aqvafreska
Member
|
|
Кто вам нравится больше как игрок Лучо или Лисандро?) и как думаешь, кто в ближайшее время станет лидером, иконой Порту?
|
|
2009-10-07 23:06:56 |
|
Vatsko
Member
|
|
shakhtar08 написал:
Все верно, нужно возвращатся к этой теме после перечисленных матчей. Но по поводу матча через две недели. Меня лично растроил вылет Зе Ро (неопределено) и Петрича (два месяца.). Непредставляю себе HSV без этих исполнителей, особенно Зе Ро. Не из-за симпатий к Гамбургу (у меня симпатии ко всем клубам БЛ),а из-за желания увидеть настоящий Гамбург этого сезона (настоящий на данный момент) против такого же Байера. Жаль не увижу...  |
Давайте бодай із Зе Роберту я вас заспокою: цього тижня він проходить реабілітацію у Мюнхені, а вже з понеділка приєднається до тренувань Гамбурга. Тому будемо сподіватися, що найсильніша пара центральних хавбеків Бундесліги до дуже важливого поєдинку підійде в ідеальній готовності. А от Петрича дійсно шкода... Велика його цінність - вміння забивати потрібні м*ячі у великих матчах. Берг поки що навіть і близько не дотягує до цього рівня.
|
|
2009-10-07 23:37:28 |
|
Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
Кто вам нравится больше как игрок Лучо или Лисандро?) и как думаешь, кто в ближайшее время станет лидером, иконой Порту? |
У Порту однозначно - Лучо. Техніка, розум, атлетичність, бійцівські якості, харизма - все при ньому. У ниніщньому сезоні я бачив Порту лише раз - в ЛЧ проти Челсі. Мені дуже сподобався Фредді Гуарін. А взагалі, іконою нинішнього Порту уже зараз можна називати Жезуалдо Феррейру. "Вони продають, а він працює" 
|
|
2009-10-07 23:42:35 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Vatsko написал:
aqvafreska написал:
Кто вам нравится больше как игрок Лучо или Лисандро?) и как думаешь, кто в ближайшее время станет лидером, иконой Порту? |
У Порту однозначно - Лучо. Техніка, розум, атлетичність, бійцівські якості, харизма - все при ньому. У ниніщньому сезоні я бачив Порту лише раз - в ЛЧ проти Челсі. Мені дуже сподобався Фредді Гуарін. А взагалі, іконою нинішнього Порту уже зараз можна називати Жезуалдо Феррейру. "Вони продають, а він працює"  |
ну в этом году увидите ещё один матч порту, только уже на драгау и там будут празднывать победу драконы в матче с челси! "іконою нинішнього Порту уже зараз можна називати Жезуалдо Феррейру. "Вони продають, а він працює" " - отлично сказано! , но а что касается лидера то думал назвёте Халка:) , а что касается Гуарина, то это покаместь игрок ближнего резерва, ну и как вы уже говорили о нём в матче против челси "роботяга"!
|
|
2009-10-08 11:48:31 |
|
aqvafreska
Member
|
|
вот если говорить о технике в большом футболе! вот к примеру иньеста, хави неделают таких мега финтов как к.роналду но считаются на поле технарями не меньше чем он, правильнож? так что в современном футболе щас больше ценится, какая работа с мячём, аля-иньеста или аля-криштиано? или быть может это зависит ещё смотря за какую и на какой команду и позиции играет игрок? очень хочется услышать твоё мнение!) и ещё хочеться узнать кто симпатизирует тебе в современом футболе?)
