Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
кто для вас является лучшим игроком всех времён!? |
Кожен час дарує свого героя. І я не готовий назвати кращого гравця всіх часів, оскільки маю великі сумніви, що "зірки" 50-80-х сяяли б і в сучасному футболі.
|
|
2009-10-24 22:50:09 |
|
Vatsko
Member
|
|
andrew1996 написал:
Тобто щоб бути коментатором потрібно мати хоч якусь журналістську освіту? |
Зовсім ні. Вибачте, але я не можу дати чітку відповідь на це запитання. У мене є своя думка з цього приводу - комплекс бажаних чеснот, - проте наразі я не вважаю, що буде правильно її висловлювати. Можу сказати, що найважливіше - бездоганне знання мови.
|
|
2009-10-24 23:10:10 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Vatsko написал:
aqvafreska написал:
я ще знайшов що вин грав у Осери, тыльки там вин був захисником. Якщо вин розпочав грати на професийному ривни у 26 рокив, цикаво у якому першому клуби вин розпочав професыйну карьеру! А тощо лише за дебрецен миг пограти у ЛЧ я думаю и це для нього файно, так як вин маэ усвидомлювати що саме у ЛЧ вин може засвитытысь у Эвропи и звернуты увагу клубив кращих чемпионатив ниж угорщини, ты можлыво теж був бы непроты пограты у ЛЧ хоч и за саму слабеньку команду з 32, пожиты футбольным життям, чи не так?) Взяты тогож Али Сисоко, грав соби у 2 дывизиони франции, якось попав до португалии, выдилявся у сетубали через що його и ришыв придбати порту ну там ще факт що порту був потрибен ливый захистник, ну рич не в тому, саме за выступамы в ЛЧ вин и превернув увагу до топ клубив Эвропы, и зараз вин вважаэться одным з найкращих ливых захистныкив у свити, я гадаю що це просто казка для Али та и вин мабуть теж так гадаэ, так як гадаты, може це певный збиг обставин чи може це доля? |
В Осері він не грав. http://www.weltfussball.de/spieler_prof ... coulibaly/ Звичайно, у ЛЧ мріє пограти кожен. Що таке доля? Доля - це певний збіг обставин! Можна ж так сказати?  |
ну напевно можно и так сказаты:)
|
|
2009-10-24 23:22:54 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Викторе, тоби не здаеться що у нимеччини сама класна атмосфера знаходиться на стадиони у гельзеркирхени?) Доречи, ти незнашь що то лунаэ за музыка коли забываэ Шальке-04 гол?
|
|
2009-10-25 22:01:43 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, Вы не знаете, Денисов, случайно, и некоторые его журналисты не больные на голову? У меня именно такое впечатление сложилось после того, как в Интернете посмотрел их трактовку эпизода Нинкович-Пашаев.
|
|
2009-10-26 01:08:07 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
В какой-то мере поддерживаю предыдущий вопрос) И еще от меня: Почему Бавария не может найти свою игру и натужно играет? Вроде-бы все у команды есть. Но... Понакупали форвардов, а толку? Загубили Полди, Клозе... Но чем Бундеслига интересна-так это тем, что абсолютно непредсказуема, а то смотришь на наш чемпионат,и понимаешь, что по-сравнеию с Динамо и Шахтером остальные просто в пропасти...
|
|
2009-10-26 01:46:47 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Да, меня Денисов тоже достал. У нас в стране должна быть передача типа Уик-энда, но только не зависимая ни от кого. Виктор, а вы эту галиматью тоже смотрите? Даже если в том эпизоде Пашаев и сыграл в мяч всёравно он действовал грубо и только за эту попытку был удалён и я считаю правильно. Посмотрел бы я что сказал Денисов если бы так в мяч сыграли против игроков Шахтёра
Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-26 10:26:47)
|
|
2009-10-26 10:22:31 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
Кстати, как вам ударчик Бордона во вчерашнем матче?! Таким выстрелом убить можно. Но все-же, это уже далеко не первый раз, вот эти вот судейки портят игры. Честно говоря, когда смотрю на такие "шедевры", выть хочется. Просто убивают игру.
