Vatsko
Member
|
|
TimbeRWooLF написал:
Уже завтра свій старт розпочне довгоочікувана нами Ліга Чемпіонів !
P.S : Вікторе,з великою цікавістю хотів би побачити твій прогноз щодо поєдинків 1/8 фінала ЛЧ у так званому "текстовому режимі"! З чим згоден,а з чмм ні...? Зарання дякую. |
Чесно кажучи, я прогнози не люблю. Я просто рідко коли відгадую 
Арсенал - Рома Рома - за рахунок досвіду і тактики (дуже велике враження справила гра з Челсі в Римі)
Вільярреал - Панатінаїкос Чомусь здається, що ПАО... Вперта, противна команда із грамотним тренером і досвідченим лідером у кожній ланці.
Ліон - Барселона Барса
Реал - Ліверпуль Хотілося б, щоби Реал. Рафині шахи в плей-офф ЛЧ уже набридли
Інтер - манчестер Юнайтед Я всім серцем за Жозе. Але Манчестер дуже сильний, прагматичний і досвідчений.
Спортінг - Баварія Баварія.
Атлетіко - Порту Хочеться, щоби Атлетико. Шанси є. А от досвіду - немає.
Челси - Ювентус Чого хочу я, думаю, всі знають. Але об*єктивно Юве зараз сильніший. Дуже вражений тактичним вишколом, дисципліною Юве в матчах з Реалом у групі. У цьому компоненті, якщо порівнювати, у нинішнього Челсі практично немає шансів.
|
|
2009-02-24 12:43:02 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Правда, приятно ошибаться? С победами!
Отредактированно Фанат Динамо (2009-02-27 16:02:29)
|
|
2009-02-27 01:09:17 |
|
sori
Member
|
|
Я влюблён в команду маркевича жаль всё же что дальше они будут убивать своих вообще очень любопытно ваше мненние насколько долгой будет харьковская сказка и вообще ваше мненипо палычу м по всем трём нашим командам в европе о уровне лиги нашей в свете всего этого скептики опять посрамлены это моё мнение а вы как думаете.
|
|
2009-02-27 14:37:17 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Правда, приятно ошибаться? С победами! |
Ще й як!!! Тепер чекаю, щоби ще один прогноз не збувся  З перемогами усіх!
|
|
2009-02-27 19:26:15 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Я влюблён в команду маркевича жаль всё же что дальше они будут убивать своих вообще очень любопытно ваше мненние насколько долгой будет харьковская сказка и вообще ваше мненипо палычу м по всем трём нашим командам в европе о уровне лиги нашей в свете всего этого скептики опять посрамлены это моё мнение а вы как думаете. |
Я був одним із скептиків стосовно шансів Динамо проти Валенсії. І вчора уночі мені було зовсім не соромно через це. Я дуже радів! Радів, що нарешті побачив у футболках Динамо людей, об*єднаних єдиною метою. Не піжончиків, що вирішили пограти на чистих м*ячах, а самовідданих чоловіків, як кажуть, з яйцями. Чоловіків, у яких є честь і які здатні за неї постояти. Кравець... Не знайомий із ним особисто. Але радий, що саме вчора у нього вийшло. Саме вчора ці два голи була значно потрібніші, ніж не забитий в дебюті в Києві. Та одночасно шкода хлопця, адже є Бангура, за якого гратимуть 7 мільйонів Євро. З*явився 15-мільйонний Кейріссон... Футбол як бізнес - штука дуже жорстока.
Шахтар. Чесно кажучи, обставини так склалися, що після Металіста я дивився повністю саме гру Шахтаря, а потім уже перемкнув на Динамо. Так от, був дуже вражений... англійським футболом Тотнема. Справжнім. З шаленой швидкістю, тиском, атлетизмом, бійцівськими якостями. Просто не міг відірватись. І повага гравцям Шахтаря, що зуміли вистояти. Так, пощастило, що у Реднаппа був неідеальний підбір гравців і календар. Але це вже проблеми Реднапа. Хоча, коли Джованні забив, я думав, що буде овертайм. Слава Богу, і тут помилився 
Металіст.Ще після першої гри був упевнений, що наші Сампдорію не "відпустять". І було дуже приємно читати в італійській пресі компліменти команді і тренеру, з яким давно знайомий і підтримую хороші стосунки (за знайомих завжди, хочеш, чи ні, але вболіваєш). Вчора перед трансляцією упіймав себе на думці, що у грі Металіста є щось італійського. За потреби Металіст - раціональний, прагматичний, "посушливий". Але, коли потрібно, він може відіграти легко і невимушено, розкуто-наступально. Дуже симпатичну команду створив Маркевич. Український Капелло!
|
|
2009-02-27 19:49:30 |
|
Christoff
Member
|
|
Здраствуйте Виктор!!! Как Вам Вердера выход в 1/8 КУЕФА. Мне кажеться что Вердеру больше хотелось выиграть чем Милану. А Вам как??? И про сам матч???
