Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 95
Фанат Динамо
Member

Виктор, Спорт-1 покажет матч Ренн - Таврия?

2008-07-14 14:45:36

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, Спорт-1 покажет матч Ренн - Таврия?

На даний момент невідомо.

Після матчу з Тирасполем мені все більше хочеться якомога швидшого повернення Бундесліги :)

2008-07-14 21:12:58

sori
Member

это  точно  скорее  бы уже германия вернулась правда не знаю увижу ли я её   ведь  по вашим каналам не ясно будут ли они в кабеле или нет   поэтому окончания пекина жду с некотрым страхом .

2008-07-15 09:26:29

Фанат Динамо
Member

Надеюсь, я Вам не надоел своими вопросами по поводу показа :)
1. Будете ли вы показывать Кубок Германии в этом сезоне? А то опять смотреть его на канале, где дворовой бокс ценят выше футбола (хотя может это я так "хорошо" разбираюсь в боксе), нет особого желания.
2. Я слышал, что с этого  сезона меняется расписание матчей в Бундеслиге: вроде, какие-то матчи переносятся на воскресенье. Будьте добры, Виктор, уточните.

Отредактированно Фанат Динамо (2008-07-15 20:13:22)

2008-07-15 20:12:43

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Надеюсь, я Вам не надоел своими вопросами по поводу показа :)
1. Будете ли вы показывать Кубок Германии в этом сезоне? А то опять смотреть его на канале, где дворовой бокс ценят выше футбола (хотя может это я так "хорошо" разбираюсь в боксе), нет особого желания.
2. Я слышал, что с этого  сезона меняется расписание матчей в Бундеслиге: вроде, какие-то матчи переносятся на воскресенье. Будьте добры, Виктор, уточните.

1.Не знаю.
2. Все залишається незмінним.

2008-07-15 20:41:46

SteveY
Забанен

Виктор, привет!
Мой позапрошлый пост относительно трансферов не заметил, проигнорировал? :)

DETROIT RED WINGS

2008-07-17 19:54:27

Vatsko
Member

SteveY написал:

Виктор, привет!
Мой позапрошлый пост относительно трансферов не заметил, проигнорировал? :)

Привіт! Не помітив, вибач :)

Про Вольфзбург ми ще на початку минулого сезону тут багато говорили. Зараз вони - друга команда в Бундеслізі, за якою я з великим інтересом слідкую. І цього сезону вони будуть сильнішими. Зігрались за рік, плюс нових гравців небагато, але всі - дуже сильні. Правий захисник Вовкам був дуже потрібен. Як такого вони його минулого сезону не мали (Рітер прийшов як хав, а зараз в заявці на Кіккері - захисник :) ). Цікаво, кого витіснить у центрі Барцальї. Шимунек сильно відіграв дебютний сезон. Рікарду Кошту дуже цінує Магат. Ну і Місімович - заміна Марселінью на майбутнє. Бразилець відчув себе незамінним і весною знову почав "чудити" за межами поля. У нього був конфлікт із Магатом. А альтернативи на полі Марселінью не було. Тепер є :)

Що казати... Дуже грамотна, вивірена селекція. А стосовно грошей, то Фольксваген - завод небідний, авто робить недешеві і продає немало. Словом, у Вольфзбурга не було особливих проблем з грошима і раніше (придбання Д*Алесандро хоча б згадати), але були проблеми із раціональними інвестиціями цих грошей.

А в цілому топ-клуби поки що дуже раціонально грають на трансферному ринку.

Вердер і Гамбург навіть занадто. Обом нападаючі класні потрібні - кров з носу. А Гамбург може ще й Рафу втратити...

2008-07-18 02:10:10

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

А в цілому топ-клуби поки що дуже раціонально грають на трансферному ринку.

Вердер і Гамбург навіть занадто. Обом нападаючі класні потрібні - кров з носу. А Гамбург може ще й Рафу втратити...

Слушай, а как им Рафу удалось сохранить??? Он, ведь, уже в прошлом сезоне мог уйти, они его чудом удержали, но тут он уже почти как свершённый факт уходил. В итоге остался. Что, новый контракт? Разъясни, плиз, а то я не в курсе.
И ещё вопрос. Что, в Германии отменили Кубок Лиги? Или ещё добавили Суперкубок? Раньше ж не было. А тут 23 июля Суперкубок БД-Бавария. Короче, как в этом году будет?

