Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Босянку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 79
Khristoshin
Member

вы были правы по поводу нашей сборной. Просто бездарно:(

2009-11-18 21:46:19

Каталонець
Забанен

Боже це траур ЦЕ СПРАВЖНІЙ ТРАУР....Залишилась тільки Іспанія...

2009-11-18 22:08:49

Pasha18
Member

Мда справжня пустота, напевно що так прикро не від поразки а від нашої безпорадності(збірної України), немає просто слів :(

2009-11-18 22:25:58

aqvafreska
Member

Вы говорили что Украина с такой игрой имеет мало шансов пройти на ЧМ, и доказывали Виктору на Либеро что хоть и Украина выиграла Англию, всеравно игры у неё нет! Вы оказались правы и на счёт болельщиков которые неумеют нормально болеть, и я с ввами согласен и в 1 слуае и во 2.
Ну а спрошу я у вас следущее, как вы думаете, кто сомое большее виноват в непроходе Украины на ЧМ? как вы отреагировали на слёзы Шевы? лично у меня пошли аж муражки по коже чучуть, я никогда им сильно невосхищался, ну тут мне его реально стало жалко!!!

2009-11-18 22:27:09
"Товарищ"
Member

Ужас. Опять за полшага до цели... Сегодняшний матч очень хорошо показал, насколько мы бездарны в решающих матчах. Провал в обороне, когда забивали. Ошибки в центре поля, мы просто бились головой об стену из греческой обороны. Греки просто выстояли, и прошли на ЧМ.
Шеву очень жалко. Жалко по-человечески. Это был его последний  шанс сыграть на мундиале. Вряд-ли он будет в сборной в 2012. Плакал сегодня вместе с ним.

