Vatsko
Member
|
|
kubenio написал:
Привет Виктор!
как считаете увольнение Фе ето правильное решение или все таки поспешыли с етим??
и кто возглавит волков БАБЕЛЬ ? |
Та куди ж поспішили? Навпаки, взимку потрібно було звільняти. Вже наприкінці першого кола було видно, що команда в глибокій кризі, і Фі не знає, що з цим робити. Прикро, що Магат витратив два роки, щоби створити нову силу в бундеслізі, а Фі за кілька місяців усе розвалив.
Про Бабеля - смішно, але логічно  Найреальніший кандидат - Берндт Шустер.
|
|
2010-01-26 22:56:53 |
|
Vatsko
Member
|
|
Стас написал:
Думаю чемпіоном стане "Молодняк Магата"!!! |
Може роки так через три 
|
|
2010-01-26 22:57:34 |
|
alex_good
Member
|
|
Доброго здоровья Виктор!Как Вы расцениваете шансы на выживание Ганновера в этом сезоне?
|
|
2010-01-27 15:47:15 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Доброго дня Вікторе!!!Сьогодні самі,чи з Шаховим(порадуйте...ну скажіть що з Андрієм)Доречі ви я так розумію підміняєте Андрія в "ФУТБОЛІ"(цікаво пишите),а Андрій може хай спробує самостійно прокоментувати матс Буендесліги(здається в його непогано вийшло...з його то почуттям гумору) Ви класний дует!!!!!!!!!
|
|
2010-01-29 15:34:08 |
|
kubenio
Забанен
|
|
Привет Виктор!
чего ждете от сегодняшнего матча может волки после увольнения Фе воспрянут духом и как росцениваете шансы ван нистелроя на основу сегодня ?
|
|
2010-01-29 16:25:26 |
|
Vatsko
Member
|
|
alex_good написал:
Доброго здоровья Виктор!Как Вы расцениваете шансы на выживание Ганновера в этом сезоне? |
Враховуючи підбір гравців, повинні втриматись. Дуже важливо, щоби Сломка якомога швидше там розібрався що до чого.
|
|
2010-01-29 18:13:48 |
|
Vatsko
Member
|
|
Каталонець написал:
Доброго дня Вікторе!!!Сьогодні самі,чи з Шаховим(порадуйте...ну скажіть що з Андрієм)Доречі ви я так розумію підміняєте Андрія в "ФУТБОЛІ"(цікаво пишите),а Андрій може хай спробує самостійно прокоментувати матс Буендесліги(здається в його непогано вийшло...з його то почуттям гумору) Ви класний дует!!!!!!!!! |
З Шаховим. У Футболі я його не "підміняю". Просто тепер веду німецький чемпіонат там. А Андрій і без бундеса має чим займатись. Якби було по-іншому, він не запропонував би таку співпрацю. Самостійно Шахов Бундеслігу не коментуватиме. Він не розмовляє українською 
|
|
2010-01-29 18:17:26 |
|
Vatsko
Member
|
|
kubenio написал:
Привет Виктор!
чего ждете от сегодняшнего матча может волки после увольнения Фе воспрянут духом и как росцениваете шансы ван нистелроя на основу сегодня ? |
Ван Ністелрой до гри не готується. Він цілий тиждень працював за індивідуальною програмою під наглядом фізіотерапевтів. І тільки з наступного тижня тренуватиметься з командою. Стосовно матчу, от саме сьогодні не особливо вірю у "Вольфсбург". Думаю, "Гамбург" переможе.
|
|
2010-01-29 18:20:34 |
|
Wolodar
New member
|
|
Вікторе, таке побажання/прохання/зауваження хотілося б частіше чути в оглядах бундесліги персональні оцінки гравців (найкращі/найгірші), що їх ставить кіккер, тоді зрозуміліше хто як грав, бо з оглядів не завжди видно роль гравця у матчі.
|
|
2010-01-29 18:41:32 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
У мене до вас таке питання.Ви дивитесь РПЛ?Я обожнюю.... класний чемп,в РПЛ 6 команд будуть боротись з титул а в Україні 2...
|
|
2010-01-29 21:23:37 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wolodar написал:
Вікторе, таке побажання/прохання/зауваження хотілося б частіше чути в оглядах бундесліги персональні оцінки гравців (найкращі/найгірші), що їх ставить кіккер, тоді зрозуміліше хто як грав, бо з оглядів не завжди видно роль гравця у матчі. |
За можливості я стараюсь виділяти найкращих, або найгірших. Але а) не завжди це гармонійно вливається в сюжет огляду; б) у мене є, на мій погляд, цікавіша інформація стосовно конкретно взятого поєдинку.
