Каталонець
Забанен
|
|
Віктору, сподіваюсь ви будуте коментувати огляд(Мірошніченко хороший коментатор,але все-таки ви є ви)як ви ставитесь до Барси, особливо після півфіналу.
|
|
2009-10-27 17:51:36 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Каталонець написал:
Віктору, сподіваюсь ви будуте коментувати огляд(Мірошніченко хороший коментатор,але все-таки ви є ви)як ви ставитесь до Барси, особливо після півфіналу. |
Мирошниченко то хид конем 
|
|
2009-10-27 17:58:52 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Vatsko написал:
У кожної людини, пов*язаної з футболом, є своє бачення того, чи іншого епізоду... Щойно дискутував з приводу "годулянщини" з одним із гравців Дніпра. Він підтримав думку "Футбольного вік-енду". Але після моїх аргументів, зійшлися на непослідовності Годуляна. Фол Михалика на Льопі також тягнув на червону картку. Всім же відомі рекомендації арбітрам суворо карати навіть лише за грубі дії, що можуть призвесли до травми суперника. Ну а з пенальті - там взагалі сміх. Щоправда, Дніпрові не до сміху...
До речі, Назаренко зламався і можливо пропустить матчі з греками  |
Простите, причем здесь мнение "фу" (палец не доходит писать название этой юмористической передачи с большой буквы), если они не мнение свое высказывали, а давали абсолютно ЛЖИВУЮ информацию. Ведь любому не слепому человеку видно, что Пашаев в мяч не играл. http://football.ua/video/news/80937.html
Но они дают хрен знает какой ракурс и доказывают, что там была игра в мяч, хотя ею там и пахло. Они намекали на симуляцию Нинковича, хотя ему чуть ногу не сломали. Вывод: они либо больные, либо слепые, либо обкуренные, либо наглые и гнусные лжецы. Скорее всего, последний вариант. А значит это дает людям полное основание называть эту программу "желтой". То есть, такой себе телетаблоид. Попросту "бульвар".
Фол Михалика на Лепе ИМХО не тянул на красную. Там было намерение сыграть в мяч, по крайней мере, чего у Пашаева и близко не было. И не так травмоопасно тоже. Желтая - самый раз. Это мое необъективное мнение. Но я передач не составляю, потому мне ошибаться и быть предвзятым можно.
Днепру, думаю, надо над собой смеяться, ведь даже без пенальти, которого действительно не было, у них было выиграть шансов столько же, сколько у Карпат, когда в их ворота поставили левейший пенальти (третий) в игре против Шахтера. Только почему-то скандала тогда не было... Наверное, потому что это чудо (напрашивается слово погрубее, тоже на "ч" начинающееся, но состоящее из трех букв) в перьях, в миру называемое Денисовым, не стало тиражировать.
И как Вам поведение днепропетровских "журналистов" на пресс-конференции Газзаева? Достойны ли эти люди назваться после такого журналистами? Это было больше на "быдлоту", чем журналистику.
Отредактированно Фанат Динамо (2009-10-27 23:29:08)
|
|
2009-10-27 18:58:35 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Ну як вам Вердер?Здається бременці навчились грати в оборні чи не так?!Думаю в зону ЛЧ вони потраплять, якщо не почне лихорадити, а ви як гадаєте?
|
|
2009-10-27 21:34:52 |
|
e2rd
New member
|
|
Та хватит тут поливать грязью "Футбольный Уик-Энд".На данный момент-это лучшая телепередача о футболе в Украине.. По поводу эпизода с Пашаевым и пенальти могу сказать: Красную можно было давать смело,фол очень грубый.. Пенальти..Ну в Европе бывают и более смешные пенальти назначают.Вспомните хотя-бы П.Колину и матч Чехии против Голандии ) З.ы. Болельщики Днепра,футболисты,журналисты- все они повели себя очень не достойно по отношению к Годуляну.За "такое" нужно наказывать клуб.. з.ы.ы. Виктор,как вы относитесь к каналу "Футбол" ? т.е. как вы считаете может-ли "он" стать аналогом российского НТВ+Футбол ? 
