BuTbKa
Администратор
|
|
Вікторе, вітаю! Треба якось домовитись, щоб перший показ огляду "Бундесліги" йшов у понеділок, адже у вівторок у зв'язку із матчами ЛЧ він починається дуже рано... Та й конкуренти ваши у понеділок дають у зручний час 
|
|
2009-12-07 18:19:30 |
|
run
Забанен
|
|
Привіт Віктор, який буде рахунок Ювентус - Баварія?
|
|
2009-12-08 08:08:07 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
А Ваша фраза "хто грав у футбол більше, ніж 10 разів у житті" -- це ж, слід розуміти, саме про дворовий футбол ідеться? А я-то саме на неї й відповів у попередньому своєму пості |
В принципі, про дворовий... Але у мене в голові навіть "дворовий" футбол - гра з людьми, які мають чи мали певний стосунок до футболу "за гроші"... Вийшли "труднощі перекладу". Вибачайте, я трохи невірно висловив свою думку:)
|
|
2009-12-08 12:54:57 |
|
Vatsko
Member
|
|
zsv1980 написал:
Добрый день, Виктор! Недавно поставил антенну Поверхность+ только из-за чемпионата Германии Хотел узнать - будут ли в дальнейшем трансляции чемпионата Германии на Спортах. (Германию начинает транслировать Футбол, не получится так же с Германией, как с Испанией) |
У нас є права на трансляції матчів чемпіонату Німеччини. На Іспанію - немає. Тому Бундесліга на наших каналах буде і надалі.
|
|
2009-12-08 12:56:30 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор здраствуй!!! Как Вам коментаторы на канале ФУТБОЛ??? |
Я дивлюсь трансляції на каналі Футбол без звуку. Тільки нічого такого собі не подумайте... Як правило, є змога дивитися пізні вечірні трансляції, коли син вже спить. Його розбудити - собі дорожче 
|
|
2009-12-08 13:00:14 |
|
Vatsko
Member
|
|
Khristoshin написал:
Прокомментируйте пожалуйста матч. С победой!!
|
А що там коментувати... Я вважаю нинішній Арсенал - не страшним суперником для Челсі, навідміну від двох Манчестерів, Ліверпуля і Астон Вілли.
|
|
2009-12-08 13:02:00 |
|
Vatsko
Member
|
|
мистер сэр написал:
Добрий вечір Вікторе, ось дивлюсь Ліберо і визріло запитання Ви говорите, що знаете багатьох українських футболістів, а чи відома їх реакція на слова Ваші, Діми та Дениса про те що немає відповідальності, характеру, духу, (до яких долучаються багато вболівальників) дуже цікаво знати, я сподіваюсь що вони дивляться та роблять хоч якісь висновки |
Я неможу сказати, що у мене зараз широке коло спілкування з нашими футболістами. Принаймні раніше було значно ширше. Зараз у багатьох сім*ї, діти свої проблеми і турботи. З друзями про роботу ми дуже мало говоримо.
|
|
2009-12-08 13:10:22 |
|
Vatsko
Member
|
|
Khristoshin написал:
ну вот и вылетели с кубка( Жаль. На 122 минуте отыгрались, и в серии пеналей Какута не забил:( Как жаль то. Второй год подряд в серии вылетаем. Иларио привет. |
І слава Богу, що вилетіли. Цей трофей може мати якесь значення хіба що для Авраама Гранта. В Анчелотті інші пріоритети!
|
|
2009-12-08 13:12:22 |
|
Vatsko
Member
|
|
Лемпс написал:
Вікторе,добрий вечір.Я вболіваю за Челсі вже років 6,а почав я за них вболівати тому,що мені сподобалася гра на той час молодого півзахисника Ф.Лемпарда.Я вважаю його кращим півзахисником світу.Але я не можу зрозуміти, що сталося з його грою,мало забиває та ще й сьогодні не забив пенальті, хоча, як ви знаєте Лемпс за останні сезони забивав 20 і більше голів.Прокоментуйте це будь-ласка. Дякую |
Ну, якщо Лампард мало забиває... Більше за нього у Челсі в нинішньому сезоні тільки Дрогба забив. Я згоден, що гра Лампса трохи змінилася. В Анчелотті він грає глибше, ніж раніше, став виконувати більший обсяг роботи, більше на оборону працювати. Мені, чесно кажучи, нинішній Лампард у нинішньому Челсі дуже подобається.
|
|
2009-12-08 13:20:41 |
|
Vatsko
Member
|
|
Chel написал:
Здраствуйте ув. Виктор!У меня к вам вопрос на счёт Челси.После поражения от Горожан, Челси сохраняет 2-ух очковый запас от МЮ.Вам не кажется похожей ситуация Челси с прошлым сезоном? Хватит ли сил у команды Анчелотти стать чемпионами?Прокоментируйте пож.! За рание СПАСИБО! |
Порівнювати Челсі Анчелотті із Челсі Сколарі - образити Карлетто. А він не заслуговує на образи  Програна битва - не програна війна. МЮ також ще програє, причому не раз (зрештою, як і Челсі). Уже скоро прийдуть найвідповідальніші і найважчі два місяці сезону. От вони і покажуть у кого і на що є сили.
