Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 95
Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

SteveY написал:

Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР! Тьфу!!! Противно! Динамо навсегда! ;)

Кстати, это правда, что они Тынгаева погнали? Что я давно его на ТРК не слышал. Комментатор он так себе, но было заметно, что за Шахту не болел. За что уже заслужил уважение.

Любі друзі! (с) не я :)

Давайте розставимо певні крапки над деякими "і". Україна - канал Ахметова. Відповідно, вони відстоюватимуть "генеральну лінії партії". Генеральну лінію партії можна відстоювати по-різному. "Мочити в тупу", або тонко натискати на болючі точки суперника. 2-й варіант - це ознака височенної майстерності.

Я останнім часом почав дивитися всі підсумкові програми про футбол. І єдина, котра не залишає байдужою, - це "Футбольний вікенд". З чимось я погоджуюсь, з чимось - категорично ні. Але певні емоції виникають. Відповідно, програма приковує до себе інтерес. А відтак - рейтинг. А рейтинг у великому телебаченні - це все!

Коли свого часу я мав можливість керувати виробництвом футбольного тижневика на "Інтері", завжди старався сам і закликав людей, котрі зі мною працювали, аби в програмі була "перчинка". Часом провокували свідомо. Для мене найголовнішим було те, щоби програма не перейшла в розряд "ні риба, ні м*ясо".

За кого повинна вболівати людина, яка народилась і все життя провела у Донецьку? І проблема його (і каналу в цілому), що вони досі багато в чому працюють за містечковим принципом, наче не розуміють, що це вже не донецький обласний, а ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ канал.

Тингаєва не погнали. На якийсь час він не коментуватиме матчі за участю ШД. Якщо не помиляюсь, цей час уже минув. Але Саша в останньому турі коментував матч рідної Ворскли у Львові. І об*єктивністю не відзначався абсолютно.

2008-04-13 00:00:30

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, а куда опять пропал Босянок?

Полетів до Японії. Він ще й хокеєм цікавиться і буде коментувати матчі збірної України, на Чемпіонаті світу, який хокеїсти проводять з частотою матчів англійської Прем*єр-ліги :)

2008-04-13 00:02:25

unikal
Member

Vatsko написал:

Фанат Динамо написал:

SteveY написал:

Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР! Тьфу!!! Противно! Динамо навсегда! ;)

Кстати, это правда, что они Тынгаева погнали? Что я давно его на ТРК не слышал. Комментатор он так себе, но было заметно, что за Шахту не болел. За что уже заслужил уважение.

Тингаєва не погнали. На якийсь час він не коментуватиме матчі за участю ШД. Якщо не помиляюсь, цей час уже минув.

Я до речі минулої осені звернув увагу, що Тингаєв коментував хіба що "нічні" матчі Ліги Чемпіонів, але аж ніяк не матчі Шахтаря, ні в Лізі, ні в Україні. Чому ж його відсторонили від саме цих матчів? І чи не повертається зараз той час?

2008-04-13 04:28:08

Фанат Динамо
Member

У "Окон" с Нагиевым тоже был высокий рейтинг когда-то :) Что не отрицает идиотизм программы.
Если болеют за Шахтер, пусть болеют. Но одно дело, когда Вы смотрите "ФУ" и можете самостоятельно оценивать ту или иную ситуацию; другое - когда смотрит человек и всему верит. А таких, не умеющих самостоятельно анализировать, много в нашей стране. Сознательно показывать одно и не показывать другое - это журналистское преступление! Вы, надеюсь, так не делали?

2008-04-13 07:29:55

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

У "Окон" с Нагиевым тоже был высокий рейтинг когда-то :) Что не отрицает идиотизм программы.
Если болеют за Шахтер, пусть болеют. Но одно дело, когда Вы смотрите "ФУ" и можете самостоятельно оценивать ту или иную ситуацию; другое - когда смотрит человек и всему верит. А таких, не умеющих самостоятельно анализировать, много в нашей стране. Сознательно показывать одно и не показывать другое - это журналистское преступление! Вы, надеюсь, так не делали?

