Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 95
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Добрый день
Ну вот Сеймин таки покинул Динамо ,на его место пришел Газзаев..
Как вы считает, это позитивная смена или негативная?

Доброго вечора!
Так вийшло, що я дізнався про цю зміну з тиждень тому. Чесно кажучи, зрадів. Хоча мотиви не суто футбольні.
Плюс це, чи мінус? Зараз цього не скаже навіть Ігор Суркіс ;) Я сподіваюсь, що з Газзаєвим Динамо заграє у більш агресивний різноманітний наступальний футбол, який при цьому буде гармонійним і витримуватиме баланс оборона-атака.

2009-05-25 23:58:14

Wiggum
Member

Спасибо, буду надеяться что Газзаев сделает Динамо еще лучше чем при Семине..

2009-05-26 16:35:35
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Спасибо, буду надеяться что Газзаев сделает Динамо еще лучше чем при Семине..

Всі на це сподіваються :)

2009-05-26 22:39:09

MG
Member

Доброго дня, Вікторе.
Яке на вашу думку майбутнє у Гомеса в Баварії і чи буде воно в ньго там взягалі?
Також хотілося б почути ваші міркування щодо перспектив мюнхенців у майбутньому сезоні. Особливо в Європі. Адже Баварія вже зробила кілька серйозних придбань - Оліч, Гьорліц, Баумйоханн, Тимущук, тепер Гомес. Також є серйозна націленність на Єнке та Мерте. Таким чином, як бачимо, закриваються усі проблемні місця в Баваріії . Чи зжоже новий тренер у купі з усяма цими новачками бути ключем до успіху у наступній кампаніії?
Дякую.

Отредактированно MG (2009-05-27 11:21:18)

2009-05-27 11:20:02

Vatsko
Member

MG написал:

Доброго дня, Вікторе.
Яке на вашу думку майбутнє у Гомеса в Баварії і чи буде воно в ньго там взягалі?
Також хотілося б почути ваші міркування щодо перспектив мюнхенців у майбутньому сезоні. Особливо в Європі. Адже Баварія вже зробила кілька серйозних придбань - Оліч, Гьорліц, Баумйоханн, Тимущук, тепер Гомес. Також є серйозна націленність на Єнке та Мерте. Таким чином, як бачимо, закриваються усі проблемні місця в Баваріії . Чи зжоже новий тренер у купі з усяма цими новачками бути ключем до успіху у наступній кампаніії?
Дякую.

Доброго дня!

Гомес у Штуттгарті - як Польді свого часу в Кельні. Там він - Бог, недоторканий, зіграє навіть маючи обидві ноги поламані. А от на найвищому рівні, складається враження, Гомес губиться психологічно. Неспроста за збірну не забиває уже порядка 900 хвилин.
До того ж, прихід Гомеса очевидно означає втрату Тоні (ніхто з них на лаві не сидітиме). А найсильніше, що демонструвала Баварія в атаці в останні 2 роки - тандем Тоні-Рібері із просто неймовірним взаєморозумінням і взаємоповагою на полі. Ну і Тоні, як на мене, зовсім не слабший за Маріо. Тільки старший.

Стосовно трансферів, Гьорліц, Баумйохан - сумнівні придбання. Баумйохан - зовсім сумнівне. А Гьорліц - гравець суто чемпіонату. Для досягнення найвищих завдань в ЛЧ у нього немає класу. Сильний правий захисник Баварії конче потрібен.

Оліч - резерв на випадок травми Клозе і, можливо, Рібері. Хоча в Гамбургу у ролі вінгера він враження не справляв, становлячи небезпеку виключно в центральній зоні, грамотно міняючись позиціями із Рафою та Герреро.

Тимощук може грати у стартовому складі. А може й не грати... Ми ж не знаємо які стосунки у двох Ванів-співвітчизників Боммеля і Гааля.

Енке, якщо прийде, - однозначний номер 1.
Мертезаккер... Чесно кажучи, не чув про серйозну зацікавленість Баварії. Є Лусіу і Демікеліс, є Ван Бюйтен, є Нідермаєр, який у Штуттгарті показав себе гравцем готовим до Бундесліги.

