Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Виктору Вацко Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 95
Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Добрый день, Виктор. Какой матч 18 тура  немцы вынесли на пятницу?

Добрий день!

Ганза - Баварія. Ми будемо транслювати.

2008-01-16 12:51:34

Vatsko
Member

Christoff написал:

а мне кажется что ВЕРДЕР он такую форму набрал это бомба!!!!!!!!!!!!!!

Форму набрати неважко. Важко її втримувати, що Вердер продемонстрував у вирішальних матчах минулого сезону.

Але... Я за інтригу! Дуже хочеться, щоби Вердер, як завжди, грав красибо, забивав багато. Ну і, звісно, Класніч знову став тим бомбардиром, котрий творив частину знаменитої К унд К!

2008-01-16 12:57:55

Vatsko
Member

JASON написал:

То я писав про SteveY методи вболівання, він писав про безпристрастність, проте як дішло до плей-офф його улюбленої команди недуже складалося з безпристрастністю :)

Вболівальник має бути пристрастним, проте в ньому має бути присутнім фактор об"єктивності. Наприклад взяти теж саме київське "Динамо": воно має дуже багато фанатів, яке пристрастно вболівають за команду, проте факт жахливого стану речей в грі команди був настільки очевидним, що вони скандували "ганьба" с трибун і на зустрічах з футболістами команди просто і прямо питали коли футболісти перестануть ганьбити ім"я уоманди.

Вболівальницька пристрасть, звичайно ж, виражається не лише в одах своїй команді.

Вболівальник у всьому світі - головний, так би мовити, елемент футболу. Вболівальник в усьому світі, так чи інакше, приносить прибуток футбольним клубам. Саме для нього збудовано стадіони, саме для нього існують телетрансляції, саме він "купується" на рекламу, саме він приносить гроші у фан-шопи.

Тому футбол у світі - для вболівальника. Футбол в Україні... Не всюди для вболівальника. І поки що не особливо щось і робиться для того, щоби стан справ змінити.

2008-01-16 13:02:34

sori
Member

Фанат Динамо написал:

Добрый день, Виктор. Какой матч 18 тура  немцы вынесли на пятницу?
а  кстати когда бундеслига возврашается?????????????   это не к виктору это просто так и кстати в порядке замечания  бундес лига как и испания в основном на спорт 2  я ткак понимаю???????????

2008-01-16 14:29:10

Фанат Динамо
Member

sori написал:

а  кстати когда бундеслига возврашается?????????????   это не к виктору это просто так и кстати в порядке замечания  бундес лига как и испания в основном на спорт 2  я ткак понимаю???????????

Я не Виктор, но ответить в состоянии. Германия возвращается в пятницу 1 февраля. Примера в субботу чаще всего на "Спорт 2", а в воскресный день - на "Спорт 1". Бундеслига в пятницу на 1-м канале, на выходных - когда как.

Отредактированно Фанат Динамо (2008-01-16 16:47:18)

2008-01-16 16:45:18

Christoff
Member

Вот видиш Виктор не все дньги решают. Когда в Баварию летом вложили чкть ли не 100 мил евро (если я не ошибаюсь) и после первих матчей можно било ставить точку на чемпионстве Баварии. А тут так получается что не всё деньги решают.

2008-01-16 20:11:09

Vatsko
Member

Christoff написал:

Вот видиш Виктор не все дньги решают. Когда в Баварию летом вложили чкть ли не 100 мил евро (если я не ошибаюсь) и после первих матчей можно било ставить точку на чемпионстве Баварии. А тут так получается что не всё деньги решают.

А кто сказал, что ДЕНЬГИ решают все?

По-моему, КАДРЫ решают все!

2008-01-16 21:27:32

Christoff
Member

Я немного не согласен с этим, потому что футбол может бить как инвестром с одной сторони

2008-01-16 22:04:51

Фанат Динамо
Member

Виктор, Вы, работая на матчах сборной, Чемпионата мира и прошлогодней ЛЧ, побывали во многих городах.
1. Какой город оставил самое большое впечатление?
2. Какой стадион более всех Вас впечатлил в плане архитектуры?
3. Какой стадион более всех Вас впечатлил в плане атмосферы?