2009-11-19 00:38:16

karl-franz
Member

Не писав раніше, говорити це можна лише після завершення відбікового циклу.
Відразу хочеться пригадати початок 2008р. На посаду призначають молодого перспективного тренера. На той момент здавалось, що його час настав...Ніхто з цим рішенням надто не сперечався. Всі розуміли його плюси і мінуси. Як на мене з його призначенням поквапилися. Україні після Блохіна повинен був тренер, який поставить гру збірній, що має чітке бачення моделі гри саме для неї і зламає "фобію" зб.України відносно гри із сильними командами. Не склалося... Цього ніхто не говорив протягом відбірного циклу (крім трад. критики, яка є в нас завжди). Всі (і в тому числі я) сподівалися на "авось і так якось прорвемося". Хоча він зробив величезну “чорну” роботу. Варто лише згадати 1:3 від Литви та Шотланлії та “руїни” після Блохіна, яка у відбірному циклі нічого внятного не показала, а в кінці – взагалі провалилась. У італійців тоді не виграли, а англійців цього циклу все ж переграли і з хорватами більш-менш трималися. Як на мене Олексій Михайличенко не заслуговує закидання шапками. Хоча він путівку не завоював проте давайте чесно зізнаємося чи багато знас після жеребкування бодай у гру нашої команди у плей-офф на 100% були упевнені?
Ключовий урок цього відбірного циклу: нам потрібен "зрілий" тренер, що може витягти всі соки з нашої збірної і додати їй впевненості у власних силах. Адже у футболі грають не імена (хтось давно таке сказав :))
Подібна ситуація була у Англії була перед відбором до ЧС-2002. Покликали іноземця – він поставив прагматичну гру, яка давала результат у відборі і не виправдовувала очікувань у фінальних частинах турніру. Після двох подібних циклів вирішили поставити на вітчизняного спеціаліста.  Макларен мабуть не найвдаліший вибір федерації був. В результаті відбір англійці провалили демонструючи нестабільну і непереконливу гру.
Після цього керманичі федерації вирішили не випробовувати долі і покликали досвідченого наставника, що швидко поставив гру і взяв майже 100% очок у відборі (за винятком поєдинку з синьо-жовтими яким вони були просто більше треба та які виклались на 120% і добре налаштувались. Та й нікуди було нам тоді відступати). Що буде на ЧС-2010 побачимо, але впевнений відбір англійців - це вже факт.
Варто навести також приклад росіян, які взяли “фартового”, як у нас люблять говорити і досвідченого тренера, що вміє грати насамперед у фінальних частинах. У ці хвилини росіяни програють і вилітають від Словенців проте у пам’яті кожного росіянина залишаться приємні миттєвості і гра збірної на Євро-2008 (за винятком першого і останнього матчу :))
Ці факти я привів для того, щоб незважаючи на поразку у плей-офф  можна було б тверезо оцінити ситуацію. Нам потрібно будувати команду. Чи залишати Михайличекнка? Не знаю. Тактичний його промах перед матчем у Донецьку не дозволяє дати однозначної відповіді. Не можна: казати – вирішимо все в основний час, коли двоматчева дуель у плей-офф після сухої нічиї в гостях;не внесити корективів в оборону (Чигринський всеж покраще Кучера зараз буде у всіх компонентах, як добре підмітив перед матчем на Донбас-арені Андрій Гусін). І грати з оглядкою на свої ворота – надто велика ціна помилки, особливо зі зб.Греції, в якої ключова ланка – тренерський штаб на чолі з Рехагелем після тріумфального для них Євро-2004 залишилася. З Вороніним не знаю, що там насправді  було  - тренеру видніше.
Рехагель – це взагалі окрема розмова... Подвиг греків у 2004 р. запам’ятається назавжди. Цей факт показовий як для росіян так і українців. Перемагати можна всіх!
Якого плану потрібен тренер нам – важко сказати. Чи досить досвіду після прикрої поразки у Михайличенка? Як на мене є різного типу тренери. Хтось, як Пеп Гвардіола, Моуріньйо  просто вривається на тренерський олімп, хтось довго запрягає. Проте як на мене можна було б поставити біля керма збірної Калитвинцева. Він виграв з молодіжкою Євро у неперевершеному стилі, але головне цей турнір був домашній, з підвищеною відповідальністю в світлі Євро-2012. Перед ним Григорій Михайлович поставив завдання – він його виконав. Тобто він може працювати під тиском. Досвіду на найвижчому рівні немає, але одного лише досвіду мало... Треба ще й талант, коли є декілька альтернативних рішень з однаковою ймовірністю “правильності” (згідно статистики) саме він підказує тренеру вірне, інколи навіть нестандартне рішення, що дає результат.
Важко сказати чи побудує Михайличенко збірну лише на товариських іграх... Можливо досвіду знову не вистачить, ніхто не знає. Мені здається він відноситься до когорти тренерів, яким потрібен час, він не чарівник... Так, часу ніби достатньо було у нього. Проте з початку відбору дуже багато нових гравців з’явилися  і команда будувалася у процесі відбору та шукала свою гру.
В нас є багато кваліфікованих тренерів, проте кого можна поставити, щоб він “неспозорив” на домашньому чемпіонаті? Крім такого нестандартного рішення як Калитвинцев можна назвати Кварцяного (його стиль і мені не дуже подобається проте результат він дає, коли  більшість навіть не сподівається), якого ніхто всерйоз як і Юрія ніхто до уваги не бере. Можливо з об’єктивних причин, проте ці причини не завжди корелюють із можливостями наставника.
Можна буде знайти іноземця, того ж Хідінга, якщо його звільнять, а він погодиться очолити нашу дружину чи іншого тренера з іменем у футболі. Проте враховувати потрібно те,що кожен відбір тренер працює фактично з іншим“матеріалом” (процентів на 20, а інколи й більше, коли зміна поколінь приходить). На мою думку Україні потрібно “креативного“  тренера, що може братися знову і знову за роботу з нуля і який може ставити психологію команди не протягом 1-го відбіркового циклу, а постійно і на так званих збірних-грандів також. Крім того, варто розуміти, що грати як англійці, іспанці, німці можна тільки тоді, коли буде сильний внутрішній чемпіонат. А доти поки конкурентоздатність нашого вцілому, а не лише наших ”грандів” із їх іноземцями не підтягнеться до топ-шістірки, п’ятірки не можна розраховувати, що просто хороший тренер зробить видовищною і стабільною гру збірної, коли вона нав’язуватиме боротьбу і даватиме справжній бій кращим командам Європи і світу.
Не знаю як поступлять із нинішнім коучем зб.України та як підбиратимуть тренера у разі звільнення Михайличенка (він багато зробив і можливо ще зробить і буде корисним) проте після Євро-2012 точно потрібно буде менеджменту ФФУ серйозно задуматися над стратегією та завданнями збірної на наступні роки. Можливо не потрібно рватися “сиюминутным” за результатом і дати шанс талановитому, а не просто достойному і заслуженому тренеру очолювати головну команду.