Таким чином, Баварія жодним трансфером не посилює свій основний склад (Енке ж ще не прийшов), а виключно подовжує лаву запасних. Це теж важливо, але беззаперечним підсиленням не є.

Взагалі зараз важко говорити про перспектви Баварії в цілому. Ясно, що після провального сезону вона в наступному нікому нічого не віддасть. Але цікаво подивитися на те, що захоче привити Баварії Ван Гааль на полі.

Мені здається, що, окрім Гомеса і Енке, баварці спробують підписати влітку сильного правого захисника та атакувального хава.

2009-05-27 16:00:15

Wiggum
Member

Добрый день
Скажите, вы следите за второй и третьей лигой Германии?Если да, то какая команда нравиться?
Как относитесь к Алемании и Санкт - Паули?

2009-05-27 20:45:23
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Добрый день
Скажите, вы следите за второй и третьей лигой Германии?Если да, то какая команда нравиться?
Как относитесь к Алемании и Санкт - Паули?

Доброго дня!
За третьою лігою не слідкую взагалі.
За другою - на рівні переглядання результатів.
Стосовно симпатій, мені ще за грою в Бундеслізі Нюрнберг Ганса Маєра дуже подобася, тому дуже хочу, щоби він повернувся. Як на мене, ця команда цікавіша за Коттбус із Біллефельдом.
До Аахена і С-Паулі ставлення нейтральне. Алеманію пам*ятаю за матчами Бундесліги через її несамовитих фанів. Більше у цій команді нічого особливого не було.

2009-05-28 12:59:21

Wiggum
Member

Дякую!

2009-05-28 15:24:17
Фанат Динамо
Member

Виктор, у Поверхности нет планов показать Евро-2009 Ю-21 и Ю-19?

Отредактированно Фанат Динамо (2009-05-28 16:14:09)

2009-05-28 16:13:52

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, у Поверхности нет планов показать Евро-2009 Ю-21 и Ю-19?

Якщо і є, то я про них не чув... Джулаю повинно бути краще відомо.

2009-05-28 23:49:35

sori
Member

Виктор , как вам перспиктивка марсело морено  в ео нынешних кондициях  в вердере.  я  думаю это утопия  он не нужен   шафу.

2009-05-29 11:12:01

Wiggum
Member

Скажите, финал Кубка Германии показывать по Спорт 1 будете?Если да ,то во сколько?

И еще такой вопрос: прочитал вот такую штуку http://football.ua/england/news/67593/page2.html   ,   скажите, как Вы к этому относитесь?Верите?

Я не особо, Терри ведет себя всегда кк профессионал и делает только то что полезно команде...

Отредактированно Wiggum (2009-05-30 15:08:26)

2009-05-29 21:02:24
Vatsko
Member

sori написал:

Виктор , как вам перспиктивка марсело морено  в ео нынешних кондициях  в вердере.  я  думаю это утопия  он не нужен   шафу.

Вердер хотів Морено, ще коли він грав за Крузейру. Вони серйозно його вели і неодноразово переглядали. А селекціонери у Бремена - одні з найкращих в Німеччині. І, коли йдеться про великі трансфери, майже завжди влучають у ціль. Виняток - Карлос Альберто (чи як там того бразильського ідіота). Тому як мінімум я не став би говорити про утопію. Дуже цікаво просто слідкувати - вийде в нього, чи ні. Конкуренція не надто висока.

2009-05-30 22:58:05

Vatsko
Member

Wiggum написал:

Скажите, финал Кубка Германии показывать по Спорт 1 будете?Если да ,то во сколько?

И еще такой вопрос: прочитал вот такую штуку http://football.ua/england/news/67593/page2.html   ,   скажите, как Вы к этому относитесь?Верите?

Я не особо, Терри ведет себя всегда кк профессионал и делает только то что полезно команде...

