Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 95
JASON
Member

Vatsko написал:

Кому вірити?

Контора УНІАН може і серйозна, але інформація, однозначно, не їхня. І серйозній конторі добре було б посилання на джерело подати...

В Англії таких серйозних контор, хоч греблю гати. Ще раніше писали про те, що Анелька - це заміна Дрогба, котрий влітку перейде то в Мілан, то в Барсу...

Треба ж людям щось писати... Там такі гонорари, що журналіський лозунг "жодного дня без рядка" є буквально закликом до збагачення :)

Це я також читав, питання звісно не просте, я не берусь стверджувати, що 100% Шевченко залишить "Челсі". Проте прихід Анелька, про який Грант говорив, наче про життєву необхідність. Розмови Гранта про особливість гола Піссаро, та всі компліменти на його адресу до уваги не беру, бо Грант хвалить всіх. нещодавно він ще говорив, що Шевченко повернеться до основи і повернеться на звичний для вболівальників рівень.

Чи вважаете Ви, що при засиллі форвардів в команді в Шевченко е шанс пробитися в основу? Як Ви вважаете, які Андрій має варіанти вирішення цієї непростої ситуації, що склалася?

2008-01-20 00:04:31

Vatsko
Member

JASON написал:

Це я також читав, питання звісно не просте, я не берусь стверджувати, що 100% Шевченко залишить "Челсі". Проте прихід Анелька, про який Грант говорив, наче про життєву необхідність. Розмови Гранта про особливість гола Піссаро, та всі компліменти на його адресу до уваги не беру, бо Грант хвалить всіх. нещодавно він ще говорив, що Шевченко повернеться до основи і повернеться на звичний для вболівальників рівень.

Чи вважаете Ви, що при засиллі форвардів в команді в Шевченко е шанс пробитися в основу? Як Ви вважаете, які Андрій має варіанти вирішення цієї непростої ситуації, що склалася?

Засилля форвардів у Челсі - штука умовна! З одного боку, їх 5. З іншого, я сьогодні в перерві мало не плакав - попереду нічого не виходить, а в запасі Сідвел, Брідж і мій "улюблений" Таль.

Якщо об*єктивно, то Калу-Дрогба - оптимальна, як на мене, пара форвардів під улюблені схеми Гранта. Дрогба-Анелька виглядає також дуже цікаво. Але, якщо Шева вийде на той рівень, котрий демонстрував у грудні, він буде у складі! Тому шанс є! Мені чомусь здається, що все-таки Дрогба влітку піде. Нажаль...

І ще. Переїзд до Англії для Андрія був помилкою.

2008-01-20 00:15:49

JASON
Member

Vatsko написал:

Засилля форвардів у Челсі - штука умовна! З одного боку, їх 5. З іншого, я сьогодні в перерві мало не плакав - попереду нічого не виходить, а в запасі Сідвел, Брідж і мій "улюблений" Таль.

Якщо об*єктивно, то Калу-Дрогба - оптимальна, як на мене, пара форвардів під улюблені схеми Гранта. Дрогба-Анелька виглядає також дуже цікаво. Але, якщо Шева вийде на той рівень, котрий демонстрував у грудні, він буде у складі! Тому шанс є! Мені чомусь здається, що все-таки Дрогба влітку піде. Нажаль...

І ще. Переїзд до Англії для Андрія був помилкою.

Не можна не погодитися сказаним Вами про пару форвардів.
Прикинувши, що Андрій є самим віковим, в групі нападу, та йому ще треба набрати забивний ритм, мені здається перспективи трохи примарними.

Як Ви вважаете, чи Авраам Грант є тренером, здатним досягти з "Челсі" результатів, що чекає Абрамович?

2008-01-20 00:35:18

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

Добрий вечір!

Звісно, знаю про кадри "Челсі"! :)

В Андрія Миколайовича травма гомілки!

А чому ви про Лампарда не питаєте? Він також востаннє грав 26 грудня.

Якщо чесно, мене дістали вже ці всі розмови про Шеву. Розмови саркастичні, розмови з відтінком ненависті. Розмови про людину, котра на Олд Траффорд у травні 2003-го, вигравши Лігу Чемпіонів, підійняла над головою прапор НАШОЇ країни! Людини, котра для іміджу цієї країни у світі зробила стільки корисного, що політикам навіть і не снилося! Зробила і зробить ще!