Тьху, Ви зрівняли... З "Окнами"...

Один із законів журналістики: у конфліктній ситуації дати можливість висловитися двом сторонам.

Інша справа, коли одна із цих сторін відверто бреше. Несе відверті нісенітниці. За Вашою логікою, це такий же злочин у ставленні до людей, котрі не вміють самостійно аналізувати? Вони ж повірять, скажімо, Рабиновичу, що створити телеканал Прем*єр-Ліги - це як два пальці об асфальт...

Ви дуже поганої думки про наших людей. Все вони вміють. Просто у кожного правда своя. І кожен, якщо це не зачіпає його особистих інтересів, інтересів його рідних і близьких, будь-яку аналітику переверне у той же напрямок, що збігається із його власними думками.
Кожна людина почує те, що вона власне і хоче почути!

2008-04-13 09:55:57

Vatsko
Member

unikal написал:

Я до речі минулої осені звернув увагу, що Тингаєв коментував хіба що "нічні" матчі Ліги Чемпіонів, але аж ніяк не матчі Шахтаря, ні в Лізі, ні в Україні. Чому ж його відсторонили від саме цих матчів? І чи не повертається зараз той час?

Якщо мені пам*ять не зраджує, Тингаєв коментував домашні матчі ШД в Лізі, а Малиновський - виїздні.

2008-04-13 09:57:59

unikal
Member

Vatsko написал:

unikal написал:

Якщо мені пам*ять не зраджує, Тингаєв коментував домашні матчі ШД в Лізі, а Малиновський - виїздні.

Ну не зовсім так. Тингаєв коментував вересневу гру з Селтіком і грудневу з Бенфікою. Тобто між цими двома іграми він Шахтаар у Лізі не коментував. Даліі: Чемпіонат України. Тут вони спершу чергувалися, але десь у середині жовтня Маліновський "захопив монополію". Був навіть матч (Шахтар-Нафтовик), коли він із застудою вийшов в ефір і весь матч видавав характерний для такого стану звук. Отже, виходить, Тингаєва не допускали до ефіру ПРИНЦИПОВО. І лише у грудні Тингаєв повернувся: відпрацював кубковий матч з Ворсклою і Лігу з Бенфікою.
Як я зрозумів з цього форуму, Вам відомі ці "підводні течії", їх причину. Тому я й запитую, щоб знати точно, а не губитися у здогадах

2008-04-13 10:04:49

Фанат Динамо
Member

Я прошу прощение за сравнение с г... под названием "Окна". Я лишь хотел сказать то, что рейтинг не всегда соответствует качеству.
Но как Вы оцениваете ситуацию, когда Денисов врет на всю страну, что он не может дозвонится до Дердо и вызвать его на "дуэль", тогда как Гливинский без проблем это делает? Люди, посмотревшие "ФУ", но пропустившие "ПФ", разумеется поверят Денисову. Т.е. они выставляют ФФУ в идиотском свете. И все это за счет вранья!

2008-04-13 10:51:09

Vatsko
Member

unikal написал:

Ну не зовсім так. Тингаєв коментував вересневу гру з Селтіком і грудневу з Бенфікою. Тобто між цими двома іграми він Шахтаар у Лізі не коментував. Даліі: Чемпіонат України. Тут вони спершу чергувалися, але десь у середині жовтня Маліновський "захопив монополію". Був навіть матч (Шахтар-Нафтовик), коли він із застудою вийшов в ефір і весь матч видавав характерний для такого стану звук. Отже, виходить, Тингаєва не допускали до ефіру ПРИНЦИПОВО. І лише у грудні Тингаєв повернувся: відпрацював кубковий матч з Ворсклою і Лігу з Бенфікою.
Як я зрозумів з цього форуму, Вам відомі ці "підводні течії", їх причину. Тому я й запитую, щоб знати точно, а не губитися у здогадах

