Поверхность ТВ Поверхность ТВ
пятница, 13 декабря 2024  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / О. Михайлюку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц:  1 2 3 4 ... 9
F-SIDE
Member

БУДЬ-ЛАСКА НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ ЗА ЛОНДОНСЬКИЙ АРСЕНАЛ ТАК СИЛЬНО ПІД ЧАС ВАШИХ
КОМЕНТУВАНЬ.. СВОЇ ЕМОЦІЇ, ЯК ВБОЛІВАЛЬНИКА, ВПЕВНЕНИЙ ВИ МОЖЕТЕ ТРИМАТИ ПРИ СОБІ..

ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ.. :))))

2007-08-12 15:59:46

darvin
Member

Чи не сумуєте за Мегаспортом?Де краще працюється:там чи на новому місці?

2007-08-12 17:32:42

SteveY
Забанен

Что такое Мегаспорт??? :). А если серьёзно, то жалко ребят. Могли хоть Францию взять. А то у них лайвов ваще нет почти. Теннис, да и тот на ранних стадиях. А с 1/8 финала в записи. Ещё сб. Украины по баскету показывают, которая дома с Бельгией 45 очков набирает (мамочки держите меня). Ну да ладно. Каждый сам решает как ему развиваться.

DETROIT RED WINGS

2007-08-12 21:36:09

Sidney
Забанен

SteveY написал:

Что такое Мегаспорт??? :). А если серьёзно, то жалко ребят. Могли хоть Францию взять. А то у них лайвов ваще нет почти. Теннис, да и тот на ранних стадиях. А с 1/8 финала в записи. Ещё сб. Украины по баскету показывают, которая дома с Бельгией 45 очков набирает (мамочки держите меня). Ну да ладно. Каждый сам решает как ему развиваться.

Они пару лет назад пытались с Францией, но не проканало. Не смотрели люди. А все остальное купил Спорт 1.

2007-08-13 09:23:48

dee
Member

Sidney написал:

SteveY написал:

Они пару лет назад пытались с Францией, но не проканало. Не смотрели люди. А все остальное купил Спорт 1.

Не в  том дело, отнюдь...Дело в том, что права на Францию у НТВ-Плюс

2007-08-13 09:50:06
http://www.britishfootball.com.ua/  
Mihal'
Member

F-SIDE написал:

БУДЬ-ЛАСКА НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ ЗА ЛОНДОНСЬКИЙ АРСЕНАЛ ТАК СИЛЬНО ПІД ЧАС ВАШИХ
КОМЕНТУВАНЬ.. СВОЇ ЕМОЦІЇ, ЯК ВБОЛІВАЛЬНИКА, ВПЕВНЕНИЙ ВИ МОЖЕТЕ ТРИМАТИ ПРИ СОБІ..

ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ.. :))))

За жодну із команд премьєр ліги я не вболіваю. Мій клуб в іншому чемпіонаті.
В Англії:  проти деяких команд - Так, за (хоча б одну)  -  Ні.
Є команди яким можна симпатизувати, але щоб "переживати" за них...

2007-08-13 18:18:45
hronos
Member

Якщо Ви дозволите, хочу попросити Вас уважніше слідкувати за подіями як на полі, так і поза ними. Просто зовсім нещодавно подивився матч Манчестер Юн. - Редінг, і мені здалося, що Ви кілька разів помилились (якщо , звичайно, то були Ви). По перше - Руні залишив поле через травму стопи (і не гратиме десь зо 3 тижні), а не через якісь там тактичні перестановки Фергі. По друге - Ви ,чомусь, переплутали хавбека Редінга Сеол Кі Хьюна з манкуніанцем Парк Джи Суном. Можливо, Ви просто дещо перехвилювались - всеж-таки дебют. Тож сприймайте ,будь ласка, це не як критику, а швидше як прохання глядача. Дякую за увагу.

2007-08-13 21:28:36

SteveY
Забанен

2hronos: Напрасно ты так. Александр нормальный комментатор. А ошибки бывают у всех!