|
|
2009-10-27 22:07:12 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
e2rd написал:
Та хватит тут поливать грязью "Футбольный Уик-Энд".На данный момент-это лучшая телепередача о футболе в Украине.. По поводу эпизода с Пашаевым и пенальти могу сказать: Красную можно было давать смело,фол очень грубый.. Пенальти..Ну в Европе бывают и более смешные пенальти назначают.Вспомните хотя-бы П.Колину и матч Чехии против Голандии ) З.ы. Болельщики Днепра,футболисты,журналисты- все они повели себя очень не достойно по отношению к Годуляну.За "такое" нужно наказывать клуб.. з.ы.ы. Виктор,как вы относитесь к каналу "Футбол" ? т.е. как вы считаете может-ли "он" стать аналогом российского НТВ+Футбол ?  |
Лучшая передача о футболе в Украине начинается в понедельник в 20:00 на канале Спорт-1.
И в чем заключается поливание грязью? Только в том, что ни один уважающий себя человек больше всерьез эту передачу воспринимать не должен, а относится к ней как к аналогу The Sun.
Отредактированно Фанат Динамо (2009-10-27 23:18:04)
|
|
2009-10-27 23:14:16 |
|
kaitami
New member
|
|
Здраствуйте Виктор!
В прошлом сезоне, на одном из матчей последнего тура Германии, Вы с Шаховым разговаривали по поводу разнице мячей которые определяют чемпиона (тогда это были Волки и Баварцы), тогда Шахов рассказал о похожей ситуации только в 1992 или 1993 году, когда в последнем туре обе команды забивали поочередно решая судьбу чемпионства на последних минутах сезона. Так вот, не могли бы Вы подробнее рассказать о тех событиях, в интернете не могу найти. Спасибо!
|
|
2009-10-28 12:30:10 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Вікторе, чому ж ви непоказуєте пятничний матч Бундесліги,а я так сподівався подивитися класний матч, під ваш і А.Шахова коментар(у вас впарі класно виходить,перекажіть йомуу будь-ласка, журнал Футбол я читаю з 1998, власне завдяки цьомуу журналу я і навчився читати мені тоді було 6 років)ви молодці
|
|
2009-10-29 23:38:11 |
|
Vatsko
Member
|
|
Mixail написал:
Ясно ну всеравно спасибо Хорошо что напомнили Давно хотел узнать Ваше мнение Кого бы Вы выделили из форвардов нынешней Бундеслиги и если можно поподробнее насколько это возможно |
Мені найбільше імпонує Джеко. Йому Богом дано дуже багато. Антропометричні дані - просто фантастичні! При такому зрості він на диво чудово координований, швидкий, різкий, технічний. Прекрасно грає як головою, так і обома ногами. За потенціалом Едін - гравець великого клубу, як МЮ чи, скажімо, Мілан. Але досвіду йому ще потрібно набратися на рівні Бундесліги.
|
|
2009-11-01 20:43:17 |
|
Vatsko
Member
|
|
Gwynbleidd написал:
Эх, смотрел поначалу было интересно пока не начались странные заявление Денисова про тот или иной эпизод. А ещё этот инцидент с Бундеслигой, про который так кричали и резко обломились. И как это всё называть? Ну да ладно, Вы лучше скажите что там с Назаренко??? Неужели так всё серьёзно? Кстати спасибо Вам, Диме и Денису за Либеро. Было как всегда интересно  |
У Назіка травма стегна.
|
|
2009-11-01 20:44:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
"Товарищ" написал:
Виктор, вам не кажется что Бундеслига единственная из топ-чемпионатов, в котором сейчас нет четко определенной-команды-лидера? А есть пять-шесть примерно равноценных команд, которые борятся за чемпионство. |
За рівнем інтриги Бундесліга - неперевершена в Європі І це стосується не лише боротьби за чемпіонство, а й за зону УЄФА і за виживання.
