Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
SteveY написал:
Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР! Тьфу!!! Противно! Динамо навсегда! |
Кстати, это правда, что они Тынгаева погнали? Что я давно его на ТРК не слышал. Комментатор он так себе, но было заметно, что за Шахту не болел. За что уже заслужил уважение. |
Любі друзі! (с) не я 
Давайте розставимо певні крапки над деякими "і". Україна - канал Ахметова. Відповідно, вони відстоюватимуть "генеральну лінії партії". Генеральну лінію партії можна відстоювати по-різному. "Мочити в тупу", або тонко натискати на болючі точки суперника. 2-й варіант - це ознака височенної майстерності.
Я останнім часом почав дивитися всі підсумкові програми про футбол. І єдина, котра не залишає байдужою, - це "Футбольний вікенд". З чимось я погоджуюсь, з чимось - категорично ні. Але певні емоції виникають. Відповідно, програма приковує до себе інтерес. А відтак - рейтинг. А рейтинг у великому телебаченні - це все!
Коли свого часу я мав можливість керувати виробництвом футбольного тижневика на "Інтері", завжди старався сам і закликав людей, котрі зі мною працювали, аби в програмі була "перчинка". Часом провокували свідомо. Для мене найголовнішим було те, щоби програма не перейшла в розряд "ні риба, ні м*ясо".
За кого повинна вболівати людина, яка народилась і все життя провела у Донецьку? І проблема його (і каналу в цілому), що вони досі багато в чому працюють за містечковим принципом, наче не розуміють, що це вже не донецький обласний, а ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ канал.
Тингаєва не погнали. На якийсь час він не коментуватиме матчі за участю ШД. Якщо не помиляюсь, цей час уже минув. Але Саша в останньому турі коментував матч рідної Ворскли у Львові. І об*єктивністю не відзначався абсолютно.
|
|
2008-04-13 00:00:30 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, а куда опять пропал Босянок? |
Полетів до Японії. Він ще й хокеєм цікавиться і буде коментувати матчі збірної України, на Чемпіонаті світу, який хокеїсти проводять з частотою матчів англійської Прем*єр-ліги 
|
|
2008-04-13 00:02:25 |
|
unikal
Member
|
|
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
SteveY написал:
Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР! Тьфу!!! Противно! Динамо навсегда! |
Кстати, это правда, что они Тынгаева погнали? Что я давно его на ТРК не слышал. Комментатор он так себе, но было заметно, что за Шахту не болел. За что уже заслужил уважение. |
Тингаєва не погнали. На якийсь час він не коментуватиме матчі за участю ШД. Якщо не помиляюсь, цей час уже минув. |
Я до речі минулої осені звернув увагу, що Тингаєв коментував хіба що "нічні" матчі Ліги Чемпіонів, але аж ніяк не матчі Шахтаря, ні в Лізі, ні в Україні. Чому ж його відсторонили від саме цих матчів? І чи не повертається зараз той час?
|
|
2008-04-13 04:28:08 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
У "Окон" с Нагиевым тоже был высокий рейтинг когда-то Что не отрицает идиотизм программы. Если болеют за Шахтер, пусть болеют. Но одно дело, когда Вы смотрите "ФУ" и можете самостоятельно оценивать ту или иную ситуацию; другое - когда смотрит человек и всему верит. А таких, не умеющих самостоятельно анализировать, много в нашей стране. Сознательно показывать одно и не показывать другое - это журналистское преступление! Вы, надеюсь, так не делали?
|
|
2008-04-13 07:29:55 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
У "Окон" с Нагиевым тоже был высокий рейтинг когда-то Что не отрицает идиотизм программы. Если болеют за Шахтер, пусть болеют. Но одно дело, когда Вы смотрите "ФУ" и можете самостоятельно оценивать ту или иную ситуацию; другое - когда смотрит человек и всему верит. А таких, не умеющих самостоятельно анализировать, много в нашей стране. Сознательно показывать одно и не показывать другое - это журналистское преступление! Вы, надеюсь, так не делали? |
Тьху, Ви зрівняли... З "Окнами"...
Один із законів журналістики: у конфліктній ситуації дати можливість висловитися двом сторонам.
