Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 95
Vatsko
Member

SteveY написал:

М-да. Заблуждался я в Баварии в начале сезона. Крепко заблуждался. В принципухах основных (по две с Вердером и Гамбургом и раз с Шальке), только одна!!! победа!!! Дома ни одной из трёх!!! А одна единственная над Вердером вначале, когда те мёртвые были, а Бавария на подъёме сумасшедшем. Явно на суперклуб не тянет. Ещё по ушам можно через неделю получить от Шальке... Ох засуетятся там тогда.

А в чому власне проблема? Баварія стане чемпіоном! Це однозначно! Вона бере СВОЇ очки в матчах зі слабкими командами, в той час як конкуренти самі собі видумують проблеми.

На даний момент, як на мене, нічийні результати у матчах з Баварією - це насамперед головний біль Вердера, Гамбурга. Адже Баварія і Ганновер обіграла (на відміну від Гамбурга) і Франкфурту з Бохумом не програє ( Ау, Вердере!)

За час нинішнього чемпіонату Бундесліги Баварію "возили" лише Гамбург і Байєр (один тайм). Всі інші виключно відбивались.

Сьогодні у матчі Гамбург навіть моментів не СТВОРИВ. Для них усе Лусіу зробив. Інше питання, що реалізація підвела. Хоча, якщо ще по-іншому розвернути погляд на ситуацію: бодай одна із команд Ліги створила стільки моментів у матчі із Гамбургом?

2008-02-24 23:32:27

Zabe;
Member

Виктор, как вам Марио Гомес с его высказыванием? :))

2008-02-25 08:26:22
E-mail | http://ru-zabel.org  
dimon121
New member

Вікторе, дякую за коментар матчу Баварія-Гамбург. Отримав емоцій не менше, ніж бабусі, які вчора дивилися останні серії "Татьянин день"(нарешті, ця бридота закінчилася!!!):) Ван Боммель це просто... Колись в "футбол" вийшла стаття під назвою "Ван Боммель, Два Боммель..." Ну так от: Ван було в матчі з Реалом, а два- вчора. Можна сміливо знову цей заголовок ставити:). Доречі, колись Руні за "оплиски" було також подвійне попередження. Виходячи з цього, Ван Боммель "напрацював" на три попередження.
Щодо голу Гамбурга. Тоді Кан мав вибивати м"яч в аут, а він віддав пас і пішла "комбінація":) Так, останнім був Лусіо, але, мені так здається, перенервував у тому епізоді.

КУЄФА, Гамбург-Байєр. Це буде битва чи пройде далі той, кому це буде більш потрібно?

2008-02-25 09:38:57

Vatsko
Member

Zabe; написал:

:) Накипіло, мабуть. До того ж, одразу ж після матчу в запалі ще не такого можна наговорити! Тим більше, коли тебе цілий матч приховано товчуть по ногах, б*ють ліктями, плюють і навмисне провокують на відповідь, аби потім, корчачись від "болю" кричати: "А-а-а! Рефері!!!"

2008-02-25 10:08:33

Vatsko
Member

dimon121 написал:

Щодо голу Гамбурга. Тоді Кан мав вибивати м"яч в аут, а він віддав пас і пішла "комбінація":) Так, останнім був Лусіо, але, мені так здається, перенервував у тому епізоді.

КУЄФА, Гамбург-Байєр. Це буде битва чи пройде далі той, кому це буде більш потрібно?

Кан - воротар такого класу, котрий повинен розпочати якомога швидше атаку своєю команди. Він абсолютно не ризикував, віддаючи пас на фланг ближньому партнеру по команді. А от якого біса Лусіу - останній на той момент гравець Баварії до її воріт - поліз в обіграш??? Авантюрист, та й годі.

Гамбург - Байєр - буде битва. Із 1/4 фіналу Кубок УЄФА починає приносити серйозні прибутки. А для Німецьких клубів - це дуже важлива складова діяльності.

2008-02-25 10:12:10

Фанат Динамо
Member

Vatsko написал:

Фанат Динамо написал:

Vatsko написал:

Не побачив, що Ви вже все роз*яснили. :)

Наскільки мені відомо Гамбург з Леверкузеном ми покажемо.

Оба?
Не могу найти дни и время начала этих матчей (первый понятно, что в четверг, поскольку ЛЧ). Не подскажете?

Чи обидва, точно не скажу. Нби так.

Байєр - Гамбург 6.03. Початок - 22:05
Гамбург - Байєр 12.03. Початок - 18:45.

Баварія грає з Андерлехтом вдома 12 березня. Початок о 21:45. На виїзді - 6 березня. о котрій - не знаю.

