Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Ось, тепер можна спокійно питати те, що мене цікавило З ПОЧАТКУ (а не з кінця) вчорашньої трансляції. Це будуть питання на тему дуету Вацко-Догадайло: 1. Чому саме на цьому матчі Ви вирішили працювати вдвох? 2. Як буде надалі щодо цього? 3. Чому саме Догадайло (був Вашим партнером)? 4. Якщо надалі коментуватимете вдвох, то чи завжди з ним? 5. Де Ви перебували -- в студії на Хрещатику чи в Харкові на стадіоні? |
1. Я повинен був їхати до Харкова. Але необхідність працювати на жеребкуваннях ЛЧ і УЄФА внесла свої корективи. Я запропонував MSP (це організатор усіх трансляцій, який, власне, запросив мене коментувати певні матчі) або заміну коментатора, або роботу зі студії дуетом із фахівцем. Тим більше, що, готуючись до матчу, я знав певні нюанси довкола гри: якість "поля" (цей город і полем називати не хочеться), стиль гри обох команд. Нічого цікавого це не обіцяло. Відповідно, щоби зробити трансляцію цікавішою, виникла ідея запросити фахівця у студію. На "Спорті" ми це робимо регулярно, тому досвід є. На УТ-1... Ну, Ви знаєте  2. Важко сказати. Тут від багатьох обставин усе залежить. 3. Фахівець повинен бути цікавим, розкутим, вміти чітко формулювати свої думки і, як кажуть футболісти, не "запаритись" Я запропонував Грозному. Він відмовився, але запропонував Догадайла. Гавриловича я знаю здавна; моїм вимогам до "напарника" він цілком відповідає; мені особисто з ним дуже цікаво спілкуватися. Чому б це було нецікаво глядачеві? Єдиний нюанс - це був для нього новий досвід, і в парі ми ніколи не працювали. 4. Залежить від його зайнятості. 5. Студія на Мельникова.
Критикуйте! Або навпаки Що сподобалось? Що ні? Але конструктивно! 
|
|
2008-03-15 13:01:57 |
|
unikal
Member
|
|
О, до речі, хоч Ви правду скажіть: там у студії є Інтернет? (тобто: чи є можливість коментатору оперативно зазирати туди?). І ще одне. На стадіоні Ви погодилися б коментувати самостійно. В студії -- ні. Якщо на Мельникова є Інтернет, тоді мені ця логіка незрозуміла
|
|
2008-03-15 13:50:19 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
О, до речі, хоч Ви правду скажіть: там у студії є Інтернет? (тобто: чи є можливість коментатору оперативно зазирати туди?). І ще одне. На стадіоні Ви погодилися б коментувати самостійно. В студії -- ні. Якщо на Мельникова є Інтернет, тоді мені ця логіка незрозуміла |
Інтернет? А що це? 
Я не розумію, який зв*язок між фахівцем у студії і інтернетом?
|
|
2008-03-15 14:05:04 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
О, до речі, хоч Ви правду скажіть: там у студії є Інтернет? (тобто: чи є можливість коментатору оперативно зазирати туди?).
|
До речі, Ви назвіть мені веб-сайти, які б подавали оперативну інформацію про український футбол, статистику гравців українського чемпіонату та іншу інфу, котру можна було б використовувати оперативно під час трансляції.
Готуючись до матчу я 80% інформації отримую в телефонних розмовах із друзями-знайомими із різних клубів.
|
|
2008-03-15 14:07:50 |
|
unikal
Member
|
|
Я не пробував зайти в он-лайн на сайтах клубів-учасників матчу (мені вистачає он-лайн на sport.com.ua, але там дійсно гальмує). Може на цих он-лайнах швидше буде? Щодо статистики... А на щойно згаданому мною сайті статистика неправильна? (просто я не перевіряв)
|
|
2008-03-15 16:59:17 |
|
unikal
Member
|
|
А питання наявності Інтернету в студії УТ-1 -- це, як я розумію, секрет?
|
|
2008-03-15 17:00:31 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
Критикуйте! Або навпаки Що сподобалось? Що ні? Але конструктивно!  |
Привет! Благодаря тебе и "полю" я смотрел этот матч почти полностью!!! Я уже отмечал на многих сайтах и в разговорах с друзьями, что когда комментирует В. Вацко я готов смотреть любой матч! Ну а когда видишь такое экзотическое поле, грех не посмотреть! Только без пива всё равно тяжело!  Спасибо, Виктор! Классно! Если и дальше у тебя будет желание по пятницам комментить Украину на УТ-1 будет супер!
