Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 ... 95
Фанат Динамо
Member

Vatsko написал:

Проста відповідь: я веду студію.

Скажите, Виктор, на канале специально делают ротацию ведущих или ваше с Дмитрием появление в качестве ведущих - совпадение обстоятельств?
Да, чуть не забыл: кто тогда будет эти матчи комментировать?

Отредактированно Фанат Динамо (2009-04-08 18:33:07)

2009-04-07 23:41:42

Christoff
Member

Vatsko написал:

Christoff написал:

Виктор здраствуй!!! А ты знаешь немецкий язык или хоть учишь??? А то твой коллега Босянок итальянский штудирует ;)

Доброго вечора!

Ден з Дімою - молодці! Талановиті люди. В тому числі і з хистом до вивчення мов. Я - ні. Але це не сильно заважає мені дуже ретельно готуватися до матчів Бундесліги, працюючи із першоджерелами інформації. 21-ше століття як-неяк ;)

Виктор здраствуйте!!! А как вы думаете Джеко уйдет с команды припустим пока в МЮ если Вольсбург станет чемпионом или даже Мисимович с Графите??? 

2009-04-08 17:05:40

Костя(Челси)
Member

Здравствуйте, Виктор! Очень давно не писал Вам, так как "великолепный" провайдер "Воля" не показывал "Спорт-1", а пытались заменить ваш канал каким-то каналом "Футбол", что у них не вышло!)) Очень приятно, что вы все снова с нами! Спасибо, что "Спорт-1" есть!

Ну а теперь по сути дела) Сначала хотел бы затронуть "Баварию". Вроде бы команда начала набирать рабочий ритм, и на тебе! Вот так вот влететь "Вольфсбургу", при такой нулевой игре! И как бы потом Клинсман не отнекивался, что мол "Проведём хорошую игру с Барсой...", "Мы осознали наши ошибки..." лично мне было понтяно, что "Барса" не оставит живого места от "Баварии" на "Камп Ноу". Так оно и случилось, разобрали ребят из мюнхена на детали ихнего мерседеса). Если даже президент клуба говорит, что "Мы не сможем пройти Барсу", так о чём тут тогда говорить). Выходит "Баварии" нужно сконцентрироваться на внутренней арене? Как Вы считаете, есть ли у "пивоваров" шансы на первое место?

Теперь, что касается "Герты". Вроде бы вторая половина сезона это козырь "Герты", но серия из 2 проигрышей ломает этот стереотип? Неужели без рабочего Воронина "Герта" ничего не сможет показать стоящего в атаке? Вобщем действительно чепионат Германии, на данный момент самый интересный из всех европейских-это факт! И хотелось бы узнать Ваше мнение насчёт шансов на чемпионство "Вольфсбург", "Гамбурга", "Герты" и "Баварии"(Всё таки я думаю, что "Штудгарт" не сможет сюда вклиниться с Йенсом Леманом :D)

Ну и конечно же хотелось затронуть тему "Челси" Гуса Хиддинка. Впринцепи, то что показала команда на "Энфилде", это рука Гуса и только его. Я думаю уже практически всем понятно, что полуфинальная пара будет "Челси"-"Барса". Так вот, как Вы считаете сможет ли "Барса" также разобрать "аристократов" как и "Баварию"? Мне кажеться, что если б против "Барсы" играла б сборная России, то шансы были б, потому что Россия задавила б "Барсу" физикой, постояным пресингом. А вот "Челси" вряд ли сможет так сыграть. Против "Барсы", защищаться должен будет даже Дрогба на своей половине, а мне кажется, что бегать как собаки игроки "Челси" не будут, всё-таки самолюбие Моуриньо наверника осталось) Так вот, вопрос: Как вы счиатете, сможет ли "Барса" розгромить "Челси"?

И последний вопрос: Как Вы считаете, кто выиграет лигу в этом году?

