Поверхность ТВ Поверхность ТВ
вторник, 21 января 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / О. Михайлюку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 9
A. Mihal`
Member

BuTbKa написал:

Олександре, вітаю! Чудово прогресуєте, дуже подобається ваш нинішій коментар, тим паче чемпіонат "ваш" вимагає дуже відповідального підходу до кожної трансляції. Давно хотів вас запитати, все забуваю, про ваш стиль вимови таких слів як відповідь, віддав та ін. через "уи" на початку. Я чув подібні вимови на заході країни, але наприкінці слова, зокрема також у піснях гурту ВВ :). Але дуже цікаво, звідки це...

Успіхів вам і надалі!

Українською мовою правильно вимовляти літеру «в» подібно до літери «у», а не до «ф». (Особливо наприкінці слова )
Приклад : Івано(у), Відда(у), а не Івано(ф), Відда(ф).

Я раніше частіше вживав «ф», аж до поки один дуже авторитетний філолог не звернув на це мою увагу. Довелося перебудовуватися. Пройшов  час,  але це «ф» все одно деінде прорізалося. Потім  зрозумів, що літеру «ф» (або подібний звук до неї) як на початку так і наприкінці слова  можна вживати лише у словах:  футбол, фуфайка …  і з того часу з цього приводу я не чув жодних претензій на мою адресу.  (з Вашого боку , звісно, це  не претензія , а цікавість).

Дякую за запитання.

2009-10-12 00:02:09
A. Mihal`
Member

Gwynbleidd написал:

Роль лидера в МЮ, как мне кажется, взял на себя Гиггз.(хотя я не все игры красных в этом сезоне видел так что могу и ошибаться) Я думал что это будет Руни, но пока не видно ... а вот старичок и правда очень много значит для МЮ сейчас, даже не знаю что они без него делать будут... да ещё и Фердинанд стал плохо играть в обороне. Всёравно МЮ уже не такой как был в прошлом сезоне.

Якщо дивитися на останні матчі, то тут роль лідера( повністю з Вами погоджуюсь) взяв на себе Гіггз, але на скільки вистачить у ветерана сил бути кращим в цій команді.
Хоча треба також враховувати клас валійця. Райан віддав 5 рез. передач –думаю своєю майстерністю Гіггз може компенсувати будь-які вікові недоліки(хоча А. Фергюссон в той же час розуміє , що Гіггзу для таких показників треба багато відпочивати).

На старті чемпіонату Англії про Руні говорили багато як про лідера. Думаю, Уейн поки що головний бомбардир команди, не більше. Після того як пішов Роналду у когось мав збільшитись показник забитих мьячів , не диво , що таким ф-стом став Руні. (В Бербатова як в гравця, що заб’є більше , або приблизно 15 голів за чемпіонат не вірю.)

Загалом в МЮ зараз( як, скажімо, і в Арсеналі після того як пішов Анрі) почали забивати всі. Відкрив себе в новій іпостасі Андерсон. Відроджуються поволі Оуен та Нані. Про Скоулза не забуваємо, про Карріка, про Флетчера, як про персонажів які забивають чимало.

Хоча людини із творчою жилкою дійсно не вистачає, це може бути проблемою в матчах  з середняками і аутсайдерами (поєдинки проти Бёрнлі , проти Сандернленда - тому підтверждення ).

2009-10-12 00:39:47
sadim
Member

Олександре, можливо показувати останній матч туру Англії по першому Спорту? (тобто матч понеділка)

2009-10-19 23:26:03

BuTbKa
Администратор

sadim написал:

Олександре, можливо показувати останній матч туру Англії по першому Спорту? (тобто матч понеділка)

Підтримую. В цей час на "Спорт 1" немає нічого цікавого, чому б не розширити коло глядачів...
Хоча це й не до вас питання, Олекандре, а радше до програмного директора.

Отредактированно BuTbKa (2009-10-20 01:31:36)

2009-10-20 01:31:19
unikal
Member

BuTbKa написал:

sadim написал:

Підтримую. В цей час на "Спорт 1" немає нічого цікавого, чому б не розширити коло глядачів...

Там у них є здається бокс. І враження таке, що це заздалегідь контракт на такі терміни показу щотижневого було підписано.