Спасибо за ответ

2008-02-25 10:25:15

Zabe;
Member

Vatsko написал:

Zabe; написал:

:) Накипіло, мабуть. До того ж, одразу ж після матчу в запалі ще не такого можна наговорити! Тим більше, коли тебе цілий матч приховано товчуть по ногах, б*ють ліктями, плюють і навмисне провокують на відповідь, аби потім, корчачись від "болю" кричати: "А-а-а! Рефері!!!"

Вспомнилась вчерашняя клоунада от Герреро :))

2008-02-25 10:30:32
Vatsko
Member

Zabe; написал:

Не люблю таких тряпок-клоунів, як Герреро.

Увечері подивився на витівки Брандау у товариському матчі з Легією. Той смішний спровокував суперника, а потім наробив у труси і давай утікати, в той час як команда за нього почала бійку. Бридко. Добре, що воротар полякив разок його таки дістав!

2008-02-25 11:44:41

Фанат Динамо
Member

Насколько я понял, матч Вердер-Боруссия будет в записи из-за совпадения во времени с Шальке-Бавария. Не понимаю немцев: почему нельзя было вынести один с этих матчей на пятницу? Или им плевать на рейтинги трансляции?

2008-02-25 13:23:13

Zabe;
Member

Фанат Динамо написал:

Насколько я понял, матч Вердер-Боруссия будет в записи из-за совпадения во времени с Шальке-Бавария. Не понимаю немцев: почему нельзя было вынести один с этих матчей на пятницу? Или им плевать на рейтинги трансляции?

Кубок Германии в мид-уик. Вердер, Бавария и Шальке, к тому же, по уши загружены еврокубками.

2008-02-25 13:35:42
Zabe;
Member

Vatsko написал:

Zabe; написал:

Не люблю таких тряпок-клоунів, як Герреро.

Увечері подивився на витівки Брандау у товариському матчі з Легією. Той смішний спровокував суперника, а потім наробив у труси і давай утікати, в той час як команда за нього почала бійку. Бридко. Добре, що воротар полякив разок його таки дістав!

Смотрел это чудо из-за своей болезни в постели - если честно, ржал не меньше, чем с утра над видео с дебатов в России при участии Владимира Вольфовича Жириновского. А Брандао в Дуйсбург вместо Аилтона :))

2008-02-25 13:36:39
sori
Member

кстати аилтон в металурге в донецке открылся дом пристрелых ура  друзья!!!!!  Ешё  одно ну не люблю  я боварию и ничего с этим не сделать.
однако понимаю  что другой альтернативы  розумной ей в германии нет к сожелению сегодня меня  вот больше  занимает вопрос ,что будет с дортмундом.

2008-02-25 14:43:47

Фанат Динамо
Member

Zabe; написал:

Фанат Динамо написал:

Кубок Германии в мид-уик. Вердер, Бавария и Шальке, к тому же, по уши загружены еврокубками.

Да, но в первом круге этим командам сыграть в пятницу не помешали даже матчи сборных. Некоторые легионеры вообще преодолевали за 2 дня 2 континента.

2008-02-25 15:06:17

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

А в чому власне проблема? Баварія стане чемпіоном! Це однозначно! Вона бере СВОЇ очки в матчах зі слабкими командами, в той час як конкуренти самі собі видумують проблеми.

Так я в этом тоже не сомневаюсь. Просто говорю, что у основных конкурентов выиграть не может... Да и не только. Виктор, ничья дома с Франкфуртом, с Дуйсбургом (от этого они ваще должны были со стыда умереть), с Гертой в гостях... Хотя, думаю, у Шальке выиграет.
Виктор, как считаешь, Шальке может принести в жертву игру с Баварией, ради игры с Порту? Всё же не каждый день шанс в 1/4 ЛЧ поиграть выпадает.

Отредактированно SteveY (2008-02-25 16:47:27)

DETROIT RED WINGS

2008-02-25 16:43:21

Vatsko
Member

SteveY написал:

Виктор, как считаешь, Шальке может принести в жертву игру с Баварией, ради игры с Порту? Всё же не каждый день шанс в 1/4 ЛЧ поиграть выпадает.

Я вважаю, що жодних жертв не буде. Схоже на те, що в Німеччині так не прийнято. Там взагалі, по-моєму, про поняття ротації складу і розподілу ігор на головні і другорядні ніхто не чув :)

Тим більше, що особисто для Сльомки матч з Баварією буде надзвичайно принциповим. Крісло під ним починає похитуватися.

Ліга чемпіонів для Шальке - це не "шанс пограти у чвертьфіналі", а супербізнес. Вони порахували, що, у разі виходу до 1/4, річний прибуток становитиме порядка 30 мільйонів євро!

2008-02-25 18:39:33

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

Я вважаю, що жодних жертв не буде. Схоже на те, що в Німеччині так не прийнято. Там взагалі, по-моєму, про поняття ротації складу і розподілу ігор на головні і другорядні ніхто не чув :)

Тим більше, що особисто для Сльомки матч з Баварією буде надзвичайно принциповим. Крісло під ним починає похитуватися.

