Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 95
Wiggum
Member

Vatsko написал:

Wiggum написал:

Доброго дня!
Ну як вам манчестерске дербі?Як на мене, то МС все прогресує і прогресує..
Що ви скажеет про МС?

P.S. а Гівен просто красень!

Вітаю!
Під час матчу ви звертали увагу на реакцію Сера Алекса на події на полі? Правда, було помітно, наскільки він нервував! І його порівняння МС із Крю Александра - це насамперед комплімент Крю Александрі :)
Я радий, що в Англії з*явилася ще одна надпотужна команда, оскільки люблю дивитися матчі сильних команд, гру майстрів найвищого рівня.
Хьюз зробив правильні висновки із минулого - "пілотного" - сезону і придбав правильних гравців на правильні позиції. Як менеджеру йому - "п*ятірка" (ну чи 12 за новою системою оцінювання). Але от наскільки Хьюз сильний тактик і стратег, поки що не можу для себе вирішити. Потрібно подивитися більше матчів з хорошими командами.

Не знаю чому, але у другому таймі упіймав себе на думці, що вболіваю за Юнайтед :) Хоча в таких іграх конкурентам команд, що грають, завжди хочеться нічиєї. Неймовірно зрадів голу ОУЕНА! Мені завжди імпонував його стиль. І не хотілось вірити, що Майкл безславно закінчить кар*єру.

P.S.: А про Гівена всі давно це знають :)

Виправте якщо я неправий, і я дуже хотів би помилятись, але як на мене то МС не напрацювали навіть на 2 м*ячі в ворота МЮ...Все ж таки в усіх голах хтось був винуватий:Фостер, Парк або Фердінанд...
У 2 голах заслуга лише Белламі, і аж ніяк не Х*юза..

Хоча хотів би погодитись з Вами , що Х*юз справді придбав дуже классних виконавців і як на мене це набагато краще, аніж політика Реалу...
Як вважаєте, чи зможе МС бути в зоні ЛЧ?

І всеж таки, попрошу вас абстрагуватись від власних вподобань і сказати, чи правий був рефері коли давава гарти 90+6 хвилин?

Дякую за вашу думку

2009-09-21 22:41:38
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Виправте якщо я неправий, і я дуже хотів би помилятись, але як на мене то МС не напрацювали навіть на 2 м*ячі в ворота МЮ...Все ж таки в усіх голах хтось був винуватий:Фостер, Парк або Фердінанд...
У 2 голах заслуга лише Белламі, і аж ніяк не Х*юза..

Хоча хотів би погодитись з Вами , що Х*юз справді придбав дуже классних виконавців і як на мене це набагато краще, аніж політика Реалу...
Як вважаєте, чи зможе МС бути в зоні ЛЧ?

І всеж таки, попрошу вас абстрагуватись від власних вподобань і сказати, чи правий був рефері коли давава гарти 90+6 хвилин?

Дякую за вашу думку

Примусити суперника помилитися - дуже важлива складова футбольної гри.
Юнайтед вів гру. Сіті зробив ставку на контратаки. Можливо, саме тому я зараз не наважився б говорити щось про силу (або неміч) Сіті у позиційній атаці, коли потрібно тримати м*яч під контролем, розхитувати оборону суперника.  В контратаку виходять вони дуже сильно (це і проти Арсенала було помітно). І заслуга Х*юза в тому, що у нього цей Белламі грає у його команді :)

В Англії, мені здається, про турнірні песпективи команд варто говорити, починаючи з кінця січня. Я писав уже тут, що дуже цікаво подивитися на Сіті (зрештою, як і на Челсі) в період Кубка африканських націй, коли команди втратять кількох своїх провідних гравців.

Стосовно 90+6... Я, чесно кажучи, під впливом емоцій від шоу під час матчу навіть уваги на це не звернув. Якщо компенсував 4, а грали більше 6-ти, то не правий, звичайно.

2009-09-22 08:37:03

Wiggum
Member

Дякую за відповіді
Ну що, чекаємо січня, там і подивимось...

