Bx17
Member
|
|
Виктор, как вам матч Барнсли-Челси? Мне кажется интересен только результат, матч выдался никаким
|
|
2008-03-08 22:15:45 |
|
Vatsko
Member
|
|
Bx17 написал:
Виктор, как вам матч Барнсли-Челси? Мне кажется интересен только результат, матч выдался никаким |
А мені матч сподобався. Швидкістю, великою кількістю гострих моментів, причому біля обох воріт. А от результат - не сподобався 
Барнслі дуже вразив. Самовіддачею, характером, зібраністю. Вони робили все, аби зробити людей, що зібрались на Оуклі, щасливими. І цих хлопців заслужено понесли до роздягальні на руках!
А Челсі... Я чомусь знав - якщо пропустять, не відіграються. Коли пропустили, перед очима стояв овертайм Карлінг Кап з Тотнемом - з безглуздим бомбардуванням штрафного суперника, без жодної гостроти біля воріт і приреченим виразом обличчя Авраама Гранта.
Схоже, поки Авраам вчив історію Барнслі, він забув, що на матчі із такими командами гравців потрібно мотивувати! Історія показує, що Грант - взагалі ніякий мотиватор, до того ж, не вміє вчасно реагувати на погану для Челсі ситуацію на полі. А такі тренери можуть виграти лише Кубок Ізраїля із яким-небудь Маккабі.
Отредактированно Vatsko (2008-03-09 11:09:12)
|
|
2008-03-09 11:08:51 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Ах, если сегодня еще "Кардифф" обыграет "Миддлсбро", будут обалденные полуфиналы По-моему, такие матчи, как "Челси"-"Барнсли", украшают футбол. Вы можете представить себе что бы украинские клубы выиграли у "Челси"? Пусть они теперь рассказывают, что "Челси", "МЮ", "Реал", "Барса", "Милан" - другой уровень. "Барнсли" чем лучше наших клубов: составом или деньгами?
Отредактированно Фанат Динамо (2008-03-09 12:52:40)
|
|
2008-03-09 12:49:57 |
|
zizu
Member
|
|
Вітаю Вікторе!Хочу запитати що там з Шевою у Челсі ,чи у нього травма чи йього ігноруе тренер.І е підстави думати що він поверниться до Італії,чи це все балачки.
|
|
2008-03-09 13:39:20 |
|
Vatsko
Member
|
|
zizu написал:
Вітаю Вікторе!Хочу запитати що там з Шевою у Челсі ,чи у нього травма чи йього ігноруе тренер.І е підстави думати що він поверниться до Італії,чи це все балачки. |
Доброго дня!
У Шевченка була травма спини. Не так давно він приступив до тренувань, зіграв посеред минулого тижня матч за резервну команду Челсі проти резерву Редінга. Програли 1:2, не забив.
Грант називає травму Шевченка поганою і вважає, що Андрій ще не набрав кондицій аби грати в головній команді.
Дослівно перед матчем із Барнслі це лунало так:
"Players who were big stars yesterday today are not necessarily such big stars," added Grant. "Andriy was very good before he got injury. It was a bad injury and it's not easy to recover.
"First I want him to feel good and recover. Then, maybe, you'll see him scoring goals for us in the big games we still have. All my players have to accept they are part of a squad. It's not easy for me to leave out big players from the squad but it's part of my job to leave them out and part of their job to accept it."
|
|
2008-03-09 14:15:09 |
|
Bx17
Member
|
|
Vatsko написал:
Bx17 написал:
Виктор, как вам матч Барнсли-Челси? Мне кажется интересен только результат, матч выдался никаким |
А мені матч сподобався. Швидкістю, великою кількістю гострих моментів, причому біля обох воріт. А от результат - не сподобався 
Барнслі дуже вразив. Самовіддачею, характером, зібраністю. Вони робили все, аби зробити людей, що зібрались на Оуклі, щасливими. І цих хлопців заслужено понесли до роздягальні на руках!
А Челсі... Я чомусь знав - якщо пропустять, не відіграються. Коли пропустили, перед очима стояв овертайм Карлінг Кап з Тотнемом - з безглуздим бомбардуванням штрафного суперника, без жодної гостроти біля воріт і приреченим виразом обличчя Авраама Гранта.
Схоже, поки Авраам вчив історію Барнслі, він забув, що на матчі із такими командами гравців потрібно мотивувати! Історія показує, що Грант - взагалі ніякий мотиватор, до того ж, не вміє вчасно реагувати на погану для Челсі ситуацію на полі. А такі тренери можуть виграти лише Кубок Ізраїля із яким-небудь Маккабі. |
Ясно, спасибо большое
|
|
2008-03-09 14:16:37 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
"Барнсли" чем лучше наших клубов: составом или деньгами? |
Характером і професіоналізмом.
