Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
Vatsko написал:
aqvafreska написал:
Виктор, обратите внимание на музыку когда Шальке-04 будет забивать гол!  |
Послухав на ютьюб. Торішній торгімн Баварії мені більше подобається  |
а можете дать ссылку если несложно, а то чёто я немогу найти!
кстати, если несекрет, то кого больше хотите увидеть в 1/4 ЛЧ, Арсенал или Порту?  как вам нынешний формат 1/8 ЛЧ ? недумаете или непланируется Спортом 1 поставить вас с Денисом на матч Бавария - Фиора? в германии перерыв 1 месяц, да и вообще почти во всех чемпионатах, кроме англии, вы будете коментировать какието матчи с англии, или тоже возьмёте паузу?  |
http://www.youtube.com/watch?v=6LHM5kGB ... mp;index=5
Порту
Про майбутнє поки що не хочу говорити, оскільки воно - дуже непевне.
|
|
2009-12-21 09:54:03 |
|
Vatsko
Member
|
|
Neverm1nD написал:
Тобто вам подобаються скандальні команди? Ті які завжди наділени увагою та критикою? А як ви відноситесь до Реалу та Бордо? |
Ні. Скандали я не люблю. Мені подобається спостерігати, як будується команда. В Бундеслізі, наприклад, дуже цікаво було два роки спостерігати за будівництвом Вольфзбурга. Зараз - Шальке. Дортмунд - стара симпатія, яка після років величі і фінансового благополуччя, дожилась до банкрутства, але зуміла його перебороти.
Бордо - із розряду симпатичних на даний момент команд. Блан (як і Барезі) був моїм улюбленим захисником у час кар*єри гравця. Зараз я просто захоплююсь його хистом тренера.
Реал - рівне ставлення. У нас із сином в Іспанії симпатія - Барса. Мене дуже вражає її футбол. Малий кидає усе, коли чує її гімн. 
|
|
2009-12-21 10:02:12 |
|
Vatsko
Member
|
|
кислинг написал:
Здравстуйте Виктор!Вам не кажется что после зимнего межсознья у Гамбурга будет спад и опять потеряет место в Лиге Чемпионов?Потому,что Это такая неординарная, нестабильная команда с многочислеными травмами. |
Мені дуже цікаво, як цього року Лаббадія взимку підготує команду. Минулі збри разом із Баєром він провалив. Якщо Гамбург взимку купить форварда, якщо лазарет буде пустий, ця команда, як на мене, має все, щоби поборотися за чемпіонство. Нестабільність Гамбурга - виключно від травм лідерів.
|
|
2009-12-21 10:05:06 |
|
Vatsko
Member
|
|
Khristoshin написал:
Ну разве это не кризис? Я орал весь матч что б не играли забросами. В перерыве Анчи пошел на радикальные меры и они принесли хотя бы 1 очко... |
Очко внаслідок пенальті, яке арбітр призначив помилково... Вест-Хем сильно відіграв! А дивитись на Стіва Кларка на іншій лаві запасних і досі важко.
|
|
2009-12-21 10:07:52 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Vatsko написал:
aqvafreska написал:
Vatsko написал:
Послухав на ютьюб. Торішній торгімн Баварії мені більше подобається  |
а можете дать ссылку если несложно, а то чёто я немогу найти!
кстати, если несекрет, то кого больше хотите увидеть в 1/4 ЛЧ, Арсенал или Порту?  как вам нынешний формат 1/8 ЛЧ ? недумаете или непланируется Спортом 1 поставить вас с Денисом на матч Бавария - Фиора? в германии перерыв 1 месяц, да и вообще почти во всех чемпионатах, кроме англии, вы будете коментировать какието матчи с англии, или тоже возьмёте паузу?  |
http://www.youtube.com/watch?v=6LHM5kGB ... mp;index=5
Порту
Про майбутнє поки що не хочу говорити, оскільки воно - дуже непевне. |
Спасибо! но это чучуть нетот, вот он http://www.youtube.com/watch?v=vjE_FG3i ... re=related
|
|
2009-12-21 11:32:54 |
|
кислинг
New member
|
|
Здравствуйте Виктор!На ваше мнение кто ЛУЧШИЙ ХОРВАТ в чемпионате Германии ОЛИЧ,ПРАНЙИЧ,РАКИТИЧ?Заранее спасибо.
|
|
2009-12-21 11:35:30 |
|
Neverm1nD
New member
|
|
Віктор, а от мені цікаво: Коли ви коментуєте матчі (котрі показують у повторі), ви дивитесь результат цієї гри? Чи не дивитесь? 
|
|
2009-12-21 12:30:51 |
|
Vatsko
Member
|
|
кислинг написал:
Здравствуйте Виктор!На ваше мнение кто ЛУЧШИЙ ХОРВАТ в чемпионате Германии ОЛИЧ,ПРАНЙИЧ,РАКИТИЧ?Заранее спасибо. |
Шимуніч.
