Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Нет, они его не ненавидят. Они просто его убирают по ненадобности. Если что-то показывает УТ-1, то это означает, что этот продукт толи мало других интересует, толи не интересует вообще. Вот Чемпионат мира собрал бешеные рейтинги - так "Интер" права выкупил за год до события. Лигу Чемпионов тоже не мало людей смотрят - половину матчей показывает рейтинговый 1+1. Другое дело, что ефирное ТВ имеет огромное влияние на народ: если бы они захотели раскрутить спорт, они бы это сделали и спорт процветал бы. |
Ви зараз неправильно написали. Великі канали - великі бізнес-проекти. Там люди колосальні кошти інвестують, і очікують відповідних прибутків. Фільм із точки зору ціна-рейтинг продукту значно вигідніше придбати, ніж футбол. Про вплив рейтинга на вартість реклами, я думаю, говорити не потрібно.
Чемпіонат світу зібрав високі рейтинги насамперед через участь там збірної України. І жодної заслуги "Інтера" там не було.
Який вплив має ефірне ТБ на народ? Якщо я не дивлюсь серіали, я їх і не буду дивитися, навіть, якщо на всіх каналах тільки їх і показуватимуть. Я краще на рибалку поїду. Якщо моя сусідка-бабуся ніколи в житті не дивилася футбол, вона його й надалі не дивитиметься.
Спорт повинні розкручувати наші спортивні чиновники! Спорт цікавий для пересічного глядача (про фанатів ми зараз не говоримо - вони рейтинг не дають), якщо твої співвітчизники дають результат! Якого біса дивитися, скажімо, бобслей, якщо наші займають на змаганнях 25-те місце із 25-ти учасників?
Ви подивіться телесюжети про життя-буття українського спорту і спортсменів! Плакати хочеться, коли бачиш умови, в яких вони тренуються! Боси так званих федерацій тільки плачуться: нам не дають те, нам не дають се... Але ніхто не думає, що спочатку потрібно вкласти щось своє... Ви нам подаруйте будинок, в якому є зал (2 мільйони євро), а ми там зробимо ремонт (10 тисяч євро)! Ми ж - меценати! Хоча для цього мецената викупити той будинок за ті ж 2 мільйони євро, що нам з вами раз сходити за продуктами до супермаркету.
Тому насамперед НЕ ТЕЛЕВІЗІЙНИКИ повинні бути зацікавлені в розкрутці спорту. А зацікавленості цієї немає. І не видно.
|
|
2008-03-16 15:53:58 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, какой самый запоминающийся матч, на котором Вы работали? Финал Чемпионата мира? |
Україна - Швейцарія, 1/8 фіналу чемпіонату світу.
|
|
2008-03-16 15:54:51 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Так я и не писал, что высокие рейтинги ЧМ-2006 - заслуга "Интера". Я писал, что ожидая такие рейтинги, Ваш бывший канал выкупил права за год до ЧМ. Тогда как за 3 месяца до Евро, правом на показ интересуется только УТ-1. В остальном - Вы правы, наверное.
Отредактированно Фанат Динамо (2008-03-16 16:25:26)
|
|
2008-03-16 16:23:35 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Так я и не писал, что высокие рейтинги ЧМ-2006 - заслуга "Интера". Я писал, что ожидая такие рейтинги, Ваш бывший канал выкупил права за год до ЧМ. Тогда как за 3 месяца до Евро, правом на показ интересуется только УТ-1. В остальном - Вы правы, наверное. |
Мій колишній канал викупив права на ЧС-06 тому, що головою правління тоді був Влад Ряшин - людина, котра дуже любить футбол і цікавиться футболом. З його подачі "Інтер" вів боротьбу за права на Лігу чемпіонів 2006-2009 (наскільки мені відомо, був навіть дуже близький до перемоги), були розмови і про Євро 2008.
