Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Vatsko написал:
Я не володію такою інформацією. Але не думаю, що УЄФА буде губити своє надуспішне дітище, створюючи проект-аналог, а відтак - конкурента. |
Почему же? Какая им разница от того, что часть аудитории ЛЧ перейдет к КУЕФА? Поверхности не все ли равно какой канал у нее будут больше смотреть - Спорт-2 или Спорт-3?! Тем более, речь идет не о перетягивании аудитории от ЛЧ к ЛЕ, а о подъеме интереса к ЛЕ. Ведь за обоими турнирами может следить одна и та же аудитория, не жертвуя ни тем, ни другим.
Кстати, можно ли будет увидеть матчи украинских клубов в КУЕФА, начиная с 1/4 финала на Спорт-1 в прямом эфире? Насколько мне известно, у Поверхности, как и у группы Интер, полные права на КУЕФА, начиная как раз с четвертьфиналов. |
1. Успішним той чи інший турнір роблять не спонсорські контракти, а якість клубів, котрі в них виступають. І якщо не змінювати новітньої ідеї Ліги чемпіонів, то Ліга Європи однаково залишиться турніром посередніх команд, котрі цікаві виключно своїм вболівальникам. Такий турнір апріорі важко буде розкрутити.
2. Я не володію на 100% цією інформацією. Знає Джулай.
|
|
2009-03-16 17:57:01 |
|
Wiggum
Member
|
|
Добрий день Скажіть, як Ви ставитесь до того , що Кан змінив Андреаса Мюллера на посаді генерального менеджера клуба?
|
|
2009-03-20 09:40:26 |
|
sori
Member
|
|
франция для наших это лучше чем например вердер с гамбургом какое ваше отношение к этому жребию и верите ли вы в дерби украинское номер два верите ли вы в него
|
|
2009-03-20 16:12:08 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Добрий день Скажіть, як Ви ставитесь до того , що Кан змінив Андреаса Мюллера на посаді генерального менеджера клуба? |
Доброго дня. Кан ще не менеджер Шальке. А якщо стане ним, ніхто не знає, яких результатів очікувати. Як гравець, як особистість - Кан відомий усім. А от яким він буде менеджером, не знає ніхто...
|
|
2009-03-22 11:15:38 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
франция для наших это лучше чем например вердер с гамбургом какое ваше отношение к этому жребию и верите ли вы в дерби украинское номер два верите ли вы в него |
Мені здається, що всі можливі суперники були приблизно рівними за класом. Зараз Кубок УЄФА не має яскраво вираженого фаворита. І це додає йому пікантності.
Жереб - хороший. Обох можна проходити. І Марсель, і ПСЖ, схоже, серйозно боротимуться за чемпіонство. А це забере немало сил... Чесно кажучи, я не хотів МанСіті і Удінезе. А Вердер і Гамбург можна обігрувати. Як на мене, вони рівні за класом з французами.
|
|
2009-03-22 11:21:25 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Vatsko написал:
Жереб - хороший. Обох можна проходити. І Марсель, і ПСЖ, схоже, серйозно боротимуться за чемпіонство. А це забере немало сил... Чесно кажучи, я не хотів МанСіті і Удінезе. А Вердер і Гамбург можна обігрувати. Як на мене, вони рівні за класом з французами. |
А чего Вы, Виктор, страшного увидели в Ман Сити? По-моему, левая команда, которая может запугать только огромным бюджетом и количеством звездных имен, которые только на словах сейчас страшная сила. Реальная сила Ман Сити - игры с Ольборгоми Копенгагеном, мне кажется. Очень было жаль датские команды, к слову. Что вообще может помочь Ман Сити в игре с Гамбургом? Немцы, по-моему, очевидные фавориты.
|
|
2009-03-22 13:23:34 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Vatsko написал:
Жереб - хороший. Обох можна проходити. І Марсель, і ПСЖ, схоже, серйозно боротимуться за чемпіонство. А це забере немало сил... Чесно кажучи, я не хотів МанСіті і Удінезе. А Вердер і Гамбург можна обігрувати. Як на мене, вони рівні за класом з французами. |
А чего Вы, Виктор, страшного увидели в Ман Сити? По-моему, левая команда, которая может запугать только огромным бюджетом и количеством звездных имен, которые только на словах сейчас страшная сила. Реальная сила Ман Сити - игры с Ольборгоми Копенгагеном, мне кажется. Очень было жаль датские команды, к слову. Что вообще может помочь Ман Сити в игре с Гамбургом? Немцы, по-моему, очевидные фавориты. |
Мені здається, що нашим клубам незручно грати проти англійців. На відміну від Ольборга.