|
|
2009-12-21 12:42:15 |
|
Vatsko
Member
|
|
Neverm1nD написал:
Віктор, а от мені цікаво: Коли ви коментуєте матчі (котрі показують у повторі), ви дивитесь результат цієї гри? Чи не дивитесь?  |
У 80% випадків не знаю рахунку. У 20-ти - не знати не вдається 
|
|
2009-12-21 12:43:27 |
|
кислинг
New member
|
|
Добрый день Виктор!Почему в БУНДЕС ЛИГИ не такой большой спрос на бразильцев?В основнов есть спрос футьолистов с Хорватии,Боснии и Герцеговины,ПОЛЬШИ И Стран Африки.И хотел бы у вас узнать кто на данный момент лучший плеймейкер в Чемпион. Германии
|
|
2009-12-21 13:21:53 |
|
Khristoshin
Member
|
|
Vatsko написал:
Khristoshin написал:
Ну разве это не кризис? Я орал весь матч что б не играли забросами. В перерыве Анчи пошел на радикальные меры и они принесли хотя бы 1 очко... |
Очко внаслідок пенальті, яке арбітр призначив помилково... Вест-Хем сильно відіграв! А дивитись на Стіва Кларка на іншій лаві запасних і досі важко. |
ну за то судья не назначил пенальти за откровенную игру рукой Габиддона после пятки Калу в первом тайме. Кстати, не все судьи следят за выбеганиями футболистов? Мне кажется что так выбегают всегда и только этот товарищ решил заставить перебивать.
|
|
2009-12-21 17:09:08 |
|
tarzan
Member
|
|
Доброго здоров"я, Вікторе! Закінчилась перша половина сезону 09/10 у Бундеслізі. Ваші, особисті, підсумки...що скажете?
|
|
2009-12-21 19:44:13 |
|
aqvafreska
Member
|
|
|
2009-12-21 22:42:02 |
|
unikal
Member
|
|
Khristoshin написал:
Vatsko написал:
Khristoshin написал:
Очко внаслідок пенальті, яке арбітр призначив помилково... Вест-Хем сильно відіграв! А дивитись на Стіва Кларка на іншій лаві запасних і досі важко. |
ну за то судья не назначил пенальти за откровенную игру рукой Габиддона после пятки Калу в первом тайме. Кстати, не все судьи следят за выбеганиями футболистов? Мне кажется что так выбегают всегда и только этот товарищ решил заставить перебивать. |
До речі, про вбігання. Чи не вважаєте Ви неправильним, те що нападник забиває пенальті, а суддя каже перебивати, бо вбіг ЗАХИСНИК? Виходить, що гравець (команда) порушує правило і з цього вигоду має. На мій погляд, перебивати потрібно тільки тоді, коли а) гола нема і вбіг захисник б)гол є і вбіг партнер б'ючого. А у двох інших варіантах -- гол або ж сейв фіксувати. А то так можна щоразу вбігати... і тоді гра ніколи не закінчиться 
|
|
2009-12-25 15:05:13 |
|
Khristoshin
Member
|
|
unikal так и было. Другое дело что почему-то когда ВХ бил пенальти, то судья проигнорировал точно такое же нарушение, как во время второго пенальти Лэмпса. В МОТД от ББС очень классно показано. Когда Диаманти бил пенальти, все игроки Челси стояли на линии штрафной до удара. А когда бил Лэмпс, то весь состав ВХ был в штрафной еще до удара. Кстати с пенальти Лэмпса против Ман Сити было тоже самое. По сути должны были перебивать. Просто судьи почти никогда не обращают внимание на такие нарушения.
|
|
2009-12-25 16:11:17 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
unikal написал:
До речі, про вбігання. Чи не вважаєте Ви неправильним, те що нападник забиває пенальті, а суддя каже перебивати, бо вбіг ЗАХИСНИК? Виходить, що гравець (команда) порушує правило і з цього вигоду має. На мій погляд, перебивати потрібно тільки тоді, коли а) гола нема і вбіг захисник б)гол є і вбіг партнер б'ючого. А у двох інших варіантах -- гол або ж сейв фіксувати. А то так можна щоразу вбігати... і тоді гра ніколи не закінчиться  |
Так, наскільки я побачив, там і перебивали, коли вбігали гравці "Челсі", хіба ні?
