tarzan
Member
|
|
Доброго здоров'я! З нетерпінням чекав першого випуску програми "Libero" і нарешті дочекався!(трохи розчарувався коли 31 -го числа передача не вийшла але я розумію ,що так склалось і чекав 7-го числа). У повному об'ємі подививсь "Libero" і нажаль перший випуск більше мене розчарував ніж порадував. Сподобалось: 1)Дизайн студії (непогано попрацювали дизайнери чи дизайнер!Отримує похвали студія за красотою оформлення і задуму!(гарна реклама Ваших каналів на рекламних щитах "стадіона"). 2)Те,що у студії були присутні люди яких я хотів побачити там(Неперевершені:Дмитро Джулай,Денис Босянок і Вікто Вацко).Я так розумію вони і будуть освітлювати програму постійно судячи із заставки програми.
Не сподобалось: 1)У мене склалось таке враження після 15 хв перегляду:розмова колег-коментаторів про події у футболі після робочого дня! десь у місцевому кафе:((Вибачте за жорсткість!)Так не лише події а й про те,що цікавого у світі футболу,припущення і думки ,що буде чи можливо буде з тією чи іншою командою(якоїсь суто конкретної інформації я нажаль не почув).Скажу так:якоїсь нової!!! інформації ,щось нового я для себе не відкрив!!!(Вибачте!Але це так.).І після 15 хв передачи мені трохи стало нудно оскільки мені здалось шо програма "Спортклуб" і передматчеві студії були значно цікавішими.Коли йшов саме аналіз матчу ,гравців,тренерів,аналіз гри і дій футболістів...(Я відкривав для себе саме певну нову інформацію(інколи на теми яки ше і не піднімались ...)
2)Трохи дратує ,що програма розрахована на 60 хв і не вистачає часу для "розжовування" тем .(Мені б мабуть було б цікавіше якби було менше тем але більше аналізу і інформації по цій чи іншій темі(щоб це було не поверхово)) Хочетілося б більше цікавих фактів!і цікавих відеоматеріалів!Щоб ця програма відрізнялась від інших програм Вашого виробництва якоюсь "ізюминкою"...
Ось ,що я думаю і які скались враження після прем'єри.
P.S:Вибачте за жосткість критики!!!Це моя власна точка зору!Дякую за Вашу роботу!Сподіваюсь програма набере нових обертів і буде значно цікавіше!Успіху!   Іще одне...чому сободна позиція?(якось воно звучить трохи не по -українськи!Я запропонував краще ...вільна позиція(це по нашому!)
|
|
2009-09-08 17:35:11 |
|
unikal
Member
|
|
val.dynamo написал:
Vatsko написал:
О! Цікавий пост! Саркастичний! 
Я щиро захоплююсь Вашим знанням іспанської і каталонської мов. Хочу передати найщиріші вітання тим "справжнім іспанцям", які вимовляють "Баленсія" "Балдес", а також Віжжя (чи може "справжні", виходячи із Вашої логіки, кажуть - Біжжя?) і Севіжжя!
"Чаві" його називає весь світ. І в цьому коротенькому слові абсолютно нічого неадаптованого під нашу мову немає. |
оценил шутку про "весь світ". я понимаю, что адаптированное произношение иностранных имен и названий придумали для серой массы и в России и в Украине говорят Хави. но видать эти люди просто имеют закостенелые мозги. а настоящие таланты не знают подобных преград 
весь мир говорит Арабия, а не так, как в России и Украине "Аравия" Можно надеяться, что Вы избежите двойных стандартов и будете последовательны в желании говорить как весь мир? кстати весь мир говорит "Испана", а не Испания - тут тоже желательна поправка.
Жду в Ваших репортажах правильной речи  |
Не можу тут змовчати.
Річ ось у чому. Слід розрізняти імена-прізвища, які треба справді говорити якнайточніше щодо мови-оригіналу, і назви міст і особливо країн, де йде адаптація під рідну мову.
Знаєте, як буде "Німеччина" по-німецьки? Скажу. DEUTSCHLAND (читається Дойчлянд)
Арабія-Аравія -- тут маємо просте "інтермовне" чергування звука "б" і "в"., до речі природа цього чергування така ж, як і в іспанькій мові між тими ж "б" і "в"
"Іспанія" по-іспанськи -- "Еспанья". А "Україна" по-іспанськи -- "Украніа". Так що це таке.
