Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 95
aqvafreska
Member

Кто вам нравится больше как игрок Лучо или Лисандро?)
и как думаешь, кто в ближайшее время станет лидером, иконой Порту?

2009-10-07 23:06:56
Vatsko
Member

shakhtar08 написал:

Все верно, нужно возвращатся к этой теме после перечисленных матчей. Но по поводу матча через две недели. Меня лично растроил вылет Зе Ро (неопределено) и Петрича (два месяца.). Непредставляю себе HSV без этих исполнителей, особенно Зе Ро. Не из-за симпатий к Гамбургу (у меня симпатии ко всем клубам БЛ),а из-за желания увидеть настоящий Гамбург этого сезона (настоящий на данный момент) против такого же Байера. Жаль не увижу... :(

Давайте бодай із Зе Роберту я вас заспокою: цього тижня він проходить реабілітацію у Мюнхені, а вже з понеділка приєднається до тренувань Гамбурга. Тому будемо сподіватися, що найсильніша пара центральних хавбеків Бундесліги до дуже важливого поєдинку підійде в ідеальній готовності.
А от Петрича дійсно шкода... Велика його цінність - вміння забивати потрібні м*ячі у великих матчах. Берг поки що навіть і близько не дотягує до цього рівня.

2009-10-07 23:37:28

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

У Порту однозначно - Лучо. Техніка, розум, атлетичність, бійцівські якості, харизма - все при ньому.
У ниніщньому сезоні я бачив Порту лише раз - в ЛЧ проти Челсі. Мені дуже сподобався Фредді Гуарін. А взагалі, іконою нинішнього Порту уже зараз можна називати Жезуалдо Феррейру. "Вони продають, а він працює" :)

2009-10-07 23:42:35

aqvafreska
Member

Vatsko написал:

aqvafreska написал:

У Порту однозначно - Лучо. Техніка, розум, атлетичність, бійцівські якості, харизма - все при ньому.
У ниніщньому сезоні я бачив Порту лише раз - в ЛЧ проти Челсі. Мені дуже сподобався Фредді Гуарін. А взагалі, іконою нинішнього Порту уже зараз можна називати Жезуалдо Феррейру. "Вони продають, а він працює" :)

ну в этом году увидите ещё один матч порту, только уже на драгау и там будут празднывать победу драконы в матче с челси!:)
"іконою нинішнього Порту уже зараз можна називати Жезуалдо Феррейру. "Вони продають, а він працює" :)" - отлично сказано!:) , но а что касается лидера то думал назвёте Халка:) , а что касается Гуарина, то это покаместь игрок ближнего резерва, ну и как вы уже говорили о нём в матче против челси "роботяга"!

2009-10-08 11:48:31
aqvafreska
Member

вот если говорить о технике в большом футболе!  вот к примеру иньеста, хави неделают таких мега финтов как к.роналду но считаются на поле технарями не меньше чем он, правильнож? так что в современном футболе щас больше ценится, какая работа с мячём, аля-иньеста или аля-криштиано? или быть может это зависит ещё смотря за какую и на какой команду и позиции играет игрок? очень хочется услышать твоё мнение!) и ещё хочеться узнать кто симпатизирует тебе в современом футболе?)

Отредактированно aqvafreska (2009-10-08 18:44:40)

2009-10-08 12:13:00
vasylyk
New member

вітя здоров, классний дует у вас виходить з шаховим, бакланите по темі і в міру корисної інфи та аналітики.
в мене питання по моєму улюбленному клубу в бундеслізі - боруссії дортмунд. клопп мені симпатичний як тренер, але в нього немає досвіду роботи з великими клубами і як робити команду здатну боротися за салатницю він навряд чи знає.
питання - амбіціїї клуба відповідають кадровим можливостям і авторитету клоппа, чи клопп це фігура тимчасова, яка повинна стабілізувати гру боруссії, а на великі справи (салатниця, ліги чемпиіноів) команду поведе вже інший наставник?

2009-10-09 13:24:00

Dynzheka
Member

Здраствуйте!
А ви дивилися 1/4 молодыжного чемпіонату світу до 21 року матч Італія - Угорщина ? Дуже класний матч! Рекомендую дивитися з 50 хвилини!

2009-10-10 11:25:57
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
Gwynbleidd
Member

Там не матч, а рубка была :)

2009-10-10 13:24:11

Wiggum
Member

Виктор, поздравляю Вас и всех болельщиков сборной с этой победой!

Но главные вопрос: все таки англичане слили матч или просто не настроились как следует?

Как вам Шевченко ? а Ракицкий?

2009-10-10 22:19:28
Gwynbleidd
Member

Wiggum написал:

Но главные вопрос: все таки англичане слили матч или просто не настроились как следует?