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2009-02-27 21:13:26 |
|
TimbeRWooLF
New member
|
|
Мої вітання,Вікторе ! Тут я хотів би з Вами подискусувати на цікаву тему,яку я фактично сам і "змолов" - КОМАНДНІ ЛІДЕРИ ! Давайте перенесемось до матчу Реал-Ліверпуль : перед матчем усе якби мовити підтримувало "вічний баланс" ЛЧ,але насторожуваність була,і вона супроводжувалася тим,чи заявить Рафа Джерарда в поєдинок. Добре знаєте самі,що з перших хвилин Стівена на полі не було...І при цьому більшість футбольних аналітиків стверджували,що Ліверпуль без Джерарда - не той Ліверпуль. Я собі подумав,якщо команда без лідера - інша команда,то значить,що у даному клубі вагомі проблеми,якщо усе будується виключено при лідері. Якось насторожливо бачу собі майбутнє мерсисайдців : за 3-4 роки Стівен піде з футболу,невже це означатиме спад ліверпульців...Мабуть,саме тому в більшості клубів-грандів як такого лідера не вимальовується : Інтер - взагалі ніхто навіть "ручкою не махає" на дану кандидатуру Барселона - Мессі(?),щось невіриться...Скоріш всього,він ще просто не доріс до того,щоб виконувати санкції лідера команди Челсі - Лампард і Террі - можливо... Реал - нема.......Рауль - не вірю,уже не той. Ювентус - хм...Десь також "заховався" Ліон - Бензема(?) - НІ ! Скоріш надія команди,ніж лідерство. Баварія - багато кандидатур,але ніхто не береться... Манчестер.Ю - Роналду(?) - категорично ні,не та робота в нього,тобто зовсім не лідерська. Ліверпуль - ДЖЕРАРД однозначно ! Хоча,за досвдом міг би побортися Каррагер,але головне,що тут не грає для захисника - досвід то це неголовне...
Загалом взяв Ліверпуль я до прикладу,хоча він продемонстрував і без Стівена на Бернабеу потрібну йому гру ! А питання полягає в іншому : чи вважаєте ви присутність лідера команди головним чинником успіху ? І взагалі,як таких лідерів у сучасному футболі,у сучасних клубах немає,з чим це супроводжується ? (хочу нагадати,що капітан - це не завжди лідер,хоча в принципі крітерії дещо схожі...)
Отредактированно TimbeRWooLF (2009-02-28 09:09:52)
_______________________________________ Модератор Футбольного форуму > http://forum.x-city.com.ua/futbol/
|
|
2009-02-28 09:09:16 |
http://forum.x-city.com.ua/futbol/ |
|
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Здраствуйте Виктор!!! Как Вам Вердера выход в 1/8 КУЕФА. Мне кажеться что Вердеру больше хотелось выиграть чем Милану. А Вам как??? И про сам матч??? |
Доброго вечора!
Нажаль, я не бачив гри. Дивився 3 поспіль матчі українських клубів.
Отредактированно Vatsko (2009-02-28 23:19:53)
|
|
2009-02-28 23:19:05 |
|
Vatsko
Member
|
|
TimbeRWooLF написал:
А питання полягає в іншому : чи вважаєте ви присутність лідера команди головним чинником успіху ? І взагалі,як таких лідерів у сучасному футболі,у сучасних клубах немає,з чим це супроводжується ? (хочу нагадати,що капітан - це не завжди лідер,хоча в принципі крітерії дещо схожі...) |
Вітаю! Я вважаю, що поняття лідер у сучасному футболі - доволі філософське. Лідери є у кожній команді. Вони в принципі є у кожному колективі. Для мене лідер - гравець, котрий може повести за собою партнерів у важку хвилину, правильними вчинками, правильними словами. І не обов*язково це - найтехнічніший і найзабивніший футболіст команди. У Баварії, наприклад, Рібері (а це зараз - король Бундесліги) навіть до ради команди не входить.
