Монтеливио
Member
|
|
Виктор Здравствуйте! Продолжая тему о Кривбассе…Вот вы говорите ,что один человек владелец 4 клубов, ну понятно о ком речь! Дело в том,, что ситуация в Кривом Роге такова: спонсоры футбольного клуба Кривбасс -это горно-обогатительные комбинаты, и владельцами их являются А. и господин К. ( «приват»)…Так вот, сейчас такая ситуация происходит в футболе, особенно с выборами президента УПЛ ,Данилов , говорят имеет бизнес с А.,а вот К.…по-видимому –нет…Сейчас господин А. и господин К. не поделят между собой наши криворожские комбинаты ,поэтому тут такая обстановка ,что доходит до снайперов на крыше Так вот, не вижу кандидатов, кто может стать владельцем Кривбасса и как он будет спонсироваться с такой ситуацией в городе?! Только «АрселорМиталл « может быть….Многое я не сказал, многое я не договорил ,но суть изложил….Смутные времена для футбола в Кривом Роге...увы:(
|
|
2009-12-11 03:13:14 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Доброго дня Вікторе!!!Чи будете ви коментувати Герту-Байєр разом з Андрієм Шаховім,тиждень тому несклалось(а я так сподівався),так як ви разом жартуєте,мяко кажучи не кожному дано,мені здається що під ваш спільний коментар я б може навіть дивився укр чемп.Щастя вам,здоровя,спишемось.
|
|
2009-12-11 11:33:20 |
|
andrew1996
Member
|
|
Привіт, Вікторе! Знаю, що запізно, але все ж: передавайте батьку привітання з нагоди його Дня Народження! І ще одне. Ви львів'янин, за Карпати не вболіваєте?
Отредактированно andrew1996 (2009-12-11 18:45:36)
|
|
2009-12-11 18:42:17 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Дякую за класний коментар.Вам з Андрієм ЛЧ коментувати було б непогано,вже не один рік слухаю ваш спільний коментар і назріла така думка що ви з Андрієм дуже добре один одного розумієте,скільки років ви знайомі?
|
|
2009-12-11 23:34:13 |
|
run
Забанен
|
|
привіт всім. підтримую каталонця по темі спільних коментарів Віктора і Андрія! я пригадую минулорічний сезон - грали два аутсайдера ,рахунок 0-0 , півтора момента за гру в обох команд разом, але завдяки цим хлопцям було цікаво і весело дивитись. взагалі вважаю на"спорт 1" кращі коментапори в Україні ( з тих яких я чув). а на телеканалі "футбол" це комедія , а не коментатори. найбільше дивує коли показують огляд якогось туру і коментатор його коментує як матч наживо( live ).вони мабуть дуже заклопотані якщо не можуть один раз продивитись , а в слідуючий раз коментувати. і є питання до Віктора - чи планує "спорт 1" поміняти один матч трансляції в вихідні дні - італійский на англійский ? тобто щоб англ. було більше. бо на мою думку італійский футбол дуже скучний. зазделегіть дякую.
|
|
2009-12-12 00:01:49 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Нетреба нічого міняти, обожнюю Серію А.
|
|
2009-12-12 01:14:56 |
|
repz
Member
|
|
Run, та ні, якраз англійський нуднуватий
|
|
2009-12-12 03:51:40 |
|
Dynzheka
Member
|
|
Здраствуйте Вікторе! Я дивився на Баєр в матчі проти Герти і Баєр мав лише 2 моменти і реалізував їх! Це є ознакою чемпіонської команди ?Я думаю якщо Баєра не замучать травми, тоді Баєр буде чемпіоном. А те що вони слабо зіграли в 2 останніх матчах, цей невеликий спад буває у всіх команд! Наступний матч фармацептів вдома і я впевнений , що вони виграють! Баєр вдома пристойно виглядає! Що ви думаєте про діточок Магата Шальке ? Подивившись гру Ювентус-Баварія , я зрозумів що все в чемпіонат залежить від Баварії ! Правильно тоді сказав Фьоллер! Чи буде Баварія чемпіоном? В останньому матчі Герта зіграла гідно, дала опір Баєру! Чи зможе ця комнда залишитись в еліті ? Дякую!
