Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 95
Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Вам видней :) Но не нужно ведь унижать украинское ТВ настолько, чтоб считать лживое г..о за лучшую передачу ;) А больше и выбора нет.

Виктор, а Вы следите за аргентинским чемпионатом? :)

У нас Діма від Латинської Америки божеволіє. Я - ні. :)

2009-11-01 22:45:35

Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Почему именно на Челси?

Це напівжарт був. Завжди хочеться, щоби футболісти, яким симпатизуєш, грали за команду, якій симпатизуєш :) До того ж, Дрогба та Анелька - не вічні. Обом по 30 (хоча при Анчелотті я не здивуюсь, якщо вони до 40-ка гратимуть :) ). А Джеко за манерою гри добре мав би підійти АПЛ.

2009-11-01 22:49:29

Gwynbleidd
Member

Vatsko
Не знал что вы болеете за аристократов :) Интересно как так получилось: обожаете Бундеслигу, но любимая команда в АПЛ? :)

2009-11-01 23:43:27

"Товарищ"
Member

Кстати, в сборной Германии большая конкуренция на позицию кипера,вам так не кажется?
Стояли Кепкё, Кан, Леманн, а теперь, нет чёткого номера 1

Отредактированно "Товарищ" (2009-11-02 01:20:04)

2009-11-02 01:18:53

"Товарищ"
Member

Кстати, с уходом Баллака, кто по вашему мнению, мог бы стать настоящим лидером "Бундестима"?

2009-11-02 01:23:25

Dynzheka
Member

Здраствуйте Вікторе!
На жаль я не дивився матч Шальке-Баєр, але я дивився обзор і мені ця гра була схожа на Шальке-Гамбург. Скажіть будь-ласка у  матчі  Шальке-Баєр, Баєр склав зброю, чи Шальке його дотиснув?
А чи справді  Барселона хоче придбати Т44, обгрунтовуючи що Кейта і Туре відправлються на Кубок Африки і їм потрібна заміна?
А чому не було Ліберо ?
Дякую!

Отредактированно Dynzheka (2009-11-02 22:54:48)

2009-11-02 22:44:07
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
aqvafreska
Member

Виктор, как думаешь, какие клубы с Германии, будут играть в 1/8 ЛЧ?

2009-11-05 12:10:47
Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Vatsko
Не знал что вы болеете за аристократов :) Интересно как так получилось: обожаете Бундеслигу, но любимая команда в АПЛ? :)

Челсі було раніше :) Дуже рідко пропускаю їхні матчі. Якщо не маю змоги подивитися, записую на ДВД.

2009-11-05 23:32:50

Vatsko
Member

"Товарищ" написал:

Кстати, в сборной Германии большая конкуренция на позицию кипера,вам так не кажется?
Стояли Кепкё, Кан, Леманн, а теперь, нет чёткого номера 1

Як на мене, у Льова є визначений №1 - Роберт Енке.

2009-11-05 23:34:34

Vatsko
Member

"Товарищ" написал:

Кстати, с уходом Баллака, кто по вашему мнению, мог бы стать настоящим лидером "Бундестима"?

В тому то й проблема, що зараз відвертих харизматичних гравців не видно. Лідер - це той, хто має забезпечене місце у складі. Тобто він є авторитетом і в очах тренера. Лам, Мертезакер і більше ніхто не можуть похвалитися стабільним місцем у складі збірної Німеччини. Але вони, як на мене, - не лідери за характером.

2009-11-05 23:38:29

Vatsko
Member

Dynzheka написал:

Здраствуйте Вікторе!
На жаль я не дивився матч Шальке-Баєр, але я дивився обзор і мені ця гра була схожа на Шальке-Гамбург. Скажіть будь-ласка у  матчі  Шальке-Баєр, Баєр склав зброю, чи Шальке його дотиснув?
А чи справді  Барселона хоче придбати Т44, обгрунтовуючи що Кейта і Туре відправлються на Кубок Африки і їм потрібна заміна?
А чому не було Ліберо ?
Дякую!