Інша справа, що сучасні клуби-гранди мають у своєму розпорядженні не одного лідера, а кількох. Можливо тому все частіше стає важко когось виокремити. Але роль особистості у сучасному футболі я б у жодному випадку не применшував.
|
|
2009-02-28 23:31:09 |
|
sori
Member
|
|
ваше мнение о хидинке в челси и о возможной замене его диком адвокатом и о перспективах команды россии в этой связи и наконец что не вышло в челси у сколари я ведь не думаю что не имеющиее таланта люди становятся чемпионами мира кстати поздравляю вас виктор с рождением сына
|
|
2009-03-03 17:07:30 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
ваше мнение о хидинке в челси и о возможной замене его диком адвокатом и о перспективах команды россии в этой связи и наконец что не вышло в челси у сколари я ведь не думаю что не имеющиее таланта люди становятся чемпионами мира кстати поздравляю вас виктор с рождением сына |
Дякую за привітання!
Чесно кажучи, я б хотів, щоби Хіддінк залишився. Щоби йому дали 2 роки на створення команди "під себе". Зараз зрозуміло, що Челсі потребує свіжої крові. Сер Алекс мав рацію, кажучи, що в цієї команди майбутнього немає. Хіддінку Абрамович абсолютно довіряє. Це видно.
Мені особисто імпонує дисципліна, якою одразу ж почав займатися Хіддінк. Імпонує "владний", організований, атлетичний стиль футболу з елементами "родзинок творчості". Дуже схожий до стилю Челсі Жозе. Карнавальний футбол, як показує практика, в Англії не дає стабільного результату. І серія "нулівок" Арсенала - зайве тому підтвердження. А Арсенал Венгера - не до порівняння зіграніша, злагодженіша команда в яскравій наступальній грі, ніж Челсі Сколарі.
Як на мене, Сколарі завадив менталітет. Він - людна південна. Може занадто розслаблена і демократична для Англії. Він справив враження людини, що не вміє настояти на своєму. І саме його головна провина - літній трансферний провал. Він - менеджер команди і його побажання стосовно комплектації - закон. Він мав шанс виправитися зимою. Але й тут твердості не вистачило. А навіщо твердість, коли на горизонті видніють 7,5 мільйона євро компенсації 
До того ж досвід. Погодьтеся, значно легше досягати результатів, тренуючи найсильнішу збірну планети (Бразилія), яка 90% своїх матчів проводить проти суперників-"глухарів" (відносно, звичайно). Та й матчі цих на рік - на пальцях перелічити можна. Травми не дошкуляють (перед кожною ж грою вибираєш обійму з 20-23-х футболістів ЗДОРОВИХ і ГОТОВИХ на 100%), вибір є. Фактично те ж саме можна і про Португалію сказати.
А клубний футбол - це зовсім інше. А клубний футбол Англії - ого-го яке інше.
Збірна Росії. Навіть з тренером Віктором Вацком (але з правильними асистентами ) вона вийде з азербайджано-ліхтенштейнської групи А от на чемпіонаті світу... Там від жеребкування теж багато залежить. Прогноз: чемпіонами не стануть!
|
|
2009-03-06 14:37:11 |
|
Wiggum
Member
|
|
Вікторе, колись у передмові до Євро 2008 , один ваш коллега зі Спорт 1 , на питання "проти кого будете вболівати?", відповів : "Думаю мене підтримають жителі Західних областей України".А ви згодні з ним? Особисто я був згодний з ним))
2.Що трбеа Шальке для того щоби зайняти хоча би 4 місце в Бундеслізі? 3.Коли Мю перестане перемагати?)
Дякую за відповіді)
|
|
2009-03-07 22:21:28 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Вікторе, колись у передмові до Євро 2008 , один ваш коллега зі Спорт 1 , на питання "проти кого будете вболівати?", відповів : "Думаю мене підтримають жителі Західних областей України".А ви згодні з ним? Особисто я був згодний з ним))
2.Що трбеа Шальке для того щоби зайняти хоча би 4 місце в Бундеслізі? 3.Коли Мю перестане перемагати?)