_______________________________________ Україна чемпіон!
|
|
2009-12-12 12:40:50 |
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru |
|
|
run
Забанен
|
|
Привіт! Не хочу з вами сперечатися який футбол цікавіший - це діло смаку. А от мені дуже цікава ваша думка про цьогорічний виступ "Динамо" в лізі чемпіонів. Моя думка така: це команда без духу ( як говорили в програмі "Ліберо" про матч "Ювентус" - "Інтер" - про дух "Юве"). Команда без віри. Команда яка програє матчі до їх початку. Команда на яку не цікаво дивитись ( хоча я і патріот).Це по-перше. По-друге: я майже впевниний що проблема останніх хвилин - це проблема тренувань. Що хлопці роблять на тренуваннях кожний день? П*ють пиво? Чому я так критикую? Пояснюю - я працював офіціантом. Уявіть собі ситуацію: Ви прийшли в кафе - я вас обслуговою. І - то я суп холодний приніс, то я замість курячого м*яса - свинину подав, то попільничку забув вам поміняти і такому роді. Яка ваша реакція? Звичайно ви будете критикувати , сваритись і відстоювати свою позицію. Адже ви прийши поїсти , відпочити - а тут така лажа! Так і з футболом - хлопці працюють, заробляють як 1000 офіціантів - а "суп холодний".І потім кажуть -"вони з іншої планети". Але можна програти з рахунком і більшим ніж 1:2 чи 0:2 але люди скажуть - боролись, бились але не пощастило . І не скажуть - "пощастило що не більше пропустили".І не важливо що суп недосолений- головне що він гарячий! Я думаю ви зрозуміли про що я? Хотів би почути і вашу думку. Особливо Віктора! Дякую за увагу.
|
|
2009-12-13 05:40:05 |
|
unikal
Member
|
|
А чому не показали на Спорт-1 сьогодні о 20.00 Вольфсбурґ-Дортмунд? 
|
|
2009-12-13 20:07:22 |
|
unikal
Member
|
|
run написал:
Привіт! Не хочу з вами сперечатися який футбол цікавіший - це діло смаку. А от мені дуже цікава ваша думка про цьогорічний виступ "Динамо" в лізі чемпіонів. Моя думка така: це команда без духу ( як говорили в програмі "Ліберо" про матч "Ювентус" - "Інтер" - про дух "Юве"). Команда без віри. Команда яка програє матчі до їх початку. Команда на яку не цікаво дивитись ( хоча я і патріот).Це по-перше. По-друге: я майже впевниний що проблема останніх хвилин - це проблема тренувань. Що хлопці роблять на тренуваннях кожний день? П*ють пиво? Чому я так критикую? Пояснюю - я працював офіціантом. Уявіть собі ситуацію: Ви прийшли в кафе - я вас обслуговою. І - то я суп холодний приніс, то я замість курячого м*яса - свинину подав, то попільничку забув вам поміняти і такому роді. Яка ваша реакція? Звичайно ви будете критикувати , сваритись і відстоювати свою позицію. Адже ви прийши поїсти , відпочити - а тут така лажа! Так і з футболом - хлопці працюють, заробляють як 1000 офіціантів - а "суп холодний".І потім кажуть -"вони з іншої планети". Але можна програти з рахунком і більшим ніж 1:2 чи 0:2 але люди скажуть - боролись, бились але не пощастило . І не скажуть - "пощастило що не більше пропустили".І не важливо що суп недосолений- головне що він гарячий! Я думаю ви зрозуміли про що я? Хотів би почути і вашу думку. Особливо Віктора! Дякую за увагу. |