А от імена-прізвища треба говорити точно. Тож. користуючись нагодою, зазначу, що на лівому фланзі Штутґарта грає Маньєн (так читається ФРАНЦУЗЬКЕ прізвище), а іншого його одноклубника прізвище Треш, а не Трьош (ця буква з крапочками читається як "е")
|
|
2009-09-08 22:08:41 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор здраствуй!!! Когда вы будете обсуждать киевское Динамо???
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2009-09-09 06:31:38 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
виктор тоесть в18:30 Футбол. Чемпионат Германии. 5-й тур. Кельн - Шальке. LIVE эта строчка в програмке канала спорт один мираж???? И чему в жертву принесли германию если это мираж??? |
Ні, не міраж Кельн - Шальке буде в пямому ефірі на Спорт-1.
|
|
2009-09-10 17:55:05 |
|
Vatsko
Member
|
|
tarzan написал:
Доброго здоров'я! З нетерпінням чекав першого випуску програми "Libero" і нарешті дочекався!(трохи розчарувався коли 31 -го числа передача не вийшла але я розумію ,що так склалось і чекав 7-го числа). У повному об'ємі подививсь "Libero" і нажаль перший випуск більше мене розчарував ніж порадував. Сподобалось: 1)Дизайн студії (непогано попрацювали дизайнери чи дизайнер!Отримує похвали студія за красотою оформлення і задуму!(гарна реклама Ваших каналів на рекламних щитах "стадіона"). 2)Те,що у студії були присутні люди яких я хотів побачити там(Неперевершені:Дмитро Джулай,Денис Босянок і Вікто Вацко).Я так розумію вони і будуть освітлювати програму постійно судячи із заставки програми.
Не сподобалось: 1)У мене склалось таке враження після 15 хв перегляду:розмова колег-коментаторів про події у футболі після робочого дня! десь у місцевому кафе:((Вибачте за жорсткість!)Так не лише події а й про те,що цікавого у світі футболу,припущення і думки ,що буде чи можливо буде з тією чи іншою командою(якоїсь суто конкретної інформації я нажаль не почув).Скажу так:якоїсь нової!!! інформації ,щось нового я для себе не відкрив!!!(Вибачте!Але це так.).І після 15 хв передачи мені трохи стало нудно оскільки мені здалось шо програма "Спортклуб" і передматчеві студії були значно цікавішими.Коли йшов саме аналіз матчу ,гравців,тренерів,аналіз гри і дій футболістів...(Я відкривав для себе саме певну нову інформацію(інколи на теми яки ше і не піднімались ...)
2)Трохи дратує ,що програма розрахована на 60 хв і не вистачає часу для "розжовування" тем .(Мені б мабуть було б цікавіше якби було менше тем але більше аналізу і інформації по цій чи іншій темі(щоб це було не поверхово)) Хочетілося б більше цікавих фактів!і цікавих відеоматеріалів!Щоб ця програма відрізнялась від інших програм Вашого виробництва якоюсь "ізюминкою"...
Ось ,що я думаю і які скались враження після прем'єри.
P.S:Вибачте за жосткість критики!!!Це моя власна точка зору!Дякую за Вашу роботу!Сподіваюсь програма набере нових обертів і буде значно цікавіше!Успіху!   Іще одне...чому сободна позиція?(якось воно звучить трохи не по -українськи!Я запропонував краще ...вільна позиція(це по нашому!) |
Дякую за думку. Критика, коли вона конструктивна, завжди іде лише на користь. Ми працюватимемо над вдосконаленням.
|
|
2009-09-10 17:58:43 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор здраствуй!!! Когда вы будете обсуждать киевское Динамо??? |
Доброго дня! Перед матчами Ліги Чемпіонів на Спорт-1, як і в минулому сезоні, виходитиме спеціалізована програма. От там повинно бути багато про Динамо.
|
|
2009-09-10 18:04:42 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, все ли еврокубковые матчи украинских клубов, включая выездные, будут комментироваться со стадионов?
