DEN
Member
|
|
Фифан написал:
Денис
Вижу Римское дерби таки будет у вас в трансляции Так может не все так плохо? И Серию А мы и в следующем сезоне увидим на каналах Спорт-1,2,3? |
ХОЧА Б У ЦЬОМУ ЩЕ Б ПОБАЧИЛИ... 
|
|
2010-04-19 19:30:43 |
|
DEN
Member
|
|
BuTbKa написал:
"Рома" виграла дербі завдяки двом суперечливим рішенням арбітра. В обох випадках виставлена нога не торкалась суперника. А це й були єдині моменти у "вовків" за гру. Справжній італійський чемпіон завжди повинен бути "натягнутим", я так зрозумів.... Федерація "Кальчо" тепер буде тягнути будь кого, щоб "Інтер" не став чемпіоном... Тому що хтось допомагав "Інтеру" того року...
Але "Інтер" все одно сильніший. За складом, за грою, за духом. А "Рома" вдало скористалась усіма гальмівними засобами, якими зупиняли" нерадзурі": гра в Лізі Чемпіонів та втома, зрештою "об'єктивне" суддівство, очевидно почало проявлятись з міланського дербі у лютому, а може і раніше. Вони добились, чого прагнули... майже...
Денисе, поклавши руку на серце, ви, мабуть, з чимось таки не погодитесь, але ж з чимось таки згодні будете... Цікава ваша думка, якщо, звісно, ви забажаєте її висловити. Ви казали, що Жозе не віддасть "Скудетто". Що тепер? Чи змінився ваш погляд.
І за хокей окрема подяка. Будемо вболівати разом! |
ОБИДВА ПЕНАЛЬТІ БУЛИ "НАТЯГНУТИМИ", БУЛА ЗВИЧАЙНА СУДДІВСЬКА "СТРАХОВКА": ОБРАЗИВ ОДНУ КОМАНДУ - ПОВЕРНУ БОРГ ОДРАЗУ ЗА ПЕРШОЇ НАГОДИ. ХОЧА ЗАГАЛОМ ТАЛЬЯВЕНТО ВІДПРАЦЮВАВ МАЙЖЕ "ВІДМІННО" В ТАКІЙ ВІЙНІ, НЕ ЗГОДЕН З ВАМИ, ЗБИВАВ РАДУ МЕНЕЗА ПЕРЕД 2-ИМ ГОЛОМ ВУЧІНІЧА. А ЩО БІЛЬШЕ ВІД СУДДІВ ДІСТАЛОСЯ "ІНТЕРУ" В ЧЕМПІОНАТІ, АНІЖ "РОМІ", - ЗГОДЕН. ХОЧА РАНЬЄРІ ВИГРАВ ПЕРСОНАЛЬНУ ДУЕЛЬ У ЖОЗЕ, І НАВІТЬ ПОЧАВ ПРОВОДИТИ РІШУЧІ "АВТОРИТАРНІ" ЗАМІНИ, Я ВСЕ ОДНО ВІД СВОГО ПОПЕРЕДНЬОГО ПРОГРОЗУ НЕ ВІДМОВЛЯЮСЯ - ВИГРАЄ ЖОЗЕ.. ДЯКУЮ ВАМ - РАЗОМ ТІЛЬКИ ПЕРЕМОЖЕМО !
|
|
2010-04-19 19:46:24 |
|
Фифан
Member
|
|
DEN написал:
Фифан написал:
Денис
Вижу Римское дерби таки будет у вас в трансляции Так может не все так плохо? И Серию А мы и в следующем сезоне увидим на каналах Спорт-1,2,3? |
ХОЧА Б У ЦЬОМУ ЩЕ Б ПОБАЧИЛИ...  |
Мда.. Я так понимаю дела совсем плохи(((
_______________________________________ Силен не тот, кто никогда не падал, а тот, кто падал и всегда вставал!
|
|
2010-04-20 09:34:02 |
|
Pasha LH
New member
|
|
Трохи смішно звучить що от Інтер бідний засуджують а Ромі допомогають, коли в минулому сезоні судьї знущались над Ромою, то про це мало хто говорив, що не виїздний матч то помилка не на користь гравців Роми була. А давайте згадаємо матч в Римі 3 тиждні тому Рома Інтер, який гол забив Міліто з нахабного офсайду просто, і перед голом Тоні, Міліто виходив один на один теж з офсайду який арбітр не фіксував. А про дух Інтера це взагалі смішно, так нагадаю пану BuTbKa, що Рома з жовтня місяця не знає поразок, так що у кого кого а у команди містера Раньєрі є дух і по краще Інтера, скудетто Інтер програв у Римі, вовки такий шанс просто не відадуть.
