Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 27 апреля 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 88 89 90 91 92 93 94 ... 95
Vatsko
Member

kubenio написал:

Привет Виктор!
1)верите в то что кельн будет в европе :)? до 6 места 4 очка а там уже и гамбург не за горами или хотя бы на верхнюю часть тунрирной таблицы по завершению сезона ведь состав у козликов на мой взгляд в восьмерку входит таблицы ето точно единнственный минус как по мне ето тренер а вы как считаете???
2)кроме футбола каким-то спортом интересуетесь??
3)вы перед каждым новым туром чемпионата сами выбераите какой матч показывать или как ето все происходит =)?

1) Не вірю. Підбір гравців+досвід тренера в комплексі = максимум середина таблиці. У турнірній таблиці бундесліги команди розташовані настільки щільно, що 2 перемоги посаіль дозволяють говорити про якісь єврокубкові амбіції. А 2 поспіль поразки - навпаки ледь не про виліт.
2) Sportfishing. Це якщо говорити про дуже серйозне захоплення, заняття яким забирає немало часу. Подобається великий теніс. Але зовсім у нього не занурююсь. Подобається на рівні гри.Раніше, коли часу вільного було набагато більше, ми з дружиною полюбляли подивитись фінали турнірів Гренд Слем. Я навіть задумався, щоб самому ним зайнятися (щоб живіт не ріс). Але фахівці, враховуючи мої давні проблеми з коліном, відговорили.
3) Матчі обираю я. Канали, на яких їх буде показано, - програмна дирекція.

2010-02-05 14:32:43

Vatsko
Member

BuTbKa написал:

Щось знову почали картинку обрізати... Дивлюся огляд "Бундесліги" і знову переконуюся, що не треба... Вже краще як було, із чорними полосками зверху та знизу.

Сподіваюсь, це була разова помилка! :(

2010-02-05 14:33:24

Vatsko
Member

kubenio написал:

Во только узнал что Елсон здан(так написал как будто дом здан) в аренду ведь класный игрок при Бабеле выходя на замену столько мячей забил а точнее 2 один из лучших кстате :) штутгарт зажрался или у него какойто конфликт с командой??

а и еще вас не смешит то что герта только сейчас дадумалась избавится от КАКА =D? я как вспомню его красавцы голы разумеется в свои ето что-то и как кто-то его взял:)

Штутгарт зараз кардинально змінився! Як на мене, - у кращий бік.
Елсон ще й Баббелю був не надто потрібним - так дірки залатувати. А Гроссу не потрібен і поготів. Куди його ставити? І - найголовніше - замість кого? На флангах є Хільберт, Глєб, Гебхарт, який дуже прогресує, Руді... Елсон - не сильніший за них.

Мене смішила уже сама поява такого гравця як Кака у бундеслізі. Хтось добряче на відкатах нажився :)

2010-02-05 14:37:08

Vatsko
Member

slon написал:

Здравствуйте Виктор!
Как вы разцениваете шансы Воронина в Москве, ни шаг ли это назад или игровая практика (даже в Московском "Динамо") будет намного полезнее. Я лично не думаю что это шаг вперёд, намного лучше было-бы остатся в средняке английского чемпионата, или в ту же Германию вернутся.

Чемпіонат Росії - дуже хорошого рівня змагання. Ігрову практику Андрієві практично гарантовано!
До того ж, після трансферу Кержакова, Воронін повинен стати лідером атаки "Динамо", що є додатковим плюсом до впевненості гравця.

Англія - не комфортна країна для Вороніна. Це видно і зрозуміло з його інтерв*ю. На компроміс із собою можна йти, коли тебе запрошує великий клуб. А "середняк"...

Ну і нарешті фінансове питання. Чи здатен середняк Англії платити футболістові 4 мільйони євро зарплатні. Я думаю, що як мінімум це повинна бути команда, що з року в рік грає в єврокубках! У Німеччині жоден клуб, якому був потрібен Андрій, ( Штуттгарт, Айнтрахт і Герта) , не тягнув його зарплатні.

2010-02-05 14:46:38

Vatsko
Member

unikal написал:

Вам не здалося, що пенальті в грі Штутґарт-Дортмунд треба було перебити, з огляду на те, що кіпер до удару вийшов з воріт метра на півтора?

