Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 ... 95
BuTbKa
Администратор

Да мне, честно говоря, всё равно в чью пользу принимала решение "Премьер-Лига", я сужу с третьей стороны. Прецедентов с ненаказанной провокацией в Европе было есть и будет масса, и симулянтов я терпеть не могу, но...

Пока Сурок и братия будут руководить чемпионатом, то его у нас в нормальном виде не будет! К примеру, если игрок "Ворсклы" получит двухматчевую дисквалификацию, будет ли Сурок заниматься этим вопросом? Нет. Ему ведь это побоку, как и вам, болельщикам "Динамо".

Мне такой чемпионат не нужен. Вам нравится - нет вопросов.

2009-11-13 22:44:30
Gwynbleidd
Member

Тема вопросов для комментаторов, люди, давайте писать только вопросы, а не обсуждать их =(

2009-11-13 22:58:47

Фанат Динамо
Member

BuTbKa написал:

Да мне, честно говоря, всё равно в чью пользу принимала решение "Премьер-Лига", я сужу с третьей стороны. Прецедентов с ненаказанной провокацией в Европе было есть и будет масса, и симулянтов я терпеть не могу, но...

Пока Сурок и братия будут руководить чемпионатом, то его у нас в нормальном виде не будет! К примеру, если игрок "Ворсклы" получит двухматчевую дисквалификацию, будет ли Сурок заниматься этим вопросом? Нет. Ему ведь это побоку, как и вам, болельщикам "Динамо".

Мне такой чемпионат не нужен. Вам нравится - нет вопросов.

Меня в чемпионате Украины интересуют только две вещи: победы Динамо и поражения Шахтера :)

На все остальное смотрю с интересом, но небольшим. И "заслуга" УПЛ в этом тоже есть...

Можно сколько угодно обвинять Суркиса и ФФУ, но нужно и признавать, что профессионализм работникам ФФУ присущ, чего не скажешь об их коллегах из УПЛ...

2009-11-13 23:00:34

aqvafreska
Member

вы незнаете где можно скачать клипы ЛЧ с вашего канала?

2009-11-15 10:59:29
Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Витя, извините что я этой темы касаюсь.. знаю что в нашем футболе постоянно беспредел, но как называть то что сегодня контрольно-дисциплинарный комитет Федерации футбола Украины дал одноматчевую дисквалификацию Огнену Вукоевичу за инцидент.. сами знаете какой, в то время как Кучер остался не тронутым. Мне вот интересно.. .каким местом смотрели этот инцидент в комитете. Как бы поступили в таком случае в Германии?

Формально Кучера ні за що карати! У нас карають, відштовхуючись від рапорта арбітра. Тому Кучера і не чіпали.
Важко сказати, як би вчинили у Німеччині... У мене перед очима історія Леманн-Суботіч, які дали один одному по зубах. У грі рефері все пропустив (він тоді, по-моєму, усю гру пропустив), а на відео все чітко було видно, і суддя навіть постфактум сказав, що, якби побачив це під час матчу, вилучив би обох однозначно. Так от нікому нічого постфактум не було...

2009-11-15 21:27:23

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Виктор, кто вам нравится больше, Гамбург или Байер и как вы думаете, у кого лучше молодёжь?

Абсолютно однаково ставлюсь до обох. Молодь, як на мене, цікавіша у Баєра. А хто у Гамбурга "своя молодь"? Торун?

2009-11-15 21:30:23

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

вы незнаете где можно скачать клипы ЛЧ с вашего канала?

Не знаю.

2009-11-15 21:31:39

unikal
Member

Фанат Динамо написал:

unikal написал:

Фанат Динамо написал:

Таких касаний во время матча можно насчитать десятка три, но пересадка почки потребовалась только  Кучеру...

От тільки в даному випадку я слово "доторкнувся" в лапки взяв, бо ж насправді... стункув. І в неігровій ситуації. Колись Андраде так само до Деку "доторкнувся" (Порту-Депор, 2004), Мерк його вилучив, 2 матчі Жорже дали.
А за симуляцію -- нема правила, щоб червону давали. Так, жовту потрібно... Але...

Деку, если не ошибаюсь, пальцем до того Андраде не тронул в "неигровой" ситуации. А тут Кучер ПЕРВЫМ ударил Вукоевича, но когда получил в ответ завалился как подстреленный...

Що зробив Кучер -- те зробив Кучер. Але що б суперник не робив, не можна руки простягати до нього. Є арбітр, він хай карає. Я не оправдовую Кучера, але давай не будемо оправдовувати Вукоєвіча

2009-11-16 16:28:24

aqvafreska
Member

Vatsko написал:

aqvafreska написал:

Виктор, кто вам нравится больше, Гамбург или Байер и как вы думаете, у кого лучше молодёжь?

