Bx17
Member
|
|
Виктор, извините, вопрос не много не футбольного характера: на вашем канале несколько месяцев назад показывали ролик с виндсерфенгерами, скажите вы случайно не знаете какая группа играла в этом ролике?Очень уж песня нравилась...
|
|
2008-03-20 18:44:12 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Здравтвуйте, Виктор! У меня к вам вопрос про матч Челси - Тотнем. ЗАЧЕМ НА ПОЛЕ НУЖЕН БЫЛ АЛЕКС???? Парень сидел на скамейке, общался с Шевой, был рослабленный, а тут как снег на голову!!!)) Заметно было что Алекс не знает что ему делать) А настоящим героем я считаю Робинсона Из 5 ударов в створ, 4 гола. Ну а если серьйозно, то герой матча это Кудичини!!! Как вы считаете способен ли Карло вытеснить Чеха?
_______________________________________ Хотел бы стать КОМЕНТАТОРОМ через 5 лет:)
|
|
2008-03-21 11:14:49 |
|
Vatsko
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Здравтвуйте, Виктор! У меня к вам вопрос про матч Челси - Тотнем. ЗАЧЕМ НА ПОЛЕ НУЖЕН БЫЛ АЛЕКС???? Парень сидел на скамейке, общался с Шевой, был рослабленный, а тут как снег на голову!!!)) Заметно было что Алекс не знает что ему делать) А настоящим героем я считаю Робинсона Из 5 ударов в створ, 4 гола. Ну а если серьйозно, то герой матча это Кудичини!!! Как вы считаете способен ли Карло вытеснить Чеха? |
Це не до мене запитання. Це до "великого і могутнього тактика і стратега" без тренерської ліцензії. Якщо, до речі, Грант ліцензію отримає, можна буде до суду подавати на орган, який її видав.
Карло не здатен витіснити Чеха. Карло взагалі не проти перейти до іншого клубу. Хоча фани (котрі в Англії) Челсі його люблять.
|
|
2008-03-21 11:35:29 |
|
Vatsko
Member
|
|
Bx17 написал:
Виктор, извините, вопрос не много не футбольного характера: на вашем канале несколько месяцев назад показывали ролик с виндсерфенгерами, скажите вы случайно не знаете какая группа играла в этом ролике?Очень уж песня нравилась... |
Не знаю.
|
|
2008-03-21 11:38:54 |
|
Bx17
Member
|
|
Vatsko написал:
Bx17 написал:
Виктор, извините, вопрос не много не футбольного характера: на вашем канале несколько месяцев назад показывали ролик с виндсерфенгерами, скажите вы случайно не знаете какая группа играла в этом ролике?Очень уж песня нравилась... |
Не знаю. |
Спасибо
|
|
2008-03-21 12:23:50 |
|
Лена
Member
|
|
Vatsko написал:
Треба низько вклонитися містеру Аврааму Гранту за ту гаму емоцій, яку він дарує пересічному вболівальнику своїми нестандартними тактичними ходами. Насьогодні мені не хочеться більше коментувати матчі Челсі. Все має межу, в тому числі і нерви коментатора. |
Не хочу що б мої слова скидалися на пораду (навряд вона вам потрібна) - але, ну якби всі матчі складалися за оптимальною схемою - то було б нудно. Для мене "матч сезону" у категорії "Спадок Пєтросяна" став 1/4 фінала Кубку Ліги "МанСіті" - "Тоттнем". Там Зокора видалили на 15-й хвилині, і Сіті, у більшості, на рідному стадионі (тоді ще тривала безпрограшна серія) - СТОЯВ У ЗАХИСТІ, судомно вибиваючи м"яч у нікуди... Це просто смішно. Так само смішно, як Аврам Грант, що грає у чотири форварди (Дербі Каунті), або у шість дефендерів (Евертон)...