Отредактированно aqvafreska (2009-10-08 18:44:40)
|
|
2009-10-08 12:13:00 |
|
vasylyk
New member
|
|
вітя здоров, классний дует у вас виходить з шаховим, бакланите по темі і в міру корисної інфи та аналітики. в мене питання по моєму улюбленному клубу в бундеслізі - боруссії дортмунд. клопп мені симпатичний як тренер, але в нього немає досвіду роботи з великими клубами і як робити команду здатну боротися за салатницю він навряд чи знає. питання - амбіціїї клуба відповідають кадровим можливостям і авторитету клоппа, чи клопп це фігура тимчасова, яка повинна стабілізувати гру боруссії, а на великі справи (салатниця, ліги чемпиіноів) команду поведе вже інший наставник?
|
|
2009-10-09 13:24:00 |
|
Dynzheka
Member
|
|
Здраствуйте! А ви дивилися 1/4 молодыжного чемпіонату світу до 21 року матч Італія - Угорщина ? Дуже класний матч! Рекомендую дивитися з 50 хвилини!
_______________________________________ Україна чемпіон!
|
|
2009-10-10 11:25:57 |
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru |
|
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Там не матч, а рубка была 
|
|
2009-10-10 13:24:11 |
|
Wiggum
Member
|
|
Виктор, поздравляю Вас и всех болельщиков сборной с этой победой!
Но главные вопрос: все таки англичане слили матч или просто не настроились как следует?
Как вам Шевченко ? а Ракицкий?
|
|
2009-10-10 22:19:28 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Wiggum написал:
Но главные вопрос: все таки англичане слили матч или просто не настроились как следует?
Как вам Шевченко ? а Ракицкий? |
и тебя с победой! Если ты видел матч то наверное заметил как все игроки сб. Англии нервничали, особенно Руни, а Капелло после поединка вообще слюной на рефери брызгал. Так матчи не сливают точно. Просто это удаление кипера испортило все планы тренера и ему пришлось убрать Леннона, который, думаю, доставил бы нам не мало проблем. К счастью нам тоже повезло с рикошетом от Коула. Ну, как говориться - везет сильнейшим. Первый тайм - просто сказка, жаль у нас вечная проблема - это физика. Даёшь Газаева в тренеры сб. Украины 
Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-10 22:52:04)
|
|
2009-10-10 22:51:32 |
|
|
УРАААААААААА!!!ВСЕХ поздравляю, и присоединяюсь ко всем поздравлениям)))замечательная игра....просто фантастика...даже не смотря на не забитый Шевой пенальти...!Милик хорош, центр обороны дебютировал замечательно...да и все вообщем хороший матч провели...отдельное спасибо связке Назаренко - Коул...ПОРАДОВАЛИ!!!))))ВСЕМ хорватам на зло....!!!!)))
пс...хотя если чесно както вяло, слабовато физически и не сконцентрировано выглядела Англия...Френки Лампард Никакой, Стиви тяжело бегал(да и дышал как астматик)), итд...только Вейн боролся...Виктор, прокоментируйте пожалуйсто???)
ВСЕХ болельщиков НАШЕЙ сборной еще раз с победой...как говориться(и как бы это банально не звучало), это наша общая победа, и празднывать нам ее всем вместе!!!)))еще раз УРАУРАУРА!СЛАВА УКРИНЕ!!!!
|
|
2009-10-11 02:25:56 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
На рахунок злиття - не злиття... Гадаю, основна заслуга України у тому, що скористались грою англійців у півноги. Адже знаючи можливості, скажемо, Руні чи Лемпарда, чи того ж Джонсона, багато м'ячей вони не наздогоняли, випускали за бокову, просто відпускали. Так, арбітр "зплутав карти" дружині Капелло, але це більше, ніж гра акторів, бо я не пригадаю такої гри сбірної Англії, коли після кожного підкату тиснули один одному руки, особливо Руні... Але ось якби ми не забили, а забив Лемпард в першому таймі, тоді вже я не знаю, що було б...
В нас як злиття трактують... "Суркіс розібрався", але тут ні про які грошові компенсації йти мова не може. А ось залишити хорватів поза ЧМ 2010 при тому, що у двох "особистих" матчах англійці накидали їм дев'ять м'ячів - це компенсація зповна . І це дуже по спортивному, як на мене.