|
|
2010-04-20 10:21:00 |
|
fantasista
Member
|
|
Pasha LH написал:
Трохи смішно звучить що от Інтер бідний засуджують а Ромі допомогають, коли в минулому сезоні судьї знущались над Ромою, то про це мало хто говорив, що не виїздний матч то помилка не на користь гравців Роми була. А давайте згадаємо матч в Римі 3 тиждні тому Рома Інтер, який гол забив Міліто з нахабного офсайду просто, і перед голом Тоні, Міліто виходив один на один теж з офсайду який арбітр не фіксував. А про дух Інтера це взагалі смішно, так нагадаю пану BuTbKa, що Рома з жовтня місяця не знає поразок, так що у кого кого а у команди містера Раньєрі є дух і по краще Інтера, скудетто Інтер програв у Римі, вовки такий шанс просто не відадуть. |
щоб це скудетто не віддати потрібно виграти у Сампдорії і у Гвідоліна в 36 турі.
цікава стаття перед 35 туром
“Рома” – это, все же южная команда по духу. И бурные празднования после победы в дерби, несомненно, скажутся не лучшим образом. Я предвижу унылую игру с минимумом моментов и ничью в результате.
“Интер” выиграет у “Аталанты”. Тут сомнений у меня совсем мало.
“Милан” едет на Сицилию к “Палермо”. Думаю, не надо объяснять – почему там миланцы потеряют очки. Буду чуть снисходительнее к “Милану”, чтобы было интереснее, предположим, что они сыграют вничью.
|
|
2010-04-20 11:36:54 |
|
Pasha LH
New member
|
|
fantasista написал:
щоб це скудетто не віддати потрібно виграти у Сампдорії і у Гвідоліна в 36 турі.
|
єдина проблема це виїзд в Парму там можлива втрата очок, Сампа же на виїзді мягко кажучи не виблискує, тим більше в Римі, порада для Дель Нері не ставити Кассанно на матч, в іншу випадку Стадіо Олімпіко влаштує Антоніно "веселе життя" думаю не варто пояснювати причину
|
|
2010-04-20 11:41:56 |
|
andrew1996
Member
|
|
DEN написал:
andrew1996 написал:
Привіт. Денисе, пам'ятаєте я кілька місяців тому давав Вам посилання на журнал, яким займаюся, Blogsoccer? Ось що: можна для цього журналу у Вас взяти інтерв'ю? |
ВІТАЮ, АНДРІЮ! ПИШІТЬ ПИТАННЯ НА Е-MAIL |
Я не впевнений у знанні Вашого е-мейлу. den@poverkhnost.kiev.ua ?
|
|
2010-04-20 18:39:40 |
|
fantasista
Member
|
|
Денисе ВІТАЮ !!! Коли випадає нагода відпочити,як час проводите ??? також цікаво дізнатись про ваше хобі ??? Якщо буде бажання,дайте відповідь ))) Дякую
Отредактированно fantasista (2010-04-22 00:36:22)
|
|
2010-04-21 20:05:46 |
|
andrew1996
Member
|
|
Здрастуйте, Денисе! Чекаючи відповіді на попереднє питання, назріло нове. Ваші колеги подались у "писанину". Вацко оглядає бундеслігу, Джулай пише книжки разом з Football.ua... У Вас не виникало подібного бажання? Як на мене, Ви змогли би стати хорошим аналітиком італіійського футболу взагальному, а також істориком Кальчо... Ви зовсім ніякогї участі не будете приймати у книзі вищезгаданого сайту, присвяченій Італійському футболу?. Наперед, дякую!
