Поверхность ТВ Поверхность ТВ
вторник, 5 июля 2022  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Босянку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 79
DEN
Member

andrew1996 написал:

Вітаю, Денисе!

Хотілося б дізнатися, що думаєте ви про скуадру Пранделлі на Євро?

Дякую.

ДОБРОГО ЗДОРОВ 'Я ,АНДРІЮ!
ГАДАЮ, ЩО ВОНА - ГОЛОВНЕ ВІДКРИТТЯ ЧЕМПІОНАТУ. А САМ ЧЕЗАРЕ -ГОЛОВНИЙ  ГЕРОЙ ТА УЖЕ НАРОДНИЙ ТРЕНЕР

2012-07-07 10:56:54

kolya-ua
Member

DEN написал:

andrew1996 написал:

Вітаю, Денисе!

Дякую.

ГАДАЮ, ЩО ВОНА - ГОЛОВНЕ ВІДКРИТТЯ ЧЕМПІОНАТУ. А САМ ЧЕЗАРЕ -ГОЛОВНИЙ  ГЕРОЙ ТА УЖЕ НАРОДНИЙ ТРЕНЕР

А я думаю, что Прандели показал себя неоднозначно на этом Евро. Он молодец и великий гений, что мотивировал играть практически стоячую команду и довел ее тем самым до финала  .И он же ее сам и утопил в игре против Испании, выбрав несвойственную тактику для своей команды. Италия неумеет играть в красивый атакующий футбол как те же Испанцы ,а он хотел именно этой философией обыграть Испанию. Что бы его философия воплащалась в реальность надо время ! Когда человек учит год Английский язык ,а на экзамене ему скажу сдаешь Французкий ясное дело ,что он его провалит каким бы небыл вундеркиндом. Так и Италия хотела зделать немыслемое переиграть Испания ихним же оружием ,ясное дело что у них это неполучилось! Поэтому проиграшь Италии в финали полностью лежит на совести великого уже Прандели! Ну не ошибается тот кто ничего не делает!

2012-07-07 13:12:57

andrew1996
Member

DEN написал:

andrew1996 написал:

Вітаю, Денисе!

Дякую.

Спасибі за відповідь. Більш детальну її версію отримав ще вчора :)

А порадувати інформацією про хоч якісь підписані контракті на трансляції на наступний сезон не можете?

Дякую.

2012-07-07 16:22:25
sori
Member

В  одной из первых прямых трансляций  этого года вы сказали  историю поверхности этим летом пришлось начинать фактически с 0  это что значит у компании  наконец появился инвестор ?? или сменились владельцы ???

2012-09-01 21:06:56

DEN
Member

sori написал:

В  одной из первых прямых трансляций  этого года вы сказали  историю поверхности этим летом пришлось начинать фактически с 0  это что значит у компании  наконец появился инвестор ?? или сменились владельцы ???

НІ - ПРОСТО КОМПАНІЯ ЩЕ ЖИВА, ЩО ВЖЕ Є ДЛЯ МЕНЕ ВЕЛИКОЮ РАДІСТЮ

2012-09-03 01:01:35

Vetal
Member

Желаю Вам и компании творческих успехов и полного возрождения!!!!

2012-09-03 12:42:17

asanek
Member

Правда що група Істіл забрала в Поверхності 2 ПТС високого класу?

2012-09-04 22:48:36

BuTbKa
Администратор

asanek написал:

Правда що група Істіл забрала в Поверхності 2 ПТС високого класу?

Миллион лет уже прошло. Собственного производства у компании, в принципе, не осталось, из чего следуют логичные выводы...

2012-09-05 12:58:35
andrew1996
Member

Вітаю!
Через локаут в НХЛ ваша робота на "Хокеї" "відкладається", чи працюватимете на інших чемпіонатах?
Дякую!

2012-09-21 20:42:11
DEN
Member

andrew1996 написал:

Вітаю!
Через локаут в НХЛ ваша робота на "Хокеї" "відкладається", чи працюватимете на інших чемпіонатах?
Дякую!