Взагалі мене особисто бентежить те, що воротарі все частіше і все далі виходять з воріт, отримують з того вигоду, а судді їм це дозволяють...

Навіяно дебатами про матч "Вест Хем" - "Челсі"? :)

Я, чесно кажучи, навіть уваги не звернув, куди там вийшов Циглер. Я вважаю, що хороший футболіст пенальті повинен забивати, навіть якщо воротар вийде з воріт на 9 метрів. І взагалі не розумію, з якого це дива Маріки став пробивати пенальті у Штутгарті.

2010-02-05 14:49:36

Vatsko
Member

Khristoshin написал:

slon
Классно вы попустили Ливерпуль:))))

Виктор
Ну вот, не смогли вчера Халл обыграть. Мне кажется в этом матче на Терри реально влияли все эти засвистывания и он играл не так уверенно как всегда. Чех снова решил пойти на перехват и на полпути остановился( Вы тоже думаете, что Арсенал не сможет так прессинговать, как Халл? Очень кстати что с Арсеналом играем дома. Родные болельщики то поддержут Джона.

Якби Террі було 20 років і це був його 3-й матч в АПЛ, я б ще міг повірити, що свист трибун на щось вплинув.

Взгалі, про Террі ми плануємо поговорити в наступному Libero...

А те, що матч проти "Арсенала" кардинально відрізнятиметься від гри з "регбістами" - факт.

2010-02-05 14:52:03

Vatsko
Member

Anfield1984 написал:

Доброго вечора Вікторе!
Не подумайте, що в попередньому моєму повідомленні був якийсь негатив по відношенню до Вас. Просто я терпіти не можу футболістів двох категорії: «дельфінів» та «паразитів» 
Одного разу Ваш колега Дмитро Джулай сказав: «Якщо б Дані Алвеса насправді так боліло, як він корчиться від болю – він б уже давно завершив спортивну кар’єру». У фінальному матчі Ліги Чемпіонів (Ліверпуль – Мілан 1-2) Індзагі практично не міг дихати на останніх хвилинах, його майже вбили. Таких прикладів є безліч. Я б їх (Інзагі, Дель П’єро, Тотті, Д. Алвес, Робен, Христя Роналдо) відправив на місяць в НХЛ – можливо ці тендітні дівчата стали б чоловіками.
Друга категорія – паразити – ті, які своїми вчинками ганьблять футбол:
- Адебайор своїм святкуванням взяття воріт канонірів. Венгер з нього зробив людину. Ким від був до Арсеналу: макака, з бананом. А він таким чином віддячив тренеру і вболівальникам, які його так підтримували;
- Шевченко своїм поцілунком емблеми Челсі, і це скільки років присвятивши себе Мілану;
- Алієв «геройськими діями» в славнозвісному матчі Ліги Чемпіонів. Таке враження, що він Бог футболу;
- Робіньйо з своєю зірковістю. Скільки понтів було: Реал – 32 млн. – Ман Сіті - і де він зараз? в Сантосі?;
- Матерацці своїми підлими діями та висловами;
- Рібері своєю невизначеністю – ні риба ні м'ясо;
- макаронники своїм проходом Австралію на чемпіонаті світу…..
Звичайно всі вони великі майстри. Але як кажуть «в семье не без уродов».
Ви напевне догадались вболівальником якої команди я являюсь, і відповідно кого м’яко кажучи недолюблюю. Але навіть таких суперників як Гігз та Руні, Лаппард та Террі я поважаю, на відміну від футболістів двох категорії: дельфінів і паразитів, до яких я відношу героїв попереднього повідомлення - Рібері та Роббена.

Ну, не дивно, що фан Ліверпуля не може терпіти Роббена. Пепе Рейна свого часу взагалі його убити готовий був! :)

Ви перечитайте ще раз цей свій пост і зверніть увагу на прізвища гравців, котрих ви назвали. І уявіть собі, наскільки сірим, буденним і нецікавим став би футбол, якби не було у ньому цих яскравих постатей! Футбол для вболівальника - це насамперед емоції!
Ненавидіти - ваше право. Але не забувайте, що мільйонам людей названі вами гравці дарують емоції діаметрально протилежні.
До речі, саме такі люди - неординарні, здатні на вчинки, харизматичні - творять історію футболу. Історія, на щастя, - це далеко не завжди те, чого хотілося б лише нам.