P.S. Очень приятно, что теперь опять можно будет наслаждаться футболом на канале "Спорт-1"

Отредактированно Костя(Челси) (2009-04-09 11:07:37)

2009-04-09 10:38:39

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Скажите, Виктор, на канале специально делают ротацию ведущих или ваше с Дмитрием появление в качестве ведущих - совпадение обстоятельств?
Да, чуть не забыл: кто тогда будет эти матчи комментировать?

Ротація не навмисна. Просто так виходить, залежно від нашої зайнятості на трансляціях.
Шахтар коментує Михайлюк, Динамо - Босянок.

2009-04-09 11:15:00

Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор здраствуйте!!! А как вы думаете Джеко уйдет с команды припустим пока в МЮ если Вольсбург станет чемпионом или даже Мисимович с Графите??? 

Доброго дня!
Від пропозицій клубу калібру МЮ відмовитись важко. Навіть, якщо ти - чемпіон Німеччини. Особливо, якщо МЮ запропонує солідну суму (а він це може).

Особисто я не хотів би, щоби атакувальний трикутник Вовків було розірвано. А Джеко, якщо вже кудись іти, то тільки в Челсі ;)

2009-04-09 11:17:59

sori
Member

Сколько ренсинг пропустил от вольсбурга ? 5 я так понимаю михаэль с хансом чемпионат устроить решили кто  больше ренсинг пока победил. если и после этого нашего друга юру клинсмана простят то я скажу, что  менеджмент боварии ангелы. а если серьёзно то  нельзя нельзяиграть так великому клубу где тони вы   его на поле видели? где лель они только бут  с лицом киборга пытался противостоять. я думаю  что   проблема сегодняшнего немецкого  футбола и чемпиоата как раз в том что все и в европе и в самой германии вспринимают его как все против боварии или кто остановит боварию. я лично  думаю  что немецкмй футбол и чемпионат  гораздо шире чем рамки этого восприятия. доказательство  хотябы то что прошлогодний шальке выглядел гораздо лучше чем сегодняшняя , бовария против той таки барселоны  а боварию нужно лечить только делать это будет не юра клинсман а кто вот  это и есть мой вопрос какой тренер нужен сегодняшней боварии. ведь например у магата, который чудеса творит в вольсбурге с той таки боварией не очень получилось.   ПОЭТОМУ ДУМАЮ  ЧТО ТАКОЙ ВПРОС ИМЕЕТ ПРАВО НА ЖИЗНЬ

2009-04-09 11:29:18

Vatsko
Member

Костя(Челси) написал:

Здравствуйте, Виктор! Очень давно не писал Вам, так как "великолепный" провайдер "Воля" не показывал "Спорт-1", а пытались заменить ваш канал каким-то каналом "Футбол", что у них не вышло!)) Очень приятно, что вы все снова с нами! Спасибо, что "Спорт-1" есть!

Ну а теперь по сути дела) Сначала хотел бы затронуть "Баварию". Вроде бы команда начала набирать рабочий ритм, и на тебе! Вот так вот влететь "Вольфсбургу", при такой нулевой игре! И как бы потом Клинсман не отнекивался, что мол "Проведём хорошую игру с Барсой...", "Мы осознали наши ошибки..." лично мне было понтяно, что "Барса" не оставит живого места от "Баварии" на "Камп Ноу". Так оно и случилось, разобрали ребят из мюнхена на детали ихнего мерседеса). Если даже президент клуба говорит, что "Мы не сможем пройти Барсу", так о чём тут тогда говорить). Выходит "Баварии" нужно сконцентрироваться на внутренней арене? Как Вы считаете, есть ли у "пивоваров" шансы на первое место?

