Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 95
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Виктор,что вы скажете по поводу гола Анри?
Есть ли хоть какая то надежда, что матч или переиграют7или гол отменят.. итп.. вообщем дадут Ирландии шанс что то исправить?

Хто грав у футбол більше, ніж 10 разів у житті, зрозуміє, що Анрі діяв абсолютно інстинктивно! :)
Ірландія тепер уже - без шансів. Все виправити вони тепер можуть хіба що на PlayStation (с) Евра :)

2009-11-22 22:42:01

Vatsko
Member

Лемпс написал:

Як ви вважаєте чи є шанс у Динамо взяти хоч 1 очко в матчі проти  Шахтаря???

Є!!! :)

2009-11-22 22:43:11

Vatsko
Member

unikal написал:

Тут дві площини оцінки епізоду.
З позиції Анрі: який там фейр-плей, коли ми от повз ЧС же пролітаємо?
З позиції ФІФА (=суддів): треба будь-що ВИВЕСТИ Францію на ЧС! ми ж заради цього навііть посів зробили, а тут така халепа... треба виправляти

Тобто Анрі пішов на все, щоб забити, ФІФА пішла на все, щоб Франція вийшла на ЧС.

А те, як вони там гратимуть, для ФІФА вже справа другорядна. головне, щоб Франція там БУЛА

Не сприймайте будь-ласка на власну адресу, але українцям всюди ввижаються "суддівські заговори"! Ніхто чомусь навіть не згадує, що суддя - така ж людина! Повторів він в момент гри не бачить! Він також має право на помилку!

З.І.: Роббі Кін - українець! Принаймні, ментально! :)

2009-11-22 22:46:53

Vatsko
Member

shakhtar08 написал:

Про Бундеслигу нет (подозреваются низшие лиги), а вот о не имеющей отношение к этому попытки подкупа вратаря одной из команд Региональлиги Норд написано на сайте Киккера. Что-нибудь знаете об этом? А то интересно, ведь, насколько я знаю, после скандала в одном из сезонов начала 70-х в Германии кроме , если не ошибаюсь, взятки арбитру в кубковой встрече, ничего больше и не было.

Кстати, есть предположения о том, что Хиддинг, не выведший сборную России на ЧМ, может заменить ван Гаала в Баварии. В случае, конечно, поражения в БЛ лидеру Байеру. Или "немецким клубом может управлять только немец", и в Мюнхене попытаются уже второй раз вернуть Хитцфелда? Хотя вряд ли, он же в ЮАР поедет...

"Суддівський скандал", по-моєму 2004-го... і все.
Хіддінк і справді - кандидатура на пост тренера Баварії. Вони хотіли Гуса ще перед Ван Гаалем, але тоді контракт з Росією став на заваді. Хіддінк, як на мене, - дуже сильна кандидатура. Робота з Челсі мені особисто все довела!

2009-11-22 22:49:41

Vatsko
Member

Лемпс написал:

Вікторе,скажіть будь-ласка це правда,що в каналу Футбол є права на трансляції Німецького чемпіонату, якщо це правда як написано на сайті каналу Футбол, що в них є ці права, то чому телеканал Футбол не транслює Німецький чемпіонат,а транслює компанія Поверхность ???? І правда те, що на наступній рік канал Футбол хоче виграти тендер на транслювання Чемпіоната Англії???? Що ви про це знаєте???
Дякую

Все - правда. Чому Німеччину не транслюють - не до мене запитання.

2009-11-22 22:50:56

Vatsko
Member

karl-franz написал:

[
Я з Вами повністю згоден! :-) Дякую за відповідь!

В мене є така пропозиція. Давайте все ж не посипати голову попелом і складемо список із кращих українських тренерів, що принаймні ще можуть реально працювати і додамо до них кращих із іноземців, які стали "майже" своїмими (із тих тренерів (наші та іноземці), що зараз працюють в Україні беремо з тих, хто працює у прем'єр-лізі).
Після котроткої характеристики кожного пошуковим методом дійдемо до 2-3-х кандидатур. Іноземців, що не працюють в Україні до уваги брати не будемо.

Просто ми самі хочемо від збірної чогось (як правило результату і видовищної гри) і перекладаємо відповідальність повністю на федерацію на чолі з президентом (хоча це справедливо і так повинно бути). Давайте поставимо себе на їх місце і спробуємо прогортати варіанти (які визначимо пошуковим методом). Це для нас самих. Ми рішення не приймаємо, але давайте дослідимо проблему. А ви,якщо захочите зможете результати цього "дослідження" оприлюднити.