Не погоджусь в "очевидності фаворитності" Гамбурга. На Кубок УЄФА там може лави запасних не вистачити. Йол, до речі, про це натякав, висловлюючи свої сумніви того, що команда буде здатна успішно "танцювати на трьох весіллях".
|
|
2009-03-22 23:14:48 |
|
amor
Member
|
|
Вікторе, вітаю! Поверхово стежу за бундеслігою. Питання: який рівень гри показує Бардзальї у "Вольфсбурзі"?
Отредактированно amor (2009-03-27 15:11:37)
|
|
2009-03-27 15:11:21 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
Вікторе, вітаю! Поверхово стежу за бундеслігою. Питання: який рівень гри показує Бардзальї у "Вольфсбурзі"? |
Доброго дня! Барцальї - Генерал захисту "Вовків" Дуже солідний і стабільний гравець. Має відносно невисокий середній бал від кіккера, але тут, мені здається, що йому ще важко перейти від суперорганізованого в обороні італійського футболу до наступальної частенько авантюрності стилю Вольфзбурга. Дзаккардо он взагалі, схоже, закінчив у Бундеслізі.
|
|
2009-04-01 11:34:56 |
|
amor
Member
|
|
Дякую! Ну, у суботу "Баварія" перевірить Андреа.
Отредактированно amor (2009-04-01 16:33:38)
|
|
2009-04-01 16:31:32 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
"Повєрхность" і "Воля": краще пізно, ніж ніколи!
Вже чекаю, коли нарешті "Бундесліга" буде у мене знов із Віктором Вацком у кабелі, а не з китайськими його колегами через Інтернет 
Напевно, перший сезон, коли ледь не кожен тур всі прогнози, розклади і думки перевертаються із ніг на голову.
Вікторе, як ви вважаєте, чи хтось нарешті відірветься і піде попереду усієї когорти до кінця, чи свято інтриги триватиме до фінішу сезону. Якщо вважаєте, що хтось вийде-таки серйозно на передній план, у кого найбільше, на вашу думку шансів? Мені, чомусь, людині трошки песимістичній, здається, що це буде "Баварія" і дуже незабаром...
Дякую!
|
|
2009-04-02 01:45:11 |
|
sori
Member
|
|
BuTbKa поздравляю вас с обритением поверхности а к ктору вопрос воронин волк єто возможно и каковы перспективы вороны у магата
|
|
2009-04-03 15:19:01 |
|
Vatsko
Member
|
|
BuTbKa написал:
Вже чекаю, коли нарешті "Бундесліга" буде у мене знов із Віктором Вацком у кабелі, а не з китайськими його колегами через Інтернет 
Напевно, перший сезон, коли ледь не кожен тур всі прогнози, розклади і думки перевертаються із ніг на голову.
Вікторе, як ви вважаєте, чи хтось нарешті відірветься і піде попереду усієї когорти до кінця, чи свято інтриги триватиме до фінішу сезону. Якщо вважаєте, що хтось вийде-таки серйозно на передній план, у кого найбільше, на вашу думку шансів? Мені, чомусь, людині трошки песимістичній, здається, що це буде "Баварія" і дуже незабаром...
Дякую! |
Пригадуєте знамениту фразу Гаррі Лінекера: "Футбол - це коли грають 22 чоловіки, а перемагають німці"? Так от німецький футбол - це коли грають 22 німці, а перемагає Баварія  Дуже вчасно там гравці після травм відновлюються і м*ячі забивають 
Я думаю, що інтрига триматиметься до кінця. Може 1-2 команди відпаде. Але однаково інтрига буде.
Зараз дуже сильно Вольфзбург виглядає. Торік вони дуже додали у 2-му колі. Щось схоже відбувається і внинішньому сезоні. Якщо обіграють в суботу Баварію, це буде дуже серйозною заявкою на боротьбу за титул.
Герта - стабільна, організована. Не виключено, що поразка від Штуттгарта матиме позитивний вплив на подальшу гру команди. Але поки що достеменно невідомо, що із травмами лідерів - Вороніна і Фрідріха, і як команда вийде із цієї ситуації.