|
|
2009-09-11 21:45:25 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, все ли еврокубковые матчи украинских клубов, включая выездные, будут комментироваться со стадионов? |
Домашні матчі точно будуть зі стадіонів. Виїздні... Брюгге - Шахтар - точно зі студії. Як буде далі, подивимось. Не хочу загадувати ні про хороше, ні про погане. Тим більше, зараз такий час, коли загадувати - це просто будувати собі нічим не підкріплені банальні іллюзії.
|
|
2009-09-12 12:16:08 |
|
Wiggum
Member
|
|
Доброго дня Як ви ставитесь до такого классного старту в АПЛ Манчестер Сіті? Все ж таки гроші зробили свою справу? Чи це лише геній і заслуга Х*юза, що МС зміг переграти Арсенал?
|
|
2009-09-13 13:42:07 |
|
e2rd
New member
|
|
Здравствуйте! Ув.Виктор,как Вы думаете,стоит ли выпускать в основе Андрея Шевченко на матч против Рубина?
Отредактированно e2rd (2009-09-13 15:56:23)
|
|
2009-09-13 15:53:03 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Доброго дня Як ви ставитесь до такого классного старту в АПЛ Манчестер Сіті? Все ж таки гроші зробили свою справу? Чи це лише геній і заслуга Х*юза, що МС зміг переграти Арсенал? |
Вітаю! До МанСіті ставлюся з повагою, як і до МЮ, Арсенала, Ліверпуля, Евертона, Астон Вілли  Гроші таки роблять свою справу ПОКИ ЩО. Для мене особисто в Англії завжди був показовим з точки зору визначення сили і перспектив команд новорічний період. Ну і подивимось, що буде під час Кубка Африканських націй. А взагалі, стосовно МанСіті і матчу з Арсеналом ми поговоримо завтра в нашій щойнонародженій дпрограмі "Ліберо" 
|
|
2009-09-13 22:50:22 |
|
Vatsko
Member
|
|
e2rd написал:
Здравствуйте! Ув.Виктор,как Вы думаете,стоит ли выпускать в основе Андрея Шевченко на матч против Рубина? |
Доброго вечора! Під час гри з білорусами тандем Мілевський-Шевченко розчарував. Дуже вже багато спільного у їх манері гри. А Рубін - занадто сильний суперник, щоби ризикувати, граючи зі старту з парою однотипних форвардів. Логічніше було б почати обережно з насиченою середньою лінією.
Судячи зі складу в кубковому матчі проти Металіста, Шева гру з Рубіном почне на лаві.
Отредактированно Vatsko (2009-09-13 22:56:06)
|
|
2009-09-13 22:55:46 |
|
kaitami
New member
|
|
Здраствуйте уважаемый Виктор! Хочу выразить Вам особую благодарность за Вашу отличную деятельность на комментаторском поприще! У нас в Казахстане с недавних пор начали ретранслировать каналы поверхности, многие любители европейского футбола получили возможность наслаждаться ведущими чемпионатами Европы и их комментированиями. Мы даже выучили Ваш язык, вернее некоторую его часть. У меня подруга услышав Вас, даже сделала Вам комплимент подскачив со стула в другой комнате когда Графите забивал пижонский гол Баварии (5-1), или эйсовые шутки про Б. Моисеева в матче Андерлехт - Лион! Жалко я не смог приехать в Киев на матч ДК - Валенсия, привез бы Вам наши национальные подарки! Вообщем хочу пожелать Вам удачи и оставаться таким же отличным комментатором, уверен Вас ждет успешное будущее в этой сфере! Всего хорошего!