Інша справа, коли одна із цих сторін відверто бреше. Несе відверті нісенітниці. За Вашою логікою, це такий же злочин у ставленні до людей, котрі не вміють самостійно аналізувати? Вони ж повірять, скажімо, Рабиновичу, що створити телеканал Прем*єр-Ліги - це як два пальці об асфальт...
Ви дуже поганої думки про наших людей. Все вони вміють. Просто у кожного правда своя. І кожен, якщо це не зачіпає його особистих інтересів, інтересів його рідних і близьких, будь-яку аналітику переверне у той же напрямок, що збігається із його власними думками. Кожна людина почує те, що вона власне і хоче почути!
|
|
2008-04-13 09:55:57 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Я до речі минулої осені звернув увагу, що Тингаєв коментував хіба що "нічні" матчі Ліги Чемпіонів, але аж ніяк не матчі Шахтаря, ні в Лізі, ні в Україні. Чому ж його відсторонили від саме цих матчів? І чи не повертається зараз той час? |
Якщо мені пам*ять не зраджує, Тингаєв коментував домашні матчі ШД в Лізі, а Малиновський - виїздні.
|
|
2008-04-13 09:57:59 |
|
unikal
Member
|
|
Vatsko написал:
unikal написал:
Я до речі минулої осені звернув увагу, що Тингаєв коментував хіба що "нічні" матчі Ліги Чемпіонів, але аж ніяк не матчі Шахтаря, ні в Лізі, ні в Україні. Чому ж його відсторонили від саме цих матчів? І чи не повертається зараз той час? |
Якщо мені пам*ять не зраджує, Тингаєв коментував домашні матчі ШД в Лізі, а Малиновський - виїздні. |
Ну не зовсім так. Тингаєв коментував вересневу гру з Селтіком і грудневу з Бенфікою. Тобто між цими двома іграми він Шахтаар у Лізі не коментував. Даліі: Чемпіонат України. Тут вони спершу чергувалися, але десь у середині жовтня Маліновський "захопив монополію". Був навіть матч (Шахтар-Нафтовик), коли він із застудою вийшов в ефір і весь матч видавав характерний для такого стану звук. Отже, виходить, Тингаєва не допускали до ефіру ПРИНЦИПОВО. І лише у грудні Тингаєв повернувся: відпрацював кубковий матч з Ворсклою і Лігу з Бенфікою. Як я зрозумів з цього форуму, Вам відомі ці "підводні течії", їх причину. Тому я й запитую, щоб знати точно, а не губитися у здогадах
|
|
2008-04-13 10:04:49 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Я прошу прощение за сравнение с г... под названием "Окна". Я лишь хотел сказать то, что рейтинг не всегда соответствует качеству. Но как Вы оцениваете ситуацию, когда Денисов врет на всю страну, что он не может дозвонится до Дердо и вызвать его на "дуэль", тогда как Гливинский без проблем это делает? Люди, посмотревшие "ФУ", но пропустившие "ПФ", разумеется поверят Денисову. Т.е. они выставляют ФФУ в идиотском свете. И все это за счет вранья!
|
|
2008-04-13 10:51:09 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Ну не зовсім так. Тингаєв коментував вересневу гру з Селтіком і грудневу з Бенфікою. Тобто між цими двома іграми він Шахтаар у Лізі не коментував. Даліі: Чемпіонат України. Тут вони спершу чергувалися, але десь у середині жовтня Маліновський "захопив монополію". Був навіть матч (Шахтар-Нафтовик), коли він із застудою вийшов в ефір і весь матч видавав характерний для такого стану звук. Отже, виходить, Тингаєва не допускали до ефіру ПРИНЦИПОВО. І лише у грудні Тингаєв повернувся: відпрацював кубковий матч з Ворсклою і Лігу з Бенфікою. Як я зрозумів з цього форуму, Вам відомі ці "підводні течії", їх причину. Тому я й запитую, щоб знати точно, а не губитися у здогадах |
Не потрібно шукати чорну кішку у темній кімнаті. Особливо, якщо кішки там немає 
Якби Малиновський коментував українською мовою, Тингаєва і близько на матчах Шахтаря не було б. Відповідно, не було б і розмов "відсторонили-не відсторонили". Якщо ми говоримо про вибір "України", то відштовхуємось насамперед від того, що Малиновський - штатна одиниця ТРК, а Тингаєв працює на гонорарній основі. Відповідно, Малиновський там - Олівер Кан, а Тингаєв - Міхаель Рензінг. 
