Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 ... 95
Лена
Member

Фантастичний матч, фантастичний коментар!
Слів немає, але спробую: якщо перше (матч) - є таке припущення - не особисто ваша заслуга, то пункт другий - це просто вибух мозку :) 3-1, здається все, повне емоційне виснаження - але оце ваше "АааААа! Серія АаАааААА!" (ну, коли там шпанці вичавили собі штрафний на правій бровці) - і наступний етап розриву глядачів на шмаття починається. Якщо "типовий" вітчизняний коментар вбиває цікавість навіть до жвавих матчів, то такий емоційний супровід навіть найкращі поєдинки робить ще цікавішими.
Просто супер, тисяча респектів, Вікторе!
Хммм... а ви не хочете звернути професійну увагу на англійський футбол? :) Вам за стилем ніби то британці мають бути симпатичними.

2008-04-11 00:42:28

sori
Member

ну  не люблю  я боварию не люблю!!   использовали  две грубейшие ошибки вот и всё.  что делал на поле соса не пойму про польди   молчу да и вообще кроме французкого мушкетёра   о боварии говорить нечего. одно разочарование выглядела она так вроде  это она а не испанская  команда играет  в меньшенстве. вообще моё  мнение  скушают такую боварию  аршавин тимощук и компания  и даже не вспомнят про неё. да и даже дортмунд  в куб ке сожрать   может. а хетафе памятник нужен такими  играми лаудруп и компания возраждают лично у меня  веру  в футбол  как в игру а не только в комерцию. виктору огромное спасибо за живописную повесть про мспанских женщин с их бельём на балконе. картинка нарисовалась моментально . виктор бравоо только не зазнавайтесь и продолжайте в таком стиле и далее  слушать вас я обожаю.

Отредактированно sori (2008-04-11 11:02:40)

2008-04-11 11:01:48

Vatsko
Member

Доброго дня усім!

По-перше, дякую всім за комплімани. Але, знову ж таки, це заслуга команд. Після такої гри заснути зміг лише близько 4-ї ранку з допомогою "снодійного", розуміючи, що від сьогоднішньої рибалки доведеться відмовитись, але абсолютно про це не шкодуючи!

Тепер Мілан - Ліверпуль 2005-го можна ховати в коробочку і на поличку :)

2008-04-11 12:27:07

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Какой кошмар :( Какой матч! Я перед игрой не собирался болеть ни за одну из команд, но Хетафе просто заставил себя полюбить! Жаль... :( Согласен, матч сезона! Ливерпуль-Арсенал отдыхает!
Вообщем, спасибо Вам за очередной прекрасный комментарий, вот только зря Вы объявили Хетафе победителем. Хорошо, что не на "Украине" работаете... :)

По-моєму, найбільша проблема Хетафе вчора була в тому, що наприкінці овертайму команда сама оголосила себе переможцем! Але хто ж міг подумати, що "мертвий" протягом усього матчу Тоні "воскресне" в настільки потрібний для Баварії момент :)

2008-04-11 12:31:51

Vatsko
Member

Лена написал:

Фантастичний матч, фантастичний коментар!
Слів немає, але спробую: якщо перше (матч) - є таке припущення - не особисто ваша заслуга, то пункт другий - це просто вибух мозку :) 3-1, здається все, повне емоційне виснаження - але оце ваше "АааААа! Серія АаАааААА!" (ну, коли там шпанці вичавили собі штрафний на правій бровці) - і наступний етап розриву глядачів на шмаття починається. Якщо "типовий" вітчизняний коментар вбиває цікавість навіть до жвавих матчів, то такий емоційний супровід навіть найкращі поєдинки робить ще цікавішими.
Просто супер, тисяча респектів, Вікторе!
Хммм... а ви не хочете звернути професійну увагу на англійський футбол? :) Вам за стилем ніби то британці мають бути симпатичними.

Мені за стилем гри німці найсимпатичніші :) А в Англії я "глоріхантер" (с)Джулай :) Хоча, справді, після Німеччини і України я найбільше дивлюсь АПЛ.