Якщо ви вболіваєте за Челсі - то то, звичайно, неприємно, але якщо дивитись відсторонено - то можна дійсно пошкодувати свої нерви і ставитись до цих моментів із гумором :) Паче що Єрікссон все одно більший Пєтросян :)
|
|
2008-03-21 12:48:34 |
|
sori
Member
|
|
виктор я не и не знал что мы с вами совпадаем по дортмунду приятно что я не один такой хоть моё сердце и в милане но в германии это именно дортмунд
Отредактированно sori (2008-03-22 13:33:02)
|
|
2008-03-21 13:02:57 |
|
Vatsko
Member
|
|
Лена написал:
Не хочу що б мої слова скидалися на пораду (навряд вона вам потрібна) - але, ну якби всі матчі складалися за оптимальною схемою - то було б нудно. Для мене "матч сезону" у категорії "Спадок Пєтросяна" став 1/4 фінала Кубку Ліги "МанСіті" - "Тоттнем". Там Зокора видалили на 15-й хвилині, і Сіті, у більшості, на рідному стадионі (тоді ще тривала безпрограшна серія) - СТОЯВ У ЗАХИСТІ, судомно вибиваючи м"яч у нікуди... Це просто смішно. Так само смішно, як Аврам Грант, що грає у чотири форварди (Дербі Каунті), або у шість дефендерів (Евертон)...
Якщо ви вболіваєте за Челсі - то то, звичайно, неприємно, але якщо дивитись відсторонено - то можна дійсно пошкодувати свої нерви і ставитись до цих моментів із гумором Паче що Єрікссон все одно більший Пєтросян  |
Хто мене знає, той підтвердить, що з почуттям гумору у мене все більш, ніж ОК. Іноді це навіть заважає. Але, ще раз кажу: все має свою межу! І навіть, якщо Челсі винесе двома ногами вперед Арсенал і МЮ на Бріджі (у що я дуже вірю, але й дуже сумніваюсь), я не скажу, що Грант - сильний тренер. Тому, що перед очима завжди стоятимуть той же матч з Арсеналом на Емірейтс, два матчі з Тотнемом і особливо Барнслі!
І я навіть не згадуватиму ту інформацію, що її розповіли люди, котрі працювали під керівництвом Гранта-тренера в Ізраїлі. Вони лише підтвердили те, що я й без них на даний момент зрозумів.
Отредактированно Vatsko (2008-03-21 13:28:24)
|
|
2008-03-21 13:27:09 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор здраствуй!!! С кем ты будеш коментировать Бавария - Байер? И напомни мне как завершился матч в 1 круге. И каким супер голом отметился Воронин год назад против Баварии помниш?
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-03-21 13:32:58 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор здраствуй!!! С кем ты будеш коментировать Бавария - Байер? И напомни мне как завершился матч в 1 круге. И каким супер голом отметился Воронин год назад против Баварии помниш? |
Вітаю! Коментуватиму сам. У першому колі Баварія перемогла 1:0. Забив Тоні з пасу Міро. Але Леверкузен відіграв тоді просто чудово! Він не боявся Баварії і сміливо атакував. Гол Ворони звісно пам*ятаю. Він сам досі вважає цей м*яч найкрасивішим у кар*єрі!
|
|
2008-03-21 14:00:51 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, Вы читали интервью Рабиновича в "Футболе"? Как Вы считаете, создание фонда, наибольшие "призовые" из которого получит 14-е место, наименьшие - чемпион, не приведет ли к массовой сдаче матчей. Например, команда, которая ни на что не претендует (на вылет тоже), специально сливает матчи команде-претенденту (на что либо; в том числе и на вылет)? Это ведь всех устроит. Зачем бороться, если чем ниже ты финишируеш, тем больше получишь!
|
|
2008-03-22 16:33:35 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор как тебе матч Бавария - Байер? Мне чесно не очень то я видел что Байер обричен на поражение.
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-03-22 18:43:18 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, Вы читали интервью Рабиновича в "Футболе"? Как Вы считаете, создание фонда, наибольшие "призовые" из которого получит 14-е место, наименьшие - чемпион, не приведет ли к массовой сдаче матчей. Например, команда, которая ни на что не претендует (на вылет тоже), специально сливает матчи команде-претенденту (на что либо; в том числе и на вылет)? Это ведь всех устроит. Зачем бороться, если чем ниже ты финишируеш, тем больше получишь! |
Я, чесно кажучи, ще не читав. Але до слів пана Вадима я особисто не маю підстав ставитися серйозно. Якби він відповідав за свої слова, в Арсеналі зараз би Кафу, наприклад, грав...
