Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 27 апреля 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 87 88 89 90 91 92 93 ... 95
Vatsko
Member

kubenio написал:

Привет Виктор!

как считаете увольнение Фе ето правильное решение или все таки поспешыли с етим??

и кто возглавит волков БАБЕЛЬ :)?

Та куди ж поспішили? Навпаки, взимку потрібно було звільняти. Вже наприкінці першого кола було видно, що команда в глибокій кризі, і Фі не знає, що з цим робити.
Прикро, що Магат витратив два роки, щоби створити нову силу в бундеслізі, а Фі за кілька місяців усе розвалив.

Про Бабеля - смішно, але логічно :)
Найреальніший  кандидат - Берндт Шустер.

2010-01-26 22:56:53

Vatsko
Member

Стас написал:

Думаю чемпіоном стане "Молодняк Магата"!!!

Може роки так через три :)

2010-01-26 22:57:34

alex_good
Member

Доброго здоровья Виктор!Как Вы расцениваете шансы на выживание Ганновера в этом сезоне?

2010-01-27 15:47:15

Каталонець
Забанен

Доброго дня Вікторе!!!Сьогодні самі,чи з Шаховим(порадуйте...ну скажіть що з Андрієм)Доречі ви я так розумію підміняєте Андрія в "ФУТБОЛІ"(цікаво пишите),а Андрій може хай спробує самостійно  прокоментувати матс Буендесліги(здається в його непогано вийшло...з його то почуттям гумору)
  Ви класний дует!!!!!!!!!

2010-01-29 15:34:08

kubenio
Забанен

Привет Виктор!

чего ждете от сегодняшнего матча может волки после увольнения Фе воспрянут духом :) и как росцениваете шансы ван нистелроя на основу сегодня ?

2010-01-29 16:25:26

Vatsko
Member

alex_good написал:

Доброго здоровья Виктор!Как Вы расцениваете шансы на выживание Ганновера в этом сезоне?

Враховуючи підбір гравців, повинні втриматись. Дуже важливо, щоби Сломка якомога швидше там розібрався що до чого.

2010-01-29 18:13:48

Vatsko
Member

Каталонець написал:

Доброго дня Вікторе!!!Сьогодні самі,чи з Шаховим(порадуйте...ну скажіть що з Андрієм)Доречі ви я так розумію підміняєте Андрія в "ФУТБОЛІ"(цікаво пишите),а Андрій може хай спробує самостійно  прокоментувати матс Буендесліги(здається в його непогано вийшло...з його то почуттям гумору)
  Ви класний дует!!!!!!!!!

З Шаховим.
У Футболі я його не "підміняю". Просто тепер веду німецький чемпіонат там. А Андрій і без бундеса має чим займатись. Якби було по-іншому, він не запропонував би таку співпрацю.
Самостійно Шахов Бундеслігу не коментуватиме. Він не розмовляє українською :)

2010-01-29 18:17:26

Vatsko
Member

kubenio написал:

Привет Виктор!

чего ждете от сегодняшнего матча может волки после увольнения Фе воспрянут духом :) и как росцениваете шансы ван нистелроя на основу сегодня ?

Ван Ністелрой до гри не готується. Він цілий тиждень працював за індивідуальною програмою під наглядом фізіотерапевтів. І тільки з наступного тижня тренуватиметься з командою.
Стосовно матчу, от саме сьогодні не особливо вірю у "Вольфсбург". Думаю, "Гамбург" переможе.

2010-01-29 18:20:34

Wolodar
New member

Вікторе, таке побажання/прохання/зауваження хотілося б частіше чути в оглядах бундесліги персональні оцінки гравців (найкращі/найгірші), що їх ставить кіккер, тоді зрозуміліше хто як грав, бо з оглядів не завжди видно роль гравця у матчі.

2010-01-29 18:41:32

Каталонець
Забанен

У мене до вас таке питання.Ви дивитесь РПЛ?Я обожнюю.... класний чемп,в РПЛ 6 команд будуть боротись з титул а в Україні 2...

2010-01-29 21:23:37

Vatsko
Member

Wolodar написал:

Вікторе, таке побажання/прохання/зауваження хотілося б частіше чути в оглядах бундесліги персональні оцінки гравців (найкращі/найгірші), що їх ставить кіккер, тоді зрозуміліше хто як грав, бо з оглядів не завжди видно роль гравця у матчі.

