Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 95
unikal
Member

Vatsko написал:

Wiggum написал:

Виктор,что вы скажете по поводу гола Анри?
Есть ли хоть какая то надежда, что матч или переиграют7или гол отменят.. итп.. вообщем дадут Ирландии шанс что то исправить?

Хто грав у футбол більше, ніж 10 разів у житті, зрозуміє, що Анрі діяв абсолютно інстинктивно! :)

????????????
Ні, я знаю, що такі-от юні (дуже юні) "футболісти", коли мяч їм десь невдало підстрибує, люблять його рукою зупинити (про дворовий футбол ідеться). Але я особисто так не робив ніколи, бо чудово розумів, що цим я б привчався до неправильної гри, і потім міг би мати проблеми з цим. Зараз я теж деколи граю, але в нашій команді НІХТО так рукою не підіграє. Ми навіть у дворовому футболі граємо за правилами. Інакше, на нашу думку, це вже не футбол буде.
Щодо Анрі. Якщо він, будучи хлопчаком, привчив себе ось так рукою підробляти собі незручні м'ячі... то...

ТАКИХ "ІНСТИНКТІВ" просто НЕ МАЄ БУТИ, у людини, для якої футбол -- це щось більше, ніж просто мяча поганяти. Інакше що ж це тоді за футболіст? якщо він на таке ЗАПРОГРАМОВАНИЙ

Отредактированно unikal (2009-11-28 08:34:22)

2009-11-28 08:31:12

Монтеливио
Member

Добрий день! Питання дуже дотепне,і не по темі! Ви дивитесь УПЛ,ну крім матчів Динамо,Шахтаря?Можливо вас це питання не дуже зацікавить,але ризкну- як вам тренерська робота О.Тарана? І в чому проблема Кривбаса,невже у тренері?
:) може хоть підніму настрій цим запитанням!:)

2009-11-28 15:38:37

Vatsko
Member

Der_Schuft написал:

Хммм...и каковы были причины?)

Коли він пішов із Герти, Дітер Хьоннес (який цілком підтримував цей трансфер) зробив саме Даєра винуватцем переходу. Для багатьох людей у Берліні він став зрадником і ворогом. Були навіть погрози.
У Баварії він так і не зміг влитися у гламурний колектив. А деякі партнери по команді за те, що в нього не було дівчини (ну хотів наївний хлопець, щоб його покохали не за славу і гроші) вважали Дасті геєм і відверто йому в цьому зізнавалися.
Про травми у найвідповідальніші моменти кар*єри не забуваємо... І вимальовується дуже похмура картина.
Це при тому, що я читав УРИВКИ з книги, а не книгу повністю...

2009-11-28 23:22:51

Vatsko
Member

unikal написал:

????????????
Ні, я знаю, що такі-от юні (дуже юні) "футболісти", коли мяч їм десь невдало підстрибує, люблять його рукою зупинити (про дворовий футбол ідеться). Але я особисто так не робив ніколи, бо чудово розумів, що цим я б привчався до неправильної гри, і потім міг би мати проблеми з цим. Зараз я теж деколи граю, але в нашій команді НІХТО так рукою не підіграє. Ми навіть у дворовому футболі граємо за правилами. Інакше, на нашу думку, це вже не футбол буде.
Щодо Анрі. Якщо він, будучи хлопчаком, привчив себе ось так рукою підробляти собі незручні м'ячі... то...

ТАКИХ "ІНСТИНКТІВ" просто НЕ МАЄ БУТИ, у людини, для якої футбол -- це щось більше, ніж просто мяча поганяти. Інакше що ж це тоді за футболіст? якщо він на таке ЗАПРОГРАМОВАНИЙ

Почекайте, виходить ви зараз порівнюєте ДВОРОВИЙ футбол із НАЙЄЛІТНІШИМ?

Ви коли-небудь грали в футбол за банальну зарплатню+преміальні, не маючи окрім футболу жодної можливості заробити грош (а окрім вас у команді таких ще 20 людей, багато з яких із сім*ями і дітками)і? Ви коли-небудь потрапляли в ігри, де в зарубі задля досягненя результату ламають носи і щелепи і відривають гомілкостопи, де, поки суддя не бачить, луплять ліктем в сонячне сплетіння? Ви коли-небудь приносили свого друга з загіпсованою ногою через розрив ахіллового сухожилля з машини швидкої додому, і на ваших очах його дружина з маленькою дитиною на руках втрачала свідомість?
А це - навіть не близький до елітного футбол! І щоби дійти до рівня елітного, треба ще й не таке лайно побачити і навчитися з цим жити.
І, повірте, це - не страшні казочки... Це - проза.