|
|
2010-04-22 21:41:18 |
|
DEN
Member
|
|
fantasista написал:
Денисе ВІТАЮ !!! Коли випадає нагода відпочити,як час проводите ??? також цікаво дізнатись про ваше хобі ??? Якщо буде бажання,дайте відповідь ))) Дякую |
ДОБРОГО ЗДОРОВ"Я, FANTASISTA! СЕКС, НАРКОТИКИ ТА РОК-Н-РОЛ МОЇ СПРАВЖНІ "НАРКОТИКИ" - ЦЕ МУЗИКА І ЛІТЕРАТУРА
Отредактированно DEN (2010-04-22 23:37:09)
|
|
2010-04-22 23:17:36 |
|
DEN
Member
|
|
andrew1996 написал:
Здрастуйте, Денисе! Чекаючи відповіді на попереднє питання, назріло нове. Ваші колеги подались у "писанину". Вацко оглядає бундеслігу, Джулай пише книжки разом з Football.ua... У Вас не виникало подібного бажання? Як на мене, Ви змогли би стати хорошим аналітиком італіійського футболу взагальному, а також істориком Кальчо... Ви зовсім ніякогї участі не будете приймати у книзі вищезгаданого сайту, присвяченій Італійському футболу?. Наперед, дякую! |
ВІТАЮ, АНДРІЮ! НАСАМПЕРЕД, ПИШІТЬ НА den802@ukr.net. НА САЙТІ ПИСАТИ НЕ БУДУ, А "КНИГУ" ЯКЩО Й БУДУ, ТО ПІЗНІШЕ ТА НЕ "ФУТБОЛЬНІ ІСТОРІЇ" : РАНО МЕНІ ЩЕ ТА Й НЕ МАЄ БАЖАННЯ РОЗПОВІДАТИ ПРО ТЕ, ЩО НЕ ВІДЧУВАЄШ "ЗСЕРЕДИНИ" ЩОДНЯ ВЛАСНИМИ СЕРЦЕМ ТА ОЧИМА
|
|
2010-04-22 23:31:09 |
|
Inspiration
Member
|
|
1) в мене до вас питання Денисе, чи будете ви коментувати матчі ЧМ-2010, які будуть транслювати на інших каналах?
2) пам'ятаю, коли форвард Болоньї Джузеппе Сіньорі завершував професійну кар'єру, в нього було своєрідне парі з одним з італійських журналістів щодо чи заб'є він 200-й гол в серії А. Так ось питання, хто врешті-решт переміг?
|
|
2010-04-23 11:49:27 |
|
anf66
Member
|
|
|
2010-04-25 08:08:16 |
|
DEN
Member
|
|
Inspiration написал:
1) в мене до вас питання Денисе, чи будете ви коментувати матчі ЧМ-2010, які будуть транслювати на інших каналах?
2) пам'ятаю, коли форвард Болоньї Джузеппе Сіньорі завершував професійну кар'єру, в нього було своєрідне парі з одним з італійських журналістів щодо чи заб'є він 200-й гол в серії А. Так ось питання, хто врешті-решт переміг? |
1. БУДУ - НА ICTV ЯК 4 РОКИ ТОМУ 2. СІНЬЙОРІ ПРОГРАВ ПАРІ, БО ЗАКІНЧИВ НА ПОЗНАЧЦІ 188 М"ЯЧІВ (ТОТТІ ВЧОРА ЗАБИВ 189)
|
|
2010-04-26 00:49:42 |
|
DEN
Member
|
|
ДЯКУЮ, anf66, ПЕРЕГЛЯНУВ - ЯК У СЛАВЕТНУ ЕПОХУ ПЕРЕМОГ, ХАЙ НА МИТЬ, АЛЕ ЗАНУРИВСЯ....