Англійський футболіст думає в першу чергу про гру і вболівальника. Український - про гроші.
На мене велике враження справило інтерв*ю капітана Барнслі Браяна Ховарда. Там гарно сказано про відмінності в менталітеті певних гравців і їх кар*єрних пріоритетах.
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 508195.ece
|
|
2008-03-09 14:20:18 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор здраствуй!!! Почему називают Штутгарт - Швабами и Гамбург - (скажу по укр.) Черновоноштамники????????????????
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-03-10 13:51:19 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор здраствуй!!! Почему називают Штутгарт - Швабами и Гамбург - (скажу по укр.) Черновоноштамники???????????????? |
Добрий день!
Місто Штуттгарт розташоване на території місцевості із назвою Швабія.
У Гамбурга домашня форма - білі футболки, червоні труси і сині гетри. Німецькою їх називають "Rothosen". Це одна із, так би мовити, офіційних неофіційних назв. Наскільки я це розумію, саме через колір трусів.
|
|
2008-03-10 14:13:18 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, будьте добры, когда встретите Жураховского, передайте ему, что на этом форуме для него появились вопросы. Очень Вас прошу
|
|
2008-03-10 14:56:44 |
|
Christoff
Member
|
|
Спасибо Виктор
|
|
2008-03-10 15:19:40 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Здравствуйте, Виктор!!! Как вам матч Барнсли - Чесли? Не знаю как вам, а мне нравится команды низших дивизионов особенно Англии. Мне кажется что у этих парней гонорар за выигриш 2.000.000 $!!!! Самоотдача колосальная знаю по себе, (я сам играю за команду из высшей лиги по 94г. ФК Троещина) когда играем с "Динамо" или с "Оболонь" мотивация бешеная)) Абсолютно такойже случай произошол в этом матче. Так вот, вам не кажется что Грант проиграл этот матч не только из-за мотивировки игроков, а из-за того что тактика Гранта с 2 опорниками уже всем известна досконально? Даже с Жозе при его правлении до "Балаков и Шевченков" при тактике 4-3-3 он в каждый матч вносили ИЗЮМИНКУ!!! А Грант можно сказать играет одной тактикой напролом (это не касается матча против Тотнема в финале, и 1 матча при правлении Граната против МЮ(помнится тот матч коментировали именно вы, и когда вы процетировали Гранта с его атакуещим футболом при тактике 4-5-1смеялся весь матч:))) и соперники особенно с таким настроем только своим характером, и придерживаниям поставленой тренером тактике могут обыграть такую команду как Челси (это как по мне). Так вам не кажется что Грат проиграл в добавок ещё и тактически ? P.S. У вас есть в планах показивать матчи Coco-Cola Championship (я надеюсь переходные игры покажите?) или 1 англиской лиги ?
_______________________________________ Хотел бы стать КОМЕНТАТОРОМ через 5 лет:)
|
|
2008-03-10 19:17:52 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Виктор, привет! Хочу задать идиотский вопрос! Я думаю несколько сот раз тебе его задавали. Просто теперь, он в очередной раз актуален. Что там Шева? (звучит? Просто как истинный любитель футбола спросил, да?) А если серьёзно... В Милане его действительно ждут? Или опять разговоры? Тебе что-то известно?
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-03-10 23:39:48 |
|
Vatsko
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Так вам не кажется что Грат проиграл в добавок ещё и тактически ? P.S. У вас есть в планах показивать матчи Coco-Cola Championship (я надеюсь переходные игры покажите?) или 1 англиской лиги ? |
Вітаю, Костя!
Я вище писав на цю тему. Від Гранта-тактика нудить. В Маккабі його!
Стосовно трансляцій Championship Вам значно точніше відповість Джулай.
|
|
2008-03-11 11:59:21 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Виктор, привет! Хочу задать идиотский вопрос! Я думаю несколько сот раз тебе его задавали. Просто теперь, он в очередной раз актуален. Что там Шева? (звучит? Просто как истинный любитель футбола спросил, да?) А если серьёзно... В Милане его действительно ждут? Или опять разговоры? Тебе что-то известно? |
Привіт! Поки не підпише з Міланом - розмови Але зараз, як на мене, ситуація дуже сприятлива для цього переходу. Якщо, звісно, влітку з Челсі не надумає піти Дрогба...
|
|
2008-03-11 12:01:22 |
|
dimon121
New member
|
|
Добрий день! Я тільки вчора глянув на Штутгарт-Вердер. Ви помітили, що Штутгарт- супервольова команда? Було три відрізки по 2:1 на їнню користь і щоразу Штутгарт пропускав першим:)
Питання таке: невже у Шеви взагалі препогані справи? Шкода, щось... Хоч до вболівання за Челсі немаю жодного відношення, але за Андрія прикро...
