Zabe;
Member
|
|
Vatsko написал:
Zabe; написал:
Вот сейчас глянул на зону вылета свежими глазами - красота! Энерги с Дуйсбургом на последних местах, Нюрнбергу только бы обойти Билефельд и ещё большая красота была бы  P.S. Виктор, как вам Кайзерслаутерн? Снова проиграли ребятки. |
+1 за Біллефельд, Коттбус, Дуйзбург!
А що Кайзерслаутерн? 100% цього року в Бундеслігу не повернеться!  Якщо серйозно, не бачив жодної гри, тому нічого сказати не можу. |
Кайзерслаутерну бы из второй сейчас не вылететь в третью, которая дебютирует в следующем сезоне. Вот это беспокоит 
Что касается Шальке - только что прочёл, что Сломка обязан выигрывать следующие два матча (против Баварии и Порту), иначе вылетит в отставку. Непонятна позиция мне абсолютно.
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-02-26 17:06:34 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
SteveY написал:
Ох и тяжко им будет. Ведь реально скамейки нет. Играет 13-14 человек весь сезон... |
Це у Шальке 13-14 футболістів?!! Не погоджусь категорично! Це дуже серйозне питання до Сльомки (німецьких журналістів) - вміння визначити оптимальний на даний момент склад. Наприклад, Санчес, кажуть, на тренуваннях виглядає на порядок веселіше Левенкрандса, а грає данський "могильник моментів"... |
Так и я про то! Он ведь и использует 13-14 человек! 
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-02-26 18:39:46 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Здраствуйте, Виктор! Мне хотелось спросить ваше мнение насчёт матча Челси - Тотенхем. Как вы считаете вот этот проигрыш Челси в финале, не скажется на морали команды и Гранта? Ведь для Израильского тренера это был 1 срёзный матч! Возможен ли такой вариант, что если Грант не выиграет ни одного титула (со своим атакующим футболом при тактике 4-5-1 с 3 опорниками (это я про матч с Манчестером )) его уволят! Ведь кубок Англии накрылся, на Чемпионат шансов мало, Лига чемпионов, с такой игрой как против Олимпиокоса Челси даже 1/4 не выйдет!!! Так что выходит наверное Абрамовичу выгоднее было держать ВЫСКОЧКУ ЖОЗЕ ЧЕМ ТИХОНЮ ГРАНТА! P.S.У вас есть ася?
_______________________________________ Хотел бы стать КОМЕНТАТОРОМ через 5 лет:)
|
|
2008-02-26 21:57:08 |
|
Bx17
Member
|
|
Виктор!Хочу выразить вам искреннюю благодарность за ваши коментарии гола Шальке от Баера, и за комментарии действия Ван Боммеляв(если не ошибаюсь) , и за комментарий матча Динамо-Шахтер на КПК, и за все матчи которые вы комментировали Удачи вам в вашей работе!
|
|
2008-02-26 21:58:58 |
|
Christoff
Member
|
|
Виктор как ты думаеш кто из 4 клубов Бундес Лиги вилетит? Моя мисль это Арминия Ганза и Енерги
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-02-26 22:11:30 |
|
Zabe;
Member
|
|
Штутгарт! Просто красавцы! Молодцы!
|
|
2008-02-26 23:00:45 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Zabe; написал:
Штутгарт! Просто красавцы! Молодцы! |
Это он поражением от Карл-Цайса заслужил такую честь? С кем не бывает. А как этот клуб во второй Бундеслиге выступает?
|
|
2008-02-27 00:18:51 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Фанат Динамо написал:
Zabe; написал:
Штутгарт! Просто красавцы! Молодцы! |
Это он поражением от Карл-Цайса заслужил такую честь? С кем не бывает. А как этот клуб во второй Бундеслиге выступает? |
Считай, что уже в региональную (т.е. в третью лигу) вылетел. 17-е место из 18. До спасительного места 8 очков...
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-02-27 00:23:22 |
|
Christoff
Member
|
|
Мда Штутгарт красавцы согласен. Большую роль там играет Марио Гомес
Отредактированно Christoff (2008-02-27 06:27:15)
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-02-27 06:26:14 |
|
Vatsko
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Здраствуйте, Виктор! Мне хотелось спросить ваше мнение насчёт матча Челси - Тотенхем. Как вы считаете вот этот проигрыш Челси в финале, не скажется на морали команды и Гранта? Ведь для Израильского тренера это был 1 срёзный матч! Возможен ли такой вариант, что если Грант не выиграет ни одного титула (со своим атакующим футболом при тактике 4-5-1 с 3 опорниками (это я про матч с Манчестером )) его уволят! Ведь кубок Англии накрылся, на Чемпионат шансов мало, Лига чемпионов, с такой игрой как против Олимпиокоса Челси даже 1/4 не выйдет!!! Так что выходит наверное Абрамовичу выгоднее было держать ВЫСКОЧКУ ЖОЗЕ ЧЕМ ТИХОНЮ ГРАНТА! P.S.У вас есть ася? |
О! Ви чіпляєте за те, що болить. І ще дуже болить! Я тут зараз статтю можу написати з приводу цього матчу.