2008-01-16 22:41:33

Christoff
Member

Фанат Динамо и мне интересно как ответит Виктор

2008-01-16 22:44:37

Vatsko
Member

Фанат Динамо написал:

Виктор, Вы, работая на матчах сборной, Чемпионата мира и прошлогодней ЛЧ, побывали во многих городах.
1. Какой город оставил самое большое впечатление?
2. Какой стадион более всех Вас впечатлил в плане архитектуры?
3. Какой стадион более всех Вас впечатлил в плане атмосферы?

1. Щоб говорити щось про міста, потрібно в них побути кілька днів, виділивши увесь свій вільний час саме на прогулянки і екскурсії і абстрагуючись від усього іншого. Я ж за кордоном буваю переважно через службові відрядження. І не думати про роботу я не можу

Для мене гра на першому місці і перед нею я стараюсь відпочити, побути наодинці в номері, зосередитись.

Із того, що запам'яталось -  Рим. Я незадовго до поїздки "Ангели ы Демони" зікінчив читати, тому це мабуть підкреслило враження. Пообіцяв дружині обов'язково поїхати туди дні на 4, просто погуляти.

2. "Бернабеу". Величний. Але в той же час, на ньому ти не відчуваєш, що дивишся гру із найвищого 3-го ярусу! (Але я не був на "Камп Ноу", "Сан Сіро", новому "Вемблі" і "Олд Траффорд")

3. Я 3 назву. "Вестфаленштадіон" у Дортмунді. Повірте, їх Південної трибуни забути неможливо. Саме тому в Німеччині цей клуб мені найбільш симпатичний.

"Альянц Аріна" у Мюнхені.

"Гайберрі" у Лондоні.

P.S.: Ви у Джулая про міста запитайте. Це цікавіше буде. Він, на відміну від мене, воліє у відпустці мандрувати, а не грітися на сонці, чи грати у теніс :)

Отредактированно Vatsko (2008-01-17 19:38:38)

2008-01-17 16:38:42

Christoff
Member

О да как прикольно!!! Виктор как будеш ехать куда то не забудь меня взять в поездку))))))))))))))))

2008-01-17 16:46:40

sori
Member

Фанат Динамо написал:

sori написал:

Я не Виктор, но ответить в состоянии. Германия возвращается в пятницу 1 февраля. Примера в субботу чаще всего на "Спорт 2", а в воскресный день - на "Спорт 1". Бундеслига в пятницу на 1-м канале, на выходных - когда как.

спасибо уважаемый фанат эх жаль  оба моих дюбимых чемпа на 2ом  канале жаль а он у меня в тесте только

2008-01-17 17:19:35

Фанат Динамо
Member

Насчет атмосферы на стадионе, я догадывался, что Вы скажете "Вестфален" :) А Дмитрию обязательно задам аналогичный вопрос. Денису тоже.

2008-01-17 21:40:02

SteveY
Забанен

Christoff написал:

а мне кажется что ВЕРДЕР он такую форму набрал это бомба!!!!!!!!!!!!!!

Хе-хе! Ребят, какой Вердер?! И остальные тоже... То что сейчас у них с Баварией поровну очков ничего не значит. Тут дело даже не в Баварии. Просто Вердер такая команда. Мы с Виктором уже обсуждали. Я так понял он со мной согласился... :) Найдут где обос...... Типа с Коттбусом 1:1 дома сыграть, или Ганзе в гостях где-то 1:4 попасть. Вообще кризис Вердера всегда заметнее чем кризис у любой другой сильной немецкой  и не только команды. А такой дырявой защиты я не знаю больше в Европе (понятно, что берём в расчёт топ-команды). А Бавария в это время будет набирать очки. За два-три тура до конца станет чемпионом...