|
|
2008-04-13 12:29:17 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Я прошу прощение за сравнение с г... под названием "Окна". Я лишь хотел сказать то, что рейтинг не всегда соответствует качеству. Но как Вы оцениваете ситуацию, когда Денисов врет на всю страну, что он не может дозвонится до Дердо и вызвать его на "дуэль", тогда как Гливинский без проблем это делает? Люди, посмотревшие "ФУ", но пропустившие "ПФ", разумеется поверят Денисову. Т.е. они выставляют ФФУ в идиотском свете. И все это за счет вранья! |
От Ви зараз "пересмикуєте" факти. Коли Дердо був гостем Гливинського, Денисов анонсував, що запросить Дердо на наступну програму.
Коли я послухав те, що говорив Дердо в ефірі "Про футбол", одразу ж зрозумів, що на ФУ він не поїде. Дердо банально "відмазував" підлеглих і робив це примітивно і неаргументовано. Більше того, Денисов все подав у такому стилі, що кожна тверезомисляча людина на місці Дердо вчинила б так само 
Цікаво, по-Вашому, коли Суркіс Г.М. критикує суддів, підозрюючи їх в хабарництві, він також виставляє ФФУ в "ідіотському світлі"? 
|
|
2008-04-13 12:34:49 |
|
unikal
Member
|
|
Vatsko написал:
unikal написал:
Ну не зовсім так. Тингаєв коментував вересневу гру з Селтіком і грудневу з Бенфікою. Тобто між цими двома іграми він Шахтаар у Лізі не коментував. Даліі: Чемпіонат України. Тут вони спершу чергувалися, але десь у середині жовтня Маліновський "захопив монополію". Був навіть матч (Шахтар-Нафтовик), коли він із застудою вийшов в ефір і весь матч видавав характерний для такого стану звук. Отже, виходить, Тингаєва не допускали до ефіру ПРИНЦИПОВО. І лише у грудні Тингаєв повернувся: відпрацював кубковий матч з Ворсклою і Лігу з Бенфікою. Як я зрозумів з цього форуму, Вам відомі ці "підводні течії", їх причину. Тому я й запитую, щоб знати точно, а не губитися у здогадах |
Не потрібно шукати чорну кішку у темній кімнаті. Особливо, якщо кішки там немає 
Якби Малиновський коментував українською мовою, Тингаєва і близько на матчах Шахтаря не було б. Відповідно, не було б і розмов "відсторонили-не відсторонили". Якщо ми говоримо про вибір "України", то відштовхуємось насамперед від того, що Малиновський - штатна одиниця ТРК, а Тингаєв працює на гонорарній основі. Відповідно, Малиновський там - Олівер Кан, а Тингаєв - Міхаель Рензінг.  |
Х-м, але ж на матчі Шахтар-Динамо вони ЗАПРОШУЮТЬ не україномовного Тингаєва, а Маслаченка... Ну це так, думки вголос
|
|
2008-04-13 14:35:53 |
|
Bx17
Member
|
|
Маслаченко-не дай Боже його ще послухати.
|
|
2008-04-13 14:56:29 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Взятку может дать кто-либо у кого есть деньги (а у ШД больше всех), но "ФУ" считает, что за всех "старается" ФФУ. Я даже не исключаю, что у судей есть какая-нибудь предвзятость к Шахте, но в таком случае они вместе с "ФУ" сами виноваты. Скажите, если человека "кто-то" будет постоянно поливать грязью, то неужели этому человеку не захочется заехать по лицу "кому-то"?
|
|
2008-04-13 15:30:30 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Вопрос по другой теме: стоит ли до конца сезона ждать трансляций 2-ой Бундеслиги?
|
|
2008-04-13 15:33:11 |
|
Zabe;
Member
|
|
Bx17 написал:
Маслаченко-не дай Боже його ще послухати. |
Зря вы так... Я всегда восхищаюсь его речью и словарным запасом - мечтаю так владеть языком...
