Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 6 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 95
Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор доброй ночи!!! Как Вам Бавария и новая позиция Тимощука? И Ван Гааль сразу видно что лидерав ему ненадо старих Тони Рибери а молодеж он подпускает.
По поводу УПЛ я думаю что правильно что сосдали эту организацию но я не пойму чего  Коломойскому не хватает? Денег? так это ж копейки что там взносят клубы я не пойму 11 клубов выбрали Данилова. Бред!!!!!!!!!!!!!!!!

Про Баварію рано ще говорити. Це ж тільки перші контрольні матчі (в тому числі і проти "збірних пивзаводів"). І, в принципі, кожен адекватний тренер старається використати нагоду переглянути найближчий резерв.
Відповідно, і з Тимощуком.
Єдине, що можу сказати про Баварію з великою долею вірогідності: вони психологічно готові продати Рібері. От таке враження складається.

Стосовно УПЛ. Те, що вона робить для "популяризації" футболу, робила і ПФЛ. Нічого нового і надзвичайного. І це - не якісний продукт, що здатен приносити прибуток.На даний момент, у нашому футболі реалії такі, що в еліті мали б грати 10-12 клубів. Більш-менш рівних і забезпечених. Один приклад: Вам, як споживачеві, подобалось дивитися трансляції з Добромиля чи стадіону Банникова?
Ну а те, що відбувається зараз... Ну пообіцяли люди Рабиновичу пост Президента УПЛ, а "вороже угрупування" поставило підніжку. Тепер-от доводиться пропихати Рабиновича через юристів. От такі банальні здогадки...

2009-07-12 21:10:12

Vatsko
Member

BuTbKa написал:

на счёт проведения чемпионата, думаю, не стоит переживать. Сейчас всё быстренько под Суркиса переделают и замолчат, а вот что будет с ребятами, которые сейчас работают в ПЛ не известно. К примеру, тех комментаторов, которых набирали по конкурсу куда денут?.. По сути им зарплату платили "люди Данилова", а контракта не могли предложить, поскольку сами не знали, будут ли работать...

Я думаю, що хлопці без роботи не залишаться. Футбол же однаково будуть транслювати, а один Володя Тимошенко всі матчі відкоментувати не зможе фізично :)

2009-07-12 21:14:24

BuTbKa
Администратор

:-). Хто його зна, Рабіновіч, он, усіх повиганяти обіцяв...
З рештою, подивимось.

2009-07-13 15:29:52
Vatsko
Member

BuTbKa написал:

:-). Хто його зна, Рабіновіч, он, усіх повиганяти обіцяв...
З рештою, подивимось.

Рабинович уже Кафу купив... Ви його більше слухайте! :)

2009-07-13 22:03:43

BuTbKa
Администратор

Вікторе, Суперкубок Німеччини буде на "Спорт 1"?

2009-07-17 13:52:07
BuTbKa
Администратор

Вже бачу, що не буде :(. А цікаво, що "вовки" покажуть...

2009-07-18 22:15:53
Christoff
Member

Виктор здраствуйте!!! Как Вам Газзаевское Динамо??? И Ваан Гальвская Бавария??? Насчет Баварии скажу я такое что Луи не будет панькаться с Рибери это точно. 

2009-07-25 12:16:06

BuTbKa
Администратор

Вікторе, як там ситуація із Бундеслігою на цей сезон? Не прояснилася? Покаже "Повєрхность" її чи ні?

Отредактированно BuTbKa (2009-07-31 22:12:48)

2009-07-31 22:12:13
Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор здраствуйте!!! Как Вам Газзаевское Динамо??? И Ваан Гальвская Бавария??? Насчет Баварии скажу я такое что Луи не будет панькаться с Рибери это точно. 

Вітаю!
Динамо поки що вражає!
Але суперники хто?.. Як каже мій товариш - гравець одного із суперників Динамо на старті сезону: "Київ обіграв два лайна. Причому, одне було рідким" :)
Подивимось на ЛЧ.
Стосовно Баварії, не бачив жодної гри. З нетерпінням чекаю сезону!

