Christoff
Member
|
|
Vatsko написал:
Christoff написал:
в Челси я так понял из того что ты любиш эту команду - я знаю. А что ты скажеш насчет увольнения Клинсмана и на его пост ты кого видеш??? |
Навіть якщо Баварія стане чемпіоном, думаю, Клінсманна звільнять. Принаймні, такі натяки можна почути зараз від керівництва клубу.
А от хто стане спадкоємцем - питання відкрите навіть для німців. Фантазувати не хочеться. Реальних кандидатів зараз не знаю. Тут он Шальке не може тренера знайти. А їм уже потрібно!  |
Виктор привет!!! Я думаю что Клинсмана было зря снимать с поста тренера. Это всё - эмоции.
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2009-05-03 20:20:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Vatsko написал:
Українську класику коментуватиму я. І з Києва, і з Донецька. Люблю, коли фани Динамо (причому навіть певні ВІП) після матчу кажуть, що я вболівав за Шахтар, а гірники, в свою чергу, пишуть листи до клубу з проханням зняти з ефіру коментатора Вацка, котрий (негідник такий) весь матч уболівав за Динамо (а ВІП-фани можуть і подзвонити з претензіями). Чесно кажучи, дуже скучив за такою роботою  Можу також сказати, що фінал Кубка УЄФА коментуватиму разом із Сашею Михайлюком зі Стамбула. А до Риму на фінал ЛЧ полетять Ден і Діма. Сподіваюсь, фартові для Челсі  |
Спасибо, Виктор Владимирович, за подробный ответ Надеюсь, Вы окажетесь фартовым для Динамо И Михайлюку удачи. Ведь насколько я понимаю, для него это будет первый заграничный репортаж с места событий. П.С. А как ваших уважаемых коллег по отчеству - Джулая и Босянка?  |
Джулай - Миколайович. Ден - не знаю. Хоч він серед нас інайстарший 
|
|
2009-05-04 14:49:04 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
[ Вікторе, вітаю! Можна кілька питань 1) у матчах "Динамо" - "Шахтар" кому належать ваші симпатії? 2) за яку українську команду уболіваєте взагалі? 3) як давно ви за "Челсі"? Що спонукало? "Челсі" - ваш улюблений клуб назагал чи у потенційних матчах "аристократів" проти українських команд ви все таки за співвітчизників? Вибачте, якщо на цій конференції вам уже доводилося відповідати на подібні запитання. Гортати сторінки не дуже хочеться просто. |
Доброго дня! 1) Динамо. Але під час трансляції цього ніхто не зрозуміє. Принаймні зроблю все, щоби було саме так. "Спорт-1" є і в Донецьку. А перетворюватися в одного з "колег" ТРК "Україна", тільки навпаки, якось не хочеться... Після першого матчу мене от звинуватили у "кротизмі"  2) За всі потроху. Я в цьому сенсі - без фанатизму. У багатьох командах грають чи працюють мої друзі і добрі приятелі, тому було б негарно і нечесно когось виокремлювати. Більше за інших Дніпро подобався. Але не з нинішньою філософією його тренера. 3) Я вболіваю за Челсі з самого народження. Пригадую, батько мені, тоді ще зовсім маленькому, замість казки на ніч розповідав про героїчну перемогу в фіналі Кубка 70-го в переграванні над Лідсом і гол Девіда Вебба в додатковий час...  Якщо серйозно, то з 2003-го року, коли прийшов РА. Дуже цікаво було на власні очі спостерігати за тим, як твориться історія. На той момент в Англії домінували МЮ та Арсенал, які нікому не віддавали чемпіонський титул. Тому і хотілося, щоби хтось порушив цю гегемонію. А далі пішло-поїхало. З 2004-го року я не бачив може ігор 15 Челсі (маю на увазі АПЛ і ЛЧ). Стараюсь не пропускати жодної. Челсі, чи співвітчизники? Я, чесно кажучи, навіть не знаю... Від співвітчизників залежить. Для мене Лампард, наприклад, наче рідніший за, скажімо, Срну. А взагалі, що таке "вболівати"? Для мене це - переживати за обрану команду, на власні очі спостерігаючи її матчі. Я знаю "вболівальників" "Селтика" чи "Ліверпуля", які навіть основного складу команди не назвуть, але за 5 років вивчили слово "глоріхантер" 
|
|
2009-05-04 18:22:13 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор привет!!! Я думаю что Клинсмана было зря снимать с поста тренера. Это всё - эмоции. |
Вітаю! Не згоден. Емоції - це коли його восени б звільнили. А зараз - це чи не єдиний шанс виграти чемпіонат. Новий тренер завжди призводить до емоційного поштовху "кризової" команди.
