bigaeldar
Забанен
|
|
Фанат Динамо написал:
bigaeldar написал:
Фанат Динамо написал:
Еще один... Например, у многих теперь нет Спорт-2. А именно туда засунули матчи Юве-Рома и Милан-Наполи. Эти матчи актуальны настолько, что МЮ курит в сторонке. Только здесь никто не начинает задавать вопросы "Почему такие матчи нельзя показывать по Спорт-1?", хотя имеют на это куда больше оснований... |
больше основании? Ну вы посмотрите на вашу статистику, и поймете какой чемпионат смотрет больше всего! Ну да, это дело вкуса...не спорю...Просто 3 матча МЮ не показывали к ряду! Из того и я разочарован! |
Вы только подскажите где эту статитику можно глянуть. П.С. Сериалы еще больше смотрят... |
Не статистику, а "опрос" на сайте!
|
|
2008-11-10 19:01:00 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
bigaeldar написал:
Фанат Динамо написал:
bigaeldar написал:
больше основании? Ну вы посмотрите на вашу статистику, и поймете какой чемпионат смотрет больше всего! Ну да, это дело вкуса...не спорю...Просто 3 матча МЮ не показывали к ряду! Из того и я разочарован! |
Вы только подскажите где эту статитику можно глянуть. П.С. Сериалы еще больше смотрят... |
Не статистику, а "опрос" на сайте! |
Ну давайте теперь все матчи АПЛ крутить будем. Их много, на все три канала хватит...
|
|
2008-11-10 21:56:54 |
|
bigaeldar
Забанен
|
|
Фанат Динамо написал:
bigaeldar написал:
Фанат Динамо написал:
Ну давайте теперь все матчи АПЛ крутить будем. Их много, на все три канала хватит... |
Сарказм здесь не уместен! Как я уже писал, это вопрос о вкусе, и понятно, что, всех интерисует разные чемпионаты! Единственное причина, что я написал в начале, это то, что, матчи не всего АПЛ, а именно МЮ не показывали на протяжении 3 матчей, включая ЛЧ! А на эту тему можно дискутировать бесконечно.
|
|
2008-11-11 08:41:54 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
bigaeldar написал:
Фанат Динамо написал:
bigaeldar написал:
Ну давайте теперь все матчи АПЛ крутить будем. Их много, на все три канала хватит... |
Сарказм здесь не уместен! Как я уже писал, это вопрос о вкусе, и понятно, что, всех интерисует разные чемпионаты! Единственное причина, что я написал в начале, это то, что, матчи не всего АПЛ, а именно МЮ не показывали на протяжении 3 матчей, включая ЛЧ! А на эту тему можно дискутировать бесконечно. |
Допустим. А когда в последний раз матчи Милана показывали на Спорт-1? После Интера я и не припомню...
|
|
2008-11-11 17:42:57 |
|
Christoff
Member
|
|
Здраствуйте!!! Виктор, Вам не кажеться что Дортмунд с нового сезона может претендовать на ЛГ своей игрой. В последней игре с Байером команда очень прибавила.
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2009-02-05 16:34:32 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Здраствуйте!!! Виктор, Вам не кажеться что Дортмунд с нового сезона может претендовать на ЛГ своей игрой. В последней игре с Байером команда очень прибавила. |
Доброго дня. Мені здається, що максимум цього Дортмунда - потрапляння в Кубок УЄФА. Але й це зробити буде неймовірно важко, оскільки конкуренція з боку команд, котрі абсолютно нічим Боруссії не поступаються за грою і підбором виконавців, але після першого кола опинилися нижче, дуже висока. Штуттгарт, Вольфзбург, Шальке, Вердер - не гірші за БВБ.