Ну що ж, тоді скажу свою думку, раз питають  Якщо такими категоріями мислити, що це ганьба -- програти Барсі так, як ми це зробили, то тоді вся Європа має йти на пенсію, а залишатися тільки дві команди: Барса і Реал (бо тільки Реал здатен грати з цією Барсою хоч приблизно на рівних і володіти м'ячем не 25-30 відсотків, а 45-50). На мою думку, саме нинішня Барса і є тою командою "з іншої планети". Цей гол Мессі -- а хто в ньому винен? У Лео вийшов ідеальний удар. Скажете, Михалик не мав там фолити? Тоді я скажу так: не можна фолити в радіусі 30 метрів від своїх воріт, навіть якщо суперник на ударну позицію виходить . Там був прорив, який Тарас спробував зупинити, але з тим класом який є у нього і у Мессі це обов'язково мало вилитись у фол.. А от якби Мессі влучив у перекладину, а не під неї, була б нічия. І тоді дехто б знову команду на руках носив, а дехто б скиглив про відсутність володіння м'ячем, про фарт, про те, чому ми не домінували і т.д. Навесні Реал спробував зіграти у відкритий футбол з ними... А Ви розраховували, що ми їх 2-0 зробимо, і при цьому ще й ПЕРЕГРАЄМО її?  А робити висновок, що хлопці не боролися, тільки тому що в матчі з ТАКИМ суперником так мало м'ячем володіли, це якось непрофесійно
|
|
2009-12-13 20:31:40 |
|
aqvafreska
Member
|
|
2 автогол в матче Борусия М - Гановер надо номинировать на лучший гол года по итогам сезона 
Виктор, как вы понимаете словосочитание "режим помилок"? 
|
|
2009-12-13 23:45:55 |
|
MG
Member
|
|
Добридень! Як вам Астон Вилла цього розіграшу? Команда Оніла дуже вражає як своїми результатами, так і грою. До того ж цього року навчилася перемагати "великі команди". Чого тільки коштує перемога но ОТ минулого уікенду. Враховуючи нинішній вкрай нестабільний Ливерпуль, АВ цілком та нарешті зможе зайняти місце серед бігфо, як гадаєте? Чи все ж таки Ліверпуль наздожене своє?
|
|
2009-12-14 08:41:26 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
|
2009-12-14 18:06:38 |
|
Vatsko
Member
|
|
Вибачте, що певні питання, які втратили свою актуальність, залишу без відповіді. Комп*ютер не впускав на сайт, через якусь загрозу вірусу 
Отредактированно Vatsko (2009-12-15 23:06:53)
|
|
2009-12-15 22:23:28 |
|
Vatsko
Member
|
|
andrew1996 написал:
Привіт, Вікторе! Знаю, що запізно, але все ж: передавайте батьку привітання з нагоди його Дня Народження! І ще одне. Ви львів'янин, за Карпати не вболіваєте? |
Дякую, передам. Ще б знати від кого Навряд чи він за ніком Вас упізнає... Я можу сказати, що не вболіваю за Карпати. Але це не буде правдою. Хоч я і не назву себе запеклим фаном, але Карпати для львів*янина ніколи не будуть порожнім звуком. Я це усвідомлюю.
|
|
2009-12-15 22:29:46 |
|
Vatsko
Member
|
|
run написал:
привіт всім. підтримую каталонця по темі спільних коментарів Віктора і Андрія! я пригадую минулорічний сезон - грали два аутсайдера ,рахунок 0-0 , півтора момента за гру в обох команд разом, але завдяки цим хлопцям було цікаво і весело дивитись. взагалі вважаю на"спорт 1" кращі коментапори в Україні ( з тих яких я чув). а на телеканалі "футбол" це комедія , а не коментатори. найбільше дивує коли показують огляд якогось туру і коментатор його коментує як матч наживо( live ).вони мабуть дуже заклопотані якщо не можуть один раз продивитись , а в слідуючий раз коментувати. і є питання до Віктора - чи планує "спорт 1" поміняти один матч трансляції в вихідні дні - італійский на англійский ? тобто щоб англ. було більше. бо на мою думку італійский футбол дуже скучний. зазделегіть дякую. |
все відповідно до приказки: "на колір і смак..." 