ДОБРОГО ЗДОРОВ'Я! САМЕ ПЕРШИЙ ВАРІАНТ - УГОДА У МЕНЕ ЛИШЕ НА NHL
   НА ЗДОРОВ'Я1

2012-09-22 20:58:36

Metalurg
New member

Добрый день.
Смотрю online ВБА - Ливерпуль фоном идет комментарий на русском. Это глюк спутника?:) Никогда такого еще не встречал.

Отредактированно Metalurg (2012-09-26 22:41:42)

2012-09-26 22:41:10

dex
Администратор

Metalurg написал:

Добрый день.
Смотрю online ВБА - Ливерпуль фоном идет комментарий на русском. Это глюк спутника?:) Никогда такого еще не встречал.

Это не глюк. Аппаратных не хватает. В "комнате" по 2 комментатора работают.

2012-09-27 19:27:19
http://blog.isport.ua/poverkhnostTV  
Metalurg
New member

forestgamp написал:

Metalurg написал:

Добрый день.

Это не глюк. Аппаратных не хватает. В "комнате" по 2 комментатора работают.

Понятно, а где можно тогда смотреть русскоязычную версию спортов?

2012-09-28 10:17:57

BuTbKa
Администратор

На 31.5 можете смотреть, хотя смысл её смотреть без Дена в эфире :)

2012-09-28 19:38:47
Andriy68
Member

Доброго дня, Денисе! Чи є якась надія (а точніше ймовірність) закінчення локауту і початку Великого хокею після останньої пропозиції НХЛ?

2012-10-18 22:42:33

DEN
Member

Andriy68 написал:

Доброго дня, Денисе! Чи є якась надія (а точніше ймовірність) закінчення локауту і початку Великого хокею після останньої пропозиції НХЛ?

ВІТАЮ, АНДРІЮ!
НАСТУПНІ ДВА ТИЖНІ ТОЧНО НЕ ГРАТИМУТЬ, І ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ ДУЖЕ ШО ЗА ЦЕЙ ЧАС КОЖНИЙ  ВІДСОТОК МАЙБУТНІЇ УГОДИ ЗРЕШТОЮ ПОДІЛЯТЬ. А ТО ВЖЕ Й ТАК 150 МЛН. ВИЛЕТІЛО В ТРУБУ "ГАЗПРОМА"  :)  ДАВАЙТЕ МІЦНІШЕ ВІРИТИ В ПЕРЕМОГУ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ - БО ШО ЩЕ НАМ ЛИШАЄТЬСЯ ;)

2012-10-20 10:55:03

andrew1996
Member

Доброго здоров'я, Денисе! Рік 2012-й добігає останніх днів, тож, мабуть, саме час згадати: що для кого в цьому році було новим та коринсим, що просто приємним та цікавим...А які враження для Вас залишив цей рік? Яка подія для Вас стала найяскравішою та найглибшою - Євро? Що Вас приємно здивувало, а від чого чекали чогось більшого? Як це, вже півтора року жити без безпосередьної участі в кальчо? :) НХЛ також не вистачає?

Попередньо дякую за відповідь!

З повагою та вірою у світле майбутнє, Андрій ;)

2012-12-20 21:30:24
DEN
Member

andrew1996 написал:

Доброго здоров'я, Денисе! Рік 2012-й добігає останніх днів, тож, мабуть, саме час згадати: що для кого в цьому році було новим та коринсим, що просто приємним та цікавим...А які враження для Вас залишив цей рік? Яка подія для Вас стала найяскравішою та найглибшою - Євро? Що Вас приємно здивувало, а від чого чекали чогось більшого? Як це, вже півтора року жити без безпосередьної участі в кальчо? :) НХЛ також не вистачає?

Попередньо дякую за відповідь!