DETROIT RED WINGS

2008-01-17 22:10:48

SteveY
Забанен

JASON написал:

Vatsko написал:

Самі лише загадки... :)
Я, наприклад, вважаю, що вболівальник якраз повинен бути ПРИСТРАСТНИМ! :)

То я писав про SteveY методи вболівання, він писав про безпристрастність, проте як дішло до плей-офф його улюбленої команди недуже складалося з безпристрастністю :)

Вболівальник має бути пристрастним, проте в ньому має бути присутнім фактор об"єктивності. Наприклад взяти теж саме київське "Динамо": воно має дуже багато фанатів, яке пристрастно вболівають за команду, проте факт жахливого стану речей в грі команди був настільки очевидним, що вони скандували "ганьба" с трибун і на зустрічах з футболістами команди просто і прямо питали коли футболісти перестануть ганьбити ім"я уоманди.

Эко... Прошу в суе про Ред Уингз не вспоминать. :) Это святое.

DETROIT RED WINGS

2008-01-17 22:12:05

Christoff
Member

SteveY поживем увидим!!!

2008-01-17 23:34:38

JASON
Member

SteveY написал:

Так никто и не спорит, я только "ЗА" подобные проявления чувств :)

Christoff написал:

SteveY поживем увидим!!!

Видим пока-что только доминирование Детройта, если Зеттерберга переподпишут, то , думаю, что его не скоро сдвинут с лидерских позиций. Правда немного не везёт в плей-офф, но надеюсь, что в этом году они дойдут до финала НХЛ

2008-01-18 00:11:00

JASON
Member

Vatsko написал:

Вболівальницька пристрасть, звичайно ж, виражається не лише в одах своїй команді.

Вболівальник у всьому світі - головний, так би мовити, елемент футболу. Вболівальник в усьому світі, так чи інакше, приносить прибуток футбольним клубам. Саме для нього збудовано стадіони, саме для нього існують телетрансляції, саме він "купується" на рекламу, саме він приносить гроші у фан-шопи.

Тому футбол у світі - для вболівальника. Футбол в Україні... Не всюди для вболівальника. І поки що не особливо щось і робиться для того, щоби стан справ змінити.

Тут, я думаю, білшье справа в тому, що сам наш футбол застряг в проміжному стані, який більше тяжіє до криз ніж до прогресів. Сказати, що команди вже так повністю не поважають фанів всеж таки не можна: теж саме "Динамо", на моїй пам"яті, навіть вдавалося до безкоштовного транспортування вболівальників на виїздний матч, роздачі білетів в сектор, транспортування додому. Проте , на мій погляд, такі кроки не допоможуть. Якщоб команда гарно грала та виправдовувала надії вболівальників, то ті самі їздили на виїздні матчі.

А реалії наших команд - життя від кризи до кризи, про прогрес, частіше всього, говорити не доводиться. Про представництво наевроарені взагалі говорити не хочеться, навіть оптимістично почавший груповий турнір скінчив на звичному місці українських команд - першому з кінця, а вболівальникам лише залишається сидіти та сподіватися , що колись настануть кращі часи, та згадувати успіхи їх улюблених команд у минулому.

2008-01-18 00:22:37

Vatsko
Member

JASON написал:

Тут, я думаю, білшье справа в тому, що сам наш футбол застряг в проміжному стані, який більше тяжіє до криз ніж до прогресів. Сказати, що команди вже так повністю не поважають фанів всеж таки не можна: теж саме "Динамо", на моїй пам"яті, навіть вдавалося до безкоштовного транспортування вболівальників на виїздний матч, роздачі білетів в сектор, транспортування додому. Проте , на мій погляд, такі кроки не допоможуть. Якщоб команда гарно грала та виправдовувала надії вболівальників, то ті самі їздили на виїздні матчі.

А реалії наших команд - життя від кризи до кризи, про прогрес, частіше всього, говорити не доводиться. Про представництво наевроарені взагалі говорити не хочеться, навіть оптимістично почавший груповий турнір скінчив на звичному місці українських команд - першому з кінця, а вболівальникам лише залишається сидіти та сподіватися , що колись настануть кращі часи, та згадувати успіхи їх улюблених команд у минулому.