То як, спробуємо?) Проявимо ініціативу "знизу"? Якщо хочете, я можу почати, а ви виступете в якості рецензента-експерта

Вибачайте, але фантазуати не хочу. Тим більше, що у мене немає однозначної думки стосовно тренера чинного.
Знову ж таки, дуже цікаво Г.М.Суркіса почути. Буде додатковий фактаж, який, можливо,  дасть змогу по-іншому поглянути на ситуацію.

2009-11-22 22:55:25

Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Сегодня Милевский сделал дубль в матче против Шахтёра и забил Ярмоленко. Вот интересно получается... значит наши игроки лучше настраиваются друг против друга (как никак миллионер против миллиардера играют, грубо говоря) нежели против греков в супер ответсвенном поединке. Почему у наших игроков такая психология? :( Ведь могут же играть когда захотят... Где они были в среду.

Повірте, на ДЕРБІ вони налаштовуються ого-го!!!
А в середу був зовсім інший футбол - футбол-виродок.

2009-11-22 22:57:11

Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Витя, досмотрел матч Вольфсбурга - это было что-то!! Вот это Нюрнберг! После таких матчей и появляется куча фанатов бундеслиги! Чемпион был повержен дома да ещё и по физиономии получил :) 
Спасибо за Ваш комментарий!

Я вам чесно скажу, дуже розчарований цим матчем. Це був не футбол, а ода безладу, авантюризму і тактичній безграмотності. Бразилія, чесне слово!
Дві клоунські лінії захисту і сміхарі-форварди, які не можуть забити 500 100%-них моментів! Пісдя цієї гри Джеко потрібно не в Мілан, а в Тепліце відправити. На перепідготовку.

2009-11-22 23:00:46

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Динамо уничтожило Шахтер :) Что скажете об этом матче, Виктор? :)

Забий Фернандіньйо пенальті на старті все було б по-іншому.
Київ більше хотів перемоги. Я особисто, на жаль по ТБ, це відчув. Склалося враження, що після пенальті і моменту Вільяна Шахтар подумав, що переможе малою кров*ю - дуже важе легко дався їм старт гри (до того ж, гра Динамо в останніх матчах була далекою від хорошої).
Ну, але нічого. Перед матчем Вільян і Луїс Адріану заплітали один одному коси, тепер розплітатимуть - не на фарт :)

2009-11-22 23:05:29

Vatsko
Member

ChelseaFan написал:

Здравствуйте, Виктор. У меня к вам вопрос, как к болельщику Челси. Что вы думаете о молодеже Челси? Вчера в матче с волками вышли Какута, Матич и Борини? Матич очень похож по стилю игры с Месси, если не загубит талант, получиться отличный футболист. Что вы об этом думаете? Спасибо...

Я припинив, за великим рахунком, дивитися футбол, коли рахунок став 3:0. Англійський "Вольфзбург" - не той рівень, щоби говорити про талант і перспективи молоді Челсі. Хоча у грі Какути проскакували моменти стилю неординарного гравця. Легкість залишилася, незважаючи на те, що м*язами обріс добряче.

2009-11-22 23:09:04

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Виктор, посмотрел треть матч Бавария Байер вкл как раз когда забивал Кислинг после передачи Кроса, так вот кинулось в глаза как байер контратаковал выходя 6 на 4, да и в PES 2010 играл ими несколько раз, тоже было пару раз таких выходов :) так вот я хочу спросить , Байер на контрах в германии лучший? ого, что это было? Тотенхем - Уиган 9-1 !!!

кто техничней Обаси или Карлос Эдуардо ? :)

Баєр контратакував у першому таймі. В другому - Баварія не дала. На мій смак зараз найбільш відлагоджений перехід від оборони в атаку у Бундеслізі у Хоффенхайма.

У Вулвергемптона вчора у воротах стояв (сказати "грав" - язик не повернеться) Хеннесі. У Вігана вочевидь - "Кара-Даг", або "Ужгород 3 зірочки" :)

Карлос Едуарду. Його робота з м*ячем більш вишукана. Обасі - дуже пластичний футболіст. У афроамериканців це - вроджене.