Успіхів Вам)

2009-09-22 13:17:17
kaitami
New member

Vatsko написал:

Стас написал:

Як на мене Магат не є сильний тренер.А Вольфсбургу тоді просто пощастило

А хто в Німеччині сильний тренер?

був один, але перешов тренеровать Швейцарию.

2009-09-22 19:42:22

Vatsko
Member

kaitami написал:

Vatsko написал:

Стас написал:

Як на мене Магат не є сильний тренер.А Вольфсбургу тоді просто пощастило

А хто в Німеччині сильний тренер?

був один, але перешов тренеровать Швейцарию.

:)
Як для іноземця у вас хороша українська! :)

2009-09-22 20:36:55

Gwynbleidd
Member

Мда.. весело было в матче двух Манчестерских команд. Особенно "порадовал" рефери который ждал пока МЮ забьёт и только потом дал свисток. А что разве не так? :) Даже САФ поблагодарил резервного арбитра :))

Отредактированно Gwynbleidd (2009-09-23 12:49:30)

2009-09-23 12:49:09

BuTbKa
Администратор

Помню когда-то Шева забивал "Кьево" (ещё в составе "Милана", как вы, наверняка, догадались) на 8-й из 3-х добавленных минут...

В обзоре показали, что мол 55 секунд радовался Беллами забитому голу. 30 секунд замена и это были ровно те две минуты, которые Аткинсон компенсировал к четырём основным добавленным. Вроде как претензий быть не должно, но...

Другой вопрос за что были четыре коменсированные, как по мне и остановок в игре в основное время почти не было. Только голы :). Ну, в общем это такое дело. Никто не мешал Мике Ричардсу спокойно стоять в своей зоне, а не упускать Оуэна и вслед читать номер... Жаль, конечно, МС. Юнайтед уже заколебал своим характером :)

Вікторе, а до вас питання стосовно пропущеного випуску Ліберо... Буде чи ні? Якщо буде, то коли можна буде подивитись.

Отредактированно BuTbKa (2009-09-23 13:28:25)

2009-09-23 13:21:18
unikal
Member

Gwynbleidd написал:

Мда.. весело было в матче двух Манчестерских команд. Особенно "порадовал" рефери который ждал пока МЮ забьёт и только потом дал свисток. А что разве не так? :) Даже САФ поблагодарил резервного арбитра :))

Мені теж, на жаль, так здалося :(
Там навіть на 4 хвилини пауз не назбиралося

Отредактированно unikal (2009-09-23 22:49:01)

2009-09-23 22:48:43

Vatsko
Member

BuTbKa написал:

Вікторе, а до вас питання стосовно пропущеного випуску Ліберо... Буде чи ні? Якщо буде, то коли можна буде подивитись.

Ми його не записували. Діма з Деном похворіли. Сподіваюсь, до вікенду видужають. Навіть з незначною нежиттю в режимі прямого ефіру дуже некомфортно працювати.

2009-09-23 23:19:53

BuTbKa
Администратор

Vatsko написал:

BuTbKa написал:

Ми його не записували. Діма з Деном похворіли. Сподіваюсь, до вікенду видужають. Навіть з незначною нежиттю в режимі прямого ефіру дуже некомфортно працювати.

Лунала думка, що випуск може бути записаний посеред тижня. Мабуть, не буде :). Зрозуміло.

Отредактированно BuTbKa (2009-09-24 12:04:47)

2009-09-24 12:03:35
unikal
Member

І довго інтернет на дортмундському матчі глючив? :)

2009-09-28 10:04:36

kaitami
New member

Здраствуйте Виктор!
Что вы думаете по поводу уволнения Фавра, не считая провальный старт.
Ведь там еще и провальная трансферная политика в виде продажи ключевых Шимуника и Пантелича, далее покупки которые травмировались. Да и сам Пантелич заявил что из Фавра никакой тренер, а прошлогодний результат делали сами гравцы.