Шевченко - найкращий футболіст в історії України! Хтось аргументує протилежне? Як можна захполюватися, скажімо, раулями, роналдами та іншими мессі, а насміхатися із свого футболіста, котрий за рівнем абсолютно не поступається іноземним суперзіркам?

Це що, якийсь комплекс меншовартості?

Людині 31 рік. Людина досягла у футболі того, що іншому українцеві, якщо і підкориться, то я навряд чи до цього доживу. Людина може робити те, що їй заманеться! МЛС, значить МЛС! Катар, значить Катар! Для справжнього чоловіка сім*я - це святе! І якщо він дружину поважає, а не ставиться як до 5-доларової люськи з Окружної, що в цьому поганого?

Если вы и на меня намекаете, :) что я тоже пытаюсь чернить Шеву, то напрасно. В моём вопросе это и не уловишь. Я наоборот, в разговоре со всеми друзьями и знакомыми говорю те же вещи что и вы. Меня тоже выводит когда кто-то с мерзкой ухмылкой начинает подъеб..... его.
А спросил я действительно искренне не зная что с Андреем. И всё надеюсь, что он уйдёт из Челси и перестанет мучаться сидя в 80% случаях со старта на банке, выходя на замену. Я думаю даже дело не в том что он не вписался в команду. Просто к нему не нашли подход, не уделили должного внимания, как к "своему сыну"! Именно так было в Милане, за что Андрей отвечал великолепной игрой.
А насчёт семьи... Я согласен, что это главное. Но в семье все должны относиться с пониманием друг к другу!!! С ПОНИМАНИЕМ. И иногда идти на компромис! Если же всё идёт в одном направлении, то это уже НЕПРАВИЛЬНО!!! Хотя никто не знает, что там у него в душе, в семье. Может он счастлив и ни о чём не жалеет, прямо как и говорит во всех интервью.

DETROIT RED WINGS

2008-01-20 01:03:05

JASON
Member

Vatsko написал:

Добрий вечір!

Звісно, знаю про кадри "Челсі"! :)

В Андрія Миколайовича травма гомілки!

А чому ви про Лампарда не питаєте? Він також востаннє грав 26 грудня.

Якщо чесно, мене дістали вже ці всі розмови про Шеву. Розмови саркастичні, розмови з відтінком ненависті...

Особисто я ныякого сарказму у выднощены до Шевченка не використовую, мены шкода, що його профессыйна кар"єра перейшла в такий стан. Щодо його жінки, то це факт, що вона ине привнесла позитиву в його кар"єру. Це його особисті справи, що і як робити, мені просто шкода, що він опинився в такій ситуації і що тепер розмови про Америку та Катар не виглядають вже так неймовірно та дико. Коли він був на "Сан-Сіро", то нікому й в голову не прийшла б така нерозумна ідея проштовхувати писанину, що з кар"єрою Шеви може бути не так. Звісно вибір Шевченко зробив не найкращий, коли вирішив продовжити кар"єру в "Челсі". Звісно, що якщо в нього справи налагодилися би, то всі б писали о геніальності кращого гравця в історії незалежної України. Проте, нажаль, як казав перший президент України : "Маємо те що маємо."
Я сподіваюся, що справи налагодяться, проте вірити в це стає важко.

Доречі, про Лампарда, які справи у нього з контрактом. я чув, що там були певні питання, не могли б Ви надати деталей?

2008-01-20 01:16:15

Vatsko
Member

JASON написал:

Не можна не погодитися сказаним Вами про пару форвардів.
Прикинувши, що Андрій є самим віковим, в групі нападу, та йому ще треба набрати забивний ритм, мені здається перспективи трохи примарними.

Як Ви вважаете, чи Авраам Грант є тренером, здатним досягти з "Челсі" результатів, що чекає Абрамович?

Я не знаю який Авраам Грант тренер, от що найцікавіше. Чесно кажучи, я не бачу особливих змін у стилі гри "Челсі" нинішнього і "Челсі" Жозе. І "руки Гранта" у грі команди не видно. ПОКИ ЩО.