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-04-13 15:45:14 |
|
Viktorian
Member
|
|
Буде поверхность показувати Чемпіонат наступного сезону?
|
|
2008-04-13 15:55:10 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Маслаченко ещё нормально
Zabe; написал:
Bx17 написал:
Зря вы так... Я всегда восхищаюсь его речью и словарным запасом - мечтаю так владеть языком... |
_______________________________________ Хотел бы стать КОМЕНТАТОРОМ через 5 лет:)
|
|
2008-04-13 16:31:01 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Zabe; написал:
Bx17 написал:
Зря вы так... Я всегда восхищаюсь его речью и словарным запасом - мечтаю так владеть языком... |
|
Маслаченко ещё нормально, а вот Циганик из Мегаспорта вот это... Непереношу его коментарии!!!!
_______________________________________ Хотел бы стать КОМЕНТАТОРОМ через 5 лет:)
|
|
2008-04-13 16:32:22 |
|
Bx17
Member
|
|
Zabe; написал:
Bx17 написал:
Прошу прощения, но я не заметил у него хорошей речи(неплохой да, но не хорошей), а также он постоянно ошибается везде где можно, у него постоянные лирические отступления во время активных действий команд и.т.д.
О!Сломку уволили....
Отредактированно Bx17 (2008-04-13 17:44:44)
|
|
2008-04-13 17:43:47 |
|
DYM
Member
|
|
Bx17 написал:
Zabe; написал:
Bx17 написал:
Прошу прощения, но я не заметил у него хорошей речи(неплохой да, но не хорошей), а также он постоянно ошибается везде где можно, у него постоянные лирические отступления во время активных действий команд и.т.д.
О!Сломку уволили.... |
У Маслаченко просто свой неповторимый стиль. Кому-то он нравится, кто-то им восхищается, а кого-то он приводит в бешенство. Это говорит прежде всего о неординарности Маслаченко. Да и тот же, не к ночи упомянутый, Цыганык имеет свой "стиль". Просто у одного он многогранен и оставляет широкое поле для осмысления, а у другого примитивен, как инфузория-туфелька
|
|
2008-04-13 20:23:07 |
|
Bx17
Member
|
|
Согласен, просто я отношусь к тем ,кого бесит стиль Маслаченка, но я уважаю мнение других, поэтому небуду никого убеждать в чемто, пусть каждый останется при своем мнении))
|
|
2008-04-13 20:43:10 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Х-м, але ж на матчі Шахтар-Динамо вони ЗАПРОШУЮТЬ не україномовного Тингаєва, а Маслаченка... Ну це так, думки вголос |
Я думаю, що Маслаченко на матч Шахтар - Динамо - це, враховуючи наші нинішні реалії, правильно. Так само, як і іноземний арбітр. 
|
|
2008-04-13 22:25:32 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Вопрос по другой теме: стоит ли до конца сезона ждать трансляций 2-ой Бундеслиги? |
Думаю, ні. Вибачайте вже 
|
|
2008-04-13 22:26:15 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Взятку может дать кто-либо у кого есть деньги (а у ШД больше всех), но "ФУ" считает, что за всех "старается" ФФУ. Я даже не исключаю, что у судей есть какая-нибудь предвзятость к Шахте, но в таком случае они вместе с "ФУ" сами виноваты. Скажите, если человека "кто-то" будет постоянно поливать грязью, то неужели этому человеку не захочется заехать по лицу "кому-то"? |
Думаю, з часом це мине... Якщо вас поливає брудом Володимир Кличко, підіть заїдьте йому по обличчю Це банально. Є багато значно більш вишуканих способів помсти.
Все, давайте закінчувати обговорення ТРК "України". Так само, як уболівальники Динамо не люблять цей канал, так і фани Шахтаря не переносять продинамівські ЗМІ. І це ІМХО нормально.
Шкода, що інші клуби не викликають такого інтересу, як гранди.
|
|
2008-04-13 22:36:04 |
|
Vatsko
Member
|
|
Viktorian написал:
Буде поверхность показувати Чемпіонат наступного сезону? |
Не думаю. Хоча, ми ж не знаємо буде Прем*єр-Ліга чи ні. Ми не знаємо, як ця структура працюватиме з ТБ і з якими конкретно каналами.
Поки що, принаймні, я не чув про наші плани показувати ЧУ.
|
|
2008-04-13 22:40:08 |
|