Шальке дотиснув Баєр. У Німеччині я не пригадаю матчів, де хтось складав би зброю до фінального свистка. Не в останню чергу саме за це й люблю їх :)
Т44 кажете? :) Може для якихось Кубані і Хімок це й був Т44... :) Не вірю, що Баварія продасть Тимощука взимку. Стосовно Барси - взагалі абсурд. Анатолій - даруте на слові, неформатний гравець для Барселони.
Ліберо не було, оскільки Діма захворів. Якась дурнувата осінь у нас виходить :( Старіємо :)

2009-11-05 23:43:17

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Виктор, как думаешь, какие клубы с Германии, будут играть в 1/8 ЛЧ?

Вольфзбург. Також чомусь є інтуїтивна довіра до Штуттгарта (чи може - недовіра до Рейнджерс і Унірі).

2009-11-05 23:44:25

Каталонець
Забанен

Ну от я і вийшов з лікарні, і якраз на матч Байєр Айнтрахт,да ще й моі улюбленці коментують... VATSKO&SHAHOV-FOREVER Я ваш головний фан,ви кращі ЗАПАМЯТАЙТЕ

2009-11-06 21:40:13

"Товарищ"
Member

Виктор, добрый вечер. Что с Баварией?

2009-11-06 22:32:37

Zabe;
Member

Хорошо помню, как вы не любили Кисслинга во времена Воронина :)) Черт, наконец-то Йогги в голову что-то треснуло, и он вызвал Штефана, а не Какаоманна - черт его вообще знает, что бразилец в сборной делал. Я понимаю, что Йогги любит Штутгарт, но для приличия хоть бы Шибера вызывал... Даже Погребняка можно, но Какау - это слишком. :))

Вообще, Байер - супер. У меня, конечно, нет уверенности, что этот детский сад продолжит в том же духе, но мне определенно нравится их подход к делу. Райнартц красавчик, реально парень иногда так зажжет. Чуток мешкается из-за возраста, немного медлит, но в целом - супер. Вот только расстроился чуточку: я оочень хотел посмотреть на Гифера. Расписывал сегодня всем, что, мол, крутой чувак, все дела - посмотрите :)) Он в U17 на ЧМ в 2007 году играл, ооочень приличный парень. Запомнился очень психологической устойчивостью. Они все в таком возрасте мячик-другой пускают, но этому было все равно. Хороший парень. Жаль, что под Адлером. Хотя я считаю вратарей чуть более младшего возраста еще талантливее, чем Адлер-Нойер Генерацьон.

Хайнкес, ИМХО, вообще под философию нынешнего Байера тренер. Смотрел пару товарняков Байера в межсезонье: там Юпп все эти мелкие перепасовочки, комбинации и прочее отрабатывал, Крооса наигрывал. Класс, в общем.

Этого Крооса, чего бы там Ули не говорил, очень не хватает в Баварии. Да, Тонька молод, может, но что поделать. Просто, ИМХО, им очень не хватает игрока, который регулировал бы действия фланговиков. Ван Гаал начинал с ромбом - гениальная схема, ИМХО, но на месте десятки должен быть не Мюллер (НО МЮЛЛЕР ДОЛЖЕН ИГРАТЬ! Только немножечко не так - он должен представлять из себя оттянутого форварда, это было бы совершенно идеально), а Кроос, который бы уже управлял всеми Роббенами, Рибери и Швайнштайгерами. Было бы великолепно, на мой взгляд.

Завтра посмотрим еще и на детский сад Магата. Они мне тоже в этом сезоне очень нравятся, хотя политика такая у них не от доброй жизни.

Ах да, братья Бендеры фюр иммер :)

2009-11-07 00:01:41
E-mail | http://ru-zabel.org  
fiji
New member

Доброго дня, Вікторе!
Як Вам вчорашній нестримний (особливо у перші хвилини) "Байер"? Самі Хююпяя, по-моєму, не дограє, а ще й за чемпіонство побореться під завісу кар"єри;)
І ще одне питання. У "Кікера" якась антипатія до Тимощука? Після матчу зі "Штутгартом" мені здавалось, що Анатолій був одним із кращих на полі, та у німців (як виявилось) інша думка...