І ВАМ ДОБРОГО ЗДОРОВ'Я, АНДРІЮ!
ГОЛОВНЕ, ШО 2012 БУВ НЕ СХОЖИМ НА ПОПЕРЕДНІЙ, А ВІДТАК, - ПАМ'ЯТНИМ ТА БАГАТИМ. ПРОТЯГОМ ЦЬОГО РОКУ Я ДОВОЛІ РЕГУЛЯРНО ПРАЦЮВАВ НА ІНШИХ КАНАЛАХ( ШО ДЛЯ МЕНЕ ТАКА ЗВИЧНА ІСТОРІЯ :) , ЩОБ ПОРІВНЮВАТИ З "РОДИННИМ ГНІЗДОМ" - УДОМА ВСЕ ОДНО КРАЩЕ, НАВІТЬ ЗАРАЗ, У ЦІЙ "НАПІВПОРОЖНІЙ" ХАТІ. А "СПОРОЖНІЛА" ХАТА, ЯК ВИ ЗДОГАДУЄТЕСЬ, ПІСЛЯ ВІД'ЇЗДУ  ДЖУЛА НА ПОЧАТКУ РОКУ. ЦЕ І СТАЛО  НАЙБІЛЬШОЮ НЕСПОДІВАНКОЮ , ЙОГО ПЕРШОЮ ВТРАТОЮ. А ХАТА ЦЯ УЖЕ ШВИДШЕ ВИГЛЯДАЄ "ХАТИНКОЮ".. "СКУАДРА" ПРАНДЕЛЛІ НА РІДНОМУ ЄВРО ТА ЩЕ У ГОЛОВНОМУ МАТЧІ НА РІДНОМУ СТАДІОНІ СТАЛА НАЙБІЛЬШ ПРИЄМНОЮ НЕСПОДІВАНКОЮ НА ФУТБОЛЬНОМУ ПОЛІ, А "НАСТІЛЬНИЙ" ФОРМАТ УЛЮБЛЕНОЇ НХЛ НАВПАКИ, НЕПРИЄМНОЮ :( 
А ОСЬ У НОМІНАЦІЇ "НАЙБІЛЬША РАДІСТЬ  МОГО РОКУ" ПЕРШІСТЬ РОЗДІЛИЛИ ВІРШ "ЯЛИНКА" О.ОЛЕСЯ, ПРОДЕКЛАМОВАНИЙ 3-РІЧНИМ СИНОМ УПЕРЕДЕНЬ СВЯТА ТА БІЛИЙ АМУР НА 9.350 КГ , ЗДОБУТИЙ МНОЮ ПОБЛИЗУ ПОМЕШКАННЯ :)  :)  ТАК ШО Я ЦІЛКОМ ЗАДОВОЛЕНИЙ 2012 РОКОМ! ДЯКУЮ І ВАМ ЗА ВАШУ ПОСТІЙНУ ВІРУ, КОТРА НЕПЕРЕМОЖНА!
  ЩАСЛИВОГО ТА ТРОФЕЙНОГО 2013 УСІМ НАМ !!

2012-12-22 11:30:30

XYTOP
New member

Денис,добрый день!Случайно вчера на сайте в онлайн услышал ваш комментарий.Почему же вас нет на ТВ?спасибо.

2012-12-24 10:56:28

dex
Администратор

XYTOP написал:

Денис,добрый день!Случайно вчера на сайте в онлайн услышал ваш комментарий.Почему же вас нет на ТВ?спасибо.

Да как это нет)
Спорт 1, Спорт 2 - чем не ТВ?

Отредактированно forestgamp (2012-12-24 12:50:49)

2012-12-24 12:48:31
http://blog.isport.ua/poverkhnostTV  
Andriy68
Member

DEN написал:

Andriy68 написал:

ВІТАЮ, АНДРІЮ!
НАСТУПНІ ДВА ТИЖНІ ТОЧНО НЕ ГРАТИМУТЬ, І ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ ДУЖЕ ШО ЗА ЦЕЙ ЧАС КОЖНИЙ  ВІДСОТОК МАЙБУТНІЇ УГОДИ ЗРЕШТОЮ ПОДІЛЯТЬ. А ТО ВЖЕ Й ТАК 150 МЛН. ВИЛЕТІЛО В ТРУБУ "ГАЗПРОМА"  :)  ДАВАЙТЕ МІЦНІШЕ ВІРИТИ В ПЕРЕМОГУ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ - БО ШО ЩЕ НАМ ЛИШАЄТЬСЯ ;)

З Новим роком, Денисе! Схоже справжній новий NHLхокейний рік нарешті настане 19 січня.  Вітаю, і до зустрічі на ХОКЕЇ!!!