Отредактированно dimon121 (2008-03-11 14:24:42)
|
|
2008-03-11 13:02:42 |
|
Vatsko
Member
|
|
dimon121 написал:
Добрий день! Я тільки вчора глянув на Штутгарт-Вердер. Ви помітили, що Штутгарт- супервольова команда? Було три відрізки по 2:1 на їнню користь і щоразу Штутгарт пропускав першим:)
Питання таке: невже у Шеви взагалі препогані справи? Шкода, щось... Хоч до вболівання за Челсі немаю жодного відношення, але за Андрія прикро... |
Це не Штуттгарт супервольова команда, це Вердер - "вершник без голови". Минулого сезону щось подібне було, тільки голів менше. Штуттгарт, програючи, переміг 3:2.
Стосовно справ Шеви, з Києва говорити важко. Чесно кажучи, якщо людина отримує зарплатню 1 мільйон долларів на місяць, не думаю, що її справи можна назвати поганими 
Чого шкода? Андрій у футболі досяг усього, що може гравець із українським паспортом. Можна й відпочити, присвятити час сім*ї.
Усі за інфу про повернення до Мілана вхопилися, наче для Шевченка це - манна небесна. Йому вже не 24 і по 20 голів за сезон навіть у Мілані він навряд чи видаватиме.
Отредактированно Vatsko (2008-03-11 15:00:46)
|
|
2008-03-11 14:57:37 |
|
sori
Member
|
|
виктор а куда из програмки пропал пятничный матч немецкий там дортмунд вроде стоял?????
|
|
2008-03-13 13:17:55 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
виктор а куда из програмки пропал пятничный матч немецкий там дортмунд вроде стоял????? |
Дортмунд минулої п*ятниці грав з Гертою. У цю п*ятницю Шальке - Дуйзбург. Але ми не взяли цю гру. Гамбург - Дортмунд (Субота) Вердер - Вольфзбург (неділя)
|
|
2008-03-13 13:29:43 |
|
sori
Member
|
|
простите посмотрел счас и правда обман зрения
|
|
2008-03-13 15:27:30 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор извени за оффтоп И я не знаю хочеш ти на мой вопрос отвечать или нет. Ти имееш образование какое то???
|
|
2008-03-14 23:36:39 |
|
unikal
Member
|
|
А Вашу позицію стосовно ліміту на іноземців у нашому чемпіонаті так хочеться дізнатися, що страх... Підозрюю, що... але краще Ви скажіть 
|
|
2008-03-15 00:13:48 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор извени за оффтоп И я не знаю хочеш ти на мой вопрос отвечать или нет. Ти имееш образование какое то??? |
Тут секретів немає. У мене вища освіта. Факультет журналістики Львівський національний університет.
|
|
2008-03-15 11:48:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
unikal написал:
А Вашу позицію стосовно ліміту на іноземців у нашому чемпіонаті так хочеться дізнатися, що страх... Підозрюю, що... але краще Ви скажіть  |
Я за "англійський ліміт", тільки трохи лояльніший. Скажімо, 50% ігор за збірну за останні 2 роки. Відверто кажучи, набридли вже тоголезькі форварди, котрі грали у 3-му дивізіоні Швеції і навіть там більше 7-ми м*ячів за сезон забити не могли.
Я прекрасно розумію, що є загроза невиправданого підвищення цін на українських гравців. Але, на прикладі "реформ Сьоміна", так само розумію, що молодь у нас є, варто лише їй довіряти.
До того ж, у молодих українців буде більше стимулів прогресувати, знаючи, що шанс заявити про себе з*явиться у них, а не в незрозумілих бразильців-африканців-балканців.
|
|
2008-03-15 12:02:12 |
|
unikal
Member
|
|
Ось, тепер можна спокійно питати те, що мене цікавило З ПОЧАТКУ (а не з кінця) вчорашньої трансляції. Це будуть питання на тему дуету Вацко-Догадайло: 1. Чому саме на цьому матчі Ви вирішили працювати вдвох? 2. Як буде надалі щодо цього? 3. Чому саме Догадайло (був Вашим партнером)? 4. Якщо надалі коментуватимете вдвох, то чи завжди з ним? 5. Де Ви перебували -- в студії на Хрещатику чи в Харкові на стадіоні?
|
|
2008-03-15 12:12:21 |
|