2009-08-01 20:37:39

Vatsko
Member

BuTbKa написал:

Вікторе, як там ситуація із Бундеслігою на цей сезон? Не прояснилася? Покаже "Повєрхность" її чи ні?

Поки що не знаю. Вірю у краще!

2009-08-01 20:39:22

Zabe;
Member

Vatsko написал:

Стосовно Баварії, не бачив жодної гри. З нетерпінням чекаю сезону!

Мне, кстати, очень понравилось то, что делает ван Галь - так сказать, результат работы может быть разным, но определенное уважение к себе как к тренеру голландец завоевал. Создается впечатление, что голландец ван Галь понимает, что молодых немцев нужно использовать больше и тогда от них будет толк лучше, чем Клинсманн, который толком не давал шансов никому. Ну и вы знаете, что с вратарями было - Клинсманну с самого начала не нравилось, что Хенесс настаивал на кандидатуре Рензинга и т.д. и т.п. - то есть, дурдом.

Мне очень понравилась вся немецкая тройка, которую довольно активно использовал ван Галь - Бадштубер, которого по сообщениям немецкой прессы Луи под основу пробует, очень впечатлил в центре обороны; в финале Audi Cup его не хватало в первом тайме; Баумйоханн и Мюллер действительно способны вести команду, создавать моменты - думаю, Рибери со своим кислым лицом с трибуны Альянца все и сам заметил :) Тимощук, считаю, в матче с Манчестером сыграл очень хорошо и классно - и передачи разрезные отдавал, и атаки блокировал. По ногам ему досталось прилично. Правда, немцы украинца критиковали. :)

Товарняки есть товарняки, но в целом, впечатления пока положительные. По-крайней мере по подходу видно, что ван Галь именно тренер, а не лицо на скамейке запасных. :)

2009-08-01 21:03:21
E-mail | http://ru-zabel.org  
sori
Member

Витя    начинаю вас атаковать. как вам наши мальчишки на евро . я лично  вчера плакал от радости. и наконец что случилось с шахт'ром  просто недоценили.??

2009-08-03 13:24:26

Vatsko
Member

sori написал:

Витя    начинаю вас атаковать. как вам наши мальчишки на евро . я лично  вчера плакал от радости. и наконец что случилось с шахт'ром  просто недоценили.??

Враховуючи перебіг подій у грі з англійцями в групі, я, чесно кажучи, практично не сумнівався в нашому успіхові. Коли Гармаш забив на початку другого тайму, все стало зрозуміло. Англія грала занадто, даруйте, тупий футбол, щоби створити нам якісь проблеми.

Юра Калитвинцев - просто молодець. Я пригадую 2000-й рік, коли наші вдев*ятьох відбивали атаки, і уповали на контратаки і Бєліка. Причому, грали за принципом: "Якщо вийде - то слава Богу. Якщо - ні, ну що вже зробиш..."
Юра поставив команді ГРУ. Вони прекрасно контролювали м*яч, не притискались до власного штрафного. Вони просто фантастично готові фізично. Ну і (а це, як на мене, - найголовніше) вони не боялися ГРАТИ У ФУТБОЛ.
І дай, Боже, щоби ця перемога залишила їх на землі. І якомога більше їх трималося землі обома ногами, входячи у дорослий футбол. Ось це найважливіше.

Шахтар. Банально недооцінив, як на мене. Найбільше шкода Діму Чигринського, якого дуже хотів бачити у Барсі сам Гвардьола. Кучер з Іщенком своєю грою, можливо, загадили хлопцеві подальшу кар*єру.

2009-08-03 15:51:25

sori
Member

Витя  скажите мне а почему ни в пятницу  ни суботним днём нет нимецких трансляций??????