2010-02-05 15:04:22

unikal
Member

Vatsko написал:

unikal написал:

Вам не здалося, що пенальті в грі Штутґарт-Дортмунд треба було перебити, з огляду на те, що кіпер до удару вийшов з воріт метра на півтора?

Взагалі мене особисто бентежить те, що воротарі все частіше і все далі виходять з воріт, отримують з того вигоду, а судді їм це дозволяють...

Навіяно дебатами про матч "Вест Хем" - "Челсі"? :)

Я, чесно кажучи, навіть уваги не звернув, куди там вийшов Циглер. Я вважаю, що хороший футболіст пенальті повинен забивати, навіть якщо воротар вийде з воріт на 9 метрів. І взагалі не розумію, з якого це дива Маріки став пробивати пенальті у Штутгарті.

Ні, не дебатами навіяно. Просто на повторі глянув:)
А коли кіпер з воріт виходить, він тим самим кут обстрілу зменшує. Саме тому, очевидно, і є правило "до удару залишайся на лініі". Якщо воротар вийде на 9 чи там на 5 метрів -- це вже просто не пенальті, а щось інше. Незалежно від рівня б'ючого :)

2010-02-05 15:27:43

Anfield1984
New member

Vatsko написал:

Anfield1984 написал:

Доброго вечора Вікторе!
Не подумайте, що в попередньому моєму повідомленні був якийсь негатив по відношенню до Вас. Просто я терпіти не можу футболістів двох категорії: «дельфінів» та «паразитів» 
Одного разу Ваш колега Дмитро Джулай сказав: «Якщо б Дані Алвеса насправді так боліло, як він корчиться від болю – він б уже давно завершив спортивну кар’єру». У фінальному матчі Ліги Чемпіонів (Ліверпуль – Мілан 1-2) Індзагі практично не міг дихати на останніх хвилинах, його майже вбили. Таких прикладів є безліч. Я б їх (Інзагі, Дель П’єро, Тотті, Д. Алвес, Робен, Христя Роналдо) відправив на місяць в НХЛ – можливо ці тендітні дівчата стали б чоловіками.
Друга категорія – паразити – ті, які своїми вчинками ганьблять футбол:
- Адебайор своїм святкуванням взяття воріт канонірів. Венгер з нього зробив людину. Ким від був до Арсеналу: макака, з бананом. А він таким чином віддячив тренеру і вболівальникам, які його так підтримували;
- Шевченко своїм поцілунком емблеми Челсі, і це скільки років присвятивши себе Мілану;
- Алієв «геройськими діями» в славнозвісному матчі Ліги Чемпіонів. Таке враження, що він Бог футболу;
- Робіньйо з своєю зірковістю. Скільки понтів було: Реал – 32 млн. – Ман Сіті - і де він зараз? в Сантосі?;
- Матерацці своїми підлими діями та висловами;
- Рібері своєю невизначеністю – ні риба ні м'ясо;
- макаронники своїм проходом Австралію на чемпіонаті світу…..
Звичайно всі вони великі майстри. Але як кажуть «в семье не без уродов».
Ви напевне догадались вболівальником якої команди я являюсь, і відповідно кого м’яко кажучи недолюблюю. Але навіть таких суперників як Гігз та Руні, Лаппард та Террі я поважаю, на відміну від футболістів двох категорії: дельфінів і паразитів, до яких я відношу героїв попереднього повідомлення - Рібері та Роббена.

Ну, не дивно, що фан Ліверпуля не може терпіти Роббена. Пепе Рейна свого часу взагалі його убити готовий був! :)

Ви перечитайте ще раз цей свій пост і зверніть увагу на прізвища гравців, котрих ви назвали. І уявіть собі, наскільки сірим, буденним і нецікавим став би футбол, якби не було у ньому цих яскравих постатей! Футбол для вболівальника - це насамперед емоції!
Ненавидіти - ваше право. Але не забувайте, що мільйонам людей названі вами гравці дарують емоції діаметрально протилежні.
До речі, саме такі люди - неординарні, здатні на вчинки, харизматичні - творять історію футболу. Історія, на щастя, - це далеко не завжди те, чого хотілося б лише нам.