|
|
2009-10-26 13:08:34 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
aqvafreska написал:
Викторе, тоби не здаеться що у нимеччини сама класна атмосфера знаходиться на стадиони у гельзеркирхени?) Доречи, ти незнашь що то лунаэ за музыка коли забываэ Шальке-04 гол? |
Не позорьтесь, добавьте украинскую раскладку клавиатуры или пишите русским языком. Не знаю как моему тёзке - комментатору, а мне лично противно! Хотя и не моё это дело.
|
|
2009-10-26 14:38:17 |
|
Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
Викторе, тоби не здаеться що у нимеччини сама класна атмосфера знаходиться на стадиони у гельзеркирхени?) Доречи, ти незнашь що то лунаэ за музыка коли забываэ Шальке-04 гол? |
У Німеччині вибирати найкращу атмосферу на стадіонах - справа невдячна. Там у всіх дуже висока культура вболівання. Якщо цікавий мій смак, то найбільше подобається Дортмунд. І дуже подобається Альянц-Аріна у Мюнхені.
У музику не вникав. Поки що. Мені дуже подобався минулосезонний "тор-гімн" Баварії "Zillertaler Hochzeitsmar". Закачав собі у мобільний і розважаю сина, коли той вередує. Він чомусь обожнює цю мелодію, а також гімн Барселони 
Отредактированно Vatsko (2009-10-26 21:51:47)
|
|
2009-10-26 21:49:05 |
|
Mixail
Member
|
|
Добрый вечер Виктор Такой вопрос Кого Вы считаете главным фаворитом нынешнего чемпионата Португалии И если можно назовите самых на ваш взгляд заметных футболистов этого первенства на данный момент Заранее спасибо
|
|
2009-10-26 21:51:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, Вы не знаете, Денисов, случайно, и некоторые его журналисты не больные на голову? У меня именно такое впечатление сложилось после того, как в Интернете посмотрел их трактовку эпизода Нинкович-Пашаев. |
У кожної людини, пов*язаної з футболом, є своє бачення того, чи іншого епізоду... Щойно дискутував з приводу "годулянщини" з одним із гравців Дніпра. Він підтримав думку "Футбольного вік-енду". Але після моїх аргументів, зійшлися на непослідовності Годуляна. Фол Михалика на Льопі також тягнув на червону картку. Всім же відомі рекомендації арбітрам суворо карати навіть лише за грубі дії, що можуть призвесли до травми суперника. Ну а з пенальті - там взагалі сміх. Щоправда, Дніпрові не до сміху...
До речі, Назаренко зламався і можливо пропустить матчі з греками 
|
|
2009-10-26 21:59:55 |
|
Vatsko
Member
|
|
"Товарищ" написал:
В какой-то мере поддерживаю предыдущий вопрос) И еще от меня: Почему Бавария не может найти свою игру и натужно играет? Вроде-бы все у команды есть. Но... Понакупали форвардов, а толку? Загубили Полди, Клозе... Но чем Бундеслига интересна-так это тем, что абсолютно непредсказуема, а то смотришь на наш чемпионат,и понимаешь, что по-сравнеию с Динамо и Шахтером остальные просто в пропасти... |
Мені здається, що проблеми Баварії в атаці йдуть насамперед від перенасиченості людей у цій лінії. Ніхто із форвардів не почувається впевнено. Ніхто не знає, чи гратиме він наступний матч. З психологічної точки зору це дуже серйозно пригнічує.