У нас немає прав на трансляції Кубка Німеччини. Сам "дивився" по онлайну Кіккера. Бодай щось багатостраждальний Вердер виграв...

Стосовно причетності Террі до звільнення Жозе - це не секрет. Англійські видання (солідні в тому числі) писали про це одразу ж по гарячих слідах. Але, наскільки я зрозумів ситуацію, Террі в цій історії - банальний пішак. Жозе пішов Кеньйон. Це на 100%. І від Террі там нічого не залежало.

2009-05-30 23:03:08

Wiggum
Member

Vatsko написал:

Wiggum написал:

У нас немає прав на трансляції Кубка Німеччини. Сам "дивився" по онлайну Кіккера. Бодай щось багатостраждальний Вердер виграв...

Стосовно причетності Террі до звільнення Жозе - це не секрет. Англійські видання (солідні в тому числі) писали про це одразу ж по гарячих слідах. Але, наскільки я зрозумів ситуацію, Террі в цій історії - банальний пішак. Жозе пішов Кеньйон. Це на 100%. І від Террі там нічого не залежало.

Згоденй з Вами.Адлер бідний як завжди рятував, рятував , лише 1 пропустив, і знову програли...

Дякую за інформацію..

2009-05-31 11:50:56
amor
Member

Вікторе, вітаю!
Анчелотті - які перспективи "Челсі"?

Отредактированно amor (2009-06-01 14:30:28)

2009-06-01 14:30:15

Vatsko
Member

amor написал:

Вікторе, вітаю!
Анчелотті - які перспективи "Челсі"?

Доброго вечора!
Які можуть бути перспективи у супербагатого клубу? Райдужні, звичайно ж! Питання лише в тому, чи стануть вони реальністю в час правління Анчелотті :)
Кваліфікація Анчелотті не викликає жодних сумнівів. Як на мене, у нинішній ситуації, коли Хіддінк безповоротно відмовився відмовлятися від Росії, Карло - оптимальний вибір для клубу рівня і амбіцій Челсі. Більш гідна кандидатура в голову не приходить.
Єдине, що мене трохи непокоїть, - це факт, що Анчелотті за межами Італії не працював, а в самому італійському чемпіонаті про смак тріумфу уже забув. Проте необхідно дати людині час, навіть якщо успіхи не прийдуть одразу. Необхідно взяти найцінніше із досвіду МЮ - стабільність на менеджерському містку. Адже, знову ж таки, тренерський рівень Анчелотті ні в кого, я думаю, сумнівів не викликає.
Тепер подивимось на трансфери. Кістяк команди збережеться. А підсиленя необхідне. Насамперед в атаку. Є інформація, що на 4 роки підписали Жиркова (німці пишуть про 21,5 мільйона Євро). Хотілося б перемоги у боротьбі за Рібері. В середню лінію людина не завадить (дай Боже упіхів Деку в Інтері). Ну і в центрі захисту (подякуємо на прощання Карвалью) в пару до Террі мабуть потрібен хтось вищий класом за Алекса.
Хоча, Анселотті у Мілані 4-3-3 не використовував. І, знову ж таки, цікаво, як підійдуть його італійські напрацювання англійським амбіціям його клубу. І чи підійдуть взагалі? Якщо ні, то чи зуміє він перебудуватися? Чи матиме нові ідеї?
Питань багато. А відповіді на них почнемо отримувати поступово і вже незабаром. Зате цікаво! ;)

2009-06-01 22:19:26

amor
Member

Вікторе, вітаю!
Ваша думка про Едіна Джеко? Наскільки він готовий до гри у гранді? Скільки боснієць реально коштує?

2009-06-11 14:08:21

Vatsko
Member

amor написал:

Вікторе, вітаю!
Ваша думка про Едіна Джеко? Наскільки він готовий до гри у гранді? Скільки боснієць реально коштує?