Погоджуюсь з Вами на рахунок емоцій, харизматичності. Я поважаю Лампарда та Террі, незважаючи на те, що вони футболісти Челсі. А Нгога, Ель Жара, Шкртела ..... я б ..... не зважаючи на те, що я фанат Ліверпуля. Я думаю Ви, як фанат Челсі напевне теж не дуже в захваті від Анелька. Чи після поразки у фіналі ЛЧ від МЮ ви теж були в піднесенову настрої? :) Я вважаю, що історію творять інші футболісті: Зідан, Фігу, Мальдіні, Лужний, Кан. А неординарності добавляли Кантона, Давідс, Гаскоїн, Чілаверт.... ну і звичайно футболісти двох категорій :)
Яких гравців Ви б віднесли до команди Вашої мрії? (якщо не секрет)

2010-02-05 17:10:03

Christoff
Member

Виктор здраствуй!!! Вот правильно сказал (не помню кто помойму Руди Фёллер, если ошибаюсь справь меня) чемпионство зависит от формы Баварии. Так вот встречи со Штутгрардом, Байером - будут для Баварии самиый важние. Если Бавария вииграет у Байера (просто ща Штутгард на ходу, а Байер с турнирной точки зрения, я не считаю Боруссию (Д) - команда не та Штутгард показал с нас тавником Гроссом  - "Фантомасом" кто сильней) то весоммая заявка на серебряную салатницу!!!

2010-02-05 19:06:11

Khristoshin
Member

Ну вот и сняли с Терри капитанство в сборной:( Надеюсь успею с немецкого вернуться, что б посмотреть Либеро.

2010-02-05 19:28:49

Christoff
Member

Не чо Англия хуже играть не будет из за снятие капитанства Терри
и либеро нету сегодня
давно на нимецкий ходишь???

2010-02-05 19:59:17

Khristoshin
Member

Christoff
Какие у нас ники схожие)
Немецкий в понедельник с 6 до пол 8. И потом с Кловской на Харьковскую домой ехать. Обычно в 20-05, 20-10 приезжаю. Первые семестр отходил) Артикли напрягают сильно. Английский легче. Хотя я так говорю наверное потому, что знаю его более менее.
Думаю что Англия будет играть так же. Ведь Лидер от отсутствия капитанской повязки не перестанет быть Лидером..

Отредактированно Khristoshin (2010-02-05 20:08:57)

2010-02-05 20:08:15

Christoff
Member

Khristoshin написал:

Christoff
Какие у нас ники схожие)
Немецкий в понедельник с 6 до пол 8. И потом с Кловской на Харьковскую домой ехать. Обычно в 20-05, 20-10 приезжаю. Первые семестр отходил) Артикли напрягают сильно. Английский легче. Хотя я так говорю наверное потому, что знаю его более менее.
Думаю что Англия будет играть так же. Ведь Лидер от отсутствия капитанской повязки не перестанет быть Лидером..

Да ники схожие у нас
чо артикли просты просто их надо как таблицу умножение ВЫУЧИТЬ)

2010-02-06 15:59:43

Khristoshin
Member

Christoff
так в таблице умножения куда меньше объектов, чем в языке:)

Виктор, можете дать свой e-mail, хотелось бы кое-что конфиденциально обсудить:)