2008-04-11 12:34:42

Vatsko
Member

sori написал:

ну  не люблю  я боварию не люблю!!   использовали  две грубейшие ошибки вот и всё.  что делал на поле соса не пойму про польди   молчу да и вообще кроме французкого мушкетёра   о боварии говорить нечего. одно разочарование выглядела она так вроде  это она а не испанская  команда играет  в меньшенстве. вообще моё  мнение  скушают такую боварию  аршавин тимощук и компания  и даже не вспомнят про неё. да и даже дортмунд  в куб ке сожрать   может. а хетафе памятник нужен такими  играми лаудруп и компания возраждают лично у меня  веру  в футбол  как в игру а не только в комерцию. виктору огромное спасибо за живописную повесть про мспанских женщин с их бельём на балконе. картинка нарисовалась моментально . виктор бравоо только не зазнавайтесь и продолжайте в таком стиле и далее  слушать вас я обожаю.

95% команд на 115-й хвилині програючи 2 м*ячі давно б зупинились і не примушували суперника робити грубі помилки! 19 квітня я вболіватиму не за Баварію, але вчора вкотре переконався, що вона заслуговує на величезну повагу.

Аршавін, Тимощук і Ко, будьте певні, про Баварію згадають. ІМХО, не потрібно ідеалізувати Зеніт за одну лише перемогу над командою, що переживає серйозний спад. Хоча, наприкінці сезону в Європі, у росіян є дуже серйозна фора - вони повинні бути краще готовими фізично, і не виглядати встомленими від футболу.

Зазнаватися мені немає від чого. Тому не буду :)

2008-04-11 12:45:20

Bx17
Member

Виктор, спасибо вам за коментарий.Признаюсь, болел за Хетафе, так как эта Бавария не вызывает у меня сильных симпатий, но все таки в характере немцам не отказать.
Виктор, скажите вы согласны с удаленем(да-да вы в матче что нет, но может изменили мнение), вот на вашем канале в обзоре матчей А.Михайлюк сказал что там чистая красная

И все таки Буззака не перестает удивлять: и на КПК, и Украина-Испания, во всех матчах он сильно чудил

2008-04-11 13:22:37
Vatsko
Member

Bx17 написал:

Виктор, спасибо вам за коментарий.Признаюсь, болел за Хетафе, так как эта Бавария не вызывает у меня сильных симпатий, но все таки в характере немцам не отказать.
Виктор, скажите вы согласны с удаленем(да-да вы в матче что нет, но может изменили мнение), вот на вашем канале в обзоре матчей А.Михайлюк сказал что там чистая красная

И все таки Буззака не перестает удивлять: и на КПК, и Украина-Испания, во всех матчах он сильно чудил

Я дозволю собі не змінювати думки. Останнім часом в контексті подій українського чемпіонату дуже часто доводиться зазирати у "Правила гри", аби мати чітке формулювання. Із пунктів про вилучення у даній ситуації за вуха можна притягти лише один:
"Гравець карається вилученням, якщо шляхом порушення, що карається штрафним, вільним або 11-метровим ударом, позбавляє суперника, що виходить на ударну позицію, забити м*яч". Коротше кажучи - "фол останньої надії".

Де Ла Ред, зрозуміло, сфолив. Але Клозе не міг там на 100% забивати. Партнера страхував Кортес, у воротах стояв "Качка". От такою була моя логіка.

2008-04-11 13:47:16

Bx17
Member

Vatsko написал:

Bx17 написал:

Я дозволю собі не змінювати думки. Останнім часом в контексті подій українського чемпіонату дуже часто доводиться зазирати у "Правила гри", аби мати чітке формулювання. Із пунктів про вилучення у даній ситуації за вуха можна притягти лише один:
"Гравець карається вилученням, якщо шляхом порушення, що карається штрафним, вільним або 11-метровим ударом, позбавляє суперника, що виходить на ударну позицію, забити м*яч". Коротше кажучи - "фол останньої надії".

Де Ла Ред, зрозуміло, сфолив. Але Клозе не міг там на 100% забивати. Партнера страхував Кортес, у воротах стояв "Качка". От такою була моя логіка.

