Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 95
Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор Привет!!! А вот если б в финал попали б Металург Д и Черноморец, то 2 команды в УЕФА ишли б? Обьясни.

Якщо б у фінал потрапили МетаДон і Чорноморець, в Кубку УЄФА грала б 3-тя команда за підсумком чемпіонату (очевидно - Металіст) і переможець Фіналу Кубка (або Метадон, або Черноморець).

2008-04-19 01:45:49

Christoff
Member

Ясно. Спасибо

2008-04-20 21:45:48

Костя(Челси)
Member

Здравствуйте, Виктор! Как вы разцениваете шансы команд в 1/2 финала лиги чемпионов?

2008-04-21 16:03:37

Vatsko
Member

Костя(Челси) написал:

Здравствуйте, Виктор! Как вы разцениваете шансы команд в 1/2 финала лиги чемпионов?

Доброго дня. Мій прогноз (можна ж категорично? :) ) фіналу: МЮ - Ліверпуль.

P.S.: Стосовно другої команди, мрію помилитися. Але не вірю в дива :)

Отредактированно Vatsko (2008-04-21 16:19:23)

2008-04-21 16:18:29

Костя(Челси)
Member

МЮ в финале 99.9%!!! А вот насчёт Челси, не знаю. Ливерпуль первый матч играет на Энфилде, как известно на этом стадионе команда творит чудеса. Но второй матч будет на Стемфорд Бридж, и возможно за счёт этого у команды Великого стратега будет некое преимущество?

2008-04-21 18:01:34

SteveY
Забанен

Костя(Челси) написал:

МЮ в финале 99.9%!!!

Скока скока???? Я честно говоря и сам считаю МЮ в финале. Но если эти проценты в коэффициенты перевести :) Это ж 1000 коэфф на проход Барсы. А таким лучше не разбрасываться. :)
Реальные котировки на проход в финал:
МЮ - Барса:  1,55-2,4 (а 1,55 это не какие не 99,9% :) )
Челси - Ливер:  1,8-1,95

DETROIT RED WINGS

2008-04-22 00:26:46

Костя(Челси)
Member

SteveY написал:

Костя(Челси) написал:

МЮ в финале 99.9%!!!

Скока скока???? Я честно говоря и сам считаю МЮ в финале. Но если эти проценты в коэффициенты перевести :) Это ж 1000 коэфф на проход Барсы. А таким лучше не разбрасываться. :)
Реальные котировки на проход в финал:
МЮ - Барса:  1,55-2,4 (а 1,55 это не какие не 99,9% :) )
Челси - Ливер:  1,8-1,95

Выходит виртуальный финал МЮ-Челси? :)

2008-04-22 16:17:33

Фанат Динамо
Member

Зря вы так уверены в МЮ. Вспомните прошлый сезон: Милан играл ничуть не лучше нынешней Барсы, и потенциал у каталонцев сейчас не меньше. Думаю, все помните каким кошмаром все для "дьяволов" тогда закончилось? Мне до сих пор приятно вспоминать :)
К тому же, если команда может сыграть в ничью с Блэкберном, почему она не может проиграть Барсе?

2008-04-22 17:42:08

SteveY
Забанен

Виктор, привет!
Есть какие-то мысли по матчу ФК Харьков - Ворскла?
Дурновато пахнет... Просматривается победа Харькова... Ну это ИМХО + кое-какие наблюдения.

DETROIT RED WINGS

2008-04-24 13:53:07

Vatsko
Member

SteveY написал:

Виктор, привет!
Дурновато пахнет... Просматривается победа Харькова... Ну это ИМХО + кое-какие наблюдения.

Привіт!
Є думки, що це не тільки твоє ІМХО :)

2008-04-25 01:12:14

SteveY
Забанен

Виктор, привет!
Глянь!
На сайте Арсенал (Киев), до игры уже расписано кто как сыграет! Это касается двух матчей. Выглядит симпатично! :)
http://www.arsenal-kiev.com.ua/

DETROIT RED WINGS

2008-04-25 14:45:51

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

SteveY написал:

Виктор, привет!