DETROIT RED WINGS

2008-07-18 14:54:00

Vatsko
Member

SteveY написал:

Слушай, а как им Рафу удалось сохранить??? Он, ведь, уже в прошлом сезоне мог уйти, они его чудом удержали, но тут он уже почти как свершённый факт уходил. В итоге остался. Что, новый контракт? Разъясни, плиз, а то я не в курсе.
И ещё вопрос. Что, в Германии отменили Кубок Лиги? Или ещё добавили Суперкубок? Раньше ж не было. А тут 23 июля Суперкубок БД-Бавария. Короче, как в этом году будет?

У Ван Дер Ваарта чинний контракт до літа 2010. Відповідно, він не вирішує свою долю. Якщо якийсь клуб прагне придбати Рафу, за законом він мусить насамперед узгодити умови трансферу з Гамбургом. Минулого сезону Маестро прагнули придбати Валенсія і Юве. Якщо пам*ять мені не зраджує, Гамбург хотів 30 мільйонів євро. На цьому "хочучка" як одних, так і інших кудись зникла.

Кубок Ліги цього року вирішили не проводити через Євро. Баварія (чемпіон і володар кубка)і Дортмунд (фіналіст кубка) домовились зіграти матч за Суперкубок. Вони отримали підтримку мобільного оператора "Т-Home", який став титульним спонсором матчу. З 87-го по 96-й роки такий матч проводили щороку. Потім вирішили замінити турніром на Кубок Ліги.

Гра пройде 23 липня в Дортмунді. Початок о 21.30.

2008-07-18 15:32:05

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

Кубок Ліги цього року вирішили не проводити через Євро. Баварія (чемпіон і володар кубка)і Дортмунд (фіналіст кубка) домовились зіграти матч за Суперкубок. Вони отримали підтримку мобільного оператора "Т-Home", який став титульним спонсором матчу. З 87-го по 96-й роки такий матч проводили щороку. Потім вирішили замінити турніром на Кубок Ліги.

Гра пройде 23 липня в Дортмунді. Початок о 21.30.

Спасибо за исчерпывающую инфу. А трансляция на "Поверхности" с твоим комментарием будет?! Так сказать разминка перед чемпионатом. :)

DETROIT RED WINGS

2008-07-18 17:34:47

Vatsko
Member

SteveY написал:

Спасибо за исчерпывающую инфу. А трансляция на "Поверхности" с твоим комментарием будет?! Так сказать разминка перед чемпионатом. :)

Сподіваюсь, що буде.

2008-07-18 21:43:15

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

SteveY написал:

Сподіваюсь, що буде.

Классно!
Вообще интересно. "Решили не проводить". Это я про Кубок Лиги. Вроде регулярный турнир и тут забили на него. После ЧМ-2006 играли же...
Спасибо за коммент Харькова с Ворсклой. Правда тока первый тайм смог посмотреть (не потому что противно, просто уходить надо было :) ). Вот ведь искусство комментатора где проявляется. Даже такой матч ты преподносишь великолепно. Взвешенный комментарий, куча инфы. блеск! Не в первый раз убеждаюсь в этом...

В отпуске уже побывал? Если да, то где, если не секрет. Это так... Просто интересно...
Иногда когда иду по Крещатику мимо "Поверхности", зорко смотрю, вдруг увижу тебя или Дена, например. Обязательно бы подошёл, представился, интересно вживую поговорить. Короче никогда не видел... Только Журахивський попадался раз. Но что толку...

DETROIT RED WINGS

2008-07-19 00:57:22

Vatsko
Member

SteveY написал:

В отпуске уже побывал? Если да, то где, если не секрет. Это так... Просто интересно...
Иногда когда иду по Крещатику мимо "Поверхности", зорко смотрю, вдруг увижу тебя или Дена, например. Обязательно бы подошёл, представился, интересно вживую поговорить. Короче никогда не видел... Только Журахивський попадался раз. Но что толку...

Зараз просто відпочиваю без відпустки. В Києві. Стараюсь якомога частіше вїздити за Київ. Займаюсь улюбленим хоббі - рибу лювлю.