Так, я теж згоден з вами, мені здається. що якби Клозе виходив 1 на 1 и Де ла ред його збив, то червна булі би правомірною, а так... знову претензії до Буззаки)

2008-04-11 15:54:03
DYM
Member

Если бы это "Хетафе" вышло в полуфинал, это была бы величайшая несправедливость. Очередная испанская команда-однодневка, "калиф на час", "Алавес №2" итп. Просидели весь матч в защите, отскочили в паре моментов только потому, что у Клозе сбился прицел. Я уж не вспоминаю первый матч, где испанцы должны были получить свои 3-4 мяча за милую душу. Что тогда, что в случае с мячом Контры - отдельное спасибо пусть скажут парочке мюнхенских защитников, которых вогнала в ступор импотенция мадридцев в атаке на протяжение и мюнхенской дуэли, и первого тайма матча на "Колисеуме". Ну а два дурака в овертайме - бывает и такое, везение чистой воды. Поэтому мячи Тони вернули в это противостояние справедливость, которую баварцы должны были "установить" еще по итогам первого получаса игры в Мюнхене.

2008-04-11 17:09:11

unikal
Member

Як Ви оціните поведінку львівських "фанів" на сьогоднішньому матчі? Чи не вважаєте Ви, що саме вони завели футболістів "Карпат" на відверте хуліганство на полі замість того щоб "грати до кінця"?

2008-04-11 20:34:36

Vatsko
Member

unikal написал:

Як Ви оціните поведінку львівських "фанів" на сьогоднішньому матчі? Чи не вважаєте Ви, що саме вони завели футболістів "Карпат" на відверте хуліганство на полі замість того щоб "грати до кінця"?

Ви знаєте, наприкінці 90-х я не пропускав жодного домашнього матчу Карпат. І вболівальники так себе не вели. У "бронзовий" сезон на Україну в середньому приходило під 20 тисяч.

Звідси зустрічне запитання: команда своєю грою не провокує фанів на "скандальну поведінку"?

Далі інше запитання: чому у Львові ТАКА команда (ні риба, ні м*ясо)?

Далі про рибу: Ви прекрасно знаєте, що риба гниє з голови!

І далі чергове запитання: чому сильні гравці і тренери не хочуть іти в Карпати?

Я прекрасно знаю, що в футбольних кулуарах говорять про Димінського і Єфремова. І МЕНІ СОРОМНО, що вони керують клубом мого РІДНОГО МІСТА. Мені соромно, що вони творять імідж клубу мого рідного міста! Мені соромно коли гравці не переходять у Карпати, оскільки "там футболістів дурять"! Мені соромно, що у вітчизняних ЗМІ слово Карпати тотожне насамперед поняттю "скандал"!

У нормальній країні генеральний директор клубу, котрий загрожує журналісту розправою (і загроза ця стає оприлюдненою), повинен, як мінімум, піти у відставку, а об*єктивно - відповідати у суді. А в цієї людини повертається язик казати, що без Дніпра і Металіста чемпіонат України не пропаде...

2008-04-11 21:05:25

unikal
Member

Vatsko написал:

unikal написал:

Ви знаєте, наприкінці 90-х я не пропускав жодного домашнього матчу Карпат. І вболівальники так себе не вели. У "бронзовий" сезон на Україну в середньому приходило під 20 тисяч.

Звідси зустрічне запитання: команда своєю грою не провокує фанів на "скандальну поведінку"?

Далі інше запитання: чому у Львові ТАКА команда (ні риба, ні м*ясо)?

Далі про рибу: Ви прекрасно знаєте, що риба гниє з голови!

І далі чергове запитання: чому сильні гравці і тренери не хочуть іти в Карпати?

Я прекрасно знаю, що в футбольних кулуарах говорять про Димінського і Єфремова. І МЕНІ СОРОМНО, що вони керують клубом мого РІДНОГО МІСТА. Мені соромно, що вони творять імідж клубу мого рідного міста! Мені соромно коли гравці не переходять у Карпати, оскільки "там футболістів дурять"! Мені соромно, що у вітчизняних ЗМІ слово Карпати тотожне насамперед поняттю "скандал"!

У нормальній країні генеральний директор клубу, котрий загрожує журналісту розправою (і загроза ця стає оприлюдненою), повинен, як мінімум, піти у відставку, а об*єктивно - відповідати у суді. А в цієї людини повертається язик казати, що без Дніпра і Металіста чемпіонат України не пропаде...