DETROIT RED WINGS

2007-08-14 20:26:20

Mihal'
Member

hronos

"По перше - Руні залишив поле через травму стопи (і не гратиме десь зо 3 тижні), а не через якісь там тактичні перестановки Фергі" -

Це Ви написали наступного дня, дізнавшись із будь якого джерела ЗМІ. Майже на всіх телеканалах говорили про травму Руні.

Я під час ефіру і гадки не мав про ситуацію із стопою у Уейна ,якого замінили після перерви, тому,власне, і зробив припущення ...

Стосовно Парк Джи Суна  - все можливо. Якщо це дійсно так і якщо  комусь це дуже не сподобалось , прошу вибачити.

2007-08-14 21:00:49
SteveY
Забанен

Александр, вы классный комментатор! Не берите близко к сердцу! Всегда есть недовольные. ;)

DETROIT RED WINGS

2007-08-14 21:13:16

RainMan
Member

Александр как вы думаете спосебен ли МС в этом сезоне подняться в топ-6???Или все же это новый Фулхем, только вместо Аль-Фаеда Шинаватра???
И еще не кажеться ли вам что Арсенал стоит на грани краха(ведь контракт с венгером еще не продлили???) и стоит венгеру уити все рухнет как карточный домик(как это было с Реалом после дель Боске???

2007-08-14 21:30:43

hronos
Member

Із Змі я дійсно дізнався про термін травми... Утім, проте що він травмувався і пошкодив стопу, я зміг побачити безпосередньо під-час трансляції, адже скривлене від болю обличчя і ногу Руні, телевізійники кілька разів брали крупним планом. Повірте, я аж ніяк не хочу сказати, що Ви не кваліфікований коментатор - швидше навпаки... та якщо Ви віддаєте перевагу тому, щоб Вам не говорили про деякі неточності під час минулих коментарів - тоді (якщо від цього буде краще) ,особисто я, буду мовчати. Сподіваюсь на розіміння Ваше та розуміння оточуючих. Дякую.

2007-08-15 01:40:51

Mihal'
Member

RainMan написал:

Александр как вы думаете спосебен ли МС в этом сезоне подняться в топ-6???Или все же это новый Фулхем, только вместо Аль-Фаеда Шинаватра???
И еще не кажеться ли вам что Арсенал стоит на грани краха(ведь контракт с венгером еще не продлили???) и стоит венгеру уити все рухнет как карточный домик(как это было с Реалом после дель Боске???

Переконаний що Шинаватра за показником "щедрості" ( вкладення інвестицій) поступається Абрамовічу , але стоїть вище ніж , скажімо, Аль Файед. Хоча і в першому своєму сезоні в ПЛ Момо здивував ван дер Саром, сдається тоді ж прийшли Саа, Марле та ін. Тут у будь - якому випадку краща ситуація, тому що тренер високого рівня. Хоча СГЕ ніколи не працював в премьєр лізі , але знає її як свої 5.  Зовсім інший курс взяв ман сіті цього літа, адже набридло вже чути обіцянки С. Пірса і кожен сезон переконуватися в тому , що команда не може їх виконати.(Був варіант з Еріксоном - МС ним скористався.)
Більш Європейкою і трохи латиноамериканською буде команда. Ситуація схожа із часами , коли Рафа проводив перший сезон в Ліверпулі. Якщо тоді червоні були 5 чи 6, то,думаю , Мс буде займати місце з 7го по 9те.

З Арсеналом ніби на покращення йде ситуація. Якщо Венгер дійсно піде( хоча я в це не вірю) , то наслідки непередбачені на перші 2-3 сезона. Так само як і з МЮ пішов би Сер Алекс, з Челсі -Моур, з Ліверп... В будь якому випадку потрібен час для того щоб створити команду новому тренеру , якщо в тебе немає купи зірок і якщо у тренера немає таланту Фабіо Капелло.