Я не бачив жодної "тактичної" перемоги Гранта. Але бачив "тактичну" поразку "Арсеналу" ( про МЮ я не кажу, оскільки там Грант, щойно прийнявши команду, жодного впливу на її гру не мав).

По-моему, єдиний плюс у цій ситуації - спокійна атмосфера довкола "Челсі", відносно часів Жозе. Ну і всередині "Челсі", якщо пригадувати "контри" Жозе vs Кеньйон-Арнесен.

Абрамович чекає перемоги в Лізі чемпіонів насамперед. Абрамович дав Гранту те, чого не дав Жозе минулої зими - кадрове зміцнення. Причому, в особі Анелька - дуже серйозне.

Мені здається, що цей "Челсі" здатен виграти Лігу! І це буде насамперед успіх гравців, а не Гранта. І залежатиме він від того, наскільки спорожніє лазарет і в якому стані повернуться гравці з КАНа.

А чемпіоном "Челсі" не стане. Дуже сподіваюсь, що цей прогноз не збудеться. Але дуже вже сильно і збалансовано МЮ виглядає.

2008-01-21 20:59:05

Vatsko
Member

JASON написал:

Доречі, про Лампарда, які справи у нього з контрактом. я чув, що там були певні питання, не могли б Ви надати деталей?

Нічого нового. Френк сказав, що визначиться із майбутнім по завершенні сезону. Недавно в Англії написали, що Лампс хоче завершити кар*єру в "Челсі". Але до таких "новин", як показує життя, потрібно ставитись обережно.

Перед Лампардом є свіжі приклади Шевченка і Анрі. Тому, я сподіваюсь, Френк зробить правильний вибір :)

2008-01-21 21:16:49

Christoff
Member

Лампарда в Динамо б

2008-01-21 22:55:29

Vatsko
Member

Christoff написал:

Лампарда в Динамо б

:)
І Чеха, Белетті, Террі, Карвалью, Ешлі Коула, Есьєна, Малуда, Райт-Філліпса, Калу і Дрогба! :)

2008-01-22 00:09:28

JASON
Member

Vatsko написал:

І Чеха, Белетті, Террі, Карвалью, Ешлі Коула, Есьєна, Малуда, Райт-Філліпса, Калу і Дрогба! :)

Певне Абрамович керувався пан Абрамович запрошуючи Баллака та Шевченко: покращать, зміцнять гру. Проте не так сталося як гадалося: не тілки вам "halo effect" не вийшло, а ще й команда почалась сипатися. Тому краще зважано пыдходити до таких думок :)

2008-01-22 13:07:48

Vatsko
Member

JASON написал:

Vatsko написал:

Певне Абрамович керувався пан Абрамович запрошуючи Баллака та Шевченко: покращать, зміцнять гру. Проте не так сталося як гадалося: не тілки вам "halo effect" не вийшло, а ще й команда почалась сипатися. Тому краще зважано пыдходити до таких думок :)

А чим Вам Баллак в Челсі не подобається. Ви ж погодитесь, що "валянкові" в Англії капітанську пов*язку не віддадуть...

Стосовно Шеви... А як Вам така думка: Андрій Миколайович - дуже серйозна і небезпечна для суперника опція в Челсі у Лізі чемпіонів. Ви ж не будете сперечатися, що в континентальному футболі Шевченко почувається прекрасно?

P.S.: Якщо б Ігорю Михайловичу запропонували такий склад Динамо (плюс Лампард, звісно ж), думаю, він свідомість би від щастя втратив. Я - точно :)

2008-01-22 14:01:11

JASON
Member

Vatsko написал:

А чим Вам Баллак в Челсі не подобається. Ви ж погодитесь, що "валянкові" в Англії капітанську пов*язку не віддадуть...

Стосовно Шеви... А як Вам така думка: Андрій Миколайович - дуже серйозна і небезпечна для суперника опція в Челсі у Лізі чемпіонів. Ви ж не будете сперечатися, що в континентальному футболі Шевченко почувається прекрасно?

P.S.: Якщо б Ігорю Михайловичу запропонували такий склад Динамо (плюс Лампард, звісно ж), думаю, він свідомість би від щастя втратив. Я - точно :)

Це дивлячись з якого боку на питання дивитися: якщо з кадрового підбору то нема питань , а от якраз якщо з результату, що продукують кадри як команда...