|
|
2009-12-08 13:24:50 |
|
Vatsko
Member
|
|
run написал:
Привіт Віктор, який буде рахунок Ювентус - Баварія? |
Нічия 
|
|
2009-12-08 13:26:22 |
|
Vatsko
Member
|
|
Лемпс написал:
Вікторе,ще 1 питання.Що сталося сьогодні з Челсі, чому вони після автогола Адебайора віддали ініциативу М.С.??? І тільки в 2 половині 2 тайма взялися за голову ю почали атакувати ???Прокоментуйте будь-ласка. Дякую |
Чесно кажучи, я ще гри не бачив. Маю запис на ДВД. Сьогодні подивлюся. Але найголовнішу причину поразки Челсі я знаю на 100%. Це - ДЖУЛАЙ! Востаннє він коментував матч Челсі - проти Астон Вілли... І зараз знов вирішив "попрацювати"... 
|
|
2009-12-08 13:28:27 |
|
Vatsko
Member
|
|
BuTbKa написал:
Вікторе, вітаю! Треба якось домовитись, щоб перший показ огляду "Бундесліги" йшов у понеділок, адже у вівторок у зв'язку із матчами ЛЧ він починається дуже рано... Та й конкуренти ваши у понеділок дають у зручний час  |
Переговорю з нашою програмною службою. Я роблю огляд в понеділок. А коли він в ефірі Футболу, навіть не знаю... Вони ж Бундес віднедавна показують.
|
|
2009-12-08 13:30:21 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Доброго дня Вікторе!!!!!!!!В мене коротке питання:як так вийшло що ви вибачте"провтикали" Іспанію,все-таки ТРК молода компанія,Поверхность покакузувала ЛЧ вовсю,тоді як ТРК не було ще навіть в проекті,думав що ваша компанія завоювала довіру в єврокомпаній не перший рік показуєте СПРАВЖНІЙ футбол,хай би й надалі ФУТБОЛ показував своє збочення(я про укр чемп),взагалі я вважаю що матчі нашої "премєр-ліги"(ледь стримую сміх) потрібно показувати після 12 години ночі,ви так не вважаєте.
|
|
2009-12-08 15:33:06 |
|
sadim
Member
|
|
Вітаю, Вікторе) В мене ТЕРМІНОВЕ питання) Мій рідний клуб - ПФК "Севастополь" влаштував вікторину на знання історії команди тощо ... можете щось підказати (джерела-архіви), щоб допомогло мені. Нашому клубові 7 років, тому архіви, я мав наувазі в неглибокому розумінні. Дякую за увагу!
|
|
2009-12-08 16:38:03 |
|
Vatsko
Member
|
|
sadim написал:
Вітаю, Вікторе) В мене ТЕРМІНОВЕ питання) Мій рідний клуб - ПФК "Севастополь" влаштував вікторину на знання історії команди тощо ... можете щось підказати (джерела-архіви), щоб допомогло мені. Нашому клубові 7 років, тому архіви, я мав наувазі в неглибокому розумінні. Дякую за увагу! |
Пошукові сайти в інтернеті не допомагають? З джерелами в українському футболі тугувато, чесно кажучи.
|
|
2009-12-08 16:54:32 |
|
Vatsko
Member
|
|
Каталонець написал:
Доброго дня Вікторе!!!!!!!!В мене коротке питання:як так вийшло що ви вибачте"провтикали" Іспанію,все-таки ТРК молода компанія,Поверхность покакузувала ЛЧ вовсю,тоді як ТРК не було ще навіть в проекті,думав що ваша компанія завоювала довіру в єврокомпаній не перший рік показуєте СПРАВЖНІЙ футбол,хай би й надалі ФУТБОЛ показував своє збочення(я про укр чемп),взагалі я вважаю що матчі нашої "премєр-ліги"(ледь стримую сміх) потрібно показувати після 12 години ночі,ви так не вважаєте. |
Не знаю як так вийшло. І знати не хочу. Сенсу дратуватися вже немає. Я взагалі далекий від бізнесу "купівлі-продажу" телеправ. Стосовно УПЛ. Якби зробили систему 10 команд у 4 кола, наша ліга була б досить пристойною. Зараз - справді багато "сірості". Але можна знайти і світлі плями. Наприклад, одкровенням стає робота Максимова в Оболоні і Кононова в Карпатах. На команди приємно дивитися.
|
|
2009-12-08 16:58:30 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Vatsko написал:
BuTbKa написал:
Вікторе, вітаю! Треба якось домовитись, щоб перший показ огляду "Бундесліги" йшов у понеділок, адже у вівторок у зв'язку із матчами ЛЧ він починається дуже рано... Та й конкуренти ваши у понеділок дають у зручний час  |
Переговорю з нашою програмною службою. Я роблю огляд в понеділок. А коли він в ефірі Футболу, навіть не знаю... Вони ж Бундес віднедавна показують. |
Вони його випускають десь після десятої вечора в понеділок... Я гадаю, що після "Ліберо" було б саме те, що треба...
|
|
2009-12-08 20:19:17 |
|
Christoff
Member
|
|
Vatsko написал:
Christoff написал:
Виктор здраствуй!!! Как Вам коментаторы на канале ФУТБОЛ??? |
Я дивлюсь трансляції на каналі Футбол без звуку. Тільки нічого такого собі не подумайте... Як правило, є змога дивитися пізні вечірні трансляції, коли син вже спить. Його розбудити - собі дорожче  |
Виктор! Намёк понял!!!