2007-08-15 11:34:08
Mihal'
Member

hronos написал:

Із Змі я дійсно дізнався про термін травми... Утім, проте що він травмувався і пошкодив стопу, я зміг побачити безпосередньо під-час трансляції, адже скривлене від болю обличчя і ногу Руні, телевізійники кілька разів брали крупним планом. Повірте, я аж ніяк не хочу сказати, що Ви не кваліфікований коментатор - швидше навпаки... та якщо Ви віддаєте перевагу тому, щоб Вам не говорили про деякі неточності під час минулих коментарів - тоді (якщо від цього буде краще) ,особисто я, буду мовчати. Сподіваюсь на розіміння Ваше та розуміння оточуючих. Дякую.

Я нормально ставлюся до критики. Вона спонукає не робити помилок. Наприклад, я навряд чи знову  назву Парк джи Суном Сол Кі Хьюна, і навпаки.
Це правильно з Вашого боку вказувати на помарки.  Я в жодному разі не хотів виправдовуватися і вказувати на свою безпомилковість -всі роблять помилки.
Вище, стосовно Руні були названі підстави якими керувався під час припущень. І це ні в якому разі не обурення на критику , а конструктивний діалог.  Стосовно парка -я вибачився.
Сподіваюсь на правильне і розуміння і трактування. Дякую.

2007-08-15 11:46:07
Sidney
Забанен

Здравствуйте. Вы сказали, что у Вас любимый клуб в другом чемпионате. Что это за клуб, если это не секрет? И против кого тогда болеете в премьер-лиге?
Заранее спасибо.

2007-08-15 11:47:16

Rony
Забанен

Доброго дня Олександре! Давно хотів з Вами поспілкуватись, ще з часів вашої роботи на СТБ! Підозрюю, що коли Ви говорите  "мій клуб в іншому чемпіонаті", то маєте на увазі Серію А. Чи не так? ;-)
Олександе, Ви будете, працюючи на "Поверхності",коментувати лише АПЛ? Чи будете також долучатись і до матчів Кальчо? Було б чудово.
Дякую.

2007-08-16 10:53:59
Mihal'
Member

Sidney написал:

Здравствуйте. Вы сказали, что у Вас любимый клуб в другом чемпионате. Что это за клуб, если это не секрет? И против кого тогда болеете в премьер-лиге?
Заранее спасибо.

+ Rony

Не хочеться розкривати карти із однієї простої причини. Спробую показати цю причину на прикладі.

Свого часу , один із кращих нині арбітрів Італії, а тоді ще дуже молодий і необстріляний рефері, Доменіко Мессіна зізнався у своїй небайдужості і любові до Ювентуса. Після того цьому арбітру доводилося судити матчі за участю Юве і будь-яке спірне рішення на користь Старої Синьйори сприймалося із позиції тих слів, які свого часу сказав Мессіна.
Здається йому навіть потім заборонили арбітрувати Ювентус.

В даному випадку не хочеться говорити про улюблені команди, тому що ту є дві сторони медалі :
- хтось буде сприймати це нормально і розуміти, що кожний коментатор, незалежно від того хто йому подобається(або не подобається) , буде нейтрально коментувати матч.
- хтось інший  сприйматиме, ,приміром ,слова : "Повна перевага на боці ..."  - як оду улюбленій команді.
Дякую.

2007-08-16 18:22:19
Sidney
Забанен

Добрий день, Олександре!
Хочу у Вас спитати: як Ви вважаєте, чим зумовлена криза Тотенхему? (А я вважаю, що це саме криза).  Один з вболівальників Тотенхему сказав, що як Йол не може зрозуміти, що в Прем'єр Лізі важлива не кількість нападників, а кількість півзахисників. І дійсно, навіщо цьому безусловно гарному голандському тренеру така кількість нападаючих, з яких лише один тільки Кін може відійти назад на позицію атакуючого півзахисника. Як мені здається, то одного з них можна продати, наприклад Дефо, який при всьому своєму таланту не може пробитится до безумовної основи команди. Я думаю, знайшлося б досить бажаючих з прем'єр ліги, та й не тільки, купити цього нападника. І ще, як Ви вважаєте, чи зміниться гра клубу з появою на полі її безумовного лідера, Ледлі Кінга? І чи довго зможе Йол тримати за собою місце головного тренера Шпор?
І ще одне запитання, вже не стосовно лондонського клубу. Чи зможе Артета заграти ще десь, окрім Евертону, і чи має сенс його купівля до іншого клубу?
Дякую за увагу.