Щодо пов"язки то боюся навіть і казати. Багато хто говорив, що процеси, що почалися після приходу Балака і Шевченко гарно не скінчать, але такого повороту мабуть ніхто не чекав, особисто я ніде не читав тоді, щоб писали, що Моуріньо піде. Мабуть ніхто не виграв від його звільнення, окрім, звичайно, Гранта. Якщо казати про Шевченка, то, напевне, він був суб"єктом, що втратив чи не найбільше. Він тільки прийшов, а вже такий конфлікт в команді, та й ще він є суб"єктом його. Йому не 20, та й не 25, беручи до уваги як він залишав "Мілан" дуже мало віриться, що він туди повернеться. Тай поставте себе на місце нового головного тренера "Челсі" беручи Гранта чи кого іншого: навряд чи у нього буде позитивне ставлення до футболіста, яких був однією з причин звільнення попередника. Хоча, мені здається, що особисто Шевченко, там зовсім був не причому, він виявився у поганому місці у потрібний час. Всі знають, що від Моуріньо чекали кубку ЛЧ, всі знають, який у нього характер і як він міг відповісти співрозмовнику. От опоненти Моуріньо і отримали зайвий козир у боротьбі з ним. Тому чи не буде мати пов"язка поганих наслідків казати важко. а що як воно ще призведе до того, що Лампард контракт не підпише...

2008-01-22 18:31:40

Christoff
Member

Виктор а ти остриш)))))
Виктор скажи если ти знаеш куда делись такие ветерани как Новотний, Новиль, Кирстен
Просто интересно такие игроки били...

2008-01-22 21:43:57

Zabe;
Member

Christoff написал:

Виктор а ти остриш)))))
Виктор скажи если ти знаеш куда делись такие ветерани как Новотний, Новиль, Кирстен

Вставлю пять копеек - Нойвилля мы даже ещё на Евро можем увидеть :)

2008-01-22 21:56:56
E-mail | http://ru-zabel.org  
Vatsko
Member

JASON написал:

Це дивлячись з якого боку на питання дивитися: якщо з кадрового підбору то нема питань , а от якраз якщо з результату, що продукують кадри як команда...

Щодо пов"язки то боюся навіть і казати. Багато хто говорив, що процеси, що почалися після приходу Балака і Шевченко гарно не скінчать, але такого повороту мабуть ніхто не чекав, особисто я ніде не читав тоді, щоб писали, що Моуріньо піде. Мабуть ніхто не виграв від його звільнення, окрім, звичайно, Гранта. Якщо казати про Шевченка, то, напевне, він був суб"єктом, що втратив чи не найбільше. Він тільки прийшов, а вже такий конфлікт в команді, та й ще він є суб"єктом його. Йому не 20, та й не 25, беручи до уваги як він залишав "Мілан" дуже мало віриться, що він туди повернеться. Тай поставте себе на місце нового головного тренера "Челсі" беручи Гранта чи кого іншого: навряд чи у нього буде позитивне ставлення до футболіста, яких був однією з причин звільнення попередника. Хоча, мені здається, що особисто Шевченко, там зовсім був не причому, він виявився у поганому місці у потрібний час. Всі знають, що від Моуріньо чекали кубку ЛЧ, всі знають, який у нього характер і як він міг відповісти співрозмовнику. От опоненти Моуріньо і отримали зайвий козир у боротьбі з ним. Тому чи не буде мати пов"язка поганих наслідків казати важко. а що як воно ще призведе до того, що Лампард контракт не підпише...

Коли "плавили" (по-іншому й не скажеш) Жозе, одним із аргументів Кеньйона було те, що "Особливий" не хоче будувати команду на зірках. Босси Челсі очевидно вирішили піти шляхом Реала із його "Зіданами і Павонами", тільки менш радикальним (та й з "павонами" у Челсі явний "напряг":) ). Баллак і Шева - це насамперед бізнес-проекти.

Я пригадую, коли Баллак вибирав між Реалом і Челсі, говорили про те, що саме спонсорська угода з Адідас, котрий лише налагоджував стосунки з англійцями, стала однією із визначальних причин трансферу (Міхаель отримує за 6 років порядка 13 мільйонів євро від Адідас). Пригадайте, Шева і Баллак на рівні із Террі були на всіх бігбордах, що символізували Челсі.