2009-08-03 16:34:59

BuTbKa
Администратор

Невже все ж таки нi... :-(

2009-08-03 23:04:07
sori
Member

Витя а вы уверены,  что Диме нужно покидать нас именно сейчас я лично  в этом не был бы так уверен мне кажется годик ещё нужен. теперь магат и его шальке ваши мысли. и наконец самое последнее пелегрини с такими игроками сможет ли он сделать из этих ярких личностей команду.  моё мнение что у него всё  было раньше с дымком ниже и струйкой жиже  может  и не случиться ничего хорошего в галактикос. и наконец последний вопрос если у вас есть инфапо немецким трансляциям поделитесь. Понимаю, что просить вас о такм верх наглости с моей стороны но нет ли у вас инфы кто кроме поверхности если такие есть проявляет любопытство к германии

2009-08-04 18:37:35

Vatsko
Member

sori написал:

Витя  скажите мне а почему ни в пятницу  ни суботним днём нет нимецких трансляций??????

Поки що нічого стосовно трансляцій Бундесліги нового сезону сказати не можу. Нічого хорошого :(

2009-08-06 12:39:06

Vatsko
Member

sori написал:

Витя а вы уверены,  что Диме нужно покидать нас именно сейчас я лично  в этом не был бы так уверен мне кажется годик ещё нужен. теперь магат и его шальке ваши мысли. и наконец самое последнее пелегрини с такими игроками сможет ли он сделать из этих ярких личностей команду.  моё мнение что у него всё  было раньше с дымком ниже и струйкой жиже  может  и не случиться ничего хорошего в галактикос. и наконец последний вопрос если у вас есть инфапо немецким трансляциям поделитесь. Понимаю, что просить вас о такм верх наглости с моей стороны но нет ли у вас инфы кто кроме поверхности если такие есть проявляет любопытство к германии

1. Сумніваюсь, що клуб рівня і статусу Барселони щороку робитиме пропозиції. Сумніваюсь, що в Діми, як і у ще кількох лідерів ШД мотивація гри за клуб залишиться на старому рівні. Для мене показовим залишається приклад з Агаховою, за якого свого часу Арсенал (Лондон) давав 15 мільйонів, але ця цифра не примусила Рината Ахметова нервувати. Що далі сталося з Агаховою ви прекрасно бачите.

2. Магат уже почав репресії "відпочивальників" у Шальке. Над Фарфаном він просто знущається. Цього сезону, як на мене, якщо потраплять в зону Ліги Європи - це буде успіхом.

3. За іменами зараз Реал мені дуже подобається. Але погоджусь із фахівцями, котрі вважають, що інтеграція одночасно великої новачків у команду буде вельми проблемною. Тут також проявиться тренерський хист Пелегріні. Або не проявиться...

4. За моєю інформацією, ніхто більше Німеччиною не цікавиться.

2009-08-06 12:47:01

sori
Member

Ну поскольку мы  остались за дверью лиги то возможность трансфера димы  в  барсу  я оцениваю , как очень реальную . Скажу так вчера мы  посмотрели исполнение тактики  всех команд в чемпионате украины против шахты все назад непропустить и дальше, как карта ляжет. неужели шахтёр отвык от такой игры или в нашем чемпе стали играть в другой футбол Потом я думаю зря пдняли шум о трансфере раньше времени.. это деморализовало команду  И ПОСЛЕДНЕЕ ПРАВЕЛЬНО ЛИ Я ПОНИМАЮ,ЧТО ЕСЛИ ГЕРМАНИИ НЕ БУДЕТ У ВАС ЗНАЧИТ УКРАИНА ЕЁ НЕ ПОСМОТРИТ.