Влад завжди казав, що футбол - це частина культури суспільства, що зараз показувати футбол - збитково, але треба думати не лише про гроші ( на "Інтері" з цим проблем не було), а й про імідж, про майбутнє. Як тільки Ряшин пішов з каналу, стало зрозуміло, що футболу на "Інтері" не буде взагалі.
|
|
2008-03-16 16:32:34 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Это благодаря Ряшину Лига Чемпионов появилась на 1+1?
|
|
2008-03-16 16:40:19 |
|
Bx17
Member
|
|
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
Виктор, какой самый запоминающийся матч, на котором Вы работали? Финал Чемпионата мира? |
Україна - Швейцарія, 1/8 фіналу чемпіонату світу. |
даа, вот это матч, до сих пор как вспомню.. мурашки по коже
Виктор, скажите, как вы считаете: 1.Нужен ли Шацких Динамо? 2.Как вы оцениваете игру Шовковского?
|
|
2008-03-16 16:54:56 |
|
Christoff
Member
|
|
Мда жаль мне Вердер, а Виктор как ты думаеш что б могло бить причиной такому результату???
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-03-16 20:00:27 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Это благодаря Ряшину Лига Чемпионов появилась на 1+1? |
А який стосунок до 1+1 має Ряшин?
|
|
2008-03-16 20:33:03 |
|
Vatsko
Member
|
|
Bx17 написал:
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
Виктор, скажите, как вы считаете: 1.Нужен ли Шацких Динамо? 2.Как вы оцениваете игру Шовковского? |
1. Потрібен. Однозначно. 2. Загалом? Чи в останніх 2-х матчах?
Кричати: "Заберіть його подалі"? Це найлегше. Особливо, якщо ти ні за що не відповідаєш. Найголовніше те, що немає ким Шовковського гідно замінити.
З українців П*ятов у сильному клубі, Кернозенко - також. Більше кандидатур я не бачу. З-за кордону вже раз Філімонова привезли... Де гарантія, що наступний воротар-легіонер буде на голову сильнішим?
Біда Шовковського в тому, що йому завжди пригадують всі його ляпи. Але подвиги забувають. Україна-Швейцарія Ви ж пам*ятаєте. Тоді ніхто чомусь не оцінював гру Саші.
Кан - великий воротар. Але скільки гольових помилок було в його кар*єрі! Леманн... Але буде №1 в головного фаворита Євро...
|
|
2008-03-16 20:44:07 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Мда жаль мне Вердер, а Виктор как ты думаеш что б могло бить причиной такому результату??? |
Очевидно,не може Шааф наразі знайти правильний баланс між обороною і атакою. І досить класні команди вже навчились це використовувати. До того ж, був би Дієгу, Вольфзбург значно менше думав би про контратаки.
Магату браво за тактичну побудову гри! Він знав чого хоче і як цього досягти!
Я задоволення отримав колосальне від футболу!
|
|
2008-03-16 20:48:20 |
|
Christoff
Member
|
|
Жаль не посмотрел матч а пришол домой увидел счет 0 - 1 на 88 минуте и понял что Вердер обричен
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-03-16 21:06:35 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
Это благодаря Ряшину Лига Чемпионов появилась на 1+1? |
А який стосунок до 1+1 має Ряшин? |
А что никакого? Вам, разумеется, лучше известно. Просто проект "Танцы со звездами", насколько мне известно, он продюссировал для 1+1. От я и подумал, что он имеет к этому каналу какое-то отношение. Ошибался, выходит.
|
|
2008-03-16 21:25:46 |
|
Bx17
Member
|
|
Vatsko написал:
Bx17 написал:
Vatsko написал:
Виктор, скажите, как вы считаете: 1.Нужен ли Шацких Динамо? 2.Как вы оцениваете игру Шовковского? |
1. Потрібен. Однозначно. 2. Загалом? Чи в останніх 2-х матчах?
Кричати: "Заберіть його подалі"? Це найлегше. Особливо, якщо ти ні за що не відповідаєш. Найголовніше те, що немає ким Шовковського гідно замінити.
З українців П*ятов у сильному клубі, Кернозенко - також. Більше кандидатур я не бачу. З-за кордону вже раз Філімонова привезли... Де гарантія, що наступний воротар-легіонер буде на голову сильнішим?
Біда Шовковського в тому, що йому завжди пригадують всі його ляпи. Але подвиги забувають. Україна-Швейцарія Ви ж пам*ятаєте. Тоді ніхто чомусь не оцінював гру Саші.
