BuTbKa
Администратор
|
|
q
Доброго дня, Денисе!
Чи буде жеребкування ЛЧ в трансляції? Чи будуть матчі плей-оф?
|
|
2011-07-29 20:47:32 |
|
DEN
Member
|
|
BuTbKa написал:
q
Доброго дня, Денисе!
Чи буде жеребкування ЛЧ в трансляції? Чи будуть матчі плей-оф? |
ВІТАЮ, ВІКТОРЕ! ВЧОРА ПОЧУВ, ШО КОНТРАКТ НАШ УЖЕ АНУЛЬОВАНИЙ. ТАК ЩО, "MEMENTO MORІ" ....
|
|
2011-07-30 09:17:41 |
|
InTheDark
Member
|
|
Денисе, так що, не буде ЛЧ у цьому році? а як справи з Італією? є новини?
|
|
2011-07-30 23:09:05 |
|
andrew1996
Member
|
|
|
2011-08-05 21:26:33 |
|
Pasha18
Member
|
|
InTheDark написал:
Денисе, так що, не буде ЛЧ у цьому році? а як справи з Італією? є новини? |
Італія у "Шахтар ТВ" нажаль, я так розумію з цемпіонатів які вільні, це Франція, Португалія, Голандія...
|
|
2011-08-06 21:05:07 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Pasha18 написал:
InTheDark написал:
Італія у "Шахтар ТВ" нажаль, я так розумію з цемпіонатів які вільні, це Франція, Португалія, Голандія... |
Та всё уже, забудьте
|
|
2011-08-07 21:27:33 |
|
sori
Member
|
|
BuTbKa написал:
Pasha18 написал:
InTheDark написал:
Італія у "Шахтар ТВ" нажаль, я так розумію з цемпіонатів які вільні, це Франція, Португалія, Голандія... |
Та всё уже, забудьте | Денис не думал ,что буду задавать вопрос этот тут на родном для меня форуме. но учитывая крах ,который стал реальностью мы сможем где либо вас слушать в этом футбольном году??????
Отредактированно sori (2011-08-09 17:33:00)
|
|
2011-08-09 17:30:38 |
|
Vetal
Member
|
|
"Поверхность Спорт-ТВ" объявят банкротом? Хозяйственный суд Киева начал производство по делу о банкротстве ООО "Поверхность Спорт-ТВ", говорится в сообщении суда, опубликованном в газете "Голос Украины" в понедельник.
Распорядителем имущества компании назначен арбитражный управляющий Евгений Соловьев.
Заявления кредиторов принимаются в течение 30 дня с даты опубликования объявления.
По данным агентства "Интерфакс-Украина", чистый убыток компании в первом квартале 2011 года составил 24,603 млн грн, чистый доход – 9,329 млн грн, долгосрочные обязательства – 254,943 млн грн.
ООО "Поверхность Спорт-ТВ" входит в группу компаний "Поверхность", являющуюся украинской телекомпанией и оператором спутникового телевидения; осуществляет трансляцию собственных спортивных каналов и ретрансляцию ряда украинских и зарубежных каналов.
http://www.telesat-news.net/news/poverk ... 08-16-2652
|
|
2011-08-16 13:26:55 |
|
andrew1996
Member
|
|
DEN написал:
BuTbKa написал:
q
Доброго дня, Денисе!
Чи буде жеребкування ЛЧ в трансляції? Чи будуть матчі плей-оф? |
ВІТАЮ, ВІКТОРЕ! ВЧОРА ПОЧУВ, ШО КОНТРАКТ НАШ УЖЕ АНУЛЬОВАНИЙ. ТАК ЩО, "MEMENTO MORІ" .... |
Доброго вечора. Коли і де Вас можна буде почути тепер? Дякую.
|
|
2011-10-12 23:32:27 |
|
Lexer
New member
|
|
Денис здравствуйте, подскажите пожалуйста откуда можно скинуть видео НХЛ где звучит музыка Hero,заранее спасибо.
