Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 95
tarzan
Member

Доброго здоров'я!
З нетерпінням чекав першого випуску програми "Libero":) і нарешті дочекався!(трохи розчарувався коли 31 -го числа передача не вийшла але я розумію ,що так склалось і чекав 7-го числа).
У повному об'ємі подививсь "Libero" і нажаль перший випуск більше мене розчарував ніж порадував.

Сподобалось:
1)Дизайн студії (непогано попрацювали дизайнери чи дизайнер!Отримує похвали студія за красотою оформлення і задуму!(гарна реклама Ваших каналів на рекламних щитах "стадіона").
2)Те,що у студії були присутні люди яких я хотів побачити там(Неперевершені:Дмитро Джулай,Денис Босянок і Вікто Вацко).Я так розумію вони і будуть освітлювати програму постійно судячи із заставки програми.

Не сподобалось:
1)У мене склалось таке враження після 15 хв перегляду:розмова колег-коментаторів про події у футболі  після робочого дня! десь у місцевому кафе:((Вибачте за жорсткість!)Так не лише події а й про  те,що цікавого у світі футболу,припущення і думки ,що буде чи можливо буде з тією чи іншою командою(якоїсь суто конкретної інформації я нажаль не почув).Скажу так:якоїсь нової!!! інформації ,щось нового я для себе не відкрив!!!(Вибачте!Але це так.).І після 15 хв передачи мені трохи стало нудно оскільки мені здалось шо програма "Спортклуб" і передматчеві студії були значно цікавішими.Коли йшов саме аналіз матчу ,гравців,тренерів,аналіз гри і дій футболістів...(Я відкривав для себе саме певну  нову інформацію(інколи на теми яки ше і не піднімались ...)

2)Трохи дратує ,що програма розрахована на 60 хв і не вистачає часу для "розжовування" тем .(Мені б мабуть було б цікавіше якби було менше тем але більше аналізу і інформації по цій чи іншій темі(щоб це було не поверхово))
Хочетілося б більше цікавих фактів!і цікавих відеоматеріалів!Щоб ця програма відрізнялась від інших програм Вашого виробництва якоюсь "ізюминкою"...

Ось ,що я думаю і які скались враження після  прем'єри.

P.S:Вибачте за жосткість критики!!!Це  моя власна точка зору!Дякую за Вашу роботу!Сподіваюсь програма набере нових обертів і буде значно цікавіше!Успіху!:):):)
Іще одне...чому сободна позиція?(якось воно звучить трохи  не по -українськи!Я запропонував краще ...вільна позиція(це по нашому!):)

2009-09-08 17:35:11
http://rkg.blox.ua/html  
unikal
Member

val.dynamo написал:

Vatsko написал:

О! Цікавий пост! Саркастичний! :)

Я щиро захоплююсь Вашим знанням іспанської і каталонської мов.
Хочу передати найщиріші вітання тим "справжнім іспанцям", які вимовляють "Баленсія" "Балдес", а також  Віжжя (чи може "справжні", виходячи із Вашої логіки, кажуть - Біжжя?) і Севіжжя!

"Чаві" його називає весь світ. І в цьому коротенькому слові абсолютно нічого неадаптованого під нашу мову немає.

оценил шутку про "весь світ".
я понимаю, что адаптированное произношение иностранных имен и названий придумали для серой массы
и в России и в Украине говорят Хави.
но видать эти люди просто имеют закостенелые мозги.
а настоящие таланты не знают подобных преград ;)

весь мир говорит Арабия, а не так, как в России и Украине "Аравия"
Можно надеяться, что Вы избежите двойных стандартов и будете последовательны в желании говорить как весь мир?
кстати весь мир говорит "Испана", а не Испания - тут тоже желательна поправка.

Жду в Ваших репортажах правильной речи ;)

Не можу тут змовчати.

Річ ось у чому. Слід розрізняти імена-прізвища, які треба справді говорити якнайточніше щодо мови-оригіналу, і назви міст і особливо країн, де йде адаптація під рідну мову.