На жаль, для пересічного українця бокс куди цікавіший за футбол :(

2009-10-20 06:53:20

BuTbKa
Администратор

unikal написал:

BuTbKa написал:

sadim написал:

Там у них є здається бокс. І враження таке, що це заздалегідь контракт на такі терміни показу щотижневого було підписано.

Ну до серіалів йому все одно далеченько ;)

2009-10-20 11:19:28
unikal
Member

BuTbKa написал:

unikal написал:

BuTbKa написал:

Ну до серіалів йому все одно далеченько ;)

Ну серіали ж на Спорт-1 у прайм-тайм не покажеш :)... а бокс можна :)

2009-10-20 12:35:25

dolynsky
New member

Добридень, Олександре!
Прослухавши Ваш коментар матчу Шахтар - Тулуза, дуже захотілось надіслати Вам кілька побажань. Взагалі Ваш коментар на гарному рівні, але протягом матчу ну просто страшно різало слух ваше неправильне відмінювання слова "м'яч". Запам'ятайте! Слово м'яч у знахідному відмінку буде НЕ м'яча, а М'ЯЧ! За матч ви разів 50 порушили це правило. Ось тільки деякі приклади:

вибити м'яча
спіймати м'яча
забити м'яча
віддати м'яча
розіграти м'яча
відбити м'яча
переправити м'яча
тягнути м'яча

НІ! М'ЯЧ! Я розумію, що більшості людей на це по барабану, але наприклад мені це "м'яча" щоразу як молотком по голові. Перевчайтесь :)

Ще невеликі огріхи за вами спостерігаються на кшталт: три вболівальника. НІ! Три вболівальникИ! Це ріже слух ще більше за "м'яча", просто ця помилка трапляється набагато рідше.

А, ну звичайно ще одна мегапомилка. Як ви називали гравців Шахтаря? ГірнЯки :)) Весь час тік і хотілось сказати "гі...няки". ГІРНИКИ!

Все, дякую за увагу.

PS. Це все сказано не для того, щоб образити вас чи принизити, ні. Тільки щоб ваша мова була краща і ви більше її поважали.

2009-10-22 22:12:13

Markiyan
New member

Добрий вечір, Олександр!
А за який клуб в АПЛ Ви вболіваєте?

2009-10-26 19:34:22

A. Mihal`
Member

Markiyan написал:

Добрий вечір, Олександр!
А за який клуб в АПЛ Ви вболіваєте?

Вітаю.
Завжди симпатизував Арсеналу. Також подобаються  Уіган та Сток.

2009-10-27 21:56:14
Gwynbleidd
Member

Как же так, снова Арсенал отменятеся на спорт-1? Будь этот баскетбол не ладен =( (всю неделю в программе был Арсенал - Тоттенхэм) Забыл уже когда их показывали.
Александр, не знаете когда хоть повтор будет? Такое дерби и не показать..... Да и вообще на первом очень мало АПЛ показывают.

Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-30 13:37:24)

2009-10-30 13:28:13

Gwynbleidd
Member

ЧТО ПРОИСХОДИТ С ЛИВЕРПУЛЕМ? Пятое поражение! Неужели это всё изза продажи Алонсо?

2009-10-31 18:59:08

A. Mihal`
Member

Gwynbleidd написал:

ЧТО ПРОИСХОДИТ С ЛИВЕРПУЛЕМ? Пятое поражение! Неужели это всё изза продажи Алонсо?

Якби в міжсезонні після продажу Алонсо , придбали , скажімо, Г.Баррі, в атаку прийшли б Д. Сілва чи Д. Вілья, тоді б можна було говорити про «що ж це коїться».
А так людину , яка робила погоду в центрі поля, віддали Реалу. Аквілані ще лікується,
хоча його повернення із самого початку очікувалося десь у жовтні. Лукас і Маскерано – ф-сти, які зовсім  не доповнюють один одного. Довгу передачу видати а-ля Алонсо ніхто з них не в спромозі, координувати напрям атак те ж їм не під силу. Та ще й Джерард травмувався. А лінія оборони  (Деген-Каррагер-Кирьякос-Інсуа) вперше постала в такому варіанті. Рієра жодного нормального матчу не провів в цьому сезоні. Проблеми на перший погляд суто ігрові.

