Vatsko
Member
|
|
BuTbKa написал:
Ух, дискусії виходять у вас в останніх "Ліберо"! Звісно, приємно, коли кожна людина має свою точку зору та відстоює її, але останнім часом дуже мало конструктиву виходить з усього цього. Чим далі, тим більше здається, що Ден та Дмитро якось намагаються протистояти вам, чи це лише здається? Я просто сьогодні цю передачу подивився так, ніби це все Джулай на мене прогрузив . Якась важкість на серці від цього...
Скажіть, ви якось домовляєтесь перед ефіром про ваші позиції, чи це суто імпровізація?
Якщо більше останнє, то вважаю (суб'єктивна думка, не більше), що треба трохи зменшити рівень імпровізації та додати продуманості дискусій, бо конструктивного діалогу майже не виходить.
Мабуть, також треба додати думок ззовні, думок футболістів, тренерів, керівників клубів, які би ви обговорювали спільно, а так виходить, що один каже щось, його, як на екзамені, "валять"... каже інший, "валять" його , або, в кращому випадку просто слухають, та починають знову казати про своє. Треба щоб вас щось поєднувало у дискусії, так було би приємніше для глядача.
Я не приховую, я шанувальник ваших талантів, і ніколи не дозволю собі перемкнути канал посередині передачі, але бачу, що коли починаю дивитись у компанії друзів, закінчую один, бо десь посередині іншим стає не цікаво - це не радує 
Також мені здається, що негативно впливає на атмосферу в коментаторському колективі не краща нинішня ситуація у самій компанії, коли є певний момент невизначеності.
Якщо це так, то краще не думайте над моїми пропозиціями, просто тримайтесь, а ми будемо з вами.
Вибачте, якщо щось не так сказав, та дякую вам за те, що ви є. |
Власне, за ідеєю програма і розрахована на "не для всіх". І ми були і є готовими до того, що хтось перемкне канал. Свого часу я мав досвід виробництва футбольної програми на "гламурному" каналі. І знаю, що таке "попса" і вимоги керівництва стосовно рейтингу. Слава Богу, у нас такого немає. Кого цікавить, яки бренди одягу любить Тьома Мілевський, або які "тьолачькі" бігають за Женею Хачеріді, - тим під час нашої програми точно потрібно перемикати на інші канали. 
У нас поки що немає можливості робити на 100% так, як ми цього хочемо. Але значно важче стартувати із тим, що є, аніж невідомо скільки чекати "манни небесної".
В останній програмі (і в передостанній теж ) виходило так, що наші думки стосовно певних моментів розбігалися. Ніхто нікого не "валив". У нас трьох просто трохи різні смаки у футболі. Так, футбольну поезію люблять всі, але для кожного є свої норми якості цієї "поезії" ). І це - природньо! Якби всі були однаковими, життя було б банальним і не цікавим.
Отредактированно Vatsko (2009-11-17 21:57:36)
|
|