Кан - великий воротар. Але скільки гольових помилок було в його кар*єрі! Леманн... Але буде №1 в головного фаворита Євро... |
Ясно, спасибо большое
Про СаШО я с вами полностью согласен, вот уверен что в матче с Карпатами ему будут помнить его ошибку изза которой был забит гол, но никак не сейв на последних минутах благодаря которому Динамо взяло 3 очка.Ему бы играть немного постабильнее
Отредактированно Bx17 (2008-03-16 21:38:06)
|
|
2008-03-16 21:36:31 |
|
Zabe;
Member
|
|
Vatsko написал:
Christoff написал:
Мда жаль мне Вердер, а Виктор как ты думаеш что б могло бить причиной такому результату??? |
Очевидно,не може Шааф наразі знайти правильний баланс між обороною і атакою. І досить класні команди вже навчились це використовувати. До того ж, був би Дієгу, Вольфзбург значно менше думав би про контратаки.
Магату браво за тактичну побудову гри! Він знав чого хоче і як цього досягти!
Я задоволення отримав колосальне від футболу! |
А как кричали-то... Бавария потратила 70 миллионов, чтобы опередить нас на одно очко... А в итоге - отставание в семь очков, вылет из Кубка Германии и Кубка УЕФА. Впрочем, во второй половине сезона бременцы в последнее время сдают. Мне интересно, сколько уже болельщиков Вердера попали в больницы? 
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-03-16 22:11:36 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
Фанат Динамо написал:
Ну почему, в "Гол" бывали иногда очень вкусные "изюминки". Помнится, перед Чемпионатом мира Гливинский делал материал о Уве Зеелере. Плюс у Гливинского гораздо профессиональнее команда: случайных людей, как на ТРК, я там не видел. |
А я не про "Гол" говорив. Ця програма мені якраз дуже подобалась. Там майже завжди була згадувана мною "родзинка". |
Так тут же тоже что-то похожее... Журналисты, правда, почти все другие. Да и только три передачи было. Вроде рано ещё выводы делать. А вообще, Виктор не знаешь зачем переименовали "Гол" в "Про футбол" и в чём ты видишь недостатки нынешнего проекта?
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-03-17 02:00:19 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Вердер - Вольфсбург... ИМХО Самый интересный матч БЛ в этом году... Графите и особенно Марселиньо - звери. Правда если бы Диего был, не всё так просто было бы.
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-03-17 02:02:10 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Так тут же тоже что-то похожее... Журналисты, правда, почти все другие. Да и только три передачи было. Вроде рано ещё выводы делать. А вообще, Виктор не знаешь зачем переименовали "Гол" в "Про футбол" и в чём ты видишь недостатки нынешнего проекта? |
Вибачай, я не хочу обговорювати роботу Саші Гливинського. Він мій близький товариш, це по-перше. По-друге, якщо я сам нічого не роблю, відповідно, вважаю, що не маю морального права судити людей, котрі ЩОСЬ РОБЛЯТЬ.
|
|
2008-03-17 13:30:45 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Вердер - Вольфсбург... ИМХО Самый интересный матч БЛ в этом году... Графите и особенно Марселиньо - звери. Правда если бы Диего был, не всё так просто было бы. |
Тепер всі купують тільки автомобілі Фольксваген. Новий кросовер Тігуан, реклама якого на футболках Вольфзбурга, скоро у продажу 
|
|
2008-03-17 13:31:53 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
SteveY написал:
Так тут же тоже что-то похожее... Журналисты, правда, почти все другие. Да и только три передачи было. Вроде рано ещё выводы делать. А вообще, Виктор не знаешь зачем переименовали "Гол" в "Про футбол" и в чём ты видишь недостатки нынешнего проекта? |
Вибачай, я не хочу обговорювати роботу Саші Гливинського. Він мій близький товариш, це по-перше. По-друге, якщо я сам нічого не роблю, відповідно, вважаю, що не маю морального права судити людей, котрі ЩОСЬ РОБЛЯТЬ. |
Виктор, спасибо! А ты знаешь... Мне и этого ответа вполне достаточно! 