Але виникає питання:  хто достатньо не попрацював на трансферному ринку? Кому байдуже до випускників футбольної академії? (Із часів появи Рафи жоден місцевий молодий ф-ст в Ліверпулі не заграв. І так само не заграли ті молоді люди, яких купували з-за кордону.)

Минулого сезону Ліверпуль дійсно виглядав потужно і команда всіх зусиль доклала для того , щоб стати чемпіоном, червоні програли  4 очки Ман Юнайтед. В цьому сезоні у Бенітеса немає провідного ф-ста в середній лінії, немає лави запасних. А коли немає ще й Джерарда , Торреса,  Джонсона чи Аггера– то виходить так, що у Ліверпуля немає нічого, для того щоб вигравати матчі, а в цілому для того щоб поборотися за чемпіонське звання.

Окремо щодо Андрія Вороніна. Думаю, що  Андрію за цієї схеми Рафи не має свого місця на полі, хоча в останніх матчах наш ф-ст виглядав непогано. ( і також в зустрічі із Фулемом).  Згадаємо, як із самого початку сидів на лаві для запасних Бенаюн, але в цьому сезоні – це основний гравець. Тож свого шансу завжди можна дочекатися. 

Дякую за запитання.

Отредактированно A. Mihal` (2009-11-01 13:35:29)

2009-11-01 13:34:27
Dynzheka
Member

Здраствуйте Олександре!
Чи зможе Манчестер Сіті  потрапити хоч би до Ліги Європи? В минулому сезоні "Горожане" не попали навіть до Ліги Європи?
Дякую!

2009-11-02 23:01:37
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
A. Mihal`
Member

Dynzheka написал:

Здраствуйте Олександре!
Чи зможе Манчестер Сіті  потрапити хоч би до Ліги Європи? В минулому сезоні "Горожане" не попали навіть до Ліги Європи?
Дякую!

Доброго дня!
Ще кілька тижнів тому сказав би , що «точно зможуть потрапити як мінімум до ЛЄ», що «нарешті всі ті, кого так ретельно  підшуковував Хьюз стали однією командою». 

А зараз з усього видно, що у Сіті прорізаються старі проблеми :  матчі на виїзді, відсутність відшліфованої командної гри (і стилю теж), відсутність лідера. (хоча ніби Баррі та Белламі претендували на цю роль на початку). Знову (як і минулого року) це все нагадує збіговисько елітних ф-стів , які тільки те й роблять, що критикують  свої колишні команди. (винятки Баррі і Гівен).

За топ 6тку Ман Сіті все ж боротиметься.  Але думаю у Тотнема ,Ліверпуля та Вілли більші шанси.
Дякую за запитання.

2009-11-03 13:55:00
Gwynbleidd
Member

Возможна ли отставка Бенитеза в том случае если Ливерпуль не выйдет из группы ЛЧ? Или у клуба такие долги что ему выгодней оставить его нежели выплачивать ему отступные? :)

Отредактированно Gwynbleidd (2009-11-04 00:54:57)

2009-11-04 00:54:12

A. Mihal`
Member

Доброго дня Gwynbleidd.

Навіть якщо зараз поставити, скажімо, Кенні Далгліша , то ситуація суттєво не зміниться. Так можливо на деякий час гравці отримають емоційний струс і виграють кілька матчів поспіль. Але цих ф-стів купував Бенітес під свою систему гри. В Ліверпулі нині така ситуація ,якщо змінювати тренера – то потрібно , щоб він одразу ж мав вихід на трансферний ринок ( і йому потрібне належне фінансове забезпечення) .  Якщо буде провал загалом у цьому сезоні – то не виключений прихід нового тренера влітку , але якщо Рафа піде зараз- то це навряд чи щось поміняє в карщий бік.

Дякую за запитання.

Отредактированно A. Mihal` (2009-11-04 15:58:35)

2009-11-04 15:55:08
sadim
Member

Доброго вечора!
Олександре, що то за червона відмітка була на футболках футболістів-аристократів, на спортюмі Анчелотті, у запасних? (шось пов'язане з вшануванням ветеранів війн мабуть)
Щиро дякую за відповідь

2009-11-08 20:00:49

(~CHAMPION~)
New member

sadim написал:

Доброго вечора!
Олександре, що то за червона відмітка була на футболках футболістів-аристократів, на спортюмі Анчелотті, у запасних? (шось пов'язане з вшануванням ветеранів війн мабуть)
Щиро дякую за відповідь

Так-так,теж хотів це спитати.Але,це не тільки на футболках "аристократів" вона була,вона була в кожному чемпіонаті(або майже у кожному).