Абсолютно однаково ставлюсь до обох. Молодь, як на мене, цікавіша у Баєра. А хто у Гамбурга "своя молодь"? Торун?

Элиа, Аого, Боатенг...

2009-11-16 18:58:25
Khristoshin
Member

К вам вопрос как к болельщику Челси(как и я). Как вы думаете, сможет ли Калу достойно заменить Дрога в матче с Арсеналом? В этом сезоне он играет то хорошо, то плохо. Радует что на 2 этаже он довольно хорош, чем можно воспользоваться в матче с канонирами, но вот борьба.... Та же ситуация с Лэмпсом, но тут больше вариантов. Ессьен будет опорником, по краям Деку и Баллак(надеюсь его травма в сборной несерьезна) и Джо перед напами. В общем распишите свое видение перед этой игрой учитывая то, что у Арсенала также выбыл главный бомбардир Ван Перси. Надеюсь с волками возьмут 3 очка на легке(команда типа прошлогоднего ВБА, как мне кажется), а с Порту выпустят запас\резерв(тут уверен, даже если будет основа то будут гулять по полю как с АПОЕЛем и с Атлетико на выезде) и других травм не будет.
P.S. Так же интересно ваше мнение по поводу перспектив Жиркова на ближайшие 3 матча. Ведь Коул травмирован а Анчи может поставить туда Жиркова или Феррейру. На ком остановит выбор, как думаете?

2009-11-16 19:21:13

BuTbKa
Администратор

Ух, дискусії виходять у вас в останніх "Ліберо"! Звісно, приємно, коли кожна людина має свою точку зору та відстоює її, але останнім часом дуже мало конструктиву виходить з усього цього. Чим далі, тим більше здається, що Ден та Дмитро якось намагаються протистояти вам, чи це лише здається? Я просто сьогодні цю передачу подивився так, ніби це все Джулай на мене прогрузив :). Якась важкість на серці від цього...

Скажіть, ви якось домовляєтесь перед ефіром про ваші позиції, чи це суто імпровізація?

Якщо більше останнє, то вважаю (суб'єктивна думка, не більше), що треба трохи зменшити рівень імпровізації та додати продуманості дискусій, бо конструктивного діалогу майже не виходить.

Мабуть, також треба додати думок ззовні, думок футболістів, тренерів, керівників клубів, які би ви обговорювали спільно, а так виходить, що один каже щось, його, як на екзамені, "валять"... каже інший, "валять" його :), або, в кращому випадку просто слухають, та починають знову казати про своє. Треба щоб вас щось поєднувало у дискусії, так було би приємніше для глядача.

Я не приховую, я шанувальник ваших талантів, і ніколи не дозволю собі перемкнути канал посередині передачі, але бачу, що коли починаю дивитись у компанії друзів, закінчую один, бо десь посередині іншим стає не цікаво - це не радує :(

Також мені здається, що негативно впливає на атмосферу в коментаторському колективі не краща нинішня ситуація у самій компанії, коли є певний момент невизначеності.

Якщо це так, то краще не думайте над моїми пропозиціями, просто тримайтесь, а ми будемо з вами.

Вибачте, якщо щось не так сказав, та дякую вам за те, що ви є.

Отредактированно BuTbKa (2009-11-16 22:14:55)

2009-11-16 21:47:08
unikal
Member

BuTbKa написал:

Ух, дискусії виходять у вас в останніх "Ліберо"! Звісно, приємно, коли кожна людина має свою точку зору та відстоює її, але останнім часом дуже мало конструктиву виходить з усього цього. Чим далі, тим більше здається, що Ден та Дмитро якось намагаються протистояти вам, чи це лише здається? Я просто сьогодні цю передачу подивився так, ніби це все Джулай на мене прогрузив :). Якась важкість на серці від цього...

Скажіть, ви якось домовляєтесь перед ефіром про ваші позиції, чи це суто імпровізація?

Якщо більше останнє, то вважаю (суб'єктивна думка, не більше), що треба трохи зменшити рівень імпровізації та додати продуманості дискусій, бо конструктивного діалогу майже не виходить.

не бачу нічого деструктивного в цих дискусіях. Кожен висловлює свою думку, в якій твердо переконаний. Власне з твердості переконання й емоції йдуть. Нічого більше
Було б дивно, якби думки трьох людей завжди збігалися

2009-11-17 01:43:27

Лемпс
Member

Я хочу стати журналістом. Скажіть будь-ласка який ви закінчили інститут.
Дякую

2009-11-17 02:21:06

BuTbKa
Администратор

unikal написал:

BuTbKa написал:

не бачу нічого деструктивного в цих дискусіях. Кожен висловлює свою думку, в якій твердо переконаний. Власне з твердості переконання й емоції йдуть. Нічого більше

Та ні, я зовсім не про це кажу... Мало конструктивного - не значить щось деструктивне, це приємно, коли люди розбираються і твердо стоять на своїх позиціях, але я кажу про те, що постійні сперечання і лише вони перетворюють цю передачу на футбольний аналог "Свободи" Савіка Шустера, треба чимось урізноманітнювати, бо воно, чисто суб'єктивно, трохи напрягає. Це радже не критика, а думка, побажання, тому не треба це сприймати в штики.