|
|
2009-05-04 18:24:54 |
|
MG
Member
|
|
Вітаю, Вікторе! Якої гри слід очікувати завтра на Стамфорді? Як на вашу думку, чи будуть "сині" знову закриватися та сподіватися на контратаки як неділю тому; чи нас чекає наймовірний триллер з безліччю голів як із Лівером, адже грати з Барсою у відкритий футбол вогненебезпечно.
|
|
2009-05-05 20:38:37 |
|
Wiggum
Member
|
|
Добрий день) Скажіть, Віктор, яке ваше ставлення до футбольних "фірм".Наприклад до таких як вболівальникик Динамо Дрезден/Берлін.?
|
|
2009-05-05 22:33:52 |
|
Vatsko
Member
|
|
MG написал:
Вітаю, Вікторе! Якої гри слід очікувати завтра на Стамфорді? Як на вашу думку, чи будуть "сині" знову закриватися та сподіватися на контратаки як неділю тому; чи нас чекає наймовірний триллер з безліччю голів як із Лівером, адже грати з Барсою у відкритий футбол вогненебезпечно. |
Доброго дня. Після суботнього "згвалтування на Бернабеу" я собі по кілька разів на день ставлю таке запитання Чесно. І досі не знаю, яку відповідь на нього дати. Я не знаю, як грати проти цієї Барселони, окрім "сталінграду" в захисті. Зрозуміло, що у відкритому футболі Барса знищить будь-кого. Я лише сподіваюся, що Гус все знає, що він щось придумав. Сподіваюсь на те, що дасться взнаки різниця в тренерському досвіді. Сподіваюся пережити аналог фіналу 94-го, коли Барса Кройффа здавалась такою ж неспинною... Але для себе я зрозумів одну річ: ТАКІЙ Барселоні програти не соромно. Хоча... Хто ж любить програвати? 
Отредактированно Vatsko (2009-05-06 09:19:17)
|
|
2009-05-06 09:13:24 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Добрий день) Скажіть, Віктор, яке ваше ставлення до футбольних "фірм".Наприклад до таких як вболівальникик Динамо Дрезден/Берлін.? |
Доброго дня. Чесно кажучи, я ніколи не вникав у питання "субкультури" (якщо тут можна вжити слово похідне від слова "культура") футбольного хуліганства. Мені це не приємно, як і будь-яка інша річ, пов*язана із насиллям.
|
|
2009-05-06 09:18:51 |
|
sori
Member
|
|
Витя прочитал тут высказывание эвра после игры 11 мужчин переиграли 11 детей это так и есть. вчера арсенал именно так и выглядел продолжая аналогию эвра возникает вопрос хватит ли одного Аршавина на будущий год ,чтобы садик венгера отправить хотябы в школу
|
|
2009-05-06 11:52:33 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Витя прочитал тут высказывание эвра после игры 11 мужчин переиграли 11 детей это так и есть. вчера арсенал именно так и выглядел продолжая аналогию эвра возникает вопрос хватит ли одного Аршавина на будущий год ,чтобы садик венгера отправить хотябы в школу |
Хороша фраза. Правильна. Венгеру протягом останніх років тільки те й говорять, що про "дитсадок". Але в нього своя філософія. Якщо керівництво клубу вона влаштовує, значить - має право на життя. Я думаю, що МЮ, Челсі, Ліверпуль зовсім не проти, якщо Арсенал ще 4 роки нічого не виграє.
