Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 95
aqvafreska
Member

Виктор, обратите внимание на музыку когда Шальке-04 будет забивать гол! :)

2009-12-17 14:22:56
andrew1996
Member

Vatsko написал:

andrew1996 написал:

Привіт, Вікторе! Знаю, що запізно, але все ж: передавайте батьку привітання з нагоди його Дня Народження!
І ще одне. Ви львів'янин, за Карпати не вболіваєте?

Дякую, передам. Ще б знати від кого :) Навряд чи він за ніком Вас упізнає...
Я можу сказати, що не вболіваю за Карпати. Але це не буде правдою. Хоч я і не назву себе запеклим фаном, але Карпати для львів*янина ніколи не будуть порожнім звуком. Я це усвідомлюю.

Передавайте, від шанувальника його авторського таланту :) Колись постійно читав його статті, коли він працював у клубному тижневику, зараз "Футбол-ПРОГРЕСС" не завжди вдається купувати :(

2009-12-17 17:07:57
MG
Member

Доброго дня, Вікторе!
Отож, Інтер - Челсі. Які у вас подівання, а точніше які очікування від цього протистояння? Дві команди дуже схожі за стилем та манерою гри. Але одна з них італійська :) Чи зможе це стати плюсом для Челсі через те що Карлетто має багатий досвід гри як з італійськими командами уцілому, так і з Інтером у часності. Чи навпаки перевага буде у "спешл уана". Як гадаєте?
Також хотілося б почути які пари на вашу думку також варті уваги (крім Мілана та МЮ звачайно :))
Дякую.

2009-12-18 14:16:58

кислинг
New member

Здравствуйте Виктор!Я чочу у вас спросить про непонятную политику ВОЛЬФСБУРГА.В летнее межсезонье толком не купить хороших защитников к лиге чемпионов это просто типа лиж бы выступить.Во вторых Фи это тренер уровня команд Фрайбурга Айнтрахта Франкфурта неужели нельзя было пригласить тренера с опытом лиги чемпионов.В третьих такую группу надо было проходить просто налегке но тут как всегда изветные центральные защитники ВОЛКОВ.заранее можно сказать что волки сольют ЛЕ?Заранее спасибо!))))

2009-12-19 18:17:35

Neverm1nD
New member

Доброго дня Вікторе. Хочу зразу вам сказати, що ви мій улюблений коментатор. Тому що ви завжди позитивно настроєні і у доброму гуморі. Та й взагалі, навіть нудніші матчі - ви робите ЦІКАВИМИ. Дякую вам.  (От тільки жалкую, що ви не коментуєте матчі інших чемпіонатив)

Є питання в мене. Віктор, скажіть чесно, за який футбольний клуб ви вболіваєте??? (крім українських клубів). Мені дуже цікаво якому клубу більш з усіх симпатизує мій улюблений коментатор.  Чикаю вашої відповіді!

P.S  Дуже приємно звучить ваша фраза наприкинці усіх ефірів : "Щастя вам, здоров'я" =)

Отредактированно Neverm1nD (2009-12-19 22:51:50)

2009-12-19 22:50:36

Khristoshin
Member

Neverm1nD
за Челси :)

2009-12-19 23:23:06

run
Забанен

Невер - за Челсі Віктор вболіває! Це ж казали  на Спорт1! Але я впевниний що і Баварія і Лівер теж близькі до душі! Як розцінююте шанси на вихід "Шахтар" до 1\4 уефа? Я думаю : що буде дуже складно - якщо вийдуть   - це вже як мінімум нам приємно!

2009-12-20 01:15:44

run
Забанен

НАРОД!! БУДУТЬ ПОКАЗУВАТИ КУБОК АФРИКИ , ЧИ НІ ???????????????

2009-12-20 01:19:32

Khristoshin
Member

run
Как Ливер может быть близок к душе болельщика Челси:) Ну в принципе может, но маловероятно...

Кубок Африки будет по Евроспорту. Я за Кот Д`Ивуар:)

2009-12-20 10:55:01

Neverm1nD
New member

run написал:

Невер - за Челсі Віктор вболіває! Це ж казали  на Спорт1!

Челсі? хм.. Нажаль я не чув цього на Спорт 1. Очевидь прогавив цей момент.
Але всеж таки хотілось би почути відвповідь від Віктора. Може він якось аргументує свої пріоритети.

Доречі, народ, а на якій мові тут кращі писати? На українській чи на російській? Бо я взгалаі то російськомовний)

2009-12-20 12:04:50

Vatsko
Member

Khristoshin написал:

Вы тоже считаете, что последний матч Челси с Эвертоном был глупым недоразумением, или нет? Мне показалось что играли довольно таки хорошо, но невезение+рикошеты. Чеха винить можно по-моему только в последнем голе за то что он оказался в полупозиции, но такой рикошет... Зато в атаке полный порядок. Дрогба рвет и мечет. (Кстати появилась информация на официальном сайте, что он может не сыграть вечером:( Ему по спине дали на тренировке. )
Спрашиваю, потому что на многих ресурсах начали рассказывать про кризисы и т.д. и т.п., но по сути ведь слили 2 не важных игры с Блекберном и АПОЕЛем. С МС Лэмпс не забил пенальти, Дрог порол моменты, про судью вообще умолчу. А с Эве уже была добротная игра, но та же фигня со стандартами. В общем интересно услышать ваше мнение о сложившейся ситуации.