|
|
2009-02-12 10:27:48 |
|
sori
Member
|
|
Vatsko виктор ураааааааааааааа это я о вашем возвращении на форум спасибо дену что вас вернул не бросайте нас так надолго . пару вопросов по нашему с вами чемпионату самому любимому новакович в шахтёре летом реально или нет и насколько он полезен нынешней шахте . саного в хофенхайме?? это опять халиф на час ? шустер в штудгарте ваше отношение. и смое последнее альянс польди даум в кёльне перспективы? и ещё одно тимоха и бовария этот альянс должен вызвать ревность у или кого уйдёт тимоха из мюнхена и самое последнее музыканты по моему бременский оркестр фальшивить начал в связи с чем не пора ли дережёра менять?
|
|
2009-02-12 11:27:31 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
Vatsko виктор ураааааааааааааа это я о вашем возвращении на форум спасибо дену что вас вернул не бросайте нас так надолго . пару вопросов по нашему с вами чемпионату самому любимому новакович в шахтёре летом реально или нет и насколько он полезен нынешней шахте . саного в хофенхайме?? это опять халиф на час ? шустер в штудгарте ваше отношение. и смое последнее альянс польди даум в кёльне перспективы? и ещё одно тимоха и бовария этот альянс должен вызвать ревность у или кого уйдёт тимоха из мюнхена и самое последнее музыканты по моему бременский оркестр фальшивить начал в связи с чем не пора ли дережёра менять? |
Вітаю. Останнім часом не до форуму було 
Мені здається Новакович не гратиме в Шахтарі. Шахтар його не придбає. Мілівоє 30, а для наших футбольних фахівців - це вже серйозний вік. Але подивимось, хто буде тренером Шахтаря з літа. Від цього багато залежатиме.
Стосовно Саного, абсолютно впевнений в його "тимчасовості". Це вже перевірено часом і клубами. А в його віці люди не змінюються.
Шустер... Шустер - на ТРК Україна А в Штуттгарті - Баббель. Котрий, до речі, жодного матчу в Бундеслізі ще не програв. Котрий зумів вивести як команду, так і певних виконавців (Хітцльспергер, наприклад) на солідний рівень із жорсткого психологічного піке. І дай, Боже, Маркусу сили волі і натхнення, щоби прогресувати в якості тренера і боротися з усякими заздрісниками, що багато говорять про його ліцензію. Я - за дорогу молодим. В тому числі і в українському футболі, де неліквідна робота "за конспектами Лобановського" вже набридає.
Про альянс Подольскі-Даум зараз можна філософствувати багато. Але напевне можна сказати лише дві речі: 1) для Польді це - дуже правильний крок. Схоже, йому психологічно легше, коли є карт-бланш, право на помилку, і конкуренти не дихають у спину; 2) один Польді - не воїн! У футболі насамперед важлива команда. І насамперед від команди залежатиме чи засяє зірка екс-принца так само яскраво, як у добаварський період.
Тимощук - дуже сильний гравець у своєму амплуа. І не даремно економічно правильна Баварія викладає 15 мільйонів долларів за 30-річного футболіста. Ця сума - підтримка Толіка на перший період. Він гратиме. А от далі... Толя - профі, яких я особисто в нашому футболі зустрічав дуже мало. Він - правильний на тренуваннях і поза-полем. Але його проблема, як мені здається, може бути в тому, що досі грав він лише на пострадянському просторі. А "там", у "буржуїв" усе по-іншому. І на полі, і за його межами.
Ревнощів ні у кого не буде. Тимоха сильніший за Ван Боммеля і Оттля. А з ЗеРо вони просто різні. І Ван Боммелю, щоби починати ревнувати, потрібно спочатку піти на умови клубу в укладанні нового контракту. В Німеччині, до речі, дуже сумніваються, що так станеться.
Я щиро бажаю Толіку успіху у Баварії. Бажаю нових трофеїв. Його номер - 4 - не зайнятий, і це також хороша інформація Якщо дасть Бог, все у нас буде добре і ми транслюватимемо надалі Бундеслігу, думаю, що Баварія буде в кожному турі.