и тебя с победой! Если ты видел матч то наверное заметил как все игроки  сб. Англии нервничали, особенно Руни, а Капелло после поединка вообще слюной на рефери брызгал. Так матчи не сливают точно. Просто это удаление кипера испортило все планы тренера и ему пришлось убрать Леннона, который, думаю, доставил бы нам не мало проблем. К счастью нам тоже повезло с рикошетом от Коула. Ну, как говориться - везет сильнейшим. Первый тайм - просто сказка, жаль у нас вечная проблема - это физика. Даёшь Газаева в тренеры сб. Украины :)

Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-10 22:52:04)

2009-10-10 22:51:32

Forza Totti Roma (!!)
Member

УРАААААААААА!!!ВСЕХ поздравляю, и присоединяюсь ко всем поздравлениям)))замечательная игра....просто фантастика...даже не смотря на не забитый Шевой пенальти...!Милик хорош, центр обороны дебютировал замечательно...да и все вообщем хороший матч провели...отдельное спасибо связке Назаренко - Коул...ПОРАДОВАЛИ!!!))))ВСЕМ хорватам на зло....!!!!)))

пс...хотя если чесно както вяло, слабовато физически и не сконцентрировано выглядела Англия...Френки Лампард Никакой, Стиви тяжело бегал(да и дышал как астматик)), итд...только Вейн боролся...Виктор, прокоментируйте пожалуйсто???)

ВСЕХ болельщиков НАШЕЙ сборной еще раз с победой...как говориться(и как бы это банально не звучало), это наша общая победа, и празднывать нам ее всем вместе!!!)))еще раз УРАУРАУРА!СЛАВА УКРИНЕ!!!!

2009-10-11 02:25:56

BuTbKa
Администратор

На рахунок злиття - не злиття... Гадаю, основна заслуга України у тому, що скористались грою англійців у півноги. Адже знаючи можливості, скажемо, Руні чи Лемпарда, чи того ж Джонсона, багато м'ячей вони не наздогоняли, випускали за бокову, просто відпускали. Так, арбітр "зплутав карти" дружині Капелло, але це більше, ніж гра акторів, бо я не пригадаю такої гри сбірної Англії, коли після кожного підкату тиснули один одному руки, особливо Руні... Але ось якби ми не забили, а забив Лемпард в першому таймі, тоді вже я не знаю, що було б...

В нас як злиття трактують... "Суркіс розібрався", але тут ні про які грошові компенсації йти мова не може. А ось залишити хорватів поза ЧМ 2010 при тому, що у двох "особистих" матчах англійці накидали їм дев'ять м'ячів - це компенсація зповна :). І це дуже по спортивному, як на мене.

Отредактированно BuTbKa (2009-10-11 09:10:40)

2009-10-11 09:06:29
aqvafreska
Member

Халк самый дорогой и звёздный игрок в португальской лиге суарес!
как вам вообще этот игрок, и каково вы видите в нём будущее?

и что касается украины! кого бы вы хотели увидеть в соперниках украины в плей оф и кто будет самым лёгким соперником, как вы считаете?

2009-10-11 22:03:52
Vatsko
Member

aqvafreska написал:

вот если говорить о технике в большом футболе!  вот к примеру иньеста, хави неделают таких мега финтов как к.роналду но считаются на поле технарями не меньше чем он, правильнож? так что в современном футболе щас больше ценится, какая работа с мячём, аля-иньеста или аля-криштиано? или быть может это зависит ещё смотря за какую и на какой команду и позиции играет игрок? очень хочется услышать твоё мнение!) и ещё хочеться узнать кто симпатизирует тебе в современом футболе?)

"Техніка" у футболі - дуже широке поняття, куди входить маса різноманітних елементів. І, звичайно, позиція на полі відіграє колосальну роль у можливості і доцільності демонстрування гравцем тих чи інших елементів техніки.
Стосовно футболістів, чия гра мені симпатична, - таких багато. :)

2009-10-12 14:10:32

Vatsko
Member

vasylyk написал:

вітя здоров, классний дует у вас виходить з шаховим, бакланите по темі і в міру корисної інфи та аналітики.
в мене питання по моєму улюбленному клубу в бундеслізі - боруссії дортмунд. клопп мені симпатичний як тренер, але в нього немає досвіду роботи з великими клубами і як робити команду здатну боротися за салатницю він навряд чи знає.
питання - амбіціїї клуба відповідають кадровим можливостям і авторитету клоппа, чи клопп це фігура тимчасова, яка повинна стабілізувати гру боруссії, а на великі справи (салатниця, ліги чемпиіноів) команду поведе вже інший наставник?

Вітаю!
На жаль, Дортмунд був великим клубом колись... Зараз це абсолютний середняк, який не став банкрутом виключно завдяки таланту свого нового керівництва.
Відтак, амбіції Дотрмунда абсолютно відповідають як фінансовим, так і кадровим його можливостям. Найближчим часом тільки диво зможе вивести БВБ у зону ЛЧ. Про чемпіонство я навіть думати не хочу.
Клопп - людина дуже цікава. У нього надзвичайний шарм. Його дуже люблять вболівальники, жуналісти, телевізійники. Він не приховує своїх емоцій, він - відкрита людина. І, як на мене, для такого клубу як Дортмунд, де вболівальники - це все, а надзвичайних турнірних завдань завдань керівництво не ставить, кращої кандидатури годі придумати.
Якщо ж фантазувати про великі здобутки... Дортмунду потрібен Магат :)

2009-10-12 15:37:20

Gwynbleidd
Member

Виктор, а почему Александра Михайлюка с Вами на Либеро никогда нет? Или 4 дискутирующих комментатора одновременно это много? :) Хотелось бы и его послушать.

Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-12 16:43:18)

2009-10-12 16:42:06

Vatsko
Member

Wiggum написал:

Вітаю всіх! Перемога велика. Але історичною я поки що її б не називав. От перемога за сумою двох матчів у плей-офф буде по-справжньому історичною :)

Свою думку про гру збірної ми висловили у програмі "Ліберо".
Шевченка не торкались (наша збірна взагалі зараз не дозволяє переходити на особистості як важелі досягнення результату). Андрій після переходу до Динамо почав грати у дуже старанний футбол. Востаннє такого Шеву у збірній я особисто можу пригадати в домашньому матчі проти Італії у відборі на Євро-09. Видно було, що у нього є авторитет в тому числі і в очах суперників. Видно було, що Шева залишається дуже важливим гравцем для нашої команди.

Ракицький. Судячи з інформації, яку я маю про його людські якості ( гравецькі він на полі показує - це всі бачать), ми зараз спостерігаємо за сходженням нової зірки українського футболу. Дай Боже, щоби травми оминули його, а успіхи все-таки не затьмарили голову. В успіхи я вірю.

2009-10-12 21:53:51

Vatsko
Member

aqvafreska написал:

Халк самый дорогой и звёздный игрок в португальской лиге суарес!
как вам вообще этот игрок, и каково вы видите в нём будущее?

и что касается украины! кого бы вы хотели увидеть в соперниках украины в плей оф и кто будет самым лёгким соперником, как вы считаете?

Я не палкий шанувальник португальської ліги, але Халка найзірковішим не називав би.
Для Порту він поки що - хороша інвестиція коштів, яка незабаром може принести серйозні дивіденти.
Атлетичний, швидкий, хороший з м*ячем. З віком і досвідом прийде стабільність і хороший контракт в хорошому клубі. Тільки-от чомусь здається, що не ТОП-клубі.

Стосовно України, не хочу зустрічі з Росією. Франція і Португалія також не бажані. З іншими ми фактично рівні.

2009-10-12 22:01:23

Vatsko
Member

Gwynbleidd написал:

Виктор, а почему Александра Михайлюка с Вами на Либеро никогда нет? Или 4 дискутирующих комментатора одновременно это много? :) Хотелось бы и его послушать.

Ну, до такого поняття, як "сообразить на троих" на пострадянському просторі і досі тепле ставлення :)
А якщо "соображають" на чотирьох, то це вже - "Прожектор Пэрисхилтон" :)

2009-10-12 22:03:13

BuTbKa
Администратор

Вікторе, приїздить до нас у Крим. В нас +24 вдень :).

Швидше вам одужати!

2009-10-17 20:20:37
Лена
Member

Співчуваю з приводу голосу :(
Невже нема у студії когось, хто б вам підновив би набої, чи, точніше, гарячий чай?..
Одужуйте швидше!
---
Між іншим, "у оперативному режимі" поновити здатнійть до нормального мовлення дуже допомагає коньяк із чарячим чаєм: по ковточку того і іншого, спочатку алко, потім гаряче - тоді зв"язки на первний час "поновлюються", можна розмовляти і навіть співати. Але - я так розумію, що два матчі поспіль так "лікуватися" важко з огляду на необхідність тверезо ставитися до професійного обов"язку :) 
Той самий метод у розумних межах гарний перед нанесенням основних ліків на хворе горло - воно прогріває теплі тканини, ліки більше всмоктуються.
Ще - особисто мені - дуже гарно лікує горло шарфик Вест Хему, але не думаю, що вам воно підійде :)
===
Бажаю міцного здоров"я!

2009-10-17 21:30:33

aqvafreska
Member

а я сначала непонял что это с голосом, ну потом допетрав)
с гари потером было конешно круто!)))

2009-10-17 22:57:01
Vatsko
Member

Дякую всім за турботу! Дуже приємно... Ще раз перепрошую, але щось змінити можливості не було.
Чай, на жаль, не допоміг...
Схожа проблема у мене була в минулому сезоні - банально під час матчу зник голос без жодних інших проявів застуди.
Лікарі прописали серйозний курс лікування (алкоголь, шоколад, газовані напої - категорично заборонені, до речі ;) ) і 7 днів заборонили говорити (за нагальної потреби - шепіт) і виходити на холодне повітря.
Тепер з острахом чекаю понеділка і візиту до лікаря. Зараз ніхто із нас не може дозволити собі "тижневої відпустки" - ігри щодня.

Отредактированно Vatsko (2009-10-17 23:17:23)

2009-10-17 23:17:00

Gwynbleidd
Member

Выздоравливайте поскорее! :)

2009-10-17 23:56:38

Matadorr
New member

Вікторе на твою думку хто з німецьких клубів цього року потрапить у зону ліги чемпіонів

2009-10-18 00:55:10

Страниц: 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 95   Тема закрыта
Перейти