|
|
2009-12-15 22:30:59 |
|
Vatsko
Member
|
|
Dynzheka написал:
Здраствуйте Вікторе! Я дивився на Баєр в матчі проти Герти і Баєр мав лише 2 моменти і реалізував їх! Це є ознакою чемпіонської команди ?Я думаю якщо Баєра не замучать травми, тоді Баєр буде чемпіоном. А те що вони слабо зіграли в 2 останніх матчах, цей невеликий спад буває у всіх команд! Наступний матч фармацептів вдома і я впевнений , що вони виграють! Баєр вдома пристойно виглядає! Що ви думаєте про діточок Магата Шальке ? Подивившись гру Ювентус-Баварія , я зрозумів що все в чемпіонат залежить від Баварії ! Правильно тоді сказав Фьоллер! Чи буде Баварія чемпіоном? В останньому матчі Герта зіграла гідно, дала опір Баєру! Чи зможе ця комнда залишитись в еліті ? Дякую! |
Ловлю себе на думці, що в Бундеслізі ніхто не хоче "осіннього чемпіонства". Всі радше воліють здобути після першого кола позицію недалеко від лідера. Ніхто не хоче жити і грати із "тиском на лідера". Можливо, молодий Баєр зараз якраз із цим тиском зараз впоратися й не може. Так само я б не відкидав відродженняї Баварії як фактору залякування психологічно нестійких суперників. У Баварії найсильніший склад у Бундеслізі. І якщо вона не стане чемпіоном - це буде сенсацією. Герта - в другу лігу. В її турнірній ситуації врятуватися - це така ж сенсація, як і "Баварія - нечемпіон". Шальке. Я просто в захопленні від Магата! Будь-який інший тренер із цією командою у кращому випадку плентався б у середині таблиці. На полі - магатівський порядок, злагодженість і цілеспрямованість. Команда виходить і знає чого вона хоче досягти і як може це зробити. Вражає, наскільки по-рентгенівськи Фелікс бачить у потрібний час потрібний потенціал того чи іншого гравця. Погляньте на статистику: скільки м*ячів, причому важливих, забивали гравці, яких він випускав на заміну!
|
|
2009-12-15 23:05:11 |
|
Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
2 автогол в матче Борусия М - Гановер надо номинировать на лучший гол года по итогам сезона 
Виктор, как вы понимаете словосочитание "режим помилок"?  |
Джакпа - "автогольний Зідан"  "режим помилок" - ніяк не розумію 
|
|
2009-12-15 23:06:28 |
|
Vatsko
Member
|
|
Я навіть проголосував кілька тижнів тому  Вальдес - Дані Алвес, Террі, К*єлліні, Ешлі Коул - Роналду, Чаві, Гуркюфф, Рібері - Фернандо Торрес, Вілья. Тренер - Лоран Блан.
Воротар. Ікер - великий. Але в минулому сезоні він був лузером. А лузери грають в Лізі Європи  Серед захисників - вибір однозначний. Серед хавів - найважче. Довго вибирав між Чаві і Лемпсом та Рібері з Гіггзом. Серед форвардів... Краще б Мессі поставили до півзахисників. Вілья - улюблена машина із забивання голів. "Ніньйо" - форвард без слабких місць: швидкість, дриблінг, гра головою, гольове чуття - все на найвищому рівні! "Який же він все-таки бовдур" ((с) Джулай), що обрав червону команду в Англії, а не синю 
|
|
2009-12-15 23:17:56 |
|
Vatsko
Member
|
|
MG написал:
Добридень! Як вам Астон Вилла цього розіграшу? Команда Оніла дуже вражає як своїми результатами, так і грою. До того ж цього року навчилася перемагати "великі команди". Чого тільки коштує перемога но ОТ минулого уікенду. Враховуючи нинішній вкрай нестабільний Ливерпуль, АВ цілком та нарешті зможе зайняти місце серед бігфо, як гадаєте? Чи все ж таки Ліверпуль наздожене своє? |