Хто в Києві живе, приїздіть у вівторок та четвер у зал СКА, подивіться, як в дир-дир на виліт грають колишні вітчизняні профі (в тому числі, екс-збірники України). Там такий азарт, такі "заруби", що словами не передати. І це вже у них у крові! Їх не зміниш!
А Анрі грав не в залі на СКА, а за вихід на Чемпіонат світу!
Це - життя...

2009-11-28 23:38:36

Vatsko
Member

Монтеливио написал:

Добрий день! Питання дуже дотепне,і не по темі! Ви дивитесь УПЛ,ну крім матчів Динамо,Шахтаря?Можливо вас це питання не дуже зацікавить,але ризкну- як вам тренерська робота О.Тарана? І в чому проблема Кривбаса,невже у тренері?

На жаль (а може й навпаки), я не маю змоги дивитися матчі УПЛ (накладки, самі розумієте). Тому не можу відповісти аргументовано.
Проблема Кривбаса у тому, що клуб цей потрібен тільки вболівальникам! Там ні структури, ні менеджменту ніякого немає. Немає ні завдань, ні амбіцій. Раніше школа класна була, зараз не знаю
Я знаю Тарана, як людину, що на початку 2000-х створила Кривбас, який боялось навіть Динамо.
Але з того часу, по-моєму, Таран-людина дуже змінився. Мені здається, стільки часу провівши без роботи, зараз він боїться свою нинішню роботу втратити.
Принаймні, я не розумію, коли після кожного матчу винні такі-сякі-розтакі футболісти, і управи на них головний тренер не має... В Європі так не буває. В Європі в таких випадках винен саме тренер. Але в Європі не має ліги, де б власником 4-х команд була одна людина. І гравці цих команд баражували виключно в межах цих клубів.
Ну але такий у нашому футболі "бізнес". І дуже цікаво подивитися  на цей "бізнес" після того, як "роздербанять" всі "пайки" під Євро-2012.

2009-11-28 23:50:23

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Виктор, как вам игра Лучо против Милана? :)

Лучо - один із моїх улюблених футболістів. Проти Мілана, поки були сили, грав на пристойному рівні. Але це ще далеко не той Лучо, що був "вождем драконів". :)

2009-11-28 23:52:18

Монтеливио
Member

Vatsko написал:

Монтеливио написал:

На жаль (а може й навпаки), я не маю змоги дивитися матчі УПЛ (накладки, самі розумієте). Тому не можу відповісти аргументовано.
Проблема Кривбаса у тому, що клуб цей потрібен тільки вболівальникам! Там ні структури, ні менеджменту ніякого немає. Немає ні завдань, ні амбіцій. Раніше школа класна була, зараз не знаю
Я знаю Тарана, як людину, що на початку 2000-х створила Кривбас, який боялось навіть Динамо.
Але з того часу, по-моєму, Таран-людина дуже змінився. Мені здається, стільки часу провівши без роботи, зараз він боїться свою нинішню роботу втратити.
Принаймні, я не розумію, коли після кожного матчу винні такі-сякі-розтакі футболісти, і управи на них головний тренер не має... В Європі так не буває. В Європі в таких випадках винен саме тренер. Але в Європі не має ліги, де б власником 4-х команд була одна людина. І гравці цих команд баражували виключно в межах цих клубів.
Ну але такий у нашому футболі "бізнес". І дуже цікаво подивитися  на цей "бізнес" після того, як "роздербанять" всі "пайки" під Євро-2012.

Дякую Вам за відповідь! Мені сумно, та так важко  дивитись на "гру"  команди Кривбас,Тарана я поважаю,але дуже сумно!...ця "одна  людина"...знищує український футбол,( У мене нема жодних слів,так важко ...
Але я йще вірю у Кривбас...
А український футбол-це лише та сама політика...вона усюди!!!
Дякую...успіхів Вам!