А в цілому, на оцінки Кіккера я особисто звертаю велику увагу. Там дуже кваліфіковані експерти працюють.
|
|
2010-01-30 01:57:52 |
|
kubenio
Забанен
|
|
Привет Виктор!
Уменя такой вопрос почему на пост главноо тренера Вольфсбурга рассматриваются кандидаты только работавшие в германии или немцы почему не пригласить итальянца или Х.Рамос ?
|
|
2010-01-31 16:35:13 |
|
kubenio
Забанен
|
|
как вам штутгарт который отпустил Хитцельшпергера помойму ето большая ошибка?
я знаю вы болельщик челси а в германии за кого болеете или симпотизируете??
Отредактированно kubenio (2010-01-31 16:45:01)
|
|
2010-01-31 16:37:40 |
|
Khristoshin
Member
|
|
Как вам вся эта фигня с Терри? Думаете правда, или выдумки прессы? Если правда то остается надеяться что они с женой помирятся и все будет норм...
|
|
2010-02-01 18:28:30 |
|
Vatsko
Member
|
|
kubenio написал:
Привет Виктор!
Уменя такой вопрос почему на пост главноо тренера Вольфсбурга рассматриваются кандидаты только работавшие в германии или немцы почему не пригласить итальянца или Х.Рамос ? |
Не знаю. Можливо, підтримують національного виробника?  От зараз лише упіймав себе на думці, що в Бундеслізі немає жодного тренера, котрий не розмовляв би німецькою! Із іноземців тільки голландець Ван Гааль, швейцарець Гросс і хорват Сольдо - усі прекрасно володіють німецькою мовою.
|
|
2010-02-02 00:41:54 |
|
Vatsko
Member
|
|
kubenio написал:
как вам штутгарт который отпустил Хитцельшпергера помойму ето большая ошибка?
я знаю вы болельщик челси а в германии за кого болеете или симпотизируете?? |
У "Штутгарті" найбільшого захоплення заслуговує Крістіан Гросс, який за короткий час зумів перетворити гидке каченя у прекрасного лебедя. Хітцльшпергер швабам уже не потрібен. Треш-Хедіра - основна пара центральних хавів. Далі - Кузманович, Ланіг (дуже талановитий, до речі, хлопець). З нового сезону прийде Гентнер. Чому не заробити мільйон на гравецві, чий контракт закінчиться влітку.
У Німеччині дуже-дуже симпатизую Дортмунду і Вольфсбургу 
|
|
2010-02-02 00:46:04 |
|
Vatsko
Member
|
|
Khristoshin написал:
Как вам вся эта фигня с Терри? Думаете правда, или выдумки прессы? Если правда то остается надеяться что они с женой помирятся и все будет норм... |
Чесно кажучи, не люблю новин про "брудну білизну".
Ну, переспав собі хлопець з вродливою місс, яка, до того ж, - lingerie model... Чоловіки - в принципі істоти полігамні. І розмови про стосунки із Бріджем у збірній - із розряду "потрібно ж про щось писати". Не Террі винен, а сама місс. Її ж не гвалтували!
Але от подивився сьогодні сімейні фото JT... На його малюків... Не правий Джон. Не правий, що "спалився" 
|
|
2010-02-02 00:51:15 |
|
Khristoshin
Member
|
|
Ну мы на одном форуме с ребятами собственно это и писали. Я вообще не понимаю почему речь идет о капитанстве в сборной? "Терри великолепный игрок и лидер. Фактов мы не знаем и судить не можем. Все решат только Терри и Капелло". Так сказал Ширер в обзоре от ББС. Почему капитанство в Англии должно зависеть от успехов(неудач) в личной жизни, а не от действий на поле? В общем раздули журналисты... Надеюсь Капелло не сделает ошибки и оставить капитанство за Терри. А самому Джону надо пожелать сохранить семью... http://i059.radikal.ru/1001/a8/dda837d217be.jpg 
|
|
2010-02-02 02:11:15 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Щось знову почали картинку обрізати... Дивлюся огляд "Бундесліги" і знову переконуюся, що не треба... Вже краще як було, із чорними полосками зверху та знизу.