и еще один вопросик. Вы согласитесь со мной что с Бирмингемом предстоит самая трудная предновогодняя игра? Ведь команда сейчас на ходу. 5 побед подряд, и играет очень хорошо. 2 отличных нападающих Джером и Бенитез, и Бойер с Ларссоном тоже хорош.

Немає ніякої кризи. Ні в Челсі, ні в МЮ. Я вже писав вище - у цьому сезоні програватимуть як одні, так і інші. І то не раз. Це ж не ЧУ, де програв гру - прграв чемпіонат. Я до цього легко ставлюся.

Ви вважаєте, що з Фулемом буде легше, ніж з Бірмінгемом? Обидві гри будуть дуже непростими.

2009-12-20 14:26:47

Vatsko
Member

run написал:

Привіт всім! Нівякому разі не хотів зачіпити вболівальників "Динамо" - я просто висловив свою думку. Unikal - теж саме я би написав якщо б " Динамо" не пропустило зі штрафного чи навіть виграло у "Барси". Якщо чесно - після першої гри з "Рубіном" я думав що більше балів не візьміть, а взяли ще 2 і могли більше. Але
якийсь осадок на душі залишився.
І про останю програму "Ліберо" можу сказати - все правильно хлопці говорили, немає до чого придертися. Можу додати лише одне - ще років 5 назад я говорив друзям:"не буде толку у "Динамо" поки не поміняється хозяин клуба". Можливо я помиляюсь. Що ви димаєте по цій темі?
І є питання до Віктора і телеканалу "Спорт 1" - ви будете показувати "Кубок Африканських Націй"? Напишіть , будь-ласка. Бо дуже хочеться подивитись на ці збірні - їх так рідко показують!!!!!!!!

Про зміну власника Динамо навіть і думати не потрібно. Це - неможливо.
КАН ми не показуватимемо.

2009-12-20 14:29:27

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Послухав на ютьюб. Торішній торгімн Баварії мені більше подобається :)

2009-12-20 14:30:36

Vatsko
Member

MG написал:

Доброго дня, Вікторе!
Отож, Інтер - Челсі. Які у вас подівання, а точніше які очікування від цього протистояння? Дві команди дуже схожі за стилем та манерою гри. Але одна з них італійська :) Чи зможе це стати плюсом для Челсі через те що Карлетто має багатий досвід гри як з італійськими командами уцілому, так і з Інтером у часності. Чи навпаки перевага буде у "спешл уана". Як гадаєте?
Також хотілося б почути які пари на вашу думку також варті уваги (крім Мілана та МЮ звачайно :))
Дякую.

Які сподівання? Знову Інтер дуже рано закінчить боротьбу в ЛЧ. :)
Судячи з групового турніру, Челсі - сильніший. Але почекаємо лютого. Подивимось хто ким посилить склад. Подивимось хто наскільки буде здоровим. Теоретично, фаворитів у цьому протистоянні немає.
В інших парах цікавий футбол покажуть Ліон - Реал та Порту - Арсенал.

2009-12-20 14:36:49

Vatsko
Member

кислинг написал:

Здравствуйте Виктор!Я чочу у вас спросить про непонятную политику ВОЛЬФСБУРГА.В летнее межсезонье толком не купить хороших защитников к лиге чемпионов это просто типа лиж бы выступить.Во вторых Фи это тренер уровня команд Фрайбурга Айнтрахта Франкфурта неужели нельзя было пригласить тренера с опытом лиги чемпионов.В третьих такую группу надо было проходить просто налегке но тут как всегда изветные центральные защитники ВОЛКОВ.заранее можно сказать что волки сольют ЛЕ?Заранее спасибо!))))

Ви знаєте, я дуже сподівався, що після вчорашньої нічиєї із Франкфуртом Фі буде звільнено... А сьогодні почитав інтерв*ю голови правління Вольфзбурга, і отримав зіпсований настрій на весь ранок.
Стосовно центральних захисників. У Магата з ними хіба були проблеми? Фі змінив стиль, структуру гри, не змінивши виконавців, яких 2 роки Магат муштрував під своє бачення футболу. Так не робиться. Погляньте на Баварію. Тактик-Клінсман зі своїм щирим футболом, тактик-Луї зі своїми експериментами все-одно почали отримувати позитивний результат, повертаючись до хітцфельдівських 4-4-2, які команда прекрасно знає і невимушено втілює на полі...

2009-12-20 14:43:22

Vatsko
Member

run написал:

Невер - за Челсі Віктор вболіває! Це ж казали  на Спорт1! Але я впевниний що і Баварія і Лівер теж близькі до душі! Як розцінююте шанси на вихід "Шахтар" до 1\4 уефа? Я думаю : що буде дуже складно - якщо вийдуть   - це вже як мінімум нам приємно!