|
|
2009-11-01 20:46:57 |
|
Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
мени теж барселоны сподобався з неданих часив, а точнише минулого сезону, коли вони усих розрывали , а вболивальныкы в один голос напивалы його! доречи де ти качав их? може там и писенка порту э  а що стосуэться нимеччини, то згоден, тильки всеодно мени здаэться що у шальке стоить найсвятковиша атмосфера у поривнянни з иншимы  в Украини такого мени здаэться мы николы недождемся... хотив бы житы у нимеччини, так, можлыво у кыэви теж круто жити але всеж якщо нимеччина, то яке мисто?  |
Гімн Барси: http://www.zaycev.net/pages/2698/269836.shtml
Я жив у Німеччині місяць під час ЧС-2006. Побував на всіх стадіонах ЧС, окрім Дортмунда (але на ньому був раніше). Після цього поглянув на Бундеслігу уже новим поглядом. Вона стала наче рідною  Жив у Франкфурті. Класне місто. Але дуже хотілося додому. У Києві жити краще. Тут є борщ і сало. А якщо потрібно, то й братвюрст, нюрнбергські ковбаски і смачний кеговий Пауланер 
|
|
2009-11-01 20:54:15 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
По-моему, Джеко, максимум до конца сезона ещё играть в Вольфсбурге, а потом уход в более сильный клуб, вам так не кажется?
|
|
2009-11-01 20:57:57 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
Да, в Нюрнберге очень вкусные колбаски возле стадиона(насколько я помню продают) А вы в совершенстве владеете немецким?
|
|
2009-11-01 21:01:25 |
|
Vatsko
Member
|
|
"Товарищ" написал:
Виктор, что можете сказать по нынешней сборной Германии? Чего от неё можно ожидать на мундиале, ведь Германия на чм 2002 была в финале, и если бы не трагедия в 2006, тоже вышла бы в финал. Кстати, а что Баллак с его игрой делает в сборной?! |
Ну ви ж знаєте відому приказку... Німці ж завжди перемагають  Насправді, у Льова знову чудова команда. У нього величезний вибір гравців і найважливіше вибрати саме правильні кандидатури. Наприклад, є нюанси з атакою. З одного боку Клозе і Польді на великих форумах свою роботу виконували. З іншого - не зрозуміло, чому Льов ігнорує Кісслінга. Баллак - це стабілізатор гри середньої лінії команди. Він - колосальний авторитет як для партнерів, так і для суперників, суддів.На мій смак, Міхаель зараз показує добротний зрілий футбол. Не якийсь надзичайний, а саме потрібний його командам - Челсі і збірній.
|
|
2009-11-01 21:01:42 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
Да, но почему Лёв не вызывает Фрингса? Скорее, не побеждают, а останавливаются в шаге, а то и в полушаге от победы, как ни обидно
|
|
2009-11-01 21:05:42 |
|
Vatsko
Member
|
|
Каталонець написал:
Ну як вам Вердер?Здається бременці навчились грати в оборні чи не так?!Думаю в зону ЛЧ вони потраплять, якщо не почне лихорадити, а ви як гадаєте? |
З одного боку стабільність складу зараз - козир Вердера. З іншого, одна-дві травми - і Вердеру капут? Про такі команди потрібно робити висновки в середині другого кола. Пригадайте приклади Баєра, Хоффенхайма минулого сезону. Схожі моменти, чи не так?
Роботу Шаафа над грою команди в обороні видно неозброєним оком. І тут хочеться зробити компліменти тренеру, стосовно якого минулого сезону часто вживали слово "застій".
|
|
2009-11-01 21:08:17 |
|
Vatsko
Member
|
|
e2rd написал:
з.ы.ы. Виктор,как вы относитесь к каналу "Футбол" ? т.е. как вы считаете может-ли "он" стать аналогом российского НТВ+Футбол ?  |
Я чудово ставлюся до телеканалу "Футбол". Серйозно без жартів і іронії. У мене є хороші приятелі, що працюють на цьому каналі. Я радий, що в Україні з*явився такий канал (а точніше - скоро вже два канали). Чесно кажучи, я дуже люблю конкуренцію. Конкуренція - стимул для прогресу, для зросту. А про "аналоги" зараз говорити занадто рано. Не можна порівнювати по-перше історію і досвід НТВ, а по-друге ресурси росіян. Поживемо-побачимо.
|
|
2009-11-01 21:12:42 |
|
Vatsko
Member
|
|
kaitami написал:
Здраствуйте Виктор!