Дякую за відповіді) |
1. Мені особисто ця команда - байдужа, як, наприклад, і Люксембург, Ліхтенштейн, Андорра, Казахстан тощо. Але у ній виступають дуже сильні гравці, до яких я ставлюся з великою повагою. Тому я - не згоден.  2. Виграти решту матчів Як на мене, у цьому сезоні Шальке не заслуговує на місце у 5-рці. Посередня команда, примітивний тренер. 3. МЮ - розкішна і супервідлагоджена машина, із водієм-асом Сером Алексом. Я б і сам дуже хотів знати напевну відповідь на це запитання.
|
|
2009-03-07 23:10:29 |
|
Wiggum
Member
|
|
2.Я згадую матчі Шальке з Барсою, з Порту(коли Нойер запаморочливі сейви робив) ,у Бундеслізі.. Так чому ж команда з тими ж гравцями виступає настільки погано?Кураньї наче й гравець непоганий був, а зараз взагалі "відбуває номер".Пам*ятатєте як клепав голи Вестерманн?Алтинтоп показував непогану гру...Де все це зараз?Ось як на мене Нойер ще тільки й тримає марку.Мабуть проблема в Рутгені?
Отредактированно Wiggum (2009-03-08 13:19:23)
|
|
2009-03-08 11:48:33 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
2.Я згадую матчі Шальке з Барсою, з Порту(коли Нойер запаморочливі сейви робив) ,у Бундеслізі.. Так чому ж команда з тими ж гравцями виступає настільки погано?Кураньї наче й гравець непоганий був, а зараз взагалі "відбуває номер".Пам*ятатєте як клепав голи Вестерманн?Алтинтоп показував непогану гру...Де все це зараз?Ось як на мене Нойер ще тільки й тримає марку.Мабуть проблема в Рутгені? |
Боси Шальке вважають, що головна проблема в спортивному директорові - Андреасу Мюллерові. За неофіційною інформацією, в понеділок він залишиться без роботи. А от до Руттена питань немає. У керівництва...
Я не знаю, наскільки Фред визначальний у трансферній політиці. Але те, що він нічого не може зробити із командою гравців, котрих має в наявності, - факт. У чому найбільші проблема Шальке, як на мене? 1) У команди немає гравця, здатного розставити акценти в середині поля. 2) У схемі, яку вже 2-й сезон використовує команда, 4-3-3 занадто слабкі вінгери
А тепер про трансферну політику.Якщо подивитися на трансфери Шальке за останні роки, видно, що головна робота велася у напрямках, про які я згадав вище.
1) Був №10 Лінкольн. Продали. Його спадкоємцем повинен був стати Єзіл - продали. Купили Ракітіча, але той поки що не тягне (можливо через відсутність довіри тренера і права на помилку). Купили Зе Роберту. Де він???
2) Левенкрандс - не потягнув; Штрайт - не потягнув (хоча у Франкфурті, де мав безмежну довіру Функеля, був близьким до збірної); Санчес - не тягне; Фарфан - грає лише проти слабких суперників ( а це - 10 мільйонів євро!!!).
Менеджер Мюллер зробив лише два влучання в ціль: Вестерман і Джонс. Але ж до захисту Шальке я без них особливих претензій ніколи не було. Там усе працює, як механізм швейцарського годинника. Тоді як в атаці - механізм подарункового годинника від мера Києва.
Усі інші трансфери - провали! Уже 3-й рік Шальке тупцює на місці, тодя ік суперники крокують уперед. Бордон, Крстаїч, Кобіашвілі, Асамоа, на яких у тому числі трималася команда у попередні роки, не молодшають. І прогресу в їх грі уже не буде. А альтернатив немає.
Фани Шальке зараз найбільше шкодують за Рангніком. Як на мене, на тлі Руттена і Сломка був у порядку. Принаймні за ним гравці стояли горою.
|
|
2009-03-08 22:59:06 |
|
Wiggum
Member
|
|
Вікторе ,щиро дякую за таку об*ємну відповідь. було дуже цікаво читати..
Як ви вважаєте, чи треба повністю оновити кістяк команди, чи будувати гру на тих людях які ще виправдовують довіру(Вестерманн, Нойер, Джонс, можливо Асамоа)?Чи ви вважаєте якщо взяти гарного диспетчера в центрі, то гра налагодиться?