От дивлюсь зараз на Штуттгарт... Ну все є у команди. Возять-возять суперника, б*ють-б*ють... А забити не можуть... Гомеса не вистачає. Там він був царем. Він знав, що зіграє у будь-якому стані. А партнери знали, що Маріо в потрібний час ногу чи голову перед воротами підставить.
|
|
2009-10-26 22:05:22 |
|
Vatsko
Member
|
|
Gwynbleidd написал:
У нас в стране должна быть передача типа Уик-энда, но только не зависимая ни от кого. Виктор, а вы эту галиматью тоже смотрите? |
Для вас - "галіматья", а для Донецька - правда і незаангажованість (там - заангажований Суркісом той, хто критикує Шахтар). Повірте, у нас в країні передача на зразок "Вік-енда" на загальнонаціональному каналі якщо і з*явиться, то дуже нескоро. І маю величезні сумніви, що вона буде незаангажованою... А "галіматья" - це серіали, всілякі "букіни-шмукіни", котрі, на відміну від якісної футбольної передачі, коштують недорого, а рейтинг дають на порядок вищий.
|
|
2009-10-26 22:13:41 |
|
Vatsko
Member
|
|
Mixail написал:
Добрый вечер Виктор Такой вопрос Кого Вы считаете главным фаворитом нынешнего чемпионата Португалии И если можно назовите самых на ваш взгляд заметных футболистов этого первенства на данный момент Заранее спасибо |
Доброго вечора! У мене немає змоги дивитися чемпіонат Португалії. І, хоча фаворити там традиційні, я з вашого дозволу хотів би ухилитись від детальної відповіді на це запитання. От про Бундеслігу - скільки завгодно 
|
|
2009-10-26 22:16:44 |
|
Mixail
Member
|
|
Ясно ну всеравно спасибо Хорошо что напомнили Давно хотел узнать Ваше мнение Кого бы Вы выделили из форвардов нынешней Бундеслиги и если можно поподробнее насколько это возможно
|
|
2009-10-26 22:28:20 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Vatsko написал:
Gwynbleidd написал:
У нас в стране должна быть передача типа Уик-энда, но только не зависимая ни от кого. Виктор, а вы эту галиматью тоже смотрите? |
Для вас - "галіматья", а для Донецька - правда і незаангажованість (там - заангажований Суркісом той, хто критикує Шахтар). Повірте, у нас в країні передача на зразок "Вік-енда" на загальнонаціональному каналі якщо і з*явиться, то дуже нескоро. І маю величезні сумніви, що вона буде незаангажованою... А "галіматья" - це серіали, всілякі "букіни-шмукіни", котрі, на відміну від якісної футбольної передачі, коштують недорого, а рейтинг дають на порядок вищий. |
Эх, смотрел поначалу было интересно пока не начались странные заявление Денисова про тот или иной эпизод. А ещё этот инцидент с Бундеслигой, про который так кричали и резко обломились. И как это всё называть? Ну да ладно, Вы лучше скажите что там с Назаренко??? Неужели так всё серьёзно? Кстати спасибо Вам, Диме и Денису за Либеро. Было как всегда интересно 
Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-26 22:47:43)
|
|
2009-10-26 22:43:09 |
|
mixali4
New member
|
|
Gwynbleidd написал:
Да, меня Денисов тоже достал. У нас в стране должна быть передача типа Уик-энда, но только не зависимая ни от кого. Виктор, а вы эту галиматью тоже смотрите? Даже если в том эпизоде Пашаев и сыграл в мяч всёравно он действовал грубо и только за эту попытку был удалён и я считаю правильно. Посмотрел бы я что сказал Денисов если бы так в мяч сыграли против игроков Шахтёра |
Я бы глянул на лицо Денисова если бы под него таким же макаром подьехали, пришлось бы удобрения со штанов вытряхивать)))))) Виктор мне интересно ваше мнение насчет судейства Годуляна, это договорняк или просто очередной "неудачный матч " Годуляна??? Просто как по мне он просто сам по себе не совсем адекватен))
|
|
2009-10-26 22:45:43 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
Виктор, вам не кажется что Бундеслига единственная из топ-чемпионатов, в котором сейчас нет четко определенной-команды-лидера? А есть пять-шесть примерно равноценных команд, которые борятся за чемпионство.