Ну, по порядку:
1. Вболівальники тоді дійсно так себе не вели. Саме тому тоді були вболівальники, а сьогодні -- "вболівальники". Зараз таке враження, що крім цих політичних гасел про славу, і двох слів "вівці" і "ганьба" більшість з них взагалі нічого на стадіоні не вміють. Ну що було сьогодні? Ну овець не було, зате стільці літали.
2-4. Я ще в 2004-му казав, що у Карпат "долбане" (вибачте за слово) керівництво. Після того як вони, маючи двох кандидатів у збірну національну і кількох гравців молодіжки, через незрозумілі ... к-х, к-х... дії примудрилися вилетіти з вищої ліги. І зараз -- самі скандали
5. Я гадаю, що дам таку ж відповідь, яу Ви (це про те, чому гравці не хочуть сюди йти). Після кожної  поразки Карпат я, знаючи Димінського, просто-таки очікую відставки Ярьомченка. Бідний Іщенко! Мені його СПРАВДІ ШКОДА
6. По передостанньому абзацу: у мене точнісінько такі ж міркування і відчуття
7. Чесно кажучи, про загрозу розправи не чув. А коли це було? І за яких обставин?

2008-04-11 21:20:24

Vatsko
Member

unikal написал:

Ну, по порядку:
1. Вболівальники тоді дійсно так себе не вели. Саме тому тоді були вболівальники, а сьогодні -- "вболівальники". Зараз таке враження, що крім цих політичних гасел про славу, і двох слів "вівці" і "ганьба" більшість з них взагалі нічого на стадіоні не вміють. Ну що було сьогодні? Ну овець не було, зате стільці літали.
2-4. Я ще в 2004-му казав, що у Карпат "долбане" (вибачте за слово) керівництво. Після того як вони, маючи двох кандидатів у збірну національну і кількох гравців молодіжки, через незрозумілі ... к-х, к-х... дії примудрилися вилетіти з вищої ліги. І зараз -- самі скандали
5. Я гадаю, що дам таку ж відповідь, яу Ви (це про те, чому гравці не хочуть сюди йти). Після кожної  поразки Карпат я, знаючи Димінського, просто-таки очікую відставки Ярьомченка. Бідний Іщенко! Мені його СПРАВДІ ШКОДА
6. По передостанньому абзацу: у мене точнісінько такі ж міркування і відчуття
7. Чесно кажучи, про загрозу розправи не чув. А коли це було? І за яких обставин?

1. Насамперед, тоді була КОМАНДА!
5. Боси Карпат - не солідні люди. Люди-"кидали".
7. http://www.ua-football.com/ukrainian/news/47b57db2.html

2008-04-11 21:46:30

unikal
Member

1. Ну добре, але ж недарма вболівальників називають 12-м гравцем! І коли вони. замість підтримувати, викрикають якісь далекі від футболу вислови, або хуліганять, тобто, коротко кажучи, створюють "неробочу атмосферу" (читай "нефутбольну"), то грати як слід важко...
Тут усе взаємопов'язано. Але якщо команда не грає, треба їй допомогти! А тепер ще й стадіон дискваліфікувати можуть. І команда ж в унісон з цими хлопцями працювала!!!!!! Та вони мали закінчувати матч удев'ятьох (без Годвіна і Лащенкова)!!!
Але й при перемогах хуліганять! (Карпати- Шахтар -2005 (на Кубок)). Вважаю, що й керівництво винне у тому, що люди не вболівати ходять, а "з москалями боротися". Чого ж Димінський Суркісів "євреями з негативним відтінком" називав?
А в результаті маємо те, що сталося сьогодні

2008-04-11 22:31:16

unikal
Member

А чому в 1969 році після виграшу Кубка СРСР вболівальники святкували успіх шляхом ламання трамваїв? І чому в Харкові, Донецьку, Луганську, Сімферополі, навіть Одесі ВБОЛІВАЮТЬ навіть після прикрих поразок? Чому на сайті ФК Карпати у коментарях до новин стільки матів, скількох немає мабуть на сайтах усіх клубів вишки разом узятих? І це при тому, що на сайті "Карпат" коментарі дають тільки ті, хто для цього зареєструвався, а значить, МОГЛИ Б модеруватися

Ще невідомо, що там задумали ці "фани", коли в кінці матчу помчали всі нагору. Невже камінням кидати в команду? Команду, яка перед цим кілька матчів вдало зіграла. Та навіть на Камп Ноу нічого подібного не відбувається, і це при тому, що тамтешня команда цілу серію невдалу не може ніяк перервати

2008-04-11 22:50:56

Bx17
Member

Виктор, а кого бы вы выбрали Великим Украинцем?