2009-11-13 17:08:07
E-mail | http://vkontakte.ru/id44135281  
Каталонець
Забанен

Доброго вечора Алессандро!!!!Який чемпіонат вам більше подобається Іспаньський чи Італійський, років 7 тому Англія далеко не виходила в ЛЧ,була Іспанія та велика тод Італія,що СТАЛОСЯ???????????НЕНАВИДЖУ АНГЛІЙСЬКІ клуби...Іспанія набагато цікавіша в плані техніки різних комбінацій і найголовніше ДУМКИ,вам так не здається????Останні роки тільки моя незрівнянна БАРСА бореться з англ клубами. і

2009-11-17 23:02:03

A. Mihal`
Member

(~CHAMPION~) написал:

sadim написал:

Доброго вечора!
Щиро дякую за відповідь

Так-так,теж хотів це спитати.Але,це не тільки на футболках "аристократів" вона була,вона була в кожному чемпіонаті(або майже у кожному).

Доброго дня!!!
          Цей символ (квітка маку) щоб вшанувати пам’ять загиблих солдат Великобританії в світових війнах. Всі матчі чемпіонату, які проходять в листопаді починаються із хвилини мовчання.
                          Дякую за запитання.

Отредактированно A. Mihal` (2009-11-18 12:10:10)

2009-11-18 11:59:52
A. Mihal`
Member

Каталонець написал:

Доброго вечора Алессандро!!!!Який чемпіонат вам більше подобається Іспаньський чи Італійський, років 7 тому Англія далеко не виходила в ЛЧ,була Іспанія та велика тод Італія,що СТАЛОСЯ???????????НЕНАВИДЖУ АНГЛІЙСЬКІ клуби...Іспанія набагато цікавіша в плані техніки різних комбінацій і найголовніше ДУМКИ,вам так не здається????Останні роки тільки моя незрівнянна БАРСА бореться з англ клубами. і

Доброго дня!!!
       Звісно,  більше подобається чемпіонат Італії порівняно із Прімерою (хоча із задоволенням дивлюся матчі чемпіонату Іспанії). Тут справа смаку. Комусь подобаються «ДУМКИ», техніка гравців , які виступають в Іспанії, комусь атлетизм, динаміка гри англійських клубів , (хоча зараз в топ-клубах не так багато англійських ф-стів і ми наразі маємо гібрид континентального футболу і традиційного, динамічного, агресивного англійського), а комусь до душі розрахунковий Кальчо.

З приводу домінування якоїсь країни – то воно завжди мало місце. В той чи інший період часу домінували : іспанські , голандські, німецькі, англійські, італійські клуби. (потім знову іспанські і знову ,зараз, англійські) - це наскільки я правильно тримаю в голові фіналістів і переможців кубка Чемпіонів. 

На мій погляд, домінуванню англійських клубів залишилося відносно не довго жити. Хоча, якщо дивитися на те, що заможних людей охочих придбати англійський клуб стає дедалі більше – то можна стверджувати (при бажанні)  протилежне. Відповідно будуть інвестиції, будуть нові дорогі ф-сти (переважно іноземці), будуть нові стадіони  і за логікою, від цього чемпіонат Англії стане ще цікавішим. Хоча, на жаль, це повністю вбиває традиції Англійського футболу, це не дає жодних шансів клубам, які прийшли з Championship(у),  посісти хоча б місце у Європі .

Щодо припинення домінування англійських клубів то тут причини різні і вони як футбольні так і не футбольні: англійські податки (які постійно збільшуються) , нестійкість фунта, Англія все більше стає схожою на Італію в тому плані, що чемпіонат стає пріоритетнішим ніж ЛЧ. І від неймовірної конкуренції за місце в Єврокубках  не факт , що англійські команди виступатимуть успішніше в  ЛЧ чи ЛЄ.  Не знаю як Ви, я зараз не вірю, що ,скажімо, ті команди яким під силу теоретично посунути топ-4ку (це Тотнем, Ман Сіті, Астон Вілла, Евертон) зможуть чогось досягти одразу в чемпіонській Лізі. Можливо з роками, з досвідом, із розширенням складу це прийде, але не зараз. Тому, думаю, Англія свої позиції все ж втратить.
                                                       Дякую за запитання.