|
|
2009-05-08 16:14:39 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, вы покажете переходной раунд Бундеслиги между 16 командой элиты и 3-ей Бундеслиги 2? И вообще, со скольки игр этот раунд будет состоять?
|
|
2009-05-10 22:26:06 |
|
Vatsko
Member
|
|
Чесно кажучи, я не знаю, як там у нас із правами. Сподіваюсь, що покажемо. Якщо пам*ять мені не зраджує - 2 гри.
|
|
2009-05-12 10:43:38 |
|
sori
Member
|
|
виктор вопрос созрел не хуже ли для шахтёра то что вердер будет ослаблен не окажется ли это против шахты типа мы их шапками закидаем. более того посмотрел на резерв вердера недурственна лавка там я вам скажу.
|
|
2009-05-12 12:59:22 |
|
amor
Member
|
|
Вікторе, вітаю! 1) Як би ви оцінили сезон Оддо у "Баварії"? 2) ви б хотіли Анчелотті у "Челсі"?
Отредактированно amor (2009-05-19 15:40:13)
|
|
2009-05-13 11:40:50 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
виктор вопрос созрел не хуже ли для шахтёра то что вердер будет ослаблен не окажется ли это против шахты типа мы их шапками закидаем. более того посмотрел на резерв вердера недурственна лавка там я вам скажу. |
Коли ти вперше в історії граєш у фіналі, закидувати суперника шапками було б найвищою мірою ідіотизму. Слабка команда до фіналу не потрапить. Так, Вердер з Дієгу і без - дві різні команди. Але навіть команда без Дієгу - зовсім не слабша за Шахтар.
|
|
2009-05-20 12:15:42 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
Вікторе, вітаю! 1) Як би ви оцінили сезон Оддо у "Баварії"? 2) ви б хотіли Анчелотті у "Челсі"? |
Доброго дня! 1) Якби Лелль показував бодай 80% свого минулосезонного футболу, з Оддо був би чудовий "поліратор" лави запасних. Це не гравець рівня Баварії. Не думаю, що вони продовжать оренду. Тим більше, Гьорліца повертають. 2) Я волів би Хіддінка. Але ж вибирає Роман 
|
|
2009-05-20 12:19:26 |
|
sori
Member
|
|
Виктор признайтесь вас в Стамбул послали на фарт??? Теперь пару серьёзных вопросов опишите плиз если сможите своё состояние вчера до игры и после неё. Ну и по волкам ,как вы думаете магат уйдёт победителем??
|
|
2009-05-21 12:33:41 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Виктор признайтесь вас в Стамбул послали на фарт??? Теперь пару серьёзных вопросов опишите плиз если сможите своё состояние вчера до игры и после неё. Ну и по волкам ,как вы думаете магат уйдёт победителем?? |
Зізнаюсь чесно, певні люди не вважають мою поїздку до Стамбула "фартовою"  Нормальний звичний стан до гри. Я не відчував якогось хвилювання, ейфорії чи інших емоцій, незвичних для буденного матчу. Звичайний буденний поєдинок Бундесліги, тільки зі стадіону Особисто мені якась атмосфера свята не передалася. Все-таки в Лізі чемпіонів з емоційної точки зору все значно яскравіше виражено. Під час гри ще в першому таймі стало зрозуміло, що Шахтар цей Вердер повинен обігрувати. І надія в німців одна - пенальті і Візе. Тому можу сказати, що були матчі за участю наших команд, в яких хвилювання, адреналін були в десятки разів вищими. Після гри, звичайно я радів перемозі УКРАЇНСЬКОГО клубу. Пробрався до автобуса Шахтаря, привітав знайомих. Подякував Льоші Гаю за прапор України на полі. Щоправда, людини, яку хотів привітати найбільше, не зустрів, а стюарти чемно "прошантажували" штрафними санкціями 
Стосовно Вольфзбурга, вважаю, що вдома він може зіграти внічию проти будь-якого суперника. А Вердер Вовки повинні обігрувати.
