Christoff
Member
|
|
ясно спасибо тогда
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-01-27 23:11:11 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
ясно спасибо тогда |
Та прошу. До речыЮ можу полегшити тобі життя: ДК-Барса сезону 97-98 у нас, нажаль, немає 
|
|
2008-01-27 23:15:29 |
|
Christoff
Member
|
|
Мда плохо конечно что такой игри супер Динамо нету Виктор как тебе молодеш в поидинке против Цервени Звезды? И как ты думаеш это бил фактор тренера когда он випустил на поле молодеж или просто некого випускать било???
|
|
2008-01-27 23:19:44 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Фанат Динамо написал:
Vatsko написал:
Christoff написал:
Я хотел б что б их не било((((((((( |
Та їх, по-моєму, тільки в Англії й немає. І то не факт... |
Вы в Бундеслиге кого-то подозреваете? |
Сорри что влезаю... В своё время по-моему Падерборн был замечен в этом и даже доказано что-то было. Виктор меня поправит если не прав.
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-01-27 23:22:00 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Кстати, Виктор, Вы случайно уже не знаете график прямых трансляций 1/8 ЛЧ?
|
|
2008-01-27 23:44:42 |
|
bats
Member
|
|
Vatsko написал:
Christoff написал:
Так а как насчет Динамо - Барса или наоборот???
P.S. ти на мое сообщение не ответил))))) |
Занадто багато задоволення Шахову: улюблене Динамо обгігрує ненависну Барсу та ще й так розгромно  |
Жжоте. 
|
|
2008-01-28 01:05:13 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Здравствуйте, Виктор! Завтра с кубка, а в пятницу с чемпионата стартует вторая половина в Бундеслиге! Как Вы оцените трансферную политику клубов этой зимой? Кто усилился, кто остался без изменений?
Бавария. Чтобы долго не говорить, просто спрошу, что за зверь? Ведь просто так 12 лямов!!! за 18!!! летнего ЦЗ не отдают.
Шальке. Взяли Штрайта - это плюс. Но зачем отдавать Родригеса (Пеньяроль). Разве у Шальке всё так хорошо с ЦЗ? Зе Роберто из Ботафого за 3 ляма. центр/атак. хав. и Висенте Санчес из Толуки за 1 лям. Что-то знаете про них?
Вердер. Сплошные потери!!! Москейра (аренда в Аахен), Карлос Альберто (аренда в Сан Пауло), Леон Андреасен (Фулхэм). Если с первыми двумя ещё более-менее ясно, то Андреасена то зачем???!!! За что!!!???
Гамбург. Оджиджа-Офое??? Будущий Компани??? И... Ху из Антон Пуцило?????!!!!! (из Динамо Минск)  600 тысяч. 20 лет парню.
Нюрнберг. +Коллер. -- Кеннеди. ИМХО напрасно. Хотя локально может им это и надо. Так же ещё всего-то за 200 тысяч ухватили из Ниццы ЦЗ Аборданадо. Рабочая лошадка. Для Нюры в самый раз.
БД. Опять с вопросом. Правый край Антонио Рукавина за 2,3 ляма из Партизана????
Герта. Рафаэль??? За 4,5 ляма из Цюриха. ЦПЗ. Не перебарщивают ли с бразильцами? Опорник Гойко Качар??? за 3 ляма из Войводины. Ничего про обоих не слышал...
Айнтрахт. Форвард Мартин Фенин??? (из Теплице) за 3,5 ляма и АЦЗ Кайо (из Гремио) за 3,8 ляма. Этого пару раз видел в чемп. Бразилии и Кубке Либертадорес (если не путаю ничего). Но особого внимания не обращал, если честно. Продали за смешные 250 штук Тюрка в Аугзбург (во докатился) и в Ураву за 2,5 ляма Такахару. Это ж всё форварды! Неужели такие надежды на Фенина?
Вольфсбург. Читалось! Говорил же Магат, что Йентцш не устравивает! Пожалуйста! Некий Диего Бенаглио из Национала (Португалия). Ещё Боакийе в аренду в Майнц сплавили. Раду в Штуттгарт.
Карлсруэ. Тот самый Кеннеди из Нюры. Всего за 450 тысяч! Ведь может заиграть???
Штуттгарт. Аренда Раду. Ну и зачем он им??? Четвёртым форвардом быть после Гомеса, Какау и Марики?
