Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Босянку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 79
BuTbKa
Администратор

aqvafreska написал:

как вы думаете, Лучо подошол бы Интеру Мауриньё? я думаю он в этом интере был бы лидером и смотрелся бы ещё получше снайдера, а как думаете вы?)

Да и Снайдер в порядке. Интеру побольше бы креативных ребят, поменьше было бы таких тяжких игр как с "Удинезе", которую я в силу болельщицкой слабонервности не досмотрел...

Денисе, вам прохання, якщо буде нагода, та якщо ви якось можете вплинути на тих, хто складає ефір канала "Спорт 1", зробити ще один повтор вищезгаданного матчу, я просто хотів би записати до власного архіву цю гру саме за вашим коментарем (бо в Інтернеті один лише Маслаченко). Час влашує будь-який... Дякую.

2009-10-09 22:37:47
aqvafreska
Member

BuTbKa написал:

aqvafreska написал:

как вы думаете, Лучо подошол бы Интеру Мауриньё? я думаю он в этом интере был бы лидером и смотрелся бы ещё получше снайдера, а как думаете вы?)

Да и Снайдер в порядке. Интеру побольше бы креативных ребят, поменьше было бы таких тяжких игр как с "Удинезе", которую я в силу болельщицкой слабонервности не досмотрел...

Денисе, вам прохання, якщо буде нагода, та якщо ви якось можете вплинути на тих, хто складає ефір канала "Спорт 1", зробити ще один повтор вищезгаданного матчу, я просто хотів би записати до власного архіву цю гру саме за вашим коментарем (бо в Інтернеті один лише Маслаченко). Час влашує будь-який... Дякую.

у меня такое ощущение что у интера нет лидера! есть класные игроки вроде и атмосферка в команде то что надо но лидера невижу я, и барса такой интер должна у себя дома разбирать на части

2009-10-09 22:52:58
BuTbKa
Администратор

aqvafreska написал:

у меня такое ощущение что у интера нет лидера! есть класные игроки вроде и атмосферка в команде то что надо но лидера невижу я, и барса такой интер должна у себя дома разбирать на части

У Интера его нет со времён Бобо Виери. Я имею в виду по духу, по умению повести команду за собой... А вот что касается ярко выраженного "фантазисты", то его, наверное, ещё дольше нет. Были такие ребята как Альваро Рекоба, Робби Баджо, но очень уж давно. Поэтому появление Уэса Снайдера - сродни манны небесной.

Объективно, Интер, если выйдет из группы, что также не факт, то вылетит скорее всего сразу же, как и в том году... и годом ранее... и годом ранее... Вот такая она жизнь болельщика "Интера". Я уже привык.

Обязательно приеду в Киев на игру 4 ноября!

2009-10-09 23:16:21
aqvafreska
Member

BuTbKa написал:

aqvafreska написал:

У Интера его нет со времён Бобо Виери. Я имею в виду по духу, по умению повести команду за собой... А вот что касается ярко выраженного "фантазисты", то его, наверное, ещё дольше нет. Были такие ребята как Альваро Рекоба, Робби Баджо, но очень уж давно. Поэтому появление Уэса Снайдера - сродни манны небесной.

Объективно, Интер, если выйдет из группы, что также не факт, то вылетит скорее всего сразу же, как и в том году... и годом ранее... и годом ранее... Вот такая она жизнь болельщика "Интера". Я уже привык.

Обязательно приеду в Киев на игру 4 ноября!

за интер поболеть?)

2009-10-10 14:04:17
BuTbKa
Администратор

К несчастью, да :(. Хотя победе "Динамо" буду радоваться так же ;)

2009-10-10 21:54:17
aqvafreska
Member

BuTbKa написал:

К несчастью, да :(. Хотя победе "Динамо" буду радоваться так же ;)

ну у меня аналог был в прошлом году, когда порту приежало в киев!)

2009-10-10 23:45:27
sadim
Member

Доброго здоров'я, Денисе) Вітаю з перемогою нашої України вас і всіх фанів))) Коли жеребкування стикових матчів?

2009-10-11 16:28:54

sadim
Member

Дене, поясніть будь ласка "відсів" тої єдиної команди, що зайняла 2-ге місце та не потрапить до плей-офф?