Гамбург - головний кандидат на "випадання" із чемпіонської гонки. Два роки тому Вердер грав ще у квітні в усіх трьох турнірах. І програв усі три. У Гамбурга дуже коротка лава запасних.
От такий поки що у моїй голові розклад. Але серйозно усі ці прогнози сприймати не потрібно. Бодай у цьому аспекті я не засоромлюся від порівнянння з Великим Пеле." Прогнозисти" з нас однакові 
|
|
2009-04-03 16:46:56 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
BuTbKa поздравляю вас с обритением поверхности а к ктору вопрос воронин волк єто возможно и каковы перспективы вороны у магата |
В футбольному бызнесі можливо все. Тим більше в ситуації з Вороніним. Мені особисто Вольфзбург дуже імпонує. Насамперед пара форвардів Графіте-Джеко. І дуже не хотілося б, щоби Андрій прийшов і сів на лаву запасних. З одного боку Вольфзбургу потрібно викупити контракт Вороніна у Ліверпуля і платити Андрієві солідну зарплатню. З іншого - гроші вони можуть знайти. Особливо, якщо вирішать все ж продати Джеко, на якого зараз неймовірний попит.
|
|
2009-04-03 16:50:19 |
|
sori
Member
|
|
Vatsko написал:
sori написал:
BuTbKa поздравляю вас с обритением поверхности а к ктору вопрос воронин волк єто возможно и каковы перспективы вороны у магата |
В футбольному бызнесі можливо все. Тим більше в ситуації з Вороніним. Мені особисто Вольфзбург дуже імпонує. Насамперед пара форвардів Графіте-Джеко. І дуже не хотілося б, щоби Андрій прийшов і сів на лаву запасних. З одного боку Вольфзбургу потрібно викупити контракт Вороніна у Ліверпуля і платити Андрієві солідну зарплатню. З іншого - гроші вони можуть знайти. Особливо, якщо вирішать все ж продати Джеко, на якого зараз неймовірний попит. | ГОВОРЯТ ЧТО ИМЕННО КАК ЗАМЕНУ ДЗЕКО И СМОТРЯТ ХОЗЯЕВА ВЛЬФСБУРГА НА ВОРОНУ. ПОЭТОМУ И СПРСИЛ ВАШЕ МНЕНИЕНАСКОЛЬКО ВОРОНА ВООБЩЕ МОЖЕТ БЫТЬ АЛЬТЕРНАТИВОЙ ЭЙДИНУ
|
|
2009-04-03 19:01:16 |
|
Wiggum
Member
|
|
BuTbKa написал:
|
А не подскажете как Спорты надо будет настроить? У меня сейчас на месте Спортов ТРК "Футбол"
Отредактированно Wiggum (2009-04-04 10:16:58)
|
|
2009-04-03 23:25:58 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Wiggum, Спорт будет один ))).
Должны будут добавить на другую частоту... Смотрите на сайте у Воли в зависимости от вашего ресивера. Суть всё равно одна, надо будет поиск сделать либо заново всех каналов, либо просто по всем основным частотам пробежаться и где-то добавится, подробнее сказать не могу.
У нас в Симферополе пока нету ничего. Должно быть в понедельник, и то не факт, а в Киеве они обещали уже с завтрашнего дня.
Вікторе, Пеле був правий ))). Оце "Вовки" наробили справ. Ось вам і Клінсі...
Тепер краще зашию собі рота, ніж прогнози робити. Чудова команда! Браво, Магат, що тут ще додати
Отредактированно BuTbKa (2009-04-04 18:15:14)
|
|
2009-04-04 18:12:18 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор здраствуй!!! А ты знаешь немецкий язык или хоть учишь??? А то твой коллега Босянок итальянский штудирует
Отредактированно Christoff (2009-04-04 21:02:03)
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2009-04-04 21:01:53 |
|
Wiggum
Member
|
|
BuTbKa написал:
Wiggum, Спорт будет один ))).
Должны будут добавить на другую частоту... Смотрите на сайте у Воли в зависимости от вашего ресивера. Суть всё равно одна, надо будет поиск сделать либо заново всех каналов, либо просто по всем основным частотам пробежаться и где-то добавится, подробнее сказать не могу.
У нас в Симферополе пока нету ничего. Должно быть в понедельник, и то не факт, а в Киеве они обещали уже с завтрашнего дня.
Вікторе, Пеле був правий ))). Оце "Вовки" наробили справ. Ось вам і Клінсі...