Мені здається, що зараз у Челсі - банальний перебір виконавців високого класу. А Грант, у якого досвіду роботи 0, банально не знає, що із цими зірками робити. Логічно, що проти Олі він посадив на лаву Лемпса і JT. Але от коли вони підняли крик, Грант злякався і почав видумувати колесо.
Анелька - лівий вінгер??? Так це ж комедія! Він порстояв усю гру! Жодного загострення атаки! Пас отримав і... назад віддає! При цьому - здоровий Калу, який чудову форму в Африці демонстрував.
Лемпард, котрий 1 гру зіграв (та й то проти команди із бозна якого дивізіону і назву якої вимовити неможливо), грає у старті, а Баллак, котрий чи не в найкращій формі серед усіх, сидить.
Найгірше у цій ситуації те, що тренер не зумів уплинути на гру замінами. Вони були пізніми і не зовсім логічними. Він просто банально, даруйте на слові, наробив у штани! Запанікував!
Якщо система "зідани і павони" на роки зупинила розвиток такого клубу як Реал Мадрид, то Челсі із кеньйонівським "повинні грати зірки", вона може принести ще багато горя. І нинішній період - це квіточки.
Я завжди казав: назвіть мені бодай один поєдинок, який Грант виграв тактично? Так само, як 6:1 над МанСіті в його (МанСіті) чорний день - це не аргумент "видовищності" футболу "Челсі". У мене перед очима стоять інші матчі. Наприклад, з "Портсмутом"...
Чемпіонат команда уже програла. У Лізі чемпіонів, як на мене, саме через відсутність довіду тренера, має гірші шанси за той же Манчестер. Кубок Англії? Тут подивимось. Тут багато від жеребкування залежить.
У цій ситуації я сподіваюсь не на досвід тренера Гранта. Я вірю в досвід гравців. Я сподіваюсь, що право на вагоме слово має Тен Кате. Як не крути, але у вирішальних поєдинках ключову роль грає саме досвід. І 40-річний Мілан у минулій Лізі чемпіонів це блискуче довів.
P.S.: Асі немає. З головою вистачає інету і мобільних телефонів 
|
|
2008-02-27 09:21:57 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Виктор как ты думаеш кто из 4 клубов Бундес Лиги вилетит? Моя мисль это Арминия Ганза и Енерги |
Замість Ганзи - Нюрнберг або Дуйзбург.
|
|
2008-02-27 09:23:45 |
|
Vatsko
Member
|
|
Bx17 написал:
Виктор!Хочу выразить вам искреннюю благодарность за ваши коментарии гола Шальке от Баера, и за комментарии действия Ван Боммеляв(если не ошибаюсь) , и за комментарий матча Динамо-Шахтер на КПК, и за все матчи которые вы комментировали Удачи вам в вашей работе! |
Дякую!
|
|
2008-02-27 09:24:33 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Считай, что уже в региональную (т.е. в третью лигу) вылетел. 17-е место из 18. До спасительного места 8 очков... |
І тільки Ян Шимак може почуватися спокійно: він у наступному сезоні гратиме в еліті. За Штуттгарт! 
|
|
2008-02-27 09:26:12 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Действительно, в Челси слишком много игроков екстра класса! И почему-то мне кажется что из грамотно тактической команды Жозе, Челси превращается в "зиданы и павоны"! Я незнаю к чему нужно было назначать Гранта на пост главного тренера команды, да и ещё подписовать контракт на 4 года? Но как по мне Гранта назначили при том условии что тот не будет перечить Абрамовичу в его трансферных желаниях. Всё таки Моуриньо уперался в плане трансферов. Жозе хотел воспитать талант и звезду а не купить когото очередного игрока экстра класса. Я думаю вот в чём главная беда Челси при правлении Гранта!