2009-08-06 14:07:22

Vatsko
Member

sori написал:

Ну поскольку мы  остались за дверью лиги то возможность трансфера димы  в  барсу  я оцениваю , как очень реальную . Скажу так вчера мы  посмотрели исполнение тактики  всех команд в чемпионате украины против шахты все назад непропустить и дальше, как карта ляжет. неужели шахтёр отвык от такой игры или в нашем чемпе стали играть в другой футбол Потом я думаю зря пдняли шум о трансфере раньше времени.. это деморализовало команду  И ПОСЛЕДНЕЕ ПРАВЕЛЬНО ЛИ Я ПОНИМАЮ,ЧТО ЕСЛИ ГЕРМАНИИ НЕ БУДЕТ У ВАС ЗНАЧИТ УКРАИНА ЕЁ НЕ ПОСМОТРИТ.

Стосовно Чигринського, справа в тому, що він зіграв у кваліфікації за Шахтар, а відтак, не матиме права зіграти за будь-яку іншу команду в єврокубках. Барса давала 22 мільйони Євро, щоби отримати повноцінного гравця на всі фронти. За такі гроші вони придбають будь-якого із 95% захисників світу.

Україна матиме змогу дивитися Бундеслігу по НТВ+. Щоправда, я не знаю наскільки це все законно.

2009-08-06 16:19:57

sori
Member

Витя чует моё  сердце ,что германии у вас не будет значит я имею  право это сказать и это не будет выглядеть как лесть. слушал и смотрел я германию , которую исполняет Андронов, но для меня с самого  начала поверхности германия это вы и шахов. лучшего дуэта нимецкого я не знаю именно поэтому я  начинаю скорбить о том , что украинской германии похоже не будет.  Чегринский рыночная цена его после пролёта над лигой примерно 15 17 мульёнов , но Ахметов способен терпеть любые деньги он команду строит сердцем. поэтому сейчас всё в его руках.

2009-08-06 16:49:36

Vatsko
Member

sori написал:

Витя чует моё  сердце ,что германии у вас не будет значит я имею  право это сказать и это не будет выглядеть как лесть. слушал и смотрел я германию , которую исполняет Андронов, но для меня с самого  начала поверхности германия это вы и шахов. лучшего дуэта нимецкого я не знаю именно поэтому я  начинаю скорбить о том , что украинской германии похоже не будет.  Чегринский рыночная цена его после пролёта над лигой примерно 15 17 мульёнов , но Ахметов способен терпеть любые деньги он команду строит сердцем. поэтому сейчас всё в его руках.

Специфіка українського ТБ - вирішувати питання, пов*язані з трансляціями, в останній момент. Можу навести багато прикладів із власного досвіду. Вірю у краще.

Будувати команду серцем - це, в тому числі, серцем ставитися до людей, котрі грають у цій команді. Дуже важливий момент футбольного бізнесу - ВЧАСНО відпустити навіть найціннішого гравця. В Україні футбольного бізнесу поки що немає. У нас і досі проблемні питання із трансфером гравця можуть вирішувати з допомогою "братви" (і це клуб ПЛ). Тому бізнес цей не скоро ще з*явиться.

2009-08-06 21:56:47

Viktorian
Member

Вікторе але хотя б досі переговори ідуть?
Може щось змінеться з приходом  ISTIL

Отредактированно Viktorian (2009-08-07 00:05:57)

2009-08-07 00:03:01

Лена
Member

Вікторе, доброго дня. Бачу, тільки ваш форум трошки ворушиться, тому задам питання тут - можливо трошки не за вашою "спеціалізацією", але ви маєте щось знати.
Анонси чемпіонату Італії вже висять на сайті "Футболу" Дєнісова, Бундес немає... А є якісь європейські чемпіонати, які _точно_ будуть на "Спортах"? Мене перш за все цікавить Англія, звісно...

2009-08-07 00:42:33

Фанат Динамо
Member

Лена написал:

Анонси чемпіонату Італії вже висять на сайті "Футболу" Дєнісова, Бундес немає...

Где анонсы чемпионата  Италии? Там только о Суперкубке сказано. И о Кубке. Никакого чемпионата Италии на Футболе нет, слава богу.

Отредактированно Фанат Динамо (2009-08-07 02:08:44)

2009-08-07 02:08:10

Страниц: 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 95   Тема закрыта
Перейти