За можливості я стараюсь виділяти найкращих, або найгірших. Але
а) не завжди це гармонійно вливається в сюжет огляду;
б) у мене є, на мій погляд, цікавіша інформація стосовно конкретно взятого поєдинку.

А в цілому, на оцінки Кіккера я особисто звертаю велику увагу. Там дуже кваліфіковані експерти працюють.

2010-01-30 01:57:52

kubenio
Забанен

Привет Виктор!

Уменя такой вопрос почему на пост главноо тренера Вольфсбурга рассматриваются кандидаты только работавшие в германии или немцы почему не пригласить итальянца :) или Х.Рамос ?

2010-01-31 16:35:13

kubenio
Забанен

как вам штутгарт который отпустил Хитцельшпергера помойму ето большая ошибка?

я знаю вы болельщик челси а в германии за кого болеете или симпотизируете??

Отредактированно kubenio (2010-01-31 16:45:01)

2010-01-31 16:37:40

Khristoshin
Member

Как вам вся эта фигня с Терри? Думаете правда, или выдумки прессы? Если правда то остается надеяться что они с женой помирятся и все будет норм...

2010-02-01 18:28:30

Vatsko
Member

kubenio написал:

Привет Виктор!

Уменя такой вопрос почему на пост главноо тренера Вольфсбурга рассматриваются кандидаты только работавшие в германии или немцы почему не пригласить итальянца :) или Х.Рамос ?

Не знаю. Можливо, підтримують національного виробника? :)
От зараз лише упіймав себе на думці, що в Бундеслізі немає жодного тренера, котрий не розмовляв би німецькою!
Із іноземців тільки голландець Ван Гааль, швейцарець Гросс і хорват Сольдо - усі прекрасно володіють німецькою мовою.

2010-02-02 00:41:54

Vatsko
Member

kubenio написал:

как вам штутгарт который отпустил Хитцельшпергера помойму ето большая ошибка?

я знаю вы болельщик челси а в германии за кого болеете или симпотизируете??

У "Штутгарті" найбільшого захоплення заслуговує Крістіан Гросс, який за короткий час зумів перетворити гидке каченя у прекрасного лебедя.
Хітцльшпергер швабам уже не потрібен. Треш-Хедіра - основна пара центральних хавів. Далі - Кузманович, Ланіг (дуже талановитий, до речі, хлопець). З нового сезону прийде Гентнер. Чому не заробити мільйон на гравецві, чий контракт закінчиться влітку.

У Німеччині дуже-дуже симпатизую Дортмунду і  Вольфсбургу :)

2010-02-02 00:46:04

Vatsko
Member

Khristoshin написал:

Как вам вся эта фигня с Терри? Думаете правда, или выдумки прессы? Если правда то остается надеяться что они с женой помирятся и все будет норм...

Чесно кажучи, не люблю новин про "брудну білизну".

Ну, переспав собі хлопець з вродливою місс, яка, до того ж, - lingerie model... Чоловіки - в принципі істоти полігамні. І розмови про стосунки із Бріджем у збірній - із розряду "потрібно ж про щось писати". Не Террі винен, а сама місс. Її ж не гвалтували!

Але от подивився сьогодні сімейні фото JT... На його малюків... Не правий Джон. Не правий, що "спалився" ;)

2010-02-02 00:51:15

Khristoshin
Member

Ну мы на одном форуме с ребятами собственно это и писали.
Я вообще не понимаю почему речь идет о капитанстве в сборной?  "Терри великолепный игрок и лидер. Фактов мы не знаем и судить не можем. Все решат только Терри и Капелло". Так сказал Ширер в обзоре от ББС.
Почему капитанство в Англии должно зависеть от успехов(неудач) в личной жизни, а не от действий на поле? В общем раздули журналисты... Надеюсь Капелло не сделает ошибки и оставить капитанство за Терри. А самому Джону надо пожелать сохранить семью...
http://i059.radikal.ru/1001/a8/dda837d217be.jpg :(

2010-02-02 02:11:15

BuTbKa
Администратор

Щось знову почали картинку обрізати... Дивлюся огляд "Бундесліги" і знову переконуюся, що не треба... Вже краще як було, із чорними полосками зверху та знизу.