Знаєте, як буде "Німеччина" по-німецьки? Скажу. DEUTSCHLAND (читається Дойчлянд)

Арабія-Аравія -- тут маємо просте "інтермовне" чергування звука "б" і "в"., до речі природа цього чергування така ж, як і в іспанькій мові між тими ж "б" і "в"

"Іспанія" по-іспанськи -- "Еспанья". А "Україна" по-іспанськи -- "Украніа". Так що це таке.

А от імена-прізвища треба говорити точно. Тож. користуючись нагодою, зазначу, що на лівому фланзі Штутґарта грає Маньєн (так читається ФРАНЦУЗЬКЕ прізвище), а іншого його одноклубника прізвище Треш, а не Трьош (ця буква з крапочками читається як "е")

2009-09-08 22:08:41

Christoff
Member

Виктор здраствуй!!! Когда вы будете обсуждать киевское Динамо???

2009-09-09 06:31:38

Vatsko
Member

sori написал:

виктор тоесть в18:30    Футбол. Чемпионат Германии. 5-й тур. Кельн - Шальке. LIVE    эта строчка в програмке канала спорт один мираж????  И чему в жертву принесли германию если это мираж???

Ні, не міраж :) Кельн - Шальке буде в пямому ефірі на Спорт-1.

2009-09-10 17:55:05

Vatsko
Member

tarzan написал:

Доброго здоров'я!
З нетерпінням чекав першого випуску програми "Libero":) і нарешті дочекався!(трохи розчарувався коли 31 -го числа передача не вийшла але я розумію ,що так склалось і чекав 7-го числа).
У повному об'ємі подививсь "Libero" і нажаль перший випуск більше мене розчарував ніж порадував.

Сподобалось:
1)Дизайн студії (непогано попрацювали дизайнери чи дизайнер!Отримує похвали студія за красотою оформлення і задуму!(гарна реклама Ваших каналів на рекламних щитах "стадіона").
2)Те,що у студії були присутні люди яких я хотів побачити там(Неперевершені:Дмитро Джулай,Денис Босянок і Вікто Вацко).Я так розумію вони і будуть освітлювати програму постійно судячи із заставки програми.

Не сподобалось:
1)У мене склалось таке враження після 15 хв перегляду:розмова колег-коментаторів про події у футболі  після робочого дня! десь у місцевому кафе:((Вибачте за жорсткість!)Так не лише події а й про  те,що цікавого у світі футболу,припущення і думки ,що буде чи можливо буде з тією чи іншою командою(якоїсь суто конкретної інформації я нажаль не почув).Скажу так:якоїсь нової!!! інформації ,щось нового я для себе не відкрив!!!(Вибачте!Але це так.).І після 15 хв передачи мені трохи стало нудно оскільки мені здалось шо програма "Спортклуб" і передматчеві студії були значно цікавішими.Коли йшов саме аналіз матчу ,гравців,тренерів,аналіз гри і дій футболістів...(Я відкривав для себе саме певну  нову інформацію(інколи на теми яки ше і не піднімались ...)

2)Трохи дратує ,що програма розрахована на 60 хв і не вистачає часу для "розжовування" тем .(Мені б мабуть було б цікавіше якби було менше тем але більше аналізу і інформації по цій чи іншій темі(щоб це було не поверхово))
Хочетілося б більше цікавих фактів!і цікавих відеоматеріалів!Щоб ця програма відрізнялась від інших програм Вашого виробництва якоюсь "ізюминкою"...

Ось ,що я думаю і які скались враження після  прем'єри.

P.S:Вибачте за жосткість критики!!!Це  моя власна точка зору!Дякую за Вашу роботу!Сподіваюсь програма набере нових обертів і буде значно цікавіше!Успіху!:):):)
Іще одне...чому сободна позиція?(якось воно звучить трохи  не по -українськи!Я запропонував краще ...вільна позиція(це по нашому!):)

Дякую за думку. Критика, коли вона конструктивна, завжди іде лише на користь. Ми працюватимемо над вдосконаленням.

2009-09-10 17:58:43

Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор здраствуй!!! Когда вы будете обсуждать киевское Динамо???

Доброго дня!
Перед матчами Ліги Чемпіонів на Спорт-1, як і в минулому сезоні, виходитиме спеціалізована програма. От там повинно бути багато про Динамо.

