BuTbKa
Администратор
|
|
andrew1996 написал:
DEN написал:
andrew1996 написал:
Ciao!
Давайте, Денисе, спочатку про футбольну частину питання  1. Хотілось би почути від Вас, що узазагальному думаєте про сезон в Італії, що триває. З однієї сторони, фактично немає «команд-вискочок», але сенсацій не мало. Від цього чемпіонат, мені здається, ще цікавіший  2. Про «Інтер» не запитати, звичайно, не міг Що коїться з командою? Ні, зрозуміло, що після підняття на верх йде падіння, але не таке ж... 3. Як думаєте, «Мілан» здатен у цьому сезоні поборотися за Скудетто? Ось так по-справжньому поборотися, не імітуючи цю боротьбу, як було у попередніх сезонах? Особисто мені здається, що ще ні. Массімілліано Аллегрі не вистачає ще якогось «духу переможця». От за сезон-наступнй – можливо, але е зараз. Хоча, слід відзначити, колектив у «россо-нері» підібрався дуже солідний. Мабуть, кращий за останні роки чотири... 4. Що думаєте про можливе очолення нашої збірної Марчелло Ліппі? На Вашу думку, цей спеціаліст зможе докорінно змінити рівень Української національної дружини? Тому що хотілось б чогос ьсаме такого, а не як Блохін у 2006-у. 5. І останнє запитання. Про перехід на канал «Футбол» не можей йти і мови? Можливо у найблищй рік? (Прохання на це питання відповісти якомога відвертіше:))
Наперед дякую! |
МОЇ ВІТАННЯ, АНДРІЮ! РОЗПОЧНУ З КІНЦЯ: НЕ МОЖЕ ЙТИ МОВИ - ПРАВИЛЬНО НАПИСАЛИ. А ТЕПЕР ПРО НОВИЙ СЕЗОН 1) СТАРТ МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ, НАСАМПЕРЕД, ЧЕРЕЗ ЗНАЧНУ КІЛЬКІСТЬ ЦІКАВИХ КОМАНД ПЛЮС У ВСІХ ТРЬОХ ГРАНДІВ - НОВІ ТРЕНЕРИ, ТОБТО, НОВІ ОБЛИЧЧЯ 2) "ІНТЕР" УЖЕ ЗОВСІМ ІНШИЙ, БО РАФА - ВИРАЗНИЙ АНТИПОД ЖОЗЕ, І ВІН ЩЕ БІЛЬШЕ ЗМІНИТЬСЯ, ДУЖЕ РІЗНІ ТЕМПЕРАМЕНТИ У ТРЕНЕРІВ 3) "МІЛАН" УЖЕ БОРЕТЬСЯ, А ЦЕЙ ДУХ НАРОДИТЬСЯ, КОЛИ ПЕРЕМОЖЕШ. У АЛЛЕГРІ ВПЕРШЕ В МОЛОДІЙ БІОГРАФІЇ Є ТАКИЙ ШАНС І ТАКИЙ ЗНАЧНИЙ МАТЕРІАЛ, ЯК ВИ ПРАВИЛЬНО ВІДЗНАЧАЄТЕ 4) ЛІППІ СПРОМОЖНИЙ ЗМІНИТИ ЛИШЕ БЮДЖЕТ ФФУ-СУРКІСА, А НЕ РІВЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЗБІРНОЇ. Я ВВАЖАЮ, ШО ЯК ТРЕНЕР ВІН УЖЕ ДАВНО НЕ РОЗВИВАЄТЬСЯ, А ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ЗАПИЛЮЧЕНИЙ "МОНУМЕНТ СЛАВИ". ТОМУ НЕ ДАЙ БОЖЕ, ЯК КАЖУТЬ, НАМ ТАКОГО ТРЕНЕРА НА ІСТОРИЧНОМУ ТУРНІРІ І ВАМ ДЯКУЮ ЗА ГАРНІ ПИТАННЯ! СIAO  |
Продовжу дискусію Зміни, про які Ви говорите в "Інтера" на Вашу думку повинні відбутися у кращу чи гіршу сторону? В даний момент йде нібито до гіршого. Але, якщо поглянути на це з іншої сторони, ніхто ще ніколи не бачив, аби перебудова відбувалась якимось іншим шляхом. Ще хотілось би запитати стосовно "Барі". Ех, пам'ятаєте, як ми всі з Вами ще учора захоплювалися фантастичними подвигами команди Вентури? На початку минулого сезону це було... Що зараз з командою? Нажаль постійно дивитися Серію А в цьому сезони змоги не має, тому запитаю саме так. І ще одне (вибачте, що мучу, але для того і є це форум:)). Матчі по "Першому" дивилися? СеріАлу, маю на увазі. Зрозуміло, що оцінювати якість з Вашої сторони дещо некоректно, але все ж, як Ва коментування? Знаєте, особисто я чекав гіршого Коли Столярчук коментує, то взагалі навіть цікаво. Мабуть досвід, здобутий на "Поверхності" дається взнаки. Але от якість "картинки". Можливо 16:9 і гарно виглядає на "плазмі", нажаль, вона не в усіх є  |
andrew1996, Ви б ще запитали Дениса, чи знає він, що за нереальний блат в Полотая - у коментатора, навіть середнього хоча б голос повинен бути нормальним, а це його "ееее" мене просто виводить із себе.
Хто його всюди пхає? Невже "батько коментаторського мистецтва" Сергій Дерепа свого прототипа проштовхує. Жах, це просто знущання над улюбленим чемпіонатом.
Наскільки мені відомо, в НТКУ немає контракту на весь сезон в "Серії А", а лише на три місяці - до кінця грудня. Після цього вони мають переконатись, що їх рейтинг зріс, а тоді лише думати про подовження угоди.
Денисе, стільки різноманітних питань хотілося б задати, але найбільше, як Ви здогадуєтесь хочу задати одне: що в нас після грудня? Бачу прямі трансляції біатлону в програмній сітці, це як знак на покращення. Хоч щось хтось каже з керівництва? Може ми все ще помріємо про Німеччину хоча б після Нового року, або навпаки...
Отредактированно BuTbKa (2010-11-26 20:46:18)
|
|