2009-09-29 13:40:33

Vatsko
Member

unikal написал:

І довго інтернет на дортмундському матчі глючив? :)

На щастя, ні :)

2009-09-29 16:00:21

Vatsko
Member

kaitami написал:

Здраствуйте Виктор!
Что вы думаете по поводу уволнения Фавра, не считая провальный старт.
Ведь там еще и провальная трансферная политика в виде продажи ключевых Шимуника и Пантелича, далее покупки которые травмировались. Да и сам Пантелич заявил что из Фавра никакой тренер, а прошлогодний результат делали сами гравцы.

Доброго дня!

Як на мене, в минулому сезоні Фавре зліпив із г... цукерочку! Саме Фавре, хай би там що говорив ображений Пантеліч.
Але це був лише минулий сезон. І у Герти були гравці відповідного Бундеслізі рівня. Був кістяк, який берлінці примудрилися зруйнувати.
В цілому ж, у Герті хаос був ще до Фавре і не припиниться і після цієї відставки. Хаос у менеджменті клубу. Там, до речі, і зараз триває боротьба за владу...
Трансферна політика Герти - абсолютно провальна. Я не знаю, якою була роль тренера у продажу Шимуніча (хоча, Шимунек - із Вольфзбурга - цій Герті також не завадив би ;) ). Але ось який приклад для мене дуже яскравий:
Ясно, що Пантеліча вижив із клубу саме Фавре. Не зрозуміло лише, чому, знаючи ще в грудні минулого року, що цей гравець йому не потрібен, Фавре нічого не зробив для появи у команді адекватної заміни?

Дуже цікаво послідкувати, як Герта зараз виходитиме із ситуації. Команда - реальний претендент на виліт. До того ж, підбір гравців - обмежений, а грати доводиться ще й у Кубку УЄФА...

2009-09-29 16:11:56

Christoff
Member

Виктор здраствуй!!! А если не секрет где ты играеш в футбол и в какие дни и с кем???

2009-09-29 23:31:38

Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор здраствуй!!! А если не секрет где ты играеш в футбол и в какие дни и с кем???

Вітаю!
Не секрет.
З Джулаєм граємо в любительському чемпонаті за команду КСФК. Правда, через певні обставини я другу половину чемпіонату фактично пропустив. А Діма ходить на ігри.
По понеділках увечері на штучному полі на Банникова з давніми футбольними товаришами.
Зараз прийде глибока осінь почнуться зали різні.

Отредактированно Vatsko (2009-10-01 11:03:24)

2009-09-30 12:05:14

Eddie
Member

Вікторе, вітаю.

Вчора на обговоренні гри Динамо с Барселоною ви обмовились що знаєте дійсну причину переходу Шевченко з Мілану і що в цьому трансфері Андрій не був ініціатором.

Якщо не секрет не могли б ви поділитися цією інформацією з громадськістю?

2009-09-30 13:05:01

Christoff
Member

Vatsko написал:

Christoff написал:

Вітаю!
Не секрет.
З Джулаєм граємо в любительському чемпонаті за команду КСФК. Правда, через певні обставини я другу половину чемпіонату фактично пропустив. А Дыма ходить на ігри.
По понеділках увечері на штучному полі на Банникова з давніми футбольними товаришами.
Зараз прийде глибока осінь почнуться зали різні.

А на поле на какой позиции? И Денис Босянок наверно главный тренер у вас.

2009-09-30 13:13:39

cvetomuzika
New member

Доброго дня, Вікторе. Другий день підряд дивлюсь "Навкололігочемпіонівські розмови", і навіть не знаю кому поспівчувати вам, за те що немає гідного співбесідника, чи співбесідникам, які нижчі класом за вас на стільки як наприклад комада Спартак Біла Церква нижча за "Челсі", які аж ніяк не можу підтримати розмову. І ще хочеться щоб ви коментували більше вирішальних матчів, і робили футбол ще ближче до людини. Респект за щирість, образність, емоційність, людяність коментарів!!!!