|
|
2008-03-17 15:50:06 |
|
Лена
Member
|
|
Дякую Шалений коммент "Тоттнем"-"Челсі", навіть шкодую що я не дочекалась трансляції у записі, а дивилась пряму, і тільки другий тайм у вашій непересічній "озвучці" Сам надмірно веселий матч тьмяніє на тлі такого саундтреку 
|
|
2008-03-20 01:40:08 |
|
Zabe;
Member
|
|
Лена написал:
Дякую Шалений коммент "Тоттнем"-"Челсі", навіть шкодую що я не дочекалась трансляції у записі, а дивилась пряму, і тільки другий тайм у вашій непересічній "озвучці" Сам надмірно веселий матч тьмяніє на тлі такого саундтреку  |
Заинтриговали Мне стало очень жаль, что в то время я смотрел The living daylights - фильм с Тимоти Далтоном. Точнее, не смотрел, а выжидал эту песню безумную Виктор, колитесь, как вы там жгли 
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-03-20 07:21:56 |
|
sori
Member
|
|
уже оперидили я кстати хотел тоже сказать спасибо за комент это нечто с огромным уважением кстати дортмунд таки прополз в европу ваше мнение о перспективах этого события что они могут там показать учитывая тренера. правда перед грантом меркнет всё это я о вчерашней игре. впрочем для меня самым смешным был не алекс даже а выход шевы за полторы минуты до финала видимо грант подумал что шева это джин из бутылки. никогда не думал что шева закончит карьеру в цирке обрамовича обидно это всё шева уходи из цирка вернись домой мы всё простим форца милан
|
|
2008-03-20 15:22:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
Лена написал:
Дякую Шалений коммент "Тоттнем"-"Челсі", навіть шкодую що я не дочекалась трансляції у записі, а дивилась пряму, і тільки другий тайм у вашій непересічній "озвучці" Сам надмірно веселий матч тьмяніє на тлі такого саундтреку  |
Я дакую Вам за добрі слова. Але я в цьому не винен. Треба низько вклонитися містеру Аврааму Гранту за ту гаму емоцій, яку він дарує пересічному вболівальнику своїми нестандартними тактичними ходами. Насьогодні мені не хочеться більше коментувати матчі Челсі. Все має межу, в тому числі і нерви коментатора.
|
|
2008-03-20 16:06:46 |
|
Vatsko
Member
|
|
Zabe; написал:
Заинтриговали Мне стало очень жаль, что в то время я смотрел The living daylights - фильм с Тимоти Далтоном. Точнее, не смотрел, а выжидал эту песню безумную Виктор, колитесь, как вы там жгли  |
Я не пам*ятаю, чесно кажучи. Там "жог" інший.
|
|
2008-03-20 16:07:36 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
уже оперидили я кстати хотел тоже сказать спасибо за комент это нечто с огромным уважением кстати дортмунд таки прополз в европу ваше мнение о перспективах этого события что они могут там показать учитывая тренера. правда перед грантом меркнет всё это я о вчерашней игре. впрочем для меня самым смешным был не алекс даже а выход шевы за полторы минуты до финала видимо грант подумал что шева это джин из бутылки. никогда не думал что шева закончит карьеру в цирке обрамовича обидно это всё шева уходи из цирка вернись домой мы всё простим форца милан |
Ви знаєте, що Дортмунд - одна із моїх улюблених команд. Мені було неприємно, коли клуб перебував не межі банкрутства. І я дуже радий, що Боруссія вийшла-таки в єврокубки. Чого очікувати? Насамперед - нових гравців. Долль говорив, що, у випадку виходу до Європи, клуб отримає солідні фінансові вливання, які дозволять посилити склад.
Було видно, що на матч із Єною поставлено дуже багато, в тому числі було пожертвувано поєдинком чемпіонату із Гамбургом. На Єну неймовірним чином "воскресли" абсолютно всі досі травмовані! Ну, в принципі, під час трансляції ГСВ-БВБ ми з Шаховим подібний стратегічний план Долля і передбачали.
Відтак, хочу БВБ із аналогами Ройтера, Коллера, Заммера, Мьоллера, Шапюїзи тощо! Хочу знову справжнього дербі Дортмунд - Баварія!
Отредактированно Vatsko (2008-03-20 16:13:43)
|
|
2008-03-20 16:10:46 |
|