Отредактированно DEN (2010-04-26 00:58:01)
|
|
2010-04-26 00:56:48 |
|
fantasista
Member
|
|
шкода,але інтрига в боротьбі за скудетто вже померла ))) правильно ви казали " МОУ ТРОН НЕ ВІДДАСТЬ"
Денисе,як гадаєте залишиться Аталата на сезон 10/11 ??? була б в мене змога я показав би трансляцію Аталанта - Болонья.
|
|
2010-04-26 11:32:58 |
|
Pasha LH
New member
|
|
Рома схоже таки програла скудетто, не хочеться винити арбітра матчу, Рома повинна була в 1 таймі закінчувати матч, але Денисе якшо хочете прокоментуйте ось це что стосується Інтеріста Дамато
Сегодня утром была опубликована архивная статья об арбитре Дамато, которая датируется выпуском 5 января 2002 года в газете La Repubblica. Заголовок у статьи был таков: "Дамато - арбитр, который без ума от "Интера" и Кассано". Romanisti.ru приводит перевод полного текста той архивной статьи. "Не секрет, что среди арбитров тоже немало болельщиков разных клубов. Одним из таких фанатов является 29-летний судья из Барлетто Антонио Дамато. Его любимый клуб - миланский "Интернационале". 5 лет назад в одном из матчей "его" "Интера" и "Лацио" Дамато решительно поставил пенальти в ворота римского клуба, хотя нарушения и не было. Вы скажете совпадение? - Вполне возможно, однако "Интер" выиграл важнейший для себя матч. "Удача" Антонио помогла Вьери и Роналдо забивать свои голы из положения "вне игры". Любовь к "Интеру" зародилась у Дамато очень давно, как он говорит, еще когда он только начинал судейскую карьеру. Антонио видел много игроков, но больше всех ему нравится молодой Антонио Кассано. Жизнь арбитра - жизнь атлета. Дамато тренируется 3 раза в неделю. Каждый вечер он проводит в школе арбитров, где обучает молодых коллег тонкостям судейского мастерства. Карьера судьи заставила Антонио отказаться от некоторых вещей в жизни. "Это не так-то просто найти девушку, способную принять мой ритм жизни. Тем более, в субботу и воскресенье у меня обычно игры." Сейчас он одинок, но не теряет надежды. Арбитр "интериста" из Барлетто продолжает свой путь к вершине судейского мастерства." Стоит также отметить, что Антонио Дамато является членом фан-клуба "Интера" в городе Барлетто.
|
|
2010-04-26 19:48:01 |
|
Oakenfold
Member
|
|
Доброго дня, Денисе!
Як Ви вважаєте, Моу вже зупинити неможливо, як і у 2004-му, коли він з "Порту" обіграв "Монако", чи "Баварія" має шанс?
Як Вам старт НХЛ: виліт "Вашингтона"? Чи маєте вже прогноз на одного - двох головних претендентів на Кубок Стенлі?
|
|
2010-04-30 14:56:21 |
|
цика
New member
|
|
Після протистояння Барси і Інтера дуже модно стало говорити про те, який геній Жозе і як він переграв Пепа.Категорично проти цього твердження.Челсі в минулому році так само грало, але у Барси знайшовся Іньєста...Тай моменти, хоч і не дуже багато у каталонців були.Всі знають, що проти Барси потрібно грат саме так(інша справа, шо не всі можуть реалізувати це)Геніально зіграв Мілан Капелло в 94р, коли дон Фабіо переграв Кройфа.Це була дійсно тренерська перемога Можливо це емоційна реакція вболівальника Барсі і ... Мілана. Що ви думаєте з цього приводу. Дуже імпонує поведінка Пепа ,особливо після поразок. Він завжди намагається знайти причину в собі, а не так як це робить Жозе, Луческу тощо
|
|
2010-04-30 21:06:29 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
цика написал:
але у Барси знайшовся Іньєста.. |
Денисе, вітаю! Якщо не заперечуєте, я також увійду в дискусію...
У "Барси" знайшовся Овребо радше, а лише потім Ін'єста. І тоді Пепа переграв Хіддінк і цього разу його переграв Жозе.
Гвардіола, як на мене, черговий раз показав себе слабким тактиком. В нього та його команди, за великим рахунком, є один варіант гри, який працює в більшості випадків.
Так, відомо було, що проти "Барси" на "Камп Ноу" діє чітко відлагоджена схема захисту, але чому ж окрім "Челсі", "Інтера" та інших ОДИНИЦЬ, яким пощастило цю схему втілити в життя, нею не скористались інші? Тому проблема, здається, не в тому, що Жозе заздалегідь знав і мав приклад, а в тому, що "Барселона" та її тренер нічого не могли змінити, на відміну від "Інтера" Моуріньо та "Челсі" Хіддінка. Треба було щось вдіяти, щоб стратегія (заздалегідь відома суперникам) не спрацювала.