|
|
2011-11-28 20:40:14 |
|
DEN
Member
|
|
Lexer написал:
Денис здравствуйте, подскажите пожалуйста откуда можно скинуть видео НХЛ где звучит музыка Hero,заранее спасибо. |
ВІТАЮ, LEXER! РОЛІК РОБИВСЯ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ, ТАК ШО, ВІН ЗАРАЗ НА "АРХІВНІЙ ПОЛИЦІ " ..
|
|
2011-11-29 12:45:11 |
|
Pasha18
Member
|
|
DEN написал:
ВІТАЮ, LEXER! РОЛІК РОБИВСЯ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ, ТАК ШО, ВІН ЗАРАЗ НА "АРХІВНІЙ ПОЛИЦІ " .. |
Денисе доброго дня. Як важаєте як довго протягне Луіс Енріке на посаді головного в Ромі. Окрім відсутності результатів, в роздягальній ось уже Освальдо побився з Ламелою, а інші видання взагалі пишуть, що була стінка на стінку, сенатори на молодих. І пішли чутки, що після Різдва Енріке, замінить, Фабіо Капелло, а сьогодні зявилась новина, що Лучіано Спаллетті, попросив зберегти для нього місце. Що ви про це все думаєте, дякую за відповідь 
|
|
2011-11-30 14:53:24 |
|
andrew1996
Member
|
|
DEN написал:
Lexer написал:
Денис здравствуйте, подскажите пожалуйста откуда можно скинуть видео НХЛ где звучит музыка Hero,заранее спасибо. |
ВІТАЮ, LEXER! РОЛІК РОБИВСЯ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ, ТАК ШО, ВІН ЗАРАЗ НА "АРХІВНІЙ ПОЛИЦІ " .. |
Користуючись нагодою Вашої присутності на сайті, запитаю про наболіле. Що з "Інтером"? На це боляче дивитись, причому, від матчу до матчу ще більш боляче? На ЛЧ, я так розумію, розраховувати вже не доведеться, а в ЛЄ попадати, забиваючи календар наступного сезону мотлохом, краще не треба. Раньєрі хоча б до завершення сезону допрацює, як гадаєте? Дякую.
Отредактированно andrew1996 (2011-12-04 01:20:19)
|
|
2011-12-04 01:19:34 |
|
DEN
Member
|
|
Pasha18 написал:
DEN написал:
Денисе доброго дня. Як важаєте як довго протягне Луіс Енріке на посаді головного в Ромі. Окрім відсутності результатів, в роздягальній ось уже Освальдо побився з Ламелою, а інші видання взагалі пишуть, що була стінка на стінку, сенатори на молодих. І пішли чутки, що після Різдва Енріке, замінить, Фабіо Капелло, а сьогодні зявилась новина, що Лучіано Спаллетті, попросив зберегти для нього місце. Що ви про це все думаєте, дякую за відповідь  |
МОЇ ВІТАННЯ, PASHA18! У НЬОГО,ЗВІСНО, ЗДАЄТЬСЯ НАЙБІЛЬШ ГАРЯЧЕ "КРІСЛО" З УСІХ В СЕРІЇ, ОДНАК ПО-ІНШОМУ Й БУТИ НЕ МОГЛО - ЗАКРАЙ РІШУЧА ПЕРЕБУДОВА КОМАНДИ РОЗПОЧАЛАСЯ ВЛІТКУ, ТАК ШО МІСТЕР ЕНРІКЕ СТАЄ ДОРОСЛИМ ТРЕНЕРОМ У ПРАВИЛЬНОМУ МІСЦІ..