Бохум. Мимоу Азауаг (аренда). Для игрока плюс. Всё равно в Шальке штаны протирал. И ещё. Слышал, что вроде на смотринах у них А. БЕЛИК???!!! Что-то слышали по этому поводу? Было бы классно. А то ещё пару лет и на парне крест можно ставить. Луческу же его принципиально ВООБЩЕ не замечает!
Ганновер. Валериан Исмаэль за 200!!! тысяч! Сдуреть!!! Соотношение цена-качество ++++++
Коттбус. Михал Попадопулос (аренда из Леверкузена) и куча неизвестного сброда ещё. Поправьте если ошибся.
Ганза. Гледсон из Штуттгарта. Но вроде ещё не взяли пока.... Вопросы....
Дуйсбург. Ушёл Мухтари в Эл-Райан. Никого не купили. Ах да... Свободного агента С. Шрётера (краёк) из Ганновера. Похоже что ребята смерились. Бундеслига-2 их уже ждёт. Хотя с Баварией в предпоследнем туре достойно зарубились. Просто для меня загадка, как они будут играть.
Леверкузен. Штиль... Неужели всё так хорошо?
Арминия. Аналогично Леверкузену. Только тем максимум грозит в УЕФА не попасть, а тут же и вылететь можно.
ЗАРАНЕЕ СПАСИБО ЕСЛИ ХОТЬ ПРОЧИТАЕТЕ! Я ОЧЕНЬ СТАРАЛСЯ! А ЕСЛИ И ОТВЕТИТЕ, ТО ПРОСТО СЛОВ НЕТ! 
Сайт откуда черпал инфу прилагается. http://www.transfermarkt.de/de/wettbewe ... sicht.html Кидаю прямую ссылку на трансферы. Знаете такой? Ещё интересно какие Вы сайты по Бундеслиге используете?
Отредактированно SteveY (2008-01-28 19:30:05)
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-01-28 19:18:59 |
|
sori
Member
|
|
белик в бохуме то что это шанс для него на продолжение карьеры это понятно н какговы его шансы?
|
|
2008-01-29 16:57:13 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Кстати, Виктор, Вы случайно уже не знаете график прямых трансляций 1/8 ЛЧ? |
Питання до Джулая.
|
|
2008-01-29 20:24:51 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Фанат Динамо написал:
Vatsko написал:
Та їх, по-моєму, тільки в Англії й немає. І то не факт... |
Вы в Бундеслиге кого-то подозреваете? |
Сорри что влезаю... В своё время по-моему Падерборн был замечен в этом и даже доказано что-то было. Виктор меня поправит если не прав. |
Там кілька скандалів було. Найбільше дісталось певним суддям, котрі впливали на результати матчів. Але зараз титульний спонсор Бундесліги - букмекерська контора БетендВін 
|
|
2008-01-29 20:26:49 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
Але зараз титульний спонсор Бундесліги - букмекерська контора БетендВін  |
Ой, знаете, а я думал это только Вердера... Даа, конторка разрослась. Вердер, Милан, Португальская вышка - тоже их!!! Теперь ещё и Бундеслига. Круто...
|
|
2008-01-29 21:17:20 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Давайте не смешивать подкуп судей с договорными матчами - это разные вещи. Хотя, и то и то - коррупция. По-моему, только в итальянском "Моджигейте" удалось все успешно совместить 
|
|
2008-01-29 21:52:40 |
|
Christoff
Member
|
|
Christoff написал:
Мда плохо конечно что такой игри супер Динамо нету Виктор как тебе молодеш в поидинке против Цервени Звезды? И как ты думаеш это бил фактор тренера когда он випустил на поле молодеж или просто некого випускать било??? |
Виктор я тут))))
|
|
2008-01-29 22:37:46 |
|
Vatsko
Member
|
|
Christoff написал:
Мда плохо конечно что такой игри супер Динамо нету Виктор как тебе молодеш в поидинке против Цервени Звезды? И как ты думаеш это бил фактор тренера когда он випустил на поле молодеж или просто некого випускать било??? |
Ті хлопці, кому довіряє Сьомін, по-моєму виправдовують довіру. Допілка дуже старанний і, мені це трохи дивно, НАДІЙНИЙ на "не своїй" позиції. Олійник, поки був "свіжий", дуже сподобався. Кравець дуже цікавий нападаючий. У нього є моменти, а реалізація обов*язково прийде. Головне, щоби працював над собою. Дедечко, я знаю, дуже пристойного рівня футболіст. Але поки що не показує всього, що вміє. Він давно мав грати в першій команді, але пережив дуже серйозну травму.