А питання моє до вас буде в контексті вищенаписаного. А саме: кого ви могли б назвати з українських тренерів (іноземці прийдуть-підуть, а проблема залишиться чи відкладеться), хто підпадав би під названі в моїх роздумах критерії? Назвіть 5-10 імен.

Неважливо коли це питання актуальним буде зараз чи після домашнього Євро, але воно обов’язково постане перед нами рано чи пізно... Хотілося б почути ваші думки з цього приводу і чи ви погоджуєтеся з моїми роздумами на цю тему.

Дякую вам за увагу і сподіваюсь на вашу відповідь! Сподіваюсь ви пробачите мені, що я затянув із питанням :)

2009-11-19 01:24:01

Gwynbleidd
Member

Денис, Вы видели как судьи протянули Францию на Чемпионат Мира? Это же стыд и позор! В такие моменты я понимаю почему Платини запрещает смотреть видеоповторы.
Шеву сегодня было жалко как никого другого, я сам чуть не проронил слезу, прекрасно понимая почему он плакал и что чувствовал. Не завяжет ли он карьеру в сборной после этого? (может он уже наелся всех этих "успехов")

2009-11-19 01:40:09

искусственный_офф-сайд
New member

Денис, спасибо Вам, Виктору и Диме за программу "Либеро".
Как же, все-таки,  Вы были правы в понедельник.

2009-11-19 15:58:30

anf66
Member

Здравствуйте, Денис

Просветите: кто и в каком объеме будет показывать олимпийский турнир 2010 по хоккею? Помницца хоккей (мужской :) ) на ОИ-2006 в полном объеме показал тихо умирающий ныне "Мегаспорт".  Так это ж был праздник души :)

2009-11-20 00:19:44

karl-franz
Member

DEN написал:

KARL- FRANZ, ВИБАЧТЕ, АЛЕ ВАШІ РОЗДУМИ-КРИТЕРІЇ ЗАНАДТО СЕНТИМЕНТАЛЬНО-ЧУТЛИВО-РОЗМИТІ. Я НА ВІДМІНУ ВІД ВАС, НЕ УЯВЛЯЮ "5-10" ПРЕТЕНДЕНТІВ НА МІСЦЕ ГОЛОВНОГО, БО НЕМА У НАС ТАКОГО ВИБОРУ, НА ЖАЛЬ

В мене є така пропозиція. Давайте все ж не посипати голову попелом і складемо список із кращих українських тренерів, що принаймні ще можуть реально працювати і додамо до них кращих із іноземців, які стали "майже" своїмими (із тих тренерів (наші та іноземці), що зараз працюють в Україні беремо з тих, хто працює у прем'єр-лізі).
Після котроткої характеристики кожного пошуковим методом дійдемо до 2-3-х кандидатур. Іноземців, що не працюють в Україні до уваги брати не будемо.

Просто ми самі хочемо від збірної чогось (як правило результату і видовищної гри) і перекладаємо відповідальність повністю на федерацію на чолі з президентом (хоча це справедливо і так повинно бути). Давайте поставимо себе на їх місце і спробуємо прогортати варіанти (які визначимо пошуковим методом). Це для нас самих. Ми рішення не приймаємо, але давайте дослідимо проблему. А ви,якщо захочите зможете результати цього "дослідження" оприлюднити.

То як, спробуємо?) Проявимо ініціативу "знизу"? Якщо хочете, я можу почати, а ви виступете в якості рецензента-експерта :-)

Отредактированно karl-franz (2009-11-20 16:27:21)

2009-11-20 16:09:24

Каталонець
Забанен

І знову ЗДРАСТЄ!!!Так хочется щоб повнрнулося ТЕ Кєво,Кєво яке дрючило Інтер Мілан і всю еліту іт футб,памятаєте цей склад команди?Я досі гравців памятаю:Лупателлі,Ланна,Моро,Д Анна,Франческіні,Лусіано(Еріберто),Еудженіо Коріні, класні форварди Мараціна,Кораді,Косатто і покійний Джейсон Майеле все це чомусь згадалось....ех яка ностальгія...БОЖЕ ЯК Я ЛЮБЛЮ ЦЕЙ ЧЕМП не дивлячись ні нащо(спад в Європі,Моджигейт)Денисе будемо вірити що недавняслава іт команд в Європі повернеться...Хоч я впершу чергу фан Барси ось уже 6 років але іт футбол посідає в моєму серці особливе місце.Дякую що вислухали.Удачі вам Денисе