Бремен. Я казав неодноразово у наших трансляціях: виникає враження, що до Вердера Томмі Шаафа звикла уже вся Бундесліга. Звикла і вивчила на зубок. Але, виглядає на те, що Шааф працюватиме у Бремені доти, доки сам не захоче піти. Колосальний кредит довіри з боку керівництва!
|
|
2009-02-12 17:45:52 |
|
Christoff
Member
|
|
Vatsko написал:
Christoff написал:
Здраствуйте!!! Виктор, Вам не кажеться что Дортмунд с нового сезона может претендовать на ЛГ своей игрой. В последней игре с Байером команда очень прибавила. |
Доброго дня. Мені здається, що максимум цього Дортмунда - потрапляння в Кубок УЄФА. Але й це зробити буде неймовірно важко, оскільки конкуренція з боку команд, котрі абсолютно нічим Боруссії не поступаються за грою і підбором виконавців, але після першого кола опинилися нижче, дуже висока. Штуттгарт, Вольфзбург, Шальке, Вердер - не гірші за БВБ. |
Ну от этого и будет на что посмотреть не только кто будет чемпионом и кто окажеться в ЛГ но и кто будет играть в ЛЕ Герта - Бавария и Вам не кажеться что Хоффенхайм будет спускаться вниз
Отредактированно Christoff (2009-02-14 13:12:25)
|
|
2009-02-12 23:31:21 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Ну от этого и будет на что посмотреть не только кто будет чемпионом и кто окажеться в ЛГ но и кто будет играть в ЛЕ Герта - Бавария и Вам не кажеться что Хоффенхайм будет спускаться вниз |
А в Німеччині в останні роки завжди так. Дуже рівний там чемпіонат. Навіть Баварії он важко 
|
|
2009-02-14 23:58:05 |
|
sori
Member
|
|
что случилось с ворониным он расцвёл просто и как вам фавре виктор по моему он умыл скептиков всех
Отредактированно sori (2009-02-19 13:51:47)
|
|
2009-02-19 13:41:57 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
что случилось с ворониным он расцвёл просто и как вам фавре виктор по моему он умыл скептиков всех |
А що сталося з Вороніним? Він завжди був сильним футболістом у Бундеслізі і свої 10 м*ячів за сезон забивав. Зараз для нього великий плюс - травма Пантеліча (величезного егоїста на полі, але забивного гравця, що за роки, проведені у Герті здобув довіру та авторитет партнерів). Ще один плюс - довіра Фавре, який дуже цінує Андрія, про що згадує ледь не в кожному інтерв*ю.
А от стосовно Фавре навіть не знаю, що сказати. Для мене Герта - найбльша загадка Бундесліги. Я не вірю, що за рахунок самої лише дисципліни і характеру можна успішно провести сезон. Поки що занадто багато зірок на небі збігаються на користь Герти. Але найважча і найважливіша частина сезону ще попереду.
|
|
2009-02-20 17:59:27 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор здраствуйте!!! Выздоравлюйте по быстрее. А то всё таки Ваших коментарий не хватает в трансляцыях.
Отредактированно Christoff (2009-02-21 20:12:54)
|
|
2009-02-20 18:43:04 |
|
amor
Member
|
|
Вікторе, вітаю! Дмитро повідомив на конфі football.ua, що ви захворіли. Найшвидшого одужання коментатору, який просто нереально швидко СПРОГРЕСУВАВ, працюючи на "Поверхності"!
Отредактированно amor (2009-02-21 18:02:49)
|
|
2009-02-21 18:01:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор здраствуйте!!! Выздоравлюйте по быстрее. А то всё таки Ваших коментарий не хватает в трансляцыях. |
Дякую. Я вже незабаром 
Отредактированно Vatsko (2009-02-22 15:03:59)
|
|
2009-02-22 15:03:29 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
Вікторе, вітаю! Дмитро повідомив на конфі football.ua, що ви захворіли. Найшвидшого одужання коментатору, який просто нереально швидко СПРОГРЕСУВАВ, працюючи на "Поверхності"! |
Дякую за добрі слова. На Поверхності є поруч із ким прогресувати 
|
|
2009-02-22 15:05:05 |
|
Christoff
Member
|
|
Скажите Виктор про этот тур в Бундеслиге??? Как Вам матчи??? Счета не ожиданные???
|
|
2009-02-22 15:31:34 |
|
TimbeRWooLF
New member
|
|
Вітаю Вас,пане Вікторе !