|
|
2011-12-04 13:28:04 |
|
DEN
Member
|
|
andrew1996 написал:
DEN написал:
Lexer написал:
Користуючись нагодою Вашої присутності на сайті, запитаю про наболіле. Що з "Інтером"? На це боляче дивитись, причому, від матчу до матчу ще більш боляче? На ЛЧ, я так розумію, розраховувати вже не доведеться, а в ЛЄ попадати, забиваючи календар наступного сезону мотлохом, краще не треба. Раньєрі хоча б до завершення сезону допрацює, як гадаєте? Дякую. |
АНДРІЮ, ГАДАЮ, ШО ВИНЕН У ВАЖКОМУ ПАДІННІ ПОВНІСТЮ САМ ПАПА-МОРАТТІ, АДЖЕ ЗАПРОШУЮЧИ ЗАМІСТЬ ЛЕО ГАСПЕРІНІ ВІН ЧІТКО МАВ УСВІДОМЛЮВАТИ РИЗИК ДУЖЕ ВАЖКОГО "ПРИЩЕПЛЕННЯ" ЗОВСІМ НОВОЇ ІДЕАЛОГІЇ КОМАНДИ, ПРИНАЙМНІ, УЖЕ ТРЕБА БУЛО ПРИЙНЯТИ ВІДРАЗУ ДУЖЕ ОЧІКУВАНУ ЖЕРТВУ У ВИГЛЯДІ "СКРОМНОГО" СЕЗОНУ. А РАНЬЄРІ - НЕ ХІРУРГ, - УСІ ВКОТРЕ ПЕРЕКОНАЛИСЯ ЗНОВУ, ЗРІСТ КОМАНДИ - "НУЛЬОВИЙ". ТАК ШО, БОЮСЯ, БУДЕ ТРЕТІЙ ТРЕНЕР У "ІНТЕРА" В СЕЗОНІ..
|
|
2011-12-04 13:49:34 |
|
andrew1996
Member
|
|
DEN написал:
andrew1996 написал:
DEN написал:
Користуючись нагодою Вашої присутності на сайті, запитаю про наболіле. Що з "Інтером"? На це боляче дивитись, причому, від матчу до матчу ще більш боляче? На ЛЧ, я так розумію, розраховувати вже не доведеться, а в ЛЄ попадати, забиваючи календар наступного сезону мотлохом, краще не треба. Раньєрі хоча б до завершення сезону допрацює, як гадаєте? Дякую. |
АНДРІЮ, ГАДАЮ, ШО ВИНЕН У ВАЖКОМУ ПАДІННІ ПОВНІСТЮ САМ ПАПА-МОРАТТІ, АДЖЕ ЗАПРОШУЮЧИ ЗАМІСТЬ ЛЕО ГАСПЕРІНІ ВІН ЧІТКО МАВ УСВІДОМЛЮВАТИ РИЗИК ДУЖЕ ВАЖКОГО "ПРИЩЕПЛЕННЯ" ЗОВСІМ НОВОЇ ІДЕАЛОГІЇ КОМАНДИ, ПРИНАЙМНІ, УЖЕ ТРЕБА БУЛО ПРИЙНЯТИ ВІДРАЗУ ДУЖЕ ОЧІКУВАНУ ЖЕРТВУ У ВИГЛЯДІ "СКРОМНОГО" СЕЗОНУ. А РАНЬЄРІ - НЕ ХІРУРГ, - УСІ ВКОТРЕ ПЕРЕКОНАЛИСЯ ЗНОВУ, ЗРІСТ КОМАНДИ - "НУЛЬОВИЙ". ТАК ШО, БОЮСЯ, БУДЕ ТРЕТІЙ ТРЕНЕР У "ІНТЕРА" В СЕЗОНІ.. |
А хто, на Вашу думку, з ще не задіяних в ниніншньому сезоні кальчо тренерів, може стати тим третім? Та не третім-черговим, а третім-останнім, хоча б, до завершення сезону. Такий тренер взагалі є?
