Vatsko
Member
|
|
MG написал:
Воронін у Герті, та ще й в аренду, оце так несподіванка...хоча при такій конкуренціі у Лівері, мабуть це непоганий варіант. Але незрозуміло чому саме до берлінців, адже були пропозиціі з боку більш серйозних клубів... |
Агент Вороніна Головаш пояснив у своєму інтерв*ю істину футболу-бізнесу: грають насамперед ті, за кого заплачені гроші. Воронін таким чином Кіну і Торресу - не конкурент. Окрім того, наскільки я зрозумів, був певний конфлікт із Рафою.
Але все, що не робиться - до кращого. Герті нападник потрібен (там один Пантеліч, і той веде себе, наче виграв для Іспанії Євро). Команда гратиме в Кубку УЄФА. Німеччина - фактично батьківщина Вороніна. Та й футбол там цікавіше за "шахи" від Бенітеса.
А стосовно пропозицій від більш серйозних клубів... Галатасарай? Ну це ж не Мілан і не Челсі 
|
|
2008-09-11 21:35:14 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
Вікторе, вітаю! Розумію делікатність свого прохання і все таки. Улюблений коментатор, Ден, не заходить на форум, хоча початок серії "А", як ви розумієте, зумовлює додаткові питання до нього. Якщо неважко, можете поцікавитися у Дена мотивами його рішення? Він принципово відмовляється від спілкування чи причина - надмірна навантаженість? З повагою, дякую. |
Я думаю, що на такі запитання за Дена відповідати не коректно. Вибачте
|
|
2008-09-11 21:36:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
виктор а как вы поделите трансляции немецкие кто возьмёт гамбург а кто шальке. м потом транслицию гамбурга можно будет увидеть на спорте первом или втором. |
Я беру дербі. А потім - англійське "дербі мільярдерів" Гамбург з Леверкузеном у прямій трансляції на Спорт-3 бере Діма Джулай. Пізніше матч буде на першому чи другому Спорті в запису.
|
|
2008-09-11 21:38:49 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY, sori, unikal:
У будь якій бізнес-ситуації є дві сторони, що зацікавлені у приботковості своєї справи. В даному випадку - Воля і Поверхность. Кожна із компаній має власну концепцію розвитку власного бізнесу.
Поверхность прагне піти шляхом російського НТВ+, заробляючи на розповсюдженні власного супутникового обладнання і продажу карток доступу. Якщо той же продукт за порівняно копійки буде доступним в кабельних мережах, який сенс було інвестувати немалі кошти у тарілки, тюнери, платформу тощо?
Тому Поверхность йде обраним шляхом. Вірний він, чи ні, даватиме очікуваний прибуток, чи буде збитковим - покаже час.
Інша справа, що сторони, наскільки я розумію, могли дійти обопільної згоди у зміні умов співпраці. Поверхность, наскільки я розумію, хотіла більшої платні від Волі за "користування" нашими каналами. Воля на це не пішла і може втратити якусь частку своєї аудиторії.
Хто дуже прагнутиме дивитися наші канали - вихід знайде. Але, у будь-якому випадку, аудиторія як каналів Поверхності, так і абонентів Волі порідішає.
|
|
2008-09-11 22:00:41 |
|
unikal
Member
|
|
Vatsko написал:
SteveY, sori, unikal:
У будь якій бізнес-ситуації є дві сторони, що зацікавлені у приботковості своєї справи. В даному випадку - Воля і Поверхность. Кожна із компаній має власну концепцію розвитку власного бізнесу.
Поверхность прагне піти шляхом російського НТВ+, заробляючи на розповсюдженні власного супутникового обладнання і продажу карток доступу. Якщо той же продукт за порівняно копійки буде доступним в кабельних мережах, який сенс було інвестувати немалі кошти у тарілки, тюнери, платформу тощо?
Тому Поверхность йде обраним шляхом. Вірний він, чи ні, даватиме очікуваний прибуток, чи буде збитковим - покаже час.
Інша справа, що сторони, наскільки я розумію, могли дійти обопільної згоди у зміні умов співпраці. Поверхность, наскільки я розумію, хотіла більшої платні від Волі за "користування" нашими каналами. Воля на це не пішла і може втратити якусь частку своєї аудиторії.