Теперь, что касается "Герты". Вроде бы вторая половина сезона это козырь "Герты", но серия из 2 проигрышей ломает этот стереотип? Неужели без рабочего Воронина "Герта" ничего не сможет показать стоящего в атаке? Вобщем действительно чепионат Германии, на данный момент самый интересный из всех европейских-это факт! И хотелось бы узнать Ваше мнение насчёт шансов на чемпионство "Вольфсбург", "Гамбурга", "Герты" и "Баварии"(Всё таки я думаю, что "Штудгарт" не сможет сюда вклиниться с Йенсом Леманом :D)

Ну и конечно же хотелось затронуть тему "Челси" Гуса Хиддинка. Впринцепи, то что показала команда на "Энфилде", это рука Гуса и только его. Я думаю уже практически всем понятно, что полуфинальная пара будет "Челси"-"Барса". Так вот, как Вы считаете сможет ли "Барса" также разобрать "аристократов" как и "Баварию"? Мне кажеться, что если б против "Барсы" играла б сборная России, то шансы были б, потому что Россия задавила б "Барсу" физикой, постояным пресингом. А вот "Челси" вряд ли сможет так сыграть. Против "Барсы", защищаться должен будет даже Дрогба на своей половине, а мне кажется, что бегать как собаки игроки "Челси" не будут, всё-таки самолюбие Моуриньо наверника осталось) Так вот, вопрос: Как вы счиатете, сможет ли "Барса" розгромить "Челси"?

И последний вопрос: Как Вы считаете, кто выиграет лигу в этом году?

P.S. Очень приятно, что теперь опять можно будет наслаждаться футболом на канале "Спорт-1"

Вітаю!
Баварія. Такою буває іронія долі... Перед можливо найважливішими матчами сезону команда залишилася без лінії захисту. В чому тут провина Клінсманна? Хіба він винен, що у Ван Бюйтена дуже важко захворів батько? Хіба він винен, що Джеко зламав Лусіу? Хіба він винен, що лікарі не змогли зняти затвердіння ікроножного м*язу Лама?
Не факт, що Баварія зіграла б успішніше в оптимальному складі. А що вже казати про "кастрований" захист? Барса і справді виглядає найсильнішою командою Європи.

А от в чемпіонаті Баєрн списувати зарано. Залишається 8 турів. Можу побитися об заклад, що і Вольфзбург, і Гамбург, і Герта по разу-другому оступляться (або внічию зіграють, або програють).

Герта. Сила Герти насамперед у злагодженій високоорганізованій обороні. І дуже цікаво, як Берлін порадить собі без капітана Арне Фрідріха, який пошкодив меніск. А суперники: Вердер, Хоффенхайм, Гамбург, Шальке, Бохум, який до останнього боротиметься за виживання.

Особисто я головними фаворитами бачу Баварію і Вольфзбург. Тут дуже важливим буде психологічний аспект. Менталітет переможця, так би мовити. Пригадуєте, як 2 роки тому Шальке не впорався із ношею лідерства і роллю фаворита №1? Зараз те ж стається із Гертою. Щось подібне загрожує і Вольфзбургу. І головне завдання Магата - правильно налаштувати команду психологічно, абстрагувати від зовнішнього тиску.

Челсі. Вчорашній матч - бальзам на душу. Так обіграти Ліверпуль... Челсі, Ліверпуль і МЮ - найнезручніші суперники у цій ЛЧ для Барселони. Вони прекрасно організовані. Вони мають гравців найвищого світового класу, що грають у найшвидший футбол на континенті (Баварії вчора командної швидкості ой як не вистачало!). І гравці ці - Профі з великої літери. Ми вже не раз переконувались, що, якщо потрібно для команди, Дрогба відпрацьовуватиме в захисті на рівні із JT.
Тому на 100% впевнений, що так легко Барселоні ні в півфіналі, ні в гіпотетичному фіналі не буде.

А Лігу, як на мене, виграє переможець півфінальної пари Барса - Ліверуль\Челсі. ;)

2009-04-09 11:55:51

Christoff
Member

Vatsko написал:

Christoff написал:

Доброго дня!
Від пропозицій клубу калібру МЮ відмовитись важко. Навіть, якщо ти - чемпіон Німеччини. Особливо, якщо МЮ запропонує солідну суму (а він це може).