Крім того, хотілося б дізнатися, що думаєте на рахунок самого Дона Массімо? В жодному разі не хочу його образити, але чи не здається Вам, що Моратті вже інколи не зовсім усвідомлює можливі наслідки власних рішень?
|
|
2011-12-04 14:33:54 |
|
DEN
Member
|
|
andrew1996 написал:
DEN написал:
andrew1996 написал:
АНДРІЮ, ГАДАЮ, ШО ВИНЕН У ВАЖКОМУ ПАДІННІ ПОВНІСТЮ САМ ПАПА-МОРАТТІ, АДЖЕ ЗАПРОШУЮЧИ ЗАМІСТЬ ЛЕО ГАСПЕРІНІ ВІН ЧІТКО МАВ УСВІДОМЛЮВАТИ РИЗИК ДУЖЕ ВАЖКОГО "ПРИЩЕПЛЕННЯ" ЗОВСІМ НОВОЇ ІДЕАЛОГІЇ КОМАНДИ, ПРИНАЙМНІ, УЖЕ ТРЕБА БУЛО ПРИЙНЯТИ ВІДРАЗУ ДУЖЕ ОЧІКУВАНУ ЖЕРТВУ У ВИГЛЯДІ "СКРОМНОГО" СЕЗОНУ. А РАНЬЄРІ - НЕ ХІРУРГ, - УСІ ВКОТРЕ ПЕРЕКОНАЛИСЯ ЗНОВУ, ЗРІСТ КОМАНДИ - "НУЛЬОВИЙ". ТАК ШО, БОЮСЯ, БУДЕ ТРЕТІЙ ТРЕНЕР У "ІНТЕРА" В СЕЗОНІ.. |
А хто, на Вашу думку, з ще не задіяних в ниніншньому сезоні кальчо тренерів, може стати тим третім? Та не третім-черговим, а третім-останнім, хоча б, до завершення сезону. Такий тренер взагалі є?
Крім того, хотілося б дізнатися, що думаєте на рахунок самого Дона Массімо? В жодному разі не хочу його образити, але чи не здається Вам, що Моратті вже інколи не зовсім усвідомлює можливі наслідки власних рішень? |
САМЕ Я БАЧУ НА ЦЬОМУ МІСЦІ "ПАВУКА" ДЗЕНГУ: ВІН СВІЙ - ВЕЛИКИЙ ГРАВЕЦЬ ТА ВЖЕ СЕРЙОЗНИЙ ТРЕНЕР. ПАПА МАССІМО УЖЕ ТОЧНО УСВІДОМЛЮЄ СЕБЕ ГІДНИМ СВОГО ВЕЛИЧНОГО БАТЬКА, КОТРИЙ ВИПЛЕКАВ ТА ПОБУДУВАВ КОМАНДУ-ЕПОХУ. СИН ДОТОРКНУВСЯ ЗРЕШТОЮ І САМ ДО ГОЛОВНОГО ТРОФЕЯ, А БАТЬКІВСЬКОЮ ПРЕТЕНЗІЄЮ НА НОВУ ЕПОХУ-КОМАНДУ НЕ МАРИТЬ - СИЛ У "МУЧЕНИКА" НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ ..
|
|
2011-12-08 00:45:00 |
|
andrew1996
Member
|
|
DEN написал:
andrew1996 написал:
DEN написал:
Крім того, хотілося б дізнатися, що думаєте на рахунок самого Дона Массімо? В жодному разі не хочу його образити, але чи не здається Вам, що Моратті вже інколи не зовсім усвідомлює можливі наслідки власних рішень? |
САМЕ Я БАЧУ НА ЦЬОМУ МІСЦІ "ПАВУКА" ДЗЕНГУ: ВІН СВІЙ - ВЕЛИКИЙ ГРАВЕЦЬ ТА ВЖЕ СЕРЙОЗНИЙ ТРЕНЕР. ПАПА МАССІМО УЖЕ ТОЧНО УСВІДОМЛЮЄ СЕБЕ ГІДНИМ СВОГО ВЕЛИЧНОГО БАТЬКА, КОТРИЙ ВИПЛЕКАВ ТА ПОБУДУВАВ КОМАНДУ-ЕПОХУ. СИН ДОТОРКНУВСЯ ЗРЕШТОЮ І САМ ДО ГОЛОВНОГО ТРОФЕЯ, А БАТЬКІВСЬКОЮ ПРЕТЕНЗІЄЮ НА НОВУ ЕПОХУ-КОМАНДУ НЕ МАРИТЬ - СИЛ У "МУЧЕНИКА" НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ .. |
А команда Жозе мала шанси стати командою-епохою?
