JASON
Member
|
|
Доброго дня шановний пане, я не є частим слухачем Ваших коментарів, насправді я не пам"ятаю, коли останій раз Вас чув, тому про якість Ваших коментарів і Вашої підготовки до матчів мені судити важко, я хочу сказати про інший аспект.
Я розумію, що в сьогоднішньому суспільстві зокрема, та в журналістському середовищі зокрема популярний, плеканий, та процвітаючий культ хамства. На моїй пам"яті першим спортивним виданням, яке стало це відверто пропагувати культ це видання "Футбол". Я не хочу сказати, що там прям повально всі такі, проте коли я пару раз прочитав колонку головного редактора, та прочитав його відповіді фанатам футболу мені того вистачило, щоб не читати до далі те видання, та й взагалі не читати його. Що мова , що висловлювання, що метод подання інформації - в мене не викликали ніяких позитивних ємоцій, в мене склалося враження, що людина зовсім не має ніякої освіти, та й власне банально себе не поважає, раз так себе поводить. Проте реалії сьогоднішнього дня, що таких "профессіоналів" в нас дуже багато. Я вірю, що в тому виданні багато людей, та й сам головний редактор знають про футбол багато, та можуть розповісти багато цікавого, я чув, як журналіст видання - Шахов коментував матч з Джулаєм, він , як мінімум не зіпсував загальної картинки коментарю. Я свідомий, що я один як покупець їх продукту - нічого не вирішую, проте питання: скільки людей, ще керуються такими ж мотивами, як і я, та й на скільки б зросло число їх клієнтів, якщоб трохи булоб інше ставлення цієї людини до своїх профессійних обов"язків.
Тепер ще предметніше Ми - відвідувачі сйту та інші глядачі каналу є прямим покупцями Вашого товару, в данному випадку Вашого коментаря. Так основний покупець це компанії назразок "ВОЛІ", що надає послуги цифрового телебачення, проте , Ви самі чудово розумієте, що якщо б не було попиту серед глядачів, то "ВОЛЯ" б не купувала послуг "Поверхності". Тому , на мій скромний погляд, людина, яка є складовою прибутку компанії, з якого платиться Вам заробіиня платня, має право на висказування своєї думки, яка б вона не була. Знову ж таки 1 людина кардинально нічого не вирішує, проте вона може мати вплив на думку інших.
Думка, висловлена користувачем форума не була адресована керівництву компанії, не була відкритим листом з назвою "Будь-ласка, звільніть пана А. Михайлюка у зв"язку з його непрофессіональним ставленням до своїх обов"язків". Людина просто - напросто висловила свої думки стосовно Вашого коментарю певного матчу. Так : Вам може не подобатися думки висловленні користувачем, Вам може не подобатися манера їх висловлення, проте, якщо Ви - профессіонал, якщо Вам здається, що думки викладено у невідповідній формі, що викликає у Вас неповагу у Вас до дописувача, тоді чого Ви опускаєтесь до його рівня? Хоча я не дуже вже так і знайшов, що було вже такого у написаному, я сам розділяю думку щодо деякий коментарів, я не маю на увазі власне Ваш, бо нечасто чую Вас і тому не можу сказати, що віповідає сказаному, а що ні, "Другое дело что вас вынуждены слушать люди, которые футбол знают - а для них ваши пятиминутные пассажи - малоприятное явление." Робота деяких коментаторів на деяких трансляціях, не маю на увазі лише футбол, визивають саме такі емоції. Раніше я теж писав про такі явища, теж наводив приклади, проте зрозумів такі речі: 1. Це не моя виловлювати помилки та документувати для доказів 2. Людям, які відносяться до своїх обов"язків, так як вони відносяться і надалі будуть робити, як звикли. 3. Людям, на адресу яких пишеться, дуже ймовірно, що може бути байдуже до висловлюваного, а погані емоції будуть мати їх колеги, які сумлінно ставляться до своїх обов"язків, що сприйматимуть критику на адресу компанії, складовою якої вони є.
Як я писав вище: я теж раніше займався марною роботою - цитуванням помилок, тепер вже пишу лише про кричущі "шедеври". Я розумію, що багатьом "видатним" коментаторам ще далеко, до "корифея" жанру - пана Дерепи, те що він казав та в обсягу сказано, на мій погляд просто не можливо повторити: у футбольному розумінні , мабуть "найяскравішим" моментом був матч "Ліги Чемпіонів" "Арсенал"- "Динамо", коли він всю країну відправив до сну з думкою. як погано, що "Динамо" програло 1:0, та як тільки могли не зарахувати гол наших, хоча останнім кадром зі стадіону було табло вказуюче рахунок 1:1, проте всі. як люди освічені, та з сенсом повірили "профессіоналу" - коментатору. Яким же откровенням був день наступний та спортивні новини Повертаючись до Вас: подивіться на число дописувань у Вашому топіку, та в топіку інших, не думаю, що ця Ваша відповідь до "Лена" збільшить їх число.
Завершити хотілося би підсумованням сказаного: 1. Будь-ласка, частіше використовуйте принцип старий як світ - " відностеся до інших так, як Ви хотіли, щоб вони відносилися до Вас" 2. Якщо дописувач не викликає поваги, поважайте себе. 3. Ви не один, Ви - складова колективу і сказане Вами може мати негативний вплив на них.
На цьому відкланююсь, з побажанням лише позитивних трудових звершень, творчих та життєвих успіхів, побільше розуміння до оточуючих.
P.S. Все вище написане не носить характеру повчань, а просто є проханням,відноситися більш толерантно до дописувачів форуму: вони не лише купують Вашу роботу, вони теж Ваші колеги - фани спорту.
|
|