Отредактированно BuTbKa (2009-10-11 09:10:40)
|
|
2009-10-11 09:06:29 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Халк самый дорогой и звёздный игрок в португальской лиге суарес! как вам вообще этот игрок, и каково вы видите в нём будущее? ___________________
и что касается украины! кого бы вы хотели увидеть в соперниках украины в плей оф и кто будет самым лёгким соперником, как вы считаете?
|
|
2009-10-11 22:03:52 |
|
Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
вот если говорить о технике в большом футболе! вот к примеру иньеста, хави неделают таких мега финтов как к.роналду но считаются на поле технарями не меньше чем он, правильнож? так что в современном футболе щас больше ценится, какая работа с мячём, аля-иньеста или аля-криштиано? или быть может это зависит ещё смотря за какую и на какой команду и позиции играет игрок? очень хочется услышать твоё мнение!) и ещё хочеться узнать кто симпатизирует тебе в современом футболе?) |
"Техніка" у футболі - дуже широке поняття, куди входить маса різноманітних елементів. І, звичайно, позиція на полі відіграє колосальну роль у можливості і доцільності демонстрування гравцем тих чи інших елементів техніки. Стосовно футболістів, чия гра мені симпатична, - таких багато. 
|
|
2009-10-12 14:10:32 |
|
Vatsko
Member
|
|
vasylyk написал:
вітя здоров, классний дует у вас виходить з шаховим, бакланите по темі і в міру корисної інфи та аналітики. в мене питання по моєму улюбленному клубу в бундеслізі - боруссії дортмунд. клопп мені симпатичний як тренер, але в нього немає досвіду роботи з великими клубами і як робити команду здатну боротися за салатницю він навряд чи знає. питання - амбіціїї клуба відповідають кадровим можливостям і авторитету клоппа, чи клопп це фігура тимчасова, яка повинна стабілізувати гру боруссії, а на великі справи (салатниця, ліги чемпиіноів) команду поведе вже інший наставник? |
Вітаю! На жаль, Дортмунд був великим клубом колись... Зараз це абсолютний середняк, який не став банкрутом виключно завдяки таланту свого нового керівництва. Відтак, амбіції Дотрмунда абсолютно відповідають як фінансовим, так і кадровим його можливостям. Найближчим часом тільки диво зможе вивести БВБ у зону ЛЧ. Про чемпіонство я навіть думати не хочу. Клопп - людина дуже цікава. У нього надзвичайний шарм. Його дуже люблять вболівальники, жуналісти, телевізійники. Він не приховує своїх емоцій, він - відкрита людина. І, як на мене, для такого клубу як Дортмунд, де вболівальники - це все, а надзвичайних турнірних завдань завдань керівництво не ставить, кращої кандидатури годі придумати. Якщо ж фантазувати про великі здобутки... Дортмунду потрібен Магат 
|
|
2009-10-12 15:37:20 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Виктор, а почему Александра Михайлюка с Вами на Либеро никогда нет? Или 4 дискутирующих комментатора одновременно это много? Хотелось бы и его послушать.
Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-12 16:43:18)
|
|
2009-10-12 16:42:06 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Как вам Шевченко ? а Ракицкий? |
Вітаю всіх! Перемога велика. Але історичною я поки що її б не називав. От перемога за сумою двох матчів у плей-офф буде по-справжньому історичною 
Свою думку про гру збірної ми висловили у програмі "Ліберо". Шевченка не торкались (наша збірна взагалі зараз не дозволяє переходити на особистості як важелі досягнення результату). Андрій після переходу до Динамо почав грати у дуже старанний футбол. Востаннє такого Шеву у збірній я особисто можу пригадати в домашньому матчі проти Італії у відборі на Євро-09. Видно було, що у нього є авторитет в тому числі і в очах суперників. Видно було, що Шева залишається дуже важливим гравцем для нашої команди.