2008-04-12 17:20:16
SteveY
Забанен

Привет, Виктор!
Сижу дома, смотрю футбол... Щёлкаю с Вердер-Шальке на Днепр-Шахтёр. Грусть-тоска обуревает. Даже не от уровня игры. Тут всё ясно и так. А от морального настроя, воли, заряженности на борьбу... Играет третья-вторая команда Украины... Как мухи по го... ползают. Опять таки, всё в сравнении. Если хочешь, чтобы чемп Украины нравился, надо зарыться, окапаться и ничего больше не смотреть. Как же хорошо, что этого нет! :)
PS
А когда ещё слушаешь по ТРК Украине комментарий... ООО!!! Как ты как-то сказал... Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР!
Тьфу!!! Противно!
Динамо навсегда! ;)

Отредактированно SteveY (2008-04-12 17:52:01)

DETROIT RED WINGS

2008-04-12 17:51:12

Zabe;
Member

SteveY написал:

Привет, Виктор!
Сижу дома, смотрю футбол... Щёлкаю с Вердер-Шальке на Днепр-Шахтёр. Грусть-тоска обуревает. Даже не от уровня игры. Тут всё ясно и так. А от морального настроя, воли, заряженности на борьбу... Играет третья-вторая команда Украины... Как мухи по го... ползают. Опять таки, всё в сравнении. Если хочешь, чтобы чемп Украины нравился, надо зарыться, окапаться и ничего больше не смотреть. Как же хорошо, что этого нет! :)
PS
А когда ещё слушаешь по ТРК Украине комментарий... ООО!!! Как ты как-то сказал... Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР!
Тьфу!!! Противно!
Динамо навсегда! ;)

FC Bayern Forever Number One! ;)

P.S. Голосуйте за Григория Сковороду. :)

2008-04-12 19:40:53
E-mail | http://ru-zabel.org  
SteveY
Забанен

Zabe; написал:

Им повезло, что они в этом году в ЛЧ не играли, всё бы впечатление испортили! По попе нашлёпали бы будь здоров! ;)

DETROIT RED WINGS

2008-04-12 20:01:11

Zabe;
Member

SteveY написал:

Zabe; написал:

Им повезло, что они в этом году в ЛЧ не играли, всё бы впечатление испортили! По попе нашлёпали бы будь здоров! ;)

Нам Лука и строить, и жить помогает. :)

2008-04-12 20:27:45
E-mail | http://ru-zabel.org  
DYM
Member

SteveY написал:

Zabe; написал:

Это всяким манчестерам и ливерпуделям повезло. Ну ничего в следующем году они получат по своей попе от Луки и Франка :)

Отредактированно DYM (2008-04-12 21:04:36)

2008-04-12 21:02:57

Фанат Динамо
Member

SteveY написал:

Там просто в каждой фразе звучит НЕПРЕКРЫТО: СЛАВЬСЯ РОДНОЙ ШАХТЁР! Тьфу!!! Противно! Динамо навсегда! ;)

Кстати, это правда, что они Тынгаева погнали? Что я давно его на ТРК не слышал. Комментатор он так себе, но было заметно, что за Шахту не болел. За что уже заслужил уважение.

Отредактированно Фанат Динамо (2008-04-12 22:16:06)

2008-04-12 22:07:55

Фанат Динамо
Member

Виктор, а куда опять пропал Босянок?

2008-04-12 22:17:32

Vatsko
Member

Bx17 написал:

Виктор, а кого бы вы выбрали Великим Украинцем?

Дуже багато претендентів. Однозначну відповідь дати не можу.

2008-04-12 23:43:53

Страниц: 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 ... 95   Тема закрыта
Перейти