Я переконаний, що звільнення Жозе мало абсолютно нефутбольні мотиви.

Так само я переконаний, що Лампс котракт продовжить. :)

2008-01-22 22:16:17

Vatsko
Member

Christoff написал:

Виктор а ти остриш)))))

Ульф Кірстен - тренер 2-ї команди Байєра і дуче авторитетний чоловік, на думку якого у клубі дуже зважають.
Єнс Новотни "зрубав бабла" у загребському Динамо і через травму коліна минулого року закінчив кар*єру.
Олівер Нойвіль - другий бомбардир лідера другої бундесліги Боруссії Менхенгладбах.

2008-01-22 22:20:03

Vatsko
Member

Zabe; написал:

Christoff написал:

Виктор а ти остриш)))))

Вставлю пять копеек - Нойвилля мы даже ещё на Евро можем увидеть :)

Можемо, але,думаю, не побачимо. :)

Із атакою у Бундестіма повний порядок: Клозе, Польді (улюбленець Льова, тому буде в команді), Кураньї, Гомес, Кісслінг, Хельмес...

2008-01-22 22:22:28

JASON
Member

Vatsko написал:

Пригадайте, Шева і Баллак на рівні із Террі були на всіх бігбордах, що символізували Челсі.

Я переконаний, що звільнення Жозе мало абсолютно нефутбольні мотиви.

Так само я переконаний, що Лампс котракт продовжить. :)

Я також сподіваюся, що Лампард залишиться і "Челсі" знайде шлах на попередні позиції, та залишить ознаки футбольного клубу. а не перетвориться на суцільний бізнес.

впевнений, що той бігборд - лише бізнес, проте що він значив для гравців команди питання неясне, добре було , якщо також лише бізнес.
В цій всій історії шкода Шевченко: потрапив в ситуацію - не позаздриш, та навряд чи він знав, що все це прийме такий вигляд, як після всього, що сталося він продовжуватиме свою кар"еру. проте сподіваюся , що вдало і всі розмови деяких гравців "Челсі", що вони можуть не продовжити кар"єру в команді залишаться лише розмовами та у "Челсі" буде тренер здатний досягти вершин очікуваних власником та жаданних вболівальниками.

Доречі про німців, раз уже Баллака згадали :):

1.Як Вам слова "Генерала", що цей сезон в "Баварії" - останній в кар"єрі його як клубного тренера. Чи обгрунтоване рішення керівництва клубу?

2. Яке Ваше ставлення до Клінсмана як тренера, чи доснаги йому той вантаж, що звалиться на його плечі?

2008-01-23 03:23:56

Фанат Динамо
Member

Виктор, какой Ваш любимый футболист всех времен?

2008-01-23 10:35:32

Vatsko
Member

JASON написал:

Я також сподіваюся, що Лампард залишиться і "Челсі" знайде шлах на попередні позиції, та залишить ознаки футбольного клубу. а не перетвориться на суцільний бізнес.

впевнений, що той бігборд - лише бізнес, проте що він значив для гравців команди питання неясне, добре було , якщо також лише бізнес.
В цій всій історії шкода Шевченко: потрапив в ситуацію - не позаздриш, та навряд чи він знав, що все це прийме такий вигляд, як після всього, що сталося він продовжуватиме свою кар"еру. проте сподіваюся , що вдало і всі розмови деяких гравців "Челсі", що вони можуть не продовжити кар"єру в команді залишаться лише розмовами та у "Челсі" буде тренер здатний досягти вершин очікуваних власником та жаданних вболівальниками.

А я сподіваюсь, що Челсі залишиться потужнум клубом з футбольго погляду і стане потужним клубом як бізнес-проект. МЮ - чудовий приклад такого поєднання.