2009-11-17 11:31:49
Khristoshin
Member

BuTbKa
Смотрел сегодня утром в повторе. Явно грубо спорили только по поводу билетов. В остальном вышло все очень даже круто. Кстати по поводу билетов, в первый день в кассе Динамо без очереди можно купить любой билет. А они говорят что барыги все заполонили:) На Интер по крайней мере мы брали по 300 и без очереди)

2009-11-17 11:48:36

BuTbKa
Администратор

Khristoshin написал:

BuTbKa
На Интер по крайней мере мы брали по 300 и без очереди)

На Интер можно было взять по 20 перед матчем :). Я тоже по 300 взял. Локти кусал. А барыги представьте как попали на деньги...

2009-11-17 13:14:16
sadim
Member

Вікторе, чого ви так довго мовчали вчора, коли почали говорити про римські клуби?:)

2009-11-17 14:22:03

Dynzheka
Member

Здраствуйте Вікторе!
От я чекаю програму Libero всю неділю!
А чи можна побільше таких футбольно-аналітичнихпрограм на спрот1 ?
У вас є блог чи сайт?
Дякую!

Отредактированно Dynzheka (2009-11-17 17:22:28)

2009-11-17 15:18:43
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Элиа, Аого, Боатенг...

Якщо враховувати придбаних молодих гравців, то Баєр - набагато цікавіший. І значно багатший! Там Кісслінг і Хельмес 25-річні - уже ветерани! А стартовий склад - практично суцільна молодь.

2009-11-17 20:41:09

unikal
Member

BuTbKa написал:

unikal написал:

BuTbKa написал:

Та ні, я зовсім не про це кажу... Мало конструктивного - не значить щось деструктивне, це приємно, коли люди розбираються і твердо стоять на своїх позиціях, але я кажу про те, що постійні сперечання і лише вони перетворюють цю передачу на футбольний аналог "Свободи" Савіка Шустера, треба чимось урізноманітнювати, бо воно, чисто суб'єктивно, трохи напрягає. Це радже не критика, а думка, побажання, тому не треба це сприймати в штики.

Мнен, наприклад, не напрягає. У кожній з цих позицій я бачу щось раціональне. Порівнюю це зі своїм поглядом на ту справу, щось можу дізнатись нового, що може на мій погляд вплинути. Тобто навіть такі "сварки" на користь собі спрямовую:). та і якіі це сварки, власне? :)
Щодо "Свободи", то там сперечаються-то, по суті, ні про що. Ось тому для мене Ліберо ніколи не стане подібним на ток-шоу Савіка

2009-11-17 21:08:32

Vatsko
Member

Khristoshin написал:

К вам вопрос как к болельщику Челси(как и я). Как вы думаете, сможет ли Калу достойно заменить Дрога в матче с Арсеналом? В этом сезоне он играет то хорошо, то плохо. Радует что на 2 этаже он довольно хорош, чем можно воспользоваться в матче с канонирами, но вот борьба.... Та же ситуация с Лэмпсом, но тут больше вариантов. Ессьен будет опорником, по краям Деку и Баллак(надеюсь его травма в сборной несерьезна) и Джо перед напами. В общем распишите свое видение перед этой игрой учитывая то, что у Арсенала также выбыл главный бомбардир Ван Перси. Надеюсь с волками возьмут 3 очка на легке(команда типа прошлогоднего ВБА, как мне кажется), а с Порту выпустят запас\резерв(тут уверен, даже если будет основа то будут гулять по полю как с АПОЕЛем и с Атлетико на выезде) и других травм не будет.
P.S. Так же интересно ваше мнение по поводу перспектив Жиркова на ближайшие 3 матча. Ведь Коул травмирован а Анчи может поставить туда Жиркова или Феррейру. На ком остановит выбор, как думаете?