Але обов*язково це інтерв*ю прочитаю. Резонансне. Якщо в неті десь є повна версія, буду вдячний за посилання.
|
|
2008-03-22 23:15:53 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор как тебе матч Бавария - Байер? Мне чесно не очень то я видел что Байер обричен на поражение. |
Баварія на дві голови сильніша. Позбавити Байєра м*яча - дуже непросте завдання.
|
|
2008-03-22 23:19:45 |
|
Zabe;
Member
|
|
Vatsko написал:
Я, чесно кажучи, ще не читав. Але до слів пана Вадима я особисто не маю підстав ставитися серйозно. Якби він відповідав за свої слова, в Арсеналі зараз би Кафу, наприклад, грав...
Але обов*язково це інтерв*ю прочитаю. Резонансне. Якщо в неті десь є повна версія, буду вдячний за посилання. |
http://football.ua/ukraine/news/34880/page2.html
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-03-22 23:35:49 |
|
Vatsko
Member
|
|
Zabe; написал:
Vatsko написал:
Але обов*язково це інтерв*ю прочитаю. Резонансне. Якщо в неті десь є повна версія, буду вдячний за посилання. |
http://football.ua/ukraine/news/34880/page2.html |
Дуже дякую!
|
|
2008-03-22 23:47:02 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Vatsko написал:
Zabe; написал:
Vatsko написал:
http://football.ua/ukraine/news/34880/page2.html |
Дуже дякую! |
Что ж Франков с Мыленко его о Кафу не спросили?  Так что Вы думаете по поводу?
|
|
2008-03-23 00:00:28 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Что ж Франков с Мыленко его о Кафу не спросили?  Так что Вы думаете по поводу? |
Ви знаєте, я і після цього інтерв*ю не зрозумів у чтому ж головна ідея створення Прем*єр-Ліги.
Заробляння грошей? Тоді за рахунок чого?
Створення власного телеканалу? Так хто буде дивитися матчі в стилі бий-біжи на картопляних городах, як, скажімо, в Харкові чи Ужгороді? А в перспективі ще й гроші за це платити...
Навіщо лізі нинішні 16 клубів, якщо частина із них не відповідає рівню і завданням турніру? Я маю на увазі інфраструктуру. Я взагалі не розумію, як ті ж Арсенал і Закарпаття пройшли атестацію (але це питання не до Рабиновича)
Хто і як зможе керувати лігою, якщо він реально не матиме шансів дорікати Ахметову, Коломойському, Суркісу?
Чому можна довіряти Коломойському власність кількох клубів, якщо це явне порушення норм ФІФА і дуже небезпечний прецедент?..
На біса фінансове стимулювання клубів, що займають місця внизу? Футбол має великі шанси трансформуватися у піддавки.
Стосовно створення Прем*єр-Ліги, я абсолютно нічого конкретного не прочитав. І після цього інтерв*ю вважаю, що, за такої організації ПРЕМ*ЄР-ЛІГА В УКРАЇНІ НЕ ПОТРІБНА! Ми до неї не готові ні економічно, ні ментально. Те, про що говорить Рабинович, - банальна зміна вивіски.
У цьому інтерв*ю я зрозумів, що Рабинович - класний чоловік. Він одного разу зумів привести на стадіон 40 тисяч вболівальників (щоправда, 90% із них прийшли побачити не Арсенал, а Ігора Кондратюка на сцені). Він чомусь хизується, що в штаті клубу у нього працює 23 людини (і більшість із них, судячи з усього, поняття не має у футбольних аспектах своєї діяльності, адже, скажімо, організувати прес-центр за 200 метрів від поля біля сцени, довкола якої тиняються тисячі тінейджерів, котрих "загріб" гарячий чай, - це потрібно бути генієм).