Однозначно, випустити молодих - це рішення тренера. На зборах же 30 футболістів 
|
|
2008-01-30 10:41:08 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Здравствуйте, Виктор! Завтра с кубка, а в пятницу с чемпионата стартует вторая половина в Бундеслиге! Как Вы оцените трансферную политику клубов этой зимой? Кто усилился, кто остался без изменений?
Бавария. Чтобы долго не говорить, просто спрошу, что за зверь? Ведь просто так 12 лямов!!! за 18!!! летнего ЦЗ не отдают.
Шальке. Взяли Штрайта - это плюс. Но зачем отдавать Родригеса (Пеньяроль). Разве у Шальке всё так хорошо с ЦЗ? Зе Роберто из Ботафого за 3 ляма. центр/атак. хав. и Висенте Санчес из Толуки за 1 лям. Что-то знаете про них?
Вердер. Сплошные потери!!! Москейра (аренда в Аахен), Карлос Альберто (аренда в Сан Пауло), Леон Андреасен (Фулхэм). Если с первыми двумя ещё более-менее ясно, то Андреасена то зачем???!!! За что!!!???
Гамбург. Оджиджа-Офое??? Будущий Компани??? И... Ху из Антон Пуцило?????!!!!! (из Динамо Минск)  600 тысяч. 20 лет парню.
Нюрнберг. +Коллер. -- Кеннеди. ИМХО напрасно. Хотя локально может им это и надо. Так же ещё всего-то за 200 тысяч ухватили из Ниццы ЦЗ Аборданадо. Рабочая лошадка. Для Нюры в самый раз.
БД. Опять с вопросом. Правый край Антонио Рукавина за 2,3 ляма из Партизана????
Герта. Рафаэль??? За 4,5 ляма из Цюриха. ЦПЗ. Не перебарщивают ли с бразильцами? Опорник Гойко Качар??? за 3 ляма из Войводины. Ничего про обоих не слышал...
Айнтрахт. Форвард Мартин Фенин??? (из Теплице) за 3,5 ляма и АЦЗ Кайо (из Гремио) за 3,8 ляма. Этого пару раз видел в чемп. Бразилии и Кубке Либертадорес (если не путаю ничего). Но особого внимания не обращал, если честно. Продали за смешные 250 штук Тюрка в Аугзбург (во докатился) и в Ураву за 2,5 ляма Такахару. Это ж всё форварды! Неужели такие надежды на Фенина?
Вольфсбург. Читалось! Говорил же Магат, что Йентцш не устравивает! Пожалуйста! Некий Диего Бенаглио из Национала (Португалия). Ещё Боакийе в аренду в Майнц сплавили. Раду в Штуттгарт.
Карлсруэ. Тот самый Кеннеди из Нюры. Всего за 450 тысяч! Ведь может заиграть???
Штуттгарт. Аренда Раду. Ну и зачем он им??? Четвёртым форвардом быть после Гомеса, Какау и Марики?
Бохум. Мимоу Азауаг (аренда). Для игрока плюс. Всё равно в Шальке штаны протирал. И ещё. Слышал, что вроде на смотринах у них А. БЕЛИК???!!! Что-то слышали по этому поводу? Было бы классно. А то ещё пару лет и на парне крест можно ставить. Луческу же его принципиально ВООБЩЕ не замечает!
Ганновер. Валериан Исмаэль за 200!!! тысяч! Сдуреть!!! Соотношение цена-качество ++++++
Коттбус. Михал Попадопулос (аренда из Леверкузена) и куча неизвестного сброда ещё. Поправьте если ошибся.
Ганза. Гледсон из Штуттгарта. Но вроде ещё не взяли пока.... Вопросы....
Дуйсбург. Ушёл Мухтари в Эл-Райан. Никого не купили. Ах да... Свободного агента С. Шрётера (краёк) из Ганновера. Похоже что ребята смерились. Бундеслига-2 их уже ждёт. Хотя с Баварией в предпоследнем туре достойно зарубились. Просто для меня загадка, как они будут играть.
Леверкузен. Штиль... Неужели всё так хорошо?