В прошлом сезоне, на одном из матчей последнего тура Германии, Вы с Шаховым разговаривали по поводу разнице мячей которые определяют чемпиона (тогда это были Волки и Баварцы), тогда Шахов рассказал о похожей ситуации только в 1992 или 1993 году, когда в последнем туре обе команды забивали поочередно решая судьбу чемпионства на последних минутах сезона. Так вот, не могли бы Вы подробнее рассказать о тех событиях, в интернете не могу найти. Спасибо! |
Це була кінцівка сезону 91-92. За перемогу тоді давали ще 2 очки. Перед останнім туром три команди мали по 50 очок: Франкфурт (різниця м*ячів +36), Штуттгарт (+27) і Дортмунд (+18). Тобто у випадку позитивних результатів для усіх клубів, Франкфурт нереально було наздогнати. В останньому турі Дортмунд виходить вперед у матчі з Дуйзбургом уже на 9-й хвилині (таким чином, очолює онлайн таблицю). Штуттгарт спочатку пропускає у Леверкузені, ще до перерви зрівнює рахунок. А за 2 хвилини до фінального свистка Гвідо Бухвальд забиває м*яч, що виводить швабів уперед (на першу сходинку в таблиці. На той момент Франкфурт у Ростоку тримають рахунок рівним 1:1. У Франкфурта є 2 хвилини, щоби забити і вирвати чемпіонство за різницею м*ячів. Але забити на 90-й хвилині вдалося Ганзі.
Таким чином, Франкфурт фінішував третім. А Штуттгарт, набравши по 52 очки з Дортмундом, став чемпіоном завдяки кращій різниці м*ячів.
|
|
2009-11-01 21:33:25 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Лучшая передача о футболе в Украине начинается в понедельник в 20:00 на канале Спорт-1.
|
Неправда ваша. Цю передачу ще вилизувати і вилизувати. Поки що вона дуже далека до епітету "хороша".
|
|
2009-11-01 21:35:12 |
|
Vatsko
Member
|
|
Каталонець написал:
Вікторе, чому ж ви непоказуєте пятничний матч Бундесліги,а я так сподівався подивитися класний матч, під ваш і А.Шахова коментар(у вас впарі класно виходить,перекажіть йомуу будь-ласка, журнал Футбол я читаю з 1998, власне завдяки цьомуу журналу я і навчився читати мені тоді було 6 років)ви молодці |
Перекажу Андрієві ваші вітання. У п*ятницю гру не показували, оскільки наразі хочемо трохи відпочити від Герти 
|
|
2009-11-01 21:37:00 |
|
Vatsko
Member
|
|
"Товарищ" написал:
По-моему, Джеко, максимум до конца сезона ещё играть в Вольфсбурге, а потом уход в более сильный клуб, вам так не кажется? |
Я думав, що він уже цього літа покине Бундеслігу. Єдине, чого я хочу від Джеко, щоби Бундеслігу він змінив тільки на Челсі 
|
|
2009-11-01 21:38:58 |
|
Vatsko
Member
|
|
"Товарищ" написал:
Да, но почему Лёв не вызывает Фрингса? Скорее, не побеждают, а останавливаются в шаге, а то и в полушаге от победы, как ни обидно |
Він хотів викликати Фрінгса на ідготовку до Росії. Але Торстен зламався. До того ж, нинішній Рольфес примушує десь трохи забувати про Фрінгса.
|
|
2009-11-01 21:41:17 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
|
Неправда ваша. Цю передачу ще вилизувати і вилизувати. Поки що вона дуже далека до епітету "хороша". |
Вам видней Но не нужно ведь унижать украинское ТВ настолько, чтоб считать лживое г..о за лучшую передачу А больше и выбора нет.
Виктор, а Вы следите за аргентинским чемпионатом? 
Отредактированно Фанат Динамо (2009-11-01 22:26:25)
|
|
2009-11-01 22:02:55 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Vatsko написал:
"Товарищ" написал:
По-моему, Джеко, максимум до конца сезона ещё играть в Вольфсбурге, а потом уход в более сильный клуб, вам так не кажется? |
Я думав, що він уже цього літа покине Бундеслігу. Єдине, чого я хочу від Джеко, щоби Бундеслігу він змінив тільки на Челсі  |
Почему именно на Челси?
|
|
2009-11-01 22:23:35 |
|