Абсолютно правильно міркуєте - якщо вбігає захисник, але забиваєтся гол, то він фіксується - не знаю чи це є в рекомендаціях УЄФА, але так логічно і правильно, інакше можно довіку пенальті перебивати .
|
|
2009-12-25 17:51:10 |
|
unikal
Member
|
|
BuTbKa написал:
unikal написал:
До речі, про вбігання. Чи не вважаєте Ви неправильним, те що нападник забиває пенальті, а суддя каже перебивати, бо вбіг ЗАХИСНИК? Виходить, що гравець (команда) порушує правило і з цього вигоду має. На мій погляд, перебивати потрібно тільки тоді, коли а) гола нема і вбіг захисник б)гол є і вбіг партнер б'ючого. А у двох інших варіантах -- гол або ж сейв фіксувати. А то так можна щоразу вбігати... і тоді гра ніколи не закінчиться  |
Так, наскільки я побачив, там і перебивали, коли вбігали гравці "Челсі", хіба ні?
Абсолютно правильно міркуєте - якщо вбігає захисник, але забиваєтся гол, то він фіксується - не знаю чи це є в рекомендаціях УЄФА, але так логічно і правильно, інакше можно довіку пенальті перебивати . |
Так, але в реалі (не мадридському ) бачимо щось інше  Може там і вбіг один гравець Челсі, але перед ним це зробили троє вестхемівців. Гол був, суддя сказав перебивати. Від одного з авторитетних коментаторів якось в ефірі чув, що власне за новими рекомендаціями слід перебивати в будь-якому варіанті .
Отредактированно unikal (2009-12-25 18:05:14)
|
|
2009-12-25 18:01:40 |
|
Vatsko
Member
|
|
кислинг написал:
Добрый день Виктор!Почему в БУНДЕС ЛИГИ не такой большой спрос на бразильцев?В основнов есть спрос футьолистов с Хорватии,Боснии и Герцеговины,ПОЛЬШИ И Стран Африки.И хотел бы у вас узнать кто на данный момент лучший плеймейкер в Чемпион. Германии |
Хороші бразильці дуже недешево коштують, і не факт, що добре адаптуються. Прокол Гамбурга із Тьягу Невесом чи Франкфурта - з Кайо - неприємні приклади.
|
|
2009-12-29 09:30:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
tarzan написал:
Доброго здоров"я, Вікторе! Закінчилась перша половина сезону 09/10 у Бундеслізі. Ваші, особисті, підсумки...що скажете? |
Написав для журналу "Футбол", який вийшов учора. Згодом, якщо отримаю дозвіл, викладу сюди. Але там - багато і російською мовою.
|
|
2009-12-29 09:32:26 |
|
Vatsko
Member
|
|
Колись давно уже читав про подібну практику в клубах нижчих дивізіонів Англії. Там, звичайно, йшлося про локальні матчі і не такі гроші. Як на мене, це - сміх і профанація. Сподіваюсь, що ні в ЛЧ, ні в ЛЄ цих клоунів не буде.
|
|
2009-12-29 09:36:39 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Є правила. Суддя діяв згідно із ними. Щоправда, принциповість рефері примушувала голосно, скажу так, "нервувати". Гравці майже завжди вбігають до удару, але арбітри рідко примушують перебивати пенальті. Думаю, що рефері просто був невпевненим у правильності самого призначення пенальті.
Згідно з правилами, якщо гол, але до удару у штрафний вбігли гравці команди, що пробиває пенальті, - перебити. Якщо сейв, але до удару вбігли гравці команди, що захищається - теж перебити.
|
|
2009-12-29 09:43:05 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Від одного з авторитетних коментаторів якось в ефірі чув, що власне за новими рекомендаціями слід перебивати в будь-якому варіанті . |
Це мабуть в чемпіонаті України таке було Для наших суддів від їхніх босів (хто гроші дає - той і босс, ви ж розумієте) рекомендації можуть суттєво відрізнятися від загальноприйнятих європейських 
Наприклад, за найновішою рекомендацією Жадсон повинен пробивати пенальті доти, поки не заб*є. Це стосується всіх матчів, окрім як проти Динамо Київ. 
|
|
2009-12-29 09:47:42 |
|
Khristoshin
Member
|
|
Vatsko написал:
Якщо сейв, але до удару вбігли гравці команди, що захищається - теж перебити. |
Тогда нечего было бояться. Перебивали бы пока Лэмпс не забил бы:)))))
|
|
2009-12-29 14:06:02 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Доброго дня Вікторе!!!З Новим Роком!!! Назвіть будь-ласка трьох кращих форвардів планети.Моя версія:1 Вілья 2 Ібра 3 Торрес.Ваша версія:
|
|
2009-12-29 16:21:14 |
|
ChelseaFan
New member
|
|
Здравствуйте, Виктор. Нужны ли Челси новые игроки? В одном из последних интервью Анчелотти сказал, что приобретения не нужны. Даже пообещал, что если Челси купит кого-нибудь, он голый залезет в сугроб.  P.S. С наступающим !!!
Отредактированно ChelseaFan (2009-12-29 19:45:28)
|
|
2009-12-29 19:44:03 |
http://www.fczarya.cc.ua/ |
|
|