|
|
2010-02-02 19:45:57 |
|
kubenio
Забанен
|
|
Привет Виктор! 1)верите в то что кельн будет в европе ? до 6 места 4 очка а там уже и гамбург не за горами или хотя бы на верхнюю часть тунрирной таблицы по завершению сезона ведь состав у козликов на мой взгляд в восьмерку входит таблицы ето точно единнственный минус как по мне ето тренер а вы как считаете??? 2)кроме футбола каким-то спортом интересуетесь?? 3)вы перед каждым новым туром чемпионата сами выбераите какой матч показывать или как ето все происходит ?
|
|
2010-02-02 20:39:24 |
|
kubenio
Забанен
|
|
Во только узнал что Елсон здан(так написал как будто дом здан) в аренду ведь класный игрок при Бабеле выходя на замену столько мячей забил а точнее 2 один из лучших кстате штутгарт зажрался или у него какойто конфликт с командой??
а и еще вас не смешит то что герта только сейчас дадумалась избавится от КАКА ? я как вспомню его красавцы голы разумеется в свои ето что-то и как кто-то его взял:)
Отредактированно kubenio (2010-02-02 23:21:50)
|
|
2010-02-02 23:20:59 |
|
slon
New member
|
|
Здравствуйте Виктор! Как вы разцениваете шансы Воронина в Москве, ни шаг ли это назад или игровая практика (даже в Московском "Динамо") будет намного полезнее. Я лично не думаю что это шаг вперёд, намного лучше было-бы остатся в средняке английского чемпионата, или в ту же Германию вернутся.
|
|
2010-02-03 10:20:12 |
|
unikal
Member
|
|
Вам не здалося, що пенальті в грі Штутґарт-Дортмунд треба було перебити, з огляду на те, що кіпер до удару вийшов з воріт метра на півтора?
Взагалі мене особисто бентежить те, що воротарі все частіше і все далі виходять з воріт, отримують з того вигоду, а судді їм це дозволяють...
|
|
2010-02-03 12:27:31 |
|
Khristoshin
Member
|
|
slon Классно вы попустили Ливерпуль:))))
Виктор Ну вот, не смогли вчера Халл обыграть. Мне кажется в этом матче на Терри реально влияли все эти засвистывания и он играл не так уверенно как всегда. Чех снова решил пойти на перехват и на полпути остановился( Вы тоже думаете, что Арсенал не сможет так прессинговать, как Халл? Очень кстати что с Арсеналом играем дома. Родные болельщики то поддержут Джона.
|
|
2010-02-03 14:36:08 |
|
Anfield1984
New member
|
|
Доброго вечора Вікторе! Не подумайте, що в попередньому моєму повідомленні був якийсь негатив по відношенню до Вас. Просто я терпіти не можу футболістів двох категорії: «дельфінів» та «паразитів» Одного разу Ваш колега Дмитро Джулай сказав: «Якщо б Дані Алвеса насправді так боліло, як він корчиться від болю – він б уже давно завершив спортивну кар’єру». У фінальному матчі Ліги Чемпіонів (Ліверпуль – Мілан 1-2) Індзагі практично не міг дихати на останніх хвилинах, його майже вбили. Таких прикладів є безліч. Я б їх (Інзагі, Дель П’єро, Тотті, Д. Алвес, Робен, Христя Роналдо) відправив на місяць в НХЛ – можливо ці тендітні дівчата стали б чоловіками. Друга категорія – паразити – ті, які своїми вчинками ганьблять футбол: - Адебайор своїм святкуванням взяття воріт канонірів. Венгер з нього зробив людину. Ким від був до Арсеналу: макака, з бананом. А він таким чином віддячив тренеру і вболівальникам, які його так підтримували; - Шевченко своїм поцілунком емблеми Челсі, і це скільки років присвятивши себе Мілану; - Алієв «геройськими діями» в славнозвісному матчі Ліги Чемпіонів. Таке враження, що він Бог футболу; - Робіньйо з своєю зірковістю. Скільки понтів було: Реал – 32 млн. – Ман Сіті - і де він зараз? в Сантосі?; - Матерацці своїми підлими діями та висловами; - Рібері своєю невизначеністю – ні риба ні м'ясо; - макаронники своїм проходом Австралію на чемпіонаті світу….. Звичайно всі вони великі майстри. Але як кажуть «в семье не без уродов». Ви напевне догадались вболівальником якої команди я являюсь, і відповідно кого м’яко кажучи недолюблюю. Але навіть таких суперників як Гігз та Руні, Лаппард та Террі я поважаю, на відміну від футболістів двох категорії: дельфінів і паразитів, до яких я відношу героїв попереднього повідомлення - Рібері та Роббена.
|
|
2010-02-04 19:28:03 |
|