сток Сіті-Ман Сіті, можу пояснити, чому гол не зарахував арбітр :)
Гравець, який забивав, при стрибку на м'яч виставив свою руку таким чином, щоб не дати вистрибнути воротарю. Це на повторі чітко було видно, принаймні мені :)


Скільки не дивився той епізод ( в тому числі і в уповільненому повторі )  виставленої руки в напрямку кіпера не бачив. Шоукросс вистрибнув набагато вище кіпера. Гівен навіть руками не міг до мьяча дістатися, адже Раян заздалегідь обрав кращу позицію.

За версією 3ьох видань ( двох англійсько-мовних і одного російсько..) там помилка судді.  Пьюліс сказав «у нас вкрали перемогу» , Манчіні ніби нічого взагалі про цей епізод не говорив,, принаймні не доводилось чути , заяву Манчіні, що гол відмінили логічно.


2010-02-22 22:43:33
E-mail  
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Олександре,ваш прогноз на матч Шахтар-Фулхем.  P.s. Із задоволенням прочитав би прогнози інших відвідувачів сайту.


Не даю прогнози, але зараз зроблю виключення просто для того щоб перевірити свої передчуття. 3-0.


2010-02-22 22:45:24
E-mail  
fantasista
Member

Откуда: Луцьк
Зарегистрирован: 2010-02-15
Сообщений: 86

A. Mihal` написал:


Фан марселя написал:

Олександре,ваш прогноз на матч Шахтар-Фулхем.  P.s. Із задоволенням прочитав би прогнози інших відвідувачів сайту.


Не даю прогнози, але зараз зроблю виключення просто для того щоб перевірити свої передчуття. 3-0.

ого !!! сміливо


2010-02-22 22:59:06
   
BuTbKa
Администратор

Откуда: Симферополь
Зарегистрирован: 2008-07-23
Сообщений: 411

fantasista написал:


A. Mihal` написал:


Фан марселя написал:

Олександре,ваш прогноз на матч Шахтар-Фулхем.  P.s. Із задоволенням прочитав би прогнози інших відвідувачів сайту.


Не даю прогнози, але зараз зроблю виключення просто для того щоб перевірити свої передчуття. 3-0.

ого !!! сміливо


А що ви хотіли, Олександр в цьому сезоні став експертом із "Шахтаря" :).

Цікаво, чи це так вийшло, бо інші відмовились (особисто мені відомі позиції Дена і Дмитра), чи за особистим побажанням вас, Олександре, бо є ж зрештою, Віктор Вацко, Вадим Власенко...

1-1

Отредактированно BuTbKa (2010-02-22 23:51:38)


2010-02-22 23:50:09
E-mail  
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Олександре,ваша думка,як Інтер може пройти Челсі?! Команда Анчелотті у цьому сезоні проти сильних команд грала просто прекрасно.  А клуб Жозе що? Повністю програв Барсі,виграли у слабенького Мілану.

2010-02-23 13:32:47
   
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

BuTbKa написал:


fantasista написал:


A. Mihal` написал:



Не даю прогнози, але зараз зроблю виключення просто для того щоб перевірити свої передчуття. 3-0.

ого !!! сміливо


А що ви хотіли, Олександр в цьому сезоні став експертом із "Шахтаря" :).

Цікаво, чи це так вийшло, бо інші відмовились (особисто мені відомі позиції Дена і Дмитра), чи за особистим побажанням вас, Олександре, бо є ж зрештою, Віктор Вацко, Вадим Власенко...

1-1


Мені запропонували, а я не відмовився.


2010-02-23 15:01:14
E-mail  
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Олександре,ваша думка,як Інтер може пройти Челсі?! Команда Анчелотті у цьому сезоні проти сильних команд грала просто прекрасно.  А клуб Жозе що? Повністю програв Барсі,виграли у слабенького Мілану.


Думаю,  опоненти  рівні. Хто із якими суперниками грав в цьому сезоні – це не матиме вирішального значення.  Важливо хто як зіграє 24го та 16того.   

P. S. Дуже  добре, що вони між собою зустрілися.

Отредактированно A. Mihal` (2010-02-23 15:17:44)


2010-02-23 15:07:48
E-mail  
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Я дуже сподіваюся на інтригу у парі Челсі-Інтер.Але щось мені підказує що повториться результат(по грі,а можливо і по рахунку) минулорічної пари Інтер-МЮ.Також у мене питання щодо Англії-як Евертон без Феллаіні, який є фактично спинним мозком команди,продовжує так класно грати?

2010-02-23 19:22:17
   
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Я дуже сподіваюся на інтригу у парі Челсі-Інтер.Але щось мені підказує що повториться результат(по грі,а можливо і по рахунку) минулорічної пари Інтер-МЮ.Також у мене питання щодо Англії-як Евертон без Феллаіні, який є фактично спинним мозком команди,продовжує так класно грати?


Просто Евертон зараз на такому піднесенні, що будь-яка втрата не в змозі підкосити команду. Повернувся Артета і він компенсував  втрату Феллаіні по-своєму. Думаю,  після цієї рокіровки в центрі поля у Ірисок більш різнобарвна гра.