2010-02-02 19:45:57
kubenio
Забанен

Привет Виктор!
1)верите в то что кельн будет в европе :)? до 6 места 4 очка а там уже и гамбург не за горами или хотя бы на верхнюю часть тунрирной таблицы по завершению сезона ведь состав у козликов на мой взгляд в восьмерку входит таблицы ето точно единнственный минус как по мне ето тренер а вы как считаете???
2)кроме футбола каким-то спортом интересуетесь??
3)вы перед каждым новым туром чемпионата сами выбераите какой матч показывать или как ето все происходит =)?

2010-02-02 20:39:24

kubenio
Забанен

Во только узнал что Елсон здан(так написал как будто дом здан) в аренду ведь класный игрок при Бабеле выходя на замену столько мячей забил а точнее 2 один из лучших кстате :) штутгарт зажрался или у него какойто конфликт с командой??

а и еще вас не смешит то что герта только сейчас дадумалась избавится от КАКА =D? я как вспомню его красавцы голы разумеется в свои ето что-то и как кто-то его взял:)

Отредактированно kubenio (2010-02-02 23:21:50)

2010-02-02 23:20:59

slon
New member

Здравствуйте Виктор!
Как вы разцениваете шансы Воронина в Москве, ни шаг ли это назад или игровая практика (даже в Московском "Динамо") будет намного полезнее. Я лично не думаю что это шаг вперёд, намного лучше было-бы остатся в средняке английского чемпионата, или в ту же Германию вернутся.

2010-02-03 10:20:12

unikal
Member

Вам не здалося, що пенальті в грі Штутґарт-Дортмунд треба було перебити, з огляду на те, що кіпер до удару вийшов з воріт метра на півтора?

Взагалі мене особисто бентежить те, що воротарі все частіше і все далі виходять з воріт, отримують з того вигоду, а судді їм це дозволяють...

2010-02-03 12:27:31

Khristoshin
Member

slon
Классно вы попустили Ливерпуль:))))

Виктор
Ну вот, не смогли вчера Халл обыграть. Мне кажется в этом матче на Терри реально влияли все эти засвистывания и он играл не так уверенно как всегда. Чех снова решил пойти на перехват и на полпути остановился( Вы тоже думаете, что Арсенал не сможет так прессинговать, как Халл? Очень кстати что с Арсеналом играем дома. Родные болельщики то поддержут Джона.

2010-02-03 14:36:08

Anfield1984
New member

Доброго вечора Вікторе!
Не подумайте, що в попередньому моєму повідомленні був якийсь негатив по відношенню до Вас. Просто я терпіти не можу футболістів двох категорії: «дельфінів» та «паразитів» 
Одного разу Ваш колега Дмитро Джулай сказав: «Якщо б Дані Алвеса насправді так боліло, як він корчиться від болю – він б уже давно завершив спортивну кар’єру». У фінальному матчі Ліги Чемпіонів (Ліверпуль – Мілан 1-2) Індзагі практично не міг дихати на останніх хвилинах, його майже вбили. Таких прикладів є безліч. Я б їх (Інзагі, Дель П’єро, Тотті, Д. Алвес, Робен, Христя Роналдо) відправив на місяць в НХЛ – можливо ці тендітні дівчата стали б чоловіками.
Друга категорія – паразити – ті, які своїми вчинками ганьблять футбол:
- Адебайор своїм святкуванням взяття воріт канонірів. Венгер з нього зробив людину. Ким від був до Арсеналу: макака, з бананом. А він таким чином віддячив тренеру і вболівальникам, які його так підтримували;
- Шевченко своїм поцілунком емблеми Челсі, і це скільки років присвятивши себе Мілану;
- Алієв «геройськими діями» в славнозвісному матчі Ліги Чемпіонів. Таке враження, що він Бог футболу;
- Робіньйо з своєю зірковістю. Скільки понтів було: Реал – 32 млн. – Ман Сіті - і де він зараз? в Сантосі?;
- Матерацці своїми підлими діями та висловами;
- Рібері своєю невизначеністю – ні риба ні м'ясо;
- макаронники своїм проходом Австралію на чемпіонаті світу…..
Звичайно всі вони великі майстри. Але як кажуть «в семье не без уродов».
Ви напевне догадались вболівальником якої команди я являюсь, і відповідно кого м’яко кажучи недолюблюю. Але навіть таких суперників як Гігз та Руні, Лаппард та Террі я поважаю, на відміну від футболістів двох категорії: дельфінів і паразитів, до яких я відношу героїв попереднього повідомлення - Рібері та Роббена.

2010-02-04 19:28:03

Страниц: 1 ... 87 88 89 90 91 92 93 ... 95   Тема закрыта
Перейти