Арминия. Аналогично Леверкузену. Только тем максимум грозит в УЕФА не попасть, а тут же и вылететь можно.
ЗАРАНЕЕ СПАСИБО ЕСЛИ ХОТЬ ПРОЧИТАЕТЕ! Я ОЧЕНЬ СТАРАЛСЯ! А ЕСЛИ И ОТВЕТИТЕ, ТО ПРОСТО СЛОВ НЕТ! 
Сайт откуда черпал инфу прилагается. http://www.transfermarkt.de/de/wettbewe ... sicht.html Кидаю прямую ссылку на трансферы. Знаете такой? Ещё интересно какие Вы сайты по Бундеслиге используете? |
Я відповім по трансферах, але пізніше і по частинах. Сайтів є достатньо. Улюблений - kicker.de
|
|
2008-01-30 10:43:34 |
|
Vatsko
Member
|
|
sori написал:
белик в бохуме то что это шанс для него на продолжение карьеры это понятно н какговы его шансы? |
Найцікавіше те, що я не знаю нинішній рівень Бєліка Шестака - знаю. Добре, що він в півзахисті у Бохумі грає. Епалле - знаю. Мєцєля - знаю. Бехмана - знаю. За логікою, враховуючи те, як Олексій грати ВМІЄ, він повинен стати основним. Ця оренда - однозначно шанс для нього. Але потрібно пам*ятати, що за ігровою практикою при Луческу у Бєліка були величезні проблеми. І це може датися взнаки.
|
|
2008-01-30 10:46:42 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Давайте не смешивать подкуп судей с договорными матчами - это разные вещи. Хотя, и то и то - коррупция. По-моему, только в итальянском "Моджигейте" удалось все успешно совместить  |
Це був нещасний випадок для Моджі і Ко 
Такі речі довести майже неможливо. Свого часу, коли я досить активно займався ставками, маса інформації приходила із Туреччини, Греції, Чехії, Хорватії, Польщі, Італії (зазвичай на нічиї). В останніх турах Італії і Іспанії завжди перемагали ті, кому необхідно було перемогти (якщо супернику нічого не потрібно). Ну і Кубок УЄФА (кваліфікаційні матчі) дуже брудний. Найсмішніше, що тут ніхто нічого довести не може, хоча сигнали в УЄФА ідуть регулярно.
|
|
2008-01-30 10:50:55 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Это не означает, что там были договоры. Просто, сопернику, которому ничего не надо было, западло выкладываться (извините за жаргон). Например, я сомневаюсь, что Швеция с Данией договаривались. Команды знали, что их устраивает 2:2 - они так и сыграли. Вряд ли, кто-то там с кем-то разговаривали по телефону. На счет несчастного случая Моджи, там сильно много было задействовано людей, по этому, что-то обязательно должно было вылезти наружу.
|
|
2008-01-30 11:11:24 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
|
Part 1:
Баварія: Брено – «звір». Принаймні в «Football Manager-08» Якщо серйозно, в «Реалі» запідозрили, що він «роблений». А спеціальний аналіз, який дає змогу точно визначити вік Брено пройти відмовився Захисник він і справді сильний. Але не на ці півсезону.
Шальке: Посилили те, що й потрібно було – фланги атаки. Штрайт – ясно. Вісенте Санчес – форвард, козирями якого є висока швидкість і вміння завершити атаку (Льовенкрандсу останнього дуже не вистачає). Зе Роберту. Не знаю, що сказати. Він – на позицію №10. Дуже вже активно за нього боровся не найгірший менеджер Бундесліги (Мюллер), щоб цей футболіст був поганим. Родрігес майже не грав. Постійно літав до Уругваю «через особисті проблеми». А в центрі оборони у «Шальке» абсолютний порядок: Бордон, Крстаїч, Вестерманн ще довго молодих сюди не підпустять.
Вердер: У світлі серйозної травми Фрінгса, з Андреасеном – однозначний прокол. Бауманн ІМХО уже не тягне.
Гамбург: Їм футболісти не потрібні. Там із складом усе гаразд. Придбані на перспективу. Путіло приїхав на перегляд і справив дуже хороше враження. Новий Глєб? 