|
|
2011-12-08 21:45:11 |
|
DEN
Member
|
|
andrew1996 написал:
DEN написал:
andrew1996 написал:
САМЕ Я БАЧУ НА ЦЬОМУ МІСЦІ "ПАВУКА" ДЗЕНГУ: ВІН СВІЙ - ВЕЛИКИЙ ГРАВЕЦЬ ТА ВЖЕ СЕРЙОЗНИЙ ТРЕНЕР. ПАПА МАССІМО УЖЕ ТОЧНО УСВІДОМЛЮЄ СЕБЕ ГІДНИМ СВОГО ВЕЛИЧНОГО БАТЬКА, КОТРИЙ ВИПЛЕКАВ ТА ПОБУДУВАВ КОМАНДУ-ЕПОХУ. СИН ДОТОРКНУВСЯ ЗРЕШТОЮ І САМ ДО ГОЛОВНОГО ТРОФЕЯ, А БАТЬКІВСЬКОЮ ПРЕТЕНЗІЄЮ НА НОВУ ЕПОХУ-КОМАНДУ НЕ МАРИТЬ - СИЛ У "МУЧЕНИКА" НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ .. |
А команда Жозе мала шанси стати командою-епохою? |
ЖОЗЕ - САМ ЕПОХА, НА ЦЬОМУ ПОКИ ЩО ІСТОРІЯ Й ЗУПИНИЛАСЯ В АП'ЯНО ДЖЕНТІЛЕ 
|
|
2011-12-09 21:04:46 |
|
andrew1996
Member
|
|
DEN написал:
andrew1996 написал:
DEN написал:
А команда Жозе мала шанси стати командою-епохою? |
ЖОЗЕ - САМ ЕПОХА, НА ЦЬОМУ ПОКИ ЩО ІСТОРІЯ Й ЗУПИНИЛАСЯ В АП'ЯНО ДЖЕНТІЛЕ  |
Вітаю, Денисе! Скажіть там нехай на Спорт 1 повернуть сніговичка, а то ялинка якось не дуже дивиться, ІМХО  
|
|
2011-12-26 19:32:43 |
|
andrew1996
Member
|
|
q
Вітаю, Денисе! Що думаєте про "Фіорентину"? Куди вона котиться, чи це і є істинний рівень нинішніх "Фіалок"?
Отредактированно andrew1996 (2012-01-07 03:02:16)
|
|
2012-01-07 03:01:36 |
|
Дмитрий А.
Member
|
|
q
DEN, вы правда будете комментировать на канале "Хоккей"? Матчи каких лиг?
|
|
2012-01-16 09:50:16 |
|
DEN
Member
|
|
andrew1996 написал:
q
Вітаю, Денисе! Що думаєте про "Фіорентину"? Куди вона котиться, чи це і є істинний рівень нинішніх "Фіалок"? |
МОЇ ВІТАННЯ, АНДРІЮ! ЗАМЕРЗЛИ "ФІАЛКИ" ЗАРАЗ СПРАВДІ, АЛЕ БЛИЖЧЕ ДО ВЕСНИ ПІДУТЬ ВГОРУ, Я ВПЕВНЕНИЙ, БО ВІРЮ В СИЛУ ТРЕНЕРА РОССІ. ТАК ШО, "ВИДРЯПАЮТЬСЯ", ГАДАЮ
|
|
2012-01-17 16:00:39 |
|
DEN
Member
|
|
Дмитрий А. написал:
q
DEN, вы правда будете комментировать на канале "Хоккей"? Матчи каких лиг? |
ДМИТРИЙ, N H L
Отредактированно DEN (2012-01-17 16:03:33)
|
|
2012-01-17 16:02:42 |
|
asanek
Member
|
|
написал:
Ден, без вас Серія А зав'яла!! Поверніть її на спорти!
|
Отредактированно asanek (2012-01-19 17:21:26)
|
|
2012-01-19 17:20:36 |
|