2009-09-10 18:04:42

Фанат Динамо
Member

Виктор, все ли еврокубковые матчи украинских клубов, включая выездные, будут комментироваться со стадионов?

2009-09-11 21:45:25

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, все ли еврокубковые матчи украинских клубов, включая выездные, будут комментироваться со стадионов?

Домашні матчі точно будуть зі стадіонів.
Виїздні... Брюгге - Шахтар - точно зі студії. Як буде далі, подивимось. Не хочу загадувати ні про хороше, ні про погане. Тим більше, зараз такий час, коли загадувати - це просто будувати собі нічим не підкріплені банальні іллюзії.

2009-09-12 12:16:08

Wiggum
Member

Доброго дня
Як ви ставитесь до такого классного старту в АПЛ Манчестер Сіті?
Все ж таки гроші зробили свою справу?
Чи це лише геній і заслуга Х*юза, що МС зміг переграти Арсенал?

2009-09-13 13:42:07
e2rd
New member

Здравствуйте!
Ув.Виктор,как Вы думаете,стоит ли выпускать в основе Андрея Шевченко на матч против Рубина?

Отредактированно e2rd (2009-09-13 15:56:23)

2009-09-13 15:53:03

Vatsko
Member

Wiggum написал:

Доброго дня
Як ви ставитесь до такого классного старту в АПЛ Манчестер Сіті?
Все ж таки гроші зробили свою справу?
Чи це лише геній і заслуга Х*юза, що МС зміг переграти Арсенал?

Вітаю!
До МанСіті ставлюся  з повагою, як і до МЮ, Арсенала, Ліверпуля, Евертона, Астон Вілли :)
Гроші таки роблять свою справу ПОКИ ЩО. Для мене особисто в Англії завжди був показовим з точки зору визначення сили і перспектив команд новорічний період. Ну і подивимось, що буде під час Кубка Африканських націй.
А взагалі, стосовно МанСіті і матчу з Арсеналом ми поговоримо завтра в нашій щойнонародженій дпрограмі "Ліберо" :)

2009-09-13 22:50:22

Vatsko
Member

e2rd написал:

Здравствуйте!
Ув.Виктор,как Вы думаете,стоит ли выпускать в основе Андрея Шевченко на матч против Рубина?

Доброго вечора!
Під час гри з білорусами тандем Мілевський-Шевченко розчарував. Дуже вже багато спільного у їх манері гри. А Рубін - занадто сильний суперник, щоби ризикувати, граючи зі старту з парою однотипних форвардів. Логічніше було б почати обережно з насиченою середньою лінією.

Судячи зі складу в кубковому матчі проти Металіста, Шева гру з Рубіном почне на лаві.

Отредактированно Vatsko (2009-09-13 22:56:06)

2009-09-13 22:55:46

kaitami
New member

Здраствуйте уважаемый Виктор!
Хочу выразить Вам особую благодарность за Вашу отличную деятельность на комментаторском поприще! У нас в Казахстане с недавних пор начали ретранслировать каналы поверхности, многие любители европейского футбола получили возможность наслаждаться ведущими чемпионатами Европы и их комментированиями.
Мы даже выучили Ваш язык, вернее некоторую его часть. У меня подруга услышав Вас, даже сделала Вам комплимент подскачив со стула в другой комнате когда Графите забивал пижонский гол Баварии (5-1), или эйсовые шутки про Б. Моисеева в матче Андерлехт - Лион!
Жалко я не смог приехать в Киев на матч ДК - Валенсия, привез бы Вам наши национальные подарки!
Вообщем хочу пожелать Вам удачи и оставаться таким же отличным комментатором, уверен Вас ждет успешное будущее в этой сфере! Всего хорошего!