Коли я кажу про відсутність прогресу в розвитку нашого футболу, я не маю на увазі виключно результати і те, чи возить Динамо вболівальників на виїздні матчі, і чи платить своїм вболівальникам Шахтар гроші.

Я маю на увазі український футбол як бізнес. Ви на 100% маєте рацію, каужчи, що "наш футбол застряг у проміжному стані". І цей "проміжний стан" якраз характерний клубам "середнього" класу, який, власне, і є визначальним у загальному рівні.

Подивіться, на телеекранах виключно Шахтар і Динамо. Зрідка Дніпро. Все! А в чемпіонаті грає 16 клубів! І це не провина телевізійників. Це робота PR-служб клубів. Вони НЕЦІКАВІ!
Погляньте на веб-сайти. І, заради інтересу, порівняйте їх із, скажімо, англійськими чи німецькими. Я, коли готуюся до коментування матчів чемпіонату України 90% інформації отримую безпосередньо у розмовах ін майбутніми їх (матчів) учасниками. Багато б ми накоментували англійського чемпіонату, якби і з ним довелося б працювати за таким же принципом?

У нас ніби хочуть створити прем*єр-лігу... Типу, крутий бізнес-проект... А в чому його переваги, ніхто, по-суті, так і не відповів. У кулуарах, сором*язливо опускаючи голову, погоджуються із очевидним: "Зміна вивіски!"

НАВІЩО В УКРАЇНІ 16 КЛУБІВ В ЕЛІТІ? Це популяризація футболу? Так ви порахуйте скільки клубів "штучних"! Чи не краще зробити 10 або 12 і грати у 4 кола? Чи не краще глядачеві за сезон по 4 рази подивитися Динамо - Шахтар, Шахтар - Дніпро, Динамо - Дніпро тощо?  Чи не будуть саме такі матчі давати найвищий рейтинг у телетрансляціях і, відповідно, викликати більший інтерес у рекламодавців?

Я з великою повагою ставлюся до людей, що працюють в ФК "Закарпаття" чи в Охтирці. Але я не розумію клубів, де в 22-х заявлених гравців, умовно кажучи, 18 орендовані в інших клубів...

Зараз настає час, коли можна багато чого змінити. І саме зараз стане видно, кому із власників українського футболу (я маю на увазі господарів клубів) цей футбол потрібен, хто є фанатом, і хоче дійсно творити ФУТБОЛЬНУ історію, а не проганяти через клуби і їх структури якісь свої тіньові фінансові схеми.

Я хочу, щоби наш чемпіонат вийшов на такий рівень, що Віктор Самойленко прагнув би заплатити сотні мільйонів за ексклюзивні права на трансляції українських матчів, а 1+1 і ICTV, писали гнівні листи Президенту України, мовляв, не дамо відібрати футбол у народу :)

Питання лише в тому, наскільки цього ж хочуть люди, котрі здатні це здійснити. Зараз, як видно із вирішення питань Прем*єр-Ліги, у більшості українських футбольних олігархів хороші "понти" і надалі більше цінуються за реальні добрі справи.

2008-01-18 01:42:40

SteveY
Забанен

Vatsko написал:

НАВІЩО В УКРАЇНІ 16 КЛУБІВ В ЕЛІТІ? Це популяризація футболу? Так ви порахуйте скільки клубів "штучних"! Чи не краще зробити 10 або 12 і грати у 4 кола? Чи не краще глядачеві за сезон по 4 рази подивитися Динамо - Шахтар, Шахтар - Дніпро, Динамо - Дніпро тощо?  Чи не будуть саме такі матчі давати найвищий рейтинг у телетрансляціях і, відповідно, викликати більший інтерес у рекламодавців?

Доброй ночи!
Я тоже об этом с друзьями десятки раз говорил! Можно ещё так :) :
12 команд в два круга, дальше, две шестёрки, ещё в два круга. Первая - за Еврокубки, вторая - за вылет. Причём можно для второй команды ПО со второй командой низшей лиги сделать. Короче говоря, куча вариантов. Только об этом говорят кто угодно, но только не те люди, кто решает судьбу нашей Премьер-Лиги...