Отредактированно SteveY (2008-03-15 18:30:16)
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-03-15 18:05:33 |
|
Christoff
Member
|
|
Ну что Виктор за интригу!!! А Бавария проиграла. Вся надежда на Вердер
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-03-15 18:56:44 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Christoff написал:
Ну что Виктор за интригу!!! А Бавария проиграла. Вся надежда на Вердер |
Вердер????? Опять облажаются... Скорее на Гамбург...
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-03-15 19:25:32 |
|
Christoff
Member
|
|
Та не не должен я за Вердер хоть и вылетел из КУЕФА А еще за Штутгарт и Шальке
|
|
2008-03-15 19:30:11 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
Я не пробував зайти в он-лайн на сайтах клубів-учасників матчу (мені вистачає он-лайн на sport.com.ua, але там дійсно гальмує). Може на цих он-лайнах швидше буде? Щодо статистики... А на щойно згаданому мною сайті статистика неправильна? (просто я не перевіряв) |
Не правильна. Вона не повна.
|
|
2008-03-15 19:36:01 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
А питання наявності Інтернету в студії УТ-1 -- це, як я розумію, секрет? |
Не секрет. Я знаю, що в одній із студій доступ до нього точно є. У "вчорашній" - начебто немає.
На "Поверхності" у нас кожна коментаторська позиція обладнана в тому числі і підкулюченим до нету комп*ютером. На УТ-1 потрібно зі своїм ноутбуком їздити.
P.S.: У "вчорашній" студії я в 99-му вперше відкоментував матч. За майже 10 років змін там не помітно 
Отредактированно Vatsko (2008-03-15 19:42:51)
|
|
2008-03-15 19:42:36 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Если не секрет, что то был за матч в 99-м?
|
|
2008-03-15 19:45:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Привет! Благодаря тебе и "полю" я смотрел этот матч почти полностью!!! Я уже отмечал на многих сайтах и в разговорах с друзьями, что когда комментирует В. Вацко я готов смотреть любой матч! Ну а когда видишь такое экзотическое поле, грех не посмотреть! Только без пива всё равно тяжело!  Спасибо, Виктор! Классно! Если и дальше у тебя будет желание по пятницам комментить Украину на УТ-1 будет супер! |
Привіт. Я, звичайно, вдячний - добрі слова завжди приємно чути Але цікаво насамперед дізнатися про недоліки.
Моє бажання диктують мої можливості. Якщо запрошують, а в мене є змога і час, я погоджуюсь.
|
|
2008-03-15 19:46:46 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Если не секрет, что то был за матч в 99-м? |
Це був огляд матчів Ліги чемпіонів. Я повинен був коментувати в парі із досвідченим колегою Сергієм Савелієм. Але в останній момент з*ясувалося, що в той же час ітиме гандбол, і Сергій Степанович присвятив свій вечір саме гандбольній трансляції... Як Ви розумієте, я дуже не сумував 
|
|
2008-03-15 19:52:24 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Ну что Виктор за интригу!!! А Бавария проиграла. Вся надежда на Вердер |
Та мені, чесно кажучи, не принципово. Головне - ІНТРИГА!!!
|
|
2008-03-15 19:55:25 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
С Дерепой комментировать приходилось?
|
|
2008-03-15 19:59:19 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
С Дерепой комментировать приходилось? |
Та не дай Боже! 
|
|
2008-03-15 20:19:16 |
|
Christoff
Member
|
|
Мда мне тоже очень приятно что Виктор коментирует матчи Чемпионата Украини!!! Еще б и посуботах и повоскресениях)))))))
|
|
2008-03-15 20:26:39 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
|
2008-03-15 20:32:06 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Мда мне тоже очень приятно что Виктор коментирует матчи Чемпионата Украини!!! Еще б и посуботах и повоскресениях))))))) |
На даний момент це неможливо.