Пригадайте, як усі "травили" Челсі, коли прийшов Абрамович - мовляв, не дамо грошам запанувати у футболі. Але всі забули, що на той момент, команда Челсі не відповідала рівню ТОП, не відповідала амбіціям нового власника. Звісно ж, потрібно було набирати насамперед гравців. Швидко і в великій кількості. Зрозуміло, що на це потрібні були величезні гроші. Тоді Кеньйон, відповідаючи на закиди недоброзичливців, заявив, що через 5 років, згідно із бізнес-планом, Челсі стане прибутковим клубом. Час Х підходить. І видно, що клуб веде активну роботу як бізнес-проект. До того ж, прагне новий стадіон збудувати. А це, як видно на прикладах з МЮ і Арсенала, принесе величезні прибутки.

І футболісти-зірки в цій ситуації працюють виключно на бренд клубу. Тому для гравців ці бігборди не означають з одного боку нічого, а з іншого, це частина їх роботи в ФК "Челсі", за яку вони отримують свою космічну зарплатню. За 140 тисяч фунтів на тиждень, погодьтеся, можна днями і ночами для всіг бігбордів Лондона зніматись :)

До речі, насправді дуже цікаво, якби Абрамович захотів змінити Гранта, кого можна було б запросити? Хто міг би стати гідним наступником Жозе у Челсі? Я чесно-кажучи мав би дуже довго подумати над цим питанням...

У когось варіанти серйозні є??? І з аргументами, звісно! Цікаво!

2008-01-23 10:38:59

Vatsko
Member

JASON написал:

Доречі про німців, раз уже Баллака згадали :):

1.Як Вам слова "Генерала", що цей сезон в "Баварії" - останній в кар"єрі його як клубного тренера. Чи обгрунтоване рішення керівництва клубу?

2. Яке Ваше ставлення до Клінсмана як тренера, чи доснаги йому той вантаж, що звалиться на його плечі?

Ну і про німців :) Куди ж без них :)

1. Хітцфельд - мудрий чоловік. На "Прем*єрі" за контрактом він отримував 2 мільйони євро за те, що всього-навсього обговорював роботу своїх колег. Робота не проста, але, погодьтеся, не така стресова, як на тренерській лаві. "Генерал" хоче очолити збірну. Напевне, рідну - швейцарську. І рішення піти з "Баварії" - це його особисте рішення. У керівництва клубу з точки зору результатів не повинно бути підстав, аби звільняти Генерала. А коли сторони розходяться за обопільної згоди, залишаючись друзями, значить усе абсолютно обгрунтовано!

2. Ми вже обговорювали тут цей момент. Клінсманн - насамперед зарекомендував себе як сильний менеджер. І, я думаю, якщо такі вовки футбольного мистецтва (гра+бізнес), як Беккенбауер, Руменігге, Хьонесс, вирішили обрати Клінсі, значить у нього вірять.

Повірте, перед домашнім ЧС на плечах Клінсманна лежав вантаж значно масивніший за "баварський", і Юргену стоячи аплодувала вся Німеччина за те, що він зробив з її ГОЛОВНОЮ командою.

2008-01-23 10:46:38

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, какой Ваш любимый футболист всех времен?

Олег Блохін

2008-01-23 10:47:29

Фанат Динамо
Member

Я слышал, что в 2006 году проводился матч между "Звездами пера" и "Звездами микрофона". За последних играли Вы и еще несколько известных и уважаемых журналистов - Джулай, Маргиев и др. Насколько я помню, ваша команда выиграла (слышал, Вы сделали хет-рик). Что-то я не слышал, чтобы такой матч проводился в 2007 году. Он в том году был и планируется ли он в этом?

2008-01-23 11:00:42

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Я слышал, что в 2006 году проводился матч между "Звездами пера" и "Звездами микрофона". За последних играли Вы и еще несколько известных и уважаемых журналистов - Джулай, Маргиев и др. Насколько я помню, ваша команда выиграла (слышал, Вы сделали хет-рик). Что-то я не слышал, чтобы такой матч проводился в 2007 году. Он в том году был и планируется ли он в этом?

Був такий матч 2007-го. Наша команда програла з великим рахунком. Але ІМХО це не був чесний матч. Я думаю, що цього року також такий поєдинок буде. Але, якщо в минулорічному форматі, то я не гратиму. Підстав не люблю. Краще на рибалку поїду. Там все чесно :)

2008-01-23 11:46:55

Фанат Динамо
Member

Простите за любопытство, а что там было не честного?

2008-01-23 12:17:17

Страниц: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 95   Тема закрыта
Перейти