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2009-12-08 23:48:28 |
|
Монтеливио
Member
|
|
Виктор ! Я в шоке,что с Атлетико М??? Думаю тут нужен не Флорес,а тренер -психолог!? А то так дело не пойдёт! Бавария-ШОК !!! Или это Ювентус таков?Тимоха молодчага,отпраздновали гол скажем "кумедно" Цска,думаю заслужили,Вольфсбург сам виноват,такие моменты не реализовывать!!! Аххх...как хочется чтоб и Динамо К в 1\8....
|
|
2009-12-09 00:25:48 |
|
olegan68
New member
|
|
привет виктор! сегодня "на спорт1" смотрел манчестер-вольфсбург с вашим коментарием, очень понравилось азартность и грамотность комментария. но была и небольшая ложка дёгтя, (очень маленькая но горькая) вы напрасно по ходу игры оповещаете результат паралельного матча (в данном случае бешикташ- цска, тем самым лишаете возможности посмотреть этот матч в записи) отдать вам должное вы в отличии от мирошниченко (при коментарии которого отключаю звук телевизора,только из-за коментариев паралельных матчей) предупреждаете чтобы те кто не желает слушать , убрали звук телевизора, но по разным техническим причинам не всегда успеваю это зделать. и в результате "трагедия". на нтв+ комментаторы не лучше наших но приходиться делать выбор в их пользу только по выше указанной причине. сегодня при наличии инета и телетекста все желающие могут следить за результатами и без вашей "помощи" огромное вам спасибо, если прислушаетесь к моей просьбе. желаю вам всего наилучшего
|
|
2009-12-09 14:08:00 |
|
Vatsko
Member
|
|
Монтеливио написал:
Виктор ! Я в шоке,что с Атлетико М??? Думаю тут нужен не Флорес,а тренер -психолог!? А то так дело не пойдёт! Бавария-ШОК !!! Или это Ювентус таков?Тимоха молодчага,отпраздновали гол скажем "кумедно" Цска,думаю заслужили,Вольфсбург сам виноват,такие моменты не реализовывать!!! Аххх...как хочется чтоб и Динамо К в 1\8.... |
Як на мене, Атлетико має велику кількість гравців, що люблять грати в атаці, але не люблять захищатися. Коли тренеру вдасться знайти грамотний баланс, все налагодиться. Як приклад - Вердер. Порівняйте минулий сезон і нинішній.
Вольфзбург, порівняно з МЮ - не вовки, а наївні той-терьєри. Як на мене, дуже відчутною була різниця в класі. Як команд, так і тренерів.
|
|
2009-12-09 16:31:45 |
|
Vatsko
Member
|
|
olegan68 написал:
привет виктор! сегодня "на спорт1" смотрел манчестер-вольфсбург с вашим коментарием, очень понравилось азартность и грамотность комментария. но была и небольшая ложка дёгтя, (очень маленькая но горькая) вы напрасно по ходу игры оповещаете результат паралельного матча (в данном случае бешикташ- цска, тем самым лишаете возможности посмотреть этот матч в записи) отдать вам должное вы в отличии от мирошниченко (при коментарии которого отключаю звук телевизора,только из-за коментариев паралельных матчей) предупреждаете чтобы те кто не желает слушать , убрали звук телевизора, но по разным техническим причинам не всегда успеваю это зделать. и в результате "трагедия". на нтв+ комментаторы не лучше наших но приходиться делать выбор в их пользу только по выше указанной причине. сегодня при наличии инета и телетекста все желающие могут следить за результатами и без вашей "помощи" огромное вам спасибо, если прислушаетесь к моей просьбе. желаю вам всего наилучшего |
Вибачте. Я в принципі стараюсь не говорити результати матчів, які ми ще будемо транслювати. Але тут така ситуація виникала, що, враховуючи результат у Стамбулі, Вольфзбург влаштовувала нічия. І саме ситуація диктувала більш настирні атакувальні дії німців. Ось, щоби це підкреслити, я й назвав результат у Стамбулі. Паузу зробив, оскільки прекрасно розумів, що можливо хтось навмисне не дізнається про результат ЦСКА, оскільки хоче подивитися матч в запису, зберігаючи для себе інтригу (сам так часто роблю). Тому, ще раз вибачте.
|
|
2009-12-09 16:35:38 |
|
Лемпс
Member
|
|
Вікторе,Яка ваша думка,що зараз коїться зГертою??? І Які іі шаси в грі проти Баєра??? Дякую
|
|
2009-12-10 16:28:19 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Виктор, как вам развязка в Льеже? да и вообще как вам сам стандарт? 
Отредактированно aqvafreska (2009-12-10 23:23:36)
|
|
2009-12-10 22:27:36 |
|