2010-02-24 13:17:05
E-mail  
Dimmu Borgir
Member

Зарегистрирован: 2010-02-15
Сообщений: 27
Привет Александр.Я знаю что вы симпатизируете Арсеналу!Но всё же из Ливерпуля,Челси,МЮ,кому вы отдадите предпочтение?

2010-02-24 13:52:22
   
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Спасибі за прогноз і відповіді. Старт сезону Евертон провалив(навіть,якщо я не помиляюсь,про відставку Моєса писали) і  здавалося що стеля для команди 11-12 місце,але після домашнього матчу  у 15 турі з Хотспур,  почався прогрес.Ваша думка,як тренеру Ірисок вдалося переламати гру на свою користь?Досвід допоміг?

2010-02-24 14:52:52
   
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Dimmu Borgir написал:

Привет Александр.Я знаю что вы симпатизируете Арсеналу!Но всё же из Ливерпуля,Челси,МЮ,кому вы отдадите предпочтение?


Ліверпулю. Вони вже давно не вигравали чемпіонат. (але це виключно із цих трьох)


2010-02-24 15:39:39
E-mail  
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Спасибі за прогноз і відповіді. Старт сезону Евертон провалив(навіть,якщо я не помиляюсь,про відставку Моєса писали) і  здавалося що стеля для команди 11-12 місце,але після домашнього матчу  у 15 турі з Хотспур,  почався прогрес.Ваша думка,як тренеру Ірисок вдалося переламати гру на свою користь?Досвід допоміг?


А Ви згадайте , що було з Евертоном цього сезону. Подивіться на склад, на список травмованих гравців. Хто прийшов до команди в міжсезоння, хто коли вилітав і коли лікувався.

Невілл вилетів на початку сезону ( повернувся в 2010 році), Артета отримав травму ще в квітні минулого року ( повернувся лише зараз) , Ягелка вже приблизно рік не грає , Вон, Якубу та Анічебе відновилися відносно нещодавно,  в різний період цього чемпіонату отримували пошкодження Піенаар, Саа, Осман, Дістен,  Родвелл…

Йобо їздив на КАН і Мойес не знав кого в захист ставити в матчі з АЕКом.

На початку сезону була ця неприємна історія з Лесскотом.

Хейтінга, Дістен, Біля -  новачки, їм був потрібен час.

Так ось коли всі ці жахливі події завершилися, Евертон розпрямив спину і поїхав катком по грандам англійського футболу. Ці негаразди таке враження лише заґартували Ірисок, але могли і зламати.


2010-02-24 15:54:00
E-mail  
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Ви абсолютно праві щодо Евертона. За кого  вболіваєте в боротьбі за 4 місце чемпіонату Англії?

Отредактированно Фан марселя (2010-02-24 22:27:19)


2010-02-24 16:54:25
   
Dimmu Borgir
Member

Зарегистрирован: 2010-02-15
Сообщений: 27
Александр,почему вы не появляетесь в предматчевых студиях ЛЕ,ЛЧ.Очень бы хотелось послушать ваши мнения о матчах!

2010-02-27 10:47:28
   
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Олександре,ці поразки Челсі початок кризи чи просто випадковість?p.s.Ви  просто чудово відкоментували Челсі-МС.

2010-02-27 18:22:38
   
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Ви абсолютно праві щодо Евертона. За кого  вболіваєте в боротьбі за 4 місце чемпіонату Англії?


За Віллу, але кращі шанси, думаю, у 3ьох інших команд.


2010-02-27 18:24:13
E-mail  
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Олександре,ці поразки Челсі початок кризи чи просто випадковість?p.s.Ви  просто чудово відкоментували Челсі-МС.


Дякую. Це просто така особливість, така колористика цього сезону. При цьому кожен може виграти у кожного.

Клуб Ман Сіті виграв у Арсенала, двічі внічию зіграв з Ліверпулем, виграв перший матч у Челсі – тож випадковістю це не назвеш. А  Челсі,  як показують матчі цього сезону, коли немає на полі Чеха, Есьєна та Ешлі Коула стає відчутно слабкішим. І схоже широкою лавою запасних цю проблему не вирішити.


2010-02-27 18:31:58
E-mail  
Фан марселя
Member

Зарегистрирован: 2010-02-20
Сообщений: 94
Олександре,тож Арсенал повертається в боротьбу за чемпіонство?Ця травма...Уявляю як   канонірам, вже вдруге за 2 роки.Не говорячи про родичів Ремзі.

2010-02-27 21:54:32
   
A. Mihal`
Member

Зарегистрирован: 2007-12-04
Сообщений: 53

Фан марселя написал:

Олександре,тож Арсенал повертається в боротьбу за чемпіонство?Ця травма...Уявляю як   канонірам, вже вдруге за 2 роки.Не говорячи про родичів Ремзі.


          У Арсенала календар набагато легший ніж у прямих конкурентів, але треба ще ці матчі виграти. 

         Такий само досвід із Едуардо дає надії на повернення Ремзі.  Хоча було чимало прикладів, коли футболісти вже на долікарняному рівні не грали. Хааланд, Себесчен, Редондо.  Як згадаєш про їхні травми, аж важко на душі стає.  Хочеться побажати Аарону сили волі і віри в своє повернення на поле.


2010-03-01 23:52:52
E-mail  
Страниц: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9   Тема закрыта
Перейти