Привіт!
Є думки, що це не тільки твоє ІМХО :)

Хи, вот она, неподкупная Украина! :D

DETROIT RED WINGS

2008-04-26 16:51:35

ponchik
New member

Этике бы вам поучиться Виктор.А то ваш сегодняшний коментарий матча Челси-МЮ -это катастрофа.Уважайте болельщиков МЮ и других клубов.

2008-04-27 00:37:56

Vatsko
Member

ponchik написал:

Этике бы вам поучиться Виктор.А то ваш сегодняшний коментарий матча Челси-МЮ -это катастрофа.Уважайте болельщиков МЮ и других клубов.

Я б дав Вам взаємну пораду.

Ще раз повторюю: Я "ЗА" КРИТИКУ. АЛЕ ЗА КОНСТРУКТИВНУ!

Тому, будь-ласка, конкретніше: у чому катастрофа? чим я образив уболівальників МЮ? у чому було виявлено неповагу до вболівальників МЮ?

А взагалі, УСІМ: Христос воскрес! Веселих свят!

2008-04-27 15:55:30

ponchik
New member

Конкретнее?Пожалуйста.Вы откровенно болели за Челси в прямом эфире.Это не позволительно для коментатора.Надо быть беспристрастным, а не таким,как вы были вчера, не навязывать свое,не всегда правильное и объективное мнение, не болеть за команду только из-за того,что там там на двадцатых ролях Шевченко,не делать супер подвиг из-за его выноса на последних минутах матча и т.д. и т.п.Если Вам интересно,могу продолжить дальше после Вашего ответа.

2008-04-27 19:26:13

Vatsko
Member

ponchik написал:

Конкретнее?Пожалуйста.Вы откровенно болели за Челси в прямом эфире.Это не позволительно для коментатора.Надо быть беспристрастным, а не таким,как вы были вчера, не навязывать свое,не всегда правильное и объективное мнение, не болеть за команду только из-за того,что там там на двадцатых ролях Шевченко,не делать супер подвиг из-за его выноса на последних минутах матча и т.д. и т.п.Если Вам интересно,могу продолжить дальше после Вашего ответа.

1. ВІДВЕРТО за Челсі я не вболівав. Я взагалі не розумію в даній ситуації поняття "відверто". Футбол - це пристрасть, емоції. І коментатор повинен передавати ці емоції. Більше того, він може дозволити собі їх підкреслити. Я АБСОЛЮТНО ПЕРЕКОНАНИЙ, що нічого некоректного у ставленні до МЮ, його тренера, вболівальників собі НЕ ДОЗВОЛИВ. Оскільки я занадто поважаю цей клуб, щоби опускатися до яких-небудь некоректностей і, Боже збав, принижень.

З вашого боку у цьому пункті - без конкретики.

2. Яку думку я нав*язував. Цитати інтерв*ю тренерів, чи газетних матеріалів (зокрема, статті Таймс про Кріштіану) - нав*язування думки? Констатація того, що Челсі зіграв свій найкращий матч за часу Гранта - це нав*язування? Похвала тактичної грамотності МЮ при грі в обороні - це нав*язування? ЩО ПО-ВАШОМУ БУЛО НАВ*ЯЗУВАННЯМ? Знову ж таки, не бачу конкретики у ваших претензіях.

3. Ви впевнені, що я вболіваю за Челсі через Шевченка?.. Ви, шановний, зараз, не володіючи належною кількістю інформації, дозволяєте собі категоричні твердження. А це в дискусії, на мою думку, є не правильним.

Коли команда веде в рахунку 2:1 і на останніх хвилинах зустрічі її гравець вибиває м*яч із лінії власних воріт - це справді подвиг гравця. І не важливо - це Шевченко, Ешлі Коул, чи Ріо Фердінанд!

Якщо ви хочете продовжувати, будь-ласка. Мені цікаво. АЛЕ НЕ ПОТРІБНО ПЕРЕТВОРЮВАТИСЯ В АНДРІЯ БАЛЯ (коли він тренував Ворсклу): "Команда програла через певні помилки певних виконавців..."