Хто дуже прагнутиме дивитися наші канали - вихід знайде. Але, у будь-якому випадку, аудиторія як каналів Поверхності, так і абонентів Волі порідішає. |
1. Ну Спорт HD ж у кабелі не було. От і стимул був для абонентів купувати Поверхность+ (звісно, тільки для тих, хто фінансово міг це зробити). Хто ж не підключався до супутника -- задовольнявся "мінімумом" (тільки трьома каналами SD).
2. Я дуже прагну дивитись ваші канали. але вихід, як їх все-таки дивитися, НЕ знайду!.. Бо не можу собі дозволити Поверхность+ (організм мій їсти просить)
|
|
2008-09-11 22:11:34 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
|
А переговоры уже закончены окончательно или ещё есть шансы на изменение ситуации?
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-09-11 23:51:01 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Не везёт с пятничными матчами... То скучные, а сегодня вообще матч отменили. Знаете чего??? Во вторник концерт Мадонны был, так газон так вытоптали, что признали поле непригодным для игры... Вот так то...
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-09-12 15:23:16 |
|
unikal
Member
|
|
SteveY написал:
Не везёт с пятничными матчами... То скучные, а сегодня вообще матч отменили. Знаете чего??? Во вторник концерт Мадонны был, так газон так вытоптали, что признали поле непригодным для игры... Вот так то... |
Тобто сьогодні бундесліги не буде?
|
|
2008-09-12 15:59:53 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
1. Ну Спорт HD ж у кабелі не було. От і стимул був для абонентів купувати Поверхность+ (звісно, тільки для тих, хто фінансово міг це зробити). Хто ж не підключався до супутника -- задовольнявся "мінімумом" (тільки трьома каналами SD).
2. Я дуже прагну дивитись ваші канали. але вихід, як їх все-таки дивитися, НЕ знайду!.. Бо не можу собі дозволити Поверхность+ (організм мій їсти просить) |
1. Як на мене, не має сенсу заради кількох матчів у HD-якості витрачати купу грошей (відповідний телевізор, антена, тюнер).
2. Можу сказати лише, що завжди потрібно сподіватися на краще.Може Поверхность і Воля таки домовляться.
|
|
2008-09-12 16:54:38 |
|
DYM
Member
|
|
SteveY написал:
Не везёт с пятничными матчами... То скучные, а сегодня вообще матч отменили. Знаете чего??? Во вторник концерт Мадонны был, так газон так вытоптали, что признали поле непригодным для игры... Вот так то... |
мда... никогда бы не подумал, что в Германии такое возможно.
|
|
2008-09-12 16:54:48 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
2. Можу сказати лише, що завжди потрібно сподіватися на краще.Може Поверхность і Воля таки домовляться. |
Тока на это и надеюсь... Виктор, вот бы кто-то из вашего начальства интересовался мнением людей. Я понимаю, что ты от этих слов там со смнху со стула падаешь, но всё же. Я ГОТОВ ПЛАТИТЬ В ДВА, В ТРИ, В ЧЕТЫРЕ РАЗА БОЛЬШЕ ЧЕМ СЕЙЧАС, ЛИШЬ БЫ "ПОВЕРХНОСТЬ" В "ВОЛЕ" ОСТАЛАСЬ... ДА И ВАРИАНТОВ ТО КУЧА. ПОДНЯТЬ ЦЕНУ НА ВЕСЬ СПОРТ-ПАКЕТ. ЕЩЁ МОЖНО ВЫВЕСТИ СПОРТ1-4 В ОТДЕЛЬНЫЙ ПАКЕТ. Вот сейчас цена смешная: 33 грн + 20 грн (спорт). Сделайте вы 33 грн + 100 грн (спорт) ЕСЛИ ПРО ЛЮДЕЙ ТО ПОДУМАТЬ, ТО МОЖНО. А ТАМ ТОГО И ГЛЯДИ САМИ БОЛЬШЕ ЗАРАБОТАТЕТЕ. Просто то что ПОВЕРХНОСТЬ вместе с ВОЛЕЙ делает - ЭТО УДАР НИЖЕ ПОЯСА...