Отредактированно kaitami (2009-09-15 15:23:29)

2009-09-15 15:11:28

e2rd
New member

Здравствуйте!
Так уж получилось,что мой вопрос опять по поводу А.Шевченко ;)
Ну очень уж не убедительно он выглядит..
На мой взгляд,то что Шева , явно,(на данный момент) не готов играть,даже,на уровне Динамо - очевидно..
Для меня доси загадка , как Газзаев будет использовать Шеву в дальнейшем..Центр напа играть не будет(там Миля) , на правом фланге - Гусев. Левый - Ярмоленко, атакующий полузащитник - Алиев.
В двоем с Милей нападающих играть не будут(прийдется опорника снимать).
Где Вы видите Шеву? ИМХО - Я его вижу только на банке..Правда самоотдачи Шеве не занимать.. мб к Барсе и Интеру подойдет готовым ?!
з.ы. заранее спасибо за ответ.
з.ы.ы. Вот иногда смотришь матчи с комментариями разных "специалистов" - хочется выключить звук и смотреть трансляцию уже в тишине.Слушая же ваши коментарии - хочется выключить "картинку" и просто слушать Вас.
Спасибо и удачи во всех начинаниях!

2009-09-18 21:48:45

sadim
Member

Вікторе, "розжуйте" будь ласка свій вчорашній вираз: "Бог не фраєр - він все бачить"!

Дякую.

2009-09-19 14:10:32

Стас
Member

Доброго дня Вікторе.А ви будете коментувати якийсь з матчів наших команд?

2009-09-19 15:14:18

shakhtar08
New member

Здравствуйте, Виктор.
Не кажется ли Вам, что Тимощук, как и многие другие футболисты, недавно пришедшие в бундеслигу, не может приспособиться к более быстрому, чем в той же РПЛ темпу игры? В матче с Нюрнбергом он часто не успевал за соперниками, и момент у Риссе во многом вина Тимощука, который не успел догнать отдающего передачу игрока. Возможно, это и есть на данный момент главный его недостаток? Эта же скорость касается и подключений в атаку (хотя в этом матче он разок неплохо подключился). Ведь выбор позиции у него на уровне.

Отредактированно shakhtar08 (2009-09-20 10:53:52)

2009-09-20 10:49:39

Vatsko
Member

e2rd написал:

Здравствуйте!
Так уж получилось,что мой вопрос опять по поводу А.Шевченко ;)
Ну очень уж не убедительно он выглядит..
На мой взгляд,то что Шева , явно,(на данный момент) не готов играть,даже,на уровне Динамо - очевидно..
Для меня доси загадка , как Газзаев будет использовать Шеву в дальнейшем..Центр напа играть не будет(там Миля) , на правом фланге - Гусев. Левый - Ярмоленко, атакующий полузащитник - Алиев.
В двоем с Милей нападающих играть не будут(прийдется опорника снимать).
Где Вы видите Шеву? ИМХО - Я его вижу только на банке..Правда самоотдачи Шеве не занимать.. мб к Барсе и Интеру подойдет готовым ?!
з.ы. заранее спасибо за ответ.
з.ы.ы. Вот иногда смотришь матчи с комментариями разных "специалистов" - хочется выключить звук и смотреть трансляцию уже в тишине.Слушая же ваши коментарии - хочется выключить "картинку" и просто слушать Вас.
Спасибо и удачи во всех начинаниях!

Вітаю!
Схоже, Шевченко зараз опиняється в ситуації, схожій до тієї, що виникла в час його переходу до Челсі. Андрій - придбання президента. Тренер, коли будував команду під своє бачення футболу, Шеву в цій команді не бачив. А тепер доводиться штучно шукати йому місце у складі... А штучне - це завжди штучне. Воно завжди викликає запитання.
Поки що я бачу Шевченка другим форвардом. У схемі 4-3-3 - це лава запасних. Мілевський зараз в порядку. У 4-4-2 в ЧУ (в ЛЧ Динамо гратиме так лише за форс-мажорних обставин) - поряд з Мілевським. Хоча, це знову ж таки все притягнуто за вуха, оскільки дуже вже вони однопланові за стилем гри.

2009-09-20 15:00:56

Vatsko
Member

sadim написал:

Вікторе, "розжуйте" будь ласка свій вчорашній вираз: "Бог не фраєр - він все бачить"!

Дякую.