Рабинович також хоче купу землі під Києвом для будівництва стадіону. А мер йому землі не дає (теоретично, Черновецький також має 300 мільйонів для будівництва стадіону, як, зрештою, багато інших "чесних" українців). Побачите, до 2012-го таких президентів, готових для клубів нижчих ліг будувати стадіони під Києвом з*явиться немало.
|
|
2008-03-23 11:08:52 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
А Вы еще не упомянуле о противоречии. Сначала Вадим Зиновьевич говорит, что если в "Арсенале" игроки будут сдавать игры, то их в клубе не будет. При этом он говорит, что не смог бы поступить так, как Коломойский. Тоесть приказал бы одному из своих клубов сдать игру! Ну а канал - отдельная песня. Он его видишь ли за одни сутки создать может. Управлять ПТС, комментировать, делать репортажи будут, наверное, роботы!
|
|
2008-03-23 11:52:28 |
|
amor
Member
|
|
Вікторе, вітаю! Оскільки Ден мовчить, запитаю вас: чому не показали матч "Інтер" - "Ювентус"?
|
|
2008-03-23 13:41:05 |
|
Vatsko
Member
|
|
amor написал:
Вікторе, вітаю! Оскільки Ден мовчить, запитаю вас: чому не показали матч "Інтер" - "Ювентус"? |
Доброго дня! На жаль, точної відповіді я Вам дати не можу - я її не знаю.
Отредактированно Vatsko (2008-03-23 14:17:37)
|
|
2008-03-23 14:17:12 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
А Вы еще не упомянуле о противоречии. Сначала Вадим Зиновьевич говорит, что если в "Арсенале" игроки будут сдавать игры, то их в клубе не будет. При этом он говорит, что не смог бы поступить так, как Коломойский. Тоесть приказал бы одному из своих клубов сдать игру! Ну а канал - отдельная песня. Он его видишь ли за одни сутки создать может. Управлять ПТС, комментировать, делать репортажи будут, наверное, роботы! |
Я привів лише деякі з прикладів. Знову ж таки, Вадим Зіновійович може говорити все, що забажає. Жодної відповідальності за свої слова він не нестиме.
Я Вам більше скажу. Якщо робочу групу Прем*єр-Ліги складають 50% людей (окрім Рабиновича це ще й Димінський), у котрих слова дуже часто і серйозно розходяться з ділом, можна тільки уявити, що це буде за проект.
P.S.: Про дивні ігри я говорити тут не буду. Якщо Рабинович чогось не знає, це не означає, що цього не було. 
Отредактированно Vatsko (2008-03-23 14:24:05)
|
|
2008-03-23 14:22:06 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Сам тому не рад, но не поздравить Вас, Виктор, с первой весомой победой "Челси" в сезоне не могу  Надеюсь, эти клубы сыграют в 1/2 ЛЧ: мало вероятно, что "синие" не пройдут турков, а с "Ливером" они испортят очередной полуфинал 
Отредактированно Фанат Динамо (2008-03-23 20:16:52)
|
|
2008-03-23 20:09:15 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Сам тому не рад, но не поздравить Вас, Виктор, с первой весомой победой "Челси" в сезоне не могу  Надеюсь, эти клубы сыграют в 1/2 ЛЧ: мало вероятно, что "синие" не пройдут турков, а с "Ливером" они испортят очередной полуфинал  |
Дякую. Я також сподіваюсь на півфінал ЛЧ Челсі - Арсенал.
|
|
2008-03-23 22:33:01 |
|
DYM
Member
|
|
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
Сам тому не рад, но не поздравить Вас, Виктор, с первой весомой победой "Челси" в сезоне не могу  Надеюсь, эти клубы сыграют в 1/2 ЛЧ: мало вероятно, что "синие" не пройдут турков, а с "Ливером" они испортят очередной полуфинал  |
Дякую. Я також сподіваюсь на півфінал ЛЧ Челсі - Арсенал. |
Главное, чтобы мы не получили финал МЮ-Челси/Арсенал/Ливерпуль.
|
|
2008-03-24 19:25:04 |
|