17-го жовтня я Віллу ненавидів. 12-го грудня - обожнював  Чесно кажучи, з великою повагою ставлюся до О*Ніла і його команди. Команда добротна. Нічого зайвого. Імпонує підбір виконавців - видно, яку країну команда представляє. Великим плюсом Вілли може стати неучасть у єврокубках і відсутність у складі африканських футболістів. Але все-таки скажу, що місце вілланів у Великій четвірці стане радше наслідком проблем когось із представників цієї четвірки, аніж здобутком Астон Вілли. Бенітес каже, що Ліверпуль буде у четвірці. От і подивимось 
|
|
2009-12-15 23:43:13 |
|
repz
Member
|
|
Вікторе, а программа правильна? А то ви в огляді називали не той суботній матч, який у программі - не "Баварія" - "Герта" а шваби з "Хоффом"
|
|
2009-12-16 00:48:34 |
|
Khristoshin
Member
|
|
Вы тоже считаете, что последний матч Челси с Эвертоном был глупым недоразумением, или нет? Мне показалось что играли довольно таки хорошо, но невезение+рикошеты. Чеха винить можно по-моему только в последнем голе за то что он оказался в полупозиции, но такой рикошет... Зато в атаке полный порядок. Дрогба рвет и мечет. (Кстати появилась информация на официальном сайте, что он может не сыграть вечером:( Ему по спине дали на тренировке. ) Спрашиваю, потому что на многих ресурсах начали рассказывать про кризисы и т.д. и т.п., но по сути ведь слили 2 не важных игры с Блекберном и АПОЕЛем. С МС Лэмпс не забил пенальти, Дрог порол моменты, про судью вообще умолчу. А с Эве уже была добротная игра, но та же фигня со стандартами. В общем интересно услышать ваше мнение о сложившейся ситуации.
и еще один вопросик. Вы согласитесь со мной что с Бирмингемом предстоит самая трудная предновогодняя игра? Ведь команда сейчас на ходу. 5 побед подряд, и играет очень хорошо. 2 отличных нападающих Джером и Бенитез, и Бойер с Ларссоном тоже хорош.
|
|
2009-12-16 01:12:25 |
|
run
Забанен
|
|
Привіт всім! Нівякому разі не хотів зачіпити вболівальників "Динамо" - я просто висловив свою думку. Unikal - теж саме я би написав якщо б " Динамо" не пропустило зі штрафного чи навіть виграло у "Барси". Якщо чесно - після першої гри з "Рубіном" я думав що більше балів не візьміть, а взяли ще 2 і могли більше. Але якийсь осадок на душі залишився. І про останю програму "Ліберо" можу сказати - все правильно хлопці говорили, немає до чого придертися. Можу додати лише одне - ще років 5 назад я говорив друзям:"не буде толку у "Динамо" поки не поміняється хозяин клуба". Можливо я помиляюсь. Що ви димаєте по цій темі? І є питання до Віктора і телеканалу "Спорт 1" - ви будете показувати "Кубок Африканських Націй"? Напишіть , будь-ласка. Бо дуже хочеться подивитись на ці збірні - їх так рідко показують!!!!!!!!
|
|
2009-12-16 06:52:49 |
|
unikal
Member
|
|
run написал:
Привіт всім! Нівякому разі не хотів зачіпити вболівальників "Динамо" - я просто висловив свою думку. Unikal - теж саме я би написав якщо б " Динамо" не пропустило зі штрафного чи навіть виграло у "Барси". |
От що цікаво: всі, кого я питав про враження від цього матчу -- всі кажуть або "жах" або "ганьба". Аргументують тим, що ми "весь матч без м'яча грали". Більше нічим. І тільки я, хоч і не є справжнім вболівальником ДК (тобто вболіваю за них тільки в єврокубках), з такими епітетами не погоджуюсь і пропоную цим людям назвати ще хоч дві команди, які мали "нормальний" відсоток володіння м'ячем проти ЦІЄЇ Барси.
Так, можливо, неправильна схема, про що у Ліберо говорили, теж має місце. Але там же й була думка, що Лігу ми не з Барсою програли, а раніше. Повністю з цим згідний. А люди, з якими я ото розмовляв, виявляється, вбили собі в голову, що ми мусимо цю Барсу обіграти та ще й до того ж переграти. І тепер кричать "ганьба", бо ми "чомусь" не могли навіть м'яча у них забрати...
Ось так воно...
|
|
2009-12-16 15:01:32 |
|