|
|
2009-10-26 23:19:18 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Ну ось я й до вас добрався.ШАНОВНИЙ ВІКТОРЕ ДЯКУЮ ЩО ВИ ТАКИЙ КЛАСНИЙ,ЧЕСНО КАЖУЧИ ЩЕ 3 РОКИ ТОМУ МЕНІ НЕ ЦІКАВА БУЛА БУНДЕСЛІГА,АЛЕ ПОТІМ В МЕНЕ ЗЯВИЛИСЯ ВАШІ КАНАЛИ,І Я ПОЧУВ ВАШ КОМЕНТАР МАТЧУ ШАЛЬКЕ-БАЙЕР(07/08)І ТЕПЕР ЯНЕ ПРОПУСКАЮ ІГРИ ЦЬОГО ЧЕМПІОНАТУ,А ЯК ВИ КОМЕНТУЕТЕ З ШАХОВИМ-ЦЕ ПРОСТО БОМБА,НАВІТЬ ЗДАЕТЬСЯ ЩО ПІД ВАш КОМЕНТАР Я ДИВИВСЯ Б НАВІТь УКР ЧЕМП(ХОЧА НАВРЯД ЧИ,ЧЕМП ОТСТОЙНИЙ)НЕ ХВОРАЙТЕ ЯК ЦЕ БУЛО НЕДІЛЮ НАЗАд І УДАЧІ
|
|
2009-10-26 23:39:35 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Боже Вікторе ви чули як коментують на ФУТБОЛІ??!!НА СУРЖИКУ!!!!!!!!!!!!!!!!Дейте ім майстер-клас, а то я змушений без звуку дивитися улюблену Барсу
|
|
2009-10-26 23:52:02 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Mixail написал:
Добрый вечер Виктор Такой вопрос Кого Вы считаете главным фаворитом нынешнего чемпионата Португалии И если можно назовите самых на ваш взгляд заметных футболистов этого первенства на данный момент Заранее спасибо |
Фаворитом щас считается полюбе Бенфика, как они разрывают соперников это надо видеть! но а чемпионом станет всеравно Порту - 5 раз подряд 
|
|
2009-10-27 10:38:06 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Vatsko написал:
aqvafreska написал:
У Німеччині вибирати найкращу атмосферу на стадіонах - справа невдячна. Там у всіх дуже висока культура вболівання. Якщо цікавий мій смак, то найбільше подобається Дортмунд. І дуже подобається Альянц-Аріна у Мюнхені.
У музику не вникав. Поки що. Мені дуже подобався минулосезонний "тор-гімн" Баварії "Zillertaler Hochzeitsmar". Закачав собі у мобільний і розважаю сина, коли той вередує. Він чомусь обожнює цю мелодію, а також гімн Барселони  |
мени теж барселоны сподобався з неданих часив, а точнише минулого сезону, коли вони усих розрывали , а вболивальныкы в один голос напивалы його! доречи де ти качав их? може там и писенка порту э  а що стосуэться нимеччини, то згоден, тильки всеодно мени здаэться що у шальке стоить найсвятковиша атмосфера у поривнянни з иншимы  в Украини такого мени здаэться мы николы недождемся... хотив бы житы у нимеччини, так, можлыво у кыэви теж круто жити але всеж якщо нимеччина, то яке мисто? 
|
|
2009-10-27 10:49:32 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Каталонець написал:
Боже Вікторе ви чули як коментують на ФУТБОЛІ??!!НА СУРЖИКУ!!!!!!!!!!!!!!!!Дейте ім майстер-клас, а то я змушений без звуку дивитися улюблену Барсу |
згоден, колы там йде якийсь класный матч, и його коментуэ чи малиновський чи тынгаэв з морозом то краще зменшиты звук, до панасюка звик, тингаэва теж можна послухаты особливо колы вин у гумори! и без мороза 
ось через мисяць видбудеться класико у испании, цикаво кому дистанеться коментувати такий мега-матч!
Отредактированно aqvafreska (2009-10-27 14:19:27)
|
|
2009-10-27 10:56:19 |
|
"Товарищ"
Member
|
|
Виктор, что можете сказать по нынешней сборной Германии? Чего от неё можно ожидать на мундиале, ведь Германия на чм 2002 была в финале, и если бы не трагедия в 2006, тоже вышла бы в финал. Кстати, а что Баллак с его игрой делает в сборной?!
|
|
2009-10-27 13:16:00 |
|