Цікаво, звідкіля ви взяли, що я симпатизую Баварії і Ліверпулю? :)
Мені часто близькі до душі поразки цих клубів, оскільки вони конкурують із клубами, які мені симпатичні :)
Баварію я дуже поважаю - ось це правда. За історію, за менеджмент у наш час.

2009-12-20 14:46:56

Vatsko
Member

Neverm1nD написал:

run написал:

Невер - за Челсі Віктор вболіває! Це ж казали  на Спорт1!

Челсі? хм.. Нажаль я не чув цього на Спорт 1. Очевидь прогавив цей момент.
Але всеж таки хотілось би почути відвповідь від Віктора. Може він якось аргументує свої пріоритети.

Доречі, народ, а на якій мові тут кращі писати? На українській чи на російській? Бо я взгалаі то російськомовний)

Та про моє глоріхантерство всі уже знають :)
Чому Челсі? Вони першими кинули серйозно виклик гегемонам АПЛ - МЮ та Арсеналу. Адже не цікаво, коли постійно перемагає одна і та ж команда, погодьтеся. Ну іі дуже мені припало до душі, як всі почали зневажливо говорити і писати про команду із цукровим татусем на чолі (зараз схожий гамір довкола Ман Сіті).
В рік придбання Абрамовичем Челсі, я потрапив до Англії. Купив Таймс, а там практично ціла сторінка присвячена насміханням з Челсі. Навіть Леманн якийсь, у своєму стилі, тупий коментар дав. Мені так сподобалось... :)

Пишіть якою хочете мовою. Як вам легше, аби зрозуміло було. Російську я розумію ;)

2009-12-20 14:56:30

Neverm1nD
New member

Vatsko написал:

Та про моє глоріхантерство всі уже знають :)
Чому Челсі? Вони першими кинули серйозно виклик гегемонам АПЛ - МЮ та Арсеналу. Адже не цікаво, коли постійно перемагає одна і та ж команда, погодьтеся. Ну іі дуже мені припало до душі, як всі почали зневажливо говорити і писати про команду із цукровим татусем на чолі (зараз схожий гамір довкола Ман Сіті).
В рік придбання Абрамовичем Челсі, я потрапив до Англії. Купив Таймс, а там практично ціла сторінка присвячена насміханням з Челсі. Навіть Леманн якийсь, у своєму стилі, тупий коментар дав. Мені так сподобалось... :)

Пишіть якою хочете мовою. Як вам легше, аби зрозуміло було. Російську я розумію ;)

Тобто вам подобаються скандальні команди? Ті які завжди наділени увагою та критикою?
А як ви відноситесь до Реалу та Бордо?

2009-12-20 15:11:56

aqvafreska
Member

Vatsko написал:

aqvafreska написал:

Послухав на ютьюб. Торішній торгімн Баварії мені більше подобається :)

а можете дать ссылку если несложно, а то чёто я немогу найти!

кстати, если несекрет, то кого больше хотите увидеть в 1/4 ЛЧ, Арсенал или Порту? :)
как вам нынешний формат 1/8  ЛЧ ?
недумаете или непланируется Спортом 1 поставить вас с Денисом на матч Бавария - Фиора?
в германии перерыв 1 месяц, да и вообще почти во всех чемпионатах, кроме англии, вы будете коментировать какието матчи с англии, или тоже возьмёте паузу? :)

2009-12-20 18:05:26
кислинг
New member

Здравстуйте Виктор!Вам не кажется что после зимнего межсознья у Гамбурга будет спад и опять потеряет место в Лиге Чемпионов?Потому,что Это такая неординарная, нестабильная команда с многочислеными травмами.

2009-12-20 18:33:15

Oblako
Member

Кубок Африки будет по Евроспорту. Я за Кот Д`Ивуар.

а по какому евроспорту 1 или 2?)

Согласен с предыдущими комментариями, поставить вас с Денисом на матч лч (желательно на Милан-Мю ;)) это была бы просто бомба!!! Очень хотелось бы послушать вас вместе с Денисом Босянком =)

Отредактированно Oblako (2009-12-20 18:48:12)

2009-12-20 18:46:25

Neverm1nD
New member

Уже давно мечтаю о том, что бы Виктор комментировал матчи ЛЧ. Особенно такие как "МЮ- Милан", "Челси - Интер" и т.д...

2009-12-20 20:31:52

BuTbKa
Администратор

Oblako написал:

а по какому евроспорту 1 или 2?)

По обоим :). Расписание появится уже после нового года.

2009-12-20 20:41:46
Oblako
Member

Витька, спс)

2009-12-20 21:44:39

Khristoshin
Member

Ну разве это не кризис?:( Я орал весь матч что б не играли забросами. В перерыве Анчи пошел на радикальные меры и они принесли хотя бы 1 очко...

2009-12-20 22:03:27

Страниц: 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 95   Тема закрыта
Перейти