А що з Дрогба? З ним же все гаразд... У середу з німцями повинен зіграти. Ви ж не жартуйте так - серце у мене одне! :)
Втрата Лампса - це вже справді серйозно! Баллак, схоже, з Вулвз не зіграє, але, сподіваюсь до Арсенала видужає.
Ван Персі - важлива постать у Венгера, але все-таки - не ключова, як на мене. Арсенал сильний насамперед в середині поля і небезпека у "Гуннерз" ((с) Аршавін) може йти від будь-якого гравця величезної групи атаки. У них м*ячі в матчах АПЛ забивали 12 гравців. А окрім того, видужав Насрі... Тому у Венгера буде немало варіантів компенсувати втрату Ван Персі.
Словом, запорука успіху в матчах проти Арсенала - нейтралізація його середньої лінії. А Челсі в центрі поля може створити проблеми зараз будь-кому. Команда прекрасно поєднує динамічний, атлетичний і тактично грамотний футбол у півзахисті. І симбіоз цих трьох складових, на мою думку, повинен стати вагомим козирем у протистоянні із канонірською вишуканістю.
Я не знаю в якому фізичному стані Джо Коул. Все-таки 9 місяців простою так просто і безболісно не минають Скоріше, в таких матчах він насамперед на роль джокера претендує. А в квартет до Баллака та Есьєна зараз оптимальнішими кандидатурами виглядають Малуда (ліворуч) та Деку ("під нападаючими" зі зміщенням :) ).
Стосовно перспектив Жиркова... Поки що вони виглядають скромними, навіть незважаючи на рейд в матчі зі словенцями. Думаю, що Ешлі Коул до матчу з Арсеналом відновиться. Тим більше, для нього всі матчі проти Арсенала - особливі.

2009-11-17 21:32:59

Vatsko
Member

BuTbKa написал:

Мабуть, також треба додати думок ззовні, думок футболістів, тренерів, керівників клубів, які би ви обговорювали спільно, а так виходить, що один каже щось, його, як на екзамені, "валять"... каже інший, "валять" його :), або, в кращому випадку просто слухають, та починають знову казати про своє. Треба щоб вас щось поєднувало у дискусії, так було би приємніше для глядача.

Я не приховую, я шанувальник ваших талантів, і ніколи не дозволю собі перемкнути канал посередині передачі, але бачу, що коли починаю дивитись у компанії друзів, закінчую один, бо десь посередині іншим стає не цікаво - це не радує :(

Також мені здається, що негативно впливає на атмосферу в коментаторському колективі не краща нинішня ситуація у самій компанії, коли є певний момент невизначеності.

Якщо це так, то краще не думайте над моїми пропозиціями, просто тримайтесь, а ми будемо з вами.

Вибачте, якщо щось не так сказав, та дякую вам за те, що ви є.

Власне, за ідеєю програма і розрахована на "не для всіх". І ми були і є готовими до того, що хтось перемкне канал. Свого часу я мав досвід виробництва футбольної програми на "гламурному" каналі. І знаю, що таке "попса" і вимоги керівництва стосовно рейтингу. Слава Богу, у нас такого немає.
Кого цікавить, яки бренди одягу любить Тьома Мілевський, або які "тьолачькі" бігають за Женею Хачеріді, - тим під час нашої програми точно потрібно перемикати на інші канали. :)

У нас поки що немає можливості робити на 100% так, як ми цього хочемо. Але значно важче стартувати із тим, що є, аніж невідомо скільки чекати "манни небесної".

В останній програмі (і в передостанній теж :))  виходило так, що наші думки стосовно певних моментів розбігалися. Ніхто нікого не "валив". У нас трьох просто трохи різні смаки у футболі. Так, футбольну поезію люблять всі, але для кожного є свої норми якості цієї "поезії" ;) ). І це - природньо! Якби всі були однаковими, життя було б банальним і не цікавим.

Отредактированно Vatsko (2009-11-17 21:57:36)

2009-11-17 21:56:58

Vatsko
Member

Лемпс написал:

Я хочу стати журналістом. Скажіть будь-ласка який ви закінчили інститут.
Дякую

Факультет журналістики ЛНУ ім.І.Франка.

2009-11-17 21:58:36

Vatsko
Member

sadim написал:

Вікторе, чого ви так довго мовчали вчора, коли почали говорити про римські клуби?:)

Іноді буває так, що краще помовчати :)
Якщо серйозно, розмова пішла у таке русло, що додати щось варте уваги було неможливо.

2009-11-17 22:03:31

Vatsko
Member

Dynzheka написал:

Здраствуйте Вікторе!
От я чекаю програму Libero всю неділю!
А чи можна побільше таких футбольно-аналітичнихпрограм на спрот1 ?
У вас є блог чи сайт?
Дякую!

Щоб було більше футбольно-аналітичних програм, необхідно більше коментаторів, більше журналістів, більше операторів, більше прав на відео... Словом, більше фінансування. Може колись...
У мене немає ні блогу, ні сайту. Про сайт думаю.

2009-11-17 22:29:33

Страниц: 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 ... 95   Тема закрыта
Перейти