Це не принижує гру "Барси", лише підкреслює одноманітність її суті - це моя думка, зовсім не факт.
Денисе, судячи із того, хто коментував півфінали ЛЧ, ви точно будете працювати на фінальному матчі, чи не так?
Отредактированно BuTbKa (2010-04-30 22:33:58)
|
|
2010-04-30 22:17:05 |
|
DEN
Member
|
|
fantasista написал:
шкода,але інтрига в боротьбі за скудетто вже померла ))) правильно ви казали " МОУ ТРОН НЕ ВІДДАСТЬ"
Денисе,як гадаєте залишиться Аталата на сезон 10/11 ??? була б в мене змога я показав би трансляцію Аталанта - Болонья. |
FANTASISTA, ВИЛЕТИТЬ "АТАЛАНТА", НА ЖАЛЬ, ДУМАЮ..
|
|
2010-04-30 22:51:59 |
|
DEN
Member
|
|
Pasha LH написал:
Рома схоже таки програла скудетто, не хочеться винити арбітра матчу, Рома повинна була в 1 таймі закінчувати матч, але Денисе якшо хочете прокоментуйте ось це что стосується Інтеріста Дамато
Сегодня утром была опубликована архивная статья об арбитре Дамато, которая датируется выпуском 5 января 2002 года в газете La Repubblica. Заголовок у статьи был таков: "Дамато - арбитр, который без ума от "Интера" и Кассано". Romanisti.ru приводит перевод полного текста той архивной статьи. "Не секрет, что среди арбитров тоже немало болельщиков разных клубов. Одним из таких фанатов является 29-летний судья из Барлетто Антонио Дамато. Его любимый клуб - миланский "Интернационале". 5 лет назад в одном из матчей "его" "Интера" и "Лацио" Дамато решительно поставил пенальти в ворота римского клуба, хотя нарушения и не было. Вы скажете совпадение? - Вполне возможно, однако "Интер" выиграл важнейший для себя матч. "Удача" Антонио помогла Вьери и Роналдо забивать свои голы из положения "вне игры". Любовь к "Интеру" зародилась у Дамато очень давно, как он говорит, еще когда он только начинал судейскую карьеру. Антонио видел много игроков, но больше всех ему нравится молодой Антонио Кассано. Жизнь арбитра - жизнь атлета. Дамато тренируется 3 раза в неделю. Каждый вечер он проводит в школе арбитров, где обучает молодых коллег тонкостям судейского мастерства. Карьера судьи заставила Антонио отказаться от некоторых вещей в жизни. "Это не так-то просто найти девушку, способную принять мой ритм жизни. Тем более, в субботу и воскресенье у меня обычно игры." Сейчас он одинок, но не теряет надежды. Арбитр "интериста" из Барлетто продолжает свой путь к вершине судейского мастерства." Стоит также отметить, что Антонио Дамато является членом фан-клуба "Интера" в городе Барлетто. |
ЦЕ ЗВИЧАЙНА ГАЗЕТНА РИМСЬКА ІСТЕРІЯ НА АДРЕСУ НЕНАВИСНОГО МІЛАНА, ЯК НА МЕНЕ..
|
|
2010-04-30 23:14:08 |
|
DEN
Member
|
|
Oakenfold написал:
Доброго дня, Денисе!
Як Ви вважаєте, Моу вже зупинити неможливо, як і у 2004-му, коли він з "Порту" обіграв "Монако", чи "Баварія" має шанс?