Особисто я не хотів би, щоби атакувальний трикутник Вовків було розірвано. А Джеко, якщо вже кудись іти, то тільки в Челсі ;)

в Челси я так понял из того что ты любиш эту команду - я знаю. А что ты скажеш насчет увольнения Клинсмана и на его пост ты кого видеш???

2009-04-11 21:31:45

Vatsko
Member

sori написал:

какой тренер нужен сегодняшней боварии. ведь например у магата, который чудеса творит в вольсбурге с той таки боварией не очень получилось.   ПОЭТОМУ ДУМАЮ  ЧТО ТАКОЙ ВПРОС ИМЕЕТ ПРАВО НА ЖИЗНЬ

Оттмар Хітцфельд. Або його аналог у погляді на футбол. Клінсманн зі своїми обіцянками і постулатами про видовищний атакувальний футбол забув про головне: найважливіші в сучасному футболі - дисципліна і баланс на полі. Баварія може хизуватися собою, схоже, лише в матчах проти заздалегідь слабких суперників, як Франкфурт, що програв гру уже в роздягальні.

Хоча, хочу підкреслити, що Баварія ще цілком може стати чемпіоном. Це дуже вірогідно!

2009-04-13 11:27:10

Vatsko
Member

Christoff написал:

в Челси я так понял из того что ты любиш эту команду - я знаю. А что ты скажеш насчет увольнения Клинсмана и на его пост ты кого видеш???

Навіть якщо Баварія стане чемпіоном, думаю, Клінсманна звільнять. Принаймні, такі натяки можна почути зараз від керівництва клубу.

А от хто стане спадкоємцем - питання відкрите навіть для німців. Фантазувати не хочеться. Реальних кандидатів зараз не знаю. Тут он Шальке не може тренера знайти. А їм уже потрібно! :)

2009-04-13 11:38:28

Wiggum
Member

Виктор, скажите Спорт 1 не будет показывать Матч Ливера и Челси в прямом эфире?

2009-04-13 19:59:45
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Виктор, скажите Спорт 1 не будет показывать Матч Ливера и Челси в прямом эфире?

Спорт-2 :(
Хакєй...

2009-04-13 20:49:30

Wiggum
Member

Оце даа...
Я то думав на зарубу подивлюсь))

дякую

І ще питання: чому у воротах стоїть Бутт, а не Рензінг?Травма?Чи просто 5 голів від Вольфсбурга?

Отредактированно Wiggum (2009-04-14 13:16:27)

2009-04-14 12:20:29
Vatsko
Member

Wiggum написал:

Оце даа...
Я то думав на зарубу подивлюсь))

дякую

І ще питання: чому у воротах стоїть Бутт, а не Рензінг?Травма?Чи просто 5 голів від Вольфсбурга?

Рензінг здоровий...

Баварія починає активно працювати із Робертом Енке. У нього контракт до 2010р. Ганновер не встоїть.

2009-04-14 19:00:50

Wiggum
Member

Зрозуміло..
Нема до Рензінга довіри.На мою думку - правильно

2009-04-14 21:45:30
amor
Member

Вікторе, вітаю!
Так що було на "Стамфорд Брідж" у вівторок? Один з найкращих матчів Ліги чемпіонів чи поєдинок на першість вулиці, де чи не після кожного удару воротар ловить гав?
P. S Що беззаперечно - відірватися від екрану було неможливо!

Отредактированно amor (2009-04-15 17:40:54)

2009-04-15 17:40:26

Vatsko
Member

amor написал:

Вікторе, вітаю!
Так що було на "Стамфорд Брідж" у вівторок? Один з найкращих матчів Ліги чемпіонів чи поєдинок на першість вулиці, де чи не після кожного удару воротар ловить гав?
P. S Що беззаперечно - відірватися від екрану було неможливо!