2009-11-22 23:13:21

MG
Member

Добрий день, Вікторе!
Таке питання до вас стосовно планів Челсі на це зимнє трасферне вікно враховуючи ситуацію з баном.  Головний тренер стверджує що команда готова витримати увесь сезон без придбань. У той час як гравці та більшість вболівальників спонукають Абрамовича, я кий має до цього беспосередній вплив, до підсилення узимку. Хотять "зірку" так би мовити. Так от, хто на вашу думку міг би вписатися у плани Анчелотті, якого гравця бракує, і чи потрібен він взагалі і у січні все буде "тихо"? Преса все частіше пов'язує Куна з переїздом на СБ, так ось нещодавно з'явилася інфа про можливий варіант його придбання цією зимою але до літа він залишиться в аренді в Мадриді. Що про це скажете?
І ще питання. Чи побачимо ми у цьому сезоні минулорічну Барсу, чи зможе вона вийти з цієї кризи. Схоже на те що всі плани Гвардіоли розгадані, чи гравцям просто бракує мотивації?
Дякую.

2009-11-23 14:44:56

Лемпс
Member

Вікторе,як ви вважаєте закінчиться матч між Арсеналом та Челсі ????На мою думку Челсі візьме 3 очка.На мою думку Динамо виграє у Рубіна ,ну в не найкращому випадку не програє.Як ви вважєте??????А от чи виграє Барса у Інтера?????
Дякую

2009-11-23 18:07:07

ChelseaFan
New member

Сейчас активно ведутся слухи о том, что Роман Абрамович готов предложить Хиддинку вернутся в Челси на пост спортивного директора. Как вы думаете, нужно ли это Челси? Хиддинк на мой взгяд мог бы еще поработать в роли тренера... например в Баварии или еще в какой-нибудь сборной... (хотелось бы увидеть в Украине, но все мы понимаем, что у нас нет своего Абрамовича)...

2009-11-23 21:53:35
http://www.fczarya.cc.ua/  
Vatsko
Member

MG написал:

Добрий день, Вікторе!
Таке питання до вас стосовно планів Челсі на це зимнє трасферне вікно враховуючи ситуацію з баном.  Головний тренер стверджує що команда готова витримати увесь сезон без придбань. У той час як гравці та більшість вболівальників спонукають Абрамовича, я кий має до цього беспосередній вплив, до підсилення узимку. Хотять "зірку" так би мовити. Так от, хто на вашу думку міг би вписатися у плани Анчелотті, якого гравця бракує, і чи потрібен він взагалі і у січні все буде "тихо"? Преса все частіше пов'язує Куна з переїздом на СБ, так ось нещодавно з'явилася інфа про можливий варіант його придбання цією зимою але до літа він залишиться в аренді в Мадриді. Що про це скажете?
І ще питання. Чи побачимо ми у цьому сезоні минулорічну Барсу, чи зможе вона вийти з цієї кризи. Схоже на те що всі плани Гвардіоли розгадані, чи гравцям просто бракує мотивації?
Дякую.

Доброго дня!
Чесно кажучи, зараз команда виглядає настільки потужною і збалансованою, що важко придумати, який гравець міг би її посилити і не порушити баланс.
Як на мене, якщо хтось Челсі із новачків і потрібен, то хіба що нападник. Але не знаю зараз у світі форварда, що міг би стати гідною зміною для Дрогба.
Стосовно Куна. Зновуу теорії  рекордний трансфер (40 мільйонів фунтів)... Я цього боюся, оскільки яке із рекордних придбань в Англії за остані роки виправдало інвестовані кошти?

Барса. Кожна команда повинна пройти крізь період спаду.  Барса - не виняток. Інша справа, що зараз - не зовсім вдалий час для цього спаду.

2009-11-24 09:38:45

Vatsko
Member

Лемпс написал:

Вікторе,як ви вважаєте закінчиться матч між Арсеналом та Челсі ????На мою думку Челсі візьме 3 очка.На мою думку Динамо виграє у Рубіна ,ну в не найкращому випадку не програє.Як ви вважєте??????А от чи виграє Барса у Інтера?????
Дякую

Завжди потрібно вірити у краще! :)

2009-11-24 09:40:05

Vatsko
Member

ChelseaFan написал:

Сейчас активно ведутся слухи о том, что Роман Абрамович готов предложить Хиддинку вернутся в Челси на пост спортивного директора. Как вы думаете, нужно ли это Челси? Хиддинк на мой взгяд мог бы еще поработать в роли тренера... например в Баварии или еще в какой-нибудь сборной... (хотелось бы увидеть в Украине, но все мы понимаем, что у нас нет своего Абрамовича)...