2009-11-18 12:08:55
Dynzheka
Member

Здраствуйте Олександре!
Чому збірна Англії не дуже вдало виступає на чемпіонатах Європи, Світу, в той час як англійські клуби доменують у ЛЧ ? Це тому, що у клубах багато іноземців? Але в них є і талановиті зірки, і талановита молодь. Мені здається, що в збірній Англії немає альтернативи Руні? Ну хіба, що Джо Коул та Оуен , котрі сидять в запасі в своїх клубах. Але э й молодий Волкот і  забивний Дефо.
Дякую!

Отредактированно Dynzheka (2009-11-18 12:38:30)

2009-11-18 12:38:12
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
Каталонець
Забанен

Дуже дякую вам за розгорнуту відповідь!!!Хоч я рідко дивлюсь АПЛ, але вас слухаю із задоволенням.В мене виникло наступнне питання:ЧИ ПОТРІБЕН РОБІНЬО БАРСІ???Мені здається що ні.Аргументую:Робі звичайно класний футболіст,але він ще й великий скандаліст,тим паче при живим Анрі а Педро як розігрався а ще є Боян, накрайняк Хеффрен (ледь незабув Іньєста)Ви так не вважаєте.РЕСПЕКТ

2009-11-18 13:56:34

A. Mihal`
Member

Dynzheka написал:

Здраствуйте Олександре!
Чому збірна Англії не дуже вдало виступає на чемпіонатах Європи, Світу, в той час як англійські клуби доменують у ЛЧ ? Це тому, що у клубах багато іноземців? Але в них є і талановиті зірки, і талановита молодь. Мені здається, що в збірній Англії немає альтернативи Руні? Ну хіба, що Джо Коул та Оуен , котрі сидять в запасі в своїх клубах. Але э й молодий Волкот і  забивний Дефо.
Дякую!

Доброго дня.
         Іноземців зараз чимало і в Іспанії і в Італії, і це не заважає цим збірним вигравати великі турніри. (хоча  не будемо забувати скільки років Італійці і ,особливо, Іспанці чекали на ці тріумфи)
         Пояснити провали англійських невдач відсутністю хорошого покоління теж язик не повертається. На  папері Англія – одна із найпотужніших і найталановитіших команд планети ( Террі, Фердінанд, Е. Коул, Баррі, Лампард, Джерард, Каррік, Д. Коул, Леннон, Уолкотт, Руні, Дефо…) , тому причини поганих результатів тут потрібно шукати в тренерах і в керівництві, яке цих тренерів призначає.

Англійській збірній потрібен не лише хороший тактик, а й  бездоганний мотиватор. В чвертьфіналах із Португалією лідери англійської збірної не показали і крихти тих вольових якостей, які вони зазвичай демонструють в клубах. (взагалі терпіти Ерікссона 7 років – це треба вміти)
МакЛарен - тренер дуже нестабільний і непередбачуваний, хоча , думаю, якби все ж Англія вийшла на ЧЄ 2008 – то мінімум півфінал був би за Левами. (невизначеність щодо складу, відсутність надійного голкіпера, посуха Руні, тренерські прорахунки, травми Оуена, Е. Коула та інших, співпала із неймовірним емоційним підйомом Росіян та Хорватів. Хоча все це команда МакЛарена могла перекреслити єдиним матчем, але «no fate» )

Із Фабіо Капелло у англійців пов’язані нові надії. Про тактичні, і стратегічні здібності італійця ми дуже добре знаємо. Всю довгу дистанцію відбору пройшов Дон Фабіо без пригод. Не має сумніву, що Англія вийде із своєї групи. А ось як буде в 1\8 чи в 1\4 – чи зможе Капелло на цих стадіях стати ватажком лицарів, які в таких матчах битимуться без остраху. Чи зможе він втовбичити гравцям своєї команди, що при цьому піддаватися на провокації не потрібно….. чи зможе він….

P.S. Думаю, сьогодні вся Англія вболіватиме за Боснію.

Дякую за запитання.

2009-11-18 17:22:56
Страниц: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 9   Тема закрыта
Перейти