2013-01-06 12:36:47

andrew1996
Member

Христос Рождається, Денисе! Передусім, хочеться привітати Вас зі святом Нового Року та Різдва Христового і побажати успіху, наснаги, віри та, як завжди, найголовнішого - здоров'я Вам та Вашій сім'ї!

Даруйте також, що пишу цей святковий день, але ж футбол на свята не зупиняється (бо, зрештою, він і сам є святом), і, відповідно, його обговорення продовжується. Гадаю, саме час трохи "струсонути" цей форум власне футболом.

Розмова, як вже звично, піде про футбол на Аппенінах. Останні роки в Серії "А" спостерігається ситуація, коли одна з команд ледь не з першого туру "бронює" за собою першу сходинку та утримує її до завершення сезону. Простіше кажучи, є явний фаворит чемпіонату. Звичайно, були винятки, як боротьба "Інтера" та "Роми" в 2010-у, "вибухи" від "Лаціо" та "Наполі" сезоном пізніше, але вищезгадана тенденція, все ж, спостерігається. Натомість боротьба за зону Ліги Чемпіонів зазвичай дуже й дуже напружена, оскільки в битві за інші два місця беруть  участь переважно одразу шість-сім команд. Безперечно, така конкуренція залишити вболівальників байдужими не може, та хотілося б більше, аби боротьба була саме за першу сходинку, бо такими темпами італійська першість може перетворитися в щось схоже на іспанську, де фактично розігруються два чемпіонати - з двох та вісімнадцяти команд, відповідно.

Чи є це, на Ваш погляд, проблемою італійського футболу? Якщо так, то які шляхи її вирішення, і як скоро в Італії припиниться домінування однієї з сил, а боротьба за титул вирішуватиметься за підсумками останнього туру в чемпіонаті, а не першого кола?

Друге питання не менш "глобальне" - що з міжнародною силою італійського футболу? Хто б там що не говорив, а цифри очевидні - Італія в таблиці коефіцієнтів четверта і до п'ятого місця вже недалеко. Не останню роль в цьому падінні відіграла байдужість представників Італії до Ліги Європи, проте безглуздо заперечувати, що й в Лізі Чемпіонів немає вже третій сезон поспіль команди, здатної вирішувати по-справжньому серйозні завдання.  Це "плановий" спад кальчо в Європі, після якого, як і годиться, піде підйом, чи "глибоке падіння" в безнадійну яму?

Отредактированно andrew1996 (2013-01-07 09:19:56)

2013-01-07 02:12:36
DEN
Member

Andriy68 написал:

DEN написал:

Andriy68 написал:

ВІТАЮ, АНДРІЮ!

З Новим роком, Денисе! Схоже справжній новий NHLхокейний рік нарешті настане 19 січня.  Вітаю, і до зустрічі на ХОКЕЇ!!!

З  НОВИМ  ХОКЕЙНИМ РОКОМ, АНДРІЮ ! ПОЧУЄМОСЯ :)

2013-01-09 09:47:04

DEN
Member

АНДРІЮ, ДЯКУЮ! І ВАМ ТА РІДНИМ ВАШИМ - СВІТЛОГО ТА ТЕПЛОГО 2013РОКУ ;)