2009-11-20 17:02:39

aqvafreska
Member

DEN написал:

aqvafreska написал:

Вы говорили что Украина с такой игрой имеет мало шансов пройти на ЧМ, и доказывали Виктору на Либеро что хоть и Украина выиграла Англию, всеравно игры у неё нет! Вы оказались правы и на счёт болельщиков которые неумеют нормально болеть, и я с ввами согласен и в 1 слуае и во 2.
Ну а спрошу я у вас следущее, как вы думаете, кто сомое большее виноват в непроходе Украины на ЧМ? как вы отреагировали на слёзы Шевы? лично у меня пошли аж муражки по коже чучуть, я никогда им сильно невосхищался, ну тут мне его реально стало жалко!!!

AQVAFRESKA, ТРЕНЕР ЗАВЖДИ ВІДПОВІДАЄ ЗА РЕЗУЛЬТАТ, ЩОПРАВДА, ЗА ОДНІЄЇ  НЕОДМІННОЇ УМОВИ: ЯКЩО ГРАВЦІ ЯК "ОДИН КУЛАК" ВІДПОВІДАЮТЬ ЗА ТРЕНЕРА. ЦЬОГО  НЕ БУЛО В ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ. А СЛІЗ Я ВЖЕ НЕ БАЧИВ, БО СИЛ УЖЕ  НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ "ДИВИТИСЯ". ПЛЮС - ЦЕ НЕ ТОЙ ВИПАДОК. ОСЬ СЛІЗИ  ЕЛЬ ДІЄГО В РИМСЬКОМУ ФІНАЛІ  КС-90, КОЛИ ВБИВАЛИ ЙОГО АРГЕНТИНУ, Я ,ЯК ЗАРАЗ, БАЧУ..

ну я того невидел, да вообще эмоции сильная штука, бывает сидишь смотришь спокойно, а потом когда одни начинают радыватся как дети а другие рыдать, то аж передаётся както, да и нетолько эмоции а и другие вещи, помню смотрел кубковый матч в прошлом году играл эвертон ливер на энфилде и в какойто промежуток времени минут 5 гдето трибуны тупо пели в одни голос, я тогда просто офигевал, сижу с улыбкой и говорю только одуреть! :) или что случилось на стемфорде в 1/2 прошлой ЛЧ в концовке матча, это тоже надо только видеть (удар иньесты - убегающий судья от балака и слёзы мальчишки, пишу щас, вспоминаю и щас чуть мурашки пробегают :) ) , а если находится в эти моменты на стадионе, аж трудно представить какие былиб ощущения :)

кстати Денис, вы незнаете где можно посмотреть или скачать рекламные ролики, клипы к ЛЧ которые показывают на Спорт 1 ? и кто выбирает матч ЛЧ в день когда неиграет Динамо К ? :)

2009-11-20 17:48:12
BuTbKa
Администратор

aqvafreska написал:

кстати Денис, вы незнаете где можно посмотреть или скачать рекламные ролики, клипы к ЛЧ которые показывают на Спорт 1 ?

Привет aqvafreska! Вот здесь я чуток нарыл: http://vimeo.com/user1358091 , но тут больше рекламного характера ролики.

Может запишу что-то, если выйдет, тогда вам скажу :)

2009-11-20 20:12:38
Gwynbleidd
Member

BuTbKa
эх вот если бы гдето этот ролик найти в хорошем качестве. Имхо он самый лучший из всех что я видел. Его по спортам тоже раньше показывали.
http://www.youtube.com/watch?v=8f1CqL9Ut8U

Отредактированно Gwynbleidd (2009-11-20 22:00:29)

2009-11-20 22:00:08

BuTbKa
Администратор

Gwynbleidd написал:

BuTbKa
эх вот если бы гдето этот ролик найти в хорошем качестве. Имхо он самый лучший из всех что я видел. Его по спортам тоже раньше показывали.
http://www.youtube.com/watch?v=8f1CqL9Ut8U

Да, хорошая видюха. Если повезёт, постараюсь записать...