Нюрнберг: Я Вас прошу, який Кеннеді? Йому хіба-лиш за Динамо Дрезден грати. Моя майже 90-річна бабуся, дай, Боже, їй здоров*я, на вістрі атаки поцікавіше виглядала б Для чого він Карлсруе – от у чому запитання? Коллер. Досвідчений кінь борозди не псує. Якщо буде здоровим, це мінімум 6 голів за 2 коло. За перше у Нюрнберга навіть стільки ніхто не забив.
Абардонадо. Не думаю, що гірший за «зірок» оборони Нюрнберга Спірановича та Бешампа Але ж клубу потрібен був ще й лівий захисник. А його не придбали.
Дортмунд: Рукавіна – цікве придбання. Хороша буде конкуренція для Дегена, коли той видужає. За півтора року став одним із лідерів і капітаном Партизана. Правий захисник. Швидкий, динамічний, дуже хороша права нога. В принципі, жодна інша позиція у Дортмунда не потребувала посилення (може, лівий захисник, але там однозначний №1 – Деде). Про оренду Хуммельса і придбання Баде зараз, мабуть говорити не потрібно.
Герта: Головна проблема – група атаки. Команда не створювала моменти, а народжувала. 1 на 9 місяців . Рафаеля Фавр дуже добре знає по роботі із Цюрихом. У бразильця імідж дуже перспективного футболіста. От і подивимось. Так само і на Домовчийскі. Його взяли в оренду з правом викупу. Дітер Хьонесс вважає болгарина дуже перспективним. Я думаю, що 42 голі у 69 матчах (за Левскі в елітному дивізіоні Болгарії) – цифра, котра про щось та й говорить. Цієї зими практично перейшов до Блекберна (успішно пройшоов перегляд), але в останній момент угода чомусь зірвалась. Про «товаришів» Качара, Фейсу і Аргеса нічого не скажу.
Карлсруе: Кеннеді. Може заграти? А може й не заграти. Абсолютно одноплановий гравець із Капллані. Повільний, дерев*яний. Все, що у нього є – зріст, і, відповідно, гра головою. А для контрнаступальної команди головне для форварда – швидкість. От тому Капллані, який регулярно і багато забивав у 2 Бундеслізі (там Карлсруе атакував величезними силами), «здувся» в еліті, де «Карлсруе» зазвичай суперники «возять».
На сьогодні досить.
|
|
2008-01-30 11:55:47 |
|
Vatsko
Member
|
|
Фанат Динамо написал:
Это не означает, что там были договоры. Просто, сопернику, которому ничего не надо было, западло выкладываться (извините за жаргон). Например, я сомневаюсь, что Швеция с Данией договаривались. Команды знали, что их устраивает 2:2 - они так и сыграли. Вряд ли, кто-то там с кем-то разговаривали по телефону. На счет несчастного случая Моджи, там сильно много было задействовано людей, по этому, что-то обязательно должно было вылезти наружу. |
Так я нікого ні в чому не звинувачую Є певна інформація, є певний збіг певних обставин. А далі висновки нехай кожен робить для себе сам 
На КАНі вчора Кот Д*Івуар із Малі могли нічийку розкатати і відправити додомцю Нігерію. Ага! Розкатали так, що Кануте плакав.
Для любителів сенсацій: "Севілья" підвезла кейсик-мотивувальник Дрогба і Ко, щоби якнайшвидше Кануте і Кейта повернулись 
|
|
2008-01-30 12:01:20 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Vatsko написал:
На КАНі вчора Кот Д*Івуар із Малі могли нічийку розкатати і відправити додомцю Нігерію. Ага! Розкатали так, що Кануте плакав. |
Ничего... Тунис с Анголой точно раскатают. Я думаю тут без вариантов ничья. Она ОБОИМ нужна!
|
|
2008-01-30 12:21:28 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Здравствуйте! Виктор, вы вчера Баварию не видели с Вуперталем? А то странновато как-то сыграли чуть ли не с любителями... 2:2!!! после первого тайма... Что-то не в порядке в Королевстве. Вам так не кажется?
|
|
2008-01-30 12:24:13 |
|
Vatsko
Member
|
|
SteveY написал:
Здравствуйте! Виктор, вы вчера Баварию не видели с Вуперталем? А то странновато как-то сыграли чуть ли не с любителями... 2:2!!! после первого тайма... Что-то не в порядке в Королевстве. Вам так не кажется? |
Я не бачив гри. А що дивного? Банальна недооцінка. В перерві зібрались.
|
|
2008-01-30 12:35:54 |
|