P.S.: Усім, кому подобається беземоційний і безпристрастний коментар матчів, пропоную звертатися на гілку Дмитра Джулая з проханням запросити на роботу на "Спорт-1", "Спорт-2" тощо панів-метрів коментаторського цеху. Я готовий поступитися. Гарнітурою, а не власними поглядами на професію.

2008-04-27 23:50:37

Zabe;
Member

Виктор, не выдержал. Даёшь ваш дуэт с Дерепой! Только мне вас жалко :(

2008-04-28 00:37:14
E-mail | http://ru-zabel.org  
SteveY
Забанен

Виктор! Браво! Комментарий отличный!
А то что ты ответил на претензии ещё раз подчёркивает ТВОЮ ОРИГИНАЛЬНОСТЬ И ИНДИВИДУАЛЬНОСТЬ! Браво!!! Так держать!!!

Отредактированно SteveY (2008-04-28 19:47:21)

DETROIT RED WINGS

2008-04-28 19:45:42

Костя(Челси)
Member

Виктор, я всегда щетал вас лучшим  комментатором Украины!!!! Вы как никто другой передаёте все эмоции матча простому зрителю. Браво, таких как Виктор комментаторов ещё поискать надо!!!! А что касается "ТОВАРИЩЯ" ponchikа, то знайте никто такого комментатора как Виктор никуда не уберёт!!!! А если Манчестер проиграл Челси по всем статьям, то не нужно свою злость на ком-то сливать. Ведь если вы что-то понимаете в футболе, то должны презнать, что Манчестеру откровенно повезло с забитым голом, и моментов кроме как в конце у них небело!!! Виктор вы не обращайте внимания на таких „критиков”, ВЫ ЛУТШЫЙ!!!!!!!!!! ТАК ДЕРЖАТЬ!!!!!!!!!!!!

2008-04-29 11:07:09

SteveY
Забанен

Костя(Челси) написал:

А если Манчестер проиграл Челси по всем статьям,

Ну, ну, ну.... Какие там "статьи" :)
Повезло Челси... Пеналь, ммм, полулевый за 10 минут до конца, а потом тока позорные выносы из пустых ворот. МЮ (ещё раз повторюсь, я за них не болею) класснее и сильнее в этом сезоне. По справедливости - они чемпионы без вариантов.

DETROIT RED WINGS

2008-04-29 17:29:26

Костя(Челси)
Member

Но саглосись что Челси в етом матче превосходило своих соперников. Если и пенальти случайный, то и гол руни тоже!!! Ну а что касается целого сезона в целом, тут я не спорю МЮ лутше.

Отредактированно Костя(Челси) (2008-04-29 18:07:56)

2008-04-29 17:41:30

SteveY
Забанен

Костя(Челси) написал:

Но саглосись что Челси в етом матче превосходило своих соперников. Если и пенальти случайный, то и гол руни тоже!!! Ну а что касается целого сезона в целом, тут я не спорю МЮ лутше.

Сорри за оффтоп.
Можешь грамотно писать? А то просто глаз режет. Или ты не специально? :D
Просто достало уже временами все эти "красавчег", "ящичег" и т.д. Нормальные ж люди так не пишут. Ну понятно раз-два можно. Но постоянно...

DETROIT RED WINGS

2008-04-30 00:33:52

Костя(Челси)
Member

SteveY написал:

Костя(Челси) написал:

Сорри за оффтоп.
Можешь грамотно писать? А то просто глаз режет. Или ты не специально? :D
Просто достало уже временами все эти "красавчег", "ящичег" и т.д. Нормальные ж люди так не пишут. Ну понятно раз-два можно. Но постоянно...

Ок. Буду писать грамотно. Но всё же согласись, что Челси в этом матче превосходило своих соперников. Если и пенальти случайный, то и гол Руни тоже!!! Ну а что касается целого сезона в целом, тут я не спорю МЮ лучше. (А пончик меня поразил).