2009-11-29 02:46:12

Лемпс
Member

Ви коли-небудь грали в футбол за банальну зарплатню+преміальні, не маючи окрім футболу жодної можливості заробити грош (а окрім вас у команді таких ще 20 людей, багато з яких із сім*ями і дітками)і? Ви коли-небудь потрапляли в ігри, де в зарубі задля досягненя результату ламають носи і щелепи і відривають гомілкостопи, де, поки суддя не бачить, луплять ліктем в сонячне сплетіння? Ви коли-небудь приносили свого друга з загіпсованою ногою через розрив ахіллового сухожилля з машини швидкої додому, і на ваших очах його дружина з маленькою дитиною на руках втрачала свідомість?
А це - навіть не близький до елітного футбол! І щоби дійти до рівня елітного, треба ще й не таке лайно побачити і навчитися з цим жити.
І, повірте, це - не страшні казочки... Це - проза.

Хто в Києві живе, приїздіть у вівторок та четвер у зал СКА, подивіться, як в дир-дир на виліт грають колишні вітчизняні профі (в тому числі, екс-збірники України). Там такий азарт, такі "заруби", що словами не передати. І це вже у них у крові! Їх не зміниш!
А Анрі грав не в залі на СКА, а за вихід на Чемпіонат світу!
Це - життя...

Віктор,ви просто найкращий.Ці слова,які ви написалице пітверджубть

2009-11-29 11:41:42

Лемпс
Member

P.S: Вибачте за помилки!!!

2009-11-29 11:43:05

Khristoshin
Member

Урааа, вот сыграли так сыграли! Жестко, Тактически отлично, Всей линии защиты большой респект. Микел мог бы по лучше, но ладно. Мне показалось что в конце поле фан сектор Челси пел Анчелотти:) Дрогба показал что он по прежнему в отличной форме и теперь он стал лучшим бомбардиром с 11 мячами(как и Дефо).  Прокомментируйте пожалуйста матч. С победой!!:)
Завтра в Либеро обсудите этот матч?

Отредактированно Khristoshin (2009-11-29 21:55:25)

2009-11-29 20:21:54

Christoff
Member

Виктор здраствуй!!! Как Вам коментаторы на канале ФУТБОЛ???

2009-11-29 22:10:35

Der_Schuft
Member

Vatsko написал:

Der_Schuft написал:

Хммм...и каковы были причины?)

Коли він пішов із Герти, Дітер Хьоннес (який цілком підтримував цей трансфер) зробив саме Даєра винуватцем переходу. Для багатьох людей у Берліні він став зрадником і ворогом. Були навіть погрози.
У Баварії він так і не зміг влитися у гламурний колектив. А деякі партнери по команді за те, що в нього не було дівчини (ну хотів наївний хлопець, щоб його покохали не за славу і гроші) вважали Дасті геєм і відверто йому в цьому зізнавалися.
Про травми у найвідповідальніші моменти кар*єри не забуваємо... І вимальовується дуже похмура картина.
Це при тому, що я читав УРИВКИ з книги, а не книгу повністю...

Хммм....интересно.....мда...а вот насчет НЕ ЗА СЛАВУ И ДЕНЬГИ..тут ты прав..верх наивности...Спасибо за ответ.

2009-11-30 01:46:27

мистер сэр
New member

Добрий вечір Вікторе, ось дивлюсь Ліберо і визріло запитання Ви говорите, що знаете багатьох українських футболістів, а чи відома їх реакція на слова Ваші, Діми та Дениса про те що немає відповідальності, характеру, духу, (до яких долучаються багато вболівальників) дуже цікаво знати, я сподіваюсь що вони дивляться та роблять хоч якісь висновки

2009-11-30 20:55:45

Gwynbleidd
Member

Vatsko написал:

Gwynbleidd написал:

Футбол.уа снова пишет про коррупционный скандал в бундеслиге. Уже арестовали одного человека связаного с договорными матчами. Это всё утка (всётаки футбол.уа не самый достоверный ресурс)или там правда что-то серьёзное началось?

У Німеччині справді розпалюється серйозний скандал. Але не завдяки німецьким футболістам і арбітрам, а завдяки німецьким правоохоронцям.

Как оказывается не только в Германии, и не только во внутреннем чемпионате. Вот это для меня шок. http://www.youtube.com/watch?v=DT6a_8kD ... _embedded#

2009-12-01 16:54:40

unikal
Member

Vatsko написал:

unikal написал:

????????????

Ви коли-небудь грали в футбол за банальну зарплатню+преміальні...