Отредактированно kaitami (2009-09-15 15:23:29)
|
|
2009-09-15 15:11:28 |
|
e2rd
New member
|
|
Здравствуйте! Так уж получилось,что мой вопрос опять по поводу А.Шевченко  Ну очень уж не убедительно он выглядит.. На мой взгляд,то что Шева , явно,(на данный момент) не готов играть,даже,на уровне Динамо - очевидно.. Для меня доси загадка , как Газзаев будет использовать Шеву в дальнейшем..Центр напа играть не будет(там Миля) , на правом фланге - Гусев. Левый - Ярмоленко, атакующий полузащитник - Алиев. В двоем с Милей нападающих играть не будут(прийдется опорника снимать). Где Вы видите Шеву? ИМХО - Я его вижу только на банке..Правда самоотдачи Шеве не занимать.. мб к Барсе и Интеру подойдет готовым ?! з.ы. заранее спасибо за ответ. з.ы.ы. Вот иногда смотришь матчи с комментариями разных "специалистов" - хочется выключить звук и смотреть трансляцию уже в тишине.Слушая же ваши коментарии - хочется выключить "картинку" и просто слушать Вас. Спасибо и удачи во всех начинаниях!
|
|
2009-09-18 21:48:45 |
|
sadim
Member
|
|
Вікторе, "розжуйте" будь ласка свій вчорашній вираз: "Бог не фраєр - він все бачить"!
Дякую.
|
|
2009-09-19 14:10:32 |
|
Стас
Member
|
|
Доброго дня Вікторе.А ви будете коментувати якийсь з матчів наших команд?
|
|
2009-09-19 15:14:18 |
|
shakhtar08
New member
|
|
Здравствуйте, Виктор. Не кажется ли Вам, что Тимощук, как и многие другие футболисты, недавно пришедшие в бундеслигу, не может приспособиться к более быстрому, чем в той же РПЛ темпу игры? В матче с Нюрнбергом он часто не успевал за соперниками, и момент у Риссе во многом вина Тимощука, который не успел догнать отдающего передачу игрока. Возможно, это и есть на данный момент главный его недостаток? Эта же скорость касается и подключений в атаку (хотя в этом матче он разок неплохо подключился). Ведь выбор позиции у него на уровне.
Отредактированно shakhtar08 (2009-09-20 10:53:52)
|
|
2009-09-20 10:49:39 |
|
Vatsko
Member
|
|
e2rd написал:
Здравствуйте! Так уж получилось,что мой вопрос опять по поводу А.Шевченко  Ну очень уж не убедительно он выглядит.. На мой взгляд,то что Шева , явно,(на данный момент) не готов играть,даже,на уровне Динамо - очевидно.. Для меня доси загадка , как Газзаев будет использовать Шеву в дальнейшем..Центр напа играть не будет(там Миля) , на правом фланге - Гусев. Левый - Ярмоленко, атакующий полузащитник - Алиев. В двоем с Милей нападающих играть не будут(прийдется опорника снимать). Где Вы видите Шеву? ИМХО - Я его вижу только на банке..Правда самоотдачи Шеве не занимать.. мб к Барсе и Интеру подойдет готовым ?! з.ы. заранее спасибо за ответ. з.ы.ы. Вот иногда смотришь матчи с комментариями разных "специалистов" - хочется выключить звук и смотреть трансляцию уже в тишине.Слушая же ваши коментарии - хочется выключить "картинку" и просто слушать Вас. Спасибо и удачи во всех начинаниях! |
Вітаю! Схоже, Шевченко зараз опиняється в ситуації, схожій до тієї, що виникла в час його переходу до Челсі. Андрій - придбання президента. Тренер, коли будував команду під своє бачення футболу, Шеву в цій команді не бачив. А тепер доводиться штучно шукати йому місце у складі... А штучне - це завжди штучне. Воно завжди викликає запитання. Поки що я бачу Шевченка другим форвардом. У схемі 4-3-3 - це лава запасних. Мілевський зараз в порядку. У 4-4-2 в ЧУ (в ЛЧ Динамо гратиме так лише за форс-мажорних обставин) - поряд з Мілевським. Хоча, це знову ж таки все притягнуто за вуха, оскільки дуже вже вони однопланові за стилем гри.
|
|
2009-09-20 15:00:56 |
|
Vatsko
Member
|
|
sadim написал:
Вікторе, "розжуйте" будь ласка свій вчорашній вираз: "Бог не фраєр - він все бачить"!