2008-07-19 23:40:08

Фанат Динамо
Member

Виктор, приймите мои поздравления с потрясающим дебютом второй львовской команды! Вот это дали ребята, не ожидал! Передайте привет своему куму :)

Отредактированно Фанат Динамо (2008-07-20 21:42:42)

2008-07-20 21:09:56

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, приймите мои поздравления с потрясающим дебютом второй львовской команды! Вот это дали ребята, не ожидал! Передайте привет своему куму :)

Дякую. Я одразу після гри його привітав.

2008-07-21 12:04:58

BuTbKa
Администратор

Здравствуйте, тёзка!

Хотел бы спросить, по какому из ваших каналов можно будет посмотреть матч "Таврия" - "Ренн" завтра?

На оф. сайте Таврии висит Спорт 1, а в программе написано - Спорт 2. Я в неведении..

2008-07-25 19:29:47
Фанат Динамо
Member

Добрый вечер, Виктор.
Скажите, нынешний скандал с телевидением в Германии:
1. может ли он, не дай бог, сорвать старт сезона.
2. может ли он, не дай бог, повлиять на трансляции на ваших каналах. Как было в прошлом году в Испании. Или как лет 6 назад в Италии.

2008-07-25 20:41:29

Vatsko
Member

BuTbKa написал:

Здравствуйте, тёзка!

Хотел бы спросить, по какому из ваших каналов можно будет посмотреть матч "Таврия" - "Ренн" завтра?

На оф. сайте Таврии висит Спорт 1, а в программе написано - Спорт 2. Я в неведении..

Вітаю! Вибачайте за "оперативність". Веду активний відпочинок подалі від комп*ютера :)

2008-07-29 00:26:31

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Добрый вечер, Виктор.
Скажите, нынешний скандал с телевидением в Германии:
1. может ли он, не дай бог, сорвать старт сезона.
2. может ли он, не дай бог, повлиять на трансляции на ваших каналах. Как было в прошлом году в Испании. Или как лет 6 назад в Италии.

Доброго вечора.

Наскільки я зрозумів, там питання схоже на російське минулого року: громадськість хоче дивитися футбол, але не хоче за це платити. І мова йшла насамперед про огляди туру. Тому, очевидно, на наші трансляції цей скандал жодного впливу не матиме.

Інша справа, що серйозно у фінансовому плані постраждає Лео Кірх.

Що сказати... Не та зараз Німеччина... Ой не та... Понаїхало туди любителів нічого не робити, отримуючи за це непогану соціальну допомогу... Так ще й права диктують. :)

2008-07-29 00:40:52

sori
Member

Витя давно хотел  спросить  о новыйтренер гамбурга и его перспективы . дортмунд   и его шансы где укрепление состава что то я не   вижу особых мер в эту сторону может я и ошибаюсь

2008-07-29 10:32:12

Vatsko
Member

sori написал:

Витя давно хотел  спросить  о новыйтренер гамбурга и его перспективы . дортмунд   и его шансы где укрепление состава что то я не   вижу особых мер в эту сторону может я и ошибаюсь

Йол - хороший тренер. В Англію працювати аби-кого не беруть (хіба що Роман захоче, як минулого року, пожартувати :) ). Перспективи будь-якого тренера залежать насамперед від результатів команди. І зараз найголовніше завдання Йола і Гамбурга - розібратися із Ван дер Ваартом. Зрозуміло, що Рафа з команди піде. Цього літа (за гроші), чи наступного (безкоштовно). Якщо трансфер станеться найближчим часом, Гамбургу дуже важливо знайти Рафі якомога адекватнішу заміну.

Стосовно інших моментів - покаже гра. Перша буде вельми показовою (з Баварією). Склад не змінився. Позбулися зайвих (на зразок Соріна, Філлінгера, Бречко). Нікого для серйозного підсилення не взяли... Для боротьби за місце в ЛЧ, мені здається, в Бундеслізі є зараз сильніші за Гамбург команди. Червоноштанники боротимуться за місце в УЄФА.