2009-10-12 19:29:32

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день.

Во-первых, спасибо за трансляцию Колорадо! Надеюсь, не последняя:)

А во-вторых, позволю себе поправить вашу неточность - Смита обменяли на Квинси и Прайссинга, а не на Квинси и Ханнана. Ханнан у нас давненько:) А Прайссинг сейчас травмирован.

:)

2009-10-12 20:47:12

Дмитрий А.
Member

Денис, в одном из обзоров матчей НХЛ Вы сказали, что Эвандер Кейн (Атланта) есть младшим братом Патрика Кейна (Чикаго). Это точно? Просто Эвандер - уроженец Ванкувера, Канада, а Патрик американец, из Баффало. Да еще и по цвету кожи они здорово отличаются! :)

2009-10-13 08:52:16

JohnnyD
Забанен

О!
и здесь свои люди...
Денис пора исправляцца...
Тут я вижу и обмен райана Смита всплыл и "братьев" Кейнов вспомнили!
Не.. точно пора мне коментатором на Поверхность идти работать...

2009-10-14 23:14:23

JohnnyD
Забанен

Денис, ане хотите на форуме "вопросы к коментаторам НХЛ" еще поработать, а то но ваще пустой?
Если не трудно, конечно...
да и Вадима Плачинду можно провлечь - пусть он за свои перлы порасскажет...

2009-10-14 23:18:39

BuTbKa
Администратор

JohnnyD написал:

О!
и здесь свои люди...

ДЕН найкращий! Одна справа на форумі на помилки вказувати, а зовсім інша - коментувати о четвертій ночі, в той час як ви із чаєм перед телевізором знаходитесь (якщо ви біоритми вчили, знаєте, що це важкою, коли твій нормальній графік в цей час - сон, не помилятись просто нереально, і досвід, і знання тут не допоможуть).
Киньте в мене камінь - немає в нас краще футбольних та хокейних коментаторів!

2009-10-15 11:26:30
Gwynbleidd
Member

JohnnyD написал:

О!
и здесь свои люди...

это просто грех жаловаться на комментаторов поверхности! просто ГРЕХ. Лучших нет и лучших не нужно потомучто они и так лучшие. А про оговорки, ну так извини - ошибаются все.

DEN, не берите в голову, мы ценим Вашу работу :)

Отредактированно Gwynbleidd (2009-10-15 12:31:09)

2009-10-15 12:28:21

OnL1ne
New member

А что "слышно" о возможности трансляций новостей или матчей КХЛ???

2009-10-16 10:51:45

roms
New member

Денисе, вітаю!
Пройшов повторну реєстрацію - раніше був під ніком "amor".
Питання: вівторковий матч з Мілана плануєте коментувати ви?

2009-10-17 13:32:15

roms
New member

Денисе, сподіваюся, буду у Мілані на матчі. І що "Динамо" переможе!
1)  Барселонський матч ви працювали з Хрещатика чи "Камп Ноу"?
2) Cкажіть, як вам Коларов з "Лаціо"? Хотів би його до АСМ на проблемну позицію лівого захисника.
Які ще можуть бути кандидатури, на вашу думку, з серії "А"?
Варгас?
Хоча шукатимуть, імовірно, у Бразилії (Мальдонадо) - Брайді це звично.
3) Денисе, кого б хотіли Україні у плей-офф? Росію?
Дякую за "Ліберо"!
Forza, Milan!

Отредактированно roms (2009-10-17 23:22:16)

2009-10-17 16:38:54

aqvafreska
Member

Ден, тепер я поняв чого ви казали тоди мени що думаэте з группы выйде саме милан а не марсель, просто вы э вболивальныком само циэи команды)

2009-10-18 21:44:11
Forza Totti Roma (!!)
Member

Добрий день Денисе!Що можете сказати про матч Мылан - Рома?я дивився його з вашим коментарем, дуже сподобалось)прокоментуйте те,  що можна назвати "СУДДІВСТВОМ" РозеттІ, а також чи по грі рахунок 2-1 на вашу думку??Дуже дякую)