Я так розумію що ви до Кураньї та Алтинтопа ставитесь не дуже добре?Ну я вважаю що все ж таки, вони здали за останній час, причому дуже.. Відверто кажучи, не розумію чому то Руттена нема претензій..
А ви Селтіком не цікавитесь?
|
|
2009-03-08 23:41:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
Wiggum написал:
Вікторе ,щиро дякую за таку об*ємну відповідь. було дуже цікаво читати..
Як ви вважаєте, чи треба повністю оновити кістяк команди, чи будувати гру на тих людях які ще виправдовують довіру(Вестерманн, Нойер, Джонс, можливо Асамоа)?Чи ви вважаєте якщо взяти гарного диспетчера в центрі, то гра налагодиться?
Я так розумію що ви до Кураньї та Алтинтопа ставитесь не дуже добре?Ну я вважаю що все ж таки, вони здали за останній час, причому дуже.. Відверто кажучи, не розумію чому то Руттена нема претензій.. |
Якщо повністю оновити кістяк команди, потрібно зо два сезони, щоби це оновлення можна було по-справжньому називати "кістяком". Ноєр, Бордон, Джонс, Кураньї, - ось довкола кого тримається "м*ясо" Шальке. Вестерман, як на мене, не належить до "кістякових" гравців насамперед тому, що не знає на якій позиції проведе кожен наступний поєдинок.
Якщо пофантазувати і додати сюди гравця-аналога Ренату Агушту (Баєр же знайшов!) Уже стає цікавіше.
До Кураньї і Алтинтопа я ставлюся нормально. Халіл мені взагалі дуже подобався, коли грав за Кайзерслаутерн. Йому просто потрібно довіряти і ставити на вістря атаки. 10 м*ячів мінімум він забиватиме. Клас є. Але є також і Кураньї. Він - також сильний форвард, проте дуже залежний від середньої лінії. А з нею у Шальке - біда.
Я також не розумію відсутності претензій до Руттена. Але ми не знаємо нюансів. Зараз у Шальке немає спортивного директора. Його обов*язки розділено між троьма людьми. Так от саме Руттену правління довірило спортивну частину роботи спортидира.
Wiggum написал:
А ви Селтіком не цікавитесь? |
Стартовий склад назву. І пораджу стосовно Селтіка поспілкуватися з Джулаєм. Фанат він... 
|
|
2009-03-10 10:51:41 |
|
Wiggum
Member
|
|
Ясно ,дякую)) Ну буду далі вболівати за Шальке, а вам бажаю щоб і далі Бундесліга була такою ж цікавою і непердбачуваною)
|
|
2009-03-10 12:39:50 |
|
sori
Member
|
|
ВОПРОС ТАКОГО РОДА Я ПРОЧИТАЛ ВЫСКАЗЫВАНИЯ УТКИНА О КУБКЕ УЕФА в котором он превозносит этот турнир чуть ли не до небес и вас хочу спросить что вы думаете по этому поводу особливо с грядущим переформатированием его в евролигу потянет ли европа два одинаково успешных в комерческом плане турнира каковы шансы наших команд в этом турнире новом и наконец правельно ли я понял что с будущего года третье место в лиге чемпионов это уже не прпуск в лигу европыоно ничего не даёт ну и самое последнее каую игру вы будите смотреть металист или шахтёр я лично не буду смотреть как наши убивают друг друга возможно я и не прав но я так воспитан что в европе мы все заодно и не могу это побороть.
|
|
2009-03-12 18:29:01 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
ВОПРОС ТАКОГО РОДА Я ПРОЧИТАЛ ВЫСКАЗЫВАНИЯ УТКИНА О КУБКЕ УЕФА в котором он превозносит этот турнир чуть ли не до небес и вас хочу спросить что вы думаете по этому поводу особливо с грядущим переформатированием его в евролигу потянет ли европа два одинаково успешных в комерческом плане турнира каковы шансы наших команд в этом турнире новом и наконец правельно ли я понял что с будущего года третье место в лиге чемпионов это уже не прпуск в лигу европыоно ничего не даёт ну и самое последнее каую игру вы будите смотреть металист или шахтёр я лично не буду смотреть как наши убивают друг друга возможно я и не прав но я так воспитан что в европе мы все заодно и не могу это побороть. |
Два російські клуби за останні роки виграли КУЄФА. Чого можна очікувати від російського коментатора? Згадайте, вони ж на Євро, окрім першого і останнього матчу, вважали себе найсильнішими у світі... Ментально, можливо це і вірно...