ВАШІ РОЗДУМИ  ПРО СЬОГОДЕННЯ КАЛЬЧО МАЮТЬ ВИРАЗНУ ФІЛОСОФСЬКУ  ПРИРОДУ АБО "ПРОВОКУЮТЬ"  НА ФІЛОСОФІЮ. ЦЕЙ СВІТ КАЛЬЧО ЗНАХОДИТЬСЯ В НЕВПИННОМУ РУСІ, ЯК І БУДЬ-ЯКИЙ ІНШИЙ ЖИВИЙ  ОРГАНІЗМ НА  ЦІЙ ЗЕМЛІ. УЧОРАШНІЙ ГЕГЕМОН-ЮВЕНТУС СЬОГОДНІ ВЖЕ НЕ ВИДАЄТЬСЯ ТАКИМ, ЯК НА МЕНЕ. ТАК ШО, НИНІШНИЙ СЕЗОН УЖЕ ЗОВСІМ НЕ СХОЖИЙ НА МИНУЛИЙ, ПРИНАЙМНІ, Я НЕ ВПЕВНЕНИЙ У БЕЗПРОБЛЕМНОМУ ЖИТТІ "ЮВЕ" У 2-ІЙ ЧАСТИНІ СЕЗОНУ - ШВИДШЕ НАВПАКИ. НА МОЇЙ ТІЛЬКИ "БЕЗПОСЕРЕДНІЙ УЧАСТІ" В ОСТАННІ 10РОКІВ ТРИ ЧЕМПІОНАТИ( ЯКЩО НЕ ЗРАДЖУЄ ПАМ'ЯТЬ) ВИРІШУВАЛИСЯ В ОСТАННЬОМУ ТУРІ, І ЦЕ, СПРАВДІ, НАЦЙБІЛЬШ РАДІСНИЙ ДЛЯ НАС, ФАНІВ КАЛЬЧО, СЦЕНАРІЙ ТА ЧЕМПІОНАТ. ТАК,  ІТАЛІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН  5 РОКІВ НЕ ЗАВОЙОВУВАВ  ТРОН ЄВРОПИ, І ЦЕ "СТРІЛЯЄ" В ГОЛОВУ, АДЖЕ ПАДІННЯ ЗАВЖДИ ГУЧНІШЕ ЗА БУДЬ-ЯКИЙ  ФЕЙЕРВЕРК, ТИМ БІЛЬШЕ КОЛИ ВІН, ЦЕЙ ФЕЙЕРВЕРК-ТРІУМФ, МАВ ЕПОХАЛЬНІ ТРАДИЦІЇ. ТАК ШО, Я СПРИЙМАЮ ЦЕ ПАДІННЯ ЄВРОАВТОРИТЕТУ КАЛЬЧО ЦІЛКОМ СПОКІЙНО, ЯК ЗВИЧАЙНЕ ПРИРОДНЄ ЯВИЩЕ. ГОЛОВНЕ ТУТ - ПІДНЯТИСЯ ПІСЛЯ ПАДІННЯ, І НАРОДЖЕННЯ АБСОЛЮТНОЇ ІНШОЇ УСПІШНОЇ  "СКУАДРИ АДЗУРРИ" НА ОСТАННЬОМУ ЄВРО  МАЄ НАДИХАТИ ВСІХ ШАНУВАЛЬНИКІВ  КАЛЬЧО, ПРИНАЙМНІ, МЕНЕ ТОЧНО НАДИХАЄ :) 
                   CIAO:)  !

Отредактированно DEN (2013-01-09 12:40:16)

2013-01-09 12:37:33

Andriy68
Member

DEN написал:

Andriy68 написал:

DEN написал:

ВІТАЮ, АНДРІЮ!

З  НОВИМ  ХОКЕЙНИМ РОКОМ, АНДРІЮ ! ПОЧУЄМОСЯ :)

Доброго дня, Денисе! От вже і є календар сезону. Судячи по-всьому у Вас буде напружений графік, адже матчі будуть кожного дня. Наскільки я пригадую канал ""Хокей" має контракт до 2016 і право показувати більше 10 матчів на тиждень. Чи є вже якась інформація по прем'єрному дню, адже там багато цікавинок - і чемпіонський Kings vs Blackhawks i класика жанру Canadiens-Mapleleafes та Bruins-Rangers. Так що, зустрінемось на хокеї з TD Garden о 02:00?

2013-01-13 11:47:46

Страниц: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 79   Тема закрыта
Перейти