У першому колі у матчі Баварії проти Хоффенхайма Шимуніч забив у ворота Баварії. Судді не помітили, що м*яч повністю перетнув лінію воріт і гол відповідно не зарахували. Рахунок був на той момент 0:0.
Вчора здалося, що м*яч влетів у ворота Нюрнберга, але судді також взяття не зарахували. Тому я і сказав цю "народну" фразу ;). А вже коли дали кілька нормальних якісних повторів, було очевидно, що суддівське рішенна абсолютно вірне.

2009-09-20 15:04:27

Vatsko
Member

Стас написал:

Доброго дня Вікторе.А ви будете коментувати якийсь з матчів наших команд?

Доброго дня! Не буду.

2009-09-20 15:06:09

Vatsko
Member

shakhtar08 написал:

Здравствуйте, Виктор.
Не кажется ли Вам, что Тимощук, как и многие другие футболисты, недавно пришедшие в бундеслигу, не может приспособиться к более быстрому, чем в той же РПЛ темпу игры? В матче с Нюрнбергом он часто не успевал за соперниками, и момент у Риссе во многом вина Тимощука, который не успел догнать отдающего передачу игрока. Возможно, это и есть на данный момент главный его недостаток? Эта же скорость касается и подключений в атаку (хотя в этом матче он разок неплохо подключился). Ведь выбор позиции у него на уровне.

Доброго дня!
Абсолютно ідентичне враження у мене і виникає! У Росії і в Україні хто був суперником Тимощука? На 95% футболісти, клас яких значно нижчий! Клас у сучасному футболі - це насамперед швидкість мислення, швидкість прийняття рішень і їх реалізації.
Стосовно матчу з Нюрнбергом і активності Ріссе, там Праньїч насамперед "варив". Якби у Баварії був грамотний лівий захисник, у Ріссе моментів не було б, та й гол не пропустили б.
Стосовно підключень Тимощука до атак, мені здається, що вони у Толіка дуже ситуативні. Тренер від нього цього не вимагає. У Баварії активно і часто вперед ідуть крайні захисники. І Тимощук в таких ситуаціях навпаки "сідає" глибше, практично на лінію із центральними захисниками. Відповідно, у випадку потенційної контараки, виходить, що ван Бюйтен закриває зону правого захисника, Бадштубер - лівого, а Тимощук - центральну зону.

2009-09-20 15:24:10

Стас
Member

Як на мене Магат не є сильний тренер.А Вольфсбургу тоді просто пощастило

2009-09-20 16:56:01

Wiggum
Member

Доброго дня!
Ну як вам манчестерске дербі?Як на мене, то МС все прогресує і прогресує..
Що ви скажеет про МС?

P.S. а Гівен просто красень!

2009-09-20 20:07:46
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Доброго дня!
Ну як вам манчестерске дербі?Як на мене, то МС все прогресує і прогресує..
Що ви скажеет про МС?

P.S. а Гівен просто красень!

Вітаю!
Під час матчу ви звертали увагу на реакцію Сера Алекса на події на полі? Правда, було помітно, наскільки він нервував! І його порівняння МС із Крю Александра - це насамперед комплімент Крю Александрі :)
Я радий, що в Англії з*явилася ще одна надпотужна команда, оскільки люблю дивитися матчі сильних команд, гру майстрів найвищого рівня.
Хьюз зробив правильні висновки із минулого - "пілотного" - сезону і придбав правильних гравців на правильні позиції. Як менеджеру йому - "п*ятірка" (ну чи 12 за новою системою оцінювання). Але от наскільки Хьюз сильний тактик і стратег, поки що не можу для себе вирішити. Потрібно подивитися більше матчів з хорошими командами.

Не знаю чому, але у другому таймі упіймав себе на думці, що вболіваю за Юнайтед :) Хоча в таких іграх конкурентам команд, що грають, завжди хочеться нічиєї. Неймовірно зрадів голу ОУЕНА! Мені завжди імпонував його стиль. І не хотілось вірити, що Майкл безславно закінчить кар*єру.

P.S.: А про Гівена всі давно це знають :)

2009-09-21 16:23:40

Vatsko
Member

Стас написал:

Як на мене Магат не є сильний тренер.А Вольфсбургу тоді просто пощастило

А хто в Німеччині сильний тренер?

2009-09-21 16:28:40

Страниц: 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 95   Тема закрыта
Перейти