Для мене, чим більше коментую і дивлюся матчі Кубка УЄФА, цей турнір все більше перетворюється у якийсь "Useless Cup". Клуби із Топ-5 чемпіонатів (за винятком німців) так до цього турніру і ставляться. Я без прикладів. Просто погляньте за останні роки на склади італійців, іспанців, англійців у цьому турнірі і порівняйте із складами, що їх тренери виставляли в чемпіонаті. Все стане зрозуміло.
Зміна вивіски ні до чого не призведе. Мені значно цікавіша Ліга чемпіонів. Мені значно приємніше дивитися матчі МЮ-Інтер чи Барса-Ліон, аніж нудоту на зразок Вердер-Сент-Ентьєн. І єдине, що приковує увагу до КУЄФА - це участь в ньому українських клубів.
Я дивився Динамо - Металіст. Стараюсь дивитись матчі, де беруть участь друзі або добрі знайомі.
|
|
2009-03-14 21:35:12 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, я не уверен владеете ли Вы такого рода информацией, но все же спрошу. Главная прибыль турниров вроде ЛЧ - доход от ТВ. Так вот, слишком ли отличается цена на ЛЧ и ЛЕ со следующего сезона? Вопрос не с той оперы, чтоб пронюхать коммерческую тайну, а просто узнать, чтоб примерно прикинуть разницу в ТВ-доходах между ЛЧ и ЛЕ со следующего сезона. Ведь приличный доход очень даже может заставить ведущие клубы боротся за сей турнир не жалея себя.
|
|
2009-03-14 23:55:21 |
|
sori
Member
|
|
простой вопрос купит герта ворону или будет гнить у бенитеса
|
|
2009-03-15 17:27:46 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, я не уверен владеете ли Вы такого рода информацией, но все же спрошу. Главная прибыль турниров вроде ЛЧ - доход от ТВ. Так вот, слишком ли отличается цена на ЛЧ и ЛЕ со следующего сезона? Вопрос не с той оперы, чтоб пронюхать коммерческую тайну, а просто узнать, чтоб примерно прикинуть разницу в ТВ-доходах между ЛЧ и ЛЕ со следующего сезона. Ведь приличный доход очень даже может заставить ведущие клубы боротся за сей турнир не жалея себя. |
Я не володію такою інформацією. Але не думаю, що УЄФА буде губити своє надуспішне дітище, створюючи проект-аналог, а відтак - конкурента.
|
|
2009-03-15 21:38:30 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
простой вопрос купит герта ворону или будет гнить у бенитеса |
Відповіді на це просте запитання не знає ніхто. Виходить замкнуте коло: Воронін не потрібен Ліверпулю. Воронін потрібен Герті. Герта потрібна Вороніну. Воронін хоче заробляти свої 4 мільйони євро, які має прописані в контракті з Ліверпулем до 2011 року. Герта не може дозволити собі витрачати таку суму на зарплатню. Вороніну 30 років і поступатися в фінансовому сенсі було б нерозумно. Ліверпуль не хоче оренди з розподілом зарплатні 50 на 50.
От такі парадокси. Хтось повинен поступитися. З фінансової точки зору патова ситуація у Ліверпуля. Агент Вороніна говорить про інших кандидатів на Андрія. Чекаємо...
|
|
2009-03-15 21:45:18 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Vatsko написал:
Я не володію такою інформацією. Але не думаю, що УЄФА буде губити своє надуспішне дітище, створюючи проект-аналог, а відтак - конкурента. |
Почему же? Какая им разница от того, что часть аудитории ЛЧ перейдет к КУЕФА? Поверхности не все ли равно какой канал у нее будут больше смотреть - Спорт-2 или Спорт-3?! Тем более, речь идет не о перетягивании аудитории от ЛЧ к ЛЕ, а о подъеме интереса к ЛЕ. Ведь за обоими турнирами может следить одна и та же аудитория, не жертвуя ни тем, ни другим.
Кстати, можно ли будет увидеть матчи украинских клубов в КУЕФА, начиная с 1/4 финала на Спорт-1 в прямом эфире? Насколько мне известно, у Поверхности, как и у группы Интер, полные права на КУЕФА, начиная как раз с четвертьфиналов.
|
|
2009-03-15 23:31:23 |
|