У Челсі вже був один спортивний директор - креатура Абрамовича. Більше якось вже не хочеться. У такій ситуації після поразки-другої обов*язково почнуться розмови про те, що спортдир (тим більше з таким іменем і історією роботи у Челсі) "підсиджує" менеджера (або тренера, якщо по-нашому) і т.п. Ні до чого хорошого ні з точки зору результату, ні з точки зору атмосфери в колективі це не приведе.
До того ж, в англійському футболі функції спортивного директора виконує безпосередньо менеджер команди.

2009-11-24 09:46:51

Gwynbleidd
Member

Футбол.уа снова пишет про коррупционный скандал в бундеслиге. Уже арестовали одного человека связаного с договорными матчами. Это всё утка (всётаки футбол.уа не самый достоверный ресурс)или там правда что-то серьёзное началось?

Отредактированно Gwynbleidd (2009-11-24 18:38:50)

2009-11-24 18:38:12

Der_Schuft
Member

Виктор,вопросов нет, только сказать хочу,что ты - лучший комментатор на просторах рiдноi неньки) Спасибо за комментарий,удачи и процветания)
P. S.  А Мюллеру, как мне кажется,уготована судьба Себы Дайсслера,не находишь?))

2009-11-24 19:17:14

karl-franz
Member

Як вважаєте чи не забагато шансів Газзаєв дає Ярмоленку? (напр. останній матч декілька реальних нагод, які бездарно були невикористані) Так, він українець і добре було б якби він нарешті "заграв" так як від нього очікують. Проте чи не затянеться цей процес як із Гладким?

Як на мене Ярмоленку потрібно дати просту пораду. Якщо не впевнений, що заб'єш при виході віч-на-віч - обігруй голкіпера - тоді принаймні перед тобою будуть пусті ворота (якщо захисники не встигнуть вибити м'яч). Скільки в нього цих виходів було... Пригадайте хоча б матч із Англією, Рубіном. Якщо не почне забивати в таких гольових ситуаціях може скоро славу А.Воробея підхопити (якого теж свого часу за подібне критикували)...

2009-11-25 15:37:37

Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Футбол.уа снова пишет про коррупционный скандал в бундеслиге. Уже арестовали одного человека связаного с договорными матчами. Это всё утка (всётаки футбол.уа не самый достоверный ресурс)или там правда что-то серьёзное началось?

У Німеччині справді розпалюється серйозний скандал. Але не завдяки німецьким футболістам і арбітрам, а завдяки німецьким правоохоронцям.

2009-11-25 17:11:10

Vatsko
Member

Der_Schuft написал:

Виктор,вопросов нет, только сказать хочу,что ты - лучший комментатор на просторах рiдноi неньки) Спасибо за комментарий,удачи и процветания)
P. S.  А Мюллеру, как мне кажется,уготована судьба Себы Дайсслера,не находишь?))

Дякую за компліменти.
Я недавно у якійсь із газет читав уривки автобіографії Дайсслера, де він розповідав про причини передчасного закінчення своєї кар*єри... Мюллеру це точно не загрожує.

2009-11-25 17:20:39

Vatsko
Member

karl-franz написал:

Як вважаєте чи не забагато шансів Газзаєв дає Ярмоленку? (напр. останній матч декілька реальних нагод, які бездарно були невикористані) Так, він українець і добре було б якби він нарешті "заграв" так як від нього очікують. Проте чи не затянеться цей процес як із Гладким?

Як на мене Ярмоленку потрібно дати просту пораду. Якщо не впевнений, що заб'єш при виході віч-на-віч - обігруй голкіпера - тоді принаймні перед тобою будуть пусті ворота (якщо захисники не встигнуть вибити м'яч). Скільки в нього цих виходів було... Пригадайте хоча б матч із Англією, Рубіном. Якщо не почне забивати в таких гольових ситуаціях може скоро славу А.Воробея підхопити (якого теж свого часу за подібне критикували)...

З Воробеєм дуже цікаве порівняння. Сподіваюсь, Ярмоленко буде успішнішим.
А Гладкий сам винен у тому, що його "процес" зтягнувся. За гольовим чуттям, як на мене, Гладкому немає рівних в українському футболі.

2009-11-25 17:24:12

Der_Schuft
Member

Vatsko написал:

Der_Schuft написал:

Дякую за компліменти.
Я недавно у якійсь із газет читав уривки автобіографії Дайсслера, де він розповідав про причини передчасного закінчення своєї кар*єри... Мюллеру це точно не загрожує.

Хммм...и каковы были причины?)

2009-11-26 02:50:52

aqvafreska
Member

Виктор, как вам игра Лучо против Милана? :)

2009-11-26 18:03:33
Страниц: 1 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 95   Тема закрыта
Перейти