2009-10-19 12:25:52

Pasha18
Member

Я скоріше думку свою напишу ніж запитання, я фанат Роми але вчора дивився перший тайм і ловив себе на думці що такого слабкого Мілана я не бачив ніколи, в 2 таймі трішки додали але якби не пан Роберто Роззетти і якби Римляни реалізували всі свої моменти то  не врятувало б нічого Мілан, трохи дивно було вчора спостерігати таке жахливе судійство Розетті раніше від нього такого не бачив можливо дійсно форму втратив, можливо варто як в минулому сезоні Ніколлу Ріццолі відправити на відпочинок на пару турів, після того Нікола Ріццолі більше не помилявся :) :D
Але я задоволений особисто грою моєї улюбленої команди, хоча і програли але показали что Рома це дійсно команда, а не хлопці які вийшли просто покатати мячик.

Отредактированно Pasha18 (2009-10-19 13:47:12)

2009-10-19 13:46:01

aqvafreska
Member

Как известно сначала недумали разбивать команды на сеяные и несеяные, но к концу отбора решили поступить так, после этого  Трапатони сказал что "ФИФА убивает футбол"
яка ваша думка на рахунок цього,  як вы ставытесь до того що сказав Трапатони, и як вы гадаэте, чьому вин так сказав???

2009-10-19 15:20:12
sadim
Member

Дене, чого сьогодні не було "Свободної позиції"?
Де можна почитати щось накшталт вашої біографіі (вас особисто та інших "повєрхностних" коментаторів)?

2009-10-19 22:58:12

aqvafreska
Member

DEN написал:

AQVAFRESKA, ЗОВСІМ НЕ ВБОЛІВАЮ , ПРОСТО "МАРСЕЛЬ" ЩЕ СЛАБШЕ ЗА "МІЛАН", І ПРОСТО ЦЕ ТІЛЬКИ МІЙ  ПРОГНОЗ
   ПРАВИЛА ПОРЯДНІ ЛЮДИ ПІД ЧАС ГРИ НЕ ЗМІНЮЮТЬ, ЩОПРАВДА ЧХАТИ ХОТІЛИ НА "ПОРЯДНІСТЬ" ТЕПЕРІШНІ ПРАВИТЕЛІ СВІТОВОГО ФУТБОЛУ. "ФУТБОЛ ЯК БУДЬ-ЯКУ ДЕРЖАВУ" ВБ"Є КОРУПЦІЯ, ЯК ГОВОРИВ ГЕРОЙ БОЯРСЬКОГО В ЛЕГЕНДАРНІЙ КОМЕДІЇ :) 

"FORZA, TOTTI",  ВІТАЮ! ЗДАЄТЬСЯ, ПІД ЧАС ГРИ Я ЧІТКО ВИСКАЗАВСЯ НА АДРЕСУ РОЗЕТТІ. ЗВІСНО, РАХУНОК НЕ ЗА ГРОЮ..

ааа, зрозумилынько, ну що я вам хочу сказати, марсель граэ негирше за милан, хоч я за нього тоже невболиваю)

2009-10-19 23:21:46
Johnny
Member

DEN написал:

JONNY D, Я ВЖЕ ВІДПРАЦЮВАВ, І САМЕ ВАШ ЧАС ПРИЙШОВ ПРАЦЮВАТИ КОМЕНТАТОРОМ КОМЕНТАТОРІВ "НА ПОВЕРХНОСТИ"..  СУДЯЧИ З ВАШОГО "НАПОРУ" ТА НЕПРИХОВАНОЇ САМОВПЕВНЕНОСТІ ВИ ТІЛЬКИ-НО ЗАКІНЧИЛИ МАЙСТЕР-КЛАС САМОГО DONa CHERRY

А JohnnyD-то за критику похоже сразу же "забанили"...

Но после жеребьевки хочется спросить про трансляции:
1) Украина-Греция, опять только ТРК "Украина" показывать будет?
2) Какие матчи П+ планирует транслировать? (очень хотелось бы посмотреть на Россию)

зарание спасибо

2009-10-20 09:09:41

Matadorr
New member

Денис інтер - динамо 2-2 - це позитивний чи негативний результат

2009-10-21 09:23:44

Страниц: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 79   Тема закрыта
Перейти