2007-08-18 13:49:24

F-SIDE
Member

Mihal' написал:

Sidney написал:

Заранее спасибо.

+ Rony

Не хочеться розкривати карти із однієї простої причини. Спробую показати цю причину на прикладі.

Свого часу , один із кращих нині арбітрів Італії, а тоді ще дуже молодий і необстріляний рефері, Доменіко Мессіна зізнався у своїй небайдужості і любові до Ювентуса. Після того цьому арбітру доводилося судити матчі за участю Юве і будь-яке спірне рішення на користь Старої Синьйори сприймалося із позиції тих слів, які свого часу сказав Мессіна.
Здається йому навіть потім заборонили арбітрувати Ювентус.

В даному випадку не хочеться говорити про улюблені команди, тому що ту є дві сторони медалі :
- хтось буде сприймати це нормально і розуміти, що кожний коментатор, незалежно від того хто йому подобається(або не подобається) , буде нейтрально коментувати матч.
- хтось інший  сприйматиме, ,приміром ,слова : "Повна перевага на боці ..."  - як оду улюбленій команді.
Дякую.

Вибачте за втручання в розмову, але я повністю підтримую таку позицію :)))

2007-08-18 14:32:14

RainMan
Member

Здравствуите!Не кжеться ли вам что Сандерленд Роя Кина способен при должном укреплении через пару сезонов побороться за место Хотябы в то-6????

2007-08-22 17:34:43

Mihal'
Member

Sidney написал:

Добрий день, Олександре!
Хочу у Вас спитати: як Ви вважаєте, чим зумовлена криза Тотенхему? (А я вважаю, що це саме криза).  Один з вболівальників Тотенхему сказав, що як Йол не може зрозуміти, що в Прем'єр Лізі важлива не кількість нападників, а кількість півзахисників. І дійсно, навіщо цьому безусловно гарному голандському тренеру така кількість нападаючих, з яких лише один тільки Кін може відійти назад на позицію атакуючого півзахисника. Як мені здається, то одного з них можна продати, наприклад Дефо, який при всьому своєму таланту не може пробитится до безумовної основи команди. Я думаю, знайшлося б досить бажаючих з прем'єр ліги, та й не тільки, купити цього нападника. І ще, як Ви вважаєте, чи зміниться гра клубу з появою на полі її безумовного лідера, Ледлі Кінга? І чи довго зможе Йол тримати за собою місце головного тренера Шпор?
І ще одне запитання, вже не стосовно лондонського клубу. Чи зможе Артета заграти ще десь, окрім Евертону, і чи має сенс його купівля до іншого клубу?
Дякую за увагу.

Доброго дня ,Sidney.
Матч з дербі показав , що це не криза , а невеличка стартова депресія.
Стосовно тренера, то Йол на мій погляд не готовий зараз створити команду, яка буде стабільно грати протягом всього чемпіонату. Без стабільності в четвірку кращих премьєрліги неможливо потрапити. Мені особисто бачиться тільки один варіант потрапляння Тотнема до Ліги чемпіонів - це ще більша нестабільність Арсеналу.
У Ледлі Кінга не визначальна позиція на полі . Його повернення і повернення Доусона лише зміцнить захист, але не більше того.Скажімо Ліверпулю  без Джерарда важче, ніж Тотнему без Кінга.
Щоб заграв Артета в іншому клубі потрібно щоб тренер цього клубу побудував гру навколо іспанця, що ми бачимо в Евертоні. Неможливе перебування на полі одночасно двох таких футболістів. Свого часу в Дормундській Боруссії була ситуація :коли тренер випускав Андреаса Мёллера і Томаса Хёслера одночасно і це не давало жодного результату - вони заважали один одному. І сенс Є у інших тренерів  купувати Артету, але точно немає сенсу купувати скажімо Манчестеру: там вже є  Скоулз і Каррік ,
Ліверпулю - Джерард
Арсеналу - Фабрегас .
                                            Дякую за увагу.