|
|
2008-03-15 20:43:27 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
SteveY написал:
Привет! Благодаря тебе и "полю" я смотрел этот матч почти полностью!!! Я уже отмечал на многих сайтах и в разговорах с друзьями, что когда комментирует В. Вацко я готов смотреть любой матч! Ну а когда видишь такое экзотическое поле, грех не посмотреть! Только без пива всё равно тяжело!  Спасибо, Виктор! Классно! Если и дальше у тебя будет желание по пятницам комментить Украину на УТ-1 будет супер! |
Привіт. Я, звичайно, вдячний - добрі слова завжди приємно чути Але цікаво насамперед дізнатися про недоліки.
Моє бажання диктують мої можливості. Якщо запрошують, а в мене є змога і час, я погоджуюсь. |
Два недостатка было. Это - Харькофф и Таврия!  А если серьёзно... Понятно, что ничего идеального нет, но для такого матча и так преподнести... Ничего выдумывать больше не надо. Вот только просьба есть. Уже больше касающаяся трансляций на "Поверхности". Приглашайте иногда в пару комментировать не только журналистов "Футбола" ,но и, к примеру, футболистов. В частности хотелось бы услышать Олега Саленко. Кстати, Виктор, ты смотрел программу "Про футбол"? Заменитель программы "Гол". Ничего вроде. Вторая передача тем более. Там были Саленко и Леоненко. Драйва добавили. Их же можно к вам на обсуждение Лиги приглашать. И центральных матчей тура. А то Грозный, да ещё в паре с Жураховским приелись. Да и пресновато. Совдепией попахивает. Как тебе такие идеи?
|
|
2008-03-15 20:43:31 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
А Бундеслигу тогда куда? |
А от Бундеслігу - я 
|
|
2008-03-15 20:44:27 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Два недостатка было. Это - Харькофф и Таврия!  А если серьёзно... Понятно, что ничего идеального нет, но для такого матча и так преподнести... Ничего выдумывать больше не надо. Вот только просьба есть. Уже больше касающаяся трансляций на "Поверхности". Приглашайте иногда в пару комментировать не только журналистов "Футбола" ,но и, к примеру, футболистов. В частности хотелось бы услышать Олега Саленко. Кстати, Виктор, ты смотрел программу "Про футбол"? Заменитель программы "Гол". Ничего вроде. Вторая передача тем более. Там были Саленко и Леоненко. Драйва добавили. Их же можно к вам на обсуждение Лиги приглашать. И центральных матчей тура. А то Грозный, да ещё в паре с Жураховским приелись. Да и пресновато. Совдепией попахивает. Как тебе такие идеи? |
Ну от запрошу я якогось футболіста коментувати завтра Вердер - Вольфзбург... А цей "експерт" бачить, скажімо, Графіте і починає на нього гавкати Він без поняття, хто такий Графіте, на якій позиції він грає, звідки він прийшов, чому він грає у стартовому складі тощо.
Грозний, якщо ти звернеш увагу, на кожен ефір приїздить підготованим. Він дружить з нетом, він дивиться масу футболів. З такою людиною ти розмовляєш однією мовою. Ти задаєш питання, він знає як на них правильно відповісти.
Я дивився один із ефірів огляду ЛЧ на "Україні". Там ведучий гостя запитує: "В чому проблеми Ліверпуля?" А той гру "Ліверпуля" востаннє бачив ще в часи Кенні Далгліша. Починає щось мукати-стогнати... Словом, "експерт" ще той.
Тому ІМХО до вибору гостя потрібно зважено підходити. Тут не все так просто і однозначно.
|
|
2008-03-15 21:00:36 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Насчет Саленко - согласен. Думаю, что он тоже достаточно матчей смотрит и с Интернет должен дружить. Тем более человек сам не мало поиграл зарубежом.
|
|
2008-03-15 21:10:08 |
|