P.S.
Я смотрю комментаторы "Поверхности" ближе к ночи подтягиваются! :) Но если DEN ещё объяснимо, НХЛ, наверное комментировать, то вот что Виктор Вацко тут делает в такое время - неясно! :) :) :) Или вы "сова", Виктор!?

DETROIT RED WINGS

2008-01-18 01:54:47

JASON
Member

Vatsko написал:

...

Нажаль, в сказаному Вами вся сутність сьогоднішнього стану речей.

Коли я підробляв фрілансером в іноземному агенстві там справ речей нашого фуболу взагалі зпростили до "Нас цікавить лише "Шахтар" та "Динамо", у виключній ситуації, якщо щось буде екстраординарне то ще "Дніпро"". В тому то й біда, що для всіх у нас е лише 2 команди.

Мені здається, що основними в склавшийся ситуації є Ваші слова :"Я маю на увазі український футбол як бізнес". В бізнесі "нашого зразка" важливу, чи не ключову роль відіграє слово "монополія". Якщо проаналізувати тенденції на ринку, то можна побачити, що у нас монополія є, та є факти монополістичних змов на всіх рівнях. В тому ж самому ПФЛ раз за разом виникають теми розряду: "Чого це "Динамо" з "Шахтарем" грають в кубку лише в фіналі?" та потім зникають. Інколи спалахують ємоційні промови людей накшталт Димінського, що справедливість в українській лізі є лише для певних людей з певних команд.

Відверто кажучи, я сподівався. що з ідеї переформування ліги щось буде і почнеться поступальний рух.  Іноземці з мене і моєї віри сміялися, поки що дійсність показує. що праві вони.

Щодо команд як "Закарпаття", то там питання все в грошах, дуже ймовірно, що багато гравців дало теж саме "Динамо" просто так, бо вже нікуди дівати, ітак на 3 команди людей, а толку мало. Та й віддавши в "Закарпаття", що борсаеться між "Вищою" та "Першою" лігами (команда то вилітає, то знову повертається), може хто і дістане досвіду, та можна буде потім використати його. Коли цей процес з арендами у "Закарпаття" почався, то люди, що працювали на стадіоні "Авангард", та були трохи проінформовані в справах команди, говорили, що навіть представники "Закарпаття" були не проти стати фарм-клубом для "Динамо". А вболівальники на трибунах були невдоволені арендами і говорили, що відношення арендованих гравців до обов"язків своїх не подобається. Говорили, що гравці і свої хороші є, правда, як приклад приводили чомусь лише Бундаша, а про інших так, навіть по трибунах гуляли плітки, що в "Динамо" Бундаша от-от заберуть :)

В тому і біда нашого футболу. що він є якимось політизованим, напівмонополізованим бізнесом, про який в європі не дуже то й чути хочуть, окрім звісно ж скандалів - "літаюча" шапка Луческу вкупі з перекладом зказаного ним, наданим румунським відділенням, вкупі з реакціями учасників події,дало матеріал що використовувався в повідомленнях майже тиждень...

2008-01-18 02:20:11

Zabe;
Member

SteveY написал:

"Бавария" - святое! И немцы :)

2008-01-18 07:12:07
E-mail | http://ru-zabel.org  
Christoff
Member

Вацко и все другие Я б вот налипил би в чемпионат Укранини 20 команд к примеру ну понятно била б примьер - лига
20 потому что что б клуби ниших рангов могли играть с лидерами

2008-01-18 08:37:33

Vatsko
Member

Christoff написал:

Вацко и все другие Я б вот налипил би в чемпионат Укранини 20 команд к примеру ну понятно била б примьер - лига
20 потому что что б клуби ниших рангов могли играть с лидерами

Правильно!

8 ігор з лідерами і 24 договорняки 3 в 3, або банальні здачі.

Такого ніколи не буде, слава Богу.

2008-01-18 09:54:42

Страниц: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 95   Тема закрыта
Перейти