|
|
2008-09-12 17:33:01 |
|
sori
Member
|
|
SteveY мне в моих информ технологиях сказали что вроде как оставят поверхность правда боюсь им верить хотя и очень хочетсяправда тройку и четвёрку добавлять не буду т но в такой ситуэйвине и первые две кнопки не такой плохой выход однако боюсь я им верить.
|
|
2008-09-12 17:43:18 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
sori написал:
SteveY мне в моих информ технологиях сказали что вроде как оставят поверхность правда боюсь им верить хотя и очень хочетсяправда тройку и четвёрку добавлять не буду т но в такой ситуэйвине и первые две кнопки не такой плохой выход однако боюсь я им верить. |
А у кого вы спрашивали? У секретарш? Что-то это больше попахует незнанием ими ситуации. Насколько я понял с письма Поверхности кабельным операторам, то они предлагают ВСЕ свои каналы за 10 долларов. То есть, или царство или у разбитого корыта.
|
|
2008-09-12 18:31:19 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Виктор и все остальные!!! Хоть немного улыбнитесь! Кусок из интервью Владимира Диденко (ген.директор Олкома): Единственный негативный момент – то, что наш стадион сейчас находится на реконструкции, и половина трибун закрыта. Мы там поставим милицейские кордоны, чтобы никого не пускать, ведь люди могут пораниться об столбики и арматуру. Зрители же будут располагаться на другой половине, которая вмещает 2,5 тысячи зрителей. Многие будут наблюдать за поединком с деревьев, ведь стадион находится в парковой зоне. Кроме того, день поединка совпадает с праздником Дня физкультуры и спорта. До обеда в городе также будут проводиться различные мероприятия, а «на закуску» – матч с «Динамо».
НАБЛЮДАТЬ ЗА ПОЕДИНКОМ С ДЕРЕВЬЕВ!!! . Вот это жесть!!! . Я пацталом!!!
Всё интервью: http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/dynamo/news/27866.html
|
|
2008-09-13 11:31:57 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Гелиос сегодня будет сливать... Закарпатье можно прихватить за 2,8 или проход за 1,95 в среднем... Но все постепенно снимают этот матч с приёма. Торопитесь!!! ЗЫ ...А потом будут рассказывать про бескомпромиссный характер игры и козни букмекеров! 
|
|
2008-09-13 13:20:20 |
|
Snake
New member
|
|
Всем привет подскажите, пожалуйста, почему нет спортивно-информационых программ на канале Спорт-1 ? Или, точнее, когда возобновят эту передачу? благодарю
|
|
2008-09-13 13:22:18 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Snake написал:
Всем привет подскажите, пожалуйста, почему нет спортивно-информационых программ на канале Спорт-1 ? Или, точнее, когда возобновят эту передачу? благодарю |
А какая разница... Скоро всё будет всё равно... День Х первое октября. ОДУМАЙТЕСЬ!!! ЗЫ Сорри за жёсткий флуд...
|
|
2008-09-13 13:25:46 |
|
Snake
New member
|
|
SteveY, извините, конечно, но я не понял.Что значит всё-равно?И что за день Х?
|
|
2008-09-13 13:50:54 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Snake написал:
SteveY, извините, конечно, но я не понял.Что значит всё-равно?И что за день Х? |
Да выходит Поверхность из кабельного 1 октября. Из Воли-Кабель. По крайней мере на данный момент.
|
|
2008-09-13 17:15:40 |
|
Snake
New member
|
|
SteveY, и что, это значт , что у нас отключат канал Спорт-1?
|
|
2008-09-13 20:20:36 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Snake написал:
SteveY, и что, это значт , что у нас отключат канал Спорт-1? |
Ты поразительно догадлив!!! 
|
|
2008-09-14 15:35:50 |
|
sori
Member
|
|
витя а какой умник засунул такой матч на спорт три вердер бовария я просто в шоке.
|
|
2008-09-16 09:45:20 |
|
SteveY
Забанен
|
|
sori написал:
витя а какой умник засунул такой матч на спорт три вердер бовария я просто в шоке. |
Этот матч на Спорт-2. А на Спорт-1 "интереснейший" матч Ливер - Сток.
|
|
2008-09-16 16:35:01 |
|
sori
Member
|
|
вердер бовария написано днём было на спорт три если всё же на спорт два то это радосно.
Отредактированно sori (2008-09-16 17:56:21)
|
|
2008-09-16 17:55:41 |
|