2009-11-07 08:56:45

(~CHAMPION~)
New member

Відвовідаючи на попереднє повідомлення.

Відверто кажучи,мені теж так здалося,что Тимощук в матчі зі Штуттгартом був одним із кращих на полі.

Що до Байера,Віктор абсолютно виправдано пошуткував після третього голу "фармацевтів":"...ну що ж,друзі,на цьому ми завершуватимемо частину нашої трансляції цього матчу...".До речі,один мій знайомий не любив Кісслінга,ще за часів Вороніна в Байері,тому відтоді він його називає,не Стефан Кісслінг,а Степан Кислий:)Ость такий жарт,не в образу самому Кісслінгу:)

Вікторе,мені дуже подобаються Ваші коментарїї.Ви просто неперевершений знавець німецького футболу.Вітаю!Передавайте привіт Шахову.Обожнюю вашспільний дуэт.

Ще я хотів би бачити Вас частіше в студії ЛЧ.Дякую Вам!)

Отредактированно (~CHAMPION~) (2009-11-07 16:10:40)

2009-11-07 16:00:35
E-mail | http://vkontakte.ru/id44135281  
(~CHAMPION~)
New member

Каталонець написал:

Ну от я і вийшов з лікарні, і якраз на матч Байєр Айнтрахт,да ще й моі улюбленці коментують... VATSKO&SHAHOV-FOREVER Я ваш головний фан,ви кращі ЗАПАМЯТАЙТЕ
Як бачите,Вікторе,не тільки я фанат вашого спільного дуэту.

2009-11-07 16:02:56
E-mail | http://vkontakte.ru/id44135281  
Каталонець
Забанен

Це ви правду сказали що до чемп Нім і ролі Баваріі в ньому, хоча впершу чергу я люблю БУНДЕСЛІГУ тому що це по-справжньому цікавий чемп і головне в ньому є БОРОТЬБА...класно відккоментували....ну як завжди...щастя вам,удачі,спишемось

2009-11-07 18:30:40

Dynzheka
Member

Фанат Динамо написал:

e2rd написал:

Та хватит тут поливать грязью "Футбольный Уик-Энд".На данный момент-это лучшая телепередача о футболе в Украине..
По поводу эпизода с Пашаевым и пенальти могу сказать:
Красную можно было давать смело,фол очень грубый..
Пенальти..Ну в Европе бывают и более смешные пенальти назначают.Вспомните хотя-бы П.Колину и матч Чехии против Голандии ;))
З.ы. Болельщики Днепра,футболисты,журналисты- все они повели себя очень не достойно по отношению к Годуляну.За "такое" нужно наказывать клуб..
з.ы.ы. Виктор,как вы относитесь к каналу "Футбол" ? ;) т.е. как вы считаете может-ли "он" стать аналогом российского НТВ+Футбол ? =)

Лучшая передача о футболе в Украине начинается в понедельник в 20:00 на канале Спорт-1.

И в чем заключается поливание грязью? Только в том, что ни один уважающий себя человек больше всерьез эту передачу воспринимать не должен, а относится к ней как к аналогу The Sun.

Абсолютно згоден з фанатом Динамо! Яка несправивість ! Пашаєву дискваліфікація лише 1 матч, а Вукоєвічу 3! Кучер симулянт!

Пашаев в мяч не играл !
http://football.ua/video/news/80937.html
Кучер vs Вукоевич. Как все было на самом деле !
www.youtube.com/watch?v=sBvDMVchGks&feature=sub
www.youtube.com/watch?v=tRwWeicJbNo

Отредактированно Dynzheka (2009-11-08 13:01:38)

2009-11-07 20:12:50
Dynzheka
Member

Здраствуйте Вікторе!

1) Я знаю ,що ви прекрасний спеціаліст Чемпіонату Німеччини і моє запитання буде не в "тему", але ж все ж таки я би хотів дізнатись вашу думку стосовно Динамо.Всі знають , що Динамо потрібен швидкий і забивний форвард.Чому тоді Газзаєв продає забивного Бангура та  в аренду Гілєрме ?