|
|
2009-05-22 09:39:01 |
|
sori
Member
|
|
Виктор знает, что он мой любимій коментатор поэтому вопросы к нему у меня есть всегда. продолжаю доставать вас своими вопросами. Уход Сёмина, который скорее всего будет если судить по последним словам суркиса ,как минимизировать его негатив , кторый всё одно будет? Кто может стать наследниом Сёмина в динамо.? Что тепрь будет с шахтой крупная распродажа или они смогут сохранить состав ? Если учесть изменение формата еврокубков и более сложную процедуру квалификации в лигу насколько реально нам там иметь две команды? мотивация этого соства шахты она после победы выше стала или ниже ваше мнение. Попадание в европу таких серядняков как ворскла, например это плюс для украины и клуба или минус если говорть о их возможом рннем вылете .
|
|
2009-05-22 12:36:40 |
|
Raul
Member
|
|
|
2009-05-24 00:53:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Виктор знает, что он мой любимій коментатор поэтому вопросы к нему у меня есть всегда. продолжаю доставать вас своими вопросами. Уход Сёмина, который скорее всего будет если судить по последним словам суркиса ,как минимизировать его негатив , кторый всё одно будет? Кто может стать наследниом Сёмина в динамо.? Что тепрь будет с шахтой крупная распродажа или они смогут сохранить состав ? Если учесть изменение формата еврокубков и более сложную процедуру квалификации в лигу насколько реально нам там иметь две команды? мотивация этого соства шахты она после победы выше стала или ниже ваше мнение. Попадание в европу таких серядняков как ворскла, например это плюс для украины и клуба или минус если говорть о их возможом рннем вылете . |
Поки що достеменно невідомо, чи покине команду Сьомін. Так само невідомо, чи стане це негативом ля Динамо, оскільки спадкоємцем може стати людина, що любить атакувальний футбол у виконанні своїх команд.
У Рината Леонідовича занадто міцні нерви і немалі банківські рахунки, щоби влаштовувати масовий розпродаж. Хоча, як на мене, певні зміни у складі необхідні. Я не уявляю, яка, окрім фінансової, може бути мотивація для виступів за Шахтар, скажімо, у Срни і Фернандінью.
Як на мене, зараз Шахтар достатньо сильний, щоби, за умови сприятливого жеребу у кваліфікації, пробитися до групового турніру ЛЧ.
Насамперед потрапляння до Ліги Європи може стати стимулом для розвитку самої Ворскли. А далі все залежить від власника клубу.
|
|
2009-05-24 12:10:54 |
|
Vatsko
Member
|
|
Ну так він же - бразилець. Вони по життю відпочивають, тож навіщо забивати собі голову дрібницями? Подумаєш, називають по-різному... А от новий Бентлі у 560 коників (точнісінько такий як у Кріштіану Роналду) - інша справа. Якщо серйозно, на офіційному сайті Графічі є чітка транскрипція його прізвиська "grafitschi" http://grafite23.com/index_de.php
|
|
2009-05-24 12:18:17 |
|
Raul
Member
|
|
Vatsko но, как по мне, транскрипция-транскрипцией, но он четко дает ответ на вопрос: как же правильно Графит-Графите-Графич-Графиче... и после лирики, мол не так важно, говорит - ГрафиТЕ и ведущий шоу в самом начале его представлял ГрафиЧЕ, а в конце, после вопроса в лоб, когда прощается, уже делает акцент и четко произносит ГрафиТЕ.
|
|
2009-05-24 13:55:05 |
|
Wiggum
Member
|
|
Добрый день Ну вот Сеймин таки покинул Динамо ,на его место пришел Газзаев.. Как вы считает, это позитивная смена или негативная?
|
|
2009-05-25 22:38:38 |
|
Vatsko
Member
|
|
Raul написал:
Vatsko но, как по мне, транскрипция-транскрипцией, но он четко дает ответ на вопрос: как же правильно Графит-Графите-Графич-Графиче... и после лирики, мол не так важно, говорит - ГрафиТЕ и ведущий шоу в самом начале его представлял ГрафиЧЕ, а в конце, после вопроса в лоб, когда прощается, уже делает акцент и четко произносит ГрафиТЕ. |
У будь-якому випадку дякую за це міні-дослідження. З нового сезону буде однозначно Графіте!
|
|
2009-05-25 23:54:23 |
|