А Ваша фраза "хто грав у футбол більше, ніж 10 разів у житті" -- це ж, слід розуміти, саме про дворовий футбол ідеться? :) А я-то саме на неї й відповів у попередньому своєму пості

2009-12-02 03:05:17

Khristoshin
Member

ну вот и вылетели с кубка( Жаль. На 122 минуте отыгрались, и в серии пеналей Какута не забил:( Как жаль то. Второй год подряд в серии вылетаем. Иларио привет.

2009-12-03 01:05:41

zsv1980
Забанен

Добрый день, Виктор!
Недавно поставил антенну Поверхность+ только из-за чемпионата Германии
Хотел узнать - будут ли в дальнейшем трансляции чемпионата Германии на Спортах. (Германию начинает транслировать Футбол, не получится так же с Германией, как с Испанией)

2009-12-04 17:28:40

BuTbKa
Администратор

zsv1980 написал:

Добрый день, Виктор!
Недавно поставил антенну Поверхность+ только из-за чемпионата Германии
Хотел узнать - будут ли в дальнейшем трансляции чемпионата Германии на Спортах. (Германию начинает транслировать Футбол, не получится так же с Германией, как с Испанией)

Германия по сублицензии от НТВ+ будет идти на Футболе и Спортах параллельно.

2009-12-04 19:02:09
Gwynbleidd
Member

На этой неделе наблюдал маразматическую картину. Матч  вердер - вольфсбург в записи шёл на трк футболе... в то время как на спорт1 шёл матч....   вердер - вольфсбург с разницей в 10 минут. Просто гениально, должен я сказать!!! Хотя бы смотрели чтоли что поверхность показывает......

Отредактированно Gwynbleidd (2009-12-04 20:01:07)

2009-12-04 19:59:56

BuTbKa
Администратор

Gwynbleidd написал:

На этой неделе наблюдал маразматическую картину. Матч  вердер - вольфсбург в записи шёл на трк футболе... в то время как на спорт1 шёл матч....   вердер - вольфсбург с разницей в 10 минут. Просто гениально, должен я сказать!!! Хотя бы смотрели чтоли что поверхность показывает......

А ЧТО В ЭТОМ ТАКОГО, скажите? Какое отношение график канала "Спорт 1" имеет к ТК "Футбол" и наоборот? Сегодня параллельно шла игра "Баварии" и "Гладбаха" на "Спорт 1" и ТК "Футбол" - это конкуренция, зачем кому-то что-то уступать ;)...

2009-12-04 23:23:20
Gwynbleidd
Member

Учитывая сколько матчей ещё можно показывать и учитывая что тот же вердер - вольфсбург шли оба в записи.. тк футбол выбрал именно то время когда этот же матч шёл на спорт-1. Ну разве не дурно? Как по мне  то да. Зачем крутить одно и тоже если можно показывать другую пару, должен же быть какойто выбор. Или выбор состоит только в том какой канал смотреть? Ну дык тут долго думать не нужно :)

Отредактированно Gwynbleidd (2009-12-05 09:43:25)

2009-12-05 09:41:25

Лемпс
Member

Вікторе,добрий вечір.Я вболіваю за Челсі вже років 6,а почав я за них вболівати тому,що мені сподобалася гра на той час молодого півзахисника Ф.Лемпарда.Я вважаю його кращим півзахисником світу.Але я не можу зрозуміти, що сталося з його грою,мало забиває та ще й сьогодні не забив пенальті, хоча,  як ви знаєте Лемпс за останні сезони забивав 20 і більше голів.Прокоментуйте це будь-ласка.
Дякую

2009-12-05 22:06:51

Лемпс
Member

Вікторе,ще 1 питання.Що сталося сьогодні з Челсі, чому вони після автогола Адебайора віддали ініциативу М.С.??? І тільки в 2 половині 2 тайма взялися за голову ю почали атакувати ???Прокоментуйте  будь-ласка.
Дякую

2009-12-05 22:13:04

Gwynbleidd
Member

Потомучто типичная игра от Карлето..

2009-12-05 23:46:17

Chel
New member

Здраствуйте ув. Виктор!У меня к вам вопрос на счёт Челси.После поражения от Горожан, Челси сохраняет 2-ух очковый запас от МЮ.Вам не кажется похожей ситуация Челси с прошлым сезоном?
Хватит ли сил у команды Анчелотти стать чемпионами?Прокоментируйте пож.!
За рание СПАСИБО!

2009-12-07 00:50:15

Страниц: 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 95   Тема закрыта
Перейти