2008-04-30 11:16:55

unikal
Member

І що ж це виходить? :) "Ніякий" (зі слів зокрема й Ваших) тренер зробив те, чого не зробив сам Морінью!! Чи не змінили Ви свою думку про нинішнє Челсі як команду Гранта і про самого Гранта як тренера? Якщо ні, то за рахунок чого такий результат вийшов? :)

2008-05-01 00:15:46

Vatsko
Member

unikal написал:

І що ж це виходить? :) "Ніякий" (зі слів зокрема й Ваших) тренер зробив те, чого не зробив сам Морінью!! Чи не змінили Ви свою думку про нинішнє Челсі як команду Гранта і про самого Гранта як тренера? Якщо ні, то за рахунок чого такий результат вийшов? :)

"Сам Моурінью", в принципі, виграв Лігу чемпіонів... :)

Ви знаєте, навіть зараз, перебуваючи на гребені хвилі щастя і отримуючи десятки СМСок із привітаннями, я дуже спокійно ставлюся до діяльності Гранта на посаді тренера Челсі. Відверто кажучи, не помічаю нічого із того, що не намагався втілювати свого часу Жозе. Ті ж 4-3-3. Той же Есьєн у захисті... Зараз Гранта чудово виручає Баллак, який майже весь минулий рік промучився із травмою...

Якщо говорити про останні ігри (я так розумію, саме від них Ви відштовхуєтесь):
1. Дуель Челсі-Ліверпуль, як на мене, вирішив автогол Ріісе. У першому матчі Ліверпуль був на голову сильніший, значно краще організований. І те, що сталося наприкінці, - нещасний випадок, не інакше.

2. Челсі - МЮ. Манчестер зіграв як команда, що впевнена у своєму чемпіонстві (Вест Хем і Віган - для МЮ не суперники), але не впевнена в успіху наступного протистояння з Барсою. Відтак, матч із Челсі для стратега-Сера був аж ніяк не пріоритетним. У ньому можна було оступитись. 1-й тайм, як на мене, був найсильнішим у виконанні Челсі Гранта. Але у другому МЮ, зрівнявши рахунок, у захисті показав чого насправді повинна боятися Барса. Гра Карріка рукою - такий же нещасний випадок для МЮ. Якби не пенальті, Челсі б не переміг. Більше того, як і в "анфілдському" матчі з Ліверпулем, Челсі вкрай слабко відіграв у захисті і мав усі шанси не втримати переможний результат.

3. Челсі - Ліверпуль. В Англії практично всі газети перед матчем знали, що Челсі не гратиме на утримання 1:1, а піде в атаку. Тобто заслуги тактика-Гранта тут небагато :)  Але знову ж таки, команда, відкривши рахунок, показала фантастичне невміння: а) тримати потужний тиск суперника; б) використовувати атакувальний стиль гри суперника, вражаючи вільні зони, які суперник почав відкривати. Слава Богу, що гра Чеха не залежить від тренера команди. Виручив Петр у 2-му таймі добряче.

Відтак, у мене зараз двоякі враження від роботи Гранта. Він абсолютно не відійшов від стилю гри Жозе (і це +, оскільки під час сезону, який в Англії важкий і безперервний, щось змінювати було б нерозумно і неефективно). При Грантові команда, щоправда, почала більш академічно грати в атаці. Челсі більше і якісніше став тримати м*яч на половині поля суперника, тільки от гостроти атакам це не додало. Мені здається, що гострі випади за рахунок миттєвого переходу від оборони в контратаку, які демонструвала команда при Жозе, хоч і виглядали дещо примітивно, але мали свій шарм. І в чому Грант поки навіть близько не може зрівнятись із Моурінью - це вміння організувати команду в захисті.

А тепер перед нами ФІНАЛ. Це буде гра двох рівних команд. Я переконаний, що Челсі - найнеприємніший і найнезручніший для МЮ серед усіх учасників плей-офф ЛЧ. І саме у такому поєдинку, де головне - перемога, а далі - хоч трава не рости, ми вперше дізнаємось, чи готовий тренер Аврам Грант до серйозної, звитяжної роботи у топ-клубі.

Нащастя, чи нажаль (тут як для кого) фінал випало коментувати мені. Якщо Челсі виграє Лігу чемпіонів, обіцяю сказати: "Браво, Авраме!"

Фанам МЮ обіцяю ментальний нейтралітет і однакове емоційне сприйняття успіхів і невдач як синіх, так і червоних ;)

2008-05-01 12:24:31

Страниц: 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 95   Тема закрыта
Перейти