_______________________________________ Хотел бы стать КОМЕНТАТОРОМ через 5 лет:)
|
|
2008-02-27 11:03:03 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Действительно, в Челси слишком много игроков екстра класса! И почему-то мне кажется что из грамотно тактической команды Жозе, Челси превращается в "зиданы и павоны"! |
Простите за то, что вставляю свои 5 копеек. На мой взгляд, в "зиданы и павоны" он начал превращатся еще при Жозе, которому насильно впихнули ненужных ему Баллака и Шевченко. За несогласие с такой политикой его и погнали. Грант мне кажется какой-то марионеткой Абрамовича и Кеньона. Или я не прав?
|
|
2008-02-27 11:23:55 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Абсолютно правильно:)
Фанат Динамо написал:
Костя(Челси) написал:
Действительно, в Челси слишком много игроков екстра класса! И почему-то мне кажется что из грамотно тактической команды Жозе, Челси превращается в "зиданы и павоны"! |
Простите за то, что вставляю свои 5 копеек. На мой взгляд, в "зиданы и павоны" он начал превращатся еще при Жозе, которому насильно впихнули ненужных ему Баллака и Шевченко. За несогласие с такой политикой его и погнали. Грант мне кажется какой-то марионеткой Абрамовича и Кеньона. Или я не прав? |
|
|
2008-02-27 11:29:48 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Действительно, в Челси слишком много игроков екстра класса! И почему-то мне кажется что из грамотно тактической команды Жозе, Челси превращается в "зиданы и павоны"! Я незнаю к чему нужно было назначать Гранта на пост главного тренера команды, да и ещё подписовать контракт на 4 года? Но как по мне Гранта назначили при том условии что тот не будет перечить Абрамовичу в его трансферных желаниях. Всё таки Моуриньо уперался в плане трансферов. Жозе хотел воспитать талант и звезду а не купить когото очередного игрока экстра класса. Я думаю вот в чём главная беда Челси при правлении Гранта! |
Но всё же это вопрос к Виктору
|
|
2008-02-27 11:43:51 |
|
Vatsko
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Действительно, в Челси слишком много игроков екстра класса! И почему-то мне кажется что из грамотно тактической команды Жозе, Челси превращается в "зиданы и павоны"! Я незнаю к чему нужно было назначать Гранта на пост главного тренера команды, да и ещё подписовать контракт на 4 года? Но как по мне Гранта назначили при том условии что тот не будет перечить Абрамовичу в его трансферных желаниях. Всё таки Моуриньо уперался в плане трансферов. Жозе хотел воспитать талант и звезду а не купить когото очередного игрока экстра класса. Я думаю вот в чём главная беда Челси при правлении Гранта! |
Нинішній Челсі - команда Жозе фактично на 100%. У нього була своя філософія, чітке бачення організації процесу, які команда прийняла. У нього був кістяк ("недоторкані") і м*язи довкола цього кістяка (гравці ротації - флангові захисники і півзахисники). Все це було неспроста, свідчення чому - результати.
Жозе набирав гравців талановитих, сильних, але "нерозкручених". Гравців голодних до трофеїв, а відтак і вмотивованих, відповідно до амбіцій клубу (Челсі ж, за великим рахунком, нічого не вигравав!!!). Жозе знав хто на що здатен у цій команді і знав, які позиції потрібно посилювати.
Грант же не знає, що йому робити. Таке враження, що він зараз - поміж молотом і наковальнею. Парадоксальність ситуаці у томуї, що 3 місяці (а це третина сезону) команда готувалася і грала фактично без визнаних лідерів. І прийшов результат! Зараз лідери повернулись, але рівень їх готовності не відповідає рівню готовності більшості команди. Дисбаланс очевидний! А зіграти виключно на класі не вийшло навіть проти Олімпіакоса.
Грант, на відміну від Жозе, - не стратег. І тимчасові успіхи Гранта базуються виключно на фундаменті, закладеному Моурінью. Але одна справа копирсатися на 3-му місці в чемпіонаті тяжко-важко обігруючи різних "регбістів" із Редінга і Вігана (з Арсеналом і МЮ Челсі ще у другому колі не грав), а зовсім інша - вести титульні бої із впевненими, амбітними і досвідченими турнірними бійцями.
4-річний контракт із Грантом - це, по-моєму, ніщо інше, як психологічний хід: "ми тебе підтримуємо! працюй спокійно!". Але Грант 4 роки тут не працюватиме (принаймні як головний тренер), а для Абрамовича виплатити компенсацію за достроково розірваний контракт - як для мене випити в барі дві келихи "Хугардена".