Доброго дня!
Я думаю, що цей матч увійде в історію ЛЧ. Буває так, що рівень захисту переважає над рівнем групи атаки суперника. Тут було по-іншому. Дуже високий рівень командної гри, дуже високий рівень тактичної виучки, тактичної гнучкості, замежні швидкості руху і прийняття рішень. І це стосується обох команд. I love this game :)

Якщо б це була "першість вулиці", я однозначно підняв би питання про трансляції всіх її матчів :)

2009-04-16 12:54:54

Wiggum
Member

Дякую вам за коментар матчу Челсі - Ліверпуль?Чех - якийсь пролетарій, пролітає мимо м*яча" це просто супер))

І ви дуже классно "експертили" у студії вчора, справді цікаво було))

2009-04-16 15:58:12
Christoff
Member

Виктор здраствуй!!! Христос Воскрес!!! Чуть тебя поправлю там было на баннере с Пантеличем написано У БОГА ЕСТЬ ИМЯ. И вопрос твой финал кубка УЕФА??? 

2009-04-19 19:30:23

Фанат Динамо
Member

Добрый вечер, Виктор!
1. Клинсманна уволили. Ваше мнение озвучьте, пожалуйста.
2. Кто будет комментировать немецкие и украинские дерби в Европе на этой неделе и, если уже известно, на следующей?

2009-04-27 21:57:23

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Добрый вечер, Виктор!
2. Кто будет комментировать немецкие и украинские дерби в Европе на этой неделе и, если уже известно, на следующей?

Доброго вечора!
1. Ми ж навіть на цьому форумі уже прогнозували це звільнення. Йому не пробачили насамперед Барсу, як на мене. А Шальке - це просто привід. Боси Баварії знали, що Клінсманн оступиться. Я в цьому переконаний. Як інакше пояснити, що Юпп Хайнкес жив кілька днів минулого тижня в гостях у Улі Хьонесса? Про перемовини тепер уже все зрозуміло...
Мені здається, особливо в контексті поразки Вольфзбурга в Коттбусі, що головними фаворитами у чемпіонській боротьбі будуть Баварія і Штуттгарт. Хайнкесс зараз струсоне команду - новий тренер це завжди мотивація. А Штуттгарт Баббель уже струсонув. І цілком імовірно, що в останньому турі ми побачимо золотий матч Баварія - Штуттгарт. Причому, враховуючи календар, який у Баварії найлегший серед усіх лідерів, мюнхенці підійдуть до цього поєдинку на чолі таблиці.
2. Українську класику коментуватиму я. І з Києва, і з Донецька. Люблю, коли фани Динамо (причому навіть певні ВІП)  після матчу кажуть, що я вболівав за Шахтар, а гірники, в свою чергу, пишуть листи до клубу з проханням зняти з ефіру коментатора Вацка, котрий (негідник такий) весь матч уболівав за Динамо (а ВІП-фани можуть і подзвонити з претензіями). ;) Чесно кажучи, дуже скучив за такою роботою :)
Можу також сказати, що фінал Кубка УЄФА коментуватиму разом із Сашею Михайлюком зі Стамбула. А до Риму на фінал ЛЧ полетять Ден і Діма. Сподіваюсь, фартові для Челсі ;)

2009-04-28 00:07:55

Vatsko
Member

Wiggum написал:

Дякую вам за коментар матчу Челсі - Ліверпуль?Чех - якийсь пролетарій, пролітає мимо м*яча" це просто супер))

І ви дуже классно "експертили" у студії вчора, справді цікаво було))

Трохи пізно, але дякую. Головне в тому протистоянні, що остаточним пролетарієм двобою виявився зовсім не Чех :D

2009-04-28 00:09:40

Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор здраствуй!!! Христос Воскрес!!! Чуть тебя поправлю там было на баннере с Пантеличем написано У БОГА ЕСТЬ ИМЯ. И вопрос твой финал кубка УЕФА??? 