P.S. ЗАПИСАЛ! Также записал ролик матча "Динамо" - "Интер". Создам, наверное, на торренте раздел, где буду ролики выкладывать.

Ден, чи ви не заперечуєте?

Отредактированно BuTbKa (2009-11-21 15:53:41)

2009-11-20 23:57:42
Каталонець
Забанен

Прекрасний матч!!!!!!Я отримав справжній КАЙФ від гри своєі улюбленоі команди в серіі А!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-22 18:02:14

Gwynbleidd
Member

BuTbKa

Спасибо! как тебя найти в случае чего? :)

Каталонець

Да! Суперской матч выдал Милан!

Не смотря на то что Каладзе хотел всячески помешать триумфу россонери , они таки справились! Брависимо! Я честно говоря изменил мнение о Кальяри, представлял их до этого вялой командой.

Денис, как Вы думаете после двух забитых мячей Кахой в ворота своей сборной против Италии (это наверное был антиматч века для грузин) не посыпался ли он окончательно? ибо то что он показывает в обороне последнее время это просто какойто дикий ужас... он точно не игрок уровня Милана. Что Вы думаете о нём? Спасибо за ответ!
И ещё, после последних удачных матчей Милана (в том числе и в Лиге Чемпионов) мне кажется что россонери сейчас в европе одна из самых результативных команд, в плане реализации моментов. Они бьют редко, но метко :)

Отредактированно Gwynbleidd (2009-11-22 18:15:34)

2009-11-22 18:09:25

BuTbKa
Администратор

Gwynbleidd написал:

BuTbKa

Спасибо! как тебя найти в случае чего? :)

Я отпишусь, когда выложу. Я ещё тут подзаписал :)...

2009-11-22 19:29:23
aquila
New member

Сейчас смотрю Вашу передачу Либеро (давно хотел увидеть Вас с  Джулаем в лицо), вы сейчас обсуждали момент игры франция-ИРЛАНДИЯ (где Анри сыграл рукой да и офф-сайд там был) и как можно решать эти вопросы при помощи 4-го судьи или видеоповторов, было много вариантов, НО почему бы не объеденить эти два варианта: 4-ый судья (не уступающий в квалификации главному арбитру), находится в уютной комнате, перед большим монитором с хорошим разрешением, имеет прямую связь с остальными судьями и помогает им принять правильное решения имея под рукой все передовые достижения телетрансляции. Пусть не решить так всех проблем, но это будет поистине революционный шаг, который решит по-крайней мере самые насущные....

2009-11-23 21:05:52

Gwynbleidd
Member

aquila
Хорошая идея, но...не мы решаем.

2009-11-23 21:10:37

Каталонець
Забанен

Доброго вечора Денисе!!!Скажіть де можна почитати на укр чи рос мові Гадзету дело спорт,Марку,Кікер.Будь-ласка допоможіть,дуже хочеться читати ту пресу яку читаєте і ви,тим паче що це дійсно цікаво.

2009-11-23 21:57:00

Khristoshin
Member

Каталонець
к сожалению единственный способ - учить язык. Более менее понятно я могу читать только английскую прессу:)

2009-11-23 22:58:20

sadim
Member

Вітаю! Трохи неправильно виразився може, на рахунок зарплатні, тоді спитаю на рахунок одного місяцю?)

З.І. На Спорт 1 сьогодні Барсу - Інтернаціонале хто коментуватиме, Діма?)
Дякую за LIBERO та за відповідь)

2009-11-24 15:49:55

aqvafreska
Member

Ден, вот я  непонимаю который раз почему газаев ставит в основу ярмоленка, он порит кучу моментов и играет весь матч, может это меня он только чучуть напрягает :) или может в динамо нет другого атакуещего флангового игрока, способного заменить Ярмоленка? а может он просто любимчик Газаева, как вы думаете? и ещё, только честно! вам некажется что он  высокого о себе мнения?

2009-11-25 10:07:19
Forza Totti Roma (!!)
Member

aqvafreska

по поводу Ярмоленка полностю согласен :)

да если бы на его месте был норм. игрок, соответствующий уровню ЛЧ - были бы и забитые мячи в казани (ДА И НЕ ТОЛЬКО) ...100% :)

а так, маемо, що маемо... :)

2009-11-25 13:27:14

Страниц: 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 79   Тема закрыта
Перейти