Інший парадокс. Особистий, так би мовити. З одного боку, я дуже хочу, щоби цієї весни команда здобула якомога більше різних трофеїв. З іншого - не хочу, щоби тренером і надалі був Грант, звільнення якого здобуті трофеї власне унеможливлять.
|
|
2008-02-27 13:03:58 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Простите за то, что вставляю свои 5 копеек. На мой взгляд, в "зиданы и павоны" он начал превращатся еще при Жозе, которому насильно впихнули ненужных ему Баллака и Шевченко. За несогласие с такой политикой его и погнали. Грант мне кажется какой-то марионеткой Абрамовича и Кеньона. Или я не прав? |
Жозе: "Якщо у мене в команді будуть Баллак і Лемпард, вони удвох приноситимуть 40 м*ячів за сезон".
Моурінью Баллака (який прийшов абсолютно безкоштовно) дуже хотів бачити в Челсі. Сині дуже жорстко конкурували із Реалом та Інтером.
Стосовно Шевченка, погоджуюсь: він - не "людина Жозе".
|
|
2008-02-27 13:06:28 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Виктор, Вы не знаете, Грант владеет русским языком?
|
|
2008-02-27 13:19:20 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Вот скажите к чему нужно было покупать Анелька? На 3 матча чемпионата пока Дрогба не приехал с Кубка Афр. Нац.? Ведь несмотря на заявление Анелька что мол с Дрогба мы найдем общий язык на поле и за ним, или заявление Дрогба что Анелька форвард экстракласса и мы будем классной парой форвардов! Всё таки на мой взгляд Дрогба привык действовать по принципу "1 в поле воин". При Жозе тактика была 4-3-3 с 2 яркими вингерами и 1 ярким форвардом (Дрогба) который был оставлен на рандеву с защитниками. А щас Дрогба придётся считатся на поле с Анелька (при тактике 4-4-2). Я думаю Грант незря поставил Николя на левый фланг в матче против Олимпиокоса ведь до этого матча Француз и Ивуариец ниразу не встречались на поле в качастве одноклубников. Грант дал понять Дрогба что мол ты пока-что лидер. А в матче против Тотнема они вышли вместе и чесно говоря никакой слажености в их дейсвиях я не видел. Так зачем нужно было покупать Анелька? Создать конкуренцию?
|
|
2008-02-27 13:45:36 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Виктор, Вы не знаете, Грант владеет русским языком? |
Якщо мені пам*ять не зраджує - так. (хоча я можу його сплутати з Іцхаком Шумом) 
|
|
2008-02-27 14:08:08 |
|
Vatsko
Member
|
|
Костя(Челси) написал:
Вот скажите к чему нужно было покупать Анелька? |
Я сам задаюсь цим запитанням. І однозначної відповіді дати не можу.
Стосовно Анелька в Челсі, можна написати багато як "за", так і "проти". Із одним Дрогба турнірну дистанцію не пройдеш. Він - людина і може хоча б травмуватися. Інший варіант загальновідомий: Дрогба хоче піти із Челсі. І тоді Анелька - гідна зміна.
Жозе виграв останній чемпіонат, коли в його команді було 2 рівноцінних центрфорварди: Дрогба і Креспо, які грали регулярно по черзі. І Жозе програв чемпіонат, коли він почав шукати місця для двох потенційно рівноцінних форвардів (Дрогба і Шевченко) одночасно.
Так от Анелька зараз у схожій ситуації із Шевченком-2006/2007! Його потрібно або на лаву саджати (все-таки Дрогба - гвинтик, без якого механізм команди дуже важко працює), або штучно знаходити місце на полі. Перший варіант штучної імплантації Ніко в команду Челсі ми вже побачили. Другий, боюсь, я не переживу 
Жозе ще влітку награвав 2 глобальні варіанти тактики: 4-3-3 або 4-4-2 (в півзахисті лінія, або ромб). Другий варіант однозначно не пройшов. Таким чином зараз, за логікою, аби не ламати вже побудоване (читай награне), Грант повинен саджати Анелька (або Дрогба) на лаву. І це означатиме великі проблеми для Челсі в роздягальні... Якщо Ніко, звісно ж, не змінився ментально.
P.S.: А на гучні заяви футболістів "знайдем-не знайдем спільну мову" раджу великої уваги не звертати. Сьогодні сказано одне, завтра завжди можна сказати інше.
|
|
2008-02-27 14:33:39 |
|
Костя(Челси)
Member
|
|
Но вссё же что касается Гранта, ведь Абрамовичь назначил его при условии что он не будет перечить богатому боссу в плане трансферов так ведь?
|
|
2008-02-27 15:00:27 |
|
Zabe;
Member
|
|
Саного в Челси вместо Анелька! Извините, что встреваю 
|
|
2008-02-27 16:00:11 |
|