2007-08-24 14:13:49
Mihal'
Member

RainMan написал:

Здравствуите!Не кжеться ли вам что Сандерленд Роя Кина способен при должном укреплении через пару сезонов побороться за место Хотябы в то-6????

Доброго дня.
Подививися на Сандерленд із Ліверпулем і помітив що в комнаді "непочатий край роботи" для місця хоча б на наступний сезон в Єврокубках. Тут хоч в цьому не вилетіти.

Інший момент - це ,так званий, синдром дгугого сезону. Якщо Сандерленд залишиться, то важче буде грати вже в наступному чемпіонаті. Так було і з Уіганом, і з Іпсвічем свого часу.
Основний недолік клубу - гроші. Тут про Ман Сіті, або Ньюкасл можна робити такі припущення. Сандерленду подібні місця на жаль не під силу.

2007-08-27 18:29:54
Иван (Ювентуса фан).
Member

Деньги проблема? А как вам готовность Сандерленда купить Кьеллини за 15 миллионов? А покупка Грейга Гордона?

Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2007-08-27 18:47:23)

2007-08-27 18:47:07

Тёма
Member

Здраствуйте Александр!!
Хотел сказать во первых поблагодорить,за то что решились коментировать АПЛ!!!
и во вторых что прекрасно справляйтесь с работой...:)
А теперь хотел бы порассуждать:1.как Вы думаете почему МЮ так плохо стартовал(одно ясно:потеря 6 базовых игроков среди которых Роналду на 3 матча дисквалифицирован,Руни травмирован,Саа тоже,Невилл)не говорю ппро Сульшера и Андерсона потому что они не столь большие потери...
2.Болтон вообще разочаровала в первых трёх турах....честно и не ожидал что разгромят Рединг.?!?!?
3.Тоттенхэм-неужели повторят историю Арсенала прошлого сезона-команда сама нестабильность...я даже предполагаю(могу и ошибится) что Йол не правильно выбирает тактику и подбор игроков не тот...вот спрашиваеться:почему Зокора-сильный игрок центра поля-не выходит в основе уже второй матч подряд??? жаль......
4.Вообще люблю АПЛ,без всяких конкретных клубов,все команды демонстрируют супер футбол(может слишком преувеличиваю)....ну а так МЮ люблю вообще в мире,а не конкретно в Англии.....а Вы??
5.какие прогнозы Вы даёте на предстоящий тур??
6.зайдите,если найдётся минуточка,на тему начитую мною,и участвуйте вместе со всеми в создании команды тура из игроков которые по Вашему мнению выгладели лучшими..   Заранее спасибо
                                                                           С уважением,Артём

2007-08-27 21:14:30

Mihal'
Member

Иван (Ювентуса фан). написал:

Деньги проблема? А как вам готовность Сандерленда купить Кьеллини за 15 миллионов? А покупка Грейга Гордона?

Якщо це початок постійних трансферів такого рівня тоді можливо гроші і не будуть перепоною.
Але все одно зараз у  МС,Ньюкасла,Вест Хема їх більше і трансферів відповідно більше..
Це ще не веде до гарантованого результату, але Вест Хем із Магнусоном врятувався в минулому сезоні, Ман Сіті з Шинаватрою в цьому як розпочав...

2007-08-28 09:22:52
Страниц:  1 2 3 4 ... 9   Тема закрыта
Перейти