2010-02-06 16:48:57

РТП
New member

Лігу чемпіонів виграє та команда ,яка на протязі сезону показує стабільну та потужну гру,або ж пік її гри приходить на весну.Як показує історія інколи цього є замало,щоб заволодіти цим трофейем.Вагомим фактором успіху  є  і везіння.
Як у житті так і у футболі торжествує справедливість.
Є одна команда,яка вже заслуговує на цей трофей.Команда останніми роками демонструє видовищний і потужний футбол як в чемпіонаті країни так і в ЛЧ.У команди є все:чудова налагоджена гра колективу,є свої лідери,і одна з потужних в світі середніх ліній.Цій команді не вистачає одиного компонента-везіння.
Фінал ЛЧ 2008 це яскраво показує.Ну і звичайно як не пригадати той фантастичний полуфінальний домашній матч в тому році проти каталонської команди.Тоді вся Европа тільки і говорила про іспанську армаду.Але хлопці з альбіону возили той колектив як забажаєш….і знову в той вечір фортуна відійшла від команди.
В розіграші головного турніру Европи вже давно ніхто не робив дубль(вже як 20 років нікому це не вдається,а так до 90-х років в кожному десятилітті робилися дублі,і бувало не один,а побити зараз рекорд 70-х років в цьому плані не те що важко,але нереально)Я натякаю на шанси Барселони в цьому сезоні.Я не знаю,але мені здається що команда не повторить свій успіх минулого року,хоча мені багато хто дорікає на протилежне.
Можливо я помиляюсь,але  від Барселони починає відходити везіння,і це не зважаючи що команда продовжує демонструвати потужну гру.Матч з Вільяреалом ,а особливо останній виїзний кубковий матч з Севільей це показав.Гра з Севільей це копія гри на Стемфорд Брідж.Гадаю що Барселона якраз і поступиться за рахунок не фарту,або ж помилки суддів
Ринат Ахметов тільки на 14 рік своєї діяльності виграв серйозний трофей.У Романа Абрамовича вже пішов 7 рік керування клубом.Порівнювати їх буде неправильно,адже ситуації і позиції у них зовсім різні.Я вважаю,що Абрамович вже заслужив на цей трофей
Хочеться почути вашу думку з цього приводу?

2010-02-06 21:02:50

Каталонець
Забанен

Барса знову стане НАЙКРАЩОЮ КОМАНДОЮ ЄВРОПИ (вона й зараз найкраща)КРАСА ТА ВИТОНЧЕНІСТЬ ЗНОВУ ПЕРЕМОЖУТЬ,МЕССІ ЗНОВУ СТАНЕ НАЙКРАЩИМ(він і зараз найкращий)У НАС Є ЛІОНЕЛЬ АНДРЕС МЕССІ ФУТБОЛІСТ ЯКОМУ НЕМАЄ РІВНИХ НА ПЛАНЕТІ ЗЕМЛЯ(обєктивно)В РЕШТІ РЕШТ ГІМН БАРСИ  ЗНОВУ БУДЕ ЛУНАТИ ,І ТЕПЕР ВЖЕ В ВОРОЖОМУ МАДРИДІ

2010-02-07 15:03:49

Khristoshin
Member

Каталонець
Можно було писати і без капсу. Ми всі знаємо, що для Вас Бара "об'єктивно":) найкраща команда.

2010-02-07 15:15:12

aqvafreska
Member

вы было говорили что с вратарями сб германии всё решено Адлер, Нойер, Визе, а какже Бутт?

2010-02-07 16:01:17
mozart
Member

Добрый вечер, Виктор.
Честно говоря удивлен что вы ведете в "Футболе" рубрику о Германии на русском. Вы ведь во Львове родились, если я не ошибаюсь :-) В связи с этим вопрос - в жизни Вы больше на каком языке говорите? А DEN и July? ;-)

2010-02-07 20:01:14

Лемпс
Member

Вікторе,добрий вечір !!!
Ви б не могли мені розповісти як написати статтю будь ласка !!!
Дякую !!!!

2010-02-07 21:47:56

kubenio
Забанен

в последних 5 матчах Кельн забил 13 мячей может матч с шальке покажете:)?

2010-02-08 14:30:26

aqvafreska
Member

хорошо за Порту замолвили словечко! :)

кстати,  кто будет коментировать первые матчи ЛЧ на следущей неделе?

2010-02-09 00:13:36
Khristoshin
Member

Что ж вы так в Челси не верите? Правда я всегда замечал, что вы критикуете команды, которые поддерживаете. После Челси-Ливерпуль 4-4 вы в обзоре говорили, что с такой защитой Барса накидает валом мячей)) Ну будем верить в команду и Анчелотти. Рэгбистов осталось не много)

2010-02-09 00:55:55

ridan
New member

Вітя на рахунок Террі. Ситуація на стадіоні сидить батько з сином, і син запитує що такого зробив Террі? Що повинен відповісти батько? це зрозуміло смішно. Але це питання знайшов на одному з англійських сайтів.  зрозуміло що Террі - професіонал від ніг до голови, історія синіх. Але висновок один, Террі став заручником місіс Ванесс, але тоді він не думав про цього маленького хлопчика, який є його ідеалом у футболі, і про уболівальників Челси.

2010-02-09 01:57:44

Страниц: 1 ... 88 89 90 91 92 93 94 ... 95   Тема закрыта
Перейти