Доброго дня!
Знаєте, я в таких питаннях достатньо скептичний. Один сезон - не показник. Тим більше, коли вся комада грає на тебе. Мені здається, дуже багато у грі форварда залежить від стилю гри команди. От чому, скажімо, у Дніпрі нападаючі забивають мало? Чи не тому, що там у складі одразу три хави, що люблять потягти покривало на себе?..
Джеко безперечно дуже талановитий футболіст. У нього і справді є всі дані, щоби вирости до гравця топ-рівня. Він  високий, потужний, прекрасно грає головою, але, в той же час, дуже добре координований, чудово працює обома ногами, технічний і, як на його фактуру, дуже-дуже-різкий, швидкий.
Зараз він працював із тренером, що беззаперечно довіряв, давав право на помилку. У гранді такого не буде - 100% У Вольфзбургу він - лідер. У гранді таких лідерів буде півкоманди. З ігрової точки зору Едін - ідеальний сучасний форвард (як на мене, значно сильніший за Гомеса). Але наскільки він сильний психологічно? Як приклад можна Жигіча згадати...
Реальну ціну Вольфзбург уже назвав - 20 мільйонів євро. Далеко не непідйомна сумма для гранда.

2009-06-13 09:16:45

Фанат Динамо
Member

Виктор, как Вы в целом относитесь к бразильскому чемпионату? У меня вчера сложилось ощущение, что Вы немного скучали при комментарии матча Ботафого - Сантос. Это матч такой или сам бразильский футбол  Вам не по вкусу? :) Хотя, возможно, это так показалось на фоне Джулая, лучше которого в СНГ с бразильским футболом знаком, наверное, только Фесуненко :)

2009-06-14 11:24:06

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, как Вы в целом относитесь к бразильскому чемпионату? У меня вчера сложилось ощущение, что Вы немного скучали при комментарии матча Ботафого - Сантос. Это матч такой или сам бразильский футбол  Вам не по вкусу? :) Хотя, возможно, это так показалось на фоне Джулая, лучше которого в СНГ с бразильским футболом знаком, наверное, только Фесуненко :)

Скажу чесно, я не в захопленні від бразильського футболу. Хоча окремі цікаві мені гравці там є.

2009-06-15 19:11:12

Christoff
Member

Виктор здраствуй! Прокоментируй события в нашем украинском футболе и твои прогнозы на решения этой ситуации

2009-07-08 22:44:09

Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор здраствуй! Прокоментируй события в нашем украинском футболе и твои прогнозы на решения этой ситуации

Доброго вечора!
А що коментувати? Це ж натуральна клоунада? Саме створення УПЛ у нинішньому її вигляді на даному етапі розвитку нашого футболу - було профанацією (ну треба ж було якось Сафіулліна з Поповим прибрати).
І зараз, якщо чесно, то послання Суркіса УПЛ і листи УПЛ Суркісу я навіть не читаю. Просто остогидло.

А прогноз може бути один:
я не пригадаю випадку, коли не проходила про-Суркісівська лінія. Не здивуюсь секретній рекомендації ФІФА, згідно з якою "будь-якою Перм*єр-Лігою не має права керувати людина з прізвищем Данилов". :)

2009-07-11 23:37:56

Christoff
Member

Виктор доброй ночи!!! Как Вам Бавария и новая позиция Тимощука? И Ван Гааль сразу видно что лидерав ему ненадо старих Тони Рибери а молодеж он подпускает.
По поводу УПЛ я думаю что правильно что сосдали эту организацию но я не пойму чего  Коломойскому не хватает? Денег? так это ж копейки что там взносят клубы я не пойму 11 клубов выбрали Данилова. Бред!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-07-12 01:02:03

BuTbKa
Администратор

на счёт проведения чемпионата, думаю, не стоит переживать. Сейчас всё быстренько под Суркиса переделают и замолчат, а вот что будет с ребятами, которые сейчас работают в ПЛ не известно. К примеру, тех комментаторов, которых набирали по конкурсу куда денут?.. По сути им зарплату платили "люди Данилова", а контракта не могли предложить, поскольку сами не знали, будут ли работать...

2009-07-12 18:11:32
Страниц: 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 95   Тема закрыта
Перейти