Тепер краще зашию собі рота, ніж прогнози робити. Чудова команда! Браво, Магат, що тут ще додати |
Спасибо))
|
|
2009-04-04 23:00:50 |
|
sori
Member
|
|
Вопрос простой будущее клинсмана и не в боварии мне кажется после вчерашнего с клинси и боварией всё ясно сезон окончен и афидерзеин юрген, а как тренера в целом лично моё мнение клинси тренер очень средний если мягко сказать вопрос номердва преспективы тимохи в боварии ведь покупался он под модель клинси по крайней мере я так думаю. Если будет новый тренер не посадят ли темоху на лавку? после игры в лондоне как вы думаете окончен ли для нас африканский отбор? Если честно и трезво говорить я не верю в победу над хорватией в загрибе это лично моё мнение ключевой была игра с хорватами тут гденужно было побеждать , а так шансов почти нет. и самое последнее не перехвалили ли девича мне кажется он перегорел.
|
|
2009-04-05 17:16:20 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор здраствуй!!! А ты знаешь немецкий язык или хоть учишь??? А то твой коллега Босянок итальянский штудирует |
Доброго вечора!
Ден з Дімою - молодці! Талановиті люди. В тому числі і з хистом до вивчення мов. Я - ні. Але це не сильно заважає мені дуже ретельно готуватися до матчів Бундесліги, працюючи із першоджерелами інформації. 21-ше століття як-неяк 
|
|
2009-04-06 22:11:06 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Вопрос простой будущее клинсмана и не в боварии мне кажется после вчерашнего с клинси и боварией всё ясно сезон окончен и афидерзеин юрген, а как тренера в целом лично моё мнение клинси тренер очень средний если мягко сказать вопрос номердва преспективы тимохи в боварии ведь покупался он под модель клинси по крайней мере я так думаю. Если будет новый тренер не посадят ли темоху на лавку? после игры в лондоне как вы думаете окончен ли для нас африканский отбор? Если честно и трезво говорить я не верю в победу над хорватией в загрибе это лично моё мнение ключевой была игра с хорватами тут гденужно было побеждать , а так шансов почти нет. и самое последнее не перехвалили ли девича мне кажется он перегорел. |
Клінсманн. Якщо не виграє чемпіонат, піде у відставку. Баварія поки що валить сезон. Цікаво подивитися на їїпротистояння в ЛЧ з Барсою. ЛЧ - неймовірно важлива для Баварії із усіми наслідками.
Клінсманн - виявився дуже слабким тактиком. Мені здається, що дуже велику негативну роль відіграє абсолютна відустність досвіду Юргена в клубній роботі.
Тимощук. Жоден тренер не посадить зараз Тимощука на лаву, коли Толік в порядку. За нього віддають 15 мільйонів євро! І це також великий плюс для Тимощука. Адже інвестовані кошти повинні працювати.
Збірна. Я ніколи не розумів захмарних вимог українських вболівальників від нашої збірної. Посередня команда. Типовий європейський середняк, який іноді може вистрелити і створити сенсацію. Як Ганновер в минулому сезоні, котрий ледь не дістався зони УЄФА, і крові лідерам попив добряче.
Хорватія виглядає сильнішою. Там проти України зіграє вся нація. Хорвати - неймовірні патріоти своєї країни, скажені у хорошому значеннні цього слова. Хорватія буде фаворитом. Але Україна такі матчі традиційно пристойно проводить. Щоправда, традиційно Україна оступається в матчах, де, здавалося б, очки повинна брати на 100%. Нехай ще виграють у Мінську...
Девіч. Перехвалили. Психологічно не витримав своєї "зірковості". Я в цьому абсолютно впевнений. Хоча, спади - невід*ємна частина футболу...
|
|
2009-04-06 22:23:35 |
|
Vatsko
Member
|
|
BuTbKa написал:
Тепер краще зашию собі рота, ніж прогнози робити. Чудова команда! Браво, Магат, що тут ще додати |
Чесно кажучи, я сам отримав масу задоволення. Люблю, коли обігрують фаворитів. За певними винятками 
|
|
2009-04-06 22:26:34 |
|
sori
Member
|
|
Виктор простой вопрос ВЫ получили назначение на трансляции четверга с участием наших
|
|
2009-04-07 15:05:32 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Виктор простой вопрос ВЫ получили назначение на трансляции четверга с участием наших |
Проста відповідь: я веду студію.
|
|
2009-04-07 23:18:49 |
|