Ліга чемпіонів для Шальке - це не "шанс пограти у чвертьфіналі", а супербізнес. Вони порахували, що, у разі виходу до 1/4, річний прибуток становитиме порядка 30 мільйонів євро!

Ротация! :) Хи. Стопудово не слышал никто. Представляешь, я когда узнал, что Рафа в ответке с Цюрихом выходил, со смеха ножками дрыгал! :):):) Можно только представить какой состав в аналогичной ситуации итальянская команда выставила бы!
Насчёт принципов... Понятно, что Бавария... Но, когда речь идёт о (как ты сказал, мне не послышалось???) 30 ЛИМОНОВ!!!??? Так разве не ясно на что будет делатся ставка???

DETROIT RED WINGS

2008-02-25 18:45:05

Vatsko
Member

SteveY написал:

Насчёт принципов... Понятно, что Бавария... Но, когда речь идёт о (как ты сказал, мне не послышалось???) 30 ЛИМОНОВ!!!??? Так разве не ясно на что будет делатся ставка???

Не почулось. Це не я сказав. Я читав інтерв*ю боса Шальке. :) Але, побачиш, НЕ ЯСНО на що буде зроблено ставку. :)

P.S.: Рафа вдома з Цюрихом не грав...

2008-02-25 21:57:40

Zabe;
Member

Vatsko написал:

Але, побачиш, НЕ ЯСНО на що буде зроблено ставку. :)

А дійсно, не ясно. Надо же и в следующую Лигу попасть. Правда, я не совсем понял реакцию руководства и болельщиков сейчас на Сломку.

2008-02-25 22:22:30
Christoff
Member

Я думаю все Лига покажет 2 матч с Порту и с Баварией матч это будет лакмусовая бумашка для Шальке

2008-02-26 08:01:20

Zabe;
Member

Вот сейчас глянул на зону вылета свежими глазами - красота! Энерги  с Дуйсбургом на последних местах, Нюрнбергу только бы обойти Билефельд и ещё большая красота была бы :)
P.S. Виктор, как вам Кайзерслаутерн? Снова проиграли ребятки.

Отредактированно Zabe; (2008-02-26 10:03:42)

2008-02-26 09:08:35
SteveY
Забанен

Vatsko написал:

SteveY написал:

Не почулось. Це не я сказав. Я читав інтерв*ю боса Шальке. :) Але, побачиш, НЕ ЯСНО на що буде зроблено ставку. :)

P.S.: Рафа вдома з Цюрихом не грав...

Ох и тяжко им будет. Ведь реально скамейки нет. Играет 13-14 человек весь сезон...

DETROIT RED WINGS

2008-02-26 14:59:20

Vatsko
Member

Zabe; написал:

Vatsko написал:

Але, побачиш, НЕ ЯСНО на що буде зроблено ставку. :)

А дійсно, не ясно. Надо же и в следующую Лигу попасть. Правда, я не совсем понял реакцию руководства и болельщиков сейчас на Сломку.

А що тут не зрозуміло?

Хороша амбітна команда. Мета - чемпіонство, потім скорегована на ТОП-3. 6 мільйонів витрачено на зимові трансфери. А результату немає.

Якщо програє Баварії і вилетить з ЛЧ - Сльомка ауфідерзейн!

2008-02-26 16:47:02

Vatsko
Member

Zabe; написал:

Вот сейчас глянул на зону вылета свежими глазами - красота! Энерги  с Дуйсбургом на последних местах, Нюрнбергу только бы обойти Билефельд и ещё большая красота была бы :)
P.S. Виктор, как вам Кайзерслаутерн? Снова проиграли ребятки.

+1 за Біллефельд, Коттбус, Дуйзбург!

А що Кайзерслаутерн? 100% цього року в Бундеслігу не повернеться! :)
Якщо серйозно, не бачив жодної гри, тому нічого сказати не можу.

2008-02-26 16:50:29

Vatsko
Member

SteveY написал:

Ох и тяжко им будет. Ведь реально скамейки нет. Играет 13-14 человек весь сезон...

Це у Шальке 13-14 футболістів?!! Не погоджусь категорично! Це дуже серйозне питання до Сльомки (німецьких журналістів) - вміння визначити оптимальний на даний момент склад. Наприклад, Санчес, кажуть, на тренуваннях виглядає на порядок веселіше Левенкрандса, а грає данський "могильник моментів"...

2008-02-26 16:54:19

Vatsko
Member

Christoff написал:

Я думаю все Лига покажет 2 матч с Порту и с Баварией матч это будет лакмусовая бумашка для Шальке

Цікава думка. Лакмусовий папірець, чи не лакмусовий... Але саме ці матчі і справді можуть стати поворотними у долі сучасного Шальке.

2008-02-26 16:55:45

Страниц: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 95   Тема закрыта
Перейти