Anfield1984
New member
|
|
Vatsko написал:
Anfield1984 написал:
Доброго вечора Вікторе! Не подумайте, що в попередньому моєму повідомленні був якийсь негатив по відношенню до Вас. Просто я терпіти не можу футболістів двох категорії: «дельфінів» та «паразитів» Одного разу Ваш колега Дмитро Джулай сказав: «Якщо б Дані Алвеса насправді так боліло, як він корчиться від болю – він б уже давно завершив спортивну кар’єру». У фінальному матчі Ліги Чемпіонів (Ліверпуль – Мілан 1-2) Індзагі практично не міг дихати на останніх хвилинах, його майже вбили. Таких прикладів є безліч. Я б їх (Інзагі, Дель П’єро, Тотті, Д. Алвес, Робен, Христя Роналдо) відправив на місяць в НХЛ – можливо ці тендітні дівчата стали б чоловіками. Друга категорія – паразити – ті, які своїми вчинками ганьблять футбол: - Адебайор своїм святкуванням взяття воріт канонірів. Венгер з нього зробив людину. Ким від був до Арсеналу: макака, з бананом. А він таким чином віддячив тренеру і вболівальникам, які його так підтримували; - Шевченко своїм поцілунком емблеми Челсі, і це скільки років присвятивши себе Мілану; - Алієв «геройськими діями» в славнозвісному матчі Ліги Чемпіонів. Таке враження, що він Бог футболу; - Робіньйо з своєю зірковістю. Скільки понтів було: Реал – 32 млн. – Ман Сіті - і де він зараз? в Сантосі?; - Матерацці своїми підлими діями та висловами; - Рібері своєю невизначеністю – ні риба ні м'ясо; - макаронники своїм проходом Австралію на чемпіонаті світу….. Звичайно всі вони великі майстри. Але як кажуть «в семье не без уродов». Ви напевне догадались вболівальником якої команди я являюсь, і відповідно кого м’яко кажучи недолюблюю. Але навіть таких суперників як Гігз та Руні, Лаппард та Террі я поважаю, на відміну від футболістів двох категорії: дельфінів і паразитів, до яких я відношу героїв попереднього повідомлення - Рібері та Роббена. |
Ну, не дивно, що фан Ліверпуля не може терпіти Роббена. Пепе Рейна свого часу взагалі його убити готовий був! 
Ви перечитайте ще раз цей свій пост і зверніть увагу на прізвища гравців, котрих ви назвали. І уявіть собі, наскільки сірим, буденним і нецікавим став би футбол, якби не було у ньому цих яскравих постатей! Футбол для вболівальника - це насамперед емоції! Ненавидіти - ваше право. Але не забувайте, що мільйонам людей названі вами гравці дарують емоції діаметрально протилежні. До речі, саме такі люди - неординарні, здатні на вчинки, харизматичні - творять історію футболу. Історія, на щастя, - це далеко не завжди те, чого хотілося б лише нам. |
Погоджуюсь з Вами на рахунок емоцій, харизматичності. Я поважаю Лампарда та Террі, незважаючи на те, що вони футболісти Челсі. А Нгога, Ель Жара, Шкртела ..... я б ..... не зважаючи на те, що я фанат Ліверпуля. Я думаю Ви, як фанат Челсі напевне теж не дуже в захваті від Анелька. Чи після поразки у фіналі ЛЧ від МЮ ви теж були в піднесенову настрої? Я вважаю, що історію творять інші футболісті: Зідан, Фігу, Мальдіні, Лужний, Кан. А неординарності добавляли Кантона, Давідс, Гаскоїн, Чілаверт.... ну і звичайно футболісти двох категорій Яких гравців Ви б віднесли до команди Вашої мрії? (якщо не секрет)
|
|