Як Вам старт НХЛ: виліт "Вашингтона"? Чи маєте вже прогноз на одного - двох головних претендентів на Кубок Стенлі? |
ДОБРОГО ЗДОРОВ"Я, OAKENFOLD! ЗУПИНИТИ МОЖНА БУДЬ-КОГО, ТИМ БІЛЬШЕ ЦЕ ДО СНАГИ ТАКОМУ СИВОМУ ЧЕМПІОНУ ЯК ВАН ГАЛ. У ПЕРЕМОЖНИЙ ШЛЯХ "ВАШИНГТОНА" В ПЛЕЙ-ОФ Я І НЕ ВІРИВ - ЗАНАДТО КРИХКА ОБОРОНА ТА НЕВИРАЗНІ "РОБОТЯГИ" У ЧЕМПІОНА ДЛЯ КУБКА. РОЗЧАРУВАЛИ ЛЕМЕР З КОВАЛЬЧУКОМ ТА "ДИЯВОЛАМИ", НЕСПОДІВАНО ПОРАДУВАЛИ УЛЮБЛЕНІ "ВЕДМЕДІ", ХОЧА РІВЕНЬ ГРИ - НУДЬГА "ЗЕЛЕНА" МІЙ ФІНАЛ - ПІТСБУРГ ПРОТИ ВАНКУВЕРА 
|
|
2010-04-30 23:35:11 |
|
DEN
Member
|
|
цика написал:
Після протистояння Барси і Інтера дуже модно стало говорити про те, який геній Жозе і як він переграв Пепа.Категорично проти цього твердження.Челсі в минулому році так само грало, але у Барси знайшовся Іньєста...Тай моменти, хоч і не дуже багато у каталонців були.Всі знають, що проти Барси потрібно грат саме так(інша справа, шо не всі можуть реалізувати це)Геніально зіграв Мілан Капелло в 94р, коли дон Фабіо переграв Кройфа.Це була дійсно тренерська перемога Можливо це емоційна реакція вболівальника Барсі і ... Мілана. Що ви думаєте з цього приводу. Дуже імпонує поведінка Пепа ,особливо після поразок. Він завжди намагається знайти причину в собі, а не так як це робить Жозе, Луческу тощо |
ГЕНІЙ ЖОЗЕ НЕ В ТОМУ, ШО ПЕПА СКИНУВ З ТРОНУ, А В ТОМУ, ШО ЗА ОДИН РІК "ПРОСВІТЛИВ" ГОЛОВИ СВОЇХ ГРАВЦІВ ПІСЛЯ АНГЛІЙСЬКИХ УРОКІВ, А М"ЯЗИ У НИХ ДАВНО МОГУТНІ. А ЯК ВИРИВАТИ "ТРАНШЕЇ" ПРОТИ ВЕЛИЧНИХ ЧЕМПІОНІВ ПРОДЕМОНСТРУВАВ МАЙЖЕ 50 РОКІВ ТОМУ "ОСОБЛИВИЙ ТРЕНЕР" - МАГ ЕЛЕНІО ЕРЕРА.
|
|
2010-04-30 23:54:56 |
|
DEN
Member
|
|
BuTbKa написал:
цика написал:
але у Барси знайшовся Іньєста.. |
Денисе, вітаю! Якщо не заперечуєте, я також увійду в дискусію...
У "Барси" знайшовся Овребо радше, а лише потім Ін'єста. І тоді Пепа переграв Хіддінк і цього разу його переграв Жозе.
Гвардіола, як на мене, черговий раз показав себе слабким тактиком. В нього та його команди, за великим рахунком, є один варіант гри, який працює в більшості випадків.
Так, відомо було, що проти "Барси" на "Камп Ноу" діє чітко відлагоджена схема захисту, але чому ж окрім "Челсі", "Інтера" та інших ОДИНИЦЬ, яким пощастило цю схему втілити в життя, нею не скористались інші? Тому проблема, здається, не в тому, що Жозе заздалегідь знав і мав приклад, а в тому, що "Барселона" та її тренер нічого не могли змінити, на відміну від "Інтера" Моуріньо та "Челсі" Хіддінка. Треба було щось вдіяти, щоб стратегія (заздалегідь відома суперникам) не спрацювала.
Це не принижує гру "Барси", лише підкреслює одноманітність її суті - це моя думка, зовсім не факт.
Денисе, судячи із того, хто коментував півфінали ЛЧ, ви точно будете працювати на фінальному матчі, чи не так? |
МОЇ ВІТАННЯ, BuTbKA! ЗБИРАЮСЯ, ТАК 
|
|
2010-05-01 00:02:46 |
|