І зразу ж перейду до запитання : Барселона в черговий раз потерпіла поганого результату,цього разу невдача сталася на Камп Ноу у одному із найпринциповіших дербі - зустріч "кулес" із Еспаньолом ! Як ви прокоментуєте даний програш "блаугранс" ? Спад ? І взагалі,після вчорашнього,турнірна таблиця Прімери виглядає таким чином,що Реал уже підсів на хвіст Барсі і відставання скоротилось до 7-ми очок ! Реалу під силу дожати Барсу та вирвати чемпіонство у підопічних Пепе Гвардьоли ? (ваша точка зору...?)
_______________________________________ Модератор Футбольного форуму > http://forum.x-city.com.ua/futbol/
|
|
2009-02-22 16:22:22 |
http://forum.x-city.com.ua/futbol/ |
|
|
amor
Member
|
|
Вікторе, вітаю! Як сприйняли звістку про призначення Хіддінка головним тренером "Челсі"? Хотіли б, щоб він залишився після закінчення сезону? Чи це бажання залежатиме від результатів команди?
|
|
2009-02-23 12:03:19 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Скажите Виктор про этот тур в Бундеслиге??? Как Вам матчи??? Счета не ожиданные??? |
В останні роки другі кола чемпіонату Бундесліги вже традиційно дарують масу несподіваних результатів. В якому ще із європейських чемпіонатів можна знайти тур, коли жоден клуб із п*ятірки лідерів не здобув перемоги? В цьому, в тому числі, і шарм Бундесліги!
Єдине, що наразі я б назвав найнесподіванішою несподіванкою, це результати Баварії. 3 поразки в 4-х матчах чемпіонату - я такого не пригадую. А після кубкових 5:1 над Штуттгартом половина Німеччини вітала Баварію з чемпіонством...
Хоча, враховуючи тенденції старту другого кола, я все-одно вважаю Баварію головним претендентом на чемпіонство. Зараз чомусь не вірю в романтику Хоффенхайма і Леверкузена. Невірю в непослідовний Гамбург. А про Герту писав раніше - її місце №8.
|
|
2009-02-23 19:57:24 |
|
Vatsko
Member
|
|
TimbeRWooLF написал:
Вітаю Вас,пане Вікторе !
І зразу ж перейду до запитання : Барселона в черговий раз потерпіла поганого результату,цього разу невдача сталася на Камп Ноу у одному із найпринциповіших дербі - зустріч "кулес" із Еспаньолом ! Як ви прокоментуєте даний програш "блаугранс" ? Спад ? І взагалі,після вчорашнього,турнірна таблиця Прімери виглядає таким чином,що Реал уже підсів на хвіст Барсі і відставання скоротилось до 7-ми очок ! Реалу під силу дожати Барсу та вирвати чемпіонство у підопічних Пепе Гвардьоли ? (ваша точка зору...?) |
Доброго вечора! А давайте поглянемо на старт сезону для Барси: 0:1 від Нумансії і 1:1 із Сантандером. І давайте зайдемо на конференцію Діми Джулая на football.ua і подивимось на запитання в тому числі фанів Барселони... Паніка... Пепа - на палю... Лапорта - такий-сякий-розтакий тощо... Погодьтеся, зараз, коли минуло півроку і видно інші результати Барселони, ці пости сприймаються уже з посмішкою.
Зараз, після 10-ти поспіль перемог, команда зіграла внічию і програла... Спад?...Чи може маленька, дозволю навіть сказати, чемпіонська розслабленість?.. Навряд чи навіть найбільші команди сучасності можуть дозволити собі рівно пройти усю турнірну дистанцію.