Не потрібно шукати чорну кішку у темній кімнаті. Особливо, якщо кішки там немає :)

Якби Малиновський коментував українською мовою, Тингаєва і близько на матчах Шахтаря не було б. Відповідно, не було б і розмов "відсторонили-не відсторонили". Якщо ми говоримо про вибір "України", то відштовхуємось насамперед від того, що Малиновський - штатна одиниця ТРК, а Тингаєв працює на гонорарній основі. Відповідно, Малиновський там - Олівер Кан, а Тингаєв - Міхаель Рензінг. :)

2008-04-13 12:29:17

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Я прошу прощение за сравнение с г... под названием "Окна". Я лишь хотел сказать то, что рейтинг не всегда соответствует качеству.
Но как Вы оцениваете ситуацию, когда Денисов врет на всю страну, что он не может дозвонится до Дердо и вызвать его на "дуэль", тогда как Гливинский без проблем это делает? Люди, посмотревшие "ФУ", но пропустившие "ПФ", разумеется поверят Денисову. Т.е. они выставляют ФФУ в идиотском свете. И все это за счет вранья!

От Ви зараз "пересмикуєте" факти. Коли Дердо був гостем Гливинського, Денисов анонсував, що запросить Дердо на наступну програму.

Коли я послухав те, що говорив Дердо в ефірі "Про футбол", одразу ж зрозумів, що на ФУ він не поїде. Дердо банально "відмазував" підлеглих і робив це примітивно і неаргументовано. Більше того, Денисов все подав у такому стилі, що кожна тверезомисляча людина на місці Дердо вчинила б так само :)

Цікаво, по-Вашому, коли Суркіс Г.М. критикує суддів, підозрюючи їх в хабарництві, він також виставляє ФФУ в "ідіотському світлі"? :)

2008-04-13 12:34:49

unikal
Member

Vatsko написал:

unikal написал:

Не потрібно шукати чорну кішку у темній кімнаті. Особливо, якщо кішки там немає :)

Якби Малиновський коментував українською мовою, Тингаєва і близько на матчах Шахтаря не було б. Відповідно, не було б і розмов "відсторонили-не відсторонили". Якщо ми говоримо про вибір "України", то відштовхуємось насамперед від того, що Малиновський - штатна одиниця ТРК, а Тингаєв працює на гонорарній основі. Відповідно, Малиновський там - Олівер Кан, а Тингаєв - Міхаель Рензінг. :)

Х-м, але ж на матчі Шахтар-Динамо вони ЗАПРОШУЮТЬ не україномовного Тингаєва, а Маслаченка... Ну це так, думки вголос

2008-04-13 14:35:53

Bx17
Member

Маслаченко-не дай Боже його ще послухати.

2008-04-13 14:56:29
Фанат Динамо
Member

Взятку может дать кто-либо у кого есть деньги (а у ШД больше всех), но "ФУ" считает, что за всех "старается" ФФУ.
Я даже не исключаю, что у судей есть какая-нибудь предвзятость к Шахте, но в таком случае они вместе с "ФУ" сами виноваты. Скажите, если человека "кто-то" будет постоянно поливать грязью, то неужели этому человеку не захочется заехать по лицу "кому-то"?

2008-04-13 15:30:30

Фанат Динамо
Member

Вопрос по другой теме: стоит ли до конца сезона ждать трансляций 2-ой Бундеслиги?

2008-04-13 15:33:11

Zabe;
Member

Bx17 написал:

Зря вы так... Я всегда восхищаюсь его речью и словарным запасом - мечтаю так владеть языком...

2008-04-13 15:45:14
E-mail | http://ru-zabel.org  
Viktorian
Member

Буде поверхность показувати Чемпіонат наступного сезону?