Ракицький. Судячи з інформації, яку я маю про його людські якості ( гравецькі він на полі показує - це всі бачать), ми зараз спостерігаємо за сходженням нової зірки українського футболу. Дай Боже, щоби травми оминули його, а успіхи все-таки не затьмарили голову. В успіхи я вірю.
|
|
2009-10-12 21:53:51 |
|
Vatsko
Member
|
|
aqvafreska написал:
Халк самый дорогой и звёздный игрок в португальской лиге суарес! как вам вообще этот игрок, и каково вы видите в нём будущее? ___________________
и что касается украины! кого бы вы хотели увидеть в соперниках украины в плей оф и кто будет самым лёгким соперником, как вы считаете? |
Я не палкий шанувальник португальської ліги, але Халка найзірковішим не називав би. Для Порту він поки що - хороша інвестиція коштів, яка незабаром може принести серйозні дивіденти. Атлетичний, швидкий, хороший з м*ячем. З віком і досвідом прийде стабільність і хороший контракт в хорошому клубі. Тільки-от чомусь здається, що не ТОП-клубі.
Стосовно України, не хочу зустрічі з Росією. Франція і Португалія також не бажані. З іншими ми фактично рівні.
|
|
2009-10-12 22:01:23 |
|
Vatsko
Member
|
|
Gwynbleidd написал:
Виктор, а почему Александра Михайлюка с Вами на Либеро никогда нет? Или 4 дискутирующих комментатора одновременно это много? Хотелось бы и его послушать. |
Ну, до такого поняття, як "сообразить на троих" на пострадянському просторі і досі тепле ставлення  А якщо "соображають" на чотирьох, то це вже - "Прожектор Пэрисхилтон" 
|
|
2009-10-12 22:03:13 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Вікторе, приїздить до нас у Крим. В нас +24 вдень .
Швидше вам одужати!
|
|
2009-10-17 20:20:37 |
|
Лена
Member
|
|
Співчуваю з приводу голосу Невже нема у студії когось, хто б вам підновив би набої, чи, точніше, гарячий чай?.. Одужуйте швидше! --- Між іншим, "у оперативному режимі" поновити здатнійть до нормального мовлення дуже допомагає коньяк із чарячим чаєм: по ковточку того і іншого, спочатку алко, потім гаряче - тоді зв"язки на первний час "поновлюються", можна розмовляти і навіть співати. Але - я так розумію, що два матчі поспіль так "лікуватися" важко з огляду на необхідність тверезо ставитися до професійного обов"язку Той самий метод у розумних межах гарний перед нанесенням основних ліків на хворе горло - воно прогріває теплі тканини, ліки більше всмоктуються. Ще - особисто мені - дуже гарно лікує горло шарфик Вест Хему, але не думаю, що вам воно підійде === Бажаю міцного здоров"я!
|
|
2009-10-17 21:30:33 |
|
aqvafreska
Member
|
|
а я сначала непонял что это с голосом, ну потом допетрав) с гари потером было конешно круто!)))
|
|
2009-10-17 22:57:01 |
|
Vatsko
Member
|
|
Дякую всім за турботу! Дуже приємно... Ще раз перепрошую, але щось змінити можливості не було. Чай, на жаль, не допоміг... Схожа проблема у мене була в минулому сезоні - банально під час матчу зник голос без жодних інших проявів застуди. Лікарі прописали серйозний курс лікування (алкоголь, шоколад, газовані напої - категорично заборонені, до речі ) і 7 днів заборонили говорити (за нагальної потреби - шепіт) і виходити на холодне повітря. Тепер з острахом чекаю понеділка і візиту до лікаря. Зараз ніхто із нас не може дозволити собі "тижневої відпустки" - ігри щодня.
Отредактированно Vatsko (2009-10-17 23:17:23)
|
|
2009-10-17 23:17:00 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Выздоравливайте поскорее! 
|
|
2009-10-17 23:56:38 |
|
Matadorr
New member
|
|
Вікторе на твою думку хто з німецьких клубів цього року потрапить у зону ліги чемпіонів
|
|
2009-10-18 00:55:10 |
|