І знову "оперативно" ;) Воістину Воскрес!
У німців на баннері явно була опечатка. Вони повинні були намалювати портрет Мессі :)
Фінал Кубка УЄФА?.. Чесно, не знаю. Хто відгадає, той - просто фартовий. Об*єктивно ніхто нікому перевагу віддати не зможе. У півфіналі 4 абсолютно рівні команди...

2009-04-28 00:12:55

Фанат Динамо
Member

Vatsko написал:

Українську класику коментуватиму я. І з Києва, і з Донецька. Люблю, коли фани Динамо (причому навіть певні ВІП)  після матчу кажуть, що я вболівав за Шахтар, а гірники, в свою чергу, пишуть листи до клубу з проханням зняти з ефіру коментатора Вацка, котрий (негідник такий) весь матч уболівав за Динамо (а ВІП-фани можуть і подзвонити з претензіями). ;) Чесно кажучи, дуже скучив за такою роботою :)
Можу також сказати, що фінал Кубка УЄФА коментуватиму разом із Сашею Михайлюком зі Стамбула. А до Риму на фінал ЛЧ полетять Ден і Діма. Сподіваюсь, фартові для Челсі ;)

Спасибо, Виктор Владимирович, за подробный ответ ;) Надеюсь, Вы окажетесь фартовым для Динамо ;) И Михайлюку удачи. Ведь насколько я понимаю, для него это будет первый заграничный репортаж с места событий.
П.С. А как ваших уважаемых коллег по отчеству - Джулая и Босянка? ;)

Отредактированно Фанат Динамо (2009-04-29 17:51:28)

2009-04-29 17:48:51

amor
Member

Vatsko написал:

Фанат Динамо написал:

Добрый вечер, Виктор!

Доброго вечора!
1. Ми ж навіть на цьому форумі уже прогнозували це звільнення. Йому не пробачили насамперед Барсу, як на мене. А Шальке - це просто привід. Боси Баварії знали, що Клінсманн оступиться. Я в цьому переконаний. Як інакше пояснити, що Юпп Хайнкес жив кілька днів минулого тижня в гостях у Улі Хьонесса? Про перемовини тепер уже все зрозуміло...
Мені здається, особливо в контексті поразки Вольфзбурга в Коттбусі, що головними фаворитами у чемпіонській боротьбі будуть Баварія і Штуттгарт. Хайнкесс зараз струсоне команду - новий тренер це завжди мотивація. А Штуттгарт Баббель уже струсонув. І цілком імовірно, що в останньому турі ми побачимо золотий матч Баварія - Штуттгарт. Причому, враховуючи календар, який у Баварії найлегший серед усіх лідерів, мюнхенці підійдуть до цього поєдинку на чолі таблиці.
2. Українську класику коментуватиму я. І з Києва, і з Донецька. Люблю, коли фани Динамо (причому навіть певні ВІП)  після матчу кажуть, що я вболівав за Шахтар, а гірники, в свою чергу, пишуть листи до клубу з проханням зняти з ефіру коментатора Вацка, котрий (негідник такий) весь матч уболівав за Динамо (а ВІП-фани можуть і подзвонити з претензіями). ;) Чесно кажучи, дуже скучив за такою роботою :)

Вікторе, вітаю! Можна кілька питань
1) у матчах "Динамо" - "Шахтар" кому належать ваші симпатії?
2) за яку українську команду уболіваєте взагалі?
3) як давно ви за "Челсі"? Що спонукало? "Челсі" - ваш улюблений клуб назагал чи у потенційних матчах "аристократів" проти українських команд ви все таки за співвітчизників?
Вибачте, якщо на цій конференції вам уже доводилося відповідати на подібні запитання. Гортати сторінки не дуже хочеться просто.

2009-05-03 11:17:20

Страниц: 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 ... 95   Тема закрыта
Перейти