А от Дортмунд знову примушує спостерігати за собою з великим інтересом. Клопп ніколи не працював з клубами, що мають великі амбіції. Але вже зараз привернув до себе лояльність дортмундців заявою про те, що не боятиметься довіряти молодим гравцям. На трансферному ринку почав із "ідейно" вірних ходів. Головне - зміцнити центр оборони? Будь ласка: Суботіч (19 років, дуже сильно провів минулий сезон за Майнц) і Феліпе Сантана (22 роки, Фігейренсе). Залишили Хуммельса (19 років, оренда з Баварії). Цікаво, що минулого сезону центр захисту БВБ називали "дідусями", то зараз середній вік серця оборони становитиме 19-20 років. Такого в Бундеслізі не має, здається, ніхто :)

Потрібен був фланговий захисник - Овомоєла (при потребі і зліва може зіграти). Хайнал (безкоштовний з Карлсруе) створить конкуренцію в центрі півзахисту Федеріко, який вміє грати у класний футбол, але робив це лише час від часу.

Перед Дортмундом не стоять на цей сезон серйозні завдання. І чомусь не думаю, що команда битиметься за місце в зоні УЄФА. Перший сезон Клоппа буде дуже важким, особливо з огляду на участь у Кубку УЄФА. Мені здається, що кадровий вибір у тренера не достатньо великий. Особливо, враховуючи високу травматичність важливих гравців.

2008-07-29 12:15:47

SteveY
Забанен

Виктор, привет!
Как тебе открытие в Украине ЛЧ в этом сезоне?
Как тебе водопроводчики и слесаря из ирландских пабов :) против киевских пижонов? :) Матч много вопросов оставляет. Играли на одной ноге. В Киеве могли бы (если б надо было) забить двузначное кол-во голов. Радует Милевский-Алиев. После второго гола к ЮрПалычу побежали обниматься, что тоже приятно. Авторитет он, чёрт возьми, вроде сплотил команду.
Но всё равно противное чувство есть, что в третьем раунде если попадётся кто-то забойный (что скорее всего) будем лететь без шансов. :(
Что скажешь обо всём этом?

DETROIT RED WINGS

2008-07-30 00:32:07

sori
Member

SteveY написал:

Виктор, привет!
Как тебе открытие в Украине ЛЧ в этом сезоне?
Как тебе водопроводчики и слесаря из ирландских пабов :) против киевских пижонов? :) Матч много вопросов оставляет. Играли на одной ноге. В Киеве могли бы (если б надо было) забить двузначное кол-во голов. Радует Милевский-Алиев. После второго гола к ЮрПалычу побежали обниматься, что тоже приятно. Авторитет он, чёрт возьми, вроде сплотил команду.
Но всё равно противное чувство есть, что в третьем раунде если попадётся кто-то забойный (что скорее всего) будем лететь без шансов. :(
Что скажешь обо всём этом?
   Я не виктор но скажу своё мнение поскольку первый тайм у меня был только звуковой на канале  тет не было картинки кто там обнимал палыча я не видел но то что онсплотил их это факт палыч вообщемудрый тренер без иронии  правда есть для меня не понятные ходы даже в его мудрости зачем он постоянно выпускает кравца  вы что и правда думаете что паарень новый шева . для меняон очень сомнителен   как я думаю он очень корявый от барсы  по третьей квалесогласен пролитим мы ка фанера на парижем.  как по мне ребята просто пытались играть не тратя силы а европа такого не прощает .неужели алиев проснулся.

2008-07-30 10:23:53

BuTbKa
Администратор

Vatsko написал:

BuTbKa написал:

Здравствуйте, тёзка!

Вітаю! Вибачайте за "оперативність". Веду активний відпочинок подалі від комп*ютера :)

Відпочинок - це завжди добре! Головне - почути ваші свіжі думки напочатку нового сезону...
P.S. А "Таврію" таки подивився (по Спорт 2)

2008-07-31 11:14:29
Sputnik
New member

Доброго дня, Віктор!Питання трохи  не по темі, але можливо ви підкажете щось.Так от, ви не знаєте чи є зараз вакансії в телекомпанію "Поверхность ТВ"  у центр супутникового зв'язку?Може знаєте, до кого потрібно звернутись?Наперед вдячний

2008-08-09 18:53:13
http://www.telesputnik.kiev.ua  
Страниц: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 95   Тема закрыта
Перейти