А те, що Реал зараз наблизився, то це не проблема Барселони, а радше - наслідки роботи насамперед мозку керівництва "вершкових". Команда просто брала свої очки. І я практично впевнений, що до кінця сезону Реал потрапить у "свою" ямку. На зразок тієї, до якої однією ногою зараз ступила Барселона.
Якщо загалом, то мені здається, що тільки серйозна епідемія травм, котра унеможливить грамотну ротацію складу (а це Гвардьола робить дуже майстерно), може завадити цій Барселоні виграти чемпіонство+кубок Іспанії.
|
|
2009-02-23 20:12:59 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
Вікторе, вітаю! Як сприйняли звістку про призначення Хіддінка головним тренером "Челсі"? Хотіли б, щоб він залишився після закінчення сезону? Чи це бажання залежатиме від результатів команди? |
Доброго вечора! Ця новина здивувала. Все-таки у сучасному футболі суміщати посади тренера клубу і збірної не прийнято. Це ж не комп*ютерний менеджер 
Мені здається, що Хіддінк дуже правильно себе поводить у даній ситуації, відхрещуючись від роботи з Челсі в майбутньому, незалежно від результатів. І його, і Абрамовича в Росії не зрозуміють, якщо Гус змінить збірну на Челсі. А імідж для обох - річ далеко не остання в житті.
До речі, стосовно результатів: я думаю, що їх просто не буде. І Челсі у цьому сезоні якщо щось і виграє, то тільки Кубок Англії. Та й то за умови, що травми оминуть команду стороною протягом усієї весни.
І Хіддінк тут не допоможе. Команда не укомплектована "під нього", під його улюблені 4-3-3. Мені здається, що насамперед Хіддінк потрібен Абрамовичу у Челсі ЗАРАЗ як "незалежний консультант", що може свіжим поглядом оцінити ситуацію в середині колективу і підказати напрямки руху команди на майбутнє.
Для мене ідеал сучасного тренера - Жозе. І приємно читати слова Сера Алекса із характеристикою Моурінью (де зараз Райкаард із його: "та я хоч у футбол грав"?) 
|
|
2009-02-23 20:28:48 |
|
TimbeRWooLF
New member
|
|
Уже завтра свій старт розпочне довгоочікувана нами Ліга Чемпіонів ! Ну і зустрічі подарував жереб ЛЧ ! Майже кожен матч заслуговує статусу фіналу ! Я тут обдумував,аналізував команди,що гратимуть в 1/8,розглядав їхні кондиції,проблеми,втрати,успіхи і от получився ось такий "текстовий" прогноз :
Арсенал - Рома Цікава пара.На стороні Роми-досвід,на стороні Арсеналу молодість і азарт. Все залежатиме від матчу в Римі.Та все ж думаю пройде Рома.
Вільярреал - Панатінаїкос Греки завжди були неуступчивою командою і досвіду в лізі у них немало. Не без зусиль пройдуть далі іспанці.
Ліон - Барселона Ліон завжди здорово проходив групу, але завжди оступався на стадії плей-офф. Цей раз не буде винятком.Тим паче, що суперник аж надто сильний.
Реал - Ліверпуль Прекрасний матч.Думаю буде дуже багато емоцій і красивого футболу. Якщо англійці не програють на Сантьяго Барнабеу - матимуть хороші шанси на успіх в парі.
Інтер - манчестер Юнайтед Сильна пара, на мій погляд. Нас чекають два супер матчі. Ставлю на манчестер.
Спортінг - Баварія Хотілося б побажати команді Ізмайлова успіхів. Все залежить лише від неї.Якщо Спортінг зіграє проти Баварії з повною самовіддачею, то має шанс вийти далі.
Атлетіко - Порту Тут шанси рівні.Дві команди приблизно однакові по класу. Проте перевага в досвіді на стороні Порту. Виграє той - хто переможе в першому матчі.