2009-09-30 21:36:45

Forza Totti Roma (!!)
Member

Виктор здравствуйте!Считаю Вас лучшим коментатором(в Украине так точно)...и это не комплимент, а факт!) ... Очень не нравилась мне Бундес Лига, но с Вашим коминтарием смотрю с удовольствием)
- Хотелось бы услышать лично Ваше мнение по поводу старта Римской Ромы в чемпионате Италии и на Евро арене...?
- Какие перспективы у команды?

2009-09-30 22:49:06

Vatsko
Member

Eddie написал:

Вікторе, вітаю.

Вчора на обговоренні гри Динамо с Барселоною ви обмовились що знаєте дійсну причину переходу Шевченко з Мілану і що в цьому трансфері Андрій не був ініціатором.

Якщо не секрет не могли б ви поділитися цією інформацією з громадськістю?

Це було якраз у час "моджигейту". Берлусконі боявся, що Мілан відправлять у Серію Б, і доведеться, як Ювентусу, продавати зірок світового класу за безцінок.
60 мільйонів долларів за 30-річного нападаючого - хороший бізнес.

Я не претендую на абсолютну правдивість цієї інформації. Але переконаний (враховуючи джерело), що ця причина була однією із найвагоміших у комплексі причин переходу Шеви до Челсі.

2009-10-01 11:07:50

Vatsko
Member

Christoff написал:

А на поле на какой позиции? И Денис Босянок наверно главный тренер у вас.

Раніше - в атаці. Зараз, якщо на великому полі, то переважно на фланзі захисту. А в залі - попереду.
Босянок, до речі, дуже пристойно грає у футбол. Мені завжди дуже подобалось грати з ним в одній команді. Завжди віддасть вчасний, зручний і правильний пас. Але зараз сам Ден чомусь грати не хоче.

2009-10-01 11:11:49

Vatsko
Member

cvetomuzika написал:

Доброго дня, Вікторе. Другий день підряд дивлюсь "Навкололігочемпіонівські розмови", і навіть не знаю кому поспівчувати вам, за те що немає гідного співбесідника, чи співбесідникам, які нижчі класом за вас на стільки як наприклад комада Спартак Біла Церква нижча за "Челсі", які аж ніяк не можу підтримати розмову. І ще хочеться щоб ви коментували більше вирішальних матчів, і робили футбол ще ближче до людини. Респект за щирість, образність, емоційність, людяність коментарів!!!!

Доброго дня.
Дякую за добрі слова. Постараюсь планку "Челсі" не опустити. Але, знаю, що "Вігани" час від часу на шляху зустрічатимуться :)

2009-10-01 11:15:12

Vatsko
Member

Forza Totti Roma (!!) написал:

Виктор здравствуйте!Считаю Вас лучшим коментатором(в Украине так точно)...и это не комплимент, а факт!) ... Очень не нравилась мне Бундес Лига, но с Вашим коминтарием смотрю с удовольствием)
- Хотелось бы услышать лично Ваше мнение по поводу старта Римской Ромы в чемпионате Италии и на Евро арене...?
- Какие перспективы у команды?

Вітаю!
З першим пунктом - явне перебільшення.

Стосовно Роми... Я, чесно кажучи, не можу глибоко аналізувати італійські команди. Тут Босянку немає рівних. Рому бачив ще у минулому сезоні у Лізі чемпіонів. Але тоді був інший тренер, інша команда.
А зараз Раньєрі лише починає працювати, починає процес взаємного притирання з командою. І чого очікувати від цього, думаю, не скаже навіть сам Раньєрі :).
Одним із побічних ефектів стала поразка Базелю. Але програти може кожен, а от зробити правильні висновки з поразки - ні. Поки що Ромі це начебто вдалося.

2009-10-01 11:39:49

Gwynbleidd
Member

Vatsko написал:

З першим пунктом - явне перебільшення.

Да какое уж тут преувеличение, не скромничайте. Вы действительно лучший комментатор :)

2009-10-01 14:33:27

Страниц: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 95   Тема закрыта
Перейти