Дякую. |
У першому колі у матчі Баварії проти Хоффенхайма Шимуніч забив у ворота Баварії. Судді не помітили, що м*яч повністю перетнув лінію воріт і гол відповідно не зарахували. Рахунок був на той момент 0:0. Вчора здалося, що м*яч влетів у ворота Нюрнберга, але судді також взяття не зарахували. Тому я і сказав цю "народну" фразу . А вже коли дали кілька нормальних якісних повторів, було очевидно, що суддівське рішенна абсолютно вірне.
|
|
2009-09-20 15:04:27 |
|
Vatsko
Member
|
|
Стас написал:
Доброго дня Вікторе.А ви будете коментувати якийсь з матчів наших команд? |
Доброго дня! Не буду.
|
|
2009-09-20 15:06:09 |
|
Vatsko
Member
|
|
shakhtar08 написал:
Здравствуйте, Виктор. Не кажется ли Вам, что Тимощук, как и многие другие футболисты, недавно пришедшие в бундеслигу, не может приспособиться к более быстрому, чем в той же РПЛ темпу игры? В матче с Нюрнбергом он часто не успевал за соперниками, и момент у Риссе во многом вина Тимощука, который не успел догнать отдающего передачу игрока. Возможно, это и есть на данный момент главный его недостаток? Эта же скорость касается и подключений в атаку (хотя в этом матче он разок неплохо подключился). Ведь выбор позиции у него на уровне. |
Доброго дня! Абсолютно ідентичне враження у мене і виникає! У Росії і в Україні хто був суперником Тимощука? На 95% футболісти, клас яких значно нижчий! Клас у сучасному футболі - це насамперед швидкість мислення, швидкість прийняття рішень і їх реалізації. Стосовно матчу з Нюрнбергом і активності Ріссе, там Праньїч насамперед "варив". Якби у Баварії був грамотний лівий захисник, у Ріссе моментів не було б, та й гол не пропустили б. Стосовно підключень Тимощука до атак, мені здається, що вони у Толіка дуже ситуативні. Тренер від нього цього не вимагає. У Баварії активно і часто вперед ідуть крайні захисники. І Тимощук в таких ситуаціях навпаки "сідає" глибше, практично на лінію із центральними захисниками. Відповідно, у випадку потенційної контараки, виходить, що ван Бюйтен закриває зону правого захисника, Бадштубер - лівого, а Тимощук - центральну зону.
|
|
2009-09-20 15:24:10 |
|
Стас
Member
|
|
Як на мене Магат не є сильний тренер.А Вольфсбургу тоді просто пощастило
|
|
2009-09-20 16:56:01 |
|
Wiggum
Member
|
|
Доброго дня! Ну як вам манчестерске дербі?Як на мене, то МС все прогресує і прогресує.. Що ви скажеет про МС?
P.S. а Гівен просто красень!
|
|
2009-09-20 20:07:46 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Доброго дня! Ну як вам манчестерске дербі?Як на мене, то МС все прогресує і прогресує.. Що ви скажеет про МС?
P.S. а Гівен просто красень! |
Вітаю! Під час матчу ви звертали увагу на реакцію Сера Алекса на події на полі? Правда, було помітно, наскільки він нервував! І його порівняння МС із Крю Александра - це насамперед комплімент Крю Александрі  Я радий, що в Англії з*явилася ще одна надпотужна команда, оскільки люблю дивитися матчі сильних команд, гру майстрів найвищого рівня. Хьюз зробив правильні висновки із минулого - "пілотного" - сезону і придбав правильних гравців на правильні позиції. Як менеджеру йому - "п*ятірка" (ну чи 12 за новою системою оцінювання). Але от наскільки Хьюз сильний тактик і стратег, поки що не можу для себе вирішити. Потрібно подивитися більше матчів з хорошими командами.
Не знаю чому, але у другому таймі упіймав себе на думці, що вболіваю за Юнайтед Хоча в таких іграх конкурентам команд, що грають, завжди хочеться нічиєї. Неймовірно зрадів голу ОУЕНА! Мені завжди імпонував його стиль. І не хотілось вірити, що Майкл безславно закінчить кар*єру.
P.S.: А про Гівена всі давно це знають 
|
|
2009-09-21 16:23:40 |
|
Vatsko
Member
|
|
Стас написал:
Як на мене Магат не є сильний тренер.А Вольфсбургу тоді просто пощастило |
А хто в Німеччині сильний тренер?