Челси - Ювентус Ще одне цікаве протистояння. Ювентус завжди грав краще проти сильних і атакуючих суперників. Про мотивацію Челси думаю говорити безглуздо. Результат матчу вирішить перевага в один м'яч.
P.S : Вікторе,з великою цікавістю хотів би побачити твій прогноз щодо поєдинків 1/8 фінала ЛЧ у так званому "текстовому режимі"! З чим згоден,а з чмм ні...? Зарання дякую.
_______________________________________ Модератор Футбольного форуму > http://forum.x-city.com.ua/futbol/
|
|
2009-02-23 20:34:53 |
http://forum.x-city.com.ua/futbol/ |
|
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Добрый вечер, Виктор! Рад снова Вас тут видеть 
Связи с сегодняшней церемонией вручения Оскаров, есть фильмовые вопросы 
1. Вы смотрели фильм "Марадона" Эмира Кустурицы? Как он Вам? Понравился ли... даже не знаю как это правильно назвать... стиль, в котором Кустурица снял фильм и расскрыл личность Диего?
2. Какой фильм прошедшего года Вам больше остальных понравился?
Ну и футбольный вопрос: Как, на Ваш взгляд, нужно сыграть Динамо, чтобы достичь положительного результата с Валенсией? От обороны, выжидая своего шанса, которого можно за весь матч так и не дождаться, учитывая отсутствие Милевского, или, несмотря на все проблемы, идти вперед с самого стартового свистка, прикладывая всевозможные усилия, чтобы быстрей забить?
Отредактированно Фанат Динамо (2009-02-24 16:30:20)
|
|
2009-02-23 21:02:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Добрый вечер, Виктор! Рад снова Вас тут видеть 
Связи с сегодняшней церемонией вручения Окаров, есть фильмовые вопросы 
1. Вы смотрели фильм "Марадона" Эмира Кустурицы? Как он Вам? Понравился ли... даже не знаю как это правильно назвать... стиль, в котором Кустурица снял фильм и расскрыл личность Диего?
2. Какой фильм прощедшего года Вам больше остальных понравился?
Ну и футбольный вопрос: Как, на Ваш взгляд, нужно сыграть Динамо, чтобы достичь положительного результата с Валенсией? От обороны, выжидая своего шанса, которого можно за весь матч так и не дождаться, учитывая отсутствие Милевского, или, несмотря на все проблемы, идти вперед с самого стартового свистка, прикладывая всевозможные усилия, чтобы быстрей забить? |
Доброго дня! Ви знаєте, я фільми і музику сприймаю виключно як розвагу. Тобто серйозних не люблю. І в автомобілі у мене переважно грають Busta Rhymes і DMX - для мене дуже класна музика, коли зранку їдеш грати в футбол і потрібно налаштуватися на гру, або просто прокинутися. Вдома, правда, останнім часом часто вмикаю класику. Моцарта.
Фільм "Марадона" мені на ДВД записав Андрій Шахов. Записав ще восени. Але... У жовтні в мене народився син. І відтоді я подивився лише 1 фільм і той у кінотеатрі - Джемса Бонда з українською подружкою Не сподобався. Ні Бонд, ні Куриленко. А вдома телевізор вмикаю тільки на футбол.
Стосовно Динамо. Мені здається, що обіграти цю Валенсію можна лише за рахунок швидкості в контратаці. Тобто, якщо помріяти, аналоги Косовського і Гусєва на флангах, і Мілевський на вістрі, щоби зачепитися, притримати м*яч, розігнати, заробити штрафний чи пенальті (з Альбьолем і Марченою на таке дуже реально розраховувати). У Динамо цього немає. Динамо в Валенсії, нажаль, зіграє взагалі без нападаючих. Тому, хочеш, чи ні, але підбір виконавців у Сьоміна примушує танцювати від оборони. Тим більше, що местальська Валенсія дуже відрізнятиметься від київської. Якщо ні, от тоді справді шанси у Динмао з*являться.
|
|
2009-02-24 12:34:02 |
|