2008-04-13 15:55:10

Костя(Челси)
Member

Маслаченко ещё нормально
Zabe; написал:

Bx17 написал:

Зря вы так... Я всегда восхищаюсь его речью и словарным запасом - мечтаю так владеть языком...

2008-04-13 16:31:01

Костя(Челси)
Member

Костя(Челси) написал:

Zabe; написал:

Bx17 написал:

Маслаченко ещё нормально, а вот Циганик из Мегаспорта вот это... Непереношу его коментарии!!!!

2008-04-13 16:32:22

Bx17
Member

Zabe; написал:

Bx17 написал:

Прошу прощения, но я не заметил у него хорошей речи(неплохой да, но не хорошей), а также он постоянно ошибается везде где можно, у него постоянные лирические отступления во время активных действий команд и.т.д.

О!Сломку уволили....

Отредактированно Bx17 (2008-04-13 17:44:44)

2008-04-13 17:43:47
DYM
Member

Bx17 написал:

Zabe; написал:

Bx17 написал:

Прошу прощения, но я не заметил у него хорошей речи(неплохой да, но не хорошей), а также он постоянно ошибается везде где можно, у него постоянные лирические отступления во время активных действий команд и.т.д.

О!Сломку уволили....

У Маслаченко просто свой неповторимый стиль. Кому-то он нравится, кто-то им восхищается, а кого-то он приводит в бешенство. Это говорит прежде всего о неординарности Маслаченко. Да и тот же, не к ночи упомянутый, Цыганык имеет свой "стиль". Просто у одного он многогранен и оставляет широкое поле для осмысления, а у другого примитивен, как инфузория-туфелька

2008-04-13 20:23:07

Bx17
Member

Согласен, просто я отношусь к тем ,кого бесит стиль Маслаченка, но я уважаю мнение других, поэтому небуду никого убеждать в чемто, пусть каждый останется при своем мнении))

2008-04-13 20:43:10
Vatsko
Member

unikal написал:

Х-м, але ж на матчі Шахтар-Динамо вони ЗАПРОШУЮТЬ не україномовного Тингаєва, а Маслаченка... Ну це так, думки вголос

Я думаю, що Маслаченко на матч Шахтар - Динамо - це, враховуючи наші нинішні реалії, правильно. Так само, як і іноземний арбітр. :)

2008-04-13 22:25:32

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Вопрос по другой теме: стоит ли до конца сезона ждать трансляций 2-ой Бундеслиги?

Думаю, ні. Вибачайте вже :(

2008-04-13 22:26:15

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Взятку может дать кто-либо у кого есть деньги (а у ШД больше всех), но "ФУ" считает, что за всех "старается" ФФУ.
Я даже не исключаю, что у судей есть какая-нибудь предвзятость к Шахте, но в таком случае они вместе с "ФУ" сами виноваты. Скажите, если человека "кто-то" будет постоянно поливать грязью, то неужели этому человеку не захочется заехать по лицу "кому-то"?

Думаю, з часом це мине... Якщо вас поливає брудом Володимир Кличко, підіть заїдьте йому по обличчю :) Це банально. Є багато значно більш вишуканих способів помсти.

Все, давайте закінчувати обговорення ТРК "України". Так само, як уболівальники Динамо не люблять цей канал, так і фани Шахтаря не переносять продинамівські ЗМІ. І це ІМХО нормально.

Шкода, що інші клуби не викликають такого інтересу, як гранди.

2008-04-13 22:36:04

Vatsko
Member

Viktorian написал:

Буде поверхность показувати Чемпіонат наступного сезону?

Не думаю. Хоча, ми ж не знаємо буде Прем*єр-Ліга чи ні. Ми не знаємо, як ця структура працюватиме з ТБ і з якими конкретно каналами.

Поки що, принаймні, я не чув про наші плани показувати ЧУ.

2008-04-13 22:40:08

Страниц: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 95   Тема закрыта
Перейти