2) Гілєрме в чемпіонаті України в 3   неповних матчах забив 4 мячі (навіть оформив хет-рик) і це найдорожчий гравець  Динамо за всю історію! І його віддають в аренду до ЦСКА ? Звичайно скажете ви що він не грав у лізі Чемпіонів але Газзаєв навіть йому шансів не дав! А навіщо було купувати ще двох бразильців?

3) Чому віддали Карлоса Корреа  в аренду до Бразилії? Коли була масова очистка в Динамо лише його з бразильців залишив Сьомін! І недарма ! Карлос відпрацьовував в кожному матчі, а  яку чудову передачу він віддав Кравцю у матчі з Валенсією коли Динамо забило 2 мяч! Корреа зараз би пригодився! Бо у Газзаєва зараз конфлікт з головним плеймейкером (Алієв) ,а Нінковича не хватає на 90 хвилин і він чудовий футболіст , АЛЕ  ВІН НЕ ЛІДЕР в центрі поля!

4) Що трапилось з Богушем? Навіщо ставити Мілевського ? Він тільки Андорі та Таврії  може забивати! На мою думку він головний тормоз команди! Він високий на зріст , а не вміє грати головою! Його за пияцтво 2 роки тому в армію відправили на три місяці!- Це провірена інформація!Так він став менше падати  і більше забивати. Але лише в Чемп. України!
Я НЕ КРИТИКУЮ ГАЗЗАЭВА!-він гарний тренер, але якась дурна ситуація виходить?

5) І що це за проблема українських команд на вирішальних хвилинах (Шахтар - севіля , Динамо - Порту , Шахтар-Барселона і т. д.) ?

6) Пашаев в мяч не играл !
http://football.ua/video/news/80937.html
Кучер vs Вукоевич. Как все было на самом деле !
www.youtube.com/watch?v=sBvDMVchGks&feature=sub
www.youtube.com/watch?v=tRwWeicJbNo
     Дякую!

Отредактированно Dynzheka (2009-11-08 13:01:15)

2009-11-07 20:13:42
aqvafreska
Member

Виктор, кто выиграл Media Cup-2009! :)

2009-11-07 23:42:43
Vatsko
Member

"Товарищ" написал:

Виктор, добрый вечер. Что с Баварией?

Відповідаючи на це запитання можна написати дисертацію! :)

2009-11-08 15:51:51

Vatsko
Member

fiji написал:

Доброго дня, Вікторе!
Як Вам вчорашній нестримний (особливо у перші хвилини) "Байер"? Самі Хююпяя, по-моєму, не дограє, а ще й за чемпіонство побореться під завісу кар"єри;)
І ще одне питання. У "Кікера" якась антипатія до Тимощука? Після матчу зі "Штутгартом" мені здавалось, що Анатолій був одним із кращих на полі, та у німців (як виявилось) інша думка...

Вітаю!
Баєр бере своє там, де повинен брати. А от із суперниками власної вагової категорії поки що ділить очки. Якби зараз за перемогу давали, як колись, 2 очки, у Баєра була б чемпіонська хода.
Подивимись що воно у Мюнхені покажуть. Поки що, особливо враховуючи травмованих гравців, Баєр - справедливо найсильніша команда ліги.

Стосовно Кіккера і Тимощука. Оцінки - річ суб*єктивна. Якщо порівнювати гру Тімо на позиції правого хава у ромбі з еталонами гри футболістів на цьому місці - все справедливо. Але жоден у БЛ крайній хав не виконує того обсягу захисної роботи, що Анатолій. Видно, що ван Гааль таким рішенням старається дати більше атакувальної свободи Ламу. Ну але як це в оцінці відтворити?

2009-11-08 15:57:38

Vatsko
Member

Zabe; написал:

Хорошо помню, как вы не любили Кисслинга во времена Воронина :))

Кісслінг часів Вороніна і Кісслінг нинішній не мають нічого спільного окрім прізвища і зовнішності :)
Він додав просто неймовірно!

Отредактированно Vatsko (